NordVPN Review 2020 (+ Economisiți 70%)

Recenzie NordVPNNordVPN este ieftin ...
Când vine vorba de securitate, produsele ieftine mă îngrijorează. Este nu o zonă pe care mă sfătuiesc să derapajeze.
VPN-urile substandard au fost surprinse cu o tehnologie defectuoasă care scurge chiar datele pe care un VPN ar trebui să le protejeze.


Scurgerile DNS și IP sunt o problemă specială a multor servicii VPN (Voi împărtăși rezultatele mele din testele de scurgere pe care le-am efectuat pe NordVPN ulterior în această revizuire).

Serviciile VPN „low cost” precum PureVPN au fost surprinse făcând afirmații false despre politicile de logare, iar altele, precum Hola, au fost expuse pentru vânzarea lățimii de bandă a utilizatorilor săi..

Alte VPN-uri „bugetare” sunt lente sau nu vor funcționa cu serviciile de streaming preferate, cum ar fi Netflix.

DREPTUL LA JUMP LA: Funcționează NordVPN cu Netflix?

Aș putea continua despre pericolele tăierii colțurilor cu un VPN, dar obții poza. Costă bani pentru a rula un serviciu VPN bun, ceea ce mă suspectează în privința serviciilor care costă la fel de puțin ca NordVPN.

Orice NordVPN a obținut un scor ridicat pe multe site-uri web de recenzie ...

Am vrut să văd de la sine dacă NordVPN era prea bun ca să fie adevărat.

În review-ul meu NordVPN 2020, am pus serviciul în pas atât pe desktop cât și pe mobil pentru a afla:

 • Poate NordVPN să deblocheze site-urile web (Netflix, Amazon Prime, BBC și altele)?
 • NordVPN este suficient de rapid pentru a transmite video?
 • Cât de bună este securitatea NordVPN și ce date se conectează la utilizatori?
 • Permite torentarea în rețeaua sa?
 • Cum ar fi NordVPN să se ridice în favoarea testelor prin care am trecut.
 • Cum se compară NordVPN cu rivalii săi mai scumpi, cum ar fi ExpressVPN?

pagina de start nordvpn vă protejează toate dispozitivele

Și aproape tot ce altceva ați dori să știți. Timpul meu alături de NordVPN a variat de la testarea riguroasă a performanței până la utilizarea de zi cu zi pentru a afla cum stă în fața câmpului de concurenți aglomerat.

Am rezumat gândurile mele despre NordVPN, dar va trebui să citiți toată recenzia pentru a vedea ce am descoperit în timpul procesului de testare.

Recomand NordVPN?

Recomand NordVPN persoanelor care apreciază atât confidențialitatea, cât și viteza, au nevoie de ceva ieftin și doresc ceva care poate debloca site-urile web și aplicațiile precum Netflix. NordVPN funcționează în China și este ușor pentru începători să ridice în câteva minute. Aplicațiile NordVPN includ o serie de servere specializate, inclusiv dublu VPN, P2P și adrese IP dedicate.

NordVPN operează peste 5.200 de servere în 60 de țări, iar acest număr va fi probabil crescut până când citiți acest lucru. NordVPN folosește criptarea AES de 256 biți de grad militar. Aplicațiile folosesc protocoalele IKEv2 și OpenVPN în mod implicit, în funcție de dispozitivul dvs. Torrenting este permis, iar serviciul respectă o politică strictă de jurnaluri zero.

RANK GENERAL: nr. 2 din 42 VPN-uri

Viteză

Viteza medie *:

Asistență de streaming video:

Streaming

Netflix:

Alte servicii de streaming:

Securitate

Tipul de criptare:

Switch Kill:

Politica de jurnal:

Protocoale:

Valoare pentru bani

Cel mai mic cost lunar:

Banii inapoi garantat:

website

Scor: 8 / 10Citește mai mult
17,9 Mbps
HD 1080p
Scor: 10 / 10Citește mai mult
da
Hulu, Prime Video, BBC iPlayer, HBO Now
Scor: 10 / 10Citește mai mult
AES de 256 biți
da
Zero jurnalele
IKEv2, OpenVPN
Scor: 9 / 10Citește mai mult
$ 2,99
30 de zile
https://www.nordvpn.com

* Viteza medie pe mai multe locații globale bazate pe mai multe teste de viteză pe zi.

NordVPN pro și contra

Am rezumat ceea ce mi-a plăcut și ce nu am făcut din vremea mea, trecând în revista NordVPN. Voi examina în detaliu fiecare dintre aceste puncte și mai târziu în recenzie.

Pro:

 • Securitate puternică și fără jurnal
 • Deblochează site-uri precum Netflix pe care majoritatea VPN-urilor nu le pot
 • Viteze competitive
 • Funcționează în China
 • Până la șase conexiuni simultane
 • Rețea uriașă de server global

Contra:

 • Serverele în streaming nu sunt etichetate
 • Aplicație greoaie pentru desktop
 • Fără opțiune de omor pe Android

Viteză: NordVPN este rapid?

Când vine vorba de viteză, NordVPN are un scor ușor mai mic decât media. Este suficient de rapid pentru a transmite video în 1080p HD pe majoritatea serverelor, dar s-ar putea să te confrunți cu fluxuri ultra-HD 4k.

Majoritatea utilizatorilor nu vor observa o diferență mare decât dacă sunteți într-o conexiune foarte rapidă, cum ar fi 100 Mbps sau mai mult. Am avut o lățime de bandă pentru fluxuri video la cerere de înaltă definiție și fluxuri live de calitate decentă, fără tamponare. Am putut juca jocuri online cu ritm rapid precum Brawlhalla și Rocket League alegând un server VPN fie lângă mine, fie pe serverul de joc..

Rezultatele testului de viteză vpn 2020

Este demn de remarcat faptul că am întâlnit serverul lent ocazional sau unul care pur și simplu nu s-ar conecta. Se pare că aplicația NordVPN nu este tocmai grozavă la selectarea automată a celui mai bun server și am avut mai mult noroc să intru în lista de server și să aleg unul singur. În ultimul său reproiect, Nord a adăugat în sfârșit opțiunea de a selecta un anumit oraș în țările în care operează servere în mai multe locații, precum SUA și Marea Britanie. Alegerea unui server din apropiere îmbunătățește viteza în general.

Protocolul VPN implicit depinde de tipul de dispozitiv pe care îl utilizați. Versiunile iPhone și Macbook, de exemplu, folosesc protocolul IKEv2, în timp ce versiunea Windows optează pentru OpenVPN peste UDP. Ambele sunt opțiuni bune, sigure, dar IKEv2 se conectează mult mai rapid.

Aplicații: Ce dispozitive funcționează cu NordVPN?

NordVPN permite până la șase dispozitive să se conecteze în același timp pe un singur cont, deci este o opțiune excelentă dacă doriți să partajați cu familia sau cu un coleg de cameră. Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS, Android, Linux și Amazon Fire TV.

nordvpn android 2018

NordVPN oferă extensii proxy criptate pentru browserele Chrome și Firefox. Gândiți-vă la acestea ca la unelte VPN-ish care criptează și reintegra traficul web din browserul dvs. și nu de pe întregul dispozitiv.

extensie nordvpn-crom

Streaming, Netflix și Kodi

Funcționează NordVPN cu Netflix?

Da, și mai bine decât cei mai mulți.

Vedeți acest videoclip despre mine accesând US Netflix din Canada cu NordVPN pentru a vedea cât de ușor este.

NordVPN deblochează mai multe site-uri de streaming, inclusiv, fără a se limita la Netflix, BBC iPlayer, ABC iView și Hulu. NordVPN realizează acest lucru prin funcția sa SmartPlay, care este activată în mod implicit în setări. Un test rapid de către noi demonstrează că NordVPN funcționează așa cum a fost promis cu Netflix. Am rotunjit aici o listă de alte VPN-uri pentru Netflix care au funcționat în testarea noastră și iată mai multe detalii despre NordVPN și Netflix.

Harta serverului NordVPN

Dacă vreau să accesez biblioteca Netflix a altei țări, NordVPN poate debloca Netflix Australia, Canada, Japonia, Olanda, Marea Britanie și SUA. Vă puteți conecta la aproape orice server pentru a debloca Netflix din străinătate, dar toate, cu excepția celor pe care tocmai le-am menționat, vă vor redirecționa către versiunea din SUA.

Nu toate serverele dintr-o anumită țară vor debloca streamingul video. Din păcate, NordVPN nu vă arată ce servere deblochează ceea ce este în aplicație. Pentru unele servicii de streaming, a trebuit să verific baza de cunoștințe a NordVPN pe web pentru a afla ce servere să folosească. Din fericire, acesta este doar un mic ocol și pot prefera serverele care funcționează, astfel încât să le găsesc mai repede mai târziu.

NordVPN a deblocat serviciile de streaming mult mai mult decât cei mai mulți furnizori, ceea ce mă face optimist că va continua să facă acest lucru.

Aplicațiile funcționează cu toate suplimentele Kodi cu care le-am testat. Aplicațiile Linux și Amazon Firestick NordVPN sunt deosebit de utile utilizatorilor Kodi care transmit stream pe aceste dispozitive.

Permite NordVPN torrenting?

da.

NordVPN permite utilizatorilor nelimitatul de fișiere P2P prin BitTorrent sau orice alt protocol. Unele servere sunt special concepute pentru a face torrenting, dar depinde de dvs. dacă doriți să le utilizați sau nu.

Securitatea NordVPN este etanșă, iar serviciul nu stochează niciun jurnal. Zero. Zilch. Nada. Compania este încorporată în Panama, care nu are cerințe legale de păstrare a datelor. NordVPN nu va ști niciodată ce faci online când ești conectat la VPN.

setări nordvpn 2019

Comutatoarele Kill sunt încorporate în aplicațiile Windows, MacOS și iOS. Când este activată, funcția de comutare a opririi va opri internetul pe dispozitivul dvs. pentru a preveni scurgerile de date necriptate în rețeaua ISP. Pe desktop, puteți specifica ce aplicații sunt protejate de switch switch și care nu. De exemplu, vă puteți proteja browserul de deconectări neașteptate, dar nu și browserul dvs. web. Din nefericire, NordVPN îi lipsește un comutator de ucid pe aplicația sa de Android încă din momentul scrierii.

Securitate

Iată specificațiile de criptare:

 • Criptarea canalului AES de 256 biți
 • Autentificare SHA384
 • Schimb de chei DHE-RSA 3072 biți
 • Perfect secret înainte

Dacă nimic din asta nu înseamnă nimic pentru tine, nu-ți face griji. Criptarea NordVPN corespunde standardelor de grad militar și depășește nevoile de securitate ale unui utilizator mediu.

Aplicațiile nu scurg niciun trafic DNS sau IP în timp ce sunt conectate. Totuși, am descoperit a Scurgere persistentă WebRTC IPv6 la testarea aplicației desktop. Iată rezultatele testelor de pe browserleaks.com:

test de scurgere nordvpn

După cum puteți vedea, adresa mea reală IPv6 este expusă atunci când este conectată la VPN prin WebRTC. Aceasta indică o scurgere IPv6 WebRTC persistentă.

Deci ce înseamnă asta?

Ei bine, majoritatea oamenilor nu au IPv6 în casele lor, dar mulți o fac. Google „care este adresa mea IPv6?” Dacă nu sunteți sigur.

Majoritatea paginilor web nu folosesc WebRTC, care este un protocol utilizat în principal pentru comunicațiile de voce peste IP, inclusiv versiunile browser-ului Skype, Discord și Google Hangouts..

Deci, majoritatea oamenilor nu au IPv6 și majoritatea site-urilor web nu folosesc WebRTC, dar faptul că scurgerea este persistentă - scurge tot timpul - este un pic de îngrijorare. Ar putea fi folosit de un site web pentru a dezvălui adresa mea IP reală și, la rândul meu, detectează dacă folosesc o VPN dacă se întâmplă să am conectivitate IPv6.

Când vine vorba de conexiunile scăzute, pe care Nord le are din fericire puține, NordVPN are spatele meu. Pot opta între un comutator de ucidere totală sau de nimic care deconectează complet internetul dacă scade conexiunea VPN sau un comutator de ucidare specific pentru aplicație care îmi permite să aleg ce programe sunt protejate.

Un plus recent la aplicațiile NordVPN este CyberSec, care atunci când este activat blochează reclame, malware și amenințări de phishing. Dacă sunteți ca mine, aveți deja cele mai multe lucruri setate pe browser și programul antivirus, dar un alt nivel de securitate nu doare niciodată.

NordVPN a adăugat recent o caracteristică de securitate numită WifiSec. Cu această funcție activată, aplicația inițiază automat o conexiune VPN ori de câte ori mă conectez la o nouă rețea wifi. Îl pot seta pentru conectarea automată la Nord atât în ​​rețelele Wi-Fi securizate, cât și pe cele nesigure.

Funcționează NordVPN în China?

da.

NordVPN a anunțat la sfârșitul lunii iunie 2017 că poate debloca site-urile web și conținutul cenzurat în China. Majoritatea utilizatorilor din China continentală ar trebui să se poată conecta pur și simplu la un server în mod normal de a ocoli Marele Firewall.

servere nordvpn 2019

Dacă aceasta nu reușește, Nord recomandă utilizatorilor să intre în meniul Setări al aplicației sale, selectați Setări avansate și comutați pe serverele nefuncționale. Acest lucru face ca traficul internet criptat să pară necriptat, ceea ce împiedică sistemul de inspecție profundă a pachetelor din China să identifice conexiunile VPN. Ar putea adăuga o cantitate mică de latență, dar probabil că majoritatea utilizatorilor nu vor observa o diferență de viteză în general.

Funcția serverele nefuscate este disponibilă în prezent numai în versiunile Windows, Android și MacOS ale aplicației. Citiți mai multe despre utilizarea NordVPN în China aici.

Este serviciul clienților NordVPN este bun?

NordVPN oferă asistență pentru chat-ul live și continuu și un sistem de depunere a biletelor.

nordvpn live chat 2

Am fost conectat la un reprezentant pe suport de chat live în două minute. Reprezentantul părea cunoscut despre produs și nu ca o firmă externalizată care copiază și lipeste răspunsurile.

Site-ul web include o gamă decentă de articole de ajutor și tutoriale capabile de căutare în secțiunea de asistență, inclusiv ce servere să folosească pentru a debloca site-urile de streaming. Atât site-ul web, cât și aplicația sunt fără anunțuri și nu am primit niciun e-mail nesolicitat în perioada de testare.

Prețuri NordVPN

Pe un buget? Fără griji.

Planul de trei ani al NordVPN costă 3,49 USD pe lună, planul pe un an se ridică la 6,99 dolari pe lună, iar planul pe o lună este un abrupt de 11,95 dolari pe lună..

NordVPN este ieftin, mai ales dacă optați pentru planurile multianuale. Și dacă împărțiți factura cu un prieten apropiat sau cu persoana iubită, este practic schimbarea buzunarului. La prețul actual, ar fi greu să găsiți o VPN mai bună.

Prețuri NordVPN
Plan de 3 ani Plan de 2 ani Plan de 1 an Plan de 1 lună
2,99 USD pe lună 3,99 USD pe lună 6,99 USD pe lună 11,95 USD pe lună

Este demn de remarcat faptul că toate planurile includ o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, astfel încât să puteți încerca serviciul fără riscuri și să îl anulați dacă nu sunteți pe deplin mulțumit.

Consultați prețurile NordVPN în moneda dvs. locală aici.

Ar trebui să cumpăr NordVPN?

Acum că am folosit NordVPN timp de câteva săptămâni, l-aș recomanda altora?

Pariați!

În ciuda prețului scăzut, NordVPN oferă un serviciu de calitate cu o reputație sterlă. Îl recomand cu încredere dacă doriți să deblocați conținutul blocat în regiune din străinătate, să ocoliți cenzura în țări precum China sau să ascundeți pur și simplu activitatea dvs. torrentantă de ISP. Aplicațiile sunt ușor de aflat dacă ești nou la VPN sau le folosești de ani buni.

Aplicațiile pentru desktop pot fi puțin lente, iar aplicația Android are foarte multă nevoie de un comutator de ucidere, dar acestea sunt plângeri minore în general. Am găsit o scurgere care ar putea expune adresa IP a utilizatorilor cu IPv6, așa că sper să se rezolve în curând.

Cupoane NordVPN

Iată cel mai recent și singurul cupon NordVPN

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

alternative

NordVPN este excelent, dar are câțiva concurenți puternici.

ExpressVPN este mai scump, dar cu acest cost suplimentar vine o experiență cu adevărat premium. Este aproximativ la fel ca NordVPN când vine vorba de deblocarea site-urilor de streaming, viteză și securitate, dar oferă o asistență mai bună a routerului și include un serviciu proxy DNS inteligent pentru deblocarea fluxului video de pe dispozitive care nu acceptă în mod normal VPN-uri. Aplicațiile acceptă, de asemenea, tunelarea divizată.

Dacă doriți o alternativă mai bugetară decât Express, luați în considerare CyberGhost. Este cea mai rapidă VPN pe care am testat-o ​​și costă cam la fel ca NordVPN, oferind în același timp securitate competitivă. Cu toate acestea, nu funcționează bine în China și nu deblochează la fel de multe site-uri de streaming.

Iată o comparație a modului în care NordVPN se compară cu două dintre cele mai populare servicii, ExpressVPN și Accesul la internet privat (PIA).

NordVPNExpressVPN Acces la internet privat
Viteza medie * 17,9 Mbps 106 Mbps 84 Mbps
Tipul de criptare AES de 256 biți AES de 256 biți AES pe 128 de biți
Kill Switch exclusiv Android doar pentru desktop
Permite Torrenting
Registre de identificare a jurnalelor
Deblochează Netflix SUA
Deblochează Amazon Prime
Deblochează Hulu
Deblochează BBC iPlayer
Cel mai mic cost lunar 3,49 USD pe lună 6,67 USD pe lună 2,97 USD pe lună
Banii inapoi garantat 30 de zile 30 de zile 7 zile
Rating general 4.5 4.5 4

* Viteza medie pe mai multe locații globale bazate pe mai multe teste de viteză pe zi.

* Viteza medie calculată pe mai multe locații globale bazate pe mai multe teste de viteză pe zi.

Accesați NordVPN

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 − = 14