Топ 5 ВПН-а које Реддиторс воле (и оне које воле мрзети)

Реддит ВПН

Реддит је један од највећих интернет форума на свету, што га чини изворима за брка и нефилтрирана мишљења о готово свему - укључујући ВПН-ове. Сајт је такође развио сопствену културу „пуцај директно са кука“ која има тенденцију да снажно фаворизује оне који деле искрена и добро развијена мишљења. Реддиктори такође брзо иду за грлом кад им се нешто не свиђа, што понекад чини минско поље за оне који деле мишљења и мишљења о ВПН-овима (од којих су неки плаћени огласи или тролови).

Прегледали смо неколико стотина постова и коментара на Реддиту, тражећи омиљене и најмање омиљене ВПН-ове Реддита. Такође смо двоструко проверили објављивање историја корисника како бисмо најбоље уклонили плаћене и тролл рачуне. Већина Реддитова који расправљају о ВПН-има препоручује употребу једног, али Реддит заједница препоручује неке ВПН-ове више од других.

реддит впнсИзвор: Реддит

Најбоље Реддит ВПН-ови ТЛ; ДР

Наш преглед укључује више детаља у наставку, али ако вам је кратко време, наше истраживање путем Реддит постова на ВПН-овима дало је следеће резултате:

 • ЕкпрессВПН је најбољи ВПН на свим локацијама заснован на Реддит сентименту. Када се на Реддиту спомену коментари о томе, готово увек су позитивни, мада корисници о ЕкпрессВПН-у не причају толико као НордВПН или приватни приступ интернету..
 • НордВПН је најспорнија опција на Реддиту. Лажна прича о компанији која се бавила евиденцијом података и циркулирањем података током 2018. године довела је до масовних погрешних приказа о њиховом деловању. Штета по репутацији компаније била је озбиљна, али на типичан Реддит начин, неки Реддитори почињу да помажу у расветљавању тих заблуда. Други такође пријављују своја позитивна искуства са НордВПН-ом. Као резултат тога, тренутно је једно од најактивнијих ВПН-а на Реддиту.
 • Приватни приступ интернету најбољи је за новопристигле кориснике. Пронашли смо бројне нове ВПН кориснике који покушавају или им препоручујемо да испробају приватни приступ интернету због ниске цене и добре функционалности и безбедности. Такође је један од најоптерећенијих ВПН-а на Реддиту.
 • Муллвад је најмање контроверзна опција на Реддиту. Било нам је тешко занемарити Муллвад јер смо, кроз десетине спомињања, тешко могли да нађемо негативне коментаре. Они који су га споменули волели су га, иако је услуга много мања од велике тројке (ЕкпрессВПН, НордВПН и приватни приступ интернету) који се спомиње на нашој листи, са далеко мање сервера и локација сервера.
 • ИВПН је најпоузданији провајдер на Реддиту. Иако се ретко појављује у Реддиту постовима или коментарима, ИВПН је веома омиљен због своје пословне праксе.
 • ПуреВПН је ВПН који се највише не свиђа на Реддиту. Проналажење позитивних критика или мишљења о ПуреВПН било је потпуно тешко. Све у свему, могуће је да је ПуреВПН сервис ВПН Реддиторс-а који је готово универзалан глас.

1. ЕкпрессВПН: Најбоља свеобухватна ВПН

ЕкпрессВПН

Доступне апликације:

 • ПЦ
 • Мац
 • ИОС
 • Андроид
 • Линук

Веб сајт: ввв.ЕкпрессВПН.цом

Гаранција поврата новца: 30 ДАНА

ЕкпрессВПН нуди хиљаде ВПН сервера у преко 90 земаља. То му даје један од најширих досега на тржишту ВПН-а и чини га нарочито фаворизираним међу гомилама међународне заједнице на Реддиту. Оно што је важно, сервис не води евиденције, нуди брзу 24-сатну подршку за ћаскање, омогућава плаћање из великог броја извора и новим корисницима јамчи повраћај новца у року од 30 дана. Такође је познат по томе што деблокира велики број сервиса за стреаминг са седиштем у САД као што су Нетфлик, Амазон Приме и још много тога. ЕкпрессВПН је био на врху наших ВПН тестова брзине.

Шта Реддиторс воле у ​​вези ЕкпрессВПН-а?

Па, шта Реддит корисници кажу о ЕкпрессВПН-у? Скоро увек добре ствари када се појави тема.

реддит впнс екпрессвпнИзвор: Реддит

Једна ствар коју ћете пронаћи код Реддиторс-а је да верују стручњацима. То је део разлога због чега се многи Реддитори позитивно пријављују на ЕкпрессВПН. Стручњаци који пишу и прегледавају ВПН имају тенденцију да ЕкпрессВПН повољно гледају на више фактора (локације сервера, безбедносне функције, заштите приватности).

Све у свему, Реддиторс воле ЕкпрессВПН због његове брзине:

Реддит впнс екпрессвпнИзвор: Реддит

Погледајте такође: Најбржи ВПН-ови

То су технички детаљи:

реддит впнс екпрессвпнИзвор: Реддит

И то су карактеристике приватности:

реддит впнс екпрессвпнИзвор: РеддитРеддит впнс екпрессвпнИзвор: Реддит

Шта Реддиторс не воли у вези ЕкпрессВПН-а?

Најдоследнија жалба коју смо пронашли код ЕкпрессВПН-а односила се на његову употребу виртуелних сервера:

реддит впнс екпрессвпнИзвор: Реддит

Виртуелни сервери добијају много гори репер него што заслужују. Иако је физичке сервере лепо имати, они нису увек практични. У многим случајевима локације на којима ЕкпрессВПН нуди ИП адресе немају поуздане физичке брзине сервера или брзине интернет провајдера које би биле одговарајуће за већину корисника који се спајају на даљину путем ВПН тунела. Да би надокнадио, ЕкпрессВПН користи сервере смештене у оближњим земљама и тим серверима додељује ИП адресу из земље у којој постоји локација виртуелног сервера. ЕкпрессВПН овде објашњава зашто и како виртуелни сервери детаљније раде овде.

Све у свему, мишљење Реддита о ЕкпрессВПН-у је изузетно позитивно. Провели смо анализу сваког коментара о ЕкпрессВПН-у на Реддиту у периоду 2015-2019. И установили да услуга не само да одржава позитиван поглед Реддитора, већ и да његова корист међу корисницима расте..

Реддит анализа сентимента за екпрессвпн

Занимљиво је да корисници Реддита-а имају тенденцију да у летњим месецима више причају о ЕкпрессВПН-у, али уопште, корисници Реддита позитивно говоре о услузи ЕкпрессВПН-а.

2. НордВПН: Најконтроверзнији Реддит ВПН:

НордВПН

Доступне апликације:

 • ПЦ
 • Мац
 • ИОС
 • Андроид
 • Линук

Веб сајт: ввв.НордВПН.цом

Гаранција поврата новца: 30 ДАНА

НордВПН је доказао мере приватности и безбедности, које су независно тестиране и верификоване након масовних контроверзи и гласина о ширењу сервиса у 2018. години. Сервис делује преко 5800 сервера у 60 земаља, што га чини једним од највећих на тржишту. То је такође једна од најбржих опција на тржишту, са великим бројем специјализованих сервера за торент, стриминг и додатну приватност прегледавања. Заинтересовани ће наћи да НордВПН понуде имају строгу политику записивања, велике брзине, стандарде шифрирања високог нивоа и могу радити на 6 уређаја одједном.

Шта Реддиторс воле о НордВПН-у?

НордВПН називамо „најконтроверзнијим“ избором пре свега зато што прима обиље контрадикторних љубави и мржње по Реддитовим форумима о приватности и сигурности. Штетни извјештаји о правилима прикупљања података услуге кључни су разлог који се сматра најконтроверзнијим избором.

Да напоменем, те контроверзе су разјашњене, а Реддиторс почињу тачно да извештавају о тој чињеници:

Реддит впнс нордвпнИзвор: Реддит

Поред чишћења имена, Реддиторс који фаворизују НордВПН то чине и због његових безбедносних и приватних карактеристика:

Реддит впнс нордвпнИзвор: Реддит

И многи воле његов прекидач:

реддит впнс нордИзвор: Реддит

Међутим, неколико постова сумира све остале постове који подржавају НордВПН од овог:

реддит впнс нордвпнИзвор: Реддит

Шта Реддиторс не воли у вези са НордВПН-ом?

Контроверзни статус НордВПН-а није само због лажне пријаве. Многи недавни постови Реддита на сервису били су негативни, при чему се углавном усредсређивала на слабе брзине преузимања:

реддит впнс нордИзвор: Реддит

Да ли НордВПН има проблем са брзином? Нажалост да. На основу наших најновијих тестова брзине ВПН-а, брзина НордВПН-а је мања од најбољих перформанси. Поред тога, резултати могу варирати, а брзина преузимања није увек све, зависно од тога како намеравате да користите ВПН. Услуга има 30-дневну гаранцију поврата новца коју увек поштују, што олакшава покушај довољно дугог времена како би вам дао сточну храну о томе / р / ВПНревиевс.

3. Приватни приступ Интернету Најбољи углед Реддита за доказану сигурност:

Приватни приступ интернету

Доступне апликације:

 • ПЦ
 • Мац
 • ИОС
 • Андроид

Веб сајт: ввв.ПриватеИнтернетАццесс.цом

Гаранција поврата новца: 7 ДАНА

Приватни приступ интернету спада међу највеће ВПН провајдере на тржишту и један од најјефтинијих. Услуга пружа преко 3300 сервера у 30+ земаља и обезбеђује их високим стандардима шифрирања. Као и код многих других врхунских ВПН добављача, приватни приступ интернету одржава политику без евиденције која је такође тестирана на суду у више наврата (услуга није имала евиденције да се унесе на захтев).

Шта Реддиторс воле у ​​вези приватног приступа интернету?

Реддиторс обично воле приватни приступ интернету и често га препоручују онима који траже ВПН провајдера са верификованом заштитом приватности:

реддит впнс приватни приступ интернетуИзвор: Реддит

(и опет…)

Реддит впнс приватни приступ интернетуИзвор: Реддит

(и опет…)

Реддит впнс приватни приступ интернетуИзвор: Реддит

Шта Реддиторс не воли у приватном приступу Интернету?

На страну верификоване заштите приватности, жалбе на ПИА су мешане. Неки корисници се залажу за мале брзине, док други негативно извештавају о начинима оглашавања услуге:

реддит впнс приватни приступ интернетуИзвор: Реддит

Највећа забринутост коју многи корисници изражавају односи се на то где се налази ПИА:

реддит впнс приватни приступ интернетуИзвор: Реддит

Приватни приступ интернету неколико је пута у САД-у позивао федералне власти у Сједињене Државе. У сваком случају, власти су се појавиле празне, јер политика ПИА-е без евиденције осигурава да нема података. Услуга се може налазити у САД-у, али доказано је да одржава строге стандарде приватности корисника.

4. Муллвад: Најмање контроверзни Реддит ВПН избор

Муллвад ВПН

Доступне апликације:

 • ПЦ
 • Мац
 • Линук

Веб сајт: ввв.муллвад.цом

Иако је мали провајдер, за поређење, шведски Муллвад пружа неколико стотина ВПН сервера на неколико десетина локација. Услуга нуди строгу политику непојављивања, анонимне рачуне и прихвата више облика сигурних плаћања, укључујући Битцоин, па чак и готовину. Услуга такође долази по нижој месечној цени од већине њених конкурената, нудећи услугу за око 5,50 УСД месечно (5 € месечно како је рекламирано).

Шта Реддиторс воле о Муллваду?

Муллвад је мали добављач ВПН-а и не оглашава се као највећи сервис. Због тога је далеко вјероватније да ће се споменути на Реддиту, али то је и једна од најмањих опција за коју смо релативно често спомињали његову величину. А кад Реддиторс помену Муллвад-а, то је скоро увек са великом похвалом:

реддит впнс муллвадИзвор: Реддит

Корисници такође воле његове безбедносне и приватне карактеристике:

реддит впнс муллвадИзвор: Реддит

Иако га многи Реддиторс сматрају једним од најпоузданијих ВПН провајдера на тржишту:

муллвад реддит впнсИзвор: Реддит

Шта Реддиторс не воли у вези с Муллвадом?

Иако је ретко да пронађемо негативне коментаре о Муллвад-у на Реддиту, примарни који смо пронашли повезани су са недостатком корисничке подршке за сервис:

муллвад реддит впнсИзвор: Реддит

Ово је чест проблем мањих ВПН провајдера. Врста 24/7 корисничке подршке коју нуде већи добављачи је скупа, али они то могу приуштити на основу своје величине. Муллвад задржава своју цену ниском тако што већи део подешавања и решавања проблема ставља у руке својих корисника. Упркос притужбама, Муллвад пружа водиче за решавање проблема, а корисници који нису сигурни како да реше проблеме увек се могу обратити / р / ВПН за подршку Реддиторс-а с више техничког знања..

5. Најпоузданије ВПН на Реддиту: ИВПН

Топ 5 ВПН-а које Реддиторс воле (и оне које воле мрзети)

ИВПН пружа ВПН заштиту без уговора са стандардима шифрирања војног ранга. Компанија слиједи правила о непостојању дневника, управља својим ДНС сервером без пријављивања и има сервере доступне у све већем броју земаља широм свијета. Услуга такође нуди 7-дневну гаранцију поврата новца.

Шта Реддиторс воле о ИВПН-у?

Године 2016. ИВПН је на својој веб страници објавио јавно саопштење: Више неће покретати партнерски програм. Ово је била огромна вест, посебно имајући у виду да већина ВПН провајдера има својеврсне партнерске програме и различите веродостојности. Резултат је био двострук на Реддиту:

 1. То је довело до тога да више Реддитора верује ИВПН-у, укључујући и неке од више цењених заговорника приватности Реддита (попут оног типа за приватност).
 2. То је довело до значајно смањеног присуства ИВПН-а на Реддиту због мањег оглашавања.

Све у свему, овај потез је наишао на велике похвале на форумима о приватности диљем Реддита.

реддит впнс ивпнИзвор: Реддит

Поред тога, Реддит корисници хвале компанију брзина сервера:

Реддит ВПНс ивпнИзвор: Реддит

И то је добра функционалност и апликације:

реддит впнс ивпнИзвор: Реддит

Шта Реддиторс не воли у вези са ИВПН-ом?

Као што је раније напоменуто, одлука ИВПН-а да напусти придружени програм значила је његово присуство на Реддиту, али је нестала. То се помиње овде или тамо у одељцима за коментаре, али мало је корисника који прегледавају услугу и објављују је о њој. Коментари су увек позитивни тамо где стигну.

Ипак, највећи проблем који потенцијалне кориснике може одвести од потенцијалног кориштења је цијена. ИВПН кошта 15 УСД месечно или 8,33 УСД месечно ако се купује кроз једногодишњу претплату. Тај трошак је прилично занемарљив за многе Реддиторс, који имају тенденцију да фаворизирају јефтиније услуге, а такође воле попуст или кодове купона које могу добити преко подружница за друге услуге.

6. ПуреВПН: ВПН провајдер Реддиторс не воли више

ПуреВПН

Доступне апликације:

 • ПЦ
 • Мац
 • ИОС
 • Андроид
 • Линук

Веб сајт: ввв.ПуреВПН.цом

Гаранција поврата новца: 31 ДАН

Док већина ВПН-ова на Реддиту прима љубав и нешто мржње, ПуреВПН је једно од ретких ВПН-а које скоро не прима љубав од Реддит заједнице.

реддит впнсИзвор: Реддит

Колико год смо изгледали, нашли смо само један позитиван преглед над ПуреВПН-ом, уз разумну количину повратних информација о посту. Реддиторс такође не верују ПуреВПН-у након што је компанија предала записнике у судском поступку који је открио да је политика компаније без записивања сумњива..

Једина ствар око које се Реддори слажу? Бесплатни ВПН-ови су лоши

Реддиторти готово не воле ПуреВПН, али постоји једна ствар око које се сви слажу још доследније: бесплатни ВПН-ови су најгори пут који можете кренути ка приватности и сигурности на Интернету..

реддит впнсИзвор: Реддит

Бесплатни ВПН-ови звуче одлично јер су, добро, бесплатни. Али један уобичајени рефрен који ћете чути на Реддиту и другде је следећи: „Ако не плаћате, онда сте производ“. То данас није увек тачно јер многе технолошке компаније наплаћују новац и даље прикупљају и продају мноштво корисничких података. Међутим, бесплатни ВПН-ови представљају ноћну мору о приватности. Поред угрожавања ваших приватних података, бесплатни ВПН-ови:

 • Имајте строге ограничења података
 • Имају нижи пропусни опсег
 • Имајте више проблема са кашњењем
 • Може да садржи вирусе и злонамерни софтвер, укључујући код за криптоминирање

Реддит впнсИзвор: Реддит

Ако истражујете ВПН опције, избегавајте бесплатне понуде. Постоје нискобуџетни ВПН-ови, а већина има вишемјесечне или вишегодишње планове осмишљене тако да значајно смање колико ћете платити за услугу. Такође, већина легитимних ВПН провајдера редовно нуди повољне понуде током целе године.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − = 5

Adblock
detector