Unblock-Us ponovno radi s američkim Netflixom koristeći pametni DNS

otključajte nas kući

Ažuriranje 2019. godine: Unblock-Us više nije stabilna opcija za pristup Netflixu. Pročitajte detalje o najpouzdanijoj alternativi Unblock-Us.

NAJBOLJI VPN ZA NETFLIX: Express VPN naš je izbor broj 1 za Netflix. Izvršili smo više od 5000 testova da vidimo koji VPN-ovi rade s Netflixom. ExpressVPN je najpouzdanija opcija. Ako nudi velike brzine i 30-dnevno jamstvo povrat novca, tako da možete isprobati bez rizika.

Pametni DNS davatelj odblokirao je smislio način da zaobiđe Netflix proxy zabranu. Iskoristili smo njihovo 7-dnevno besplatno probno razdoblje kako bismo se uvjerili.

Korisnici Netflixa izvan SAD-a plaćaju isto ili više kao i oni u SAD-u, ali su opskrbljeni s relativno ograničenim izborom emisija i filmova. Zato su mnogi korisnici pribjegli VPN-ovima i pametnim DNS proxyjima kako bi lažirali svoju lokaciju i dobili pristup američkom katalogu emisija.

Ubrzo nakon što je Netflix započeo globalno predstavljanje početkom ove godine, Netflix je počeo blokirati ove proxy usluge pomoću vatrozida. Korisnici koji su se povezali pomoću DNS proxyja ili VPN-a dočekali su poruku pogreške:

pogreška proxy netflix proxyja

"Ups, nešto je pošlo po zlu. Pogreška struje. Čini se da koristite deblokator ili proxy. Isključite bilo koju od ovih usluga i pokušajte ponovo. "

Premda nekolicina VPN-a i dalje može zaobići zabranu, pametni DNS proxy darovi su bili najteže pogođeni. Jednom kad su blokirane, promjena IP adresa u nešto na čemu Netflix još nije blokiran dugotrajan je i skup poduhvat - onaj koji nije vrijedio troškove za većinu pametnih DNS pružatelja usluga. Jednostavno se nije isplatilo voditi bitku, pogotovo uz prijetnju da će se još jedan blok uvijek pojaviti.

Unblock-Us bio je jedan od ponuđenih pružatelja usluga, srećom njegovi kupci sada mogu koristiti njegovu uslugu kako bi još jednom zaobišli poruku o pogrešci proxy mreže Netflix. Tvrtka nije podijelila detalje o tome kako točno planira održavati uslugu, ali čini se da će njezine nove mjere prevladati.

Samo web-preglednici

Comparitech je testirao uslugu i kao što smo obećali, mogli smo gledati američki katalog emisija na Netflixu kao da živimo u Sjedinjenim Državama (autor trenutno živi u Europi). Nema proxy grešaka ili drugih problema!

Nažalost, ažuriranje za sada radi samo s web preglednicima kao što su Chrome, Internet Explorer, Safari, Microsoft Edge i Firefox. Ako želite pristupiti Netflixu putem izvorne aplikacije - poput konzole za igre, mobilne aplikacije, pametnog televizora ili streaming uređaja poput Rokua, Chromecasta i Apple TV-a - nemate sreće i trebali biste se odlučiti za VPN. Razlog za to je zato što Netflixove nativne aplikacije nadjačavaju DNS postavke uređaja i prisiljavaju ih na korištenje DNS poslužitelja koji odaju stvarnu lokaciju korisnika.

I dalje ćemo testirati Unblock-us s američkim Netflixom u narednim tjednima da vidimo ima li izdržanih.

Kako koristiti Unblock-Us za gledanje Netflix US-a

deblokirajte nas spremni za polazak
Postavljanje Odblokirajte nas prilično je jednostavno i ne zahtijeva instalaciju dodatnog softvera. Prvi korak je prijava računa. Dostupno je 7-dnevno besplatno probno razdoblje bez potrebe za kreditnom karticom. Nakon što učinite, možete pronaći upute za postavljanje za Windows PC i Mac OSX.

Za glavne operacijske sustave za stolna računala dostupna je "Easy Setup App" za preuzimanje s web lokacije Unblock-Us. To funkcionira kao ikona programske trake koja svijetli zeleno dok radi. Najbolji dio je što aplikacija nadgleda vašu IP adresu radi promjena i ažurira prema tome Unblock-Us sustave. Mijenjanje DNS adresa svaki put kada se ponovno povežete s wifi mrežom predstavlja bol, tako da je ovo prilično zgodno.

Ako aplikacija Easy Setup nije dostupna za vaš uređaj, morat ćete DNS adrese unijeti ručno. Taj se postupak razlikuje ovisno o vašem operacijskom sustavu, stoga potražite upute na web mjestu Unblock-Us.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 81 = 89

Adblock
detector