CyberGhost áttekintés

Legutóbb, amikor áttekintettem a CyberGhost-t, olyan kérdések vannak, mint például DNS-szivárgások és korlátozott kompatibilitás az streaming szolgáltatásokkal megnehezítette számomra az ajánlást.

Nagyon szívesen láttam, hogy a megújult szolgáltatás foglalkozik-e ezekkel a kérdésekkel …

Ezenkívül a tulajdonosváltás komoly kérdéseket vet fel a CyberGhost anyavállalatával és rendkívüli történetével kapcsolatban.

Erről bővebben később …

A 2023-es CyberGhost áttekintésem során kipróbálom a szolgáltatást asztali és mobiltelefonon egyaránt, hogy megtudjam:

 • A CyberGhost feloldhatja a webhelyek blokkolását (Netflix, Amazon Prime, BBC stb.)?
 • A CyberGhost elég gyors a videó stream-éhez?
 • Mennyire jó a CyberGhost biztonsága?
 • Ha a vállalati háttér aggasztja Önt??
 • Vannak-e jobb lehetőségek ugyanazon az áron. És ha igen, akkor mi?

És ennek a sokoldalú szolgáltatásnak még sok más aspektusa.

Mielőtt belekezdenénk a részletekbe, itt egy áttekintés a Cyberghost teljesítményéről szóló kulcsfontosságú adatokról, ideértve a sebességet, a streaming képességeket és a biztonságot.

CyberGhost kulcs adatok

ÁLTALÁNOS SZÁM: 42

Sebesség

Átlagsebesség *:

Video streaming támogatás:

streaming

Netflix:

Egyéb streaming szolgáltatások:

Biztonság

Titkosítás típusa:

Ölj kapcsolót:

Naplózási politika:

protokollok:

A pénz értéke

Legalacsonyabb havi költség:

Pénzvisszafizetési garancia:

Weboldal

Pontszám: 10 / 10További információ
58 Mbps
4K UHD
Pontszám: 9 / 10További információ
Igen
Hulu, HBO Now, BBC iPlayer, Crunchyroll
Pontszám: 9 / 10További információ
256 bites AES
Igen
Nincs azonosító napló
OpenVPN, IKEv2, L2TP
Pontszám: 9 / 10További információ
$ 2.75
45 nap
https://www.Cyberghost.com

* Átlagos sebesség több globális helyen több napi sebességteszt alapján.

A legfrissebb CyberGhost-tapasztalatom során felhasználtam a videofolyamok feloldására, a nyílt wifi-kapcsolatok biztonságára és az internetszolgáltatóm számára a webes szörfözés és a letöltések figyelésének megakadályozására..

CyberGhost összefoglaló

A CyberGhost egy erős, mindenre kiterjedő VPN, de ezt leginkább az embereknek ajánlom patak videó külföldről. A gyors sebesség és a légmentes biztonság szintén jó jelöltévé válik a torzításra, és az alkalmazások elég egyszerűek ahhoz, hogy szinte bárki más használhassa..

Mielőtt belekezdenénk a részletekbe, itt olvashatjuk meg, hogyan hasonlít a CyberGhost a NordVPN-hez és az ExpressVPN-hez, a piac két legjobb és legnépszerűbb VPN-jéhez..

CyberghostNordVPNExpressVPN
Átlagsebesség * 58 Mbps 17,9 Mbps 106 Mbps
Titkosítás típusa 256 bites AES 256 bites AES 256 bites AES
Öld meg a kapcsolót 7 az Android kivételével csak az asztalon
Lehetővé teszi a torrentet
Naplók azonosító adatai
Feloldja a Netflix USA feloldását
Feloldja az Amazon Prime alkalmazását
Feloldja Hulu-t
Feloldja a BBC iPlayer alkalmazását
Legalacsonyabb havi költség Havonta 2,75 USD Havonta 3,49 dollár Havonta 6,67 USD
Pénzvisszafizetési garancia 45 nap 30 nap 30 nap
Összesített értékelés 4 4.5 4.5

* Átlagos sebesség több globális helyen több napi sebességteszt alapján.

Noha a CyberGhost szempontjából nagyon tetszik, ez nem lesz mindenki számára megfelelő. Merüljünk bele és derítsük ki, hogy hol van kiválóság és hol küzd.

CyberGhost előnyei és hátrányai

Itt egy összefoglaló arról, mit tetszett és mit nem tettem a CyberGhost áttekintésekor.

Részletesebben megvizsgálom ezeket a pontokat, és később a felülvizsgálatban.

Előnyök:

 • leggyorsabb A tesztek szerint 2023-es VPN
 • Tökéletes pontszámot szerzett szigorú adatvédelmi és biztonsági értékelésünk során
 • Hét egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé
 • Megkönnyíti a külföldről érkező streaming webhelyek feloldását, ideértve az USA Netflixet is
 • Élő chat támogatás
 • Nulla naplók

Hátrányok:

 • Nem működik megbízhatóan Kínából vagy az Egyesült Arab Emírségekből
 • Nincs alkalmazás útválasztókhoz vagy Linuxhoz
 • Az anyavállalat jó hírneve van

Sebesség: A CyberGhost gyors?

A CyberGhost gyengíti a versenyt, amikor a nyers letöltési sebességről van szó. Könnyen tetejére tette a leggyorsabb VPN-ek listáját 2023-ben. A legtöbb helynek elég sávszélességem volt a 4K videó streamingjéhez..

  Что такое VNC и чем он отличается от VPN?

A CyberGhost megszerezte a legfontosabb helyet a 2023-es sebesség-teszt összehasonlításban, az átlagos letöltési sebesség 75 Mbps minden helyszínen és a tesztelt időpontokban. Ide tartoznak a nemzetközi szerverek Észak-Amerikában, Európában és Ázsiában. Gigabites Ethernet kapcsolaton keresztül észlelhet lelassulást, de a rendelkezésre álló sávszélesség meghaladja az átlagfelhasználót.

Választhat az OpenVPN, IKEv2 vagy L2TP protokollok közül, vagy hagyhatja, hogy a CyberGhost válasszon az Ön számára. Az IKEv2 a leggyorsabb kapcsolatot hoz létre, és a legmegfelelőbb azoknak a mobil eszközöknek a számára, amelyek átmenetileg elveszítik a kapcsolatot, vagy gyakran váltanak a wifi és a mobil adat között. OpenVPN szükséges, ha a Kivételek funkció használatát tervezi.

A 4K UHD videót tovább tudtam közvetíteni, amikor közeli szervereket használtunk az Egyesült Államokban. Ugyanakkor gyors tempójú online játékokat is játszhattam, mint például a Rocket League és a Brawlhalla, anélkül, hogy nagy hozzáadott késleltetési időt mutattam volna, mindaddig, amíg egy szervert választottam magam közelében, vagy a játék szerveréhez. A kapcsolatok megbízhatóak voltak és soha nem estek le a teszt alatt.

Az egyes országok kiszolgálói megjelennek a felhasználótól való távolságra és az aktuális szerver-terhelésre. Ez segíthet abban, hogy elképzelést kapjon arról, hogy mekkora a késés és a sávszélesség. Választhat egy kiszolgáló helyét vagy egy adott kiszolgálót ezen a helyen.

Mennyire gyors a CyberGhost?kattints a kinagyításhoz

Vegye figyelembe, hogy ezek a tesztek csak általános teljesítménymutatást nyújthatnak a látott teljesítményhez, és nem tekinthetők véglegesnek. Az internet rejlő volatilitása a véletlenszerűség jelentős tényezőjét növeli. A gyorsabb kapcsolatokkal rendelkező felhasználók valószínűleg nagyobb eltéréseket tapasztalnak a sebességben.

Alkalmazások: Milyen eszközök működnek a CyberGhost-rel?

Megállapítottam, hogy a CyberGhost a legtöbb nagy operációs rendszeren működik, és nagylelkű a csatlakozási támogatása szempontjából.

Az alkalmazások az összes főbb operációs rendszerhez elérhetők, kivéve egy…

A CyberGhost lehetővé teszi az előfizetők számára, hogy csatlakozzanak hét eszköz egyszerre egyetlen terv alapján. Alkalmazások érhetők el Windows, MacOS, iOS, Android és Amazon Fire TV.

Ingyenes böngészőbővítmény érhető el, de ez nem nagyszerű a streaming webhelyek feloldásához, nem olyan biztonságos, és csak négy helyre kapcsolódik.

A Linux felhasználóknak el kell hagyniuk az alkalmazásokat és manuálisan konfigurálja a kapcsolatokat.

A fizetett terv hozzáférést biztosít a többhez 5500 szerver 90 országban.

cyberghost 7 android ss

A CyberGhost alkalmazások a legújabb verziók néhány jelentős átalakításán mentek keresztül. Találtam néhány hibát az asztali felületen és egy bosszantó értesítést az Androidon, amikor a VPN nem volt csatlakoztatva, de a nagy rendszerben ezek kisebb hátrányok, amelyeket a jövőbeli frissítésekben könnyen meg lehet oldani..

A CyberGhost nem a leginkább kezdőbarát kialakítást használja, de néhány percet igénybe vesz ahhoz, hogy megismerkedjen az összes látnivalóval..

Streaming, Netflix és Kodi

A CyberGhost együttműködik a Netflix-szel?

Igen.

A Netflix globális bevezetését követő időszak után a CyberGhost megbízhatóan feloldja az USA Netflix feloldását. Feloldhatja a Netflix francia és német könyvtárait is, amelyek kissé eltérő katalógusokkal rendelkeznek a show-k között, köztük azok, amelyek nem érhetők el az amerikai változatban.

Felkerekítettem a Netflix-szel működő más VPN-ek listáját, amely 30 ország 59 VPN-elemzését tartalmazza..

cyberhost 7 ss 4

A legtöbb VPN alkalmazás egyszerűen felsorolja a kiszolgálók helyét, amelyekhez csatlakozni kell, de a CyberGhost kissé másképp működik. Ez lehetővé teszi a szerver kiválasztását a VPN használatának módja alapján. A helyek listáján kívül meghatározhatom, hogy torrent vagy stream-t akarok-e tenni. A streaming opció lehetővé teszi kiszolgálók keresését az általuk feloldott streaming csatorna alapján, ideértve:

 • Netflix USA, Franciaország és Németország
 • Hulu
 • Crunchyroll
 • Amazon Prime Video
 • BBC iPlayer

… és még sok más. Egyszerűen válassza ki az egyiket a megfelelő szerverhez történő csatlakozáshoz. Ez az új megközelítés rendkívül kényelmes más VPN-ekhez képest, amelyek megkövetelik az ügyfélszolgálat felkeresését, vagy egyszerűen csak azt kell kitalálni, hogy mely szerverek blokkolják.

  Ускорение обзора 2023: высокая скорость и работает с Netflix

Kipróbáltam a CyberGhost szoftvert több Kodi kiegészítéssel, és mindegyikkel hibátlanul működött. A Firestick és az Android TV alkalmazások nagyszerűen működnek a távvezérlőkkel, ha nem használ egér vagy érintőképernyőt.

A CyberGhost kiváló sebességeinek köszönhetően 1080p HD felbontású és valószínűleg 4K UHD felbontású képeket tudok közvetíteni.

Engedélyezi-e a CyberGhost a torzítást?

Igen.

A CyberGhost korlátlan torrentet tesz lehetővé, és rengeteg szervert működtet, amelyek optimalizálva vannak a biztonságos és gyors letöltéshez. Ezeket egyértelműen fel vannak tüntetve a „A kínzó”Szakasz az alkalmazásban.

Alkalmazásvédelem lehetővé teszi, hogy meghatározzam, mely alkalmazásoknak csak akkor szabad csatlakozniuk az internethez, ha a VPN csatlakozik. Például, ha torrent vagyok, felvehetem a torrent kliensemet ebbe a listába, hogy soha ne használjam fel VPN nélkül. Amikor elindítom a torrent menedzseromat, a CyberGhost automatikusan csatlakozik.

cyberhost alkalmazás védelme

Öld meg a kapcsolókat elérhetőek mind az asztali, mind a mobil alkalmazásokban, ami ritka – a legtöbb VPN nem rendelkezik iOS és Android verziókkal. A kill kapcsoló lekapcsolja az internetet az eszközömre, ha a VPN-kapcsolat váratlanul leesik, megakadályozva a titkosítatlan adatszivárogtatást.

Biztonság, adatvédelem és naplózás

Számos VPN állítja, hogy kiemelkedő biztonságot kínál, ha valójában adatszivárgások és elavult titkosítási szabványok szenvednek. Érdekes volt, hogy a CyberGhost megfelel-e igényeinek.

Az ipv6 teszt eredményei cyberhostTeszteredmények a browserleaks.com webhelyen

Míg a CyberGhost-ot eredetileg Németországban fejlesztették ki, a vállalat később Romániába költözött, egy olyan országba, ahol nincs kötelező adatmegőrzési törvény. Ez jó hír az adatvédelmet kereső felhasználók számára, mivel a személyes adatokat csak akkor lehet megőrizni, ha egyértelmű hozzájárulás adódik.

A CyberGhost nem jelentkezik be felhasználói viselkedés, webcélok vagy kommunikáció. Bizonyos kapcsolati naplókat tart fenn, de egyetlen olyan felhasználóhoz nem köthető. A fizetési és regisztrációs adatok nem kapcsolódnak a VPN-szolgáltatáshoz, és a felhasználók névtelen azonosítót kapnak. Bár a CyberGhost webhely rengeteg információt gyűjt a látogatókról, ezek egyike sem kapcsolódik a VPN szolgáltatás használatához. Az alkalmazások összegyűjtenek nem személyes adatokat elemzés céljából, és elküldik a MixPanelnek. Ide tartoznak például a csatlakozási kísérletek, de nem az IP-cím, a kapcsolat időbélyege, a felhasználói azonosító vagy a VPN-kiszolgáló.

Itt vannak a titkosítás részletei:

 • 256 bites AES titkosítás
 • 2,048 bites RSA kulcsok
 • SHA256 hitelesítés
 • A tökéletes előremeneti titoktartás biztosítja, hogy még akkor is, ha a titkosítási kulcsom sérült, nem használható a korábbi munkamenetek visszafejtésére..

A CyberGhost a sajátját használja privát DNS-kiszolgálók alapértelmezés szerint, bár ezeket megváltoztathatom a beállításokban. Az alkalmazások megakadályozza az összes DNS, IPv6 és WebRTC szivárgást. Az IPv6 valójában le van tiltva, ha bármilyen CyberGhost szerverhez csatlakozik, ezért nem szivároghat az IPv6 forgalom.

cyberghost dns szivárgás megelőzése

Beállíthatom a CyberGhost beállítást automatikusan védi nekem egy ismeretlen wifi hálózaton, ami praktikus utazás közben. Amint a kínzó szakaszban említésre került, a kill kapcsoló és alkalmazás védelme hasznos biztonsági szolgáltatások.

Az “Kivételek”A funkció hasonlóan az elosztott alagút kialakításához, amely néhány más VPN-ben található. Itt megadhatja, hogy mely webhelyek nem használják a VPN-t, még akkor is, ha csatlakoztatva vannak. Ha vannak olyan webhelyek, amelyeket nem akarok meglátogatni a VPN-en keresztül, vagy ha az e-mail szerveremet a CyberGhost spammegelőzése blokkolja, hozzáadhatom ezeket a listákat.

cyberhost kivételek

A legtöbb kereskedelmi VPN-hez hasonlóan a CyberGhost is használja megosztott IP-címek. Ez azt jelenti, hogy amikor kapcsolódok egy szerverhez, megosztom a szerver IP-címét más egyidejű VPN-felhasználókkal. Ez egy anonimitási réteget ad a kapcsolatához, megnehezítve az online tevékenységek egyetlen személyre vagy eszközre történő visszakeresését.

Az alkalmazások rengeteg extra csomaggal érkeznek A kapcsolat jellemzői hogy bármikor be- vagy kikapcsolhatja. Blokkolhatja a rosszindulatú webhelyeket, a hirdetéseket és az online követést. Ezeknek a szolgáltatásoknak egy része azonban nem működik, ha a HTTPS-t használó webhelyekhez kapcsolódnak. Manapság ez a legtöbb webhely, így jobb, ha csak hirdetésblokkoló és követésgátló kiterjesztést használ böngészőjében..

  ProtonVPN ทบทวน 2023

cyberhost 7 ss 2

Adattömörítés akkor hasznos, ha korlátozott adatokkal rendelkező mobil kapcsolaton van. Automatizált HTTPS Az átirányítás mindig elküldi Önt a webhelyek biztonságos verzióira, ha rendelkezésre állnak.

A CyberGhost háttere aggodalomra ad okot??

Pár évvel ezelőtt a CyberGhost-t az izraeli Crossrider (ma Kape) cég szerezte meg, amelyet az Egyesült Királyságban bejegyeztek, egy olyan országban, amelyre az adatmegőrzési törvények vonatkoznak..

A Crossrider olyan cég volt, amely gyakran társult az adware terjesztésével a fertőzött szoftvercsomagok és a hamis Adobe Flash frissítések révén.

Messze nem ideális magánélet-központú társaság számára.

Crossrider malware

A Crossrider Kape-re változtatta a nevét annak érdekében, hogy lerázza rossz hírnevét. A CyberGhost ragaszkodik ahhoz, hogy továbbra is önálló társaságként működjön Romániában, és ezért csak a román törvények hatálya alá tartozik. Néhány felhasználót azonban el lehet halasztani a tulajdonosi változás miatt.

A CyberGhost működik Kínában?

Utazás Kínába?

Bár valószínűleg megkerülheti a Kína nagyszerű tűzfalát az „Alapvető webhelyek feloldása” lehetőség használatával, nem ajánlom a CyberGhost alkalmazást Kínában látogató vagy ott élő emberek számára. Sajnos a CyberGhost küzdi a cenzúra elkerülését olyan országokban, mint Kína és az Egyesült Arab Emírségek.

Jó-e a CyberGhost ügyfélszolgálata??

Kérjen segítséget, amikor szüksége van rá.

Az ügyfélszolgálat angol, német és francia nyelven érhető el. Élő chat képviselői elérhetők a CyberGhost webhelyén. Míg az írás idején nem dolgoznak napi 24 órában, az angol támogató személyzet úgy tűnik, mind az észak-amerikai, mind az európai munkaidőben elérhető, míg a francia és a német támogatás elérhető az európai munkaidőben..

cyberhost élő chat

Néhány percen belül megkaptam egy képviselőt, miután feltettem egy kérdést az élő csevegés során. Körülbelül 10 órás várakozás után kaptam választ a segélyjegyre. Ha az adatvédelem aggodalomra ad okot, küldjön egy jegyet az alkalmazás beépített támogatási jegyrendszerén keresztül, és kerülje a sok nyomkövetőt tartalmazó webhelyet.

A weboldalnak meglehetősen kiterjedt GYIK és blogja van, amely a leggyakoribb kérdéseket és a különféle funkciók használatát ismerteti.

CyberGhost árképzés

A költségvetést? Nincs mit.

A CyberGhost megfizethető szolgáltató, különösen, ha legalább egy évre feliratkozik. Ráadásul az a tény, hogy akár hét eszközt is egyszerre csatlakoztathat, jó költségvetési lehetőséget jelent családtagjainak vagy háziasszonyának. Noha ez nem az abszolút legolcsóbb VPN, az átlag alatti ár, pénz-visszatérítési garancia és kiváló minőségű szolgáltatás teszi alku.

CyberGhost kuponok

Itt találja a legújabb és legjobb CyberGhost kupont.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

Vásárolnom kellene a CyberGhost-t?

Néhány hét után a CyberGhost használatát magamnak ajánlom másoknak is?

Teljesen.

Ha látja a kockás történetet, akkor nem fog találni jobb sebesség-, biztonsági és streaming lehetőségeket alacsonyabb áron. Valójában a legdrágább VPN-szolgáltatók nem tudnak versenyezni a CyberGhost-tal, bármelyik. Nagyon ajánlom mindenkinek, aki a régiókhoz kötött tartalmak feloldását akarja külföldről, vagy anonim módon torrentolni. Függetlenül attól, hogy még nem ismeri a VPN-eket, vagy évek óta használja őket, a CyberGhost megbízható és sokoldalú szolgáltatás.

Az egyetlen valódi kivétel az, ha olyan országokban él vagy utazik, amelyek aktívan cenzúrálják a VPN használatát, például Egyesült Arab Emírségek vagy Kína.

CyberGhost alternatívák

Nagyon szeretem a CyberGhost-t, de nem ez az egyetlen VPN, amelyet érdemes megfontolni.

Az ExpressVPN egy másik, nagyobb árat tartalmazó VPN, amely jobban szolgálja Önt olyan országokban, mint Kína és az Egyesült Arab Emírségek, ahol a hatóságok aktívan blokkolják az embereket az ismert VPN szerverekhez történő csatlakozáshoz. Összehasonlítható sebességet, biztonságot és feloldási képességeket kínál. Az eszközök szélesebb skáláján működik, és 24 órás élő támogatást tartalmaz.

A NordVPN versenyképes árú, és a sebesség szempontjából csak a CyberGhost második helyezettje. Ha a CyberGhost minimális naplózása kényelmetlenséget okoz, akkor az NordVPN szigorúan nulla naplózási politikát követ, és ezt az állítást egy nemrégiben végzett harmadik fél által végzett ellenőrzés támasztja alá. Kínában is működik, és fel tudja oldani a streaming szolgáltatások széles skáláját.

Látogasson el a Cyberghost oldalra

About the author

Comments

 1. ntsokat a későbbi részekben, de itt van egy gyors áttekintés:

  Előnyök:
  – Gyors sebesség
  – Jó streaming képességek, beleértve a Netflixet és más szolgáltatásokat
  – Erős biztonság és titkosítás
  – Nincs azonosító naplózás
  – Olcsó árak és hosszú pénzvisszafizetési garancia

  Hátrányok:
  – Korlátozott kompatibilitás az streaming szolgáltatásokkal
  – DNS-szivárgások lehetősége
  – A tulajdonosváltás és a CyberGhost anyavállalatának története aggodalomra ad okot

  Összességében a CyberGhost egy jó VPN szolgáltatás, különösen azok számára, akik videókat néznek külföldről és fontos számukra a biztonság és a magánélet. Azonban, ha az streaming szolgáltatásokkal való kompatibilitás a legfontosabb szempont, akkor lehet, hogy más VPN szolgáltatások jobban megfelelnek az igényeknek.

 2. ntsokat a későbbi részekben, de itt van egy gyors áttekintés:

  Előnyök:
  – Gyors sebesség
  – Jó streaming képességek, beleértve a Netflixet és az Amazon Prime-ot
  – Erős biztonság és titkosítás
  – Nincs azonosító naplózás
  – Olcsó árak és hosszú pénzvisszafizetési garancia

  Hátrányok:
  – Korlátozott kompatibilitás az streaming szolgáltatásokkal
  – DNS-szivárgások lehetnek
  – A tulajdonosváltás aggodalomra ad okot
  – Nem minden eszközön működik

  Összességében a CyberGhost egy jó VPN szolgáltatás, különösen azok számára, akik videókat néznek külföldről. Az árak is nagyon versenyképesek, és a pénzvisszafizetési garancia hosszú időtartamú. Azonban, ha az streaming szolgáltatásokkal való kompatibilitás a legfontosabb szempont, akkor lehet, hogy érdemes más VPN szolgáltatásokat is megvizsgálni.

 3. ntsokat a későbbi részekben, de itt van egy gyors áttekintés:

  Előnyök:
  – Gyors sebesség
  – Jó streaming képességek, beleértve a Netflixet és más szolgáltatásokat
  – Erős biztonság és titkosítás
  – Nincs azonosító naplózás
  – Olcsó árak és hosszú pénzvisszafizetési garancia

  Hátrányok:
  – Korlátozott kompatibilitás az streaming szolgáltatásokkal
  – DNS-szivárgások lehetősége
  – A tulajdonosváltás és a CyberGhost anyavállalatának története aggodalomra ad okot

  Összességében a CyberGhost egy jó VPN szolgáltatás, különösen azok számára, akik videókat néznek külföldről és fontos számukra a biztonság és a magánélet. Azonban, ha az streaming szolgáltatásokkal való kompatibilitás a legfontosabb szempont, akkor lehet, hogy más VPN szolgáltatások jobban megfelelnek az igényeknek.

Comments are closed.