IPVanish Review 2020 – de ce i-am dat 4 stele, dar nu 5

IPVanish este un furnizor VPN bazat pe Statele Unite, care accentuează viteza, securitatea și confidențialitatea. Ce face, face bine și verifică toate casetele atunci când vine vorba de caracteristicile standard necesare pentru o VPN modernă. IPVanish este unul dintre cele mai mari nume ale afacerii VPN, dar dacă capacitățile sale se pot extinde dincolo de cea a unui furnizor VPN de ultimă generație este o întrebare la care ne propunem să răspundem în această recenzie.


Ne-a plăcut IPVanish și l-am recomanda pentru utilizatorii care doresc viteze fulgerătoare și confidențialitate excelentă. Este printre cele mai populare cu torrentere și utilizatori Kodi, cu toate acestea, fanii Netflix ar putea dori să încerce un alt serviciu, deoarece IPVanish nu deblochează serviciul de streaming popular. Puteți vedea o listă cu cele mai bune VPN-uri pentru Netflix aici și VPN-urile noastre recomandate pentru streaming aici.

Prețurile sunt ferm în gama medie. Un abonament de o lună costă 10 USD, trei luni pentru 8,99 dolari pe lună sau un an întreg pentru 6,49 USD pe lună. Toate planurile vin cu o garanție de returnare a banilor de șapte zile dacă nu sunteți mulțumit. Plata se poate face cu un card de credit, PayPal, Bitcoin și printr-o mână de alți furnizori de plăți. Aveți nevoie doar de o adresă de e-mail pentru a vă înscrie.

Cod promoțional IPVanish / reducere: IPVanish a oferit cititorilor noștri o reducere de 60% la planul anual aici sau 38% la planul lunar.

Ce caracteristici are IPVanish?

ipvanish principal
O abonament unic permite conectarea a până la cinci dispozitive simultane simultan, făcând din IPVanish o valoare bună pentru o gospodărie mică. Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android. Alte sisteme de operare vor trebui să configureze manual o aplicație terță parte pentru a se conecta sau a se conecta la un router activat prin VPN.

IPVanish este un favorit notabil în rândul utilizatorilor Kodi. Kodi, un software gratuit de home theater care permite transmiterea de videoclipuri și alte conținuturi din mai multe surse, este adesea instalat pe dispozitive bazate pe Android, cum ar fi Amazon Fire TV Stick. Din păcate, multe dintre aceste dispozitive nu au acces la Google Play și sunt operate prin telecomandă în loc de tastatură și mouse sau ecran tactil. IPVanish permite utilizatorilor să descarce APK-ul său Android direct pe dispozitivul lor, iar interfața este prietenoasă cu telecomandă. Dincolo de conectarea inițială, este foarte mică să scrieți pentru a vă pune în funcțiune. Totul poate fi selectat prin meniuri derulante și nu este nevoie să lupți cu hărți sau alte interfețe care nu se potrivesc bine cu telecomenzile..

IPVanish pe Kodi

IPVanish rulează pe Amazon Fire TV Stick

IPVanish permite torrenting pe toate serverele. Partajerele de fișiere P2P și streamer-urile frecvente vor fi bucuroși să știe că nu există o limită pe lățimea de bandă sau date. Aplicațiile IPVanish vin cu un comutator opțional de oprire care oprește traficul pe internet în cazul în care conexiunea VPN va scădea neașteptat. Protecția împotriva scurgerilor DNS este încorporată, inclusiv protecția IPv6 la scurgeri. Compania nu păstrează nici un registru de trafic sau de utilizare la clienții săi. Nu înregistrează IP-ul sursă sau nicio activitate online.

 Configurare și interfață - cât de ușor este de utilizat IPVanish?

filtru ipvanish
După ce ați creat un cont, configurarea IPVanish este o briză. Trebuie doar să descărcați și să instalați aplicația pentru orice sistem de operare utilizați și conectați-vă cu datele de autentificare ale contului. Nu este necesară validarea dispozitivelor individuale sau introducerea unui cod PIN de verificare în doi pași, cu toate acestea, versiunea pentru desktop va necesita o repornire după instalarea inițială și actualizări majore pentru a se pune în funcțiune..

Am testat aplicațiile pentru Windows 10 și Android.

Spațiul de lucru

Interfața desktop se deschide către un meniu de conectare rapidă în care, în mod implicit, vă veți conecta la un server din apropiere utilizând setări automate de selecție. Acestea pot fi ușor modificate pentru a alege o țară, un oraș preferat și chiar un domeniu exact al serverului prin meniuri derulante pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Odată conectat, se afișează o citire în direct a traficului în amonte și în aval, precum și alte două statistici utile precum protocolul și timpul conectat..

Dacă preferați o metodă diferită de conectare la un server, IPVanish v-a acoperit. Puteți căuta în lista completă a serverului în meniul de locație, puteți alege o locație dintr-o hartă sau puteți utiliza filtre avansate pentru a restrânge selecția serverului în funcție de protocol, țară și latență. Lansarea corespunde slab cu proximitatea, iar o latență mai mică înseamnă adesea o conexiune mai rapidă.

Multe dintre caracteristicile tehnice pot fi găsite în meniul de setări. Acestea includ comportamentul de pornire, actualizările, comutatorul de ucidere, protecția împotriva scurgerii DNS, obuscarea, numărul de port, cât de des este modificată adresa dvs. IP, configurația DNS și jurnalul local de client (acest jurnal este stocat pe computer, nu pe serverele IPVanish).

Dacă închideți fereastra IPVanish, aceasta va continua să ruleze în tava de sistem. Făcând clic dreapta pe meniul tăvii sistemului, vă puteți conecta și deconecta de la VPN, puteți schimba IP-ul, deschide fereastra principală sau ieși din program.

Mobil

ipvanish android 2017
Aplicația mobilă oferă o citire similară a traficului în amonte și în aval ca aplicația pentru desktop. Puteți căuta sau răsfoi locațiile sub formă de listă și puteți aplica filtre în funcție de latență și țară. În versiunea Android pe care am testat-o, puteți opta pentru OpenVPN prin TCP sau UDP, puteți activa funcționalitatea prin comutarea „scramble”, alegeți un număr de port și selectați cât de des doriți ca adresa dvs. IP să fie schimbată. Aplicația mobilă nu a oferit un comutator pentru uciderea internetului, din păcate.

În general, aplicațiile sunt receptive și par bine concepute. După cum am menționat anterior, IPVanish este o opțiune bună pentru dispozitivele care sunt controlate prin telecomandă, cum ar fi televizoarele Amazon Fire care rulează Kodi.

Ce trebuie să știți despre servere și performanță

harta ipvanish
În momentul scrierii, IPVanish operează peste 350 de servere în peste 60 de țări. Este destul de mult, dar pentru un furnizor de această dimensiune, aproximativ în medie. Țările cu cele mai multe locații includ SUA (9), Marea Britanie (5), Canada (3), India (5) și Turcia (3). Comutarea serverului este nelimitată.

Am reușit să transmitem video 1080p fără să ne oprim în buffer în timp ce am fost conectat la serverele noastre de teste primare din SUA și Marea Britanie din locația mea din Lisabona, Portugalia. Când am jucat câteva meciuri ale lui Brawlhalla, un joc de luptă online în stil Super Smash Bros, performanța a variat de la ușor lacunare până aproape de redat atunci când sunteți conectat la serverul britanic și jucând pe serverele europene. Kilometrajul dvs. poate varia, dar vă recomandăm jucătorilor să utilizeze VPN-ul numai în orele de vârf.

Deși serviciul nu a fost cel mai rapid pe care l-am testat, este remarcabil de stabil. Nu o dată că conexiunea a scăzut în perioada noastră de testare. Datorită opțiunii „Cel mai bun server”, care vă conectează automat la cel mai rapid server după setarea locației, nu am mai intrat într-un server în jos.

Pentru a face testele de viteză cât mai empirice, am descărcat același fișier de 82,7 MB (comprimat de la 103 MB) de pe un server din Chicago de trei ori pe trei servere VPN diferite, de trei ori pe zi, pentru un total de nouă teste. Ca grup de control, am procedat la fel și fără VPN. Mai jos puteți vedea rezultatele alături de unele teste anterioare de la VPN-uri concurente. Am efectuat aceste teste din Lisabona, Portugalia și Berlin, Germania. Pentru amândouă, m-am conectat la două servere din SUA - East and West Coast - și unul în Marea Britanie.

În casetele de mai jos, linia neagră groasă reprezintă timpul mediu de descărcare, în timp ce diamantul roșu reprezintă media. Inferior este mai bine.

test vpn viteză lisbon

Lisabona, iunie 2017

test vpn speed berlin

Berlin, decembrie 2016

Rețineți că acest test nu este un indicator definitiv al cărui VPN este cel mai rapid. Volatilitatea inerentă a internetului adaugă un factor semnificativ de aleatoriu, astfel încât testele de viteză VPN ar trebui să fie luate întotdeauna cu un bob mare de sare. Locațiile mele de testare au fost în Lisabona, Portugalia și Berlin, Germania, unde am efectuat aceste teste pe conexiuni de 15 Mbps, respectiv 10 Mbps. Cei cu conexiuni mai rapide pot observa o discrepanță mai mare în ceea ce privește vitezele.

Funcționează IPVanish cu Netflix?

Din păcate, IPVanish nu deblochează cataloagele Netflix ale altor țări. Încercarea de a viziona un videoclip pe Netflix în timp ce este conectat la IPVanish va duce la un mesaj de eroare care indică faptul că utilizați un deblocator sau proxy.

De asemenea, IPVanish nu deblochează Hulu dacă vă aflați în afara SUA. În comparație cu concurența de vârf, IPVanish se încadrează în privința geo-deblocării.

Actualizați: IPVanish funcționează acum cu Netflix din SUA

Funcționează IPVanish în China?

Utilizatorii IPVanish pot ocoli Marele Firewall din China pentru a accesa site-uri blocate, cum ar fi Facebook și Youtube, dar există o soluție importantă: nu puteți utiliza aplicațiile IPVanish pentru a face acest lucru. În schimb, trebuie să utilizați o aplicație OpenVPN terță parte pentru a configura manual o conexiune pentru fiecare server la care doriți să vă conectați.

IPVanish spune că acest lucru se datorează faptului că domeniile serverului său sunt blocate în China, dar adresele IP ale serverului nu sunt. Configurarea conexiunilor manuale nu este foarte dificilă, dar nu este la fel de ușor ca utilizarea aplicațiilor și este cu siguranță mai obositor. De asemenea, nu veți obține toate funcțiile care sunt integrate în aplicații, cum ar fi IP-urile de modulare, un comutator de ucidere și funcționarea traficului.

Cât de sigură este IPVanish? (Puteți avea încredere în el pentru a vă proteja confidențialitatea?)

În afară de momentul în care un cont este înregistrat pentru prima dată, IPVanish nu păstrează nicio înregistrare sau jurnal de utilizare VPN la utilizatorii săi. Dacă vă înregistrați cu un cont de e-mail sau arzător fals folosind un alt serviciu care vă maschează IP-ul, cum ar fi Tor sau un alt VPN, atunci vă puteți înscrie în mod eficient în mod anonim. Și din moment ce Bitcoin este disponibil ca metodă de plată, puteți efectua chiar plăți anonime, atât timp cât utilizați bitcoin mixat corespunzător.

IPVanish utilizează în mod implicit criptarea de 256 biți pe protocolul OpenVPN. SHA512 este utilizat pentru autentificare, iar un schimb de chei DHE-RSA 2048 acceptă secretul perfect perfect. Acestea sunt standarde actualizate și 100% sigure de criptare, iar secretul perfect perfect asigură că datele din traficul trecut nu pot fi decriptate chiar dacă un hacker sau altcineva obține cheia actuală de decriptare..

Compania operează propriile servere DNS și este încorporată protecția împotriva scurgerilor DNS, la fel ca un comutator de ucidere.

IPVanish are sediul în Statele Unite. Acest lucru poate ridica îngrijorarea pentru utilizatorii atenți la NSA, FBI și alte agenții de aplicare a legii sau de informații, cu o evidență a spionării ascunse a oamenilor cu ajutorul firmelor tehnologice din SUA. Politica zero privind jurnalele IPVanish ar trebui să ușureze aceste preocupări, iar compania nu are înregistrări publice cu privire la nimeni arestat sau hacked ca urmare a utilizării serviciului său. În ciuda acestui fapt, unii utilizatori vor fi înlocuiți de orice furnizor VPN cu sediul în SUA și țările cu care colaborează la colectarea informațiilor.

IPVanish este unul dintre foarte puțini furnizori care deține și operează întregul său hardware fizic, în loc să îl închirieze de la un terț. În timp ce majoritatea VPN-urilor închiriază pur și simplu servere din întreaga lume, IPVanish le cumpără. Există argumente pro și contra în acest sens. Evident, IPVanish menține un control mai mare asupra celor care au acces la serverele sale. Dar deținerea serverelor, de asemenea, face ca un furnizor să fie mai puțin flexibil în anumite circumstanțe, cum ar fi atunci când un centru de date unde sunt găzduite serverele scade standardele de confidențialitate sau de securitate. Este mult mai ușor să închei un contract de închiriere și să închiriezi altcineva în altă parte decât să muți fizic un server.

Utilizatorii pot specifica cât de des ar dori ca adresa lor IP să se schimbe până la minimum 45 de minute.

O casetă de selectare în setări va permite obturarea traficului. În aplicația mobilă, aceasta este etichetată drept „scramble”. Acest lucru este util în anumite situații în care nu doriți ISP-ul sau o altă entitate dintre dvs. și serverul VPN să știe că sunteți conectat la o VPN. În ceea ce privește VPN-urile, ofuscarea face ca traficul criptat să pară necriptat. În unele țări în care inspecția profundă a pachetelor este utilizată pentru a identifica și a bloca traficul VPN criptat, cum ar fi China, de exemplu, obstrucția poate fi utilă. Din păcate, acesta nu va ajuta la deblocarea serverelor care au fost deja listate negru de adresele IP sau domeniile lor, cel din urmă fiind cazul în China.

IPVanish folosește furnizori externi de e-mail pentru asistență și alte comunicări cu clienții. Singurele informații disponibile sunt adresele de e-mail ale utilizatorilor. Nu sunt stocate sau accesibile informații despre clienți.

IPVanish este bun în serviciul clienților?

Serviciul pentru clienți IPVanish este limitat la un formular de e-mail de pe site-ul său web. Nu veți găsi aici nicio asistență de chat sau telefon live. Pentru buff-uri reale de confidențialitate, acesta este un lucru bun, deoarece înseamnă că toate serviciile pentru clienți sunt făcute în casă și nu călătoresc printr-un operator terț precum Zendesk. Cu toate acestea, pentru majoritatea oamenilor, înseamnă doar un timp de răspuns mai lent.

Compania spune că are personal de asistență disponibil 24/7, dar un bilet de asistență pe care l-am trimis spune că un răspuns ar putea dura una până la două zile.

O bază de cunoștințe destul de amănunțită poate fi căutată pe site-ul companiei.

Cum se compară IPVanish cu alte VPN-uri?

IPVanish are un scor ridicat pentru viteză și confidențialitate, dar are abilități de deblocare mai limitate decât cele două cele mai populare VPN-uri, NordVPN și ExpressVPN.

IPVanishExpressVPNNordVPN
Viteza medie * 62 Mbps 106 Mbps 17,9 Mbps
Tipul de criptare AES de 256 biți AES de 256 biți AES de 256 biți
Kill Switch numai pe desktop doar pentru desktop exclusiv Android
Permite Torrenting
Registre de identificare a jurnalelor
Deblochează Netflix SUA
Deblochează Amazon Prime
Deblochează Hulu
Deblochează BBC iPlayer
Cel mai mic cost lunar $ 3,25 6,67 USD pe lună 3,49 USD pe lună
Banii inapoi garantat 7 zile 30 de zile 30 de zile
Rating general 4 4.5 4.5

* Viteza medie pe mai multe locații globale bazate pe mai multe teste de viteză pe zi.

* Viteza medie pe mai multe locații globale bazate pe mai multe teste de viteză pe zi.

Dacă utilizați IPVanish?

IPVanish este un serviciu VPN ușor de utilizat, cu o mulțime de conexiuni simultane, aplicații pentru platformele majore ale dispozitivelor, securitate puternică, fără logare și viteză medie. O gamă largă de servere sunt disponibile. Protecția împotriva scurgerilor DNS și IPv6, ofuscarea traficului și un comutator de ucid sunt integrate. Dacă doriți, vă puteți înscrie și plăti în mod anonim. Interfața este ușor de utilizat cu Kodi și alte sisteme media bazate pe Android.

Serviciul rămâne scurt atunci când vine vorba de deblocarea conținutului precum Netflix și Hulu. Utilizatorii din China și, eventual, alte țări cu cenzură mare, nu vor putea utiliza aplicațiile obraznice pentru a ocoli blocurile și listele negre. Acestea sunt unele dintre cele mai cunoscute cazuri de utilizare pentru VPN-urile din aceste zile, așa că este păcat că IPVanish nu poate sau nu va depăși aceste obstacole..

Accesați IPVanish

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 − = 84