A ZenMate VPN beszámolója 2020

A ZenMate korábban ismert volt ingyenes kínálatáról, amely segített neki megszerezni egy 40 millió feletti jelentős felhasználói bázist. Manapság csak fizetett verziót kínál, olyan felhasználókat célozva, amelyek hajlandók fizetni a gyors, megbízható kapcsolatok és a kiszolgálók széles választéka miatt..


Legutóbb, amikor teszteltem ezt a VPN-t, néhány problémát okozott, beleértve a megkérdőjelezhető naplózási politikát, a lassú sebességeket és a DNS-szivárgásokat..

Hogy az említett, A ZenMate erőfeszítéseket tesz a szolgáltatás fejlesztése érdekében, ezért kíváncsi vagyok látni, hogy mennyit változott.

Ebben a 2020-as ZenMate-beszámolóban felfedi azt, amit megtanultam, miután a VPN-t áttettem az alapos tesztelési rendbe. Mindent elmondok neked, amit tudnod kell annak eldöntéséhez, hogy ez a megfelelő VPN-szolgáltatás az Ön számára.

Mielőtt áttekinnék az összes lédús részletet, itt található rövid áttekintés arról, hogy a ZenMate miként működött bizonyos kulcsfontosságú területeken.

ZenMate kulcs adatok

ÁLTALÁNOS RANK: 42 VPNS-ből 10. számú

Sebesség

Átlagsebesség *:

Video streaming támogatás:

streaming

Netflix:

Egyéb streaming szolgáltatások:

Biztonság

Titkosítás típusa:

Ölj kapcsolót:

Naplózási politika:

protokollok:

A pénz értéke

Legalacsonyabb havi költség:

Pénzvisszafizetési garancia:

Weboldal

Pontszám: 7 / 10További információ
32 Mbps
4K UHD
Pontszám: 8 / 10További információ
Igen
Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, ITV Hub, Mind a négy
Pontszám: 7 / 10További információ
256 bites AES / tökéletes előre titoktartás
Igen
Nem világos, ha a csatlakozási naplókat megőrzik
OpenVPN, IKEV2 és L2TP
Pontszám: 8 / 10További információ
$ 1.64
30 nap
https://www.zenmate.com

* Átlagos sebesség több globális helyen több napi sebességteszt alapján.

Hogyan hasonlít a Zenmate más népszerű VPN-ekkel?

Így hasonlíthatja a Zenmate az ottani két legnépszerűbb és legmagasabb besorolású VPN-hez, az ExpressVPN-hez és a NordVPN-hez. Az ExpressVPN és a NordVPN részletesebb bontását itt láthatja.

ZenmateExpressVPNNordVPN
Átlagsebesség * 32 Mbps 106 Mbps 17,9 Mbps
Titkosítás típusa 256 bites AES 256 bites AES 256 bites AES
Öld meg a kapcsolót Csak Windows csak az asztalon az Android kivételével
Lehetővé teszi a torrentet
Naplók azonosító adatai Homályos
Feloldja a Netflix USA feloldását
Feloldja az Amazon Prime alkalmazását
Feloldja Hulu-t
Feloldja a BBC iPlayer alkalmazását
Legalacsonyabb havi költség $ 1.64 Havonta 6,67 USD Havonta 3,49 dollár
Pénzvisszafizetési garancia 30 nap 30 nap 30 nap
Összesített értékelés 4.5 4.5 4.5

* Átlagos sebesség több globális helyen több napi sebességteszt alapján.

A ZenMate tesztelése érdekében az elmúlt hónapokban a VPN-t használtam mindennapi tevékenységekre. Használtam böngészéshez, streaminghez és letöltéshez, hogy megnézem, mennyiben hasonlít más VPN-ekhez. Ezen felül mélyreható teszteket végeztem a VPN különféle aspektusain, ideértve:

 • Töltse le a sebességteszteket
 • Lehetőség van a streaming webhelyek, például a Netflix blokkolásának feloldására
 • Szivárgásteszt (WebRTC, IPv6 és DNS)
 • Az ügyfélszolgálat kompetenciája és gyorsasága
 • Az adatvédelmi politika és a szolgáltatási feltételek alapos áttekintése

... és még sok más!

A ZenMate néhány fő állítása a „villámsebesség” és a „szigorúan nem naplózott házirend”. Különösen lelkesen tudtam megismerni mindkét fronton végrehajtott fejlesztéseket..

További kérdések, amelyekre válaszolni akartam:

 • Megkerüli-e a ZenMate a Netflix, az Amazon Prime Video és más streaming oldalak által bevezetett korlátozásokat?
 • Megéri-e a szolgáltatás az árát??
 • A Zenmate biztonságos használata?
 • A ZenMate biztonsága megegyezik-e a többi szolgáltatóval?
 • Hogyan működik az ügyfélszolgálat??

… Plusz egy csomó erről a szolgáltatásról.

Kipróbáltam a ZenMate szoftver különféle verzióit, beleértve egy mobilalkalmazást és egy asztali klienst is. Így teljes képet kaptam arról, hogy a szolgáltatás miként működik egy több eszköz felhasználói számára, és mindent, amit tudnia kell a döntés meghozatalához..

Az alábbi áttekintés, előnyei és hátrányai rövid áttekintést nyújtanak arról, hogy hol jelenik meg ez a szolgáltatás, hol hiányzik.

A ZenMate áttekintése

A ZenMate bőséges szerverhálózatot, erős biztonságot és szilárd streaming képességeket kínál. Lehetővé teszi az ördögi torzítást, bár az enyhén kiábrándító sebességek miatt az özönlenek. Az adatvédelmi politikában nincs egyértelműség, és nem vagyok biztos abban, hogy ez egy nem naplózott VPN. A ZenMate nem alkalmas kínai felhasználók számára.

ZenMate előnyei és hátrányai

Részletesebben foglalkozom velük, de a ZenMate VPN szolgáltatásának néhány legfontosabb pozitív és negatív tulajdonsága van itt:

Előnyök:

 • Feloldja a Netflix, a BBC iPlayer, az Amazon Prime Video és egyéb lehetőségeket
 • 7 napos ingyenes próbaverziót és 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál
 • Erős titkosítást és egyéb biztonsági funkciókat használ
 • Legfeljebb öt egyidejű csatlakozást tesz lehetővé
 • Olcsó VPN
 • Lehetővé teszi a torzítást

Hátrányok:

 • Nem olyan sok országot fed le, mint a legtöbb legjobb rivális
 • Néhány lassú sebesség
 • Kérdéses adatvédelmi politika
 • Nincs élő csevegési támogatás
 • Kínában nem működik

Sebesség: Mennyire gyors a ZenMate?

Mi lenne a villámsebességgel kapcsolatos állítás? Mivel a ZenMate a legutóbbi tesztelés során nem teljesített olyan jól a sebességfutón, érdekelt, hogy vajon javult-e.

Noha a sebesség-teszt eredményeit szemcsés sóval kell venni, ezek jó módszerrel szolgálnak a különféle szolgáltatók sebességének összehasonlításához..

Számos felülvizsgáló üzlet egy otthoni vagy irodai kapcsolattal rendelkező online sebességmérőt használ a különféle VPN-ek sebességének meghatározásához. Ez nem egy rossz módszer, és azt használjuk, amikor mások nem érhetők el, de sok okból hibás.

A pontosabb eredmények érdekében virtuális gépet használunk a VPN sebességének tesztelésére, ahol lehetséges. Ez a módszer sem tökéletes, de megbízhatóbb eredményeket kínál.

Gigabites kapcsolatot használunk Észak-Amerikában, és mérjük a teszt VPN-ek letöltési sebességét. A teszteket három különböző tesztszerver segítségével hajtják végre az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Hongkongban. A teszteket a nap folyamán három különböző alkalommal megismételjük, legalább négy órás távolsággal.

A ZenMate gyorssebesség-tesztje.

Kiderült, hogy a ZenMate nem teljesítette pontosan az állításait. Noha ez nem volt a leglassabb VPN, amelyet teszteltünk, minden bizonnyal nem volt a leggyorsabb, és a „villámlás” nem olyan kifejezés, amelyet leírnék. Az átlagos letöltési sebesség 32 Mbps minden helyszínen és időben. Hasonlítsa össze ezt a leggyorsabb VPN-vel, amelyet teszteltünk, amely ExpressVPN volt, átlagos sebessége meghaladta a 100 Mb / s-t, és láthatja, hogy még van fejlesztési lehetőség.

A legjobb sebességet, amint láttuk, az amerikai szervereken voltunk, míg a hongkongi kapcsolatok nagyon lassúak voltak. Ugyanakkor egy adott hely sebessége meglehetősen konzisztens volt, tehát ha néhányszor csatlakozott egy helyhez, akkor tudni fogja, mire számíthat.

A ZenMate VPN beszámolója 2020

Érdemes megjegyezni, hogy a ZenMate átlagos sebessége továbbra is elég gyors az SD, HD és az élő HD videó streamingéhez. Lehet, hogy a 4K UHD esetén is rendben van.

Tesztelőhelyeink Európában, Ázsiában és Észak-Amerikában voltak. Ha nem rendelkezik helymeghatározással, és egyszerűen csak titkosított kapcsolatot szeretne, akkor a leggyorsabb kiszolgálót választhatja a tartózkodási helyéhez. A leggyorsabb szerverhez történő csatlakozáshoz válassza a lehetőséget A legjobb szerver hely az alkalmazás kiszolgálói listájának legördülő menüből.

A ZenMate legjobb szerverlista.

Különböző tesztszerverek segítségével online játékokat játszottam és 1080p-es videókat próbáltam streaming-en átadni. Néhány videó elején tapasztaltam némi rossz minőséget, főleg amikor egy amerikai szerverhez csatlakoztam. Néhány perc múlva a minőség javul, és utána nem lesznek problémák, beleértve a késést vagy a pufferolást.

A kiszolgálók közötti váltás gyors volt, általában csak néhány másodpercet vett igénybe. Nem volt probléma a leszakadt kapcsolatokkal.

Ne feledje, hogy ezek a tesztek csak a VPN teljesítményének nagyon általános mutatójaként szolgálnak. Az internet jellege jelentõs mértékben véletlenszerűséget eredményez. A VPN használatakor nagyon különböző eredmények jelenhetnek meg, olyan tényezőktől függően, mint a tartózkodási hely és az internet sebessége.

Alkalmazások: Mely eszközökkel fog működni a ZenMate?

A ZenMate natív alkalmazásokat kínál a legtöbb nagy operációs rendszerhez, beleértve a Windows, iOS, MacOS, Android és Fire TV készülékeket.

A Zenmate böngészőbővítmények elérhetőek a Chrome, a Firefox és az Opera számára. Ezek hasznosak lehetnek a böngészéshez és a streaminghez, de ne feledje, hogy a böngészőbővítmények csak a webes böngészőn áthaladó forgalmat titkosítják. A készüléken lévő összes többi alkalmazás, például a médialejátszók és a torrent alkalmazások, továbbra is látható lesz. Használja a natív alkalmazásokat, ha a webböngészőn kívüli védelmet szeretne.

Minden alkalmazás hozzáférést biztosít a szerverhez 37 országban. A hálózat összesen több mint 1500 szervert foglal magában. Noha ez egy tisztességes méretű hálózat, nem olyan nagy, mint sok rivális szolgáltató. Például az NordVPN és a CyberGhost kiszolgálói száma meghaladja az 5000-et, míg az ExpressVPN 94 országban kínál helyszíneket.

Az alkalmazások tiszta, modern kialakításúak és könnyen navigálhatók. Az asztali alkalmazás teljes képernyőre terjed ki, amelyre én személy szerint tetszik. Csak két beállításlap van, Tábornok és Kapcsolat, az összes szükséges beállítással a beállítási beállítások és a biztonság szempontjából.

A mobilalkalmazás egyszerűbb az alapvető kapcsolati képernyő és a kiszolgálólista segítségével. Van egy beállítási oldal, de hiányzik minden olyan megjegyzés, amely lehetővé teszi a VPN módosítását.

ZenMate mobilalkalmazás.

A ZenMate manuálisan konfigurálható úgy, hogy működjön együtt a Linux-szal és válassza az útválasztókat. Az útválasztó VPN védi az összes hozzá csatlakoztatott eszközt, és csak egy kapcsolatnak számít az eszköz korlátjában. A ZenMate lehetővé teszi öt eszköz egyidejű csatlakoztatását.

Streaming, Netflix és Kodi

A ZenMate együttműködik a Netflix-szel?

Dehogynem!

A Netflix USA feloldása a ZenMate-vel szél volt. A szerverlista rendelkezik egy A streaming fül, amely megmutatja a népszerű streaming platformokra alkalmas kiszolgálók listáját. Csak válassza a Netflix USA lehetőséget, és jó lesz.

A ZenMate átnézi a streaming szervereket.

Ez ellentétben van más szolgáltatókkal, amelyekhez a webhelyen kell konzultálnia, vagy egy ügyfélszolgálat képviselőjétől kell megkeresnie, hogy melyik szerverhez csatlakozzon. Ez nem rossz dolog, de ez egy további lépés a folyamatban, mint amelyet a ZenMate képes megszüntetni.

Ha más országok Netflix katalógusainak feloldását szeretné felfüggeszteni, akkor szerencséje lehet. A ZenMate felsorolja a kiszolgálókat a Netflix Németország és Netflix Franciaország és megerősítettem, hogy mindkettő működött. Más országok esetében azonban előfordulhat, hogy másutt kell keresnie. Nem tudtam feloldani az Egyesült Királyság könyvtárának vagy más olyan személyek feloldását, akiket kipróbáltam.

A ZenMate-t szeretné használni a Netflix-en kívüli webhelyekről történő streaminghez? Szerencsém volt a következő platformokkal a tesztelés során:

 • BBC iPlayer
 • Amazon Prime Video
 • Hulu
 • Mind a 4
 • HBO most

Mint már említettem, néhány adatfolyam volt néhány adatfolyam elején, de nem elég ahhoz, hogy elhagyjam ezt a VPN-t a rendszeres streaminghez.

Ha Kodi felhasználó, a ZenMate nem a legjobb VPN-lehetőség. Úgy működik a Kodi-lal, ha olyan eszközt használ, amelyen a ZenMate rendelkezik natív alkalmazással, például a Windows PC-hez, az Amazon Fire TV-hez vagy az Android-eszközhöz. Ha azonban a Kodi-t különálló rendszeren használja, mint például a Linux, akkor a ZenMate nem fogja támogatni.

Engedélyezi a ZenMate a torzítást?

A múltban a ZenMate nem hirdette magát vonzó VPN-ként, ezért kíváncsi voltam, hogy megváltozott-e valami ezen a fronton.

Valójában manapság a VPN nagyon sokféleségként szolgál. Például a ZenMate webhely lépésről lépésre nyújt útmutatást a torrent webhelyek feloldásához.

ZenMate kínzó tanácsa.

Ezenkívül ez a szolgáltató megkönnyíti az ideális szerver megtalálását a torrenthoz. Szerver kiválasztásakor válassza a lehetőséget A kínzó a lista megtekintéséhez. Megfelelő a kiszolgálóhelyek választéka, beleértve a tételeket Európában, egyet Észak-Amerikában (Kanada), egyet Ázsiában (Japán) és egyet Afrikában (Dél-Afrika), tehát képesnek kell lennie arra, hogy megtaláljon egyet, amely földrajzilag közel áll a te.

A ZenMate áttekinti a torrent szervereket.

Az egyik aggodalom, amelyet a múltban a ZenMate-vel kapcsolatban vettem fel, megkérdőjelezhető fakitermelési politikája volt. A következő szakaszban részletesebben foglalkozom ezzel, de a felülvizsgálat során még mindig nem tudtam elegendő információt gyűjteni, hogy ezt naplózás nélküli szolgáltatóként ajánlhassam. A sebesség tényezőt is figyelembe kell venni. A megfigyelt lassú sebesség nagyon jó kikapcsolást jelenthet az éghajlók számára.

A fentiek figyelembevételével vannak olyan VPN-k, amelyek erre a célra jobbak.

Biztonság, adatvédelem és naplózás

A legutóbbi felülvizsgálatom során a ZenMate-vel kapcsolatban felvettem a zavarosan megfogalmazott adatvédelmi irányelvet, valamint annak lehetőségét, hogy összegyűjti a felhasználói IP-címeket. Kíváncsi voltam, hogy változott-e valami ezen a fronton.

A ZenMate székhelye Németországban van, a 14 Eyes szövetség tagja. A szövetségbe való bevonás azt jelenti, hogy a tagországok kormányai nyomon követhetik más országok, például az Egyesült Királyság vagy az Egyesült Államok állampolgárait, és megoszthatják az információkat kormányaik között..

A VPN-ekkel kapcsolatban ez valójában csak akkor jelent problémát, ha a VPN olyan adatokat naplóz, amelyeket nem szeretne megosztani másokkal, például információkat az online tevékenységekről vagy személyes adatait (például az Ön IP-címét)..

A fakitermelésnek számos más következménye is van; A VPN-naplókat a szerzői jogok trolljai, a helyi és a hazai bűnüldöző szervek, valamint bárki más keresheti, aki azonosítja a felhasználót. A tárolt naplók szintén veszélyben vannak, hogy adatsértésekkel vannak kitéve.

A ZenMate még mindig megnehezíti a megállapítást hogy naplókat vezet-e. Úgy tűnik, hogy adatvédelmi politikája a weboldal használatakor összegyűjtött adatokra összpontosít, amely nem sok aggodalomra ad okot. Nem említi a VPN alkalmazás használatát, de alig.

Íme egy releváns kivonat az irányelvből:

„Ezenkívül a csalás felderítését célzó intézkedések részeként adatokat (i) a webhelyhasználati információkkal összegyűjtjük, például az IP-címet (anonimizált formátumban rögzítve és tárolva), hozzávetőleges helyet (csak országban) és (ii) tranzakciós információkat , vásárolt tételek, fizetett ár, számlázási módszer, részleges hitelkártya-információk, visszatérítési igények, törölt rendelések. A fent említett személyes adatok egyáltalán nem állnak kapcsolatban a ZenMate VPN alagútban a felhasználó által végzett bármilyen tevékenységgel, amelyet NEM rögzítenek, naplóznak vagy tárolnak. ”

A ZenMate naplózási politikája.

Az itt szereplő megfogalmazás zavaró. Az utolsó mondatból biztonságosan elmondhatjuk, hogy nem tartanak fenn felhasználói tevékenységi naplókat, ami határozott plusz. Még mindig nem egyértelmű, hogy a VPN-en belül bármilyen kapcsolódási naplót tartanak-e fenn. Megkérdeztem az ügyfélszolgálatot, és a következő választ kaptam:

"Ami az ön aggodalmát illeti, a nem személyes adatokat, például az összegyűjtött IP-címeket általában webhelyünk tartalmának megfelelő kiszállításához és weboldalunk, valamint annak reklámozásának optimalizálásához használják."

Ez csak az IP-cím gyűjtéséről szól a weboldal látogatói számára; azt mondja: „általában”, amely homályos, és az IP-címeket „nem személyes adatoknak” nevezi. A magánélet védelmének fenti fejezete csak a személyes adatokról szól. Mint ilyen, továbbra sem egyértelmű a válasz arra a kérdésre, hogy megtartják-e bármilyen kapcsolati naplót (például időbélyegzőket), és hogy ezek kapcsolódnak-e az IP-címekhez..

Nem azt mondom, hogy gyanítom, hogy a ZenMate itt valami rosszat tesz, de a felhasználóknak egyértelmű választ érdemelnek arról, hogy a VPN használata során milyen információkat gyűjtenek, ha vannak ilyenek. Ideális esetben kifejezett választ szeretnék kérni arról, hogy az IP-címeket és az időbélyegzőket összegyűjtötték-e, mivel ez az információkombináció felhasználható egy felhasználó azonosítására és online tevékenységük feltérképezésére. Ezt az áttekintést frissítem, amint többet megtudok.

A titkosítás részletei a következők:

 • 256 bites AES titkosítás
 • 2048 bites RSA kulcsok
 • SHA256 hitelesítési kivonat
 • Az ECDHE tökéletes előremeneti titoktartása (ez biztosítja, hogy a korábbi munkamenetek biztonságban maradjanak még akkor is, ha egy titkosítási kulcs sérült)

Az összes kapcsoló be van építve az összes ZenMate alkalmazásba. Leállítja az egész internetkapcsolatot, ha a VPN-kapcsolat bármilyen okból megszakad, biztosítva, hogy adatai ne szivárogjanak.

A letiltás kapcsoló alapértelmezés szerint engedélyezve van, és nem kapcsolhatja ki. Kissé zavaróan a Windows ügyfélprogramban lehetősége van arra, hogy bekapcsolja a gyilkosságot Beállítások > Tábornok. De ha ezt megteszi, egy felugró üzenet jelenik meg, amely azt mondja, hogy nem lehet deaktiválni.

ZenMate kill kapcsoló.

A DNS szivárgás elleni védelem beépített, és be- és kikapcsolható a Tábornok fület. A szivárgás tesztelésekor nem figyeltünk meg problémákat.

A ZenMate átvizsgálja a szivárgásteszt eredményeit.

A WebRTC védelmet nem tartalmazza, bár a tesztelés során nem figyeltünk meg szivárgást. Érdemes lehet kikapcsolni a WebRTC-t böngészőjében, hogy biztonságos legyen.

A ZenMate áttekinti a WebRTC teszt eredményeit.

A ZenMate sem kínál beépített IPv6 szivárgásvédelmet, de lehetőséget ad arra automatikusan letiltja az IPv6 kapcsolatokat. Általában azt javaslom, hogy a felhasználók kapcsolják ki az IPv6-t, ha aggódik a szivárgások miatt, de ez a praktikus szolgáltatás gondoskodik róla.

A ZenMate DNS szivárgás elleni védelem funkciója.

A protokollokkal kapcsolatban néhány lehetőség van: OpenVPN, IKEV2 és L2TP. Általában az OpenVPN-t támogatom, ahol csak lehetséges, mivel ezt az iparág aranyszabályának tekintik. Ugyanakkor az IKEv2 gyors és biztonságos alternatíva a mobil eszközök számára.

A ZenMate saját magán DNS szervereit használja, amelyek a plusz adatvédelmi szempontból. Sok VPN nyilvános DNS-kiszolgálókat használ, például a Google által üzemeltetett. Ezekben az esetekben a Google (vagy más harmadik fél) láthatja a DNS-kérelmeket és azt, hogy mely webhelyeket látogatják meg.

A ZenMate Kínában működik?

A kínai kormány által előírt blokkok azt jelentik, hogy nagyon nehéz megtalálni a Kínában működő VPN-t, nem is beszélve arról, hogy a megbízhatóan működik. Ennek ellenére van néhány VPN, amelyek arra törekszenek, hogy az ottani nagyszámú VPN-felhasználót kiszolgálják.

Sajnos a ZenMate nem tartozik ezek közé.

Meglepő módon egy kisebb VPN esetében a Zenmate nem rangsorolja a kínai felhasználókat. Míg néhány felhasználó szerencséje volt az országban, másoknak nem. Maga a szolgáltató is figyelmezteti a felhasználókat, hogy ne fizessenek az előfizetésért azzal a szándékkal, hogy Kínában használják a szolgáltatást.

Még akkor is, ha ezekben az országokban letöltheti az alkalmazást, határozottan javasoljuk, hogy ne jelentkezzen be fizetett előfizetésre. Nem vagyunk felelősek a szolgáltatás hiányáért és a visszatérítés nyújtásáért sem. Ez vonatkozik Kínára, Iránra és Szaúd-Arábiára.

A ZenMate nem működik Kínában.

Ugyanez vonatkozik az iráni és a Szaúd-Arábiában élő felhasználókra. Ha ezen országok valamelyikébe vagy Kínába utazik, akkor érdemes választania egy olyan VPN-t, amely prioritást élvez a világ minden tájáról a felhasználók számára az ingyenes internet elérésében. Azt kérdeztem az Egyesült Arab Emírségekről is, és azt mondták, hogy a VPN valószínűleg ott sem fog működni.

Jó-e a ZenMate ügyfélszolgálata??

Az egyik olyan probléma, amely a múltban a ZenMate-vel kapcsolatban volt, az a tény, hogy nem kínál semmiféle élő támogatást. Bármelyik VPN-szolgáltató, amely megéri a sóját, élő csevegést támogat, ezért optimista voltam, hogy az új és továbbfejlesztett szolgáltatás magában foglalja ezt a funkciót..

Csalódott voltam.

A ZenMate meglehetősen alapos támogatási részt biztosít a weboldalán, amely a beállításokról, a szolgáltatás használatáról és a hibaelhárításról szól.

A ZenMate áttekinti az ügyfélszolgálatot.

A méltányosság kedvéért az e-mail támogatás elég gyors volt, az alapvető kérdéseim átlagos válaszideje körülbelül egy óra volt.

A ZenMate ügyfélszolgálati válaszai.

Ugyanakkor, amikor elkezdtem részletesebb kérdéseket feltenni, különös tekintettel az adatvédelmi politikára, nem tudtam kielégítő választ kapni.

Vegye figyelembe, hogy az e-mail támogatási rendszert kiszervezik a Zendesk-nek - független társaságnak -, amely nem ideális a magánélet-tudatosabb felhasználók számára.

Szerverek és helyek

A ZenMate az elmúlt években növelte kiszolgálói és helyszíneinek számát 30 ország több mint 1000 szerveréről 37 ország több mint 1500 szerverére. Ez mind fizikai szerver, mint a virtuális. A ZenMate az összes szerverét birtokolja, amit szokatlan látni - a legtöbb VPN bérli őket. Mivel ez plusz teljes körű ellenőrzést ad a ZenMate szerverek felett biztonsági és teljesítmény szempontjából.

A helyek Európában, Ázsia-csendes-óceánban, Észak- és Dél-Amerikában és Afrikában találhatók. A szerverek legnagyobb koncentrációja Németországban, Romániában, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban található, ezen országok mindegyikében több mint 200 szerverrel.

Ezeknek az országoknak háromnak (Románia kivételével) több helyen vannak kiszolgálói. Szerverét azonban a város alapján nem lehet kiválasztani. Mint ilyen, az a sorsolás szerencséje, hogy melyiket kapod. A tartózkodási hely kiválasztásának lehetősége hasznos lehet bizonyos helyzetekben, például ha el akarja kerülni a sportesemények lefedettségének elkerülését, vagy kiválasztja a legközelebbi szervert.

ZenMate árképzés

Kíváncsi, hogy ez a szolgáltatás mennyire visszaállítja Önt? Lehet, hogy kellemesen meglepett.

A havi kamatláb 9,99 USD, ami körülbelül az iparág átlaga. Választhat egyéves időtartamra, ha nagy árengedményt kap, és havonta 4,49 dollárt fizet. Habár ezt az üzletet alig érdemes megnézni, amikor meglátszik a hároméves 1,64 USD havi ajánlat.

zenmate árképzés

Minden ajánlat 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár.

ZenMate hét napos ingyenes próbaverziót kínál az új felhasználók számára. Noha ez értelmetlennek tűnik, ha hosszabb pénz-visszafizetési garancia van, sok felhasználó számára előnyös az ingyenes próbaverzió. Ingyenes próbaverzióval nem kell előleget fizetnie, és a ZenMate esetében nem kell átadnia semmilyen fizetési információt (az asztalon). Ily módon elkerülheti a visszatérítés megkísérelésének vagy az automatikus fizetések törlésének a gondját, ha nem gondolja, hogy a szolgáltatás megfelelő, ha a tárgyalás befejeződött..

A fizetési lehetőségek között szerepel a PayPal és a hitelkártya, de nincs pénzforgalom.

ZenMate kuponkódok

A Zenmate CouponSlash 83% kedvezmény a ZenMate VPN-ről! GET DEALCoupon automatikusan alkalmazva

Vásárolnom kellene a ZenMate-t?

Miután alaposan kipróbálta ezt a szolgáltatást, azt javaslom, hogy mutassa be?

Nem helyezném ezt a VPN-t a listám tetejére, de úgy vélem, hogy ez néhány felhasználó számára megfelelő. A sebességek rendben voltak a streaminghez és A ZenMate számos geo-korlátozott webhelyet nyit meg, így tetszik streaming VPN-ként. Ez egy biztonságos szolgáltatás, ezért általános böngészésre is alkalmas.

Noha a ZenMate lehetővé teszi a P2P fájlmegosztást, és nincs korlátozása az adatokra vagy a sávszélességre, azt tanácsolom, hogy haladjon gyorsabb VPN-re, ha rendszeresen tervezi a torrent alkalmazást. A kínai felhasználóknak másutt kell keresniük.

Ön kezdő felhasználó? Ha igen, akkor hiányozhat az élő csevegés funkciója, amely azonnali segítséget nyújt a telepítéshez és a hibaelhárításhoz.

Zenmate alternatívák

A ZenMate javította szolgáltatását némileg az utóbbi tesztelés óta, ideértve a szerverhálózat kibővítését és a szivárgásteszt átadását. Ennek ellenére még hosszú utat kell megtenni, mielőtt párhuzamosan tekintik az ipar dominánsaival. A fő területek, amelyeket javítani lehet, a sebesség és az ügyfélszolgálat. A tiszta adatvédelmi politika szintén nagy plusz.

A legtöbb felhasználó számára a sebesség nagy, mivel nagyban befolyásolja az online tevékenységeket, beleértve az általános böngészést, a HD streamingt és különösen a letöltést. Az a leggyorsabb VPN, amelyet teszteltünk eddig az ExpressVPN.

Az ExpressVPN rendkívül biztonságos és kiválóan képes feloldani a streaming platformokat. Kompatibilis a legtöbb eszközzel, sőt megbízhatóan működik Kínában is. Ráadásul az ügyfélszolgálat felülmúlhatatlan, így kiválóan alkalmazható kezdőknek és haladó felhasználóknak is.

Ha szűk költségvetéssel rendelkezik, a CyberGhost remek alternatíva. A feloldó képességeiről és a szigorú bejelentkezési szabályokról ismert. A CyberGhost erős biztonsági funkciókkal védi az internetes forgalmat, és kiváló támogatást nyújt.

Látogassa meg a Zenmate-t

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

73 − = 64