Top 5 VPN-a koje Redditors vole (i one koje vole mrziti)

Reddit VPN

Reddit je jedan od najvećih internetskih foruma, što ga čini izvorima za jeziva i nefiltrirana mišljenja o gotovo svemu - uključujući VPN-ove. Web lokacija je također razvila vlastitu kulturu „pucaj ravno u skok“ koja ima tendenciju da snažno favorizira one koji dijele iskrena i dobro razvijena mišljenja. Redditors također brzo idu za grlom kad im se nešto ne sviđa, a to je ponekad minsko polje za one koji dijele mišljenja i mišljenja o VPN-ovima (od kojih su neki plaćeni oglasi ili trolovi).

Pregledali smo nekoliko stotina postova i komentara na Redditu, tražeći Redditove omiljene i najmanje omiljene VPN-ove. Također smo dvostruko provjerili objavljivanje povijesti korisničkih računa kako bismo najbolje uklonili plaćene i troll račune. Većina Redditova koji raspravljaju o VPN-ima preporučuje korištenje jednog, ali zajednica Reddit preporučuje neke VPN-ove više od drugih.

reddit vpnsIzvor: Reddit

Najbolji Reddit VPN-ovi TL; DR

Naš pregled uključuje više detalja u nastavku, ali ako vam je kratko vrijeme, naše istraživanje putem Reddit postova na VPN-ovima dalo je sljedeće rezultate:

 • ExpressVPN je najbolji VPN na sveobuhvatnoj osnovi temeljen na osjećajima Reddita. Kad se na Redditu spomenu komentari o tome gotovo su uvijek pozitivni, mada korisnici ne govore o ExpressVPN-u toliko kao o NordVPN ili privatnom pristupu Internetu..
 • NordVPN je najspornija opcija na Redditu. Lažna priča o tvrtkinim evidencijama evidentiranja i podataka u krugu 2018. godine dovela je do masovnih zabluda o njihovom poslovanju. Šteta po reputaciji tvrtke bila je ozbiljna, ali tipično za Reddit, neki Redditori počinju pomagati u rasvjetljavanju tih zabluda. Drugi također izvještavaju o svojim pozitivnim iskustvima s NordVPN-om. Kao rezultat, ovo je trenutno jedno od najaktivnijih raspravljanih VPN-ova na Redditu.
 • Privatni pristup internetu najbolji je za nove korisnike. Pronašli smo brojne nove VPN korisnike koji isprobavaju ili preporučujemo isprobati privatni pristup internetu zbog niske cijene i sveobuhvatne dobre funkcionalnosti i sigurnosnih značajki. To je ujedno i jedan od najvažnijih VPN-a na Redditu.
 • Mullvad je najmanje kontroverzna opcija na Redditu. Bilo nam je teško zanemariti Mullvad jer smo, kroz desetine spominjanja, jedva pronašli negativne komentare. Oni koji su ga spomenuli voljeli su, iako je usluga mnogo manja od velike trojice (ExpressVPN, NordVPN i Privatni pristup internetu) spomenute na našoj listi, s puno manje poslužitelja i lokacija poslužitelja.
 • IVPN je najvjerniji pružatelj usluga na Redditu. Iako se rijetko pojavljuje u Redditovim komentarima ili komentarima, IVPN je vrlo omiljen zbog svoje poslovne prakse.
 • PureVPN je VPN koji se najviše ne sviđa na Redditu. Pronaći pozitivne kritike ili mišljenja o PureVPN-u bilo je potpuno teško. Općenito, moguće je da je PureVPN onaj VPN usluga koji Redditors gotovo univerzalno gledaju.

1. ExpressVPN: Najbolji sveobuhvatni VPN

ExpressVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN nudi tisuće VPN servera u više od 90 zemalja. To mu daje jedan od najširih dosega na tržištu VPN-a i čini ga posebno favoriziranim među gomilama međunarodne zajednice na Redditu. Ono što je važno, usluga ne vodi evidencije, nudi brzu 24-satnu podršku za chat, omogućuje plaćanje iz velikog broja izvora i novim korisnicima jamči povrat novca u roku od 30 dana. Takođe je poznat i po deblokadi velikog broja strujnih servisa sa sjedištem u SAD-u, poput Netflixa, Amazon Prime i mnogih drugih. ExpressVPN je bio na vrhu naših VPN testova brzine.

Što Redditors vole o ExpressVPN-u?

Dakle, što Reddit korisnici kažu o ExpressVPN-u? Gotovo uvijek dobre stvari kada se pojavi tema.

reddit vpns expressvpnIzvor: Reddit

Jedna stvar koju ćete pronaći kod Redditors-a je da vjeruju stručnjacima. To je dio razloga zašto mnogi Redditors pozitivno izvještavaju o ExpressVPN-u. Stručnjaci koji pišu i pregledavaju VPN skloni su ExpressVPN-u povoljno gledati u više faktora (lokacije poslužitelja, sigurnosne značajke, zaštite privatnosti).

Sveukupno, Redditors obično vole ExpressVPN zbog njegove brzine:

Reddit vpns expressvpnIzvor: Reddit

Pogledajte također: Najbrži VPN-ovi

To su tehnički detalji:

reddit vpns expressvpnIzvor: Reddit

A to su značajke privatnosti:

reddit vpns expressvpnIzvor: RedditReddit vpns expressvpnIzvor: Reddit

Što Redditors ne voli u vezi ExpressVPN-a?

Najdosljednija žalba koju smo pronašli s ExpressVPN-om odnosila se na njegovu upotrebu virtualnih poslužitelja:

reddit vpns expressvpnIzvor: Reddit

Virtualni poslužitelji dobivaju puno lošiji rast nego što zaslužuju. Iako je fizičke servere lijepo imati, oni nisu uvijek praktični. U mnogim slučajevima lokacije na kojima ExpressVPN nudi IP adrese nemaju pouzdane fizičke brzine poslužitelja ili davatelja internetskih usluga koje bi bile prikladne za većinu korisnika koji se daljinski povezuju putem VPN tunela. Da bi nadoknadio, ExpressVPN koristi poslužitelje koji se nalaze u obližnjim zemljama i tim poslužiteljima dodjeljuje IP adresu iz zemlje u kojoj postoji mjesto virtualnog poslužitelja. ExpressVPN ovdje objašnjava zašto i kako funkcioniraju njihovi virtualni poslužitelji.

Sve u svemu, mišljenje Reddita o ExpressVPN-u izuzetno je pozitivno. Proveli smo analizu svakog komentara o ExpressVPN-u na Redditu od 2015-2019. I ustanovili da usluga ne samo da održava pozitivan pogled Redditova, već i da njegova korist među korisnicima raste..

reddit analiza sentimenta za expressvpn

Zanimljivo je da korisnici Reddita više govore o ExpressVPN-u u ljetnim mjesecima, ali u cjelini, korisnici Reddita pozitivno govore o usluzi ExpressVPN.

2. NordVPN: Najkontroverzniji Reddit VPN:

NordVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN je dokazao mjere privatnosti i sigurnosti, koje su neovisno testirane i provjerene nakon masovne polemike i glasine o usluzi koja se proširila 2018. Usluga djeluje na više od 5800 poslužitelja u 60 zemalja, što ju čini jednom od najvećih na tržištu. To je ujedno i jedna od najbržih opcija na tržištu, s velikim brojem specijaliziranih poslužitelja za torrent, streaming i dodatnu privatnost pregledavanja. Zainteresirani će saznati da NordVPN ponude imaju strogu politiku zapisivanja, velike brzine, visoke standarde šifriranja i mogu raditi na 6 uređaja odjednom.

Što Redditors vole o NordVPN-u?

NordVPN nazivamo "najkontroverznijim" izborom prvenstveno zato što prima obilje kontradiktornih ljubavi i mržnje po Redditovim forumima o privatnosti i sigurnosti. Štetna izvješća o pravilima prikupljanja podataka usluge ključni su razlog koji se smatra najkontroverznijim izborom.

Da se primjetimo, te su kontroverze razriješene i Redditors počinju točno izvještavati o toj činjenici:

Reddit vpns nordvpnIzvor: Reddit

Osim što je očišćeno ime, Redditors koji favoriziraju NordVPN to čine i zbog njegovih sigurnosnih i privatnih značajki:

Reddit vpns nordvpnIzvor: Reddit

I mnogi vole njegov prekidač:

reddit vpns nordIzvor: Reddit

Međutim, nekoliko postova sažima sve ostale postove koji podržavaju NordVPN od ovog:

reddit vpns nordvpnIzvor: Reddit

Što Redditors ne voli u vezi sa NordVPN-om?

Kontroverzni status NordVPN-a nije samo zbog lažne prijave. Mnogi nedavni Redditovi postovi na usluzi bili su negativni, s tim da se većina usredotočila na slabe brzine preuzimanja:

reddit vpns nordIzvor: Reddit

Ima li NordVPN problem s brzinom? Nažalost da. Na temelju naših najnovijih testova brzine VPN-a, NordVPN-ova brzina nedostaje najboljih performansa. U skladu s tim, rezultati mogu biti različiti, a brzina preuzimanja nije uvijek sve, ovisno o tome kako namjeravate koristiti VPN. Usluga ima 30-dnevno jamstvo povrata novca koje uvijek poštuju, što olakšava pokušaj dovoljno dugog vremena kako biste mogli nahraniti hranu o tome na / r / VPNreviews.

3. Privatni pristup internetu Najbolji ugled Reddita za dokazanu sigurnost:

Privatni pristup internetu

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android

Web stranica: www.PrivateInternetAccess.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

Privatni pristup internetu je među najvećim dobavljačima VPN-a na tržištu i jedan od najjeftinijih. Usluga pruža preko 3300 poslužitelja u 30+ zemalja i osigurava ih visokim standardima šifriranja. Kao i kod mnogih drugih najviših VPN pružatelja usluga, privatni pristup internetu održava politiku bez zapisnika koja je također testirana na sudu u više navrata (usluga nije imala zapisnike davati na zahtjev).

Što Redditors vole o privatnom pristupu internetu?

Redditors obično vole privatni pristup internetu i često ga preporučuju onima koji traže davatelja VPN-a s provjerenom zaštitom privatnosti:

reddit vpns privatni pristup internetu piaIzvor: Reddit

(i opet…)

Reddit vpns privatni pristup internetuIzvor: Reddit

(i opet…)

Reddit vpns privatni pristup internetuIzvor: Reddit

Što Redditors ne voli u vezi s privatnim pristupom internetu?

Na stranu provjerene zaštite privatnosti, pritužbe na PIA nisu različite. Neki se korisnici brinu zbog male brzine, dok drugi negativno izvještavaju o načinima oglašavanja usluge:

reddit vpns privatni pristup internetu piaIzvor: Reddit

Najveća briga koju mnogi korisnici iskazuju odnosi se na to gdje se nalazi PIA:

reddit vpns privatni pristup internetu piaIzvor: Reddit

Privatni pristup internetu nekoliko je puta u SAD-u objavio savezne vlasti u SAD-u. Vlasti su se u svakom slučaju pojavile prazne, jer politika PIA-e bez zapisivanja osigurava da nema podataka. Usluga se može nalaziti u SAD-u, ali dokazano je da održava stroge standarde privatnosti korisnika.

4. Mullvad: Najmanje kontroverzni Reddit VPN izbor

Mullvad VPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • Linux

Web stranica: www.mullvad.com

Iako je mali davatelj, za usporedbu, švedski Mullvad pruža nekoliko stotina VPN servera na nekoliko desetaka lokacija. Usluga nudi strogu politiku nepojavljivanja, anonimne račune i prihvaća više oblika sigurnih plaćanja, uključujući Bitcoin, pa čak i gotovinu. Usluga također dolazi po nižim mjesečnim cijenama od većine svojih konkurenata, nudeći uslugu za oko 5,50 USD mjesečno (5 eura mjesečno kako je oglašeno).

Što Redditors vole o Mullvadu?

Mullvad je mali davatelj VPN-a i ne oglašava se ozbiljno kao najveći servisi. Zbog toga je manje vjerovatno da će se spomenuti na Redditu, ali to je i jedna od najmanjih opcija za koju smo relativno često spominjali njegovu veličinu. A kad Redditors spominju Mullvad, to je gotovo uvijek dobra pohvala:

reddit vpns mullvadIzvor: Reddit

Korisnici također vole njegove sigurnosne i privatne značajke:

reddit vpns mullvadIzvor: Reddit

Iako ga mnogi Redditors smatraju jednim od najpouzdanijih VPN pružatelja usluga na tržištu:

mullvad reddit vpnsIzvor: Reddit

Što Redditors ne voli u vezi s Mullvadom?

Iako su rijetko pronađeni negativni komentari o Mullvadu na Redditu, primarni su u vezi s nedostatkom korisničke podrške usluge:

mullvad reddit vpnsIzvor: Reddit

Ovo je čest problem manjih VPN pružatelja usluga. Vrsta korisničke podrške 24/7 koju nude veći davatelji usluga skupa je, ali oni si je mogu priuštiti na temelju njihove veličine. Mullvad zadržava svoju cijenu niskom tako što velik dio postavljanja i rješavanja problema stavlja u ruke svojim korisnicima. Unatoč pritužbama, Mullvad pruža vodiče za rješavanje problema, a korisnici koji nisu sigurni kako riješiti probleme uvijek se mogu obratiti / r / VPN za podršku Redditors-a s više tehničkog znanja..

5. Najpouzdaniji VPN na Redditu: IVPN

Top 5 VPN-a koje Redditors vole (i one koje vole mrziti)

IVPN pruža VPN zaštitu bez ugovora s standardima šifriranja vojnog stupnja. Tvrtka slijedi pravila o nepostojanju dnevnika, upravlja svojim DNS poslužiteljem bez mogućnosti i poslužitelje koji su dostupni u sve većem broju zemalja širom svijeta. Usluga nudi i 7-dnevno jamstvo povrata novca.

Što Redditors vole o IVPN-u?

Godine 2016. IVPN je na svojoj web stranici objavio javno priopćenje: Više neće pokrenuti pridruženi program. Ovo je bila ogromna vijest, posebno imajući u vidu da većina VPN pružatelja ima neke vrste partnerskih programa i različitih vjerodostojnosti. Rezultat je bio dvostruk na Redditu:

 1. To je dovelo do toga da više Redditora vjeruje IVPN-u, uključujući i neke od više cijenjenih zagovornika privatnosti Reddita (poput onog tipa za privatnost).
 2. To je dovelo do značajno smanjene prisutnosti IVPN-a na Redditu zbog manjeg oglašavanja.

Sve u svemu, ovaj je potez dočekan velikim pohvalama na forumima o privatnosti diljem Reddita.

reddit vpns ivpnIzvor: Reddit

Uz to, korisnici Reddita hvale tvrtku zbog brzine poslužitelja:

Reddit VPN-i ivpnIzvor: Reddit

A to je dobra funkcionalnost i aplikacije:

reddit vpns ivpnIzvor: Reddit

Što Redditors ne voli u vezi s IVPN-om?

Kao što je ranije spomenuto, odluka IVPN-a da napusti svoj pridruženi program značila je njegovu prisutnost na Redditu, ali je nestala. To se ovdje ili tamo spominje u odjeljcima s komentarima, ali malo je korisnika koji pregledavaju uslugu i objavljuju ih. Komentari su uvijek pozitivni tamo gdje dođu.

Ipak, najveći problem koji potencijalne korisnike može odvesti od potencijalnog korištenja je cijena. IVPN košta 15 USD mjesečno ili 8,33 USD mjesečno ako se kupi putem cjelogodišnje pretplate. Taj trošak je prilično zanemarljiv za mnoge Redditors, koji su skloni favoriziranju jeftinijih usluga, a također vole popust ili kuponske kodove koje mogu dobiti preko podružnica za druge usluge.

6. PureVPN: VPN davatelj Redditors ne voli više

PureVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PureVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 31 DAN

Dok većina VPN-ova na Redditu prima ljubav i nešto mržnje, PureVPN jedno je od rijetkih VPN-a koje gotovo ništa ne prima od zajednice Reddit.

reddit vpnsIzvor: Reddit

Koliko god izgledali, pronašli smo samo jednu pozitivnu recenziju PureVPN-a uz razumnu količinu povratnih informacija o postu. Redditors također ne vjeruju PureVPN-u nakon što je tvrtka predala zapisnike u sudskom postupku koji je otkrio da je politika tvrtke bez zapisivanja osumnjičena..

Jedino oko čega se Reddori slažu? Besplatni VPN-ovi su loši

Redditorti gotovo ne vole PureVPN, ali postoji jedna stvar oko koje se svi dosljedno slažu: besplatni VPN-ovi najgori su put koji možete poduzeti do internetske privatnosti i sigurnosti.

reddit vpnsIzvor: Reddit

Besplatni VPN-ovi zvuče sjajno jer su, dobro, besplatni. Ali jedan uobičajeni refren koji ćete čuti na Redditu i drugdje je sljedeći: "Ako ne plaćate, onda ste proizvod". To nije uvijek točno danas, jer mnoge tehnološke tvrtke naplaćuju novac i dalje prikupljaju i prodaju mnoštvo korisničkih podataka. Besplatni VPN-ovi ipak su noćna mora privatnosti. Uz ugrožavanje vaših privatnih podataka, besplatni VPN-ovi:

 • Imajte stroge kapsule s podacima
 • Imaju nižu širinu pojasa
 • Imajte više problema s kašnjenjem
 • Može sadržavati viruse i zlonamjerni softver, uključujući kod za kriptominiranje

Reddit vpnsIzvor: Reddit

Ako istražujete VPN opcije, izbjegavajte besplatne ponude. Postoje niskobudžetni VPN-ovi, a većina ima višemjesečne ili višegodišnje planove osmišljene tako da značajno smanje koliko ćete platiti za uslugu. Također, većina legitimnih VPN pružatelja redovito nudi snižene ponude tijekom cijele godine.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 8 =

Adblock
detector