Examinare ExpressVPN

ExpressVPN primește multe laude, dar costă mai mult decât majoritatea concurenților ...


Deci merită cu adevărat?

Ce oferă ExpressVPN pe care alții nu le oferă?

Majoritatea VPN-urilor folosesc aceeași tehnologie de bază, așa că trebuie să mă întreb cât de bine poate fi.

Este mai bine decât NordVPN, PIA, Cyberghost și alte servicii de înaltă calificare?

În review-ul meu ExpressVPN din 2019, am căutat să aflu dacă avantajele depășesc cu adevărat costul. Am testat serviciul atât pe desktop cât și pe mobil pentru a răspunde la aceste întrebări:

 • Cât de rapid este ExpressVPN?
 • ExpressVPN poate debloca site-urile web blocate prin regiune (Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video)?
 • Este ExpressVPN sigur și privat?
 • ExpressVPN funcționează în China?
 • Este într-adevăr mai bine decât alternativele mai ieftine?

Voi acoperi toate acestea și multe altele în această recenzie.

În timpul meu cu ExpressVPN, l-am folosit pentru a-mi asigura conexiunea în timpul unei călătorii în China și pentru a debloca fluxuri video la care nu puteam accesa în mod normal din casa mea din Canada. De asemenea, l-am trecut printr-o baterie de teste pentru a-i măsura viteza și securitatea.

Am rezumat mai jos gândurile mele despre ExpressVPN, dar am citit recenzia completă pentru a obține o privire cuprinzătoare asupra acestui serviciu premium.

Rezumat ExpressVPN

ExpressVPN este un adevărat jack al tuturor tranzacțiilor, capabil să deblocheze tot felul de conținut blocat de regiune, să ocolească Marele Firewall din China și să descarce rapid fișiere. Provoc pe oricine să găsească un VPN cu o securitate mai avansată, păstrând experiența simplă și prietenoasă pentru începători.

Date cheie ExpressVPN

RANK GENERAL: nr. 1 din 42 VPN-uri

Viteză

Viteza medie *:

Asistență de streaming video:

Streaming

Netflix:

Alte servicii de streaming:

Securitate

Tipul de criptare:

Switch Kill:

Politica de jurnal:

Protocoale:

Valoare pentru bani

Cel mai mic cost lunar:

Banii inapoi garantat:

website

Scor: 10/10
106 Mbps
4K UHD
Scor: 10/10
da
Amazon Prime, BBC iPlayer, HBO, Hulu
Scor: 10/10
AES de 256 biți cu secret secret avansat
da
Nu există jurnalele de identificare
OpenVPN, L2TP, PPTP
Scor: 7/10
$ 6,67
30 de zile
https://www.expressvpn.com

* Viteza medie pe mai multe locații globale bazate pe mai multe teste de viteză pe zi.

Cum se compară ExpressVPN cu alte VPN-uri populare?

Iată cum se compară ExpressVPN cu două dintre cele mai populare și foarte apreciate VPN-uri de acolo, NordVPN și Accesul la internet privat. Puteți vedea o defalcare mai detaliată aici pentru ExpressVPN și NordVPN.

ExpressVPNNordVPN Acces la internet privat
Viteza medie * 106 Mbps 17,9 Mbps 84 Mbps
Tipul de criptare AES de 256 biți AES de 256 biți AES pe 128 de biți
Kill Switch doar pentru desktop exclusiv Android
Permite Torrenting
Registre de identificare a jurnalelor
Deblochează Netflix SUA
Deblochează Amazon Prime
Deblochează Hulu
Deblochează BBC iPlayer
Cel mai mic cost lunar 6,67 USD pe lună 3,49 USD pe lună 2,97 USD pe lună
Banii inapoi garantat 30 de zile 30 de zile 7 zile
Rating general 4.5 4.5 4

* Viteza medie pe mai multe locații globale bazate pe mai multe teste de viteză pe zi.

Avantajele și contra ExpressVPN

Iată un rezumat al ceea ce mi-a plăcut și nu mi-a plăcut în timpul meu cu ExpressVPN.

Pro:

 • Viteze foarte rapide pe toate serverele
 • Securitate avansată atât pentru aplicații cât și pentru servere
 • Deblocați cu ușurință site-urile de streaming din străinătate, inclusiv Netflix din SUA
 • Lucrează în China și Emiratele Unite
 • Zero jurnalele
 • Suport pentru chat live 24/7

Contra:

 • Puțin mai scump decât rivalii
 • Serverele în streaming nu sunt etichetate
 • Conexiuni ocazionale scăzute

Voi consulta mai jos detalii despre fiecare dintre aceste puncte.

Viteză: Este rapid ExpressVPN?

ExpressVPN este cel mai rapid VPN pe care l-am testat. A trecut pe listă în ultima noastră rundă de testare a vitezei și cu o marjă largă în acest sens. În timp ce m-am conectat la majoritatea serverelor, am avut multă lățime de bandă pentru a transmite video 4K sau chat video în definiție înaltă.

Rezultatele testului de viteză vpn 2020

În toate locațiile și orele testate, ExpressVPN medie de 106 Mbps Viteza de descărcare.

Test de viteză ExpressVPN

Serverele internaționale au fost localizate în America de Nord, Europa și Asia. Nu veți observa o mare diferență de lățime de bandă decât dacă viteza dvs. de internet la domiciliu depășește peste 100 Mbps. Iată vitezele medii pentru serverele din fiecare regiune:

 • America de Nord (cea mai apropiată): 117 Mbps
 • Asia: 96 Mbps
 • Europa: 107 Mbps

OpenVPN este protocolul implicit pentru toate conexiunile ExpressVPN, cu opțiunea de conectare prin UDP sau TCP. L2TP și PPTP sunt de asemenea opțiuni, deși acesta din urmă nu este recomandat din cauza problemelor de securitate.

protocoale Windows Expressvpn

În plus față de transmisia video, ExpressVPN a avut performanțe admirabile în timpul jocurilor online. Nu am observat perioade mari de întârziere sau ping-uri mari când jucam jocuri cu ritm rapid, precum Rocket League și Brawlhalla. Doar asigurați-vă că alegeți un server lângă dvs. sau pe serverele de joc.

Ferestre de testare a vitezei expressvpn

Aplicația pentru desktop vine cu un încorporat tester de viteză care măsoară timpul de ping și viteza de descărcare în toate locațiile.

Timpul de ping sau latența este util dacă încerc să găsesc un server cu cât mai puțin timp posibil. Durează un pic mai mult pentru a efectua testul de viteză de descărcare decât testul de timp ping, iar rezultatele sunt discutabile - testele noastre interne arată viteze mult mai mari decât cele raportate de aplicație.

Rețineți că aceste teste pot servi doar ca o indicație generală a performanței pe care o puteți vedea și nu pot fi considerate definitive. Volatilitatea inerentă a internetului adaugă un factor semnificativ de aleatoriu. Utilizatorii cu conexiuni mai rapide vor vedea probabil discrepanțe mai mari în ceea ce privește viteza.

Aplicații: Ce dispozitive funcționează cu ExpressVPN?

ExpressVPN creează aplicații pentru mai multe tipuri de dispozitive decât orice alt furnizor VPN despre care știu:

 • ferestre
 • MacOS
 • iOS
 • Android
 • Android TV și Nvidia Shield
 • Linux
 • Amazon Fire TV

Eu pot conectați cinci dispozitive simultan. Majoritatea VPN-urilor permit cel puțin cinci, iar unele ajung până la 10 sau nu limitează deloc conexiunile simultane. ExpressVPN a trecut recent de la trei la cinci, așa că nu m-aș aștepta ca limita să crească din nou în curând.

Aplicația Windows ExpressVPNAplicația Windows ExpressVPN

Designul aplicației este destul de consecvent pe toate platformele, așa că dacă știi să folosești una, atunci folosind alta ar trebui să te simți familiar. Aplicațiile ExpressVPN sunt simple de configurat și ușor de utilizat.

expresvpn android 2019 ssAplicația ExpressVPN pentru Android: Conectare, locații și setări

La prima instalare a ExpressVPN, trebuie să verific dispozitivul meu cu un cod listat în tabloul de bord al contului meu pe site-ul web ExpressVPN. Deși acest lucru necesită un pic de dificultate pentru a configura dispozitive noi, înseamnă că nu trebuie să tastați în mod constant numele de utilizator și parola pentru autentificările ulterioare.

Odată ce am fost configurat, am avut acces la mii de servere 94 de țări.

Extensii browser ExpressVPN

Extensii de browser desktop sunt disponibile pentru Chrome, Safari și Firefox. Spre deosebire de majoritatea extensiilor de browser VPN, plugin-urile ExpressVPN nu sunt prox-uri de sine stătătoare. Pur și simplu controlează aplicația VPN principală, care trebuie instalată și pe dispozitivul meu. Acest lucru este util pentru utilizatorii Chromebook, de exemplu, dar mai puțin pentru utilizatorii de Mac și PC.

expressvpn browser-extensie

Extensiile browserului ExpressVPN vin cu câteva bonusuri adăugate, inclusiv protecție împotriva scurgerilor WebRTC și Distrugere geolocalizare HTML5, asta le face să merite instalate.

Funcția de răspândire geo-locație vă permite să vă ascundeți locația făcând mai mult decât să vă mascați adresa IP. Site-urile web pot încă să vă determine locația prin API-ul de geolocalizare HTML5, care utilizează semnale wi-fi și mobile, GPS și alt hardware de poziționare pentru a determina locația dvs. Extensia browser-ului ExpressVPN „răspândește” locația preluată de API într-un punct semi-aleatoriu de lângă serverul VPN la care v-ați conectat.

MediaStreamer DNS

Fiecare abonament ExpressVPN vine ambalat cu Serviciu proxy DNS inteligent MediaStreamer. Multe dispozitive nu acceptă aplicații VPN, dar vă permit să vă schimbați serverele DNS implicite. Pentru dispozitive precum Apple TV, PlayStation 4 și Xbox One, puteți accesa setările de internet și înlocuiți adresele IP ale serverului DNS implicite cu IP-uri MediaStreamer.

Cu MediaStreamer configurat, pot debloca tot felul de conținut blocat prin regiune din străinătate. Aceasta include Netflix și majoritatea altor servicii de streaming importante, pe care le voi descrie mai detaliat puțin mai târziu. Totuși, MediaStreamer nu oferă aceleași avantaje de securitate și confidențialitate ca VPN-ul normal.

Din păcate, dispozitivele conectate prin MediaStreamer contează, de asemenea, cu limita dvs. de cinci dispozitive.

Firmware-ul de router

router expressvpn ss

Dacă dispozitivul dvs. nu acceptă aplicații VPN și nu vă permite să schimbați serverele DNS (Roku, Chromecast), îl puteți conecta în continuare la VPN printr-un router wi-fi. Dacă firmware-ul routerului îl acceptă, puteți configura un VPN pe acesta manual. Cu toate acestea, ExpressVPN are o opțiune mai bună.

Firmware-ul de router al ExpressVPN este gratuit și înlocuiește complet firmware-ul existent al unui router. Este preconfigurat cu toate serverele ExpressVPN, precum și cu o mulțime de alte funcții care vă permit să controlați ce dispozitive din casa dvs. utilizează VPN, care utilizează MediaStreamer și care utilizează o conexiune directă standard, directă.

dispozitivele de gestionare a routerului expressvpn

Puteți achiziționa un router cu firmware-ul ExpressVPN deja pe el, sau îl puteți instala singur. Dacă mergeți pe ultimul traseu, verificați de două ori că routerul wi-fi este compatibil și că luați măsurile de precauție corespunzătoare. Dacă faceți o greșeală când clipești firmware-ul nou, acesta ar putea deteriora definitiv routerul.

Un router contează doar ca un singur dispozitiv, indiferent cât de multe alte dispozitive se conectează la VPN prin intermediul acestuia. Deci, dacă alocația de conectare cu trei dispozitive nu este suficientă, aceasta este o opțiune bună.

Streaming, Netflix și Kodi

ExpressVPN funcționează cu Netflix?

da.

ExpressVPN a lucrat în mod sigur cu Netflix aproape de când Netflix a început să blocheze utilizatorii VPN. Cu toate acestea, nu toate locațiile serverului funcționează. Pentru moment, Vă recomand să mergeți pe site-ul ExpressVPN și să faceți clic pe butonul live chat pentru a întreba un reprezentant ce locații funcționează în prezent cu Netflix. Este un pic de dificultate, dar, din fericire, biroul de asistență ExpressVPN este gestionat în permanență.

Fiecare țară are propria sa bibliotecă de emisiuni și filme pe Netflix. ExpressVPN poate debloca, printre altele, versiunile Netflix din SUA, Marea Britanie, Japonia, Canada și Franța.Windows-uri Expressvpn conectate

Pe lângă Netflix, am descoperit că ExpressVPN deblochează o mulțime de alte site-uri de streaming blocate în regiune, inclusiv:

 • Hulu
 • BBC iPlayer
 • Amazon Prime Video
 • Crunchyroll
 • Sky TV
 • YouTube

… Si multe altele. Rețineți că este posibil să fie nevoie să accesați biroul de servicii pentru clienți pentru a întreba ce servere funcționează cu ce servicii de streaming.

ExpressVPN funcționează cu toate suplimentele Kodi Am obișnuit. Aplicațiile pentru Linux, Android TV și Fire TV vă permit să conectați aproape orice dispozitiv Kodi la VPN.

ExpressVPN permite torrenting?

da.

Spre deosebire de majoritatea furnizorilor de VPN, ExpressVPN nici măcar nu mă împinge să torrent pe anumite servere. De obicei aleg doar un server rapid lângă locul în care locuiesc și încep să descarc.

setări generale expresvpn

Încărcarea de fișiere P2P este permisă și bine protejată. A comutator ucide, sau „blocarea rețelei” în limbajul ExpressVPN, oprește tot traficul de internet dacă VPN se deconectează în mod neașteptat. Asta înseamnă că traficul dvs. P2P este întotdeauna criptat indiferent de situație. Blocarea de rețea este disponibilă pe aplicațiile de pe desktop, în timp ce un switch mai simplu este integrat în aplicațiile mobile.

Aplicațiile ExpressVPN acceptă tunel divizat, care vă permite să selectați ce alte aplicații folosesc VPN și care se conectează la internet fără el. Acest lucru este foarte util pentru transferul de fișiere P2P, deoarece puteți seta clientul torrent să utilizeze VPN în timp ce alte aplicații se conectează normal.

Securitate, confidențialitate și jurnal

O mulțime de VPN-uri susțin cereri mari despre securitatea și confidențialitatea lor, iar ExpressVPN nu face excepție. Am fost curioasă să aflu dacă ExpressVPN poate duce discuția.

ExpressVPN este încorporată în Insulele Virgine Britanice, care nu are legi obligatorii de păstrare a datelor și este în afara competenței Regatului Unit și a altor țări cu supraveghere ridicată.

expresvpn logging policy ss

Compania nu se loghează niciun trafic de pe internet și nici nu înregistrează adresa dvs. IP sau adresa IP a serverului la care v-ați conectat. Colectează doar datele (nu orele) pe care le-ați conectat, la ce locație v-ați conectat (nu servere specifice) și cantitatea de date transferate pe zi. Nimic din toate acestea nu vă poate fi identificat și este utilizat în principal în scopuri de diagnostic și pentru a reduce abuzul.

Politicile de logare ale ExpressVPN au fost supuse testării în mai multe rânduri. Într-un caz cu profil înalt, autoritățile au confiscat unul dintre serverele sale din Turcia, spunând că este folosit pentru a ascunde detalii cu privire la asasinarea ambasadorului rus, Andrei Karlov. Serverul nu deținea informații utile pentru autoritățile, care investigau ștergerea unor posibile dovezi pe Facebook și Gmail.

„[…] ExpressVPN nu deține și nu a deținut niciodată jurnalele de conectare a clienților care să ne permită să știm ce client folosea IP-urile specifice menționate de anchetatori. În plus, nu am putut vedea ce clienți au accesat Gmail sau Facebook în perioada respectivă, deoarece nu păstrăm jurnalele de activitate. Considerăm că confiscarea și inspecția de către anchetatori a serverului VPN în cauză au confirmat aceste puncte. ”

ExpressVPN folosește criptare de neîncărcat pentru fiecare conexiune, asigurându-se că nimeni nu poate descifra conținutul comunicării mele online. Aici sunt specificatii de criptare:

 • Criptarea canalului AES de 256 biți
 • Taste DHE-RSA pe 4096 biți
 • Autentificare hash SHA512
 • Perfect secret forward - vă asigură că, chiar dacă cheia mea de criptare este cumva compromisă, nu poate fi folosită pentru a decripta sesiunile anterioare

ExpressVPN operează pe cont propriu servere DNS private, deși vă puteți configura propriul în setările aplicației.

Opțiuni avansate pentru Windows Expressvpn

ExpressVPN este remarcabil rezistent la scurgeri. Nu am întâlnit nicio scurgere DNS, IPv6 sau WebRTC la conectare sau chiar atunci când conexiunea mea a fost perturbată în mod neașteptat. Adresa mea IP reală și traficul de internet nu s-au scurs niciodată pe rețeaua mea necriptată.

Test de scurgere expresvpn 2019

La fel ca majoritatea altor VPN-uri, ExpressVPN atribuie utilizatori adrese IP partajate. Când mă conectez la un server, împărtășesc adresa IP a serverului cu mulți alți utilizatori. Acest lucru face mai dificilă urmărirea activității online înapoi către un singur utilizator și adaugă un strat semnificativ de anonimat.

Expressvpn dns test de scurgere

În acest an, ExpressVPN a introdus un nou mecanism de confidențialitate din partea serverului, numit TrustedServer. Cu TrustedServer, software-ul serverului VPN rulează numai pe RAM-ul serverului și nu pe hard disk. Deoarece memoria RAM necesită energie pentru stocarea datelor, serverul este șters la fiecare repornire. Acest lucru ajută la asigurarea faptului că serverele nu păstrează niciodată date sensibile ale utilizatorilor, chiar și întâmplător. Niciun alt furnizor VPN pe care îl cunosc nu oferă o funcție similară cu TrustedServer.

Serverele ExpressVPN au fost auditat de PwC, o firmă importantă de audit, pentru a confirma respectarea propriei politici de confidențialitate. PwC a verificat și TrustedServer.

„Pentru a permite PwC să auditeze în profunzime serverele noastre, le-am oferit acces extins la informațiile echipei noastre și ale sistemului. Pe parcursul unei luni, PwC a intervievat personalul responsabil de administrarea serverelor noastre VPN; cod sursă inspectat, configurații și fișiere jurnal tehnice; și a observat procesele de configurare și implementare a serverului nostru. "

Pentru persoanele care conștientizează extra-confidențialitatea, ExpressVPN operează un site de ceapă pe webul întunecat unde vă puteți înscrie anonim și plătiți cu bitcoin.

Am creat acest grafic pentru a arăta cum funcționează criptarea ExpressVPN și cât timp va dura pentru a o sparge.

Criptare explicată

ExpressVPN funcționează în China?

da.

ExpressVPN este un furnizor veteran de VPN în China și oferă acces destul de fiabil la internetul gratuit și deschis de pe continent. Am petrecut ceva timp la Beijing cu puțin timp înainte de a scrie această recenzie și am ținut ExpressVPN conectat la telefon aproape tot timpul. Nu a trebuit să schimb nicio setare; doar funcționează.

Menținerea unui VPN care poate ocoli Marele Firewall este o luptă continuă, astfel încât s-ar putea să aveți timp de oprire ocazională, în special în jurul evenimentelor sensibile din punct de vedere politic. Dar acesta este cazul fiecărui furnizor VPN, iar ExpressVPN întoarce întotdeauna repede.

Serviciul clienților ExpressVPN este unul bun?

Personalul de asistență competent pentru clienți este disponibil în permanență prin chat live pe site-ul ExpressVPN.

Expressvpn sprijin chat live

Am contactat persoanele ExpressVPN Suport pentru chat live 24/7 în mai multe rânduri și niciodată nu a trebuit să aștept mai mult de cinci minute pentru a primi un răspuns. Sistemul de asistență folosește Zendesk pentru a gestiona biletele de ajutor.

Documentația de asistență este disponibilă în engleză, olandeză, franceză, germană, italiană, spaniolă și portugheză. ExpressVPN are o multitudine de ghiduri pe o mare varietate de subiecte pe toate platformele.

Pe lângă opțiunea de chat live, puteți depune un bilet pe site-ul sau trimiteți un e-mail direct. Dacă nu aveți încredere în Zendesk, e-mailul este o opțiune mai privată.

Durata medie de răspuns a serviciului clienților este de 15 secunde impresionantă, conform acestui videoclip de recenzie ExpressVPN de la ProPrivacy.

Prețuri ExpressVPN

ExpressVPN este puțin mai scump decât majoritatea. Iată ce costă:

 • Planul de o lună costă 12,95 USD
 • Planul de 6 luni este de 9,99 USD pe lună
 • Planul de 12 luni este de 6,67 USD

Costul lunar al planului de 12 luni este calculat pe baza acestei oferte care include 3 luni suplimentare gratuite.

Compania se poziționează ca un furnizor VPN premium. Mă gândesc la ea ca la Apple a VPN-urilor.

Acestea fiind spuse, nu este exorbitant; în medie doar câțiva dolari pe lună. Cu siguranță am văzut VPN-uri mai proaste care costau la fel de mult sau mai mult.

Puteți obține o reducere semnificativă pentru înregistrarea în planul de un an, în loc să plătiți lună de lună.

Cupoane ExpressVPN

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

Recomand ExpressVPN?

După săptămâni de testare ExpressVPN pentru mine, aș recomanda-o altora?

Categoric.

Dacă prețul nu este o problemă majoră, nu veți găsi o VPN mult mai bună. ExpressVPN funcționează bine pe fiecare front, incluzând viteza, securitatea, deblocarea site-urilor blocate în regiune, sustragerea cenzurii și asistența pentru clienți. Aș recomanda tuturor, începând de la începători până la utilizatorii VPN veterani.

Alternative ExpressVPN

Îmi place foarte mult ExpressVPN, dar apreciez că unii își doresc ceva mai ieftin sau cu conexiuni mai simultane.

NordVPN permite până la șase conexiuni și ajunge la cel puțin jumătate din preț pentru planurile cu o durată similară, în așteptarea actualelor reduceri. Este un pic mai lent, dar oferă multe dintre aceleași avantaje pentru securitate, precum și posibilitatea de a debloca site-uri de streaming, torrent și acces la web din China.

CyberGhost este o altă opțiune bugetară, cu o alocație de până la șapte dispozitive. Nu funcționează în China și nu veți primi la fel de mult sprijin pentru acele sisteme de operare mai puțin populare, dar este rapid, sigur și face ca deblocarea conținutului blocat în regiune să devină o adiere..

Accesați ExpressVPN

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1