NordVPN áttekintés 2020 (+ 70% megtakarítás)

NordVPN felülvizsgálatA NordVPN olcsó ...
A biztonság szempontjából az olcsó termékek aggasztanak. ez nem egy olyan területet, amelyben tanácsos lefejezni.
Az alsó színvonalú VPN-ket hibás technológia fogta fel, amely kiszivárogtatja azokat az adatokat, amelyeket a VPN-nek meg kell védenie.


A DNS és az IP szivárgás sok VPN szolgáltatás sajátossága (megosztom a szivárgástesztek eredményeit, amelyeket később a NordVPN-en futtattam ebben a felülvizsgálatban)..

Az „olcsó” VPN-szolgáltatásokat, például a PureVPN-t, hamis állítások tették észre a naplózási politikákkal kapcsolatban, és mások, például Hola, ki voltak téve a felhasználók sávszélességének értékesítésével..

Más „költségvetési” VPN-k lassúak, vagy nem működnek együtt a kedvenc streaming szolgáltatásaival, mint például a Netflix.

Ugrás egyenesen: Működik-e a NordVPN a Netflix-szel??

Folytathatnám a sarkok kivágásának veszélyeit egy VPN-sel, de megkapod a képet. Pénzbe kerül egy jó VPN szolgáltatás futtatása, ami gyanakvóssá tesz engem a NordVPN-nél kevésbé költséges szolgáltatások iránt.

Bármelyik NordVPN még sok értékelő webhelyen magas pontszámot szerez ...

Meg akartam nézni, hogy az NordVPN túl jó-e ahhoz, hogy igaz legyen.

A 2020-as NordVPN áttekintésemben a szolgáltatást ütemtervre tettem az asztali és a mobiltelefonon egyaránt, hogy megtudjam:

 • A NordVPN feloldhatja a webhelyek blokkolását (Netflix, Amazon Prime, BBC és mások)?
 • A NordVPN elég gyors a videó stream-éhez?
 • Mennyire jó az NordVPN biztonsága és milyen adatokkal jelentkezik be a felhasználókat?
 • Engedélyezi-e a torzítást a hálózatán?
 • Hogyan állna fel az NordVPN a tesztek gátja előtt, amit átvettem.
 • Hogyan hasonlít a NordVPN drágább versenytársaihoz, például az ExpressVPN-hez?

Az nordvpn honlap védi az összes eszközt

És nagyon sok minden mást, amit tudni akar. A NordVPN-mel töltött időm a szigorú teljesítményteszteléstől a napi használatig terjedt, hogy kiderüljön, hogyan áll szemben a versenytársak zsúfolt mezőjével.

Összefoglaltam a NordVPN-vel kapcsolatos gondolataimat, de el kell olvasnia a teljes áttekintést, hogy teljes mértékben megismerhessem azt, amit feltártam a tesztelési folyamat során.

Ajánlom a NordVPN-t??

Ajánlom a NordVPN-t azoknak, akik nagyra értékelik a magánélet és a sebesség kérdését, valami olcsón szükségesek, és szeretnének valamit, amely feloldhatja a webhelyek és alkalmazások, például a Netflix használatát. A NordVPN Kínában működik, és a kezdők könnyedén felvehetik néhány perc alatt. A NordVPN alkalmazásai maroknyi speciális szervert tartalmaznak, beleértve dupla VPN-t, P2P-t és dedikált IP-címeket.

A NordVPN 60 országban több mint 5200 szervert üzemeltet, és valószínűleg ez a szám növekedni fog, amikor elolvassa ezt. A NordVPN katonai szintű 256 bites AES titkosítást alkalmaz. Az alkalmazások eszközétől függően alapértelmezés szerint az IKEv2 és az OpenVPN protokollt használják. A torrentálás megengedett, és a szolgáltatás szigorú nulla naplózási irányelvet követ.

ÁLTALÁNOS SZÁM: 42 VPN közül a 2. számú

Sebesség

Átlagsebesség *:

Video streaming támogatás:

streaming

Netflix:

Egyéb streaming szolgáltatások:

Biztonság

Titkosítás típusa:

Ölj kapcsolót:

Naplózási politika:

protokollok:

A pénz értéke

Legalacsonyabb havi költség:

Pénzvisszafizetési garancia:

Weboldal

Pontszám: 8 / 10További információ
17,9 Mbps
HD 1080p
Pontszám: 10 / 10További információ
Igen
Hulu, Prime Video, BBC iPlayer, HBO Now
Pontszám: 10 / 10További információ
256 bites AES
Igen
Nulla naplók
IKEv2, OpenVPN
Pontszám: 9 / 10További információ
$ 2.99
30 nap
https://www.nordvpn.com

* Átlagos sebesség több globális helyen több napi sebességteszt alapján.

NordVPN előnyei és hátrányai

Összefoglaltam, hogy mi tetszett és mit nem tettem a NordVPN áttekintésekor. Ezeket a pontokat részletesebben megvizsgálom, és később a felülvizsgálatban.

Előnyök:

 • Erős biztonság és nincs napló
 • Feloldja azokat a webhelyeket, mint a Netflix, amelyeket a legtöbb VPN nem képes
 • Versenyképes sebességek
 • Kínában működik
 • Akár hat egyidejű kapcsolat
 • Hatalmas globális szerverhálózat

Hátrányok:

 • A streaming szerverek nem vannak megcímkézve
 • Bonyolult asztali alkalmazás
 • Nincs ölés kapcsoló az Androidon

Sebesség: A NordVPN gyors?

Ami a sebességet illeti, az NordVPN pontszáma kissé alacsonyabb az átlagnál. Elég gyors, hogy a legtöbb szerver 1080p HD felbontású videókat közvetítsen, de valószínűleg küzdenek a 4K-os ultra-HD stream-ekkel.

A legtöbb felhasználó nem fog észrevenni sok különbséget, hacsak nincs igazán gyors kapcsolat, például 100 Mbps vagy annál nagyobb. Rengeteg sávszélesség volt a nagyfelbontású igény szerinti video stream-ekhez és tisztességes minőségű élő közvetítésekhez pufferolás nélkül. Úgy tudtam játszani olyan gyors ütemű online játékokat, mint a Brawlhalla és a Rocket League, ha VPN szervert választottam magam közelében, vagy a játék szervert..

vpn sebességmérési eredmények 2020

Érdemes megjegyezni, hogy alkalmanként lassú kiszolgálóval találkoztam, vagy olyan szerverrel, amely csak nem tudna csatlakozni. Úgy tűnik, hogy a NordVPN alkalmazás nem olyan jó, ha automatikusan kiválasztja a legjobb szervert, és sokkal szerencsébb beléptem a szerver listába, és magamat választottam ki. Legutóbbi átalakításában a Nord végül hozzáadta annak lehetőségét, hogy válasszon egy konkrét várost azokban az országokban, ahol szervereket működtet egynél több helyen, például az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban. A közeli szerver kiválasztása javítja az általános sebességet.

Az alapértelmezett VPN protokoll attól függ, hogy milyen típusú készüléket használ. Az iPhone és a MacBook verziók például az IKEv2 protokollt használják, míg a Windows verzió az OpenVPN UDP feletti opcióját választja. Mindkettő jó, biztonságos lehetőség, de az IKEv2 sokkal gyorsabban csatlakozik.

Alkalmazások: Milyen eszközök működnek a NordVPN-vel?

A NordVPN akár hat eszköz számára is lehetővé teszi, hogy egyszerre csatlakozzon egy fiókhoz, tehát ez egy nagyszerű lehetőség, ha meg akarja osztani családjával vagy szobatársával. Az alkalmazások elérhetőek Windows, MacOS, iOS, Android, Linux és Amazon Fire TV rendszerekhez.

nordvpn android 2018

A NordVPN titkosított proxy kiterjesztéseket kínál a Chrome és a Firefox böngészőkhöz. Gondoljon ezekre a VPN-ish eszközökre, amelyek csak az internetes forgalmat titkosítják és irányítják át a böngészőből, nem pedig az egész eszközből.

nordvpn kiterjesztés-króm

Streaming, Netflix és Kodi

Működik-e a NordVPN a Netflix-szel??

Igen, és jobb, mint a legtöbb.

Nézze meg ezt a videót arról, hogy miként lép fel a kanadai Netflixhez a NordVPN segítségével, hogy megnézze, mennyire egyszerű.

A NordVPN számos streaming webhelyet blokkol, többek között a Netflix, a BBC iPlayer, az ABC iView és a Hulu webhelyeket. Az NordVPN ezt védjegyes SmartPlay funkcióval valósítja meg, amelyet alapértelmezés szerint bekapcsolnak a beállításokba. Egy gyors teszt bebizonyítja, hogy a NordVPN a Netflixnél ígérten működik. Itt felkerekítettük a Netflix más VPN-jeinek listáját, amelyek a tesztelésünk során dolgoztak, és itt találhatók további részletek a NordVPN-ről és a Netflix-ről.

NordVPN szerver térkép

Ha hozzáférni akarok egy másik ország Netflix könyvtárához, az NordVPN feloldhatja a Netflix Ausztrália, Kanada, Japán, Hollandia, Egyesült Királyság és az USA blokkolását. Nagyon sok bármilyen szerverhez csatlakozhat, hogy feloldja a Netflix külföldi blokkolását, de mindegyik, kivéve azokat, amelyeket már említettem, átirányítja Önt az amerikai verzióra..

Az adott országban nem minden szerver blokkolja a streaming video blokkolását. Sajnos a NordVPN nem mutatja meg, hogy mely szerverek blokkolják az alkalmazás alkalmazásának blokkolását. Néhány streaming szolgáltatáshoz ellenőriznem kellett a NordVPN weben található tudásbázisát, hogy megtudjam, mely szervereket kell használni. Szerencsére ez csak egy kis kitérő, és kedvencem lehetnek a működő szervereknek, hogy később gyorsan megtalálhassam őket.

Az NordVPN sokkal hosszabb ideig blokkolta a streaming szolgáltatásokat, mint a legtöbb szolgáltató, ami optimizmussá tesz, hogy továbbra is ezt fogja tenni..

Az alkalmazások az összes Kodi-kiegészítővel együtt működnek, amelyekkel teszteltük őket. A Linux és az Amazon Firestick NordVPN alkalmazások különösen hasznosak azoknak a Kodi felhasználóknak, akik ezen eszközökön közvetítik.

Engedélyezi-e a NordVPN a torzítást?

Igen.

Az NordVPN korlátlan P2P-fájlok megosztását teszi lehetővé a felhasználók számára a BitTorrent vagy bármely más protokollon keresztül. Egyes kiszolgálókat kifejezetten a torrentinghez szántak, de Önök dönti el, hogy ezeket használni akarják-e vagy sem.

Az NordVPN biztonsága légmentes, és a szolgáltatás nem tárol naplókat. Nulla. Zilch. Nada. A társaság székhelye Panamában van, amelynek nincs jogi adatmegőrzési követelménye. A NordVPN soha nem fogja tudni, mit csinál online, miközben csatlakozik a VPN-hez.

nordvpn beállítások 2019

A gyilkos kapcsolók be vannak építve a Windows, MacOS és iOS alkalmazásokba. Ha engedélyezve van, a lekapcsolás funkció lekapcsolja az internetet az eszközére, hogy megakadályozza a titkosítatlan adatok szivárgását az internetszolgáltató hálózatán. Az asztalon megadhatja, mely alkalmazásokat védi a kill kapcsoló, és melyeket nem. Meg tudja védeni például a böngészőt a váratlan lekapcsolásoktól, a webböngészőt azonban nem. Sajnos az NordVPN-nek nincs ölési kapcsolója Android-alkalmazásánál az írás ideje óta.

Biztonság

Íme a titkosítási specifikáció:

 • 256 bites AES csatorna titkosítás
 • SHA384 hitelesítés
 • 3072 bites DHE-RSA kulcscsere
 • Tökéletes előzetes titoktartás

Ha egyik sem jelent semmit neked, ne aggódjon. A NordVPN titkosítása megfelel a katonai szintű szabványoknak, és túlmutat egy átlagos felhasználó biztonsági igényein.

Az alkalmazások csatlakozás közben nem szivárognak semmilyen DNS- vagy IP-forgalomra. Ugyanakkor felfedeztem egy állandó IPv6 WebRTC szivárgás az asztali alkalmazás tesztelésekor. Itt találhatók a browserleaks.com oldalán elvégzett teszteredmények:

nordvpn szivárgáspróba

Mint láthatja, a valódi IPv6-címem ki van téve, ha a WebRTC-n keresztül kapcsolódik a VPN-hez. Ez állandó IPv6 WebRTC szivárgást jelez.

Mit jelent ez??

Nos, a legtöbb embernek nincs IPv6 otthona, de sokuknak megvan. A Google “mi az én IPv6-címem?” Ha nem biztos benne.

A legtöbb weboldal nem használja a WebRTC-t, amely protokoll elsősorban IP-n keresztüli hangos kommunikációhoz használatos, ideértve a Skype, Discord és a Google Hangouts böngésző alapú verzióit..

Tehát a legtöbb embernek nincs IPv6-ja, és a legtöbb webhely nem használja a WebRTC-t, de aggodalomra ad okot az a tény, hogy a szivárgás állandó - folyamatosan szivárog. Lehet, hogy amelyet egy webhely használ a valódi IP-cím felfedésére, és viszont annak felismerésére, hogy VPN-t használok-e ha történetesen van IPv6-kapcsolatom.

Amikor a megszakadt kapcsolatokról van szó, amelyeknek Nordnek szerencsére kevés van, a NordVPN hátul van. Választhatom a teljesen vagy semmit letiltó kapcsolót, amely teljesen lekapcsolja az internetet, ha a VPN-kapcsolat megszakad, vagy egy alkalmazás-specifikus kikapcsolási kapcsolót, amely lehetővé teszi a védett programok kiválasztását..

A NordVPN alkalmazások legutóbbi kiegészítése a CyberSec, amely engedélyezve akadályozza meg a hirdetéseket, a rosszindulatú programokat és az adathalászatot. Ha olyan vagy, mint én, akkor már a böngészőjében és az antivírus programban beállította a legtöbb cuccot, de a másik biztonsági réteg soha nem fáj.

A NordVPN nemrégiben hozzáadott egy WifiSec-nek nevezett biztonsági funkciót. Ha ez be van kapcsolva, az alkalmazás automatikusan elindítja a VPN-kapcsolatot, amikor csatlakozok egy új wifi hálózathoz. Be tudom állítani, hogy automatikusan csatlakozzon a Nordhoz mind biztonságos, mind nem biztonságos Wi-Fi hálózatokon.

A NordVPN működik Kínában?

Igen.

Az NordVPN 2017. június végén bejelentette, hogy feloldhatja a Kínában cenzúrázott webhelyek és tartalmak feloldását. A legtöbb kínai szárazföldi felhasználónak képesnek kell lennie arra, hogy normál módon csatlakozzon egy szerverhez a nagy tűzfal megkerülésére.

nordvpn szerverek 2019

Ha ez nem sikerül, a Nord arra utasítja a felhasználókat, hogy lépjenek alkalmazásának Beállítások menüjébe, válassza az Speciális beállítások lehetőséget, és váltsanak át az elmosódott szerverekre. Ez a titkosított internetes forgalmat titkosítatlanná teszi, ami megakadályozza, hogy Kína mély csomag ellenőrző rendszere azonosítsa a VPN-kapcsolatokat. Lehet, hogy hozzáad egy kis késést, de a legtöbb felhasználó valószínűleg nem fog észrevenni a teljes sebességbeli különbséget.

Az elfogyasztott kiszolgálók funkció jelenleg csak az alkalmazás Windows, Android és MacOS verzióinál érhető el. További információ az NordVPN Kínában történő használatáról itt.

Vajon jó a NordVPN ügyfélszolgálata??

A NordVPN éjjel-nappal élő chat-támogatást és jegy-benyújtási rendszert is kínál.

nordvpn élő chat 2

Két percen belül kapcsolatba léptem egy élő chat-támogatással foglalkozó képviselővel. A képviselő tájékozottnak tűnt a termékről, és nem olyan, mint egy kiszervezett cég, amely másolja és beilleszti a válaszokat.

A weboldal tartalmaz egy rengeteg keresésre képes súgót és bemutató cikket a támogatási szakaszban, beleértve azokat a kiszolgálókat is, amelyeket használni kell a streaming webhelyek feloldásához. Mind a weboldal, mind az alkalmazás hirdetésmentes, és nem kaptam kéretlen e-maileket a teszt időszakában.

NordVPN árképzés

A költségvetést? Semmi gond.

A NordVPN hároméves terve havi 3,49 dollárba kerül, az egyéves terv havi 6,99 dollárra emelkedik, az egy hónapos terv pedig havi 11,95 dollárra megy át..

A NordVPN olcsó, főleg, ha a többéves terveket választja. És ha elosztja a számlát közeli barátjával vagy szeretteivel, ez alapvetően zsebváltás. A jelenlegi áron nehéz lenne jobb VPN-t találni.

NordVPN árképzés
3 éves terv 2 éves terv 1 éves terv 1 hónapos terv
Havonta 2,99 USD Havonta 3,99 USD Havonta 6,99 USD Havonta 11,95 USD

Érdemes megjegyezni, hogy minden terv tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát, így kipróbálhatja a szolgáltatási kockázatot, és törölheti, ha nem teljesen boldog.

Itt megtekintheti a NordVPN árait a helyi pénznemben.

Meg kellene vásárolnom a NordVPN-t?

Most, hogy néhány hétig használtam a NordVPN-t, ajánlom másoknak?

Fogadsz!

Alacsony ára ellenére a NordVPN minőségi szolgáltatást kínál, kiváló hírnévvel. Erősen ajánlom, ha fel akarja tiltani a régiókhoz kötött tartalmak külföldről való feloldását, megkerülni a cenzúrát olyan országokban, mint Kína, vagy csak elrejteni kínzó tevékenységeit az internetszolgáltatóktól. Az alkalmazásokat könnyen megtanulhatja, függetlenül attól, hogy új vagy-e a VPN-ekhez, vagy évek óta használja őket.

Az asztali alkalmazások kissé lassúak lehetnek, és az Android-alkalmazásoknak komolyan szükségük van egy kill kapcsolóra, ám ezek összességében kisebb panaszok. Találtam egy szivárgást, amely felfedheti az IPv6-os felhasználók IP-címét, tehát remélem, hogy hamarosan megjavul.

NordVPN kuponok

Itt van a legújabb és egyetlen NordVPN kupon

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

alternatívák

A NordVPN nagyszerű, de van néhány erős versenyzője.

Az ExpressVPN drágább, de ezzel a többletköltséggel valóban prémium élmény érhető el. Nagyjából ugyanaz, mint a NordVPN, amikor a streaming webhelyek, a sebesség és a biztonság feloldását érinti, de jobb útválasztó támogatást kínál, és tartalmaz egy intelligens DNS proxy szolgáltatást a streaming video feloldásához olyan eszközökön, amelyek általában nem támogatják a VPN-ket. Az alkalmazások támogatják a megosztott alagút kialakítását is.

Ha költségvetés-barát alternatívát szeretne, mint az Express, fontolja meg a CyberGhost alkalmazást. Ez a leggyorsabb VPN, amelyet teszteltem, és körülbelül ugyanolyanba kerül, mint a NordVPN, miközben versenyképes biztonságot kínál. Kínában azonban ez nem működik jól, és ugyanolyan sok streaming webhelyet sem enged fel.

Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan lehet összehasonlítani a NordVPN-t a két legnépszerűbb szolgáltatással, az ExpressVPN-vel és a privát internet-hozzáféréssel (PIA)..

NordVPNExpressVPNPrivate Internet hozzáférés
Átlagsebesség * 17,9 Mbps 106 Mbps 84 Mbps
Titkosítás típusa 256 bites AES 256 bites AES 128 bites AES
Öld meg a kapcsolót az Android kivételével csak az asztalon
Lehetővé teszi a torrentet
Naplók azonosító adatai
Feloldja a Netflix USA feloldását
Feloldja az Amazon Prime alkalmazását
Feloldja Hulu-t
Feloldja a BBC iPlayer alkalmazását
Legalacsonyabb havi költség Havonta 3,49 dollár Havonta 6,67 USD Havonta 2,97 USD
Pénzvisszafizetési garancia 30 nap 30 nap 7 nap
Összesített értékelés 4.5 4.5 4.0

* Átlagos sebesség több globális helyen több napi sebességteszt alapján.

* Napi több sebességteszt alapján több globális helyre számítva az átlagos sebesség.

Látogasson el a NordVPN oldalra

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

43 + = 53