Vodič: 6 najboljih Kodi TV TV dodataka za 2017. koji zapravo rade!

Streaming videa na zahtjev ujedno je i zgodan i štedi vrijeme. Ne morate čekati određeno vrijeme da biste gledali svoje omiljene emisije, za razliku od tradicionalnog TV prijenosa. Televizija uživo, međutim, još uvijek ima prednosti. Na primjer, događaji poput glazbenih i video dodjela nagrada obično se emitiraju uživo. Poslije ih možete gledati, ali do tada ste spoile već vidjeli na društvenim medijima. Bez obzira na razlog, ako želite televiziju uživo, to možete dobiti putem Kodija.


Važno je, međutim, shvatiti da postoje i službeni i neslužbeni Kodi dodaci za live streaming sadržaja. Bez obzira na to prenosite li Kodi na računalo, Amazon Fire TV uređaj ili negdje drugdje, dodaci koje instalirate bit će isti.

Naš vodič posebno se fokusira na službene dodatke Kodi koji nude legalni streaming pristup TV uživo. Na kraju smo dali detaljan pregled popularnih neslužbenih dodataka treće strane koje ćete možda vidjeti na drugom mjestu. Pružili smo više informacija o tome što ti dodaci rade i zašto umjesto toga preporučujemo službene dodatke.

Comparitech ne odobrava niti potiče bilo kakvo kršenje ograničenja autorskih prava, uključujući ilegalnu struju putem Kodi-ja. Kodi se može koristiti u brojne izvrsne, legalne svrhe strujanja putem Interneta. Prije preuzimanja ili strujanja materijala zaštićenog autorskim pravima bez dopuštenja, razmotrite zakon, žrtve i rizike piratstva.

Koristite VPN kod Kodi-ja

VPN-ovi kriptiraju vaš internetski promet i preusmjeravaju ga putem poslužitelja na lokaciju po vašem izboru, skrivajući vašu lokaciju i identitet. Bilo da koristite službene ili neslužbene kodijeve dodatke, strujanje TV izvora uživo putem nekih dodataka Kodi možda neće sankcionirati davatelj internetskih usluga..

Imajući to u vidu, oni će možda pokušati ugasiti vašu vezu kada koristite uslugu kao što je Kodi.

Međutim, brzinsko zaustavljanje nije jedina briga kada koristite Kodi s različitim dodacima. Postoje rizici za privatnost i sigurnost koji postoje za sve vrste dodataka. Kodi dodaci mogu se upotrijebiti za provođenje napada hack man-in-sredine protiv Kodi korisnika. Kada preuzmete i pokrenete dodatak Kodi, to često često radite kroz nesigurne veze. Sam dodatak može se oteti i koristiti za nadzor internetskih podataka, krađu lozinki i korisničkih imena, pa čak i za pristup tvrdom disku vašeg računala.

Dok se neki korisnici pretvaraju da Kodi pokreću u uređaju s pijeskom, izbjegavanje ove situacije šifriranjem vašeg podatkovnog prometa je lakši i poželjniji način upravljanja mnogim sigurnosnim rizicima. Korisnici Kodi-ja izgubili su podatke i svoje uređaje su u prošlosti hakirali, a neki dodaci, poput dodatka Exodus, koristili su se za stvaranje DDoS botneta.

Da biste to izbjegli, preporučuje se povezivanje s VPN-om kada koristite Kodi. VPN će osigurati da se vaši podaci ne izlažu dodatnom strujanju.

Imajte na umu da VPN-ovi također omogućuju pristup geo-ograničenom sadržaju i štite internetsku privatnost.

Za strujanje je potrebna velika širina pojasa. Prenos uživo, posebno, ne komprimira videozapise toliko i zahtijeva više propusne širine za preuzimanje. Pouzdan, brz i siguran VPN davatelj od presudne je važnosti. Preporučujemo IPVanish, koji je popularan izbor kod Kodi zajednice i nudi potrebnu čvrstu vezu, bogat kapacitet i visoku razinu zaštite privatnosti.

Možemo potvrditi da IPVanish radi sa svim Kodi Addonsima koje smo testirali i koji je vrlo popularan u Kodi zajednici. Ako želite isprobati drugog davatelja usluga, ovdje možete pronaći naš popis preporučenih Kodi VPN usluga.

Upozorenje: IPVanish je našim čitateljima ponudio 60% popusta na njihov godišnji plan ovdje. i 25% popusta na mjesečni plan.

Savjet: Ako Kodi koristite s Amazon Fire Stick IPVanishom, možete se lako instalirati izravno na uređaj. Pojedinosti potražite u našem VPN vodiču za instalaciju Fire Stick-a.

Kodi v17.3 „Krypton“ je najnovija stabilna inačica Kodija dostupna za preuzimanje

Najbolji službeni dodaci Kodi TV uživo

U nastavku smo naveli i opisali najbolje dodate TV Kodi uživo. Naći ćete mješavinu dodataka koji pružaju televizijske tokove uživo legalno i besplatno, s nekim koji vam omogućuju pristup sjajnim kanalima putem premium pretplata..

USTVnow Plus

kodi_ustvnow_install
Prije upotrebe USTVnow Plus, morat ćete se najprije prijaviti za račun ovdje. Dodatak nudi sedam američkih kanala s besplatnom pretplatom, no dostupne su i pretplatne pretplate koje nude do 28 kanala u HD rezoluciji.

kodi_live_tv_great_us_tv_now_plus_subscriptions
Kanali kao što su abeceda, CW, PBS i Lisica s USTVnow Plus su prisutni.

Naći ćete USTVNow dostupno u spremištu SuperRepo.

iPlayer WWW (BBC iPlayer)

iPlayer
iPlayer WWW nudi sav sadržaj dostupan na popularnoj web stranici BBC iPlayer. Sadržaj na zahtjev i sadržaj uživo možete pronaći na iPlayer WWW. Imajte na umu da je UK adresa u Velikoj Britaniji potrebna za pregled sadržaja na iPlayeru i ekstenzivno iPlayer WWW. Pored toga, BBC iPlayer dostupan je samo onima koji imaju valjanu BBC TV licencu.

Ako zapravo niste u Velikoj Britaniji, preporučuje se VPN da promijenite svoju IP adresu u onu iz Velike Britanije. Jednostavno odaberite Gledajte uživo za početak gledanja dostupnog sadržaja uživo s omiljenih kanala na BBC-u.

BBC iPlayer dodatak dostupan je u službenom skladištu dodataka Kodi.

Film jednostavno

filmon
Dostupno u spremištu SuperRepo, Film jednostavno sadrži mnoštvo kanala. Kategorije se kreću od Poslovna TV, glazba, muzika i Zabava do način života i Tijelo & Duša. Sadržaj je na engleskom kao i na drugim jezicima poput ruskog i talijanskog. Također možete pronaći radio radio sadržaje putem Film jednostavno.

Ako imate problema s reprodukcijom sadržaja ovim dodatkom, zadržite pokazivač iznad dodatka i desnom tipkom miša / pritisnite "c" ako koristite standardnu ​​USB tipkovnicu ili pritisnite gumb "vodič" na daljinskom upravljaču MCE.

kodi_fimon_live_tv_settings
Odaberi Postavke dodataka i postavi Kvaliteta filma do nizak.

kodi_fimon_live_tv_quality_settings
To bi trebalo pomoći ako se izgleda da izvori sadržaja nikad ne počinju reproducirati.

PS Vue (dodatak PlayStation Vue)

dodaci za live TV kodi
Ako imate PlayStation Vue račun, možete mu pristupiti putem dodatka PS Vue Kodi. Potpuno legalno i dostupno putem službenog skladišta dodataka Kodi, dodatak PS Vue omogućava vam da uđete u svoje vjerodajnice za PlayStation Vue i gledate svoj TV uživo direktno preko Kodi-ja.

Zašto koristiti Kodi preko PlayStation Vue aplikacije? Kodi to bolje radi. Kao medijski uređaj, Kodi nudi bolji doživljaj gledanja od aplikacije PlayStation Vue na mnogim uređajima na kojima se nudi. Uz to, možete lakše prebacivati ​​između različitih usluga pomoću dodatka Kodi za PlayStation Vue, što čini dodatak PS Vue odličnim načinom za pregled usluge pretplate.

Klijent Sky Go

sky go tv addons
Ako imate Sky račun, možete mu pristupiti putem Sky Go-a. To također znači da možete koristiti i dodatak Sky Go Client da biste dobili pristup svojim Sky streamovima. Gotovo sav Skyov streaming sadržaj dostupan je putem Sky Go-a, a samim tim i Sky Go klijenta, osim događaja Sky Sports Box Office. Box Office, koji djeluje poput Pay-Per-View u SAD-u, nije vidljiv i njemu se može pristupiti samo drugim sredstvima izvan Kodi-ja.

Klijent Sky Go radi samo za stanovnike Velike Britanije i samo one koji imaju službene vjerodajnice računa. Te vjerodajnice možete unijeti u dodatak nakon što ga učitate, a zatim pristupite svojim strujanjima.

Klijent Sky Go dostupan je putem spremišta SuperRepo.

Neslužbeni Kodi dodaci za TV uživo

Iako mnogi dodaci za Kodi nude legitimni sadržaj, neki smatraju neslužbenim. Ti su dodaci vrlo popularni, ali kreću se od sive do zakonski sumnjive razine. Ispod su neki od dodataka koji se mogu preporučiti na drugim web lokacijama za TV uživo.

cCloud TV

ccloud TV
Što je? cCloud TV je dodatak za IPTV Kodi s velikom korisničkom bazom i velikim brojem sadržaja na više jezika. cCloud TV briše web, tražeći različite mogućnosti streaminga iz različitih izvora koji u ovo vrijeme pisanja uključuju nekoliko tisuća kanala širom svijeta..

Zašto biste ga trebali izbjegavati? Iako je popularna, velika većina onoga što cCloud TV nudi jesu piratski protoci sadržaja. Iako su na popisu neki kanali, poput javno dostupnih web-kamera, koji se mogu reprizirati bez ikakvih pitanja o autorskim pravima, većina njih nije istinita iz ponude sadržaja CClouda. Ne preporučujemo cCloud TV kao izvor streaminga uživo s obzirom da ovaj dodatak nudi prvenstveno piratske streamove. Druge, pravne opcije na ovom popisu pružaju bolji sadržaj s većom kvalitetom.

Kvantni

Vodič: 6 najboljih Kodi TV TV dodataka za 2017. koji zapravo rade!

Što je? Kvantni pruža veliki izbor TV kanala uživo iz više izvora. Quantum nudi veliku količinu sadržaja i vrlo je popularan među trećim korisnicima dodataka zbog svoje snažne razvojne podrške i velikog izbora.

Zašto biste ga trebali izbjegavati? Quantum ima isti problem kao i cCloud TV: možda ćete tamo ili tamo moći pronaći savršeno zakonit stream, ali to će vam biti teško pritisnuti. Umjesto toga, velika većina onoga što Quantum nudi piratski je sadržaj. Iz tog razloga wNe preporučujemo Quantum za TV prijenose uživo. Ostale opcije službenog popisa dodataka pružaju bolji doživljaj gledanja. 

Popisi za reprodukciju UK Turk-a

UK Turk

Što je?
UK Turk Playlist je pomalo neuhvatljivo čudovište. Primarni razlog za to je taj što programer nastavlja kršiti zakone Velike Britanije u pogledu piratskih tokova. Zapravo, to je primarni fokus, ali ne jedini fokus, dodatak popisa za reprodukciju u UK Turk. Popis za reprodukciju UK Turk-a nudi uglavnom američke i britanske kanale kroz pomalo sumnjive načine. To ne grebite iz drugih izvora, poput cClouda, već ih nude izravno.

Zašto biste ga trebali izbjegavati? Popis za reprodukciju UK Turk-a popularan je zbog svoje kvalitete, ali zbog kvalitete koja je proizašla iz jačeg piratstva. Ne preporučujemo popise UK Turk za reprodukciju TV-a uživo s obzirom da programer ovog dodatka nema zakonska prava na strujanje sadržaja..

Vidi također: Najbolji dodaci za Kodi film za 2017. godinu.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 3