Буфериран VPN преглед

Буферираният VPN е основан в Будапеща през 2013 г. и най-накрая стартира 1.0 версията на приложението си през март 2016 г. Още една VPN услуга, която твърди, че е най-бързата и най-сигурната от всички тях, Буфериран казва, че мисията й е да направи интернет по-малко ограничено място.

Освен ако не сте член на пресата, Buffered не предлага безплатна пробна версия. Потребителите могат да се възползват от 30-дневна гаранция за връщане на парите с няколко предупреждения: трябва да използвате Буфериран под 100 пъти, да консумирате по-малко от 10 GB честотна лента и да бъдете свързани по-малко от 10 часа.

Купуваните имат само един ред абонамент, но цените варират в зависимост от това колко дълго сте готови да поемете ангажимент. Един месец струва $ 12,99 (GBP 10,03). Шестмесечен план сваля цената до $ 9,99 (GBP 7,72) на месец, а пълна година до 8,25 долара (GBP 6,37) на месец. Това е точно в горната граница на цените до VPN-тата, точно там с ExpressVPN.

Характеристика

буферирани сървъри и свързани
Абонаментът ви осигурява неограничена честотна лента и до пет едновременни връзки, което го прави по-добра сделка за семейство, група приятели или малък офис от отделните потребители.

Буфериран поддържа само протокола OpenVPN, независимо дали използвате приложението му или не. OpenVPN се счита за най-доверения и защитен VPN протокол за потребителите, но не идва с вградена поддръжка на повечето операционни системи като PPTP или L2TP / IPSec. Буфериран поддържа както UDP, така и TCP връзки, но по подразбиране към UDP.

Ще бъдем добре с услуга само за OpenVPN, с изключение на това, че Buffered не прави никакви мобилни приложения - не за Android, iOS или друга мобилна платформа. Тъй като клиентите не могат просто да настроят L2TP / IPSec връзка с помощта на вградените настройки на VPN на телефона си, те трябва да изтеглят приложение на OpenVPN на трети страни като OpenVPN Connect. Тъй като конфигурационните файлове за Буфериран не са включени в тези приложения, потребителите на мобилни устройства трябва да ги изтеглят и импортират от уебсайта с буфер.

Настолните клиенти са достъпни за Windows и Mac OSX. Наследената версия на Linux (v0.6) все още е в бета версия.

Буфериран VPN работи ли с Netflix?

Да, успяхме да предадем в САЩ каталога на Netflix показва, когато сме свързани с Buferi сървър в Съединените щати. Буферираният VPN заобиколи грешката на прокси сървъра на Netflix без никакви проблеми. Всъщност Буферираните са толкова уверени, че дори имат специална страница на Netflix.

Настройка и интерфейс

След като акаунтът се активира чрез потвърждение по имейл, потребителят просто трябва да изтегли и инсталира клиента, след което да въведе своето потребителско име и парола.

Приложението на буферизираното настолно устройство разполага с прекрасен и гладък интерфейс. Простата подредба съдържа списък на сървърите и тяхното време за ping, въпреки че времената за ping, които показват закъснение, никога не са работили, когато сме го тествали. Сървърите могат да бъдат прикрепени към върха, като ги поставят със звезда. В менюто с опции не забравяйте да включите настройката за „съхраняване на информация за вход“, така че не е нужно да въвеждате своите идентификационни данни всеки път, когато отваряте приложението. Можете също така да го настроите да влиза автоматично и да се свързва.

След като се свърже, приложението показва обобщение на връзката, включително свързано време, ping (не работи), скорост на изтегляне и качване, общо изтегляне и качване на данни в текущата сесия и назначен IP адрес.

буферирани тестове за изтегляне и защитна стена

Тест за изтегляне ви позволява да проверите както скоростта на изтегляне между вашия компютър и VPN сървър (вътрешен IP), така и скоростта между VPN сървъра и местоназначението (външен IP). Освен това тестът на защитната стена позволява на потребителя да види кои UDP и TCP портове са отворени, което е полезно, ако трябва да прехвърлите връзката напред. Потребителите могат да избират от редица портове в опциите за връзка, преди да се свържат.

Освен данните за ping, които винаги се показват като „N / A“, приложението Buffered е прост, интуитивен и отзивчив клиент, за който начинаещите потребители не трябва да имат проблем да разберат..

Сървъри и производителност

Буфериран оперира сървъри в 31 държави, като по две локации в САЩ и Обединеното кралство. Това е избор по средата на пътя, но може би малко стеснен предвид цената.

Предавахме 1080p HD видео без проблеми. Видеоклипът се зареди далеч от буфера. Успяхме да играем Brawlhalla, онлайн бойна игра в стил Super Smash Bros, без забележимо изоставане.

Връзките бяха стабилни веднъж работещи и работещи, но понякога срещахме проблеми при започване на връзки. Промяната на порта от 444 по подразбиране изглежда реши този проблем.

За да тестваме скоростта по-емпирично, изтеглихме един и същ 82.7MB файл (компресиран от 103MB) три пъти от три различни сървъра при три различни времена на ден за общо девет теста. Направихме същото без VPN като контролна група. Включихме резултатите от теста за TigerVPN, друга VPN, която по време на време тествахме, за сравнение. Тествахме американски сървър на източно крайбрежие, сървър на американското западно крайбрежие и лондонски сървър. В полето отдолу дебелата черна линия представлява средното време за изтегляне, докато червеният диамант представлява средната стойност. По-ниско е по-добре.

vpn тест за скорост

Буферираните се представиха достатъчно добре, но не ни раздухаха. Резултатите бяха сравнително съвместими, без големи отстъпки. Докато средното време за изтегляне беше по-високо от TigerVPN, средното средно време за изтегляне бе отбелязано значително по-добре.

Имайте предвид, че този тест не е окончателен индикатор за това кой VPN е най-бърз. Вродената нестабилност в интернет добавя значителен фактор за случайност, така че тестовете за скорост на VPN винаги трябва да се вземат с голямо зърно сол. Местоположението на нашия тестер е в Буенос Айрес, Аржентина, където тези тестове се изпълняват на 10 Mbps връзка. Тези с по-бързи връзки може да забележат по-голямо разминаване в скоростите.

Сигурност

Връзките към буферираните сървъри са шифровани с 128-битов AES SSL алгоритъм. Това не е толкова бронежилетно, колкото 256-битовото криптиране, използвано от някои съперници, но би трябвало да е повече от достатъчно, за да предпазите NSA, вашия интернет доставчик и хакери. По-малкото криптиране също води до малко по-бърза връзка.

буферирани настройки

Буфериран използва само динамични споделени IP адреси, които периодично се променят и се използват от много потребители наведнъж. Това добавя значителен слой на анонимност, но може да представлява неудобство при посещение на уебсайтове, които регистрират IP на потребителите (например онлайн банкиране).

Потребителите на буферирани приложения ще използват DNS сървърите на компанията, вместо доставчиците на интернет доставчика си, което гарантира повече поверителност. Бърз тест на IPleak.net показа, че защитата от течове на DNS работи добре.

Приложението на купувача не идва с превключвател за убийство или заключване на мрежата, така че ако връзката VPN спадне, трафикът ще продължи да пътува през доставчика по подразбиране. Това може да пише лоши новини за торентъри и подобни, които не искат своя интернет доставчик или някой друг да се вдига в активността си.

Буферизираното състояние заявява, че „ние никога не влизаме“ на уебсайта му, но това, което всъщност означава, е, че не поддържа дневници за използване. Той регистрира някои метаданни на сесията, включително IP адреса на потребителя, свързаното време и продължителността на връзката. Тези регистрационни файлове не съдържат никакво съдържание или активност на VPN трафика на потребителя, но все пак е за предпочитане истинска политика с нулеви регистрации..

Журналите за връзка също се съхраняват на локалната машина, която техническата поддръжка може да поиска, за да помогне за отстраняване на проблеми, но те не се съхраняват на сървърите на буфера. Вместо това те се записват в скрит файл в локалната директория на потребителя и могат да бъдат достъпни от приложението.

Буфериран е със седалище в Унгария, която е член на Европейския съюз и в Шенгенската зона.

Уебсайтът събира обичайните данни като IP, потребителски агент и съхранява информация за фактуриране. Потребителите могат да въведат своя адрес и телефонен номер, но това е напълно доброволно и може да бъде фалшифицирано.

Поддръжка на клиенти

Купеният разчита единствено на система за подаване на билети за поддръжка на клиенти. Тук няма да намерите чат на живо или телефонен номер. Два билета, които подадохме всеки, отнеха около половин ден, за да получат отговор - не точно бърз обрат. Няма изброени часове, но подозираме, че поддръжката на клиентите се поддържа само до унгарското работно време. Отговорите бяха компетентни и по същество.

Update: Буфериран казва, че сега има денонощен персонал за поддръжка и е намалил времето за реакция до четири часа. Все още няма подкрепа на живо, все пак.

Уебсайтът хоства широк спектър от често задавани въпроси и статии за поддръжка, включително инструкции за ръчна настройка за всички устройства, които все още нямат приложение. Те обаче не могат да се търсят в сайта, така че може би ще имате по-лесно време да намерите това, което искате, като го напишете в Google.

Не получавахме никакви нежелани имейли или друга комуникация през нашето време с буфериран.

присъда

Буфериран е солидна VPN услуга с приятелско приложение, което го прави добър избор за начинаещи потребители. Скоростите са приемливи, сигурността е достатъчна и позволява много едновременни връзки, но всъщност нищо не крещи „уау“. Отдолу се съхраняват някои дневници, обслужването на клиентите е бавно и няма мобилни приложения. Това, което в крайна сметка не всъщност, не гарантира високата цена, освен ако не накарате приятели или колеги да се намесят.

Посетете буфериран VPN

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

36 − = 26

Adblock
detector