CyberGhost pregled

Posljednji put kad sam pregledao CyberGhost, takve probleme DNS propuštanja i ograničena kompatibilnost s uslugama streaminga teško mi je bilo preporučiti.

Željela sam vidjeti hoće li obnovljena usluga riješiti ove probleme ...

Nadalje, promjena vlasništva pokrenula je ozbiljna pitanja o nadređenoj kompaniji CyberGhost i njenoj burnoj povijesti.

Više o tome kasnije ...

U svojoj recenziji CyberGhost za 2019. godinu testiram uslugu i na radnom i mobilnom uređaju kako bih otkrio:

 • Može li CyberGhost deblokirati web stranice (Netflix, Amazon Prime, BBC itd.)?
 • Je li CyberGhost dovoljno brz za streaming videa?
 • Koliko je dobra CyberGhost-ova sigurnost?
 • Ako se pozadina tvrtke tiče vas?
 • Postoje li bolje mogućnosti za istu cijenu. A ako je tako, što?

I još mnogo aspekata ove svestrane usluge.

Prije nego što pristupimo detaljima, evo pregleda ključnih podataka o Cyberhostovoj izvedbi, uključujući brzine, mogućnosti strujanja i sigurnost.

Ključni podaci CyberGhost-a

OPĆI RANK: # 3 od 42

Ubrzati

Prosječna brzina *:

Podrška za video streaming:

streaming

Netflix:

Ostale usluge struje:

sigurnosti

Vrsta šifriranja:

Ubojiti prekidač:

Pravila prijavljivanja:

protokoli:

Vrijednost za novac

Najniži mjesečni trošak:

Povrat novca zagarantovan:

Web stranica

Ocjena: 10 / 10Pročitajte više
58 Mbps
4K UHD
Ocjena: 9 / 10Pročitajte više
Da
Hulu, HBO Now, BBC iPlayer, Crunchyroll
Ocjena: 9 / 10Pročitajte više
256-bitni AES
Da
Nema identifikacijskih zapisnika
OpenVPN, IKEv2, L2TP
Ocjena: 9 / 10Pročitajte više
$ 2,75
45 dana
https://www.Cyberghost.com

* Prosječna brzina na više globalnih lokacija na temelju višestrukih testova brzine dnevno.

Tijekom mog najnovijeg iskustva s CyberGhostom, koristio sam ga za deblokiranje video streamova, osiguravanje otvorenih wifi veza i sprečavanje mog davatelja internetskih usluga da nadgleda web surfanje i preuzimanja..

Sažetak CyberGhosta

CyberGhost je snažan sveobuhvatni VPN, ali ga najviše preporučam onima koji to žele stream video iz inozemstva. Velike brzine i prozračna sigurnost također su dobar kandidat za bujice, a aplikacije su dovoljno jednostavne da ih gotovo svi mogu koristiti.

Prije nego što prijeđemo na pojedinosti, evo kako CyberGhost uspoređuje sa NordVPN i ExpressVPN, dvije najbolje i najpopularnije VPN mreže na tržištu.

CyberghostNordVPNExpressVPN
Prosječna brzina * 58 Mbps 17,9 Mbps 106 Mbps
Vrsta šifriranja 256-bitni AES 256-bitni AES 256-bitni AES
Ubojiti prekidač 7 isključujući Android samo radna površina
Omogućuje bujicu
Zapisi koji identificiraju zapisnike
Deblokira Netflix US
Deblokira Amazon Prime
Deblokira Hulu
Deblokira BBC iPlayer
Najniži mjesečni trošak 2,75 dolara mjesečno 3,49 dolara mjesečno 6,67 USD mjesečno
Povrat novca zagarantovan 45 dana 30 dana 30 dana
Cjelokupna ocjena 4 4.5 4.5

* Prosječna brzina na više globalnih lokacija na temelju višestrukih testova brzine dnevno.

Iako ima puno toga za voljeti CyberGhost, on neće biti za sve. Zaronimo i otkrijmo gdje je excels i gdje se bori.

Za i protiv CyberGhost-a

Evo sažetka što mi se svidjelo, a što nisam iz pregledavanja CyberGhosta.

Uočit ću se u detalje o svakoj od ovih točaka i više kasnije u pregledu.

Pros:

 • najbrže VPN 2019. godine prema našim testovima
 • Stekao je savršeni rezultat na temelju naših strogih procjena privatnosti i sigurnosti
 • Omogućuje sedam istodobnih veza
 • Olakšava deblokiranje streaming web stranica iz inozemstva, uključujući američki Netflix
 • Podrška za chat uživo
 • Nula trupci

Cons:

 • Ne radi pouzdano iz Kine ili UAE
 • Nema aplikacija za usmjerivače ili Linux
 • Tvrtka matična kompanija ima lošu reputaciju

Brzina: Je li CyberGhost brz?

CyberGhost muči konkurenciju kada je u pitanju brzina neobrađenog preuzimanja. Lako se našao na vrhu naših najbržih VPN-ova u 2019. Za većinu lokacija imao sam dovoljno propusnog opsega za streaming 4K videozapisa.

CyberGhost je zauzeo prvo mjesto u našoj usporedbi testova brzine za 2019. sa prosječnom brzinom prenosa od 75 Mbps na svim lokacijama i testiranim vremenima. To uključuje međunarodne poslužitelje u Sjevernoj Americi, Europi i Aziji. Ako ste na gigabitnoj ethernet vezi, možda ćete primijetiti usporavanje, ali raspon propusne širine je više nego dovoljan za prosječnog korisnika.

Možete odabrati između protokola OpenVPN, IKEv2 ili L2TP ili pustite CyberGhost da odabere za vas. IKEv2 uspostavlja veze najbrže i najbolje je za mobilne uređaje koji imaju tendenciju da privremeno izgube vezu ili često prelaze između wifija i mobilnih podataka. OpenVPN je potreban ako planirate koristiti značajku Izuzeci.

Uspio sam strujati 4K UHD videozapise pri korištenju obližnjih poslužitelja u SAD-u. Također sam mogao igrati brze online igre poput Rocket League i Brawlhalla bez puno dodatnog ulaznog zaostajanja, sve dok sam odabrao poslužitelj koji se nalazi u blizini mene ili samog poslužitelja igre. Veze su bile pouzdane i nikada nisu padale tijekom razdoblja ispitivanja.

Poslužitelji za svaku zemlju prikazuju se na udaljenosti od korisnika i trenutnog učitavanja poslužitelja. Ovo može vam pomoći da shvatite koliko latencije i širine pojasa možete očekivati. Možete odabrati lokaciju poslužitelja ili određenog poslužitelja unutar te lokacije.

Koliko je brz CyberGhost?Klikni za veću sliku

Imajte na umu da ovi testovi mogu poslužiti samo kao opći pokazatelj performansi koje biste mogli vidjeti i ne mogu se smatrati konačnim. Inherentna volatilnost interneta dodaje značajan faktor slučajnosti. Korisnici koji brže povezuju vjerojatno će primijetiti veće razlike u brzini.

Aplikacije: Koji uređaji rade s CyberGhostom?

Otkrio sam da CyberGhost djeluje na većini glavnih operativnih sustava i velikodušan je po pitanju povezivanja.

Aplikacije su dostupne za sve glavne operativne sustave, osim jednog ...

CyberGhost omogućava pretplatnicima da se povežu do sedam uređaja odjednom na jednom planu. Aplikacije su dostupne za Windows, MacOS, iOS, Android i Amazon Fire TV.

Dostupno je besplatno proširenje preglednika, ali nije sjajno za deblokiranje streaming web lokacija, nije sigurno, a povezuje se samo na četiri lokacije.

Linux korisnici će se morati odreći aplikacija i ručno konfigurirajte veze.

Plaćeni plan odobrava pristup preko 5.500 poslužitelja u 90 zemalja.

cyberghost 7 android ss

Aplikacije CyberGhost prošli su kroz neke velike redizajne za najnovije verzije. Naišao sam na nekoliko pogrešaka u radnom sučelju i neugodnu obavijest na Androidu svaki put kada VPN nije bio spojen, ali u velikoj shemi, to su bili manji nedostaci koji se mogu lako otkloniti u budućim ažuriranjima.

CyberGhost ne koristi dizajn koji je najpovoljniji za novajlije, ali će trebati više od nekoliko minuta da se upoznate sa svim ulazima i izlazima.

Streaming, Netflix i Kodi

Radi li CyberGhost s Netflixom?

Da.

Nakon stanke nakon globalnog predstavljanja tvrtke Netflix, CyberGhost sada pouzdano deblokira američki Netflix. Može deblokirati i francuske i njemačke knjižnice Netflixa, koje imaju malo drugačije kataloge emisija, uključujući i one koje nisu dostupne na američkoj verziji.

Zaokružio sam popis ostalih VPN-a koji ovdje rade s Netflixom, a koji uključuje analizu 59 VPN-a u 30 zemalja.

cyberghost 7 ss 4

Većina VPN aplikacija jednostavno daje popis lokacija na kojima se možete povezati, ali CyberGhost djeluje malo drugačije. Omogućuje mi odabir poslužitelja na temelju načina na koji želim koristiti VPN. Osim popisa lokacija, mogu navesti da želim bujicu ili strujanje. Opcija streaminga omogućuje mi traženje poslužitelja putem strujnog kanala koji deblokiraju, uključujući:

 • Netflix SAD, Francuska i Njemačka
 • Hulu
 • Crunchyroll
 • Amazon Prime Video
 • BBC iPlayer

… i još mnogo toga. Jednostavno odaberite jednu od njih da biste se povezali s odgovarajućim poslužiteljem. Ovaj je novi pristup izuzetno povoljan u usporedbi s drugim VPN-ovima koji zahtijevaju ili kontaktiranje korisničke službe ili jednostavno nagađanje na kojim poslužiteljima deblokiraju što.

Testirao sam CyberGhost s više Kodi dodataka i besprijekorno je funkcionirao sa svima njima. Aplikacije Firestick i Android TV izvrsno funkcioniraju s daljinskim upravljačima ako ne upotrebljavate miš ili dodirni zaslon.

Zahvaljujući odličnim brzinama CyberGhosta, mogu se emitirati u HD rezoluciji od 1080p i vrlo vjerojatno 4K UHD.

Dopušta li CyberGhost bujica?

Da.

CyberGhost omogućuje neograničene bujice i radi puno poslužitelja optimiziranih za sigurna i brza preuzimanja. To su jasno označene u "Za bujiceOdjeljak aplikacije.

Zaštita aplikacija omogućuje mi da odredim koje bi se aplikacije morale dopustiti povezivati ​​s internetom samo kad je VPN povezan. Na primjer, ako ja imam torrent, na ovaj popis mogu dodati svog torrent klijenta tako da se nikad ne koristi bez VPN-a. Kad god pokrenem svoj torrent manager, CyberGhost će se automatski povezati.

zaštita aplikacije cyberghost

Ubiti prekidače dostupni su i na radnoj površini i na mobilnim aplikacijama, što je rijetkost - većina VPN-a nema ih na svojim iOS i Android verzijama. Prekidač za zaustavljanje prekida internet na mom uređaju ako se neočekivano spusti VPN veza, sprečavajući nešifrirano curenje podataka.

Sigurnost, privatnost i prijava

Mnogi VPN-ovi tvrde da pružaju vrhunsku sigurnost kada zapravo trpe zbog curenja podataka i zastarjelih standarda šifriranja. Zaintrigiralo me je li CyberGhost ispunjava svoje tvrdnje.

ipv6 rezultati ispitivanja cyberhostRezultati ispitivanja s browserleaks.com

Dok se CyberGhost izvorno razvijao u Njemačkoj, tvrtka se kasnije preselila u Rumunjsku, zemlju u kojoj ne postoje zakoni o obveznom čuvanju podataka. Ovo je dobra vijest za korisnike koji traže privatnost, jer se osobni podaci mogu zadržati samo ako se nedvosmisleno odobri.

CyberGhost se ne prijavljuje ponašanje korisnika, web ciljevi ili komunikacija. Čuva neke zapise veza, ali nijedan koji se može vezati za pojedinog korisnika. Podaci o plaćanju i registraciji nisu vezani za VPN uslugu, a korisnici dobivaju anonimni ID. Iako web mjesto CyberGhost prikuplja dosta podataka o posjetiteljima, ništa od toga nije povezano s vašom upotrebom VPN usluge. Aplikacije prikupljaju neke neosobne podatke za analitiku i šalju ih na MixPanel. To uključuje stvari poput pokušaja povezivanja, ali ne i vašu IP adresu, vremenske oznake veze, ID korisnika ili VPN poslužitelj.

Evo detalja kodiranja:

 • 256-bitna AES enkripcija
 • 2,048-bitnih RSA ključeva
 • SHA256 provjera autentičnosti
 • Savršena tajna naprijed osigurava da čak i ako je moj ključ za šifriranje ugrožen, nije moguće koristiti za dešifriranje prošlih sesija.

CyberGhost koristi svoje privatni DNS poslužitelji prema zadanim postavkama, iako mogu to izmijeniti u postavkama. Aplikacije spriječiti curenje DNS, IPv6 i WebRTC. IPv6 je zapravo onemogućen kada je spojen na bilo koji CyberGhost poslužitelj, stoga ne može procuriti IPv6 promet.

cyberghost dns prevencija propuštanja

Mogu postaviti CyberGhost na automatski zaštititi mene na nepoznatim wifi mrežama, što je prikladno za vrijeme putovanja. Kao što je spomenuto u odjeljku o bujici, ubojiti prekidačzaštita aplikacija su korisna sigurnosna obilježja.

The "iznimkeZnačajka djeluje nalik podijeljenom tuneliranju koje se nalaze u nekoliko drugih VPN-ova. Ovdje možete odrediti koja web mjesta neće koristiti VPN, čak i dok je povezana. Ako postoje određene web stranice koje ne želim posjetiti putem VPN-a ili je moj poslužitelj e-pošte blokiran sprječavanjem neželjene pošte CyberGhost, mogu ih dodati na ovaj popis.

iznimke cyberhosta

Kao i kod većine komercijalnih VPN-ova, koristi CyberGhost dijeljene IP adrese. To znači da kad se povežem s poslužiteljem, IP adresu tog poslužitelja dijelim s drugim istodobnim VPN korisnicima. To dodaje sloj anonimnosti vašoj vezi, što otežava praćenje mrežnih aktivnosti jednoj osobi ili uređaju.

Aplikacije dolaze u paketu s dodatnom ponudom Značajke veze koje možete uključiti ili isključiti po volji. Možete blokirati zlonamjerne web stranice, oglase i mrežno praćenje. No neke od ovih značajki ne funkcioniraju ako su povezane na web stranice koje koriste HTTPS. Ovih dana to je najviše web lokacija, tako da je bolje da koristite samo proširenje oglasa i proširenje protiv praćenja u svom pregledniku.

cyberghost 7 ss 2

Kompresija podataka korisno je ako imate mobilnu vezu s ograničenim podacima. Automatizirani HTTPS preusmjeravanje vas uvijek šalje na sigurne verzije web mjesta kad su dostupne.

Je li CyberGhost pozadina briga?

Prije nekoliko godina CyberGhost kupila je izraelska tvrtka Crossrider (sada Kape), registrirana u Velikoj Britaniji, zemlji koja podliježe zakonima o čuvanju podataka..

Crossrider je bila tvrtka često povezana s distribucijom adwarea putem paketa zaraženih softvera i lažnih ažuriranja Adobe Flash.

Daleko od idealnog za tvrtku usmjerenu na privatnost.

Zlonamjerni softver Crossrider

Crossrider je promijenio ime u Kape u pokušaju da se otkloni od lošeg ugleda. CyberGhost inzistira na tome da se i dalje posluje kao samostalna tvrtka sa sjedištem u Rumunjskoj, te će stoga biti podložno samo rumunskom zakonu. Međutim, neke bi korisnike moglo odgoditi promjena vlasništva.

Radi li CyberGhost u Kini?

Izlet u Kinu?

Iako ćete možda moći zaobići kineski sjajni vatrozid koristeći opciju "Deblokirajte osnovne web stranice", ne bih preporučio CyberGhost osobama koje posjećuju ili žive u Kini. Nažalost, CyberGhost se bori da izbjegne cenzuru u zemljama poput Kine i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Je li usluga kupca CyberGhosta dobra?

Pozovite pomoć kad vam zatreba.

Korisnička podrška dostupna je na engleskom, njemačkom i francuskom jeziku. Live chat predstavnici su dostupni na web lokaciji CyberGhost. Iako se u vrijeme pisanja ne radi 24 sata dnevno, čini se da je englesko pomoćno osoblje dostupno i tijekom sjevernoameričkih i europskih radnih sati, a francuska i njemačka podrška dostupna su tijekom europskog radnog vremena.

cyberhost chat uživo

Dobio sam predstavnika u roku od nekoliko minuta kad sam postavio pitanje na chatu uživo. I nakon otprilike 10-satnog čekanja, dobio sam odgovor na kartu za pomoć. Ako je privatnost briga, pošaljite kartu putem ugrađenog sustava ulaznica za aplikaciju i izbjegavajte web lokaciju koja sadrži mnogo pratilaca.

Web stranica ima prilično opsežan FAQ i blog koji pokriva uobičajena pitanja i kako koristiti različite značajke.

Cjenik CyberGhost

Na proračun? Nema problema.

CyberGhost je pristupačan pružatelj usluga, pogotovo ako se prijavite za godinu dana ili više. Uz to, činjenica da možete povezati do sedam uređaja odjednom čini dobru proračunsku opciju za obitelj ili kućne prijatelje. Iako nije apsolutno najjeftiniji VPN, niža prosječna cijena, garancija povrata novca i vrhunska usluga čine ga povoljnim.

CyberGhost kuponi

Najnovije i najbolje kupone za CyberGhost možete pronaći ovdje.

CyberGhost kupon NOVO GODINE POSEBNO: UŠTEDITE 80% na trogodišnje planove + 2 mjeseca besplatnog UDOBA Popust se primjenjuje automatski

Trebam li kupiti CyberGhost?

Nakon nekoliko tjedana korištenja CyberGhost za sebe, preporučio bih drugima da je kupe?

Apsolutno.

Ako vidite prošlost njegove karirane povijesti, nećete pronaći bolje mogućnosti brzine, sigurnosti i strujanja za nižu cijenu. U stvari, većina cjenovnih VPN pružatelja usluga ne može se natjecati s CyberGhostom, ili. Toplo ga preporučujem svima koji žele anonimno deblokirati sadržaj zaključan u regiji ili inozemnom torrentu. Bez obzira jeste li novi u VPN-ima ili ih upotrebljavate godinama, CyberGhost je pouzdana i dobro zaokružena usluga.

Jedina stvarna iznimka je ako živite ili putujete u zemljama koje aktivno cenzuriraju upotrebu VPN-a, kao što su Ujedinjeni Arapski Emirati ili Kina.

CyberGhost alternative

Jako mi se sviđa CyberGhost, ali to nije jedini VPN koji vrijedi razmotriti.

ExpressVPN je još jedan VPN s većom cijenom koja će vam bolje služiti u zemljama poput Kine i UAE-a gdje vlasti aktivno blokiraju ljude da se povezuju s poznatim VPN poslužiteljima. Nudi usporedive mogućnosti brzine, sigurnosti i deblokiranja. Radi na širem rasponu uređaja i uključuje podršku 24 sata na dan.

NordVPN je po konkurentnim cijenama i drugi je po CyberGhostu kada je u pitanju brzina. Ako vam CyberGhost minimalnim zapisima čini neugodnim, NordVPN se pridržava stroge politike nulte evidencije, a tu tvrdnju podržava nedavna revizija treće strane. U Kini također radi i može deblokirati širok spektar usluga struje.

Posjetite Cyberghost

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 52 = 56

Adblock
detector