Преглед на VyprVPN 2020

Преглед на VyprVPN
VyprVPN е основен фактор в индустрията и е част от швейцарската компания GoldenFrog.
Въпреки че GoldenFrog е компания, ориентирана към поверителност, в миналото политиката на регистрация на VyprVPN отклоняваше повече потребители, които са в поверителност.
Имах резерви за VyprVPN, но с обновената услуга бях заинтригуван да видя дали притесненията ми са били адресирани, не на последно място и отношението на VPN към поредицата (повече за това по-късно).

В рецензията си за VyprVPN ще се спра на подробности за това какво харесвам от този доставчик и какво ме засяга.

Но първо ето това ключови данни и резултати съставихме на VyprVPN.

Основни данни на VyprVPN

ОБЩО RANK: # 7 от 42 VPNS

скорост

Средната скорост *:

Поддръжка на видео потоци:

Streaming

Нетфликс:

Други поточни услуги:

Сигурност

Тип криптиране:

Kill Switch:

Политика за регистрация:

протоколи:

Съотношение качество-цена

Най-ниска месечна цена:

Гарантирано връщане на парите:

уебсайт

Резултат: 7 / 10Прочетете повече
37 Mbps
4K UHD
Резултат: 8 / 10Прочетете повече
да
Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Sky Go
Резултат: 8 / 10Прочетете повече
256-битов AES
да
Няма идентификационни регистрационни файлове
ChameleonTM, OpenVPN, L2TP / IPsec, PPTP
Резултат: 7 / 10Прочетете повече
$ 6.67
30 дни
https://www.Vyprvpn.com

* Средна скорост за множество глобални локации на базата на множество тестове за скорост на ден.

Използвам ежедневно VyprVPN през последните месеци, за да видя как се сравнява с десетките други VPN мрежи, които съм използвал. Като част от процеса подложих услугата на обичайния набор от тестове, през които поставях VPN. Те включват:

 • Тестове за скорост
 • Тестове за теч (IP течове, течове на DNS и т.н.)
 • Поточна съвместимост
 • Знания за обслужване на клиенти и скорост на реакция
 • Четене на политиките за записване на журнали и проверка на малкия печат
 • и още много….

Както много други доставчици, VyprVPN твърди, че е „най-бързата VPN в света“. Винаги съм скептичен към подобни нахални претенции, така че особено много държах да използваме нашия инструмент за тестване на скоростта над този доставчик.

Други горещи въпроси, на които отговарям в този преглед на VyprVPN, са:

 • Мога ли да предавам популярно съдържание, затворено в региона, използвайки VyprVPN (Netflix, BBC, Hulu, Amazon и т.н.)?
 • Промени ли се подходът на VyprVPN към торентите и сега ли е позволен?
 • Доколко VyprVPN защитава сигурността и поверителността на своите потребители?
 • Има ли някакви гадни изненади, които се крият в малкия отпечатък на новата политика за регистрация на VyprVPN?
 • Какво прави VyprVPN, че VPN на по-ниски цени не може?

Тествах VyprVPN както на работния плот, така и на мобилния телефон, за да ви помогна да откриете всичко, което трябва да знаете за тази услуга, включително скорост, деблокиране на съдържание, защита срещу теч и много други. Обобщих плюсовете и минусите по-долу, преди да се потопя в пълния преглед.

Преглед на VyprVPN

VyprVPN е солидна всестранна VPN, особено след като реформира своята политика за сеч. VyprVPN може да деблокира селекция от стрийминг платформи, което го прави добър вариант за онези, които искат да гледат гео ограничено съдържание от чужбина. Освен това е доста надежден VPN за потребители в Китай, въпреки че понякога се сблъсква с проблеми.

Плюсове и минуси на VyprVPN

По-долу е обобщено силните и слабите страни, които открих през времето, прекарано в преглед на VyprVPN. Ще ги разгледам по-подробно по-късно.

Професионалисти:

 • Притежава го сървъри
 • Не съхранява регистрационни файлове
 • Предоставя силни защитни функции
 • Позволява до пет едновременни връзки
 • Предлага безплатна тридневна пробна версия
 • Осигурява 24/7 поддръжка за чат на живо

Недостатъци:

 • Не е най-бързият VPN
 • Течове на WebRTC и IPv6
 • Не приема биткойни

Скорост: Колко бърз е VyprVPN?

Със смелото твърдение, че съм „най-бързата VPN в света“, имах големи очаквания, че VyprVPN ще се представи добре, когато бъде изправен срещу своите конкуренти..

Преди да стигна до резултатите си струва да разберем защо резултатите от тестовете за VPN скорост трябва да се вземат с щипка сол.

Лесният, но ненадежден начин за тестване на VPN е използването на онлайн тестер за скорост. Това е методът, използван от повечето публикации, преглеждащи VPN. Това дава грубо сближаване на производителността на VPN, но е погрешно в много отношения.

Използваме по-сложен (но все още далеч от перфектния) метод за тестване на VPN скорост с помощта на виртуална машина.

Ние измерваме скоростта на изтегляне на VPN на гигабитна ethernet връзка в Северна Америка. Свързваме VPN на три различни места - Съединените щати, Обединеното кралство и Хонконг - в три различни времена на ден и минимум четири часа разстояние.

Противно на твърденията си, VyprVPN всъщност беше един от най-бавните VPN мрежи в последния ни кръг от тестове.

Той даде средна скорост на изтегляне от 37 Mbps за всички времена и места. Той все още беше доста по-бърз от най-бавния VPN, който тествахме, но средната скорост беше по-малка от половината от тази на най-бързия VPN (ExpressVPN завърза средна скорост от над 100 Mbps)).

Като се има предвид, средната скорост на VyprVPN е достатъчно бърза за SD, HD и live HD поточно предаване и дори трябва да е добре за 4K UHD.

Тестовите сървъри бяха разположени в Северна Америка, Азия и Европа. Ако местоположението не е проблем, VyprVPN ви предоставя опция за свързване с най-бързия сървър за вашето местоположение. В падащия списък на сървъра можете да видите скоростта на ping за всеки сървър. Това означава закъснението и показва колко време отнема изпращането и получаването на заявка от този конкретен сървър.

Списък сървър за преглед на VyprVPN.

Предавах 1080p HD видео без буфериране, използвайки сървъри в различни части на земното кълбо. Също така успях да играя онлайн игри без никакви проблеми. Преминаването между сървъри рядко отне повече от няколко секунди и не изпитах никакви отпаднали връзки по време на тестване.

vyprvpn от скоростта на тестовите резултатиЩракнете за уголемяване

Струва си да се отбележи, че тези тестове трябва да се разглеждат като общ показател за ефективността, която действително ще видите, когато използвате тези услуги. Те в никакъв случай не са окончателни, тъй като естеството на интернет означава, че винаги има място за случайни отклонения. В зависимост от скоростта на вашата интернет услуга може да видите по-малки или по-големи несъответствия.

Приложения: С кои устройства ще работи VyprVPN?

VyprVPN има приложения за повечето основни операционни системи, включително Windows, iOS, MacOS и Android. Забележим пропуск тук е Linux, въпреки че няма много VPN, които предлагат Linux приложения и VyprVPN може да бъде конфигуриран ръчно с ОС.

Основният план VyprVPN позволява три едновременни връзки, докато абонатите на Premium могат да свързват пет устройства едновременно.

След като се регистрирате в VyprVPN, имате достъп до мрежа от повече от 700 сървъра, обхващащи над 70 държави.

Настолното приложение VyprVPN е малко датирано и по-специално екранът за избор на сървър е малко тромав. Той обаче е интуитивен и лек и свършва работата. Мобилното приложение (приложението за iOS е показано по-долу) е малко по-усъвършенствано.

VyprVPN преглед iOS приложение.

Можете да настроите VyprVPN на избрани рутери. Това изисква ръчна конфигурация, но ви дава възможност да защитите всяко устройство от вашата домашна мрежа. За рутери на Tomato MIPS / ARM Framework приложението на рутер ви позволява да изберете кои устройства да се свържете чрез VPN и кои да използват директна интернет връзка.

Стрийминг, Netflix и Kodi?

Работи ли VyprVPN с Netflix?

да.

VyprVPN работи с Netflix, въпреки че може да не отключи библиотеката, която искате. От 30 тествани страни, VyprVPN успя да деблокира Netflix US и Netflix Australia. С повечето потребители, които търсят Netflix US (тъй като има най-голям избор от сериали и филми), VyprVPN поддържа щастливото мнозинство.

Ако търсите други каталози, като Netflix UK, Япония, Канада или Испания, вероятно няма да имате много късмет. Въпреки това, VyprVPN работи с други платформи, които налагат гео-ограничителни мерки.

Когато ме попитаха за деблокиране на гео ограничено съдържание, представител заяви, че VyprVPN не тества услуги срещу IP адресите си, нещо, което правят другите доставчици редовно.

Разделът за стрийминг на уебсайта VyprVPN дава помощни инструкции за достъп до следните сайтове, въпреки че не гарантира, че всички те винаги ще работят:

 • US Netflix
 • US Hulu
 • US Amazon Prime Video
 • BBC iPlayer
 • Sky Go UK
 • Sky Go Италия

Това са едни от най-популярните и известни трудно за деблокиране сайтове, но има много повече платформи от различни региони по целия свят, до които ще имате достъп, след като сте въоръжени с абонамент за VyprVPN.

Въпреки че скоростите не са най-бързи, трябва да имате без стрес поточно изживяване без забавяне или буфериране за 1080p HD.

VyprVPN предлага минимална поддръжка за Kodi, но работи с платформата чрез ръчна настройка. Ще трябва да имате Premium VyprVPN акаунт, тъй като основният план няма да позволява ръчна настройка.

Допуска ли VyprVPN торент?

VyprVPN позволява разрешаване на торенти и предоставя на потребителите неограничен брой данни и честотна лента и споделени IP адреси.

Но трябваше наистина да се спра на дребния шрифт, за да разбера каква точно е политиката.

Ето какво открих ...

Тази услуга не насърчава използването му за P2P по начина, по който го правят някои VPN, но изрично посочва на страницата си с често задавани въпроси: „Тъй като нашата услуга третира целия трафик еднакво, разрешен е peer-to-peer и BitTorrent трафик.“

Разгледайте раздела за торент на често задавани въпроси.

Обърнете внимание, че Общите условия на VyprVPN забраняват „нарушаване на авторски права, търговска марка и патент.“

VyprVPN преглед на условията за обслужване.

Исках да направя малко по-задълбочено проучване на това, което означава това за потребителите, които са преминали през Reddit, където служителите на VyprVPN отговарят на въпроси относно торентната политика.

Тази нишка Reddit хвърля малко повече светлина върху това какво означава практиката на VyprVPN на практика за своите клиенти.

VyprVPN преглед reddit нишка.

Накратко, твърденията на VyprVPN нямат начин да определят дали някой е нарушил този конкретен компонент от условията за обслужване, така че торентърите едва ли ще срещнат проблеми.

И така, какво друго предлага VyprVPN, за да запазите вашата онлайн активност?

Трафикът може да бъде защитен чрез превключвател за убийство в настолните приложения и има защита срещу течове на DNS, но VyprVPN не гарантира защита от теч на IPv6 или WebRTC. Като се има предвид, IPv6 и WebRTC могат да бъдат деактивирани, ако е необходимо.

Сигурност, поверителност и регистрация

Много VPN твърдят, че не се регистрират, но реалността не винаги съответства на маркетинговия свръх.

Ако се интересувате от поверителността си, трябва да се грижите за политиката си за регистриране на VPN.

В миналото сме имали резерви относно политиката на регистриране на журнала на VyprVPN.

Исках да видя дали последните му подобрения са отговорили на моите проблеми.

VyprVPN е базиран в Швейцария, страна, известна със своите силни закони за поверителност. Поради това никога не е имало нужда от доставчика на VPN да запазва дневници на потребителски данни. До края на 2018 г. обаче политиката на фирмата на VyprVPN трябваше да записва някои идентифициращи метаданни, включително „IP адрес на потребителя на източника, IP адрес на VyprVPN, използван от потребителя, време за стартиране и спиране на връзката и общ брой използвани байтове“.

Въпреки че IP адресите обикновено не се считат за лична информация (PII), те могат и се използват за идентифициране на лица чрез доставчика им на интернет услуги (ISP). Като такива, ние се опитваме да избягваме препоръчващите доставчици, които запазват такива регистрационни файлове.

Исках да разгледам подробно актуализираната политика за логване на VyprVPN, за да проверя дали съответства на заявките ѝ „без лог VPN“.

Ето какво открих..

VyprVPN преглед на политиката за регистриране на журнали.Раздел от новата политика за регистриране на журнала на VyprVPN.

За щастие, VpyrVPN преработи политиката си през 2018 г. и сега не съхранява никакви дневници. Компанията дори се подложи на независим одит, за да докаже, че не се поддържат дневници.

Подробностите за криптирането са както следва:

 • 256-битово AES-CBC криптиране
 • 2,048-битови RSA ключове
 • SHA256 удостоверяване
 • Перфектна секретност напред (това гарантира, че компрометиран ключ за криптиране не може да се използва за преглед на минали сесии)

VyprVPN се различава от повечето доставчици там по това, че притежава всички свои собствени сървъри. Повечето доставчици наемат сървърите си от хостинг услуги на трети страни. Притежаването на неговите сървъри дава на доставчика по-голям контрол върху сигурността, както и гарантира надеждни скорости и отлично време за работа. VyprVPN също използва свои собствени частни DNS сървъри, въпреки че приложението ви позволява да превключите към DNS на трети страни, ако желаете.

VyprVPN преглед DNS раздел.

VyprVPN защитава от течове на DNS по подразбиране. Доставчикът не претендира да предлага защита от течове на IPv6 или WebRTC и наистина открихме проблем при нашето тестване. По-долу скрийншотите на IP тест на browserleaks.com без VPN (вляво) и VyprVPN (вдясно) показва, че има постоянен теч на IPv6 WebRTC.

VyprVPN преглед на резултатите от тестовете на browserleaks.com.

Това е притеснение в смисъл, че моят истински IP адрес може да бъде разкрит. Този специфичен теч обаче не е проблем за повечето хора, а именно защото не много хора имат IPv6, а също и защото не много уеб страници използват WebRTC. Нещо повече, IPv6 и WebRTC могат да бъдат деактивирани, ако е необходимо. Въз основа на моите тестове, VyprVPN не изтича IPv6 извън WebRTC и не изтича моя IPv4 адрес през WebRTC.

Допълнителните функции включват превключвател за убийство в настолните приложения, който ще прекъсне връзката ми с интернет, в случай че VPN връзката по някаква причина отпадне. Това гарантира, че никога не преглеждам незащитено, но имайте предвид, че ключът за убийство е деактивиран по подразбиране.

Раздел за връзка за преглед на VyprVPN.

Една функция за автоматична защита на wifi в настолните и мобилните приложения означава, че мога да настроя VPN да се включва всеки път, когато се свържете с ненадеждна мрежа. Тази услуга използва NAT защитна стена, която предотвратява влизането на непоискани заявки или пакети данни във вашата система, въпреки че те имат своите ограничения.

VyprVPN ви дава избор на опции за протокол:

 • ChameleonTM
 • OpenVPN
 • L2TP / IPSec
 • PPTP

Раздел протокол за преглед на VyprVPN.

PPTP не се счита за сигурен, така че OpenVPN и L2TP / IPSec са по-добрите варианти в повечето случаи. Протоколът ChameleonTM използва прикриване на технологията за маскиране на VPN трафик, така че е по-добрият вариант за деблокиране на ограничено съдържание в места като Китай или ОАЕ.

VyprVPN преглед Описание на протокол Хамелеон.

VyprVPN използва споделени IP адреси. Това означава, че на всеки потребител, свързан към даден сървър, е назначен един и същ IP адрес. Това прави по-трудно за всеки, който се опитва да проследи активността обратно към дадено лице.

Още една функция, която се предлага с план за VyprVPN Premium е VyprVPN Cloud. Това е решение за внедряване, което ви осигурява допълнителна сигурност при достъп до облачни сървъри. В момента работи с Digital Ocean, VirtualBox и Amazon Web Service (AWS).

Работи ли VyprVPN в Китай?

Не много VPN могат да избегнат откриването от китайската интернет полиция, така че ми беше интересно да видя дали VyprVPN спазва репутацията си да избягва страхотната защитна стена.

Едно от нещата, с които VyprVPN е известна е способността му да работи в Китай. Той се сблъска с някои проблеми сравнително наскоро, но в момента на писането много потребители имат успех при използването на VPN в Китай.

VyprVPN използва патентован софтуер, а премиум планът ви дава възможност да използвате технологията за разбъркване на метаданни Chameleon ™. Това помага да се маскира VPN трафик, което прави по-малко вероятно да бъде идентифициран като такъв чрез технологията за дълбока проверка на пакети, използвана в Китайската Велика защитна стена.

Доставчикът съобщава, че някои потребители в Китай се справят с основен план, но препоръчва да се използва Chameleon за Windows, MacOS и Windows. IKEv2 се препоръчва за iOS, но бях информиран, че по време на писането, че приложението за iOS не работи в Китай.

VyprVPN поддържа потребителите в течение на проблемите с Китай на страницата за актуализиране на състоянието на услугата на своя уебсайт. Тук ще бъдете информирани дали потребителите в Китай имат проблеми и как се решават.

Страница за състояние на услугата за преглед на VyprVPN.

За да ви даде представа за продължаващата борба за поддържане на услугата за потребители в Китай, от декември 2018 г. на страницата за състоянието на услугата има поне една публикация на месец, която се отнася до забраните за VPN на Китай..

Тази битка е илюстрирана и от многобройни теми Reddit по темата.

VyprVPN преглед Китай reddit нишка.Отговор на клиентски проблем в Китай в нишката reddit на VyprVPN.

Като ясен ким на китайските потребители, VyprVPN приема Alipay, който е шлюз за плащания, подобен на PayPal и изключително популярен в Китай.

От полза ли е обслужването на клиентите на VyprVPN?

Документите за поддръжка са достъпни на няколко езика, включително испански, френски и турски. Ако имате нужда от бърза реакция, поддръжката на клиенти на чат на живо е достъпна 24 часа в денонощието през уебсайта. Това е собствена, както и поддръжката по имейл, която ще е добре дошла новина за по-съзнателни потребители.

Чрез чат на живо получих бързи и знаещи отговори по теми, включително сигурност, поверителност, плащане и други.

VyprVPN преглед на чат на живо.

Сървъри и местоположения

С някои доставчици, работещи с огромна мрежа от сървъри, ми беше интересно да видя какво може да предложи VyprVPN.

Като цяло тя има доста солидна мрежа. VyprVPN оперира с около 700 сървъра, което е доста малка мрежа, когато вземете предвид, че някои VPN доставчици предлагат над 3000 и дори 5000 в някои случаи. Мрежата на VyprVPN обаче обхваща 64 държави, което дава на потребителите много възможности за избор.

Списък сървър за преглед на VyprVPN.

Има сървъри в много европейски, северноамерикански и азиатски места, както и в две африкански страни (Алжир и Египет), четири места в Океания и четири страни от Южна Америка (Аржентина, Бразилия, Колумбия и Уругвай).

Списъците на сървърите ви показват скоростта на ping за всеки сървър и можете да добавите конкретни местоположения към списък с любими.

Цени за VyprVPN

VyprVPN имаше два ценови нива, но реши да намали до един. Месечното ценообразуване е доста високо - 12,95 долара на месец, но има стръмни отстъпки, ако отидете за по-дълъг срок. Едногодишният план струва $ 45 ($ 3.75 на месец), а двугодишният срок е $ 60 ($ 2.50 на месец).

Цени за випрВПН.

цялостен, VyprVPN не се счита за доставчик на бюджет и е по-скъп от много конкуренти. Както при другите доставчици, отстъпките са налични, когато се регистрирате за по-дълъг срок (12 месеца е максималният срок).

VyprVPN предлага няколко различни начина на плащане, включително основни кредитни карти, Alipay и PayPal. Бях разочарован да не видя опцията за биткойни или други криптовалути, тъй като това може да предложи малко повече уединение.

Купони

VyprVPN Купон Спестете 81% на 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ Скитката се прилага автоматично

Трябва ли да купя VyprVPN?

След внимателно тестване на VyprVPN, бих го препоръчал на други?

Накратко, да.

VyprVPN предлага нормални скорости и може да деблокира Netflix САЩ и други популярни сайтове, което го прави солиден избор за стрийминг. Въпреки че не е най-евтиният VPN там, той е сигурен и надежден и има приличен брой опции както за начинаещи, така и за по-напреднали потребители. Премиум клиентите могат да се възползват от прикриващата технология ChameleonTM, което прави това доста солидна опция за потребители в Китай и ОАЕ.

VyprVPN преработи политиката си за поверителност и не съхранява регистрации, но все още има някои проблеми, свързани с поверителността на теч на IPv6 WebRTC и няма възможност за плащане чрез криптовалута. С други, по-частни доставчици на VPN, това може да не е най-добрият вариант за торентери.

Алтернативи

VyprVPN определено е един от десетте ми любими доставчици, особено след като оттегли старата си политика за сеч. Има обаче няколко страхотни алтернативи.

ExpressVPN е сравним с VyprVPN по отношение на цените и го среща в него по отношение на силна сигурност и способност за работа в Китай. ExpressVPN има ръба, когато става дума за стрийминг, тъй като се гордее с по-бързи скорости и отблокира повече от най-популярните библиотеки на Netflix, включително каталози от САЩ, Великобритания, Австралия, Канада, Япония, Индия и Испания.

Ако цената е проблем, NordVPN е моята най-добра бюджетна опция. Той предлага огромна сървърна мрежа, много допълнителни функции за сигурност и страхотни възможности за деблокиране. Той също работи в Китай и предлага над средните скорости.

Посетете VyprVPN

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 7

Adblock
detector