TVAddons.ag down: Ovo su najbolje Fusion i Indigo dodatne opcije

tvaddons_logo
Iako je TVAddons sada sigurnosno kopiran s novom web stranicom, njegove su usluge dodatka još uvijek malo uzdrmane. Zbog toga su mnogi korisnici dodataka uživali u potrazi za korisnom zamenom.

Postoji nekoliko drugih spremišta koja jednako sadrže mnoge dodatke kojima su se korisnici obraćali za sadržaj. Ovi alternativni izvori uključuju mnoge koji nude mješavinu besplatnog i zakonitog strujanja, s uobičajenom mješavinom dodataka koji nisu manje pouzdani..

Za Kodi korisnike je važno da se pokušaju ukloniti dodacima koji igraju domaćin neslužbenim strujama.

Comparitech ne odobrava niti potiče bilo kakvo kršenje ograničenja autorskih prava, uključujući ilegalnu struju putem Kodija. Kodi se može koristiti u brojne izvrsne, legalne svrhe strujanja putem Interneta. Prije preuzimanja ili strujanja materijala zaštićenog autorskim pravima bez dopuštenja, razmotrite zakon, žrtve i rizike piratstva.

Osim toga, uslijed nedavnog pretresanja dodataka i spremišta, sada držimo tekući popis Kodi dodataka i spremišta, kao i njihove radne ili neradne statuse. Kliknite ovdje da provjerite naš kompletan popis radnih dodataka i spremišta za Kodi.

U nastavku ćete pronaći najbolja skladišta dodataka Kodi u kojima se nalaze većina glavnih legalnih i besplatnih dodataka koje tražite..

Kako sigurno koristiti Kodi dodatke

Također želimo naglasiti važnost korištenja virtualne privatne mreže (VPN-a) kad god koristite Kodi. Tri su čvrsta razloga zbog kojih ćete se htjeti okrenuti za Kodi streaming: privatnost, nadgledanje ISP-a i blokiranje geografskog sadržaja..

Mnogi pružatelji internetskih usluga ne vole da njihovi korisnici struju videozapise - VPN sprečava ih da otkriju to i ograničavaju brzinu vaše mreže. Kao što je slučaj s mnogim davateljima internetskih usluga, ne postoji pojedinac koji sjedi i gleda vaš podatkovni promet - sve je računalno. Taj kôd ne može odrediti koliki je vaš podatkovni promet ako je anoniman putem VPN-a, što otežava vašem davatelju internetskih usluga brzinu brzine zbog strujanja video sadržaja..

Uz to, mnogi će pružatelji sadržaja pokušati blokirati korisnike izvan određenih područja. Možete strujati odličnim sadržajem preko Kodi dodataka, ali neki dodaci mogu pristupiti sadržaju koji je geografski zaključan. VPN će vam omogućiti da se povežete s poslužiteljem u toj zemlji u kojem se struji sadržaj, a pruža vam brz i lak pristup.

Konačno, Kodi dodaci su predivni, ali ponekad i nesigurni. Čak i službeni dodaci iz službenih izvora mogu se oteti i koristiti za špijuniranje korisnika Kodija putem napada čovjeka u sredini. Hakeri tada mogu vidjeti što radite, ukrasti podatke i čak ponekad pristupiti tvrdom disku. Šifriranje vaše veze putem VPN-a pomaže im spriječiti da vide vaše podatke dok prolaze kroz Kodi.

Da bi osigurali sva ova područja, mnogi se korisnici Kodi-a okreću IPVanish-u. Usluga ima jaku reputaciju u zajednici zbog skrivanja korisnika od nepoštenih praksi internetskog pružatelja usluga, prevlačenja blokova sadržaja i zaštite korisničkih podataka prilikom strujanja putem Kodi-ja.

Ekskluzivni popust za čitatelje:
 Ovdje uštedite 60% na godišnjem planu IPVanish ili 25% na mjesečnoj ponudi.

Službeni spremnik dodataka Kodi

TVAddons.ag down: Ovo su najbolje Fusion i Indigo dodatne opcije

Oni koji žele pronaći besplatni i legalni sadržaj ne trebaju tražiti dalje od službenog skladišta dodataka Kodi. Službeni repo dodatak jedini je koji dolazi s novom instalacijom Kodija, iako se nijedan dodatak u njemu ne instalira automatski. Korisnici i dalje moraju proći i pronaći dodatke za instaliranje i testiranje.

Međutim, što mnogi korisnici možda ne shvaćaju jest da postoji veliki broj visokokvalitetnih dodataka prvog proizvođača dostupnih samo putem službenog spremišta. To uključuje dobro razvijene dodatke za Funimation i Crunchyroll, kao i dodatke koji povlače zakonito dostupan sadržaj iz drugih izvora. Odlične mogućnosti ovdje uključuju i dodatke za Fox Sports Go, BBC iPlayer (stanovnici Velike Britanije samo s TV licencom), MLB.tv, PBS Kids i još mnogo toga. Postoji više od 350 dodataka za isprobati u službenom spremištu.

SuperRepo

superrepo_screencap

SuperRepo je jedno od najvećih skladišta vani. Sadrži stotine video dodataka, dobar izbor glazbe i čak skinove za sam Kodi. U pomoć je što izdvaja svoju zbirku dodataka trećih strana od službenih SuperRepo-ova kako biste lako mogli reći koji imaju stalnu podršku. Uvijek možete pogledati svaki dodatak određene vrste ako želite, ali toliko ih je da je teško odrediti koji vrijedi nabaviti.

Korisnici će u SuperRepo-u pronaći neke popularne, besplatne i legalne izbore, uključujući FilmOn, koji nudi legalne mogućnosti streaminga, kao i USTVNow dodatak i nekoliko dodataka na YouTubeu. Međutim, ovdje postoji nekoliko dodataka koji se tiču ​​piratstva, tako da korisnici koji isprobavaju različite dodatke koji traže besplatni i legalni sadržaj morat će biti oprezni prilikom testiranja potencijalnih opcija za strujanje..

Ne preporučujemo upotrebu SuperRepoa za pristup neslužbenim dodacima. Možete pronaći mnogo korisnih dodataka za prvu i pravnu upotrebu koji su dostupni u SuperRepo-u.

Možete preuzeti SuperRepo spremište iz http://srp.nu

Čarobnjak Ares

ares_screencap

Ares ima daleko ograničenu ponudu od SuperRepo-a, ali je još uvijek dobra količina sadržaja. Video sadržaj grupiran je u nekoliko različitih dodataka po žanru i morat ćete instalirati dodatak Ares Indexer da biste pretražili određeni naslov - to je više za ona vremena kada niste sigurni što želite gledati. , Sa pozitivne strane, ima sve od Kung Fu-a do kuhanja, tako da biste trebali moći pronaći nešto što vam se sviđa.

Ares ima puno dodataka sa vlastitom robnom markom, ali uključuje i neke zanimljive pravne opcije, poput dodatka posebno dizajniranog za streaming YouTube igara i dodatka za pomoć i podršku Autism.

Neki službeni i zakonski dodaci dostupni su u Aresu. Međutim, ne preporučujemo većinu Treća strana dodaci u Ares Wizardu. Korisnici trebaju biti oprezni i istražiti bilo koji dodatak prije preuzimanja.

Skladište Ares Wizard može se preuzeti s http://repo.ares-project.com/magic

Noobs and Nerds

nan_screencap

Ovo je spremište uglavnom usredotočeno na filmove i crtane filmove, što ga čini fantastičnim izborom ako trebate način da djecu zauzmete. Ima samo nekoliko audio i programskih dodataka, pa ako je to ono što slijedi, bolje bi vam služio SuperRepo, ali dodaci koji sadrže pokrivaju prilično širok raspon filmskih žanrova i razdoblja.

Ovaj repo uključuje popularni dodatak Metalliq koji pomaže Kodi korisnicima da bolje organiziraju svoj sadržaj i popise za nadzor, kao i dodatak koji izravno struji dostupni sadržaj s web stranice Buzz Funny Videos.

Skladište Noobs and Nerds može se preuzeti s http://nan.aftermathwizard.net/nanrepo/

TvAddons.ag trenutni ispad nije kraj svijeta. Postoji još dosta spremišta koje vam mogu pomoći da ogrebete po svrbežu, potrebno je samo malo lova da ih pronađete. Nadamo se da TvAddons upravo obavljaju ažuriranja ili održavanje, ali čak i ako se ne vrate, gornji izvještaji trebali bi vas dugo zauzeti. Ako znate skriveno skladište dragulja, ostavite komentar ispod i obavijestite svijet!

Pogledajte također: Najbolji Kodijevi dodaci za filmove.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

Adblock
detector