PureVPN Review 2020: Au fost soluționate problemele de confidențialitate ale VPN?

PureVPN, din Hong Kong, s-a bucurat, în trecut, de o reputație excelentă ca unul dintre furnizorii de top VPN. Cu o rețea mare de servere, unele viteze decente și o securitate puternică, este o opțiune solidă. În ultimii ani, această reputație a fost însoțită de rapoarte privind stocarea jurnalelor și de a avea o politică de confidențialitate înșelătoare. Cu toate acestea, compania a depus mari eforturi pentru a se recupera în acest sens, inclusiv lansarea de noi aplicații și elaborarea unei politici de confidențialitate revizuite.

Am încercat serviciul pentru a oferi o vedere completă la ceea ce vă puteți aștepta. Aflați despre prețuri, caracteristici, securitate, performanță și multe altele. Să sărim!

Caracteristici și prețuri

Spre deosebire de unii furnizori, PureVPN nu oferă o versiune gratuită. Acesta nu este un lucru rău, deoarece produsele gratuite nu oferă în mod obișnuit caracteristicile de care majoritatea oamenilor au nevoie de la un VPN. Există pur și simplu un singur plan plătit care diferă în funcție de preț în funcție de durata pe care o înscrieți.

ACTUALIZAȚI: PureVPN derulează în prezent o promoție cu 70% reducere aici

Purevpn preturi noi

Pentru a încerca serviciul timp de o lună, vă va costa 10,95 USD. Puteți obține o reducere decentă pentru înregistrarea timp de un an, la 5,41 USD pe lună, dar cea mai abruptă reducere este pentru un plan pe doi ani, la 3,53 USD pe lună. În general, prețurile sunt aproximativ medii în comparație cu alți furnizori mari, deși am văzut câteva oferte mai bune în termeni de un an. Toate planurile vin cu un sapte zile de returnare a banilor, ceea ce este frumos, dar este destul de strâns, având în vedere că mulți furnizori extind acest lucru la 30 sau chiar 45 de zile.

Există încă o opțiune dacă sunteți cu adevărat pe gard și trebuie să vă înscrieți la un proces de trei zile pentru o taxă nerambursabilă de 2,50 USD. PureVPN oferă o gamă largă de opțiuni de plată, incluzând majoritatea cardurilor de credit majore, PayPal, Alipay, diverse platforme de plată a monedelor, Cashu, și chiar cărți cadou.

Deci, ce vă primesc banii? După ce v-ați înscris, puteți utiliza serviciul pe până la cinci dispozitive simultan. Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS, Android. PureVPN este compatibil cu Linux și diferite dispozitive, inclusiv Amazon Fire TV și Amazon Fire TV Stick. Veți avea acces la o rețea decentă de peste 750 de servere în mai mult de 140 de țări.

Serviciul include transfer nelimitat de date și o caracteristică de tunel divizat bine pentru a vă permite să fiți selectivi cu privire la datele care trec prin conexiunea VPN. Aveți și voi protecția împotriva malware, blocarea anunțurilor, filtrarea adreselor URL și filtrarea aplicațiilor. Sunt disponibile mai multe protocoale de criptare și aplicația este prevăzută cu protecție împotriva scurgerilor IPv6 și un comutator de omor încorporat.

Cum se compară PureVPN cu alte VPN-uri?

Iată cum PureVPN se bazează pe două dintre VPN-urile noastre cele mai apreciate, NordVPN (revizuire completă) și ExpressVPN (revizuit aici).

PureVPNExpressVPNNordVPN
Viteza medie * 37 Mbps 106 Mbps 17,9 Mbps
Tipul de criptare AES de 256 biți AES de 256 biți AES de 256 biți
Kill Switch doar pentru desktop exclusiv Android
Permite Torrenting
Registre de identificare a jurnalelor
Deblochează Netflix SUA
Deblochează Amazon Prime
Deblochează Hulu
Deblochează BBC iPlayer
Cel mai mic cost lunar 2,88 USD pe lună 6,67 USD pe lună 3,49 USD pe lună
Banii inapoi garantat 31 de zile 30 de zile 30 de zile
Rating general 3.5 4.5 4.5

* Viteza medie pe mai multe locații globale bazate pe mai multe teste de viteză pe zi.

Configurare și interfață

După ce ați plătit pentru un cont, vi se va trimite numele de utilizator și parola la e-mailul furnizat. Puteți utiliza apoi acest lucru pentru a vă conecta la serviciu pe până la cinci dispozitive în același timp.

În scopul acestei recenzii, am testat aplicațiile pentru Windows și iOS.

Spațiul de lucru

După ce descărcați și instalați aplicația, vi se va solicita să introduceți datele de acreditare, găsite în e-mailul menționat anterior. Apoi, veți ajunge la un ecran care vă solicită să vă selectați modul.

Ecran PureVPN Change Mode.

Conform descrierilor de pe pagina de asistență dedicată, alegerea pe care o faceți va avea un impact asupra securității, anonimatului, vieții private și vitezei. Pentru testele noastre, am ales Libertatea Internetului, care pare să ofere la fel ca Securitate / confidențialitate.

Vei ajunge apoi pe ecranul principal, care implicit îți va cere să te conectezi la un server din SUA. Pentru a schimba acest lucru, trebuie doar să faceți clic pe lista verticală pentru a vedea lista de țări.

PureVPN Review 2020: Au fost soluționate problemele de confidențialitate ale VPN?

Lista include informații suplimentare, inclusiv serverele virtuale și care sunt recomandate pentru P2P. Dacă doriți mai multe locații specifice, puteți trece la Oraș filați sau utilizați bara de căutare. În mod alternativ, dacă doriți să căutați după scop, puteți comuta de la Locație la Scop în partea de sus a ecranului. Puteți marca anumite țări sau orașe ca favorite pentru acces ușor.

Celelalte două opțiuni sunt aici pentru a vizita tabloul de bord sau pentru a schimba modul (care este accesibil și din tabloul de bord). Când lovești Modificare Mod, veți vedea un ecran similar cu cel pe care l-am văzut anterior cu cinci opțiuni: Curent, Libertatea Internetului, Securitate / confidențialitate, Distribuire a unui fisier, și IP dedicat.

Pentru a accesa meniul de setări, faceți clic pe pictograma roată din colțul din dreapta sus al clientului. Aici, aveți o serie de file pentru a explora. Vom acoperi cele mai notabile. În Setări aplicații fila, puteți ajusta setările pentru lansarea aplicației, puteți selecta protocolul dorit și puteți schimba limba.

Fila Setări aplicație PureVPN.

Sub aceasta, Selectați Modul fila vă duce la un ecran similar cu cel din Modificare Mod unul pe care l-am văzut mai devreme.

În continuare ai Opțiuni avansate cu câteva extinderi. Extinderea Securitate articolul vă va permite să activați criptarea de 256 biți, optați pentru a utiliza doar serverele DNS PureVPN în timp ce sunteți conectat, activați protecția împotriva scurgerilor IPv6 și setați un memento care să vă spună dacă VPN nu este conectat.

Ecranul Opțiuni avansate PureVPN.

Internet Kill Switch extinderea este locul în care activați comutatorul de ucidere, precum și modificați alte setări de conectare. Un switch switch oprește tot traficul de internet atunci când conexiunea scade în mod neașteptat până când este restabilit. În cele din urmă, Port multi secțiunea conține opțiuni pentru selectarea automată a porturilor. Aceasta verifică dacă există porturi închise sau reglementate și le selectează pe cele mai bune pentru a stabili o conexiune. Acest lucru este util dacă doriți să evitați să vă confruntați cu probleme de blocare a porturilor.

În continuare aveți VPN Hotspot fila, care oferă, de asemenea, instrucțiuni despre cum să configurați un hotspot. Și mai jos, sunt opțiunile pentru tunelarea divizată.

Fila PureVPN Split Tunneling.

Tunelul Split este o caracteristică la îndemână care vă permite să alegeți ce aplicații doriți să utilizați cu sau fără VPN.

Și asta îl înfășoară pentru principalele caracteristici ale aplicației desktop. După cum puteți vedea, aveți un set robust de opțiuni, iar utilizatorii avansați vor fi, fără îndoială, mulțumiți de nivelul ridicat de personalizare disponibil.

Mobil

Când am testat aplicația iOS PureVPN anul trecut, configurarea a fost greoaie și schimbarea serverelor a fost un proces mult mai incomod decât ați găsi cu alți furnizori. În general, nu a oferit o experiență foarte ușor de utilizat. din fericire, întreaga aplicație a fost revizuită, complet cu un aspect modern și o configurație mai simplă.

După ce vă conectați, veți primi o fereastră care va afișa unele dintre caracteristicile actualizate ale aplicației. Primul este Gravitatie, o caracteristică beta cuprinzând o serie de servere DNS sigure. Atunci ai Conectare inteligentă care se referă la o conexiune la un singur server, ceva care este tipic pentru majoritatea aplicațiilor VPN, dar nu era disponibil în incarnările iOS anterioare ale PureVPN. În cele din urmă, există Ozon, care combate virusuri, malware și reclame.

PureVPN setează ecrane pentru setări de aplicații mobile.

După ce ați trecut de aceasta, vi se va solicita să alegeți un mod, la fel ca în clientul desktop. Vi se va solicita apoi să permiteți modificări de configurare de care aplicația are grijă automat, fără ca dvs. să vă ocupați efectiv de setările telefonului..

După ce ați ajuns în cele din urmă, o clipire verde Conectați apare butonul. Acest lucru este un pic confuz, deoarece un buton verde implică adesea că aveți deja o conexiune VPN, dar acesta este de fapt un prompt de conectare. Când sunteți conectat, veți vedea un roșu Deconectat împreună cu noua dvs. adresă IP și locație.

Ecrane de conexiune PureVPN.

Pentru a vă schimba locația sau pentru a găsi un server în funcție, puteți utiliza butoanele din partea stângă jos și dreapta a ecranului.

Opțiuni de setări PureVPN.

În cele din urmă, meniul din colțul din stânga sus al ecranului are câteva opțiuni. Puteți schimba modul făcând simplu clic pe modul în care vă aflați în momentul de față și chiar mai jos că puteți activa Gravity.

În Setări meniu, puteți schimba protocolul, modifica limba și accesa setările de tunel împărțite.

Această aplicație mobilă are o gamă largă de opțiuni în comparație cu cele oferite de alți furnizori. Cu un aspect revizuit și o configurare și un server de configurare mai ușor de utilizat, acum este una dintre aplicațiile mai bune de acolo.

Servere și performanță

PureVPN are o rețea adecvată de peste 750 de servere, oferind locații în mai mult de 140 de țări, deși mai mult de jumătate din aceste țări sunt acoperite de servere virtuale. Deși selecția nu este la fel de mare ca cea a unora dintre concurenții săi, cum ar fi ExpressVPN, există totuși suficient de sigur pentru a satisface majoritatea utilizatorilor. PureVPN vă ajută să decideți ce server să utilizați, oferind icoane utile în lista de servere. De asemenea, puteți marca anumite țări sau orașe ca favorite pentru acces ușor.

Per total, serviciul pe care l-am experimentat a fost în mare parte de încredere. Am jucat jocuri online în timp ce ne-am conectat la diverse servere din SUA și Marea Britanie fără probleme. Am transmis de asemenea 1080p folosind aceleași servere, fără să experimentăm nicio buffering. Conectarea și deconectarea de la servere a fost de obicei rapidă, dar ocazional a durat până la un minut. Au fost câteva ocazii în care încercarea de conectare a continuat o perioadă îndelungată, până la punctul în care am decis să încercăm pur și simplu un server diferit.

Când ne executăm testele de viteză, scopul este să fim cât mai empirici. Folosim un server de testare în America de Nord și ne conectăm la diverse servere pentru fiecare furnizor. Locațiile serverelor VPN de testare sunt în SUA, Marea Britanie și Hong Kong. Efectuăm teste de viteză de mai multe ori pe zi, la intervale regulate. Viteza medie de descărcare pentru fiecare test este înregistrată și afișată în graficul de mai jos.

Rezultatele testului de viteză vpn 2020

PureVPN înregistrează un pic sub medie cu o rată medie de descărcare de 37 Mbps în toate timpurile și locațiile.

Merită menționat că aceste teste nu sunt definitive și pur și simplu servesc ca o indicație generală a performanței pe care le-ați putea vedea. Volatilitatea inerentă a internetului adaugă un factor semnificativ de aleatoriu. În funcție de conexiunea dvs., este posibil să observați viteze mai lente sau mai rapide sau viteze și discrepanțe mai mici sau mai mari în rezultate.

PureVPN deblochează Netflix?

Accesarea Netflix este o problemă continuă pentru majoritatea furnizorilor de VPN. În timp ce unii reușesc să mențină cel puțin unele servere care funcționează cu Netflix, altele nu merg atât de bine. Am încercat să accesăm Netflix din SUA folosind diverse servere de testare și am putut să ne conectăm perfect de fiecare dată. Acesta este un pas față de ultima dată când am testat când a trebuit să cerem unui agent de chat în direct să ne direcționeze către un server de lucru accesibil prin IP dedicat Mod. Acestea fiind spuse, dacă aveți probleme cu accesarea Netflix, a cere unui agent un anumit server este o soluție rapidă și simplă.

Am testat alte site-uri de streaming în Streaming modul, folosind funcția Scop listă pentru a selecta serverul corespunzător. Amazon Prime Video (pentru SUA) a funcționat perfect, dar BBC iPlayer a fost o ratare. Într-adevăr, acesta din urmă s-a prăbușit recent cu VPN-urile, așa că găsirea unei opțiuni bune poate fi lovită și ratată.

PureVPN funcționează în China?

PureVPN poate fi folosit pentru a ocoli „Marele Firewall” din China. Are o mulțime de documentații de asistență dedicate asigurării conectării utilizatorilor din China. Cu toate acestea, rețineți că, deși multe VPN-uri funcționează în China, site-urile lor pot fi blocate. Dacă intenționați să utilizați PureVPN în timp ce în China, este mai bine să faceți o copie a documentației de asistență înainte de a călători, deoarece ar putea fi inaccesibilă din interiorul țării.

Securitate și confidențialitate

PureVPN este o companie cu sediul în Hong Kong și, ca atare, nu este supusă legilor obligatorii privind păstrarea datelor.

Subpoziția pentru politicile sale de confidențialitate scrie:

„NU păstrăm jurnalele care pot identifica sau ajuta la monitorizarea activității unui utilizator.”

Cu toate acestea, detaliile unui caz FBI din 2017 au contrazis această afirmație, întrucât jurnalele PureVPN au fost predate autorităților pentru a ajuta la o condamnare.

Acum, acesta a fost un dosar penal și este destul de standard ca VPN-urile să afirme că vor transmite informații forțelor de ordine dacă dețin unele. Jurnalele în cauză nu erau browserele de navigare, ci jurnalele de conectare. Acestea implică adrese IP reale ale utilizatorului și timpi de conectare VPN. Deși nu dezvăluie activitatea reală a utilizatorilor, acestea pot fi corelate cu jurnalele de la terți, cum ar fi furnizorii de e-mail, pentru a implica o activitate, cum a fost cazul aici.

Alte VPN-uri păstrează jurnalele similare și ar trebui să le dezvăluie în termenii lor. Cu acest furnizor care susține că nu păstrează deloc jurnalele, iar apoi văd suprafața jurnalelor reale, utilizatorii neînțelegi în mod inteligent.

Din acest caz, PureVPN a lucrat pentru a-și reconstrui reputația, inclusiv lansarea unei noi politici de confidențialitate la sfârșitul lunii mai 2018. Se pare că compania a scos acum înregistrarea jurnalelor de conexiuni de orice fel.. Nu va înregistra adresele IP ale utilizatorului sau VPN sau timestamp-urile. O parte pozitivă a unei companii care este arsă în acest fel este că probabil va calca foarte atent pentru a se asigura că nu va pune în pericol încrederea utilizatorilor.

Ca un spectacol de bună credință, PureVPN a fost supus unui an audit de Altius IT, care a verificat noua politică fără jurnaluri. După o evaluare și audit detaliat, Altius IT a raportat că nu a găsit nicio dovadă care să arate că PureVPN păstrează date care ar putea identifica o anumită persoană sau orice activitate de navigare..

PureVPN are tarife bune pe partea de securitate și folosește criptarea de 256 biți împreună cu cheile RSA de 2.048 biți pentru autentificare. Criptarea pe 256 biți este adesea denumită „grad militar” și este considerată la fel de bună pe cât de bună. Puteți alege între mai multe protocoale pentru criptare, inclusiv OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP și IKEv2. Această opțiune apare în Setări aplicații fila clientului.

PureVPN include o opțiune în cadrul clientului (în Opțiuni avansate>Securitate) să opteze pentru a utiliza doar serverele DNS PureVPN în timpul conectării. Acesta este un plus pentru confidențialitate și ar trebui să fie protejat împotriva scurgerilor DNS. Într-adevăr, am testat scurgeri cu diverse servere și nu am observat niciuna. Serviciul oferă, de asemenea, protecție împotriva scurgerilor IPv6 și un comutator de omor încorporat. Rețineți că acestea nu sunt activate în mod implicit, așa că va trebui să accesați Opțiuni avansate pentru a le activa.

Comutatorul kill funcționează ca un strat suplimentar de securitate, astfel încât conexiunea la internet să scadă imediat ce conexiunea VPN se pierde din orice motiv. Puteți decide, de asemenea (în Opțiuni avansate filă) dacă doriți să forțați ca conexiunea la internet să renunțe la oprirea VPN manual.

Serviciu clienți

În calitate de furnizor mare, nu este surprinzător faptul că PureVPN vine cu o mulțime de documentații care să ajute la orice, de la începerea până la rezolvarea problemelor și rezolvarea unor cazuri specifice precum utilizarea în China. Acest lucru poate fi găsit accesând pagina Centru de asistență sub fila Contul meu.

Dacă nu puteți găsi ceea ce aveți nevoie sau pur și simplu aveți o întrebare rapidă, 24/7/365 suport pentru chat în direct este gata să dea un răspuns prompt. Acesta este alimentat de LiveChat, așa că dacă căutați confidențialitate suplimentară, poate doriți să contactați direct echipa de asistență, trimițând un bilet. Când am testat această metodă, timpul de răspuns a fost sub o oră, care este foarte rapid în comparație cu alți furnizori pe care i-am folosit.

Folosind opțiunea de chat live, a rezultat rezultate mixte. Serviciul a fost întotdeauna prompt și am primit ajutor la deblocarea site-urilor de streaming. Pe de altă parte, am primit câteva răspunsuri vagi, precum și refuzul de a răspunde la o întrebare de bază despre securitate.

Verdict

PureVPN oferă o interfață ușor de utilizat, cu o mulțime de opțiuni de personalizare. Vitezele în funcție de performanță sunt imprevizibile și au existat unele probleme de conectivitate. PureVPN oferă acces facil la site-uri de streaming precum Netflix și Amazon Prime Video. Utilizatorii de telefonie mobilă vor fi încântați să vadă o aplicație intuitivă reînnoită.

Când vine vorba de securitate, PureVPN bifează toate cutiile cu o criptare puternică, DNS și protecție împotriva scurgerilor IPv6 și un comutator de omor încorporat. Presa proastă trecută în jurul vieții private ar putea fi un steag roșu pentru unii potențiali utilizatori, dar acest furnizor pare să încerce să facă modificări.

Accesați PureVPN

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + = 16

Adblock
detector