CyberGhost Review

Ultima dată când am revizuit CyberGhost, probleme precum Scurgeri DNS și compatibilitate limitată cu servicii de streaming mi-a fost greu să recomand.


Am fost dornic să văd dacă serviciul revizuit abordează aceste probleme ...

Mai mult, o schimbare a dreptului de proprietate a ridicat întrebări serioase cu privire la compania-mamă a CyberGhost și istoricul său sordid.

Mai multe despre asta mai târziu ...

În review-ul meu CyberGhost din 2019, testez serviciul atât pe desktop cât și pe mobil pentru a afla:

 • CyberGhost poate debloca site-urile web (Netflix, Amazon Prime, BBC etc.)?
 • CyberGhost este suficient de rapid pentru a transmite video?
 • Cât de bună este securitatea CyberGhost?
 • Dacă fondul companiei vă preocupă?
 • Există opțiuni mai bune la același preț. Și dacă da, ce?

Și multe alte aspecte ale acestui serviciu versatil.

Înainte de a intra în detalii, iată o imagine de ansamblu asupra datelor cheie privind performanța Cyberghost, inclusiv viteze, capacități de streaming și securitate.

Date cheie CyberGhost

RANDUL GENERAL: nr. 3 din 42

Viteză

Viteza medie *:

Asistență de streaming video:

Streaming

Netflix:

Alte servicii de streaming:

Securitate

Tipul de criptare:

Switch Kill:

Politica de jurnal:

Protocoale:

Valoare pentru bani

Cel mai mic cost lunar:

Banii inapoi garantat:

website

Scor: 10 / 10Citește mai mult
58 Mbps
4K UHD
Scor: 9 / 10Citește mai mult
da
Hulu, HBO Acum, BBC iPlayer, Crunchyroll
Scor: 9 / 10Citește mai mult
AES de 256 biți
da
Nu există jurnalele de identificare
OpenVPN, IKEv2, L2TP
Scor: 9 / 10Citește mai mult
$ 2,75
45 de zile
https://www.Cyberghost.com

* Viteza medie pe mai multe locații globale bazate pe mai multe teste de viteză pe zi.

În timpul celei mai recente experiențe cu CyberGhost, am folosit-o pentru a debloca fluxurile video, a asigura conexiuni WiFi deschise și a preveni ISP-ul meu să monitorizeze navigarea pe web și descărcări..

Rezumat CyberGhost

CyberGhost este un VPN puternic puternic, dar îl recomand cel mai mult oamenilor care doresc transmite videoclipuri din străinătate. Vitezele rapide și securitatea etanșă fac, de asemenea, un candidat bun pentru torrenting, iar aplicațiile sunt destul de ușoare pentru ca oricine să poată folosi.

Înainte de a intra în detalii, iată cum CyberGhost se compară cu NordVPN și ExpressVPN, două dintre cele mai bune și mai populare VPN-uri de pe piață.

CyberghostNordVPNExpressVPN
Viteza medie * 58 Mbps 17,9 Mbps 106 Mbps
Tipul de criptare AES de 256 biți AES de 256 biți AES de 256 biți
Kill Switch 7 exclusiv Android doar pentru desktop
Permite Torrenting
Registre de identificare a jurnalelor
Deblochează Netflix SUA
Deblochează Amazon Prime
Deblochează Hulu
Deblochează BBC iPlayer
Cel mai mic cost lunar 2,75 USD pe lună 3,49 USD pe lună 6,67 USD pe lună
Banii inapoi garantat 45 de zile 30 de zile 30 de zile
Rating general 4 4.5 4.5

* Viteza medie pe mai multe locații globale bazate pe mai multe teste de viteză pe zi.

Deși CyberGhost este foarte mult să îți placă, nu va fi potrivit pentru toată lumea. Haideți să ne scufundăm și să aflăm unde este excelent și unde se luptă.

CyberGhost pro și contra

Iată un rezumat al ceea ce mi-a plăcut și a ceea ce nu am făcut din vremea mea când am analizat CyberGhost.

Voi intra în detalii despre fiecare dintre aceste puncte și mai târziu în recenzie.

Pro:

 • Cel mai rapid VPN din 2019 conform testelor noastre
 • A obținut un scor perfect în evaluarea noastră riguroasă de confidențialitate și securitate
 • Permite șapte conexiuni simultane
 • Face ușor deblocarea site-urilor de streaming din străinătate, inclusiv Netflix din SUA
 • Suport pentru chat în direct
 • Zero jurnalele

Contra:

 • Nu funcționează în mod fiabil din China sau din Emiratele Arabe Unite
 • Nu există aplicații pentru routere sau Linux
 • Compania-mamă are o reputație slabă

Viteza: este rapid CyberGhost?

CyberGhost afectează concurența atunci când vine vorba de viteza de descărcare brută. A depășit cu ușurință lista celor mai rapide VPN-uri ale noastre în 2019. Pentru majoritatea locațiilor, am avut suficientă lățime de bandă pentru a transmite video 4K.

CyberGhost a obținut primul loc în comparația noastră de testare a vitezei din 2019, cu o rată medie de descărcare de 75 Mbps în toate locațiile și orele testate. Aceasta include servere internaționale din America de Nord, Europa și Asia. Dacă sunteți pe o conexiune Ethernet gigabit, puteți observa o încetinire, dar lățimea de bandă disponibilă este mai mult decât suficientă pentru utilizatorul mediu.

Puteți alege dintre protocoalele OpenVPN, IKEv2 sau L2TP sau lăsați CyberGhost să aleagă pentru dvs. IKEv2 stabilește conexiunile cel mai rapid și este cel mai bun pentru dispozitivele mobile care tind să piardă temporar conexiunea sau să comute frecvent între datele mobile și wifi. OpenVPN este necesar dacă intenționați să utilizați funcția Excepții.

Am putut să transmit video 4K UHD când folosesc serverele din apropiere în SUA. Am putut, de asemenea, să joc jocuri online cu ritm rapid, precum Rocket League și Brawlhalla, fără prea mult decalaj de intrare, atât timp cât am ales un server situat fie eu, fie serverul jocului. Conexiunile au fost fiabile și nu au scăzut niciodată în perioada de testare.

Serverele pentru fiecare țară sunt afișate alături de distanța lor de utilizator și de sarcina curentă a serverului. Acest lucru vă poate ajuta să vă dați o idee despre câtă latență și lățime de bandă vă puteți aștepta. Puteți alege o locație a serverului sau un anumit server în acea locație.

Cât de rapid este CyberGhost?Faceți clic pentru a mări

Rețineți că aceste teste pot servi doar ca o indicație generală a performanței pe care o puteți vedea și nu pot fi considerate definitive. Volatilitatea inerentă a internetului adaugă un factor semnificativ de aleatoriu. Utilizatorii cu conexiuni mai rapide vor vedea probabil discrepanțe mai mari în ceea ce privește viteza.

Aplicații: Ce dispozitive funcționează cu CyberGhost?

Am găsit că CyberGhost funcționează pe majoritatea sistemelor de operare majore și este generos în alocația de conectare.

Aplicațiile sunt disponibile pentru toate sistemele de operare majore, cu excepția unuia ...

CyberGhost le permite abonaților să se conecteze la șapte dispozitive simultan pe un singur plan. Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS, Android și Amazon Fire TV.

O extensie gratuită a browserului este disponibilă, dar nu este excelentă pentru deblocarea site-urilor de streaming, nu este la fel de sigură și se conectează doar la patru locații.

Utilizatorii Linux vor trebui să renunțe la aplicații și configurați manual conexiunile.

Un plan plătit acordă acces la peste 5.500 de servere în 90 de țări.

cyberghost 7 android ss

Aplicațiile CyberGhost au trecut prin unele reproiectări majore pentru cele mai recente versiuni. Am întâlnit câteva bug-uri în interfața desktop și o notificare enervantă pe Android ori de câte ori VPN-ul nu a fost conectat, dar în schema măreț, acestea erau dezavantaje minore care pot fi ușor remediate în viitoarele actualizări.

CyberGhost nu folosește cel mai prietenos design novice, dar nu va dura mai mult de câteva minute pentru a vă familiariza cu toate aspectele și avantajele.

Streaming, Netflix și Kodi

CyberGhost funcționează cu Netflix?

da.

După un hiatus în urma lansării globale a Netflix, CyberGhost deblochează în mod sigur Netflix din SUA. De asemenea, poate debloca bibliotecile franceze și germane ale Netflix, care au cataloage ușor diferite de spectacole, inclusiv unele care nu sunt disponibile în versiunea americană.

Am rotunjit o listă de alte VPN-uri care lucrează cu Netflix aici, care include o analiză a 59 de VPN-uri din 30 de țări.

cyberghost 7 ss 4

Majoritatea aplicațiilor VPN oferă pur și simplu o listă cu locațiile serverului la care să vă conectați, dar CyberGhost funcționează puțin diferit. Îmi permite să aleg un server pe baza modului în care vreau să folosesc VPN. În plus față de o listă de locații, pot specifica că vreau să torrent sau să curg. Opțiunea de streaming îmi permite să caut servere pe canalul de streaming pe care îl deblochează, inclusiv:

 • Netflix SUA, Franța și Germania
 • Hulu
 • Crunchyroll
 • Amazon Prime Video
 • BBC iPlayer

… si multe altele. Pur și simplu alegeți una dintre acestea pentru a vă conecta la un server adecvat. Această abordare nouă este extrem de convenabilă în comparație cu alte VPN-uri care necesită fie contactarea serviciului pentru clienți, fie pur și simplu ghicirea la ce servere deblochează ce.

Am testat CyberGhost cu mai multe suplimente Kodi și a funcționat perfect cu toți. Aplicațiile Firestick și Android TV funcționează excelent cu ajutorul telecomenzelor dacă nu utilizați mouse sau ecran tactil.

Datorită vitezelor excelente ale CyberGhost, pot face flux în 1080p HD și, probabil, 4K UHD.

CyberGhost permite torrenting?

da.

CyberGhost permite torrenting nelimitat și operează o mulțime de servere optimizate pentru descărcări rapide și sigure. Acestea sunt clar etichetate în „Pentru torent”Secțiunea aplicației.

Protecția aplicației îmi permite să specific ce aplicații ar trebui să se permită să se conecteze la internet doar atunci când VPN este conectat. Dacă torrent, de exemplu, pot adăuga clientul meu torrent la această listă, astfel încât să nu fie folosit niciodată fără VPN. Ori de câte ori voi lansa managerul de torrent, CyberGhost se va conecta automat.

protecție pentru aplicații cyberghost

Ucide întrerupătoare sunt disponibile atât pe desktop cât și în aplicațiile mobile, ceea ce este rar - majoritatea VPN-urilor nu le au în versiunile lor iOS și Android. Un comutator de oprire întrerupe internetul pe dispozitivul meu dacă conexiunea VPN scade în mod neașteptat, împiedicând scurgerile de date necriptate.

Securitate, confidențialitate și jurnal

Multe VPN pretind să ofere o securitate superioară atunci când suferă de fapt de scurgeri de date și standarde de criptare depășite. Am fost intrigat dacă CyberGhost își îndeplinește cerințele.

testele ipv6 rezultate ciberneticeRezultatele testelor de pe browserleaks.com

În timp ce CyberGhost a fost dezvoltat inițial în Germania, compania s-a mutat ulterior în România, țară în care nu există legi obligatorii privind păstrarea datelor. Aceasta este o veste bună pentru utilizatorii care caută confidențialitate, deoarece datele cu caracter personal pot fi păstrate numai dacă se acordă consimțământ fără echivoc.

CyberGhost nu se loghează comportamentul utilizatorului, ținte web sau comunicare. Păstrează unele jurnalele de conexiune, dar nici unul care poate fi legat de un utilizator individual. Detaliile de plată și înregistrare nu sunt legate de serviciul VPN, iar utilizatorilor li se oferă un ID anonim. Deși site-ul web CyberGhost colectează o cantitate corectă de informații despre vizitatori, nimic nu este conectat la utilizarea serviciului dvs. VPN. Aplicațiile colectează unele date non-personale pentru analize și le trimit la MixPanel. Aceasta include lucruri precum încercările de conectare, dar nu adresa dvs. IP, timest-urile de conectare, ID-ul utilizatorului sau serverul VPN.

Iată detaliile de criptare:

 • Criptare AES de 256 biți
 • Chei RSA de 2.048 de biți
 • Autentificare SHA256
 • Un secret perfect înainte asigură că, chiar dacă cheia de criptare este compromisă, nu poate fi folosită pentru a decripta sesiunile anterioare.

CyberGhost își folosește propriul servere DNS private implicit, deși le pot modifica în setări. Aplicațiile preveni toate scurgerile DNS, IPv6 și WebRTC. IPv6 este de fapt dezactivat atunci când este conectat la orice server CyberGhost, prin urmare nu poate scurge traficul IPv6.

prevenirea scurgerilor cyberghost dns

Pot seta CyberGhost la proteja automat mă pe rețele wifi necunoscute, care este la îndemână în timpul călătoriei. Așa cum s-a menționat în secțiunea torrenting, comutator ucide și protecție pentru aplicații sunt caracteristici utile de securitate.

excepţii”Funcția este similară cu divizarea tunelurilor găsite în câteva alte VPN-uri. Aici puteți specifica ce site-uri web nu vor utiliza VPN-ul, chiar dacă este conectat. Dacă există anumite site-uri web pe care nu vreau să le vizitez prin VPN sau dacă serverul meu de e-mail este blocat de prevenirea spam-ului CyberGhost, le pot adăuga la această listă.

excepții de cyberghost

Ca și în cazul majorității VPN-urilor comerciale, CyberGhost folosește adrese IP partajate. Aceasta înseamnă că atunci când mă conectez la un server, împărtășesc adresa IP a serverului cu alți utilizatori VPN concomitent. Aceasta adaugă un strat de anonimat la conexiunea dvs., ceea ce face mai dificilă urmărirea activității online înapoi la o singură persoană sau dispozitiv.

Aplicațiile vin la pachet cu o încărcătură suplimentară Caracteristici de conectare că puteți comuta sau opri în voie. Puteți bloca site-uri web, anunțuri și urmăriri online dăunătoare. Cu toate acestea, unele dintre aceste funcții nu funcționează atunci când sunt conectate la site-urile web care utilizează HTTPS. În aceste zile, este cea mai mare parte a site-urilor web, deci este mai bine să folosiți doar o extensie de blocare a anunțurilor și anti-urmărire în browser.

cyberghost 7 ss 2

Compresia datelor este util dacă sunteți pe o conexiune mobilă cu date limitate. HTTPS automatizat redirect vă trimite întotdeauna la versiuni sigure de site-uri web, atunci când sunt disponibile.

Fundalul CyberGhost este o preocupare?

Cu câțiva ani în urmă, CyberGhost a fost achiziționat de compania israeliană Crossrider (acum Kape), care este înregistrată în Marea Britanie, țară care este supusă legilor de păstrare a datelor..

Crossrider a fost o companie adesea asociată cu distribuirea de adware prin pachete software infectate și actualizări false de Adobe Flash.

Departe de ideal pentru o companie concentrată asupra vieții private.

Malware încrucișat

Crossrider și-a schimbat numele în Kape în încercarea de a-și scutura reputația proastă. CyberGhost insistă asupra faptului că va continua să funcționeze ca o companie autonomă cu sediul în România și, prin urmare, va face obiectul legislației române. Cu toate acestea, unii utilizatori ar putea fi opriți prin modificarea proprietății.

CyberGhost funcționează în China?

Făcând o călătorie în China?

Deși s-ar putea să ocoliți Marele Firewall din China folosind opțiunea „Deblochează site-urile de bază”, nu aș recomanda CyberGhost persoanelor care vizitează sau locuiesc în China. Din păcate, CyberGhost se luptă pentru a sustrage cenzura în țări precum China și Emiratele Arabe Unite.

Serviciul pentru clienți al CyberGhost este unul bun?

Obțineți ajutor atunci când aveți nevoie.

Asistența clienților este disponibilă în engleză, germană și franceză. Chat live reprezentanții sunt disponibili pe site-ul web al CyberGhost. Deși nu este echipat 24/7 la ora scrierii, personalul de asistență englezesc pare să fie disponibil atât în ​​timpul orelor de afaceri din America de Nord, cât și în Europa, iar sprijinul francez și german sunt disponibile în timpul orelor de afaceri europene..

cyberghost live chat

Am pus mâna pe un reprezentant în câteva minute după ce am pus o întrebare în chat-ul live. Și am primit un răspuns la un bilet de ajutor după o așteptare de aproximativ 10 ore. Dacă confidențialitatea este o problemă, trimiteți un bilet prin intermediul sistemului de bilete de asistență încorporat și evitați site-ul web, care conține o mulțime de trackere.

Site-ul web are un FAQ și un blog destul de extensiv care acoperă probleme comune și modul de utilizare a diferitelor funcții.

Prețuri CyberGhost

Pe un buget? Nici o problema.

CyberGhost este un furnizor accesibil, mai ales dacă vă înscrieți pentru un an sau mai mult de servicii. În plus, faptul că vă puteți conecta până la șapte dispozitive simultan face o opțiune bună pentru buget pentru o familie sau gospodari. Deși nu este VPN-ul cel mai ieftin absolut, prețul sub medie, garanția de returnare a banilor și serviciile de înaltă calitate fac ca acesta să fie o afacere.

Cupoane CyberGhost

Puteți găsi cel mai recent și mai bun cupon CyberGhost aici.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

Ar trebui să cumpăr CyberGhost?

După câteva săptămâni de utilizare a CyberGhost pentru mine, aș recomanda altora să o cumpere?

Absolut.

Dacă puteți vedea trecutul istoricului pe care îl înregistrați, nu veți găsi opțiuni de viteză, securitate și streaming mai bune la un preț mai mic. De fapt, cei mai pretenți furnizori VPN nu pot concura cu CyberGhost, fie. Il recomand cu incredere oricui doreste sa deblocheze continutul blocat de regiune din strainatate sau torrent anonim. Indiferent dacă sunteți nou la VPN-uri sau le folosiți de ani buni, CyberGhost este un serviciu fiabil și bine rotunjit.

Singura excepție este dacă trăiești sau călătorești în țări care cenzură activ utilizarea VPN, precum Emiratele Arabe Unite sau China.

Alternative CyberGhost

Îmi place foarte mult CyberGhost, dar nu este singurul VPN care merită luat în considerare.

ExpressVPN este o altă VPN cu o marcă de preț mai mare, care vă va servi mai bine în țări precum China și Emiratele Arabe Unite, unde autoritățile blochează activ oamenii de conectare la servere VPN cunoscute. Oferă funcții comparabile de viteză, securitate și deblocare. Funcționează pe o gamă mai largă de dispozitive și include suport în direct 24/7.

NordVPN are un preț competitiv și este pe locul doi doar la CyberGhost când vine vorba de viteză. Dacă logistica minimă a CyberGhost vă face inconfortabil, NordVPN respectă o politică strictă de jurnaluri zero și această afirmație este susținută de un audit recent al unei terțe părți. De asemenea, funcționează în China și poate debloca o gamă largă de servicii de streaming.

Accesați Cyberghost

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

About the author

Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75 + = 80