Revizuire totală VPN

Lansat în 2014, Total VPN este relativ nou pe piața VPN. Acesta își propune să atragă utilizatorii cu un plan gratuit, care limitează utilizatorul la trei servere din Olanda, Islanda și Singapore cu un capac de date de 2 Mbps. Cu toate acestea, datele sunt nelimitate și Total VPN vine la pachet într-o aplicație minunată, simplu de utilizat. Să vedem cum se compară VPN-ul total cu unele dintre VPN-urile noastre de top, cum ar fi ExpressVPN și NordVPN.

ACTUALIZARE, 2 august 2016: În timp ce Total VPN s-a comportat bine în testele noastre, am avut o serie de comentarii cu privire la problemele de facturare și clienții care au fost încasați mai mult decât era de așteptat. Din acest motiv, am redus ratingul cu o stea. Vom continua să monitorizăm această situație și vom actualiza această revizuire și evaluare, după caz.

Versiunea premium oferă una dintre cele mai ieftine opțiuni VPN plătite pe piață, începând de la 4,49 USD pe lună. Un abonament de 24 de luni va reduce această valoare până la 2,99 USD pe lună, iar 12 luni vă vor primi același serviciu pentru 3,59 USD pe lună. Fiecare abonament total VPN premium este livrat cu o garanție de returnare de 30 de zile (nu este nicăieri proeminent pe site, ci este în termeni & condiții). Plata poate fi făcută doar cu un card de credit sau PayPal. Nu există nicio opțiune de plată cu Bitcoin, carduri cadou sau alte gateway-uri de plată terțe.

Caracteristici

aplicație desktop total vpn

Aplicații VPN totale sunt disponibile pentru Windows, Mac OSX, iOS și Android. Tutoriale pentru configurarea manuală sunt disponibile pentru utilizatorii Linux.

Un cont normal permite utilizarea a trei dispozitive simultane. Dacă aveți nevoie de mai mult decât atât, un supliment pentru mai multe dispozitive costă 14,95 GBP pe an (21,72 USD ... prețurile pentru toate suplimentele sunt în lire britanice).

Trei protocoale VPN vă stau la dispoziție: OpenVPN, PPTP și IKEv2. Recomandăm OpenVPN, dar IKEv2 este util pe dispozitivele mobile cu conexiuni instabile. Este, de asemenea, unul dintre singurele protocoale care funcționează pe dispozitivele Blackberry, deși nu există o aplicație Blackberry nativă. Aplicația mobilă se conectează numai prin OpenVPN.

Se pare că Total VPN se adresează utilizatorilor începători care doresc o opțiune VPN accesibilă, fără accesorii. În timp ce asta îl face intuitiv și ușor de utilizat, sacrifică unele funcții găsite în aplicații mai robuste. De exemplu, nu veți găsi un comutator de ucidere sau o protecție împotriva scurgerii DNS.

Total VPN oferă câteva servere premium care limitează numărul de persoane permise pe fiecare pentru un supliment de 25 GBP pe an. Nu am testat aceste servere „supraalimentate”, dar este un pic iritant faptul că persoanele care plătesc pentru un abonament normal nu sunt tratate în mod egal în ceea ce privește lățimea de bandă. Este un fel de resentiment pe care îl simți față de persoanele care zboară în clasa întâi în timp ce ești blocat în autocar. Cei care plătesc mai mult trebuie să se impună camerei tale.

În prezent, SmartDNS nu este acceptat, dar site-ul Total VPN spune că este „pe foaia de parcurs și va fi lansat foarte curând”.

Serverele SUA ale VPN-ului total au fost blocate de Netflix, deși am urmărit cu succes de pe serverele din alte câteva țări. Evident, catalogul de emisiuni din SUA nu era disponibil din acele locuri.

Configurare și interfață

Configurarea este la fel de simplă ca un asistent de descărcare rapidă și instalare. Introduceți un e-mail și o parolă și v-ați autentificat, iar utilizatorii liberi nici nu trebuie să facă asta. Nu sunt necesare coduri de activare, verificări prin e-mail sau autentificare în doi pași, deși cei mai conștienți de securitate dintre noi ar putea vedea asta ca un con în loc de un pro.
android vpn total

Aplicațiile VPN totale subliniază simplitatea și sunt proiectate frumos atât pe platforme desktop cât și pe platforme mobile. O listă simplă de servere și un buton de conectare sunt cu toți utilizatorii cu care trebuie să interacționeze cu adevărat. Serverele pot fi jucate în stele, astfel încât să apară în partea de sus a listei. Odată conectat, pe pagina principală sunt afișate o imagine de ansamblu a serverului, a utilizării, a duratei conexiunii, a protocolului și a lățimii de bandă (nelimitat pe versiunea plătită). O bară de căutare este disponibilă, astfel încât nu trebuie să derulați întreaga listă de servere pentru a găsi o anumită țară sau oraș.

Fila Setări vă va conecta la contul dvs., va configura protocolul și va alege dacă să rulați și să vă conectați la pornire. De asemenea, puteți comuta notificări, mesaje de marketing și sfaturi de securitate. Am oprit ultimele două pentru a scăpa de reclame.
total tavă sistem vpn

Pe versiunea desktop, aplicația va rula liniștit în tava de sistem. Pictograma nu se schimbă în funcție de dacă este conectată sau nu, dar este o reclamație minoră. Un clic dreapta vă va permite să vă conectați la serverele dvs. marcate, să vă deconectați, să verificați actualizări și să accesați setările.

Aplicația mobilă este la fel de simplă, constând dintr-o listă de server și o pagină de pornire cu detalii despre conexiune. După instalare, procesul de configurare este cam același, necesitând doar adresa de e-mail și parola. Serverele cu stele vor fi sincronizate pe dispozitive.

Aplicațiile arată excelent și nu ar putea fi mai intuitive, dar nu se poate spune același lucru pentru site-ul web. Arată bine, dar este dificil de navigat. Utilizatorii liberi vor găsi, în special, o durere în a găsi informații și asistență pentru rezolvarea problemelor. Site-ul este fragmentat fără legături clare către paginile pe care le-am căutat. S-ar putea utiliza cu adevărat o bară de căutare care indexează întregul site.

Servere și performanță

Utilizatorii premium ai Total VPN au acces la 33 de servere din 27 de țări. SUA găzduiește servere în șapte orașe, în timp ce fiecare altă țară primește unul. Aceasta nu include suplimentele de servere „supraîncărcate” menționate anterior. O listă de server pe site-ul web va afișa încărcarea curentă pe toate serverele disponibile. Câteva sunt adesea peste capacitate precum New York, care este serverul implicit la deschiderea aplicației, dar majoritatea ar putea gestiona mult mai multe.
total de încărcări de server vpn

Atâta timp cât alegeți serverul dvs. cu înțelepciune, utilizatorii Premium Total VPN nu ar trebui să aibă probleme pentru a transmite video 1080p. În mod normal, îmi place să joc câteva runde de Brawlhalla, un joc online de luptă în stil Super Smash Bros online pe Steam, pentru a testa latența. Din păcate, nu am putut să ne conectăm la serverele jocului atunci când folosim Total VPN. Nu am putut identifica cauza și problema a apărut din mai multe locații și pe diferite protocoale VPN. Am putut să urc pe un server public pentru Don’t Starve Together, unde nu am înregistrat niciun decalaj vizibil. Totuși, probabil că merită jucătorii să se asigure că pot stabili cel puțin o conexiune la jocul ales, folosind versiunea gratuită înainte de a scoate un abonament premium.

În ceea ce privește versiunea gratuită, este un pic prea lent pentru jocuri. Am reușit să difuzez Netflix de calitate scăzută, dar nu a fost destul de frumos. Capacul de 2 Mbps pentru viteză este foarte bun pentru navigarea pe internet.

Pentru a face testele de viteză cât mai empirice, am descărcat același fișier de 82.7 MB (comprimat de la 103 MB) de trei ori pe trei servere diferite, de trei ori pe zi, pentru un total de nouă teste. Am efectuat teste suplimentare efectuate aproape în același timp, fără VPN pentru un grup de control. Sunt incluse orare pentru alte două VPN-uri pentru comparație, deși acestea au fost testate la o dată anterioară. M-am conectat la serverele din Miami și Atlanta din SUA, care sunt cele mai apropiate geografic de mine și la Londra. În caseta de mai jos, linia neagră groasă reprezintă timpul median de descărcare, în timp ce diamantul roșu reprezintă media. Inferior este mai bine.

test de viteză vpn

VPN-ul total a depășit toate celelalte VPN pe care le-am testat până acum, inclusiv ExpressVPN mult mai scump. Diferența dintre utilizarea și utilizarea VPN nu a făcut aproape nicio diferență. Sperăm, pe măsură ce Total VPN devine mai popular, poate menține aceste viteze fantastice.

Rețineți că acest test nu este un indicator definitiv al cărui VPN este cel mai rapid. Volatilitatea inerentă a internetului adaugă un factor semnificativ de aleatoriu, astfel încât testele de viteză VPN ar trebui să fie luate întotdeauna cu un bob mare de sare. Locația mea inițială este în Bogota, Columbia, unde am efectuat aceste teste pe o conexiune de 10 Mbps. Cei cu conexiuni mai rapide pot observa o discrepanță mai mare în ceea ce privește vitezele.

Securitate

Când se lansează prima aplicație desktop, protocolul de conexiune implicit este PPTP. Prima acțiune ar trebui să fie să accesați setările și să o schimbați la OpenVPN. Deși rapid, PPTP are vulnerabilități bine documentate și nu este considerat sigur. IKEv2 este de asemenea disponibil și este o alegere solidă dacă nu doriți să utilizați OpenVPN.
setări totale vpn

Protocolul OpenVPN folosește criptarea AES de 256 biți, care este la fel de puternică ca și când vine vorba de criptarea de transfer de calitate a consumatorului. Toate serverele folosesc IP-uri partajate, care se adaugă anonimatului îngreunând urmărirea activității către un singur utilizator. VPN-ul total nu oferă prea multe modalități de configurare dincolo de alegerea protocolului. Nu puteți opta pentru UDP sau TCP și nu există nicio modificare a standardelor de criptare.

VPN-ul total nu are protecție de scurgere DNS încorporată. IPleak.net confirmă că DNS are scurgeri în timp ce este conectat la VPN, astfel încât utilizatorii vor trebui să întreprindă alte acțiuni în numele lor pentru a atenua acest lucru. În mod ideal, VPN ar trebui să orienteze cererile DNS prin propriile servere DNS sau prin intermediul unei terțe părți precum Google Public DNS. În schimb, solicitările DNS sunt încă trimise prin ISP, dezvăluind locația reală și adresa IP a utilizatorului. Vă recomandăm să configurați Google Public DNS pe dispozitivul dvs. dacă utilizați Total VPN.

Conform politicii de confidențialitate Total VPN, compania vă va colecta numele, adresa, numărul de telefon, numărul de fax, adresa de e-mail, datele serviciului furnizat, tipurile de servicii furnizate, istoricul plăților, modul de plată, suma plăților, data plăților, și card de credit sau alte informații de plată.

Total VPN nu va păstra jurnalele de utilizare sau de activitate cu privire la conținutul pe care îl transmiteți, dar păstrează jurnalele de conectare și autentificare. Acestea includ când vă conectați, IP-ul de la care v-ați autentificat, numele dvs. de utilizator, adresa IP sursă, numele de utilizator VPN și protocolul VPN. Jurnalele de activitate și de utilizare sunt cea mai mare amenințare la confidențialitate, iar jurnalele de conectare nu sunt de obicei la fel de îngrijorătoare. Totuși, un serviciu complet fără loguri ar fi fost de preferat. Total VPN are sediul în Marea Britanie, unde aplicarea legii este cunoscută pentru supravegherea în masă.

Website-ul Total VPN folosește unele cookie-uri de urmărire pe care le predă la rândul lor agenților de publicitate și eventual altor terți.

Serviciu clienți

Total VPN oferă clienților o linie telefonică de chat live 24/7, dar nu este atât de grozav pe cât pare. Cu prima ocazie în care l-am încercat, am așteptat aproximativ 20 de minute înainte de a renunța și de a merge la prânz. La a doua încercare, am așteptat între 25 și 30 de minute înainte de a primi în sfârșit un răspuns. Un sistem de depunere a biletelor este de asemenea disponibil, deși nu l-am încercat singur.

Apoi vine cel mai frustrant supliment VPN total: asistență prioritară. Pentru un cost suplimentar de 9,95 GBP (14,54 USD) pe an, puteți să vă deplasați în fața cozii de servicii pentru clienți și să discutați cu cel mai experimentat personal. În primul rând, cum ar fi suplimentul de servere supraalimentate, utilizatorii care plătesc mai mult beneficiază de servicii mai bune în detrimentul celor care plătesc mai puțin. Toată lumea ar trebui să obțină un serviciu rapid și eficient pentru clienți. În al doilea rând, un serviciu VPN nu ar trebui să aibă nevoie nici măcar de un astfel de supliment; este doar un truc de prisos pentru a câștiga mai mulți bani.

Odată ce cineva a răspuns în cele din urmă la chat-ul live, păreau competenți și nu ca o firmă externalizată de o singură dimensiune care se ocupă de toate, de la frigidere până la cărți de credit. Mi-au răspuns la toate întrebările și erau informați despre produsul pe care îl reprezentau.

Pe site-ul web este disponibilă o bază de cunoștințe care poate căuta întrebări frecvente și tutoriale.

Mesajele de marketing din aplicație pot fi dezactivate în aplicație pentru a preveni reclamele. Ca utilizator plătit, nu am primit niciun e-mail nesolicitat sau alte promoții.

Verdict

VPN-ul total oferă unele dintre cele mai rapide viteze pe care le-am testat la un preț minim. Pentru utilizatorii începători care doresc o opțiune VPN foarte accesibilă, merită luat în considerare. Utilizatorii avansați o vor găsi prea puțin dornici, lipsind configurații suficiente și protecții de confidențialitate. VPN-ul total nu este destul de la nivelul furnizorilor mai maturi, cum ar fi ExpressVPN, cu toate acestea, pentru un nou participant prezintă potențial bun. Protecția împotriva scurgerilor DNS ar trebui să fie o prioritate maximă pentru dezvoltatori.

Serviciul pentru clienți este lent, dar cunoscut. Am dori să vedem încă câteva metode de plată și câteva suplimente mai puțin plătite.

Vizitați TotalVPN

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + = 8

Adblock
detector