IPVanish Review 2020 – miért adtunk neki 4, de nem 5 csillagot?

Az IPVanish az Egyesült Államokban működő VPN-szolgáltató, amely hangsúlyozza a sebességet, a biztonságot és a magánélet védelmét. Mit csinál, jól csinál, és bejelöli az összes négyzetet, amikor a standard VPN-hez szükségesek. Az IPVanish az egyik legnagyobb név a VPN-üzletágban, de az, hogy képességei meghaladhatják-e a jól működő VPN-szolgáltatót, egy kérdés, amelyet ebben a felülvizsgálatban megválaszolni akarunk.


Szeretjük az IPVanish alkalmazást, és azt ajánljuk azoknak a felhasználók számára, akik nagy sebességű és nagy adatvédelmet akarnak. Az egyik a legnépszerűbb a torrenterek és a Kodi felhasználók körében, de a Netflix rajongói esetleg szeretnének kipróbálni egy másik szolgáltatást, mivel az IPVanish nem zárja ki a népszerű streaming szolgáltatást. Itt láthatja a Netflixhez tartozó legjobb VPN-ek listáját, valamint az streaminghez ajánlott VPN-eket.

Az árak határozottan a középső tartományban vannak. Az egy hónapos előfizetés 10 dollárba kerül, három hónapra 8,99 dollárra, a teljes évre pedig 6,49 dollárra. Minden tervhez hétnapos pénz-visszatérítési garancia tartozik, ha nem elégedett. A fizetés hitelkártyával, PayPal, Bitcoin, és néhány más fizetési szolgáltatón keresztül történhet. A regisztrációhoz csak e-mail címre van szüksége.

IPVanish kuponkód / kedvezmény: Az IPVanish az olvasói számára 60%, a havi terv 38% -át kínálta az éves tervhez.

Milyen funkciókkal rendelkezik az IPVanish?

ipvanish main
Az egy előfizetés akár öt egyidejű eszköz csatlakoztatását is lehetővé teszi egyszerre, ezáltal az IPVanish jó ár-érték arányt jelent egy kis háztartás számára. Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez. Más operációs rendszereknek manuálisan kell konfigurálniuk egy harmadik féltől származó alkalmazásokat a VPN-kompatibilis útválasztóhoz történő csatlakozáshoz vagy ahhoz való kapcsolódáshoz.

Az IPVanish figyelemre méltó kedvenc a Kodi felhasználók körében. A Kodi, egy ingyenes házimozi szoftver, amely lehetővé teszi a videó és más tartalom streamingjét több forrásból, gyakran telepítve van Android-alapú eszközökre, például az Amazon Fire TV Stick-re. Sajnos ezeknek az eszközöknek sokuknak nincs hozzáférése a Google Playhez, és távirányítóval, billentyűzet, egér vagy érintőképernyő helyett működtetik őket. Az IPVanish lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közvetlenül letöltsék az Android APK-t közvetlenül a készülékükre, és az interfész távirányító-barát. A kezdeti bejelentkezés mellett nagyon kevés gépelés szükséges a felállításhoz és a futáshoz. Mindent kiválaszthat a legördülő menük segítségével, és nem kell küzdenie olyan térképekkel vagy más interfészekkel, amelyek nem jól működnek a távirányítóval.

IPVanish on Kodi

Az IPVanish az Amazon Fire TV Stick eszközön fut

Az IPVanish lehetővé teszi az összes kiszolgáló torrent alkalmazását. A P2P fájlmegosztók és a gyakori streamerek örömmel tudják, hogy nincs korlátozva a sávszélesség vagy az adatok. Az IPVanish alkalmazások opcionális kill kapcsolóval érkeznek, amely megállítja az internetes forgalmat, ha a VPN-kapcsolat váratlanul leesik. Be van építve a DNS szivárgás elleni védelem, beleértve az IPv6 szivárgás elleni védelmet. A cég nem tart forgalom- vagy használati naplót az ügyfeleknél. Nem rögzíti a forrás IP-jét vagy online tevékenységeit.

 Beállítás és interfész - milyen egyszerű az IPVanish használata?

ipvanish szűrő
Miután létrehozott egy fiókot, az IPVanish beállítása nagyon egyszerű. Csak töltse le és telepítse az alkalmazást bármilyen operációs rendszerhez, és jelentkezzen be a fiók hitelesítő adataival. Nincs szükség az egyes eszközök érvényesítésére vagy a kétlépcsős azonosító PIN-kód megadására, azonban az asztali verzió újraindítását és az alapvető frissítéseket igényli az első telepítés után, és a működéshez.

Teszteltük a Windows 10 és az Android alkalmazásokat.

Desktop

Az asztali felület megnyílik a gyorscsatlakozás menüben, ahol alapértelmezés szerint az automatikus kiválasztási beállításokkal kapcsolódik egy közeli szerverhez. Ezeket könnyen meg lehet változtatni, hogy válasszon egy preferált országot, várost és akár egy pontos kiszolgáló-domént is a legördülő menük segítségével az Ön igényei szerint. Csatlakozás után megjelenik az upstream és downstream forgalom élő leolvasása, valamint néhány további hasznos statisztika, például a protokoll és az idő csatlakoztatása..

Ha inkább egy másik módszert szeretne csatlakoztatni egy kiszolgálóhoz, akkor az IPVanish fedezi Önt. Kereshet a teljes kiszolgálólistában a hely menüben, kiválaszthat egy helyet a térképről, vagy speciális szűrők segítségével szűkítheti a kiszolgáló kiválasztását protokoll, ország és késés alapján. A késés lassan felel meg a közelségnek, és az alacsonyabb késleltetés gyakran gyorsabb kapcsolatot jelent.

Számos további technikai szolgáltatás megtalálható a beállítások menüben. Ezek magukban foglalják az indítási viselkedést, a frissítéseket, a kikapcsolót, a DNS szivárgás elleni védelmet, az obfuzációt, a portszámot, az IP-cím megváltoztatásának gyakoriságát, a DNS-konfigurációt és a helyi ügyfélnaplót (ezt a naplót a számítógépén tárolják, nem pedig az IPVanish szerverein)..

Ha bezárja az IPVanish ablakot, az továbbra is fut a tálcán. A jobb egérgombbal kattintva a tálcán lévő menüre csatlakozhat és leválaszthatja a VPN-t, megváltoztathatja IP-jét, előhívhatja a főablakot, vagy kiléphet a programból.

Mobil

ipvanish android 2017
A mobilalkalmazás az előző és a következő forgalomhoz hasonló leolvasást nyújt, mint az asztali alkalmazás. Kereshet vagy böngészhet helyeken lista formájában, és szűrőket alkalmazhat késés és ország szerint. A tesztelt Android-verzióban választhat az OpenVPN TCP vagy UDP-n keresztül, engedélyezheti az obfuzációt a „scramble” kapcsolóval, kiválaszthatja a portszámot, és kiválaszthatja, hogy az IP-cím milyen gyakran változzon. A mobilalkalmazás sajnos nem kínálott internetes megszakítót.

Az alkalmazások összességében érzékenyek és jól megtervezettnek tűnnek. Mint korábban már említettük, az IPVanish jó választás olyan eszközök számára, amelyeket távirányítóval vezérelnek, például az Amazon Fire TV-khez, amelyek a Kodi-t futják..

Mit kell tudni a szerverekről és a teljesítményről

ipvanish map
Az írás időpontjáig az IPVanish több mint 350 szervert működtet több mint 60 országban. Ez nagyon sok, de egy ilyen méretű, átlagos átlag szolgáltató számára. A legtöbb ország található az Egyesült Államokban (9), az Egyesült Királyságban (5), Kanadában (3), Indiában (5) és Törökországban (3). A szerverváltás korlátlan.

1080p felbontású videót tovább tudtunk továbbítani anélkül, hogy megálltunk volna a pufferben, miközben az elsődleges tesztkiszolgálókhoz voltunk csatlakoztatva az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban, a portugáliai Lisszabonból. Amikor a Brawlhalla, a Super Smash Bros stílusú online harci játék néhány mérkőzését játszottuk, a teljesítmény kissé lagikustól kezdve szinte lejátszhatatlanig terjedt, amikor csatlakoztunk az Egyesült Királyság szerveréhez és európai szervereken játszottunk. A futásteljesítmény eltérő lehet, de azt javasoljuk, hogy a játékosok csak a csúcsidőben használják a VPN-t.

Noha a szolgáltatás nem volt a leggyorsabb, amit teszteltünk, rendkívül stabil. A kapcsolat a próbaidőszak alatt egyszer nem esett le. A „Legjobb szerver” opciónak köszönhetően, amely automatikusan összeköti Önt a leggyorsabb szerverrel a hely meghatározása után, soha nem kerültünk le.

Annak érdekében, hogy a sebesség-tesztek a lehető leg empirikusabbak legyenek, ugyanazt a 82,7 MB fájlt (tömörítve a 103 MB-ból) töltöttük le egy chicagói szerverről háromszor, három különböző VPN szerverre, napi három különböző időben, összesen kilenc tesztre. Kontrollcsoportként VPN nélkül is megtettük ugyanezt. Az alábbiakban megtekintheti az eredményeket a konkurens VPN-k korábbi tesztjeivel együtt. Ezeket a teszteket Lisszabonban (Portugália) és Berlinben (Németország) végeztük. Mindkettőhöz két szerverhez csatlakoztam az Egyesült Államokban - a keleti és a nyugati parton - és egy az Egyesült Királyságban.

Az alábbi dobozokon a vastag fekete vonal jelzi a letöltési idő mediánját, a vörös gyémánt pedig az átlagot. Az alacsonyabb jobb.

vpn speed test lisbon

Lisszabon, 2017. június

vpn sebesség teszt berlin

Berlin, 2016. december

Ne feledje, hogy ez a teszt nem egyértelmű mutatója annak, melyik VPN a leggyorsabb. Az internet rejlő volatilitása a véletlenszerűség jelentős tényezőjét növeli, ezért a VPN sebesség-teszteit mindig nagy sóval kell elvégezni. Tesztelési helyszíneim Lisszabonban, Portugáliában és Berlinben, Németországban voltak, ahol ezeket a teszteket 15 Mbps és 10 Mbps kapcsolatokkal végezem. A gyorsabb kapcsolatokkal rendelkezők nagyobb sebességbeli eltérést észlelhetnek.

Az IPVanish együttműködik a Netflix-szel?

Sajnos az IPVanish nem zárja fel más országok Netflix katalógusainak feloldását. Ha megpróbál egy videót a Netflix-en nézni, miközben csatlakozik az IPVanish-hez, hibaüzenet jelenik meg, amely jelzi, hogy blokkolót vagy proxy-t használ.

Hasonlóképpen, az IPVanish nem zárja ki Hulu blokkolását, ha az Egyesült Államokon kívül tartózkodsz. A csúcskategóriás versenyhez képest az IPVanish kevésbé felel meg a földrajzi feloldás szempontjából.

frissítés: Az IPVanish most együttműködik az US Netflix-szel

Az IPVanish Kínában működik?

Az IPVanish felhasználók megkerülhetik a Kína nagy tűzfalát, hogy hozzáférjenek a blokkolt webhelyekhez, mint például a Facebook és a Youtube, de van egy nagy figyelmeztetés: az IPVanish alkalmazások nem használhatók erre. Ehelyett harmadik féltől származó OpenVPN alkalmazást kell használnia, hogy manuálisan konfigurálja a kapcsolatot minden egyes kiszolgálóhoz, amelyhez csatlakozni kíván.

Az IPVanish szerint ez azért van, mert kiszolgálói domainjei Kínában vannak blokkolva, de a szerver IP-címei nem. A kézi kapcsolat beállítása nem nagyon nehéz, de nem olyan egyszerű, mint az alkalmazások használata, és minden bizonnyal unalmasabb. Ugyancsak nem kapja meg az összes olyan alkalmazást, amely beépül az alkalmazásokba, mint például az IP-k modulálása, a kikapcsoló és a forgalmi zavarok.

Mennyire biztonságos az IPVanish? (Megbízik-e a magánélet védelmében?)

Az IPVanish - a fiók első regisztrációjakor kivéve - nem vezet nyilvántartást vagy naplót a VPN használatáról a felhasználók számára. Ha égető vagy hamis e-mail fiókkal iratkozik fel egy másik szolgáltatással, amely elfedi az IP-t, például Tor vagy más VPN, akkor hatékonyan regisztrálhat névtelenül. És mivel a Bitcoin fizetési módként érhető el, akkor anonim fizetéseket is fizethet, amíg megfelelően vegyes bitcoint használ.

Az IPVanish alapértelmezés szerint 256 bites titkosítást használ az OpenVPN protokollon. Az SHA512-et hitelesítésre használják, és a DHE-RSA 2048 kulcscsere támogatja a tökéletes titkosítást. Ezek mind korszerű és 100% -ban biztonságos titkosítási szabványok, és a tökéletes továbbítással kapcsolatos titoktartás biztosítja, hogy a korábbi forgalmi adatokat nem lehet visszafejteni akkor sem, ha egy hacker vagy valaki más megszerezte az aktuális dekódolási kulcsot..

A cég saját DNS-kiszolgálókat üzemeltet, és a DNS-szivárgás-védelem be van építve, akárcsak a kill kapcsoló.

Az IPVanish székhelye az Egyesült Államokban található. Ez aggályokat vethet fel az NSA, az FBI és más bűnüldöző vagy hírszerző ügynökségek óvatos felhasználói számára, akik az USA-ban székhellyel rendelkező technológiai cégek segítségével nyilvánvalóan álcáznak az emberektől. Az IPVanish nulla naplózásának politikájának enyhítenie kell ezeket az aggodalmakat, és a társaságnak nincs nyilvános nyilvántartása arról, hogy senkit letartóztattak vagy támadtak volna a szolgáltatás igénybevétele miatt. Ennek ellenére néhány felhasználót továbbra is elhárít minden olyan VPN-szolgáltató, amely székhelye az Egyesült Államokban és az országokban van, amelyekkel együttműködik a hírszerzés során.

Az IPVanish azon kevés szolgáltató egyike, amely az összes fizikai hardvert birtokolja és üzemelteti, ahelyett, hogy azt harmadik féltől bérelné. Míg a legtöbb VPN egyszerűen szervereket bérel a világ minden tájáról, az IPVanish ezeket vásárolja meg. Ennek vannak előnyei és hátrányai. Az IPVanish nyilvánvalóan nagyobb ellenőrzést gyakorol annak felett, hogy ki fér hozzá a szerverekhez. A szerverek birtoklása ugyanakkor a szolgáltatót bizonyos körülmények között kevésbé rugalmassá teszi, például amikor egy adatközpont, ahol a kiszolgálók vannak elhelyezve, csökkenti adatvédelmi vagy biztonsági előírásaikat. Sokkal könnyebb befejezni a bérleti szerződést és bérbe adni valahol másutt, mint a szerver fizikai áthelyezése.

A felhasználók megadhatják, hogy milyen gyakran szeretnék IP-címüket legalább 45 percenként megváltoztatni.

A beállításokban lévő jelölőnégyzet lehetővé teszi a forgalom zavarását. A mobilalkalmazásban ez „tülekedés”. Ez hasznos bizonyos helyzetekben, amikor nem akarja, hogy az internetszolgáltatója vagy valamely más entitás közted és a VPN-szerver között tudja, hogy csatlakozik-e a VPN-hez. A VPN-ket illetően az obfuzáció a titkosított forgalmat titkosítatlanná teszi. Néhány országban, például a Kínában, ahol a mély csomag ellenőrzést használják a titkosított VPN forgalom azonosítására és blokkolására, például Kínában, az obfuzáció hasznos lehet. Sajnos ez nem fogja segíteni az olyan kiszolgálók blokkolásának feloldását, amelyeket már feketelistára adtak az IP-címek vagy domainjük alapján, ez utóbbi a helyzet Kínában.

Az IPVanish külső e-mail szolgáltatókat használ támogatásra és az ügyfelekkel folytatott egyéb kommunikációra. Az egyetlen elérhető információ a felhasználók e-mail címei. Nincs vevői információ tárolva vagy elérhető.

Az IPVanish jó az ügyfélszolgálatban?

Az IPVanish ügyfélszolgálat a webhelyén található e-mail űrlapra korlátozódik. Itt nem talál élő csevegést vagy telefonos támogatást. A valódi adatvédelmi rajongók számára ez jó dolog, mivel azt jelenti, hogy minden ügyfélszolgálatot házon belül végeznek, és nem utazik át olyan harmadik fél szolgáltatón keresztül, mint a Zendesk. A legtöbb ember számára ez csak egy lassabb reakcióidőt jelent.

A társaság szerint 24 órán keresztül elérhető támogató személyzet áll rendelkezésre, de az általunk benyújtott támogatási jegy szerint a válasz egy-két napig tarthat.

Meglehetősen alapos tudásbázist lehet keresni a vállalat weboldalán.

Milyen az IPVanish összehasonlítása más VPN-ekkel?

Az IPVanish rendkívül magas a sebesség és a magánélet szempontjából, de korlátozottabb feloldási képességeivel rendelkezik, mint a két legnépszerűbb VPN, a NordVPN és az ExpressVPN..

IPVanishExpressVPNNordVPN
Átlagsebesség * 62 Mbps 106 Mbps 17,9 Mbps
Titkosítás típusa 256 bites AES 256 bites AES 256 bites AES
Öld meg a kapcsolót csak az asztalon csak az asztalon az Android kivételével
Lehetővé teszi a torrentet
Naplók azonosító adatai
Feloldja a Netflix USA feloldását
Feloldja az Amazon Prime alkalmazását
Feloldja Hulu-t
Feloldja a BBC iPlayer alkalmazását
Legalacsonyabb havi költség $ 3.25 Havonta 6,67 USD Havonta 3,49 dollár
Pénzvisszafizetési garancia 7 nap 30 nap 30 nap
Összesített értékelés 4 4.5 4.5

* Átlagos sebesség több globális helyen több napi sebességteszt alapján.

* Átlagos sebesség több globális helyen több napi sebességteszt alapján.

Ha IPVanish-ot használ??

Az IPVanish egy könnyen használható VPN-szolgáltatás, amely rengeteg egyidejű kapcsolatot létesít, alkalmazásokat kínál a fő eszközplatformokhoz, erős biztonságot nyújt, nincs naplózás és az átlagos sebesség. Szerverek széles választéka érhető el. A DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelem, a forgalmi zavarok és a megszakító kapcsoló egyaránt be vannak építve. Ha akarod, regisztrálhat és névtelenül fizethet. Az interfész könnyen kezelhető a Kodi és más Android-alapú média rendszerekkel.

A szolgáltatás nem elegendő olyan tartalmak feloldásához, mint a Netflix és a Hulu. A kínai és esetleg más cenzúrát sújtó országok felhasználói nem használhatják a sima alkalmazásokat a blokkok és a feketelisták megkerülésére. Ezek a VPN-ek manapság a legnépszerűbb felhasználási esetei, tehát kár, hogy az IPVanish nem tudja legyőzni vagy nem tudja legyőzni ezeket az akadályokat.

Látogasson el az IPVanish oldalra

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 61 = 62