A VyprVPN áttekintése 2020

VyprVPN felülvizsgálat
A VyprVPN az ipar egyik támaszpontja, és a svájci GoldenFrog cég része.
Bár a GoldenFrog egy magánélet-központú társaság, a múltban a VyprVPN naplózási politikája több adatvédelmi tudatos felhasználót fordított el.
Fenntartásaim voltak a VyprVPN-vel kapcsolatban, de egy felújított szolgáltatással érdekeltem, hogy megválaszoltam-e az aggodalmaimat, nem utolsósorban a VPN hozzáállását a torzításhoz (erről bővebben később).

A VyprVPN áttekintésemben áttekintem azokat a részleteket, amelyek kedvelik ezt a szolgáltatót, és mi aggaszt.

De először itt van a a legfontosabb adatok és teljesítmény pontszámok fordítottunk a VyprVPN-re.

VyprVPN kulcs adatok

ÁLTALÁNOS SZAK: 42 VPNS-ből 7. számú

Sebesség

Átlagsebesség *:

Video streaming támogatás:

streaming

Netflix:

Egyéb streaming szolgáltatások:

Biztonság

Titkosítás típusa:

Ölj kapcsolót:

Naplózási politika:

protokollok:

A pénz értéke

Legalacsonyabb havi költség:

Pénzvisszafizetési garancia:

Weboldal

Pontszám: 7 / 10További információ
37 Mbps
4K UHD
Pontszám: 8 / 10További információ
Igen
Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Sky Go
Pontszám: 8 / 10További információ
256 bites AES
Igen
Nincs azonosító napló
ChameleonTM, OpenVPN, L2TP / IPsec, PPTP
Pontszám: 7 / 10További információ
$ 6.67
30 nap
https://www.Vyprvpn.com

* Átlagos sebesség több globális helyen több napi sebességteszt alapján.

Az elmúlt hónapokban napról napra használtam a VyprVPN-t, hogy megnézem, hogyan működik ez a sok más VPN-hez képest. A folyamat részeként a szolgáltatást a szokásos próbaidőszaknak vettem alá, amelyen keresztül elvégeztem a VPN-eket. Ezek tartalmazzák:

 • Sebességtesztek
 • Szivárgásteszt (IP-szivárgás, DNS-szivárgás stb.)
 • Streaming kompatibilitás
 • Ügyfélszolgálati ismeretek és a válaszadási sebesség
 • Naplózási irányelvek olvasása és a kis nyomtatás ellenőrzése
 • és még sok más….

Mint sok más szolgáltatóhoz, A VyprVPN állítása szerint a „világ leggyorsabb VPN-je”. Mindig szkeptikusak vagyok az ilyen zseniális állítások iránt, ezért különösen szívesen futtattam sebesség-teszt eszközünket ezen a szolgáltatónál.

Egyéb, a VyprVPN áttekintésben megválaszolandó kérdések:

 • A VyprVPN (Netflix, BBC, Hulu, Amazon stb.) Segítségével továbbadhatom a népszerű régiókon zárolt tartalmakat.?
 • Megváltozott-e a VyprVPN megközelítése a torrentingnek, és most megengedett-e??
 • Mennyire védi a VyprVPN a felhasználók biztonságát és magánéletét?
 • Van-e csúnya meglepetés, amely a VyprVPN új naplózási politikájának apró részén rejtőzik??
 • Mit csinál a VyprVPN az alacsonyabb árú VPN-ekkel??

A VyprVPN-t teszteltem mind asztali számítógépen, mind mobilon, hogy mindent felfedezzen, amit tudnia kell a szolgáltatásról, ideértve a sebességet, a tartalom feloldását, a szivárgás elleni védelmet és még sok minden mást. Az alábbiakban összefoglaltam az előnyeket és hátrányokat, mielőtt belemegyek a teljes áttekintésbe.

A VyprVPN áttekintése

A VyprVPN egy szilárd, teljes körű VPN, különösen azért, mert megújította naplózási politikáját. A VyprVPN feloldhatja a streaming platformok széles választékát, így ez jó lehetőség azok számára, akik külföldről szeretnék megnézni a földrajzilag korlátozott tartalmat. Ez egy meglehetősen megbízható VPN is a kínai felhasználók számára, bár néha problémákba ütközik.

VyprVPN előnyei és hátrányai

Az alábbiakban összefoglaljuk az erősségeket és gyengeségeket, amelyeket a VyprVPN áttekintésével töltött idő alatt fedeztem fel. Később részletesebben tárgyalom ezeket.

Előnyök:

 • Szerverek tulajdonosa
 • Nem vezet naplókat
 • Erős biztonsági funkciókat nyújt
 • Legfeljebb öt egyidejű csatlakozást tesz lehetővé
 • Ingyenes háromnapos próbaverziót kínál
 • 24 órás élő chat-támogatást nyújt

Hátrányok:

 • Nem a leggyorsabb VPN
 • A WebRTC és az IPv6 szivárog
 • Nem fogadja el a bitcoint

Sebesség: Mennyire gyors a VyprVPN?

Annak merész kijelentésével, hogy „a világ leggyorsabb VPN-je” vagyok, nagy várakozásom volt az, hogy a VyprVPN jól teljesít, ha versenytársaival szemben fellép..

Mielőtt megismernék az eredményeket, érdemes megérteni, miért kell a VPN sebesség-teszt eredményeit csipet bevonni.

A VPN-k tesztelésének egyszerű, de megbízhatatlan módja egy online sebességmérő használata. Ezt a módszert használja a VPN-eket áttekintő publikációk többsége. Ez nagyjából megközelíti a VPN teljesítményét, de sok szempontból hibás.

A VPN sebességének virtuális gépen történő teszteléséhez egy kifinomultabb (de még mindig messze nem tökéletes) módszert használunk.

Mérjük meg a VPN-ek letöltési sebességét egy gigabites ethernet kapcsolaton Észak-Amerikában. A VPN-t három különböző helyre - az Egyesült Államokba, az Egyesült Királyságba és Hongkongba - kötik össze napi három különböző időpontban, legalább négy órás intervallummal..

Állításaival ellentétben a VyprVPN valójában az egyik leglassabb VPN volt a legutóbbi tesztelési körünkben.

Az átlagos letöltési sebesség minden időben és helyszínen 37 Mbps volt. Még mindig egy kicsit gyorsabb volt, mint a leglassabb VPN-nél, amelyet teszteltünk, de az átlagos sebesség kevesebb mint a fele volt a leggyorsabb VPN-nek (az ExpressVPN átlagos sebessége 100 MB / s-ot meghaladó).

Ennek ellenére a VyprVPN átlagos sebessége elég gyors az SD, HD és az élő HD streaminghez, és a 4K UHD esetén is rendben kell lennie..

A tesztkiszolgálók Észak-Amerikában, Ázsiában és Európában voltak. Ha a hely nem jelent problémát, a VyprVPN megadja a lehetőség csatlakozni a leggyorsabb szerverhez a tartózkodási helyére. A kiszolgáló legördülő listájában láthatja az egyes kiszolgálók ping-sebességét. Ez jelzi a késleltetést és megmutatja, hogy mennyi ideig tart az igénylés küldése és fogadása az adott szerverről.

A VyprVPN áttekintő kiszolgálók listája.

1080p HD-s videókat sugároztam pufferolás nélkül, a világ különböző részein található szerverek segítségével. Emellett bármilyen kérdés nélkül online játékot is tudtam játszani. A kiszolgálók közötti váltás ritkán vesz igénybe néhány másodpercet, és a tesztelés során nem tapasztaltam megszakadt kapcsolatokat.

vyprvpn sebességű teszt-eredményekkattints a kinagyításhoz

Érdemes megjegyezni, hogy ezeket a teszteket az általános mutatónak kell tekinteni annak a teljesítménynek, amelyet valójában látni fog ezeknek a szolgáltatásoknak a használatakor. Semmi esetre sem véglegesek, mivel az internet jellege azt jelenti, hogy mindig van hely véletlenszerű eltérésekre. Az internetszolgáltatás sebességétől függően kisebb vagy nagyobb eltéréseket tapasztalhat.

Alkalmazások: Mely eszközökkel fog működni a VyprVPN?

A VyprVPN alkalmazásokat tartalmaz a legtöbb nagy operációs rendszerhez, beleértve a Windows, iOS, MacOS és Android rendszereket. Figyelemre méltó hiányosság itt a Linux, bár nincs sok olyan VPN, amely Linux alkalmazásokat kínál, és a VyprVPN manuálisan konfigurálható az operációs rendszerrel.

Az alapvető VyprVPN terv három egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé, miközben a prémium előfizetői öt eszközt csatlakoztathatnak egyszerre.

Miután feliratkozott a VyprVPN-re, több mint 700 szerver hálózatához férhet hozzá, több mint 70 országban.

Az asztali VyprVPN alkalmazás egy kicsit keltezett, és különösen a szerverválasztó képernyő kissé nehézkes. Ugyanakkor intuitív és könnyű, és elvégzi a munkát. A mobilalkalmazás (az iOS alkalmazás az alább látható) kissé finomabb.

A VyprVPN áttekinti az iOS alkalmazást.

A VyprVPN beállíthatja a kiválasztott útválasztókon. Ehhez manuális konfiguráció szükséges, de lehetővé teszi az otthoni hálózat minden eszközének védelmét. A Tomato MIPS / ARM keretrendszer útválasztóinál egy útválasztó alkalmazás lehetővé teszi, hogy kiválassza, mely eszközöket kell csatlakoztatni a VPN-en keresztül, és melyeket használja közvetlen internetkapcsolaton.

Streaming, Netflix és Kodi?

A VyprVPN együttműködik a Netflix-szel?

Igen.

A VyprVPN a Netflix-szel működik, bár előfordulhat, hogy nem oldja fel a kívánt könyvtárat. A 30 tesztelt ország közül a VyprVPN fel tudta oldani a Netflix USA és a Netflix Australia blokkolását. Mivel a legtöbb felhasználó a Netflix USA-t keresi (mivel a műsorok és filmek közül a legnagyobb választékot kínálja), a VyprVPN boldoggá teszi a tömeg tömegét.

Ha más katalógusokat keres, például Netflix UK, Japán, Kanada vagy Spanyolország, akkor valószínűleg nem lesz sok szerencséje. A VyprVPN azonban más platformokkal működik együtt, amelyek földrajzi korlátozási intézkedéseket vezetnek be.

Amikor a földrajzilag korlátozott tartalom feloldásáról kérdeztem, egy képviselő kijelentette, hogy a VyprVPN nem teszteli a szolgáltatásokat az IP-címei alapján, amit más szolgáltatók rendszeresen tesznek..

A VyprVPN webhely streaming szakasza segítséget nyújt a következő webhelyek eléréséhez, bár nem garantálja, hogy mindig működnek:

 • USA Netflix
 • USA Hulu
 • USA Amazon Prime Video
 • BBC iPlayer
 • Sky Go UK
 • Sky Go Olaszország

Ezek a legnépszerűbb és hírhedten nehezen feloldható webhelyek feloldása, de a világ különböző régióiban sokkal több olyan platform létezik, amelyekhez egyszer hozzáférhetsz egy VyprVPN előfizetéssel felfegyverkezve..

Noha a sebesség nem a leggyorsabb, stresszmentes streaming élménynek kell lennie, lemaradás vagy pufferolás nélkül az 1080p HD minőségben.

A VyprVPN minimális támogatást kínál a Kodi számára, de a platformon kézi beállítással működik. Szüksége lesz prémium VyprVPN fiókra, mivel az alapcsomag nem teszi lehetővé a kézi beállításokat.

Engedélyezi-e a VyprVPN a torzítást?

A VyprVPN lehetővé teszi a torrentet, és korlátlan adat- és sávszélességet, valamint megosztott IP-címeket biztosít a felhasználók számára.

De valóban be kellett mélyülnie a kis részekkel, hogy pontosan megértsem, mi az a politika.

Íme, amit találtam ...

Ez a szolgáltatás nem reklámozza a P2P használatát úgy, ahogyan egyes VPN-ek, de kifejezetten kijelenti a GYIK oldalán: „Mivel szolgáltatásunk minden forgalmat egyenlően kezel, a peer-to-peer és a BitTorrent forgalom megengedett.”

A VyprVPN átnézi a GYIK torrenting szakaszát.

Vegye figyelembe, hogy a VyprVPN szolgáltatási feltételei tiltják a „szerzői jogok, védjegyek és szabadalmak megsértését”.

A VyprVPN áttekinti a szolgáltatási feltételeket.

Kicsit tovább szerettem volna átgondolni, hogy mit jelent ez a Reddit-en átesett felhasználók számára, ahol a VyprVPN alkalmazottai válaszoltak a torrent politikájával kapcsolatos kérdésekre..

Ez a Reddit szál még jobban megvilágítja, mit jelent a VyprVPN politikája az ügyfelek számára gyakorlati szempontból.

A VyprVPN áttekinti a reddit szálat.

Röviden: a VyprVPN állításai szerint nem áll módjában meghatározni, hogy valaki megsértette-e a szolgáltatási feltételek adott elemét, így a torrentok valószínűleg nem fognak szembesülni problémákkal.

Tehát mit kínál még a VyprVPN az online tevékenység privát jellegének fenntartása érdekében?

A forgalmat az asztali alkalmazásokban található kill kapcsolóval lehet védeni, és védelem van a DNS szivárgások ellen, de a VyprVPN nem garantálja az IPv6 vagy a WebRTC szivárgás elleni védelmet. Ennek ellenére az IPv6 és a WebRTC szükség esetén kikapcsolhatók.

Biztonság, magánélet és naplózás

Számos VPN azt állítja, hogy nem jelentkezik, de a valóság nem mindig felel meg a marketing hype-nek.

Ha törődik az adatvédelmével, akkor érdekel a VPN naplózási politikája.

Korábban fenntartásaink voltak a VyprVPN naplózási politikájával kapcsolatban.

Nagyon szívesen láttam, hogy a közelmúltbeli javításai megoldották-e aggodalmaimat.

A VyprVPN székhelye Svájcban található, amely ország az erős adatvédelmi törvényeiről ismert. Mint ilyen, a VPN szolgáltatónak soha nem volt szüksége a felhasználói adatok naplóinak megőrzésére. 2018 végéig azonban a VyprVPN vállalati politikája néhány azonosító metaadatot rögzített, ideértve a „felhasználó forrás IP-címét, a felhasználó által használt VyprVPN IP-címet, a kapcsolat indulási és leállási idejét, valamint a felhasznált bájtok teljes számát”.

Bár az IP-címeket általában nem tekintik személyesen azonosítható információnak (PII), felhasználhatják és felhasználhatják az egyének azonosítását az internetszolgáltatójuk (ISP) révén. Mint ilyen, igyekszünk kerülni az ilyen naplókat megőrző szolgáltatók ajánlását.

Részletesen meg akartam vizsgálni a VyprVPN frissített naplózási irányelveit, hogy kiderüljön-e, hogy megfelelnek-e a „nincs napló VPN” követeléseknek..

Íme, amit találtam..

A VyprVPN áttekinti a naplózási politikát.A VyprVPN új naplózási irányelveinek egy szakasza.

Szerencsére a VpyrVPN 2018-ban és 2012-ben átdolgozta politikáját most semmilyen naplót nem tart. A vállalat független ellenőrzésnek is alávette magát, hogy igazolja, hogy nincs napló.

A titkosítás részletei a következők:

 • 256 bites AES-CBC titkosítás
 • 2,048 bites RSA kulcsok
 • SHA256 hitelesítés
 • Tökéletes előremeneti titok (ez biztosítja, hogy a sérült titkosítási kulcsot nem lehet használni a korábbi munkamenetek megtekintéséhez)

A VyprVPN abban különbözik a legtöbb szolgáltatótól, hogy az összes saját szerverét birtokolja. A legtöbb szolgáltató kiszolgálóit bérbeadja harmadik fél hosting szolgáltatásaitól. Szervereinek birtoklása révén nagyobb mértékben ellenőrizhető a szolgáltató a biztonság felett, valamint garantálható a megbízható sebesség és a kiváló rendelkezésre állás. A VyprVPN saját privát DNS-kiszolgálóit is használja, bár az alkalmazás lehetővé teszi, hogy válthasson harmadik fél DNS-ére, ha kívánja.

A VyprVPN áttekinti a DNS fület.

A VyprVPN alapértelmezés szerint védi a DNS-szivárgásokat. A szolgáltató nem állítja, hogy IPv6 vagy WebRTC szivárgásvédelmet kínál, és valóban problémát találtunk a tesztelésünk során. Az alábbiakban látható képernyőképek egy browserleaks.com IP-tesztről VPN nélkül (balra) és a VyprVPN (jobbra) azt mutatják, hogy állandó IPv6 WebRTC szivárgás jelentkezik.

A VyprVPN áttekinti a browserleaks.com teszteredményeit.

Ez aggodalomra ad okot abban a tekintetben, hogy a valódi IP-címem felfedhető lenne. Ez a konkrét szivárgás azonban a legtöbb ember számára nem jelent problémát, nevezetesen azért, mert nem sok ember rendelkezik IPv6-kal, valamint azért is, mert nem sok weboldal használja a WebRTC-t. Sőt, szükség esetén az IPv6 és a WebRTC is letiltható. A teszteim alapján a VyprVPN nem szivárog az IPv6-on a WebRTC-n kívül, és nem szivárog az IPv4-címem a WebRTC-n keresztül.

További funkciók között szerepel egy kill kapcsoló az asztali alkalmazásokban, amely megszakítja az internetkapcsolatomat abban az esetben, ha a VPN-kapcsolat valamilyen okból megszakad. Ez biztosítja, hogy soha nem védekezés nélkül böngészlek, de vegye figyelembe, hogy az ölés kapcsolója alapértelmezés szerint le van tiltva.

A VyprVPN áttekintési kapcsolat lapja.

egy automatikus wifi védelem az asztali és a mobil alkalmazásokban azt jelenti, hogy beállíthatom a VPN-t minden egyes alkalommal, amikor nem megbízható hálózathoz kapcsolódik. Ez a szolgáltatás egy NAT tűzfalat használ, amely megakadályozza a kéretlen kérések vagy adatcsomagok belépését a rendszerbe, bár ezeknek vannak korlátozásai.

A VyprVPN választhat a protokoll lehetőségei közül:

 • ChameleonTM
 • OpenVPN
 • L2TP / IPsec
 • PPTP

A VyprVPN áttekintési protokoll lapja.

A PPTP nem tekinthető biztonságosnak, így az OpenVPN és az L2TP / IPSec a legtöbb esetben a jobb választás. A ChameleonTM protokoll álcázó technológiát használ a VPN-forgalom elfedésére, így ez a jobb megoldás a korlátozott tartalom feloldására olyan helyeken, mint Kína vagy az Egyesült Arab Emírségek.

A VyprVPN áttekinti a kaméleon protokoll leírását.

A VyprVPN megosztott IP-címeket használ. Ez azt jelenti, hogy minden, az adott szerverhez csatlakozó felhasználónak azonos IP-cím van hozzárendelve. Ez megnehezíti azt, aki megpróbálja visszafigyelni a tevékenységet az egyénre.

A VyprVPN prémium csomaghoz kapcsolódó újabb szolgáltatás a VyprVPN Cloud. Ez egy olyan telepítési megoldás, amely extra biztonságot nyújt a felhőkiszolgálók elérésekor. Jelenleg a Digital Ocean, a VirtualBox és az Amazon Web Service (AWS) együttműködésben működik..

A VyprVPN működik Kínában?

Nem sok VPN képes elkerülni a felismerést a kínai internetes rendőrségtől, ezért érdekelt, hogy vajon a VyprVPN megragadta-e a hírnevét, hogy megkerüli a nagy tűzfalat.

Az egyik dolog, amelyről a VyprVPN ismert, Kínában való munkaképessége. Néhány kérdéssel meglehetősen közelmúltban találkozott, de az írás idején sok felhasználónak sikerült a VPN-t használni Kínában.

A VyprVPN szabadalmaztatott szoftvert használ, és a prémium terv lehetőséget ad a Chameleon ™ metaadat-kódoló technológia használatára. Ez segít elrejteni a VPN-forgalmat, így kevésbé valószínű, hogy a Kína Nagy Tűzfalán alkalmazott mély csomag-ellenőrzési technológia azonosítja azokat.

A szolgáltató arról számol be, hogy Kínában egyes felhasználók alapszintű tervvel élnek, de azt ajánlja, hogy a Chameleon használatát használja Windows, MacOS és Windows számára. Az IKEv2 ajánlott iOS-hez, de tájékoztatták arról, hogy az írás idején az iOS-alkalmazás Kínában nem működik..

A VyprVPN naprakészen tartja a felhasználókat a kínai kérdésekkel kapcsolatban a weboldal szolgáltatásállapot-frissítési oldalán. Itt értesítést kap arról, ha a kínai felhasználók problémái vannak, és hogyan kezelik őket.

A VyprVPN felülvizsgálati szolgáltatás állapotlapja.

Hogy elképzelést kapjon a kínai felhasználók számára a szolgáltatás fenntartása érdekében folytatott folyamatos küzdelemről, 2018 decemberétől havonta legalább egy üzenet található a szolgáltatási állapot oldalon, amely a kínai VPN-tilalmakra vonatkozik..

Ezt a csatát a témában szereplő számos Reddit szál is szemlélteti.

A VyprVPN átnézi a kínai reddit szálat.Válasz a kínai ügyfelek kérdésére a VyprVPN reddit szálban.

A kínai felhasználók számára egyértelmű bólintásként a VyprVPN elfogadja az Alipayt, amely a PayPalhoz hasonló fizetési átjáró, és Kínában rendkívül népszerű..

Jó-e a VyprVPN ügyfélszolgálata??

A támogatási dokumentumok több nyelven elérhetők, ideértve a spanyol, a francia és a török ​​nyelvet is. Ha gyors válaszra van szüksége, az élő csevegés ügyfélszolgálata a hét minden napján elérhető. Ez házon belüli, csakúgy, mint az e-mail támogatás, amely örömteli hírek lesz a magánélettudatosabb felhasználók számára.

Élő csevegésen keresztül gyors és tájékozott válaszokat kaptam olyan témákról, mint a biztonság, a magánélet, a fizetés és egyebek.

A VyprVPN átnézi az élő csevegést.

Szerverek és helyek

Néhány szolgáltatóval, amelyek hatalmas szerverhálózatot működtettek, érdeklődtem, mit kínálhat a VyprVPN.

Összességében nagyon jó hálózattal rendelkezik. A VyprVPN mintegy 700 szervert működtet, ami egy meglehetősen kicsi hálózat, ha figyelembe vesszük, hogy néhány VPN-szolgáltató 3000-nél felfelé, néhány esetben pedig 5000-et is kínál. A VyprVPN hálózata azonban 64 országot fed le, ami sok választási lehetőséget kínál a felhasználók számára.

A VyprVPN áttekintő kiszolgálók listája.

Szerverek vannak számos európai, észak-amerikai és ázsiai helyszínen, valamint két afrikai országban (Algéria és Egyiptom), négy helyszínen Óceániában és négy dél-amerikai országban (Argentína, Brazília, Kolumbia és Uruguay)..

A kiszolgálói listák megmutatják az egyes kiszolgálók ping-sebességét, és megadhat bizonyos helyeket a kedvencek listájához.

VyprVPN árképzés

A VyprVPN-nek korábban két árazási szintje volt, de úgy döntött, hogy egyre csökken. A havi ára meglehetősen magas, 12,95 dollár havonta, de vannak meredek kedvezmények, ha hosszabb távon jár. Az egyéves terv 45 dollárba (3,75 dollár havonta) kerül, a kétéves időszakra pedig 60 dollárba (2,50 dollár havonta)..

VyprVPN árképzés.

Átfogó, A VyprVPN nem tekinthető költségvetési szolgáltatónak és drágább, mint sok rivális. Más szolgáltatókhoz hasonlóan engedmények állnak rendelkezésre, ha hosszabb időre jelentkezik (a maximális idő 12 hónap).

A VyprVPN néhány különféle fizetési módot kínál, beleértve a főbb hitelkártyákat, az Alipay-t és a PayPal-t. Csalódott voltam, hogy nem láttam a bitcoin vagy más kriptovaluta lehetőségét, mivel ez kicsit több adatvédelmet kínálhat.

Kupon

VyprVPN CouponStaur 81% a 2 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazni

Meg kellene vásárolnom a VyprVPN-t?

A VyprVPN alapos tesztelése után ajánlom másoknak?

Röviden: igen.

A VyprVPN rendkívüli sebességeket kínál, és feloldhatja a Netflix USA és más népszerű webhelyek blokkolását, így szilárd választás lehet a streaming számára. Annak ellenére, hogy nem a legolcsóbb VPN, biztonságos és megbízható, és megfelelő számú lehetőséget kínál mind a kezdők, mind a haladó felhasználók számára. A prémium ügyfelek igénybe vehetik a ChameleonTM álcázási technológiát, ami ezt a lehetőséget kínai és az Egyesült Arab Emírségek felhasználói számára meglehetősen szilárdvá teszi..

A VyprVPN átalakította adatvédelmi irányelveit, és nem tart nyilvántartást, de vannak bizonyos adatvédelmi aggályok az IPv6 WebRTC szivárgás miatt, és nincs lehetőség kriptovaluta fizetésre. Más, magánszektorbeli VPN-szolgáltatókkal együtt ez valószínűleg nem a legjobb megoldás az ökölvívók számára.

alternatívák

A VyprVPN határozottan az egyik tíz legkedveltebb szolgáltatóm, különösen azért, mert visszahúzta a régi naplózási politikáját. Vannak azonban néhány kiváló alternatíva.

Az ExpressVPN összehasonlítható a VyprVPN-vel az árak szempontjából, és megfelel az abban szereplő erős biztonság és a munkaképesség szempontjából Kínában. Az ExpressVPN él van streaming közben, mivel gyorsabban büszkélkedhet, és feloldja a legnépszerűbb Netflix könyvtárak számát, ideértve az USA, az Egyesült Királyság, Ausztrália, Kanada, Japán, India és Spanyolország katalógusait.

Ha az ár kérdés, akkor a NordVPN a legjobb költségvetési lehetőség. Hatalmas szerverhálózatot, sok extra biztonsági funkciót és nagyszerű feloldási képességeket kínál. Kínában is működik, és átlag feletti sebességeket kínál.

Látogasson el a VyprVPN oldalra

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 + = 43

Adblock
detector