Преглед на CyberGhost

Последният път, когато прегледах CyberGhost, проблеми като DNS течове и ограничена съвместимост с услугите за стрийминг затрудни ми препоръчаното.

Исках да видя дали обновената услуга адресира тези проблеми ...

Освен това, промяната в собствеността породи сериозни въпроси относно компанията-майка на CyberGhost и нейната страшна история.

Повече за това по-късно ...

В ревюто си за CyberGhost през 2019 г. тествам услугата както на настолен, така и на мобилен телефон, за да разбера:

 • Може ли CyberGhost да деблокира уебсайтове (Netflix, Amazon Prime, BBC и т.н.)?
 • CyberGhost достатъчно бърз ли е за поточно видео?
 • Колко добра е сигурността на CyberGhost?
 • Ако произходът на компанията ви засяга?
 • Има ли по-добри варианти за една и съща цена. И ако е така, какво?

И още много аспекти на тази многостранна услуга.

Преди да навлезем в детайла, ето преглед на основните данни за производителността на Cyberghost, включително скорости, поточни възможности и сигурност.

Ключови данни на CyberGhost

ОБЩО РАЗМЕРЕНИЕ: # 3 от 42

скорост

Средната скорост *:

Поддръжка на видео потоци:

Streaming

Нетфликс:

Други поточни услуги:

Сигурност

Тип криптиране:

Kill Switch:

Политика за регистрация:

протоколи:

Съотношение качество-цена

Най-ниска месечна цена:

Гарантирано връщане на парите:

уебсайт

Резултат: 10 / 10Прочетете повече
58 Mbps
4K UHD
Резултат: 9 / 10Прочетете повече
да
Hulu, HBO Now, BBC iPlayer, Crunchyroll
Резултат: 9 / 10Прочетете повече
256-битов AES
да
Няма идентификационни регистрационни файлове
OpenVPN, IKEv2, L2TP
Резултат: 9 / 10Прочетете повече
$ 2.75
45 дни
https://www.Cyberghost.com

* Средна скорост за множество глобални локации на базата на множество тестове за скорост на ден.

По време на най-новия си опит с CyberGhost, аз го използвах за отблокиране на видео потоци, осигуряване на отворени връзки през wifi и предотвратяване на моя интернет доставчик да наблюдава сърфирането и изтеглянията в мрежата..

Резюме на CyberGhost

CyberGhost е силна всестранна VPN, но я препоръчвам най-силно на хората, които искат поточно видео от чужбина. Бързите скорости и въздухонепроницаемата сигурност също го правят добър кандидат за торент, а приложенията са достатъчно лесни за използване на почти всеки.

Преди да се запознаем с подробностите, ето как CyberGhost сравнява NordVPN и ExpressVPN, две от най-добрите и най-популярните VPN мрежи на пазара.

CyberghostNordVPNExpressVPN
Средната скорост * 58 Mbps 17,9 Mbps 106 Mbps
Тип шифроване 256-битов AES 256-битов AES 256-битов AES
Kill Switch 7 с изключение на Android само за десктоп
Позволява Torrenting
Записи, идентифициращи журнали
Деблокира Netflix US
Деблокира Amazon Prime
Деблокира Hulu
Деблокира BBC iPlayer
Най-ниска месечна цена $ 2.75 на месец $ 3,49 на месец $ 6.67 на месец
Гарантирано връщане на парите 45 дни 30 дни 30 дни
Обща класация 4 4.5 4.5

* Средна скорост за множество глобални локации на базата на множество тестове за скорост на ден.

Въпреки че има много неща за харесване на CyberGhost, той няма да е подходящ за всички. Нека се гмурнем и да разберем къде е отличен и къде се бори.

Плюсове и минуси на CyberGhost

Ето резюме на това какво ми хареса и какво не бях от времето си, когато прегледах CyberGhost.

Ще се запозная подробно с всяка от тези точки и по-късно в рецензията.

Професионалисти:

 • Най-бързият VPN от 2019 г. според нашите тестове
 • Спечелете перфектен резултат в нашата строга оценка на поверителността и сигурността
 • Позволява седем едновременни връзки
 • Улеснява разблокирането на поточни сайтове от чужбина, включително и от Netflix от САЩ
 • Поддръжка на чат на живо
 • Нулеви трупи

Недостатъци:

 • Не работи надеждно от Китай или ОАЕ
 • Няма приложения за рутери или Linux
 • Компанията-майка има лоша репутация

Скорост: Бърз ли е CyberGhost?

CyberGhost затруднява конкуренцията, когато става дума за бърза скорост на изтегляне. Той лесно оглави списъка с най-бързите ви VPN за 2019 г. За повечето места имах достатъчно честотна лента, за да предавам 4K видео.

CyberGhost спечели първото място в нашето сравняване на скоростта на тест през 2019 г. със средна скорост на изтегляне от 75 Mbps за всички места и тествани времена. Това включва международни сървъри в Северна Америка, Европа и Азия. Ако сте на гигабитна Ethernet връзка, може да забележите забавяне, но наличната честотна лента е повече от достатъчна за средния потребител.

Можете да изберете от OpenVPN, IKEv2 или L2TP протоколи или да оставите CyberGhost да избере за вас. IKEv2 установява връзките най-бързо и е най-подходящ за мобилни устройства, които са склонни временно да загубят връзка или често да превключват между wifi и мобилни данни. OpenVPN е необходим, ако планирате да използвате функцията Изключения.

Успях да предавам 4K UHD видео при използване на близки сървъри в САЩ. Също така бях в състояние да играя бързо развиващи се онлайн игри като Rocket League и Brawlhalla без много добавено забавяне при въвеждане, стига да избирам сървър, разположен близо до мен или сървъра на играта. Връзките бяха надеждни и никога не паднаха през периода на теста.

Сървърите за всяка страна се показват на разстояние от потребителя и текущото зареждане на сървъра. Това може да ви помогне да дадете представа колко латентност и честотна лента да очаквате. Можете да изберете местоположение на сървъра или конкретен сървър в рамките на това местоположение.

Колко бърз е CyberGhost?Щракнете за уголемяване

Имайте предвид, че тези тестове могат да служат само като общо указание за ефективността, което може да видите, и не могат да се считат за окончателни. Присъщата нестабилност на интернет добавя значителен фактор за случайност. Потребителите с по-бързи връзки вероятно ще видят по-големи несъответствия в скоростта.

Приложения: Какви устройства работят с CyberGhost?

Открих, че CyberGhost работи на повечето основни операционни системи и е щедър в квотата си за връзка.

Приложенията са достъпни за всички основни операционни системи освен една…

CyberGhost позволява на абонатите да се свързват до седем устройства наведнъж по единен план. Приложенията са достъпни за Windows, MacOS, iOS, Android и Amazon Fire TV.

Предлага се безплатно разширение за браузър, но не е чудесно за деблокиране на стрийминг сайтове, не е толкова сигурно и се свързва само до четири места.

Потребителите на Linux ще трябва да се откажат от приложенията и ръчно конфигуриране на връзки.

Платен план предоставя достъп до над 5 500 сървъра в 90 страни.

cyberghost 7 android ss

Приложенията CyberGhost преминаха през някои основни редизайн за най-новите версии. Срещнах няколко грешки в интерфейса на работния плот и досадно известие за Android, когато VPN не беше свързан, но в голямата схема, това бяха малки недостатъци, които лесно могат да бъдат отстранени в бъдещи актуализации.

CyberGhost не използва най-удобния за начинаещи дизайн, но няма да са ви необходими повече от няколко минути, за да се запознаете с всички входове и изходи.

Поток, Netflix и Kodi

CyberGhost работи ли с Netflix?

да.

След прекъсване след глобалното представяне на Netflix, CyberGhost вече надеждно деблокира американската Netflix. Той може също да деблокира френските и германските библиотеки на Netflix, които имат малко по-различни каталози на предавания, включително някои, които не са налични в американската версия.

Закръглих списък с други VPN, които работят с Netflix тук, който включва анализ на 59 VPN в 30 държави.

cyberghost 7 ss 4

Повечето VPN приложения просто дават списък на местоположенията на сървърите, с които да се свържете, но CyberGhost работи малко по-различно. Позволява ми да избера сървър въз основа на това как искам да използвам VPN. В допълнение към списък с местоположения, мога да уточня, че искам да правя торент или поточно предаване. Опцията за стрийминг ми позволява да търся сървъри по поточния канал, който деблокират, включително:

 • Netflix САЩ, Франция и Германия
 • Hulu
 • Crunchyroll
 • Amazon Prime Video
 • BBC iPlayer

… и много други. Просто изберете едно от тях, за да се свържете с подходящ сървър. Този нов подход е изключително удобен в сравнение с други VPN, които изискват или да се свържете с обслужването на клиенти, или просто да отгатнете на кои сървъри да деблокирате какво.

Тествах CyberGhost с множество добавки на Kodi и той работи безотказно с всички тях. Приложенията Firestick и Android TV работят чудесно с дистанционни управления, ако не използвате мишка или сензорен екран.

Благодарение на отличните скорости на CyberGhost, мога да стриймвам с 1080p HD и евентуално 4K UHD.

CyberGhost позволява ли торент?

да.

CyberGhost позволява неограничен торент и работи с много сървъри, оптимизирани за безопасно и бързо изтегляне. Те са ясно обозначени в „За порой”В приложението.

Защита на приложението ми позволява да посоча кои приложения трябва да бъдат разрешени да се свързват с интернет само когато е свързан VPN. Ако например използвам торент, мога да добавя моя торент клиент към този списък, така че той никога да не се използва без VPN. Всеки път, когато стартирам своя торент мениджър, CyberGhost автоматично ще се свърже.

защита на приложението на cyberghost

Убийте превключватели са налични както в настолните, така и в мобилните приложения, което е рядкост - повечето VPN не ги разполагат в своите версии за iOS и Android. Превключвателят за убиване прекъсва интернет към моето устройство, ако внезапно връзката VPN спадне, предотвратявайки изтичането на нешифровани данни.

Сигурност, поверителност и регистрация

Много VPN твърдят, че предлагат превъзходна сигурност, когато всъщност страдат от течове на данни и остарели стандарти за криптиране. Заинтригувах се дали CyberGhost отговаря на претенциите си.

ipv6 тест резултати киберхостРезултати от тестове от browserleaks.com

Докато CyberGhost първоначално е бил разработен в Германия, по-късно компанията се премества в Румъния, страна, в която няма задължителни закони за запазване на данни. Това е добра новина за потребителите, които търсят поверителност, тъй като личните данни могат да се запазват само ако се даде недвусмислено съгласие.

CyberGhost не се регистрира потребителско поведение, уеб цели или комуникация. Той поддържа някои регистрационни файлове, но нито един, който може да бъде свързан с отделен потребител. Данните за плащане и регистрация не са обвързани с VPN услугата и потребителите получават анонимен идентификационен номер. Въпреки че уебсайтът CyberGhost събира доста обем от информация за посетителите, нищо от това не е свързано с използването на VPN услугата. Приложенията събират някои нелични данни за анализи и ги изпращат до MixPanel. Това включва неща като опити за връзка, но не и вашият IP адрес, времеви марки за връзка, идентификатор на потребител или VPN сървър.

Ето подробности за криптирането:

 • 256-битово AES криптиране
 • 2,048-битови RSA ключове
 • SHA256 удостоверяване
 • Перфектната секретност напред гарантира, че дори ако ключът ми за криптиране е компрометиран, той не може да се използва за декриптиране на минали сесии.

CyberGhost използва своя собствена частни DNS сървъри по подразбиране, въпреки че мога да ги променя в настройките. Приложенията предотвратяване на всички течове на DNS, IPv6 и WebRTC. IPv6 всъщност е деактивиран, когато е свързан към всеки CyberGhost сървър, следователно не може да изтече IPv6 трафик.

cyberghost dns предотвратяване на течове

Мога да настроя CyberGhost да автоматично защита мен в непознати wifi мрежи, което е удобно по време на пътуване. Както бе споменато в секцията за порой, убийте превключвател и защита на приложението са полезни функции за сигурност.

The „Изключения”Функция работи подобно на разделяне на тунели, намиращо се в няколко други VPN. Тук можете да определите кои уебсайтове няма да използват VPN, дори и когато са свързани. Ако има конкретни уебсайтове, които не искам да посещавам чрез VPN, или имейл сървърът ми е блокиран от предотвратяване на спам на CyberGhost, мога да ги добавя към този списък.

киберхост изключения

Както при повечето търговски VPN, CyberGhost използва споделени IP адреси. Това означава, че когато се свързвам със сървър, споделям IP адреса на този сървър с други едновременно VPN потребители. Това добавя слой на анонимност към вашата връзка, което прави по-трудно да се проследи онлайн активността обратно до един човек или устройство.

Приложенията се предлагат в комплект с допълнително количество Функции за свързване че можете да включите или изключите по желание. Можете да блокирате злонамерени уебсайтове, реклами и проследяване онлайн. Някои от тези функции обаче не работят, когато са свързани към уебсайтове, които използват HTTPS. В наши дни това са най-много уебсайтове, така че е по-добре просто да използвате рекламно блокиране и разширение за проследяване в браузъра си.

киберхост 7 ss 2

Компресиране на данни е полезно, ако сте на мобилна връзка с ограничени данни. Автоматизирани HTTPS пренасочването винаги ви изпраща към защитени версии на уебсайтове, когато са налични.

Проблемът с CyberGhost ли е проблем??

Преди няколко години CyberGhost беше придобита от израелската компания Crossrider (сега Kape), която е регистрирана в Обединеното кралство, държава, която е подчинена на законите за запазване на данни.

Crossrider беше компания, често свързана с разпространение на рекламен софтуер чрез заразени пакети от софтуер и фалшиви актуализации на Adobe Flash.

Далеч не е идеален за компания, насочена към поверителност.

Crossrider зловреден софтуер

Crossrider промени името си на Kape в опит да се отърси от лошата си репутация. CyberGhost настоява, че тя ще продължи да работи като самостоятелна компания със седалище в Румъния и следователно ще бъде подчинена само на румънското законодателство. Някои потребители обаче могат да бъдат отложени от промяната в собствеността.

Работи ли CyberGhost в Китай?

Като пътуване до Китай?

Въпреки че може да успеете да заобиколите Великата защитна стена на Китай с помощта на опцията „Разблокиране на основни уебсайтове“, не бих препоръчал CyberGhost на хора, които посещават или живеят в Китай. За съжаление, CyberGhost се бори да избегне цензурата в страни като Китай и Обединените арабски емирства.

Добре ли е обслужването на клиентите на CyberGhost?

Потърсете помощ, когато имате нужда.

Поддръжката на клиентите се предлага на английски, немски и френски език. Чат на живо представители са достъпни на уебсайта на CyberGhost. Макар че не е с 24/7 по време на писането, английският персонал за обслужване изглежда е на разположение по време на северноамериканско и европейско работно време, а френската и немската поддръжка са достъпни по време на европейското работно време.

киберхост чат на живо

Получих представител в рамките на няколко минути, след като зададох въпрос в чата на живо. И получих отговор на билет за помощ след около 10-часово изчакване. Ако поверителността е проблем, изпратете билет чрез вградената система за билети за поддръжка на приложението и избягвайте уебсайта, който съдържа много тракери.

Уебсайтът има доста обширен FAQ и блог, който обхваща често срещаните проблеми и как да използвате различни функции.

Цени за CyberGhost

На бюджет? Няма проблем.

CyberGhost е доставчик на достъпни цени, особено ако се регистрирате за година или повече услуга. Плюс това фактът, че можете да свържете до седем устройства наведнъж, го прави добра бюджетна опция за семейство или съквартиранти. Въпреки че това не е най-евтиният VPN, по-ниската средна цена, гаранция за връщане на парите и висококачествено обслужване го правят изгоден.

Купони за CyberGhost

Можете да намерите най-новите и най-добрите CyberGhost талони тук.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

Трябва ли да си купя CyberGhost?

След няколко седмици използване на CyberGhost за себе си, бих препоръчал на другите да го купят?

абсолютно.

Ако видите миналата му шарена история, няма да намерите по-добра скорост, сигурност и опции за поточно предаване за по-ниска цена. Всъщност повечето по-ценови VPN доставчици не могат да се конкурират с CyberGhost, един от двамата. Горещо го препоръчвам на всеки, който иска анонимно да отблокира заключено в региона съдържание от чужбина или торент. Независимо дали сте нови в VPN мрежи или ги използвате от години, CyberGhost е надеждна и добре закръглена услуга.

Единственото истинско изключение е, ако живеете или пътувате в страни, които активно цензурират използването на VPN, като Обединените арабски емирства или Китай.

Алтернативи на CyberGhost

Много харесвам CyberGhost, но това не е единственият VPN, който си заслужава да се разгледа.

ExpressVPN е друг VPN с по-голям ценови маркер, който ще ви служи по-добре в страни като Китай и ОАЕ, където властите активно блокират хората да се свързват с известни VPN сървъри. Той предлага съпоставими възможности за скорост, сигурност и деблокиране. Работи на по-широк спектър от устройства и включва 24/7 поддръжка на живо.

NordVPN е на конкурентни цени и е на второ място след CyberGhost, що се отнася до скоростта. Ако минималното записване на CyberGhost ви прави неудобно, NordVPN спазва строга политика за нулеви регистрации и това твърдение е подкрепено от неотдавнашен одит на трета страна. Той също работи в Китай и може да отблокира широк спектър от поточни услуги.

Посетете Cyberghost

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 + = 19

Adblock
detector