PrivateVPN Review 2020 – Economisiți 83% din acest VPN rapid și sigur

PrivateVPN este un furnizor VPN relativ mic din Suedia. Cu doar aproximativ 100 de servere în funcțiune, acesta pretinde a fi cel mai bun VPN pentru streaming, confidențialitate și securitate. Odată ce Netflix a redus rețelele VPN, cererea de streaming este una puternică, dar PrivateVPN este suficient de sigură pentru a oferi o garanție completă de returnare a sumelor de 30 de zile pe toate pachetele. Aceasta este mai mare decât multe alte VPN-uri de pe piață și concurează cu furnizori de top, precum ExpressVPN.

Deși numerele serverului său sunt mici, acestea par a fi bine plasate. Iar acest furnizor este important în alte moduri, inclusiv oferind mai multe opțiuni de criptare pentru a se potrivi nevoilor dvs. specifice. Haideți să vedem cum se încetează!

Caracteristici și prețuri

Reducere pentru cititor: PrivateVPN oferă în prezent cititorilor noștri o reducere de 83% aici, inclusiv 12 luni gratuite. Puteți obține acces timp de 24 de luni la 1,89 USD, ceea ce îl face unul dintre cele mai ieftine VPN-uri de pe piață.

În mod alternativ, puteți opta pentru termeni mai scurti de trei luni la 4,50 USD (GBP 3,32 GBP) pe lună sau o lună la 7,12 USD (GBP 5,25 GBP) pe lună. O garanție de returnare de 30 de zile este oferită pe toate aceste pachete. Dacă nu doriți încă să vă înscrieți cu detaliile de plată, puteți de asemenea încercați-l gratuit 24 de ore; detalii complete ale procesului gratuit puteți găsi aici.

PrivateVPN-stabilire a prețurilor

Fără reducere pentru cititorul nostru, planurile sunt aproximativ preț mediu, variind de la 3,88 USD (GBP 2,87 GBP) pe lună pentru un plan anual și 7,67 USD (5,66 GBP GBP) pe lună pentru un plan lunar. Aceste preturi acoperi până la șase dispozitive, în timp ce mulți alți furnizori permit doar cinci sau mai puține cu pachete standard.

Plata se poate face folosind majoritatea cardurilor de credit majore, PayPal sau bitcoin. PrivateVPN oferă, de asemenea, o schemă de trimitere prin care puteți câștiga puncte (schimbabile pentru credit) atunci când îi solicitați pe alții să se înscrie.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android. Există, de asemenea, instrucțiuni pentru conectarea prin Linux, Amazon Fire TV și OpenELEC Kodi. Dacă doriți să securizați fiecare dispozitiv din casa dvs. în mod continuu, puteți chiar instala PrivateVPN la nivel de router.

Ca și mulți alți furnizori VPN, PrivateVPN oferă protecție IPv6 împotriva scurgerii, protecție împotriva scurgerilor DNS și un comutator de omor încorporat. O caracteristică deosebită cu această VPN pe care nu o vedeți deseori este că puteți alege protocolul dvs. în funcție de cum și de unde doriți să îl utilizați. De exemplu, dacă doriți să vă conectați în China, puteți opta pentru protocolul L2TP, deoarece alte opțiuni vor fi probabil blocate de firewall-ul Chinei.

Dacă vă întrebați torrenting, PrivateVPN precizează în pagina sa de întrebări frecvente că permite P2P și recomandă utilizarea serverelor sale din Suedia în acest scop. Oferă utilizare nelimitată și lățime de bandă, astfel încât nu va trebui să vă faceți griji cu privire la acea parte a lucrurilor. Adăugând toate acestea la capacitățile sale de streaming, acest furnizor se dovedește într-adevăr a fi unul complet complet.

Configurare și interfață

Site-ul PrivateVPN include un ghid complet de instalare pas cu pas (inclusiv descărcări și capturi de ecran) pentru fiecare configurație pe care o oferă. Pur și simplu intrați în Ghid de instalare fila și alegeți sistemul dvs. de operare și protocolul. Apoi urmați pașii pentru a descărca și instala VPN-ul pe dispozitivul dvs..

În scopul acestei recenzii, vom folosi standardul Aplicația PrivateVPN configurare cu Windows 10 și iOS.

Spațiul de lucru

După ce ați descărcat și instalat VPN-ul, vi se va solicita să reporniți computerul. Apoi puteți căuta și rula aplicația, ceea ce vă va solicita să introduceți detaliile de conectare. Odată rulat, acesta va fi accesibil din bara de activități sau tavă.

Interfața în sine este foarte simplă, cu puține opțiuni. Ecranul principal vă permite să selectați locația serverului la care doriți să vă conectați. În afară de țară, puteți vedea, de asemenea, în ce oraș se află serverul. Unele VPN nu oferă aceste informații, dar pot fi utile, mai ales dacă încercați să găsiți serverul cel mai apropiat geografic de dvs..

Ecranul principal.
Dacă faceți clic pe Avansat în ecranul principal, veți vedea alte câteva opțiuni.

Ecranul tabloului de bord.

În Tablou de bord fila, aveți informații similare cu cele pe care le-ați văzut pe ecranul principal, pe lângă tipul de conexiune, redirecționarea portului și timpul de conectare. Aici puteți schimba locația serverului și tipul de conexiune utilizând meniurile derulante. Trebuie doar să rețineți că trebuie să vă asigurați că VPN-ul este deconectat înainte de a putea face aceste modificări. Dacă încercați să o faceți în timp ce sunteți conectat, funcțiile verticale nu se vor extinde pur și simplu.

Ecran de setări PrivateVPN.

Sub Setări fila, aveți câteva opțiuni de conectare de controlat, o setare de limbă (deși engleza este singura opțiune) și un link către fișierele de jurnal stocate pe computer.

Ecranul protecției conexiunii.

În cele din urmă, în Protecția conexiunii fila, aveți opțiunea de a dezactiva (sunt activate în mod implicit) Protecția IPv6 împotriva scurgerii, protecția împotriva scurgerilor DNS și comutatorul de ucidere. Comutatorul de acțiune acționează ca o protecție pentru a opri anumite aplicații dacă conexiunea VPN este pierdută. Aplicația va reporni automat odată redobândirea conexiunii.

Am încercat mai puține sunete și fluiere decât alte VPN, dar, în general, această aplicație este intuitivă și are toate opțiunile de care ai nevoie cu adevărat.

Mobil

Versiunea mobilă este puțin mai ușoară în ceea ce privește funcțiile decât desktop-ul. În ecranul principal, puteți schimba locația serverului dvs., vizualiza adresa dvs. IP și a vedea cât timp sunteți conectat.

Aplicație mobilă PrivateVPN.

Dacă faceți clic pe pictograma roată din colțul din dreapta sus, veți ateriza în reglaj tab. Cu toate că, singurele setări reale de aici sunt o opțiune de dezactivat Reconectare automată și schimbați-vă protocolul de conexiune. În afară de asta, puteți accesa informațiile contului și jurnalul de conexiuni (pe care aveți opțiunea de a le șterge).

Cu siguranță nu este nimic în neregulă cu fiecare aplicație, dar le lipsește funcții pe care unii utilizatori le pot lipsi, cum ar fi opțiunile de blocare a anunțurilor și a programelor malware.

Servere și performanță

Site-ul PrivateVPN precizează că are peste 80 de servere în 56 de țări. Conform listei de server, aceasta include multiple în unele țări europene și șase în SUA. Numărul de locații de server în funcție de țările acoperite este mai mare decât pentru mulți alți furnizori. Cu toate acestea, numărul total de servere este mic în comparație cu ExpressVPN cu peste 1.500 sau CyberGhost cu peste 1.200.

Din fericire, mica rețea de servere nu se corelează cu performanțele slabe. Am putut să flux video 1080p perfect fără buffer în timp ce este conectat la serverele din New York, Los Angeles și Londra, din locația de testare din Canada. De asemenea, nu au existat probleme atunci când jucați jocuri folosind aceleași servere. Conectarea la diferite servere rareori a durat mai mult de câteva secunde și nu s-au observat conexiuni scăzute în timpul navigării, descărcării sau streamingului.

Atunci când ne executăm testele de viteză, scopul este să fim cât mai empirici. Utilizăm un server de testare în Canada și ne conectăm la servere din diferite locații (SUA, Marea Britanie și Hong Kong) pentru fiecare furnizor. Efectuăm teste de viteză la fiecare locație de trei ori pe zi, la intervale regulate. Viteza medie de descărcare pentru fiecare test este înregistrată și datele agregate sunt afișate în graficul de mai jos.

Rezultatele testului de viteză vpn 2020

Deși nu este cel mai rapid VPN pe care l-am testat, PrivateVPN a înregistrat o valoare mai mare decât media generală, cu o rată medie de descărcare de 59 Mbps în toate locațiile.

Rețineți că aceste teste pot servi doar ca o indicație generală a performanței pe care o puteți vedea și nu pot fi considerate definitive. Volatilitatea inerentă a internetului adaugă un factor semnificativ de aleatoriu. În plus, este posibil să vedeți mai lent sau mai rapid sau viteze în funcție de conexiunea dvs. și discrepanțe mai mici sau mai mari în rezultate.

PrivateVPN deblochează Netflix?

Chiar și cu mica sa flotă de servere, PrivateVPN este unul dintre puținii furnizori de VPN care pot debloca în prezent Netflix. L-am testat cu Windows, iOS și Android și toți au lucrat perfect. PrivateVPN chiar marchează anumite servere din lista sa care vor funcționa cu Netflix și alte servicii.

Aceasta este o veste binevenită, deoarece Netflix pare să se pronunțe asupra utilizatorilor VPN care accesează din diferite părți ale globului. PrivateVPN este clar că nu este imun la acest lucru, deoarece unele servere nu funcționează întotdeauna, dar pur și simplu puteți vizita site-ul web pentru o listă actualizată la îndemână pentru care serverele nu sunt blocate la ora actuală.

La fel ca Netflix, am putut debloca cu succes alte site-uri de streaming. Acestea includ BBC iPlayer, Hulu și Amazon Prime Video.

PrivateVPN funcționează în China?

Cu atât de multe VPN-uri blocate de Marele Firewall din China, sunt selecții destul de slabe atunci când încearcă să găsești unul care să funcționeze în mod fiabil. Din fericire, mulțumită numărului mare de opțiuni de configurare PrivateVPN, ar trebui să ai noroc.

În pagina sa de întrebări frecvente, PrivateVPN vă sfătuiește utilizați L2TP pentru conectarea în China. Acest lucru se datorează faptului că OpenVPN și uneori PPTP sunt de obicei blocate ușor de firewall-ul țării. Rețineți că unele site-uri VPN pot fi blocate în China, așa că asigurați-vă că știți cum să treceți la L2TP pe toate dispozitivele dvs. înainte de a călători. Puteți comuta în aplicații, dar doar în cazul în care nu funcționează, site-ul web oferă ghiduri pentru instalarea manuală.

PrivateVPN funcționează și în Emiratele Arabe Unite și Orientul Mijlociu, unde multe alte VPN-uri sunt blocate.

Securitate și confidențialitate

Având sediul în Suedia, PrivateVPN ar fi supus unor legi destul de stricte de păstrare a datelor. Cu toate acestea, acest furnizor spune nu stochează niciodată jurnalele de trafic de date deci nu a putut tuse nici o înregistrare chiar dacă i s-a cerut. Pentru a vă înscrie, va trebui să furnizați o adresă de e-mail și o parolă și puteți plăti prin Stripe, PayPal sau bitcoin. Detaliile vor fi utilizate pentru corespondența contului și, eventual, pentru materiale promoționale, dar nu sunt niciodată partajate cu terți.

În ceea ce privește securitatea datelor, PrivateVPN folosește criptarea CBC pe 128 biți pentru TAP și AES de 256 biți pentru TUN pe protocolul OpenVPN implicit. Ambele sunt în mod eficient crapabile, deși 256 biți este cel mai puternic dintre cei doi. SHA256 este utilizat pentru autentificare, împreună cu cheile RSA de 2.048 biți. În plus, 2.048-chei DHE sunt utilizate pentru a oferi un secret perfect perfect.

În funcție de dispozitivul pe care îl utilizați, veți avea mai multe opțiuni de criptare diferite, inclusiv IKEv2, L2TP și PPTP, IPSec și OpenVPN - Viscosity. Puteți comuta între acestea în Tablou de bord fila din clientul desktop sau Setări ecran pentru aplicația mobilă.

În mod implicit, un comutator de ucidere este activat, astfel încât dacă conexiunea VPN scade, traficul de internet va fi blocat. Aceasta acționează ca o copie de rezervă pentru a vă asigura că datele dvs. rămân private. Dacă nu preferați să aveți această caracteristică activată, o puteți dezactiva în secțiunea Protecția conexiunii ecran (în cadrul clientului desktop).

PrivateVPN protejează împotriva scurgerilor IPv6 și a scăpărilor DNS. PrivateVPN a folosit serverele DNS Google, dar de atunci și-a instalat propriile. Cu serverele DNS Google, Google are capacitatea de a urmări site-urile web pe care le vizitați atunci când utilizați VPN, deși nu va cunoaște adresa dvs. IP reală. Acum că PrivateVPN și-a implementat complet serverele proprii, aceasta nu mai este o problemă.

Serviciu clienți

PrivateVPN promite un serviciu de chat în direct și o asistență de control de la distanță pentru configurare și depanare. Aceștia susțin că este 24/7, dar au existat ocazii (în mare parte weekend-uri) când am vizitat site-ul și acesta nu era disponibil. Într-un astfel de caz, am contactat biroul de asistență într-o sâmbătă, iar timpul de răspuns a fost de 1–4 ore. Nu este rău și și-au cerut scuze pentru răspunsul lent, dar nu este chiar un chat live 24/7.

Pe lângă chat-ul live, PrivateVPN oferă și suport de telecomandă pentru ajutor cu configurarea și rezolvarea problemelor. Acest lucru este deosebit de util, deoarece unele dintre opțiunile de protocol necesită configurații care depășesc expertul instalator standard.

Verdict

Deși este o rețea mică, PrivateVPN are oferte mari. Cu atât de multe sisteme de operare și protocoale acoperite, nu există niciun dubiu că veți găsi ceea ce căutați aici. Conexiunea sa fiabilă și capacitatea de a debloca site-uri precum Netflix îl fac ideal pentru streaming. Lățimea de bandă nelimitată, viteze mari și alocația P2P înseamnă, de asemenea, că este potrivit pentru torrenting.

Deși nu este de încredere 100%, chat-ul live și asistența de control de la distanță sunt cu siguranță vânzări de caracteristici și fac din aceasta o opțiune excelentă pentru începători și utilizatori avansați..

Accesați PrivateVPN

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 + = 84

Adblock
detector