ExpressVPN áttekintés

Az ExpressVPN sok dicséretet kap, de többet fizet, mint a legtöbb versenytársa ...


Szóval tényleg megéri?

Mit kínál az ExpressVPN, mások nem??

A legtöbb VPN ugyanazt a mögöttes technológiát használja, tehát azt kell tudnom, vajon mennyire jobb lehet ez.

Ez jobb, mint a NordVPN, a PIA, a Cyberghost és más, magas színvonalú szolgáltatások?

A 2019 ExpressVPN áttekintésem során arra törekedtem, hogy megtudjam, vajon az előnyök valóban meghaladják-e a költségeket. A következő kérdések megválaszolására teszteltem a szolgáltatást asztali számítógépen és mobilon is:

 • Mennyire gyors az ExpressVPN?
 • Az ExpressVPN feloldhatja a régiókhoz kötött webhelyek blokkolását (Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video)?
 • Az ExpressVPN biztonságos és privát?
 • Az ExpressVPN működik Kínában?
 • Valóban jobb, mint az olcsóbb alternatívák??

Mindent és még többet beszámolok ebben a felülvizsgálatban.

Az ExpressVPN-szel töltött idő alatt arra használtam, hogy biztosítsam a kapcsolatot a kínai kirándulás során, és feloldom a video stream-eket, amelyekhez általában nem tudtam hozzáférni a kanadai otthonomból. Azt is teszteltem egy csomó teszt segítségével, hogy felmérje a sebességét és biztonságát.

Az alábbiakban összefoglaltam gondolataimat az ExpressVPN-ről, de olvassa el a teljes áttekintést, hogy átfogó képet kapjon erről a prémium szolgáltatásról.

ExpressVPN összefoglaló

ExpressVPN minden üzlet valódi jackje, amely feloldhatja a régióhoz hasonló mindenféle tartalom blokkolását, megkerülheti a Kína nagy tűzfalát, és gyorsan letölthet fájlokat. Kihívom bárkit, hogy találjon fejlettebb biztonságú VPN-t, miközben az élmény egyszerű és kezdőbarát.

ExpressVPN kulcs adatok

ÁLTALÁNOS RANK: 42 VPN 1. számú

Sebesség

Átlagsebesség *:

Video streaming támogatás:

streaming

Netflix:

Egyéb streaming szolgáltatások:

Biztonság

Titkosítás típusa:

Ölj kapcsolót:

Naplózási politika:

protokollok:

A pénz értéke

Legalacsonyabb havi költség:

Pénzvisszafizetési garancia:

Weboldal

Pontszám: 10/10
106 Mbps
4K UHD
Pontszám: 10/10
Igen
Amazon Prime, BBC iPlayer, HBO, Hulu
Pontszám: 10/10
256 bites AES / tökéletes előre titoktartás
Igen
Nincs azonosító napló
OpenVPN, L2TP, PPTP
Pontszám: 7/10
$ 6.67
30 nap
https://www.expressvpn.com

* Átlagos sebesség több globális helyen több napi sebességteszt alapján.

Milyen az ExpressVPN összehasonlítása más népszerű VPN-ekkel?

Így hasonlíthatja az ExpressVPN a két legnépszerűbb és legmagasabb besorolású VPN-hez, a NordVPN és a Privát Internet hozzáféréshez. Az ExpressVPN és a NordVPN részletesebb bontását itt láthatja.

ExpressVPNNordVPNPrivate Internet hozzáférés
Átlagsebesség * 106 Mbps 17,9 Mbps 84 Mbps
Titkosítás típusa 256 bites AES 256 bites AES 128 bites AES
Öld meg a kapcsolót csak az asztalon az Android kivételével
Lehetővé teszi a torrentet
Naplók azonosító adatai
Feloldja a Netflix USA feloldását
Feloldja az Amazon Prime alkalmazását
Feloldja Hulu-t
Feloldja a BBC iPlayer alkalmazását
Legalacsonyabb havi költség Havonta 6,67 USD Havonta 3,49 dollár Havonta 2,97 USD
Pénzvisszafizetési garancia 30 nap 30 nap 7 nap
Összesített értékelés 4.5 4.5 4.0

* Átlagos sebesség több globális helyen több napi sebességteszt alapján.

ExpressVPN előnyei és hátrányai

Itt egy összefoglaló arról, hogy mi tetszett és mi nem tetszett az ExpressVPN-szel töltött idő alatt.

Előnyök:

 • Nagyon gyors sebesség az összes kiszolgálón
 • Fejlett biztonság mind alkalmazások, mind szerverek esetén
 • Könnyen feloldhatja a külföldről származó streaming webhelyek feloldását, ideértve az USA Netflix-et is
 • Kínában és az Egyesült Arab Emírségekben működik
 • Nulla naplók
 • 24/7 élő chat támogatás

Hátrányok:

 • Kissé drágább, mint a riválisoknál
 • A streaming szerverek nem vannak megcímkézve
 • Időnként megszakadt a kapcsolat

Az alábbiakban részletesebben foglalkozom az egyes pontokkal.

Sebesség: Az ExpressVPN gyors?

Az ExpressVPN a leggyorsabb VPN, amelyet teszteltünk. Ez volt a tetején a listán a legújabb sebességtesztelési fordulónkban, és széles mérlegelés mellett. Míg a legtöbb szerverhez csatlakoztam, rengeteg sávszélességgel bírtam 4K videó vagy video chat nagy felbontású adatfolyam továbbítását.

vpn sebességmérési eredmények 2020

Az összes helyszínen és a tesztelt időpontokban, ExpressVPN átlagban 106 Mbps letöltési sebesség.

ExpressVPN sebességteszt

A nemzetközi szerverek Észak-Amerikában, Európában és Ázsiában voltak. Nem fog észrevenni a sávszélesség-különbséget, hacsak az otthoni internetsebessége jóval meghaladja a 100 Mbps-ot. Itt található az egyes régiók kiszolgálóinak átlagos sebessége:

 • Észak-Amerika (legközelebbi): 117 Mbps
 • Ázsia: 96 Mbps
 • Európa: 107 Mbps

Az OpenVPN az alapértelmezett protokoll az összes ExpressVPN kapcsolatra, UDP vagy TCP kapcsolaton keresztül történő csatlakozás lehetőségével. Az L2TP és a PPTP szintén opciók, bár az utóbbi biztonsági problémák miatt nem ajánlott.

expressvpn Windows protokollok

A streaming video mellett az ExpressVPN csodálatosan is teljesített online játék közben. Nem tapasztaltam nagy késést vagy magas ping időt olyan gyors tempójú játékokkal játszani, mint a Rocket League és a Brawlhalla. Csak győződjön meg arról, hogy a szervert választja akár a saját közelében, akár a játékkiszolgálók közül.

expressvpn sebesség teszt ablakok

Az asztali alkalmazás a beépített sebességmérő amely minden helyre méri a ping időt és a letöltési sebességet.

A ping-idő, vagy a késleltetés akkor hasznos, ha a lehető legkisebb késéssel próbálok kiszolgálót találni. A letöltési sebesség-teszt futtatása kissé hosszabb ideig tart, mint a ping-időteszt, és az eredmények megkérdőjelezhetők - belső teszteink sokkal nagyobb sebességet mutatnak, mint amit az alkalmazás jelent..

Vegye figyelembe, hogy ezek a tesztek csak általános teljesítménymutatást nyújthatnak a látott teljesítményhez, és nem tekinthetők véglegesnek. Az internet rejlő volatilitása a véletlenszerűség jelentős tényezőjét növeli. A gyorsabb kapcsolatokkal rendelkező felhasználók valószínűleg nagyobb eltéréseket tapasztalnak a sebességben.

Alkalmazások: Milyen eszközök működnek az ExpressVPN-vel?

Az ExpressVPN többféle eszközre készít alkalmazásokat, mint bármely más VPN-szolgáltató, akit ismerek:

 • ablakok
 • Mac operációs rendszer
 • iOS
 • Android
 • Android TV és Nvidia pajzs
 • Linux
 • Amazon Fire TV

Meg tudom csinálni csatlakoztasson öt eszközt egyszerre. A legtöbb VPN legalább öt lehetővé teszi, néhányuk pedig akár 10-et is elérhet, vagy egyáltalán nem korlátozza az egyidejű kapcsolatot. Az ExpressVPN nemrégiben háromról ötre váltott, tehát nem számíthatnék arra, hogy a határérték hamarosan ismét felmegy.

ExpressVPN Windows alkalmazásExpressVPN Windows alkalmazás

Az alkalmazástervezés minden platformon meglehetősen következetes, így ha tudod, hogyan kell használni az egyiket, akkor a másik használatakor ismerősnek kell lennie. Az ExpressVPN alkalmazásai egyszerűen beállíthatók és könnyen kezelhetők.

expressvpn android 2019 ssExpressVPN alkalmazás Androidra: Csatlakozás, Helyek és Beállítások

Az ExpressVPN első telepítésekor igazolnom kell az eszközemet egy kóddal, amelyet az ExpressVPN webhelyem a fiókom irányítópultján felsoroltam. Annak ellenére, hogy ehhez némi extra gondot igényel az új eszközök beállítása, ez azt jelenti, hogy nem kell állandóan beírnom a felhasználónevemet és a jelszavamat a következő bejelentkezéshez.

Miután mind felállítottam, több ezer szerverhez tudtam hozzáférni 94 ország.

ExpressVPN böngésző kiterjesztések

Asztali böngésző kiterjesztések elérhetőek a Chrome, a Safari és a Firefox számára. A legtöbb VPN-böngésző-bővítménnyel ellentétben az ExpressVPN plugins nem önálló proxyk. Egyszerűen csak a fő VPN alkalmazást vezérlik, amelyet szintén telepíteni kell az eszközömre. Ez hasznos például a Chromebook felhasználók számára, de kevésbé a Mac és a PC felhasználók számára.

expressvpn-böngésző kiterjesztés

Az ExpressVPN böngésző kiterjesztésekhez néhány hozzáadott bónusz tartozik, ideértve a WebRTC szivárgások elleni védelmet és a HTML5 földrajzi helymeghatározó hamisítás, amelyek miatt érdemes őket telepíteni.

A földrajzi helymeghatározó funkció lehetővé teszi a hely elrejtését azáltal, hogy nem csupán az IP-cím elfedését teszi lehetővé. A webhelyek továbbra is meghatározhatják a tartózkodási helyét a HTML5 földrajzi helymeghatározási API-n keresztül, amely wi-fi és mobil jeleket, GPS-t és más helymeghatározó hardvereket használ a helymeghatározáshoz. Az ExpressVPN böngésző-kiterjesztése „elrontja” az API által lekérdezett helyet egy félig véletlenszerű ponthoz annak a VPN-kiszolgálónak a közelében, amelyhez csatlakozik.

MediaStreamer DNS

Minden ExpressVPN előfizetés a következőkkel van csomagolva MediaStreamer intelligens DNS-proxy szolgáltatás. Számos eszköz nem támogatja a VPN-alkalmazásokat, de megengedi az alapértelmezett DNS-kiszolgálók megváltoztatását. Az olyan eszközök esetében, mint az Apple TV, a PlayStation 4 és az Xbox One, beléphet az internetbeállításokba, és az alapértelmezett DNS-kiszolgáló IP-címeit kicserélheti a MediaStreamer IP-kre..

A MediaStreamer beállításával felszabadíthatom a külföldről származó összes régióhoz kötött tartalom blokkolását. Ide tartozik a Netflix és a legtöbb más fontosabb streaming szolgáltatás, amelyeket egy kicsit később részletesebben ismertetek. A MediaStreamer ugyanakkor nem nyújt ugyanolyan biztonsági és adatvédelmi előnyöket, mint a normál VPN.

Sajnos a MediaStreamer-en keresztül csatlakoztatott eszközök szintén beleszámítanak az öt eszközre vonatkozó korlátozásba.

Router firmware

expressvpn útválasztó ss

Ha az eszköz nem támogatja a VPN alkalmazásokat, és nem engedi meg a DNS-kiszolgálók (Roku, Chromecast) megváltoztatását, akkor is csatlakoztathatja a VPN-hez egy wi-fi útválasztón keresztül. Ha az útválasztó firmware támogatja, akkor VPN-t állíthat be manuálisan. Az ExpressVPN azonban jobb választási lehetőséget kínál.

Az ExpressVPN útválasztójának firmware-je ingyenes, és teljesen helyettesíti a router meglévő firmware-jét. Előre konfigurálva van az ExpressVPN összes szerverével, valamint rengeteg más funkcióval, amelyek lehetővé teszik, hogy ellenőrizze, melyik otthoni eszköz használja a VPN-t, melyik MediaStreamer, és mely szabványos, közvetlen kapcsolatot használ.

expressvpn útválasztó kezelő eszközök

Megvásárolhat egy útválasztót, amelyen már található az ExpressVPN firmware, vagy telepítheti saját maga. Ha az utóbbi utat haladja meg, ellenőrizze még egyszer, hogy a wi-fi útválasztó kompatibilis-e, és hogy megtette-e a megfelelő óvintézkedéseket. Ha hibát követ el az új firmware villogásakor, az véglegesen megrongálhatja az útválasztót.

Az útválasztó csak egyetlen eszköznek számít, függetlenül attól, hogy hány más eszköz csatlakozik rajta keresztül a VPN-hez. Tehát ha a három eszköz csatlakozási kedvezménye nem elegendő, ez jó lehetőség.

Streaming, Netflix és Kodi

Az ExpressVPN együttműködik a Netflix-szel?

Igen.

Az ExpressVPN megbízhatóan együttműködött a Netflix-szel majdnem azóta, hogy a Netflix először elkezdte blokkolni a VPN-felhasználókat. Nem minden szerver hely működik. Pillanatnyilag, Azt javaslom, hogy látogassa meg az ExpressVPN webhelyet, és kattintson az élő csevegés gombra, hogy megkérdezzen egy képviselőtől, hogy mely helyek működnek jelenleg a Netflixnél. Kicsit nehézkes, de szerencsére az ExpressVPN ügyfélszolgálatát éjjel-nappal kezelik..

Minden országnak megvan a saját műsor-és könyvtárainak könyvtára a Netflix-en. Az ExpressVPN feloldhatja többek között a Netflix USA, Egyesült Királyság, Japán, Kanada és Franciaország verzióit.expressvpn ablakok csatlakoztatva

Megállapítottam, hogy a Netflix mellett az ExpressVPN rengeteg más régióhoz kapcsolódó streaming webhelyet is felold, beleértve:

 • Hulu
 • BBC iPlayer
 • Amazon Prime Video
 • Crunchyroll
 • Sky TV
 • Youtube

… És még sok más. Megjegyzés: ismét fel kell tüntetnie az ügyfélszolgálatot, hogy megkérdezze, hogy mely szerverek működnek együtt az adatfolyam-szolgáltatással.

ExpressVPN az összes Kodi-kiegészítővel működik Már használtam. A Linux, az Android TV és a Fire TV alkalmazásai lehetővé teszik, hogy szinte bármilyen Kodi eszközt csatlakoztasson a VPN-hez.

Engedélyezi-e az ExpressVPN a torrentot?

Igen.

A legtöbb VPN-szolgáltatótól eltérően az ExpressVPN még arra sem ösztönöz, hogy torrentre lássam bizonyos szerverekre. Általában csak egy gyors szervert választok, ahol lakom, és elkezdem a letöltést.

expressvpn általános beállítások

A P2P fájlmegosztás megengedett és jól védett. A kill kapcsoló, vagy az „ExpresszPPP” „hálózati zár”, leállítja az összes internetes forgalmat, ha a VPN váratlanul lekapcsol. Ez azt jelenti, hogy a P2P forgalma mindig titkosítva van. A hálózati zár az asztali alkalmazásokban érhető el, míg a mobilalkalmazásokba egyszerűbb kill kapcsoló kerül beépítésre.

Az ExpressVPN alkalmazások támogatják megosztott alagút, amely lehetővé teszi, hogy kiválassza, mely más alkalmazások használják a VPN-t, és amelyek anélkül csatlakoznak az internethez. Ez nagyon hasznos a P2P fájlmegosztásban, mert beállíthatja a torrent ügyfelet a VPN használatához, míg más alkalmazások normál módon csatlakoznak.

Biztonság, adatvédelem és naplózás

Számos VPN nagy igényeket támaszt a biztonságával és magánéletével kapcsolatban, és az ExpressVPN sem kivétel. Kíváncsi voltam kideríteni, hogy az ExpressVPN képes-e járni a beszélgetésre.

Az ExpressVPN az bekerült a Brit Virgin-szigetekbe, amelynek nincsenek kötelező adatmegőrzési törvényei, és amely az Egyesült Királyság és más magas szintű felügyelet alatt álló országok joghatóságain kívül esik.

expressvpn naplózási politika ss

A cég nem jelentkezik sem az internetes forgalom, sem pedig nem rögzíti az Ön IP-címét vagy annak a szervernek az IP-címét, amelyhez csatlakozik. Csak az összegyűjtött dátumokat (nem időket) gyűjti, melyik helyhez csatlakozott (nem konkrét szerverekhez), és a napi átvitt adatmennyiséget.. Mindez nem vezethető vissza Önnek, és elsősorban diagnosztikai célokra és a visszaélések megfékezésére használják.

Az ExpressVPN naplózási irányelveit több alkalommal tesztelték. Egy magas rangú esetben a hatóságok megragadták annak egyik törökországi szerverét, mondván, hogy Andrej Karlov orosz nagykövetének merényletével kapcsolatos részleteket rejtették el. A szerver nem rendelkezett hasznos információkkal a hatóságok számára, akik a lehetséges bizonyítékok törlését vizsgálták a Facebookon és a Gmailen.

„[…] Az ExpressVPN nem rendelkezik és soha nem rendelkezik olyan ügyfélkapcsolat-naplóval, amely lehetővé tenné számunkra, hogy megtudjuk, melyik ügyfél használja a nyomozók által hivatkozott konkrét IP-ket. Ezenkívül nem tudtuk megtudni, mely ügyfelek érkeztek a Gmailbe vagy a Facebookba a kérdéses időszakban, mivel nem tartunk tevékenységi naplókat. Úgy gondoljuk, hogy a nyomozók lefoglalása és a szóban forgó VPN szerver ellenőrzése megerősítette ezeket a pontokat. "

Az ExpressVPN minden csatlakozásnál rejthetetlen titkosítást alkalmaz, biztosítva, hogy senki sem tudja megfejteni az online kommunikáció tartalmát. Itt van a titkosítási specifikációk:

 • 256 bites AES csatorna titkosítás
 • 4096 bites DHE-RSA kulcsok
 • SHA512 hash-hitelesítés
 • Tökéletes előremeneti titok - biztosítja, hogy még akkor is, ha a titkosítási kulcsomat valamilyen módon veszélybe sodorják, nem lehet arra használni, hogy visszafejtsék a korábbi munkameneteket

Az ExpressVPN a sajátját működteti privát DNS-kiszolgálók, bár beállíthatja a saját beállításait az alkalmazás beállításainál.

expressvpn Windows speciális lehetőségek

Az ExpressVPN figyelemre méltó szivárgásmentes. Csatlakozáskor vagy akár akkor is, amikor a kapcsolat váratlanul megszakadt, nem találkoztam semmilyen DNS, IPv6 vagy WebRTC szivárgással. Az igazi IP-címem és az internetes forgalom soha nem szivárogott a titkosítatlan hálózatra.

expressvpn szivárgáspróba 2019

A legtöbb más VPN-hez hasonlóan az ExpressVPN a felhasználókat is kiosztja megosztott IP-címek. Amikor csatlakozom egy szerverhez, megosztom a szerver IP-címét sok más felhasználóval. Ez megnehezíti az online tevékenységek visszakeresését egyetlen felhasználó felé, és jelentős anonimitást eredményez.

expressvpn dns szivárgáspróba

Ebben az évben az ExpressVPN új szerveroldali adatvédelmi mechanizmust vezetett be TrustedServer. A TrustedServer használatával a VPN szerver szoftver csak a szerver RAM-jain fut, és nem a merevlemezen. Mivel a RAM-nak energiát kell tárolnia az adatok tárolására, a szerver minden újraindításkor megsemmisül. Ez segít annak biztosításában, hogy a szerverek még véletlenül sem őriznek meg érzékeny felhasználói adatokat. Senki más ismeretlen VPN-szolgáltató nem kínál hasonló funkciót a TrustedServerhez.

Az ExpressVPN szerverei voltak ellenőrizte a PwC, egy jelentős könyvvizsgáló cég, amely megerősíti saját adatvédelmi politikájának betartását. A PwC a TrustedServer ellenőrzését is elvégezte.

„Annak érdekében, hogy a PwC teljes körűen megvizsgálhassa kiszolgálóinkat, széles körű hozzáférést adott nekik a csapatunkhoz és a rendszerinformációkhoz. Egy hónap folyamán a PwC interjút készített a VPN szervereink kezeléséért felelős alkalmazottakkal; ellenőrzött forráskód, konfigurációk és műszaki naplófájlok; és megfigyeltük a szerver konfigurációs és telepítési folyamatainkat. ”

Az adatvédelem iránti tudatosság érdekében az ExpressVPN egy hagyma helyén a sötét interneten, ahol név nélkül regisztrálhat és fizetni a bitcoin segítségével.

Összeállítottuk ezt a grafikát annak bemutatására, hogy az ExpressVPN titkosítása hogyan működik, és mennyi időbe telik a törés.

A titkosítás magyarázata

Az ExpressVPN működik Kínában?

Igen.

Az ExpressVPN veterán VPN-szolgáltató Kínában, és meglehetősen megbízható hozzáférést biztosít a szárazföldön található ingyenes és nyílt internethez. Nem sokkal Pekingben töltöttem, mielőtt elkészítettem ezt az értékelést, és egész idő alatt nagyjából csatlakoztattam az ExpressVPN-t a telefonomhoz. Nem kellett megváltoztatnom a beállításokat; csak működik.

A nagy tűzfalat megkerülő VPN fenntartása folyamatos csata, így alkalmankénti leállások tapasztalhatók, különösen politikailag érzékeny események körül. De ez minden VPN-szolgáltató esetében érvényes, és az ExpressVPN mindig gyorsan visszapattan.

Jó-e az ExpressVPN ügyfélszolgálata??

Az illetékes ügyfélszolgálati munkatársak éjjel-nappal elérhetők az ExpressVPN webhelyen élő chat-en keresztül.

expressvpn támogatja az élő csevegést

Felvettem a kapcsolatot az ExpressVPN-kel 24/7 élő chat támogatás több alkalommal, és soha nem kellett volna többet várnom, mint öt perc, hogy megkapjam a választ. A támogatási rendszer a Zendesket használja a súgójegyek kezelésére.

A támogatási dokumentáció angol, holland, francia, német, olasz, spanyol és portugál nyelven érhető el. Az ExpressVPN rengeteg útmutatót tartalmaz különféle témákban, minden platformon.

Az élő csevegési opción kívül lehetősége van nyújtson be jegyet a weboldalon vagy küldjön egy közvetlen e-mailt. Ha nem bízik a Zendeskben, akkor az e-mail személyesebb lehetőség.

A ProPrivacy ExpressVPN áttekintő videója szerint az ügyfélszolgálat átlagos válaszideje lenyűgözően 15 másodperc.

ExpressVPN árképzés

Az ExpressVPN valamivel drágább, mint a legtöbb. Íme a költségek:

 • Az 1 hónapos terv 12,95 dollárba kerül
 • A 6 hónapos terv havi 9,99 USD
 • A 12 hónapos terv 6,67 USD

A 12 hónapos terv havi költsége ennek az üzletnek a alapján kerül kiszámításra, amely további három hónapot tartalmaz ingyenesen.

A vállalat prémium VPN-szolgáltatóként képviseli magát. Úgy gondolom, mint a VPN-k Apple-jére.

Ennek ellenére nem túlzott; csupán néhány dollárral több havonta. Természetesen láttam még rosszabb VPN-ket is, amelyek ugyanannyit vagy többet fizetnek.

Jelentős kedvezményt kaphat az egyéves tervre történő feliratkozáshoz, ahelyett, hogy havonta fizetne.

ExpressVPN kuponok

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

Ajánlom az ExpressVPN-t?

Hét hetes tesztelés után az ExpressVPN-t ajánlom másoknak?

Egyértelműen.

Ha az ár nem jelent komoly aggodalmat, akkor nem fog találni jobb, mindenre kiterjedő VPN-t. Az ExpressVPN minden fronton jól teljesít, ideértve a sebességet, a biztonságot, a régiókkal zárolt webhelyek feloldását, a cenzúra elkerülését és az ügyfélszolgálatot. Mindenkinek ajánlom, kezdőktől kezdve a veterán VPN felhasználókig.

ExpressVPN alternatívák

Nagyon szeretem az ExpressVPN-t, de nagyra értékelem, hogy egyesek olcsóbban akarnak, vagy több egyidejű kapcsolattal rendelkeznek.

A NordVPN akár hat összeköttetést is lehetővé tesz, és a hasonló időtartamú tervek árán csak a felére érkezik, a jelenlegi kedvezmények függvényében. Kicsit lassabb, de ugyanazokat a előnyöket kínálja a biztonság számára, valamint lehetőséget kínál a streaming oldalak, torrent feloldására és az internetről Kínából való hozzáférésre.

A CyberGhost egy másik költségvetési lehetőség, akár hét eszköz engedéllyel. Nem működik Kínában, és nem kap annyira támogatást ezekhez a kevésbé népszerű operációs rendszerekhez, de gyors, biztonságos és megkönnyíti a régiókhoz kapcsolt tartalom feloldását..

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 + = 75