Hotspot pajzs áttekintése (2020)

Az utóbbi időben, amikor széles körben teszteltem a Hotspot Shield prémium VPN szolgáltatását, ez rendben volt, de még messze volt a távolságra attól, hogy kiemelkedõ szolgáltatónak tekintsük..

A kiemelkedő kérdések közé tartozik a rossz adatvédelmi politika, a kiszolgálók korlátozott száma és a Netflix feloldásának képessége.

Azóta a cég felújítja szolgáltatását, ideértve a hálózat bővítését és a tulajdonosi protokoll megtisztítását.

De változtak-e a dolgok annyira??

Alig várom, hogy pontosan megtudjam, milyen messzire jutott el ez a VPN. A 2019-es áttekintésem során alaposan teszteltem a Hotspot Shield VPN szolgáltatást annak eldöntése érdekében, hogy érdemes-e pénzt dobni..

Mielőtt belemennénk a részletekbe, itt egy rövid pillantást vetünk a Hotspot Shield értékelése során naplózott kulcsfontosságú adatokra és pontszámakra. Vegye figyelembe, hogy bár a Hotspot Shield korlátozottan ingyenes verziót kínál, A prémium (fizetett) szolgáltatásra fogok összpontosítani ebben a felülvizsgálatban.

Hotspot pajzs kulcs adatai

ÁLTALÁNOS SZAK: 42 VPNS-ből 4. számú

Sebesség

Átlagsebesség *:

Video streaming támogatás:

streaming

Netflix:

Egyéb streaming szolgáltatások:

Biztonság

Titkosítás típusa:

Ölj kapcsolót:

Naplózási politika:

protokollok:

A pénz értéke

Legalacsonyabb havi költség:

Pénzvisszafizetési garancia:

Weboldal

Pontszám: 9 / 10További információ
29 Mbps
4K UHD
Pontszám: 9 / 10További információ
Igen
Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, ITV Hub
Pontszám: 8 / 10További információ
256 bites AES / tökéletes előre titoktartás
Igen
A munkamenet időtartamára naplózott IP-cím
Catapult Hydra
Pontszám: 8 / 10További információ
$ 2.99
45 nap
www.hotspotshield.com

* Átlagos sebesség több globális helyen több napi sebességteszt alapján.

Az elmúlt néhány hónapban nap mint nap használtam a Hotspot Shield-et, hogy megnézem, hogyan áll össze az általam tesztelt VPN-ekkel. Az interneten való böngészés mellett a szokásos szigorú tesztelésem mellett végeztem a szolgáltatást, beleértve:

 • Sebességtesztek
 • Streaming képesség
 • Szivárgásteszt (WebRTC és DNS)
 • Ügyfélszolgálati kompetencia és sebesség
 • Adatvédelmi irányelvek és a szolgáltatási feltételek ellenőrzése

…és még sok más!

Ami a sebességet illeti, a Hotspot Shield állítja, hogy a leggyorsabb az iparban, de természetesen sok versenytárs hasonló állításokat tesz. Szeretem a kihívást, és arra akartam jutni, hogy ebben az esetben az állítások igazak-e vagy sem.

Ezen felül megválaszoltam a következő kérdéseket:

 • A Hotspot Shield javította adatvédelmi irányelveit?
 • Használhatom-e olyan streaming webhelyek feloldását, mint a Netflix, a BBC iPlayer és az Amazon Prime Video?
 • A Hotspot Shield ár-érték arányt kínál-e?
 • Hogyan lehet összehasonlítani a Hotspot Shield biztonsági szolgáltatásait a többi legjobban teljesített szolgáltatóéval??

… És még sok más erről a népszerű szolgáltatásról.

A Hotspot Shield-et használtam mind a mobiltelefonon, mind az asztali számítógépen, hogy biztosítsam a teljes felhasználói élményt és mindazt, amit tudnod kell a szolgáltatásról. Nézze meg alább az áttekintésemet, az előnyeim és hátrányainak összegzését, ha csak gyorsan meg kell tudnia, hogy ez a szolgáltatás az Ön számára szól-e.

Hotspot pajzs áttekintése

A Hotspot Shield egy biztonságos VPN, ideális streaminghez. Rengeteg helymeghatározási lehetőséget kínál, kitűnő a feloldáskor, és nagyon gyors sebességet tesz lehetővé. Ennek a szolgáltatónak megkérdőjelezhető naplózási politikája van, így lehet, hogy nem a legjobb a torrentinghez. Ez jó lehetőség lehet a kínai felhasználók számára.

Hotspot Shield előnyei és hátrányai

Íme néhány kulcsfontosságú előnye és hátránya, amelyeket a szolgáltatás használata során fedeztem fel. Az alábbiakban részletesebben talál.

Előnyök:

 • Kiváló sebesség
 • Kiterjedt szerverhálózat
 • Feloldja a Netflix és más webhelyek blokkolását
 • Csatlakoztasson 5 készüléket egyszerre
 • 45 napos pénz-visszafizetési garancia
 • Dolgozhat Kínában

Hátrányok:

 • Nem támogatja a Linuxot vagy az útválasztókat
 • Lackluster ügyfélszolgálat
 • Nincs kriptovaluta kifizetés
 • Korábbi adatvédelmi kérdések

Sebesség: Mennyire gyors a Hotspot Shield?

A Hotspot Shield címjegyzéke “A leggyorsabb legbiztonságosabb VPN szolgáltatás”. Később a biztonsági részre jutok, de először nézzük meg ezt a sebességigényt.

Mielőtt felfedném a teszteredményeimet, érdemes megjegyezni, hogy a VPN sebesség-teszteit egy szemnyi sóval kell elvégezni.

A szokásos tesztmódszerem virtuális gépet használ. Ez azonban nem működik a Hotspot Shield szabadalmaztatott protokolljával, ezért el kellett fizetnem egy online sebességmérőt. Ezt a legtöbb VPN áttekintő publikáció használja, és továbbra is jó képet ad a Hotspot Shield sebességéről, összehasonlítva azokkal, amikor VPN-t nem használnak..

Sebességteszt Hong Kong szerver számára.

Észak-Amerikában 60 Mbps-os kapcsolatot használtam a különféle szerverek letöltési sebességének mérésére. Három VPN szerver helyet teszteltem - az Egyesült Királyság, az Egyesült Államok és Hong Kong - a három különböző alkalommal a nap folyamán. A teszt időtartama legalább négy óra volt.

Szóval hogyan mérte fel a Hotspot Shield??

Nincs VPNUK ServerUS ServerHK Server
9:00 EST 34 Mbps 11 Mbps 21 Mbps 26 Mbps
15:00 EST 43 Mbps 36 Mbps 43 Mbps 45 Mbps
21:00 EST 30 Mbps 27 Mbps 25 Mbps 28 Mbps

Mint láthatja, a Hotspot Shield elég jól teljesített a sebességtesztben. Átlagos sebessége 29 Mbps volt, ami csak 7 Mbps lassabb, mint az átlagos sebesség, ha nem használ VPN-t. Az egyik rendellenes eredmény akkor fordult elő, amikor egy brit szerverre csatlakozik a 2 PM BST körül, ahol a sebesség csak a vezérlősebesség egyharmadának felel meg. Ezt nem szokatlan látni, különösen olyan szervereken, amelyek földrajzi távolságra vannak a teszt helyétől.

A legfigyelemreméltóbb az, hogy egy pár teszt gyorsabb volt, mint a vezérlés. Ez azt jelenti, hogy a Hotspot Shield-hez való csatlakozás bizonyos esetekben valóban javította a kapcsolat sebességét (bár nagyon kissé).

Ez hihetetlennek tűnik, mivel a sebességeknek elméletileg le kell lassulniuk, miközben kapcsolódnak a VPN szerverhez. Végül is a forgalmat titkosítani kell, és egy extra szerveren kell áthaladni, tehát a fizikai törvények szerint a gyorsítás lehetetlen..

A Hotspot Shield szerint ez a vállalat védett protokollja, a Catapult Hydra. Ez az egyetlen protokoll, amelyet a szolgáltatásban kínálnak, és bár nem nyílt forráskódú, számos megbízható kiberbiztonsági vállalat használja, köztük a McAfee és a Bitdefender..

A Hotspot Shield webhely szerint:

A protokoll egyedisége, amely nagy teljesítménybeli előnyt biztosít, az, hogy a hasznos teher hogyan kerül kiszállításra a kliens és a szerver közötti biztonságos alagutakban.

És itt egy részlet a Catapult Hydráról a Hotspot Shield GYIK oldalán:

A titkosítást semmilyen módon nem módosítjuk, de lényegesen befolyásoljuk a teljesítményt, hogy a világon a leggyorsabb VPN technológiát biztosítsuk mind a felhasználók, mind az üzleti vállalkozások számára.

Catapult Hydra információk.

Érdemes megjegyezni, hogy hasonló eredményeket láttam legutóbb, amikor teszteltem a szolgáltatást, tehát valószínűleg nem pelyhes.

Egy adott helynél automatikusan csatlakoznia kell a leggyorsabb szerverhez. Számos top VPN megmutatja a helyének leggyorsabb kiszolgálóit, vagy felsorolja az egyes kiszolgálók ping-sebességét (jelölve a késleltetést), de itt nem ez a helyzet.

Ennek ellenére, ha csatlakozik egy amerikai szerverhez, akkor választhat egy várost. A földrajzilag közeli kiszolgáló kiválasztásával általában gyorsabb kapcsolatot kell biztosítani.

Hotspot pajzs kiszolgálók listája.

A kiszolgálók közötti váltás nagyon gyors, általában néhány másodpercig tart. Képes voltam streaming 1080p HD videókat különféle kiszolgálók segítségével probléma nélkül. Böngészés közben nem láttam észrevehető lelassulást, és nem tapasztaltam semmilyen kapcsolatcsökkenést.

Vegye figyelembe, hogy ezek a tesztek csak általános útmutatóként szolgálnak arról, hogy mit láthat a szolgáltatás használatakor. Az internet véletlenszerű jellege és a sebességet befolyásoló sok tényező azt jelenti, hogy nagyon eltérő eredményeket láthat.

Alkalmazások: Mely eszközökkel fog működni a Hotspot Shield?

A Hotspot Shield alkalmazásokat biztosít az összes főbb operációs rendszerhez, beleértve a Windows, MacOS, iOS és Android rendszereket. Van egy Chrome kiterjesztés, de ez csak a böngésző forgalmát titkosítja, és az eszköz más alkalmazásai nyitva maradnak.

Egy fizetett terv alapján egyszerre akár öt eszközt csatlakoztathat. Minden eszköz hozzáféréssel rendelkezik a Hotspot Shield összes, 3 200+ szerveréhez, több mint 70 országban.

Összességében az alkalmazások modern és felhasználóbarát. Az asztali alkalmazásnak csak egy beállítási képernyője van, amely nagyszerű kezdőknek, de azt jelenti, hogy korlátozott lehetőségek vannak a haladó felhasználók számára.

Az egyik értelmetlen és kissé bosszantó árnyalat az, hogy a kiszolgálók átváltásához csatlakoznia kell egy szerverhez. Alapértelmezés szerint a legutóbb kiválasztott helyén lesz a kiszolgáló, és a csatlakozás után hozzáférhet a legördülő listához új hely kiválasztásához..

Ez ugyanaz a mobil és az asztali alkalmazásban egyaránt. A mobilalkalmazás kialakítása hasonló az asztali klienshez, de a beállítások képernyőnek csak egy lehetősége van: Nem biztonságos kapcsolat. Ez egy automatikus wifi védelmi szolgáltatás. Ha engedélyezi, akkor az eszköz automatikusan csatlakozik a VPN-hez, amikor nem biztonságos wifi hálózathoz kapcsolódik (amelyhez nincs jelszó szükséges).

Hotspot Shield mobilalkalmazás-felület.

Noha nagyon kevés VPN kínál Linux alkalmazást, a legtöbb útmutatást nyújt a Linux beállításához. A Hotspot Shield azonban kijelenti, hogy nem támogatja a Linuxot, ezért a felhasználóknak másutt kell keresniük.

Az útválasztó konfigurációja sem támogatott. A legtöbb legjobb szolgáltató választhat, hogy vásárol-e egy előre konfigurált útválasztót, vagy manuálisan konfigurálja az útválasztót a VPN-sel, de a Hotspot Shield egyik ilyen lehetőséget sem kínál..

Streaming, Netflix és Kodi

A Hotspot Shield együttműködik-e a Netflix-szel?

Igen!

Hotspot pajzs könnyen feloldja a Netflix USA feloldását, Netflix UK és egy maroknyi más könyvtár. Több amerikai szerverrel teszteltem, köztük Chicagóban, Portlandben és Miamiban, és mindegyik probléma nélkül dolgozott.

Sok VPN-szolgáltató esetében meg kell kérdeznie az ügyfélszolgálatot, hogy melyik kiszolgálót használja. Noha ez nem sok gond, jó, ha nem kell átmennünk ezen a további lépéssel.

Netflix oldal.

Az USA Netflix mellett a Hotspot Shield megbízhatóan feloldja az Egyesült Királyság katalógusát. Más országok el vannak téve és hiányoznak. Svédország és Spanyolország számomra dolgozott, míg Ausztrália és Kanada hibákat közölt.

Más webhelyekről szeretne adatfolyamot keresni? A Hotspot Shield a következőket blokkolta a tesztelés során:

 • BBC iPlayer
 • Hulu
 • Amazon Prime Video
 • ITV Hub
 • Mind a 4

A szolgáltatás legutóbbi tesztelése óta határozottan javította feloldóképességét. És nagy sebességgel képesnek kell lennie HD videóinak streamingre, amennyit csak akar.

Ön Kodi felhasználó? sajnálatos módon, A Hotspot Shield nem támogatja a Kodi konfigurációját. Nem felel meg más VPN-ekkel gyakran konfigurálható eszközökkel sem, például a Chromecast, az Amazon Fire TV vagy a Windows Phone.

A Hotspot Shield megengedi-e a torzítást?

A Hotspot Shield lehetővé teszi a torrentet, és a gyakorlatot korlátlan sávszélesség és adatok, valamint a megosztott IP-címek támogatják. Azonban a torrentereknek igazán tudniuk kell, hogy ennek a szolgáltatásnak hátulról van-e a magánélet védelme. Ugyanaz a Hotspot Shield alkalmas a kínzásért? Találjuk ki.

A társaság elősegíti a torrenting szolgáltatás igénybevételét az uTorrent és a BitTorrent használatával.

Hotspot pajzs torrenting oldal.

És a GYIK szakaszában a Hotspot Shield részletesebb részleteket mutat arról, hogy miért kellene a szolgáltatást használnia személyazonosságának elrejtésére, miközben a következő ígérettel tette:

[…] Az alkalmazásunk használata közben garantálhatjuk a magánélet és névtelenség 100% -át.

Hotspot pajzs torrent információk.

Ezen állítások ellenére úgy tűnik, hogy a vállalat valódi felhasználói IP-címeket naplóz, bár ideiglenesen. A következő részben jobban áttekintem a Hotspot Shield adatvédelmi irányelveit, de röviden, gondolkodnék még kétszer, mielőtt torrentingre használnám..

A Hotspot Shield rendelkezik más, a torrenterek számára előnyös adatvédelmi funkciókkal, köztük egy kill kapcsolóval (de csak a Windows kliensen) és a DNS szivárgás elleni védelemmel.

Biztonság, adatvédelem és naplózás

A Hotspot Shield a múltban tűz alá került a megkérdőjelezhető naplózási gyakorlat miatt, ezért nagyon szerették volna megnézni, mennyire védik a szolgáltatás jelenlegi iterációja a felhasználók magánéletét..

A Hotspot Shield az AnchorFree, egy svájci székhelyű cég terméke. Svájc ismert az adatvédelmi törvényeiről, és ezen a szinten nincs ok arra, hogy a vállalat bármilyen felhasználói naplót tartson fenn.

A Hotspot Shield adatvédelmi politikája azonban enyhén szólva zavaró. Nyilvánvaló, hogy a szolgáltató nem tárol semmilyen forgalmi naplót, de a kapcsolódási naplók témája zavaró.

Pontosabban azt szeretném tudni, hogy egy VPN rögzíti az IP-címem, mivel ezek az információk felhasználhatók az azonosításra.

Irodalmának néhány részében a vállalat kijelenti, hogy soha nem naplóz vagy tárol IP-címeket. Vegye ki a webhely súgójából:

Nem gyűjtünk, tárolunk és nem osztunk meg állandó felhasználói azonosítókat, ideértve az IP-címeket sem.

A Hotspot Shield nem tartja nyilván a naplók igényét.

Adatvédelmi irányelveinek áttekintése azonban kimondja:

VPN-termékünk soha nem tárolja és nem naplózza az Ön IP-címét a VPN-munkamenet időtartama alatt, és mindig töröljük az IP-címet, miután elválasztottuk a VPN-t.

Ez arra utal Az IP-címeket valamikor összegyűjtik és tárolják, sőt, ezt később megerősítik a politika áttekintésében.

Bár nem ideális, a valódi IP-cím ideiglenes tárolása nem a legrosszabb eset. És meg kell jegyezni, hogy az IP-cím titkosítva van, tehát harmadik fél számára nem olvasható.

A leginkább aggodalomra ad okot, hogy a használt nyelv nem egyértelmű, és több állítás nyilvánvalóan ellentmond egymásnak.

Aggodalomra adva azt is, hogy a Hotspot Shieldnek nincs pontosan olyan rózsaszínű múltja, amikor az adatvédelemről van szó. A 2016. évi jelentés rávilágított a cég néhány megkérdőjelezhető tevékenységére, beleértve a JavaScript kódok használatát hirdetési és nyomon követési célokra, valamint az e-kereskedelem forgalmának átirányítását kapcsolt linkeken keresztül..

Ezenkívül a magánélet védelmét támogató csoport, a Demokrácia és Technológia Központja 2017. augusztusában panaszt nyújtott be a Hotspot Shield ellen a Szövetségi Kereskedelmi Bizottsághoz..

Vegye figyelembe, hogy a Hotspot Shield jelenleg frissíti adatvédelmi irányelveit. Az új irányelv 2019. október elején lép hatályba, de azt már közzétették. Úgy tűnik, hogy a titkosított IP-címek átmeneti naplózása szempontjából nem sokat változott, de a Hotspot Shield tisztessége szempontjából a használt nyelv egyértelműbb a frissített verzióban..

A titkosítás részletei a következők:

 • 256 bites AES GCM titkosítás
 • 2048 bites RSA kulcsok
 • ECDHE a tökéletes előremeneti titoktartás érdekében (annak biztosítása érdekében, hogy a korábbi munkamenetek nem tekinthetők meg, ha egy titkosítási kulcs sérült)

A Windows alkalmazás az egyetlen, amelyhez a kill kapcsoló tartozik, bár tervek szerint ezeket más verziókhoz is hozzáadják. A kill kapcsoló leállítja az internet-kapcsolatot, ha a VPN-kapcsolat elveszik. Ez alapértelmezés szerint nem engedélyezett, így a bekapcsoláshoz meg kell lépnie a beállítások képernyőre.

Hotspot pajzs biztonsági beállításai képernyő.

A Windows alkalmazás beépített DNS-szivárgás-védelemmel is rendelkezik (címkével) Az IP szivárgás megakadályozása). Ez alapértelmezés szerint engedélyezve van, de ki lehet kapcsolni a beállítások képernyőn. A szolgáltatás nem garantálja a WebRTC szivárgás elleni védelmet, de teszteltem ezeket a szivárgásokat, és egyiket sem figyeltem meg.

A Browserleaks.com teszt eredményei.Balra: VPN nélkül (az Egyesült Királyságból). Jobbra: Hotspot Shield amerikai szerverrel.

Az IPv6 védelmet sem építették be, ezért érdemes letiltani ezt (és talán a WebRTC-t is), hogy biztonságos legyen..

A Hotspot Shield nem ad semmilyen protokoll opciót, ami csalódást okozhat a haladóbb felhasználók számára. Ehelyett mindig a saját Catapult Hydra protokollt használja.

Általában az OpenVPN protokollt ajánlom, mint az iparág aranystandardját. Ennek egyik előnye, hogy nyílt forráskódú, így a biztonsági szakértők felülvizsgálhatják. A szakértői felülvizsgálat lehetőségeinek hiánya is az egyik oka annak, hogy szkeptikusak vagyok a VPN-szolgáltatók védett protokolljai iránt..

Ez az eset azonban kissé eltér, mint a Hotspot Shields protokollja néhány vezető kiberbiztonsági cég használja, beleértve a McAfee-t és a Bitdefender-t. Ezek a vállalatok kiértékelik a protokollt, mielőtt felhasználnák, és azt mondanám, hogy bízhatunk az ítéletükben.

A Hotspot Shield Kínában működik?

Nagyon kevés VPN működik megbízhatóan Kínában, ezért alig várom, hogy kiderüljön, vajon a Hotspot Shield egyik.

Ami a kínai alkalmazást illeti, a VPN-ek valóban három kategóriába sorolhatók: azok a ritkák, amelyek a legtöbb időt megbízhatóan működik, másokat, amelyek sújtják és hiányzik; és a többség, amely egyáltalán nem működik.

A Hotspot Shield középső kategóriába tartozik, mivel néhány felhasználónak szerencséje van a szolgáltatással, másoknak problémáik vannak.

A webhely egy szakasza elismeri, hogy vannak problémák Kínában és néhány más országban, és azt tanácsolja a felhasználóknak, hogy próbálják ki egy másik eszközt, ha problémák merülnek fel. A Hotspot Shield szerint:

A csatlakozással kapcsolatos problémák platformonként változhatnak, mivel különböző kiszolgálókat használnak a kapcsolat létesítéséhez.

Ismert blokkolt országok oldal.

Az ügyfélszolgálat képviselője szerint sok aktív Hotspot Shield felhasználó van Kínában, és egy reddit felhasználó megerősítette, hogy a közelmúltban működik.

Reddit China VPN szál.

Vegye figyelembe, hogy A Hotspot Shield weboldala le van tiltva Kínában, a legtöbb más VPN-szolgáltató webhelyével együtt. Mint ilyen, le kell töltenie a szoftvert és az összes telepítési és hibaelhárítási útmutatót, mielőtt belép az országba.

Jó-e a Hotspot Shield ügyfélszolgálata??

A Hotspot Shield számos útmutatót és GYIK-ot kínál webhelyének támogatási szakaszában. Ha továbbra is problémákat vet fel, akkor két lehetősége van. Használhatja a 24/7 élő csevegési funkciót (a Zendesk számára kiszervezett), hogy gyors választ kapjon, vagy küldjön házon belüli e-mailt a weboldal támogatási szakaszában található űrlap használatával..

Tapasztalataim szerint az élő csevegés ügyfélszolgálati képviselői barátságosak és gyorsak voltak. Nehézségeik voltak azonban a szolgáltatás biztonsági és adatvédelmi funkcióival kapcsolatos alapvető kérdések megválaszolásában.

Mindazonáltal, ha választ keres egy egyértelmű kérdésre, például fiókokkal, streaming-kel vagy kisebb technikai problémákkal kapcsolatban, akkor az élő csevegés megfelelő hely a kezdéshez..

Hotspot Shield élő chat elfog.

Egy kissé elmulasztott élő csevegés funkcióval remélheti, hogy az e-mail támogatás gyors és tájékozott lesz. Az e-mail kérdéseim azonban az írás idején megválaszolatlanul maradtak.

Szerverek és helyek

Amikor utoljára teszteltem a Hotspot Shield-et, nagyon sok szerver volt, de viszonylag kevés hely (csak egyszerre 25). Most ez a szám majdnem megháromszorozódott, több mint 70 helyre, több mint 3200 szerverrel elosztva.

Hotspot pajzs szerver oldala.

Lehetséges, hogy ezeknek a helyeknek egy része virtuális szervereket tartalmaz. azonban, az ügyfélszolgálati képviselők nem fogják nyilvánosságra hozni függetlenül attól, hogy van-e ez a helyzet. Szigorúan megvizsgálták azt is, hogy a Hotspot Shield birtokolja-e vagy sem bérbeadja-e szervereit. A legtöbb társaság bérli szervereit, így ez nem nagy ügy, de a birtoklása mind a magánélet, mind a teljesítmény szempontjából jobb.

A kiszolgálói helyek Ázsia, Afrika, Európa és Amerika országait foglalják magukban. 27 amerikai város közül választhat, és csatlakozhat orosz és kínai szerverekhez.

A Hotspot Shield kiszolgálók listájának része.

Hotspot pajzs árképzése

Nem számít, mennyire jó a szolgáltatás, mindig felteszem a kérdést: Ár-érték arányt kínál?

Hotspot pajzs árképzése.

A Hotspot Shield 12,99 dollárba kerül, ha havonta fizet, ami összehasonlítható sok sok legjobban teljesített szolgáltatóval ugyanazon időtartamra. Hosszú távra meredek kedvezményeket kínál, és az egyéves előfizetés havonta 6,99 dollárt fizet, míg a hároméves futamidő csak havi 2,99 dollárt fizet..

A Hotspot Shield néhány különféle fizetési módot kínál, beleértve a hitelkártyát, a PayPal-t, a Neosurf-ot, az Alipay-t és még néhányat. Nincs olyan kriptovaluta opció, amely csalódást okozna egyes adatvédelmi tudatos felhasználók számára.

A tervek nagyvonalú, 45 napos pénz-visszafizetési garanciával járnak.

Hotspot pajzs kuponkódok

Nincs hivatalos kuponkód a Hotspot Shield számára, azonban a diszkontált 2 éves üzlet havonta 2,99 USD-t képvisel a legnagyobb elérhető megtakarítást.

Hotspot Shield CouponSpecial Deal - spóroljon 75% -ot a 3 éves tervraGET DEALDació automatikusan alkalmazott

Ha Hotspot pajzsot kell vásárolnom??

A Hotspot Shield néhány komoly tesztelése után ajánlom ezt a szolgáltatást?

Röviden: igen, de csak bizonyos felhasználók számára.

A Hotspot Shield kínálata határozottan javult azóta, hogy utoljára kipróbáltam. Most kiszolgálóhálózattal verseng az iparág vezető szolgáltatói között, és néhány kiváló sebességgel indul.

Figyelembe véve a Netflix és más streaming webhelyek felszabadító potenciálját, ez egy lehetséges ideális VPN azok számára, akik rendszeresen szeretnek adatfolyamot folytatni. Ez megfelelő lehetőség lehet a kínai felhasználók számára is.

Ha elsősorban a torrentra törekszik, haboztam választani ezt a szolgáltatást másokkal szemben, jobb adatvédelmi irányelvekkel. A kezdők is jobb helyzetben lehetnek a többi szolgáltatóval szemben, mivel a Hotspot Shield nem nyújt megfelelő ügyfélszolgálatot.

alternatívák

Noha a Hotspot Shield lenyűgözött, még mindig van néhány hátránya: korábbi adatvédelmi aggályok és támogatás. Szerencsére, ha ezek az üzletek megszakítók az Ön számára, van néhány remek alternatíva, amelyeket meg kell fontolni.

Az ExpressVPN nem a legolcsóbb VPN a piacon, de az szinte minden más területen felülmúlja a versenytársait. Soha nem naplózza olyan információkat, amelyek azonosíthatják a felhasználókat, és a biztonsági szolgáltatásokkal együtt szállnak. Felold egy csomó streaming oldalt, működik Kínában, nagy sebességgel büszkélkedhet, és szinte bármilyen eszközzel működhet.

Ha az ár problémát jelent, akkor a NordVPN nagyszerű költségvetési szolgáltató. Kínában működik, hatalmas szerverhálózattal, csúcsminőségű biztonsággal és számos népszerű streaming webhely feloldására képes..

Hotspot Shield ingyenes verzió

Mint már említettem, a Hotspot Shieldnek ingyenes ajánlata van. Ez azonban nagyon korlátozott, és valószínűleg nem éri meg az idejét. Hozzáférést biztosít egyetlen kiszolgálóhelyhez, lassú csatlakozási sebességhez, napi 500 MB korlátozáshoz (elegendő a Netflix fél órájának adatfolyamához), nincs élő csevegési támogatás és sok hirdetés.

Ennél is inkább a Hotspot Shield adatvédelmi politikája kifejezetten megemlíti, hogy az ingyenes verzió felhasználói kissé eltérnek a fizetett felhasználók feltételeitől. A fő probléma az, hogy harmadik felek férhetnek hozzá a felhasználók valódi IP-címeihez.

Ha a szolgáltatás igénybe vételét javasoljuk, inkább egy olyan költségvetésű fizetett szolgáltatót keressük, mint például a NordVPN.

Látogassa meg a Hotspot pajzsot

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 4

Adblock
detector