Revizuire VPN pentru Windscribe 2020 (versiuni gratuite și plătite)

Windscribe este un furnizor relativ nou canadian care pretinde a fi „cel mai bun VPN de pe piață”. Cu mai puține servere decât mulți concurenți, s-ar putea să nu te aștepți ca acest furnizor să îndeplinească atât de bine. Am testat-o ​​astfel încât să vă putem oferi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a decide dacă Windscribe poate fi cel mai bun VPN pentru dvs..

Să aruncăm o privire la cum a decurs!

Caracteristici și prețuri

Windscribe are o ofertă gratuită și, deși nu este rău pentru o VPN fără costuri, este totuși destul de limitată în comparație cu opțiunile premium. Aveți acces la serverele din doar 11 țări și beneficiați de 10 GB lățime de bandă pentru a juca pe lună. Nu există o configurație OpenVPN, dar beneficiați de protecție împotriva scurgerilor de adrese IP și blocării anunțurilor. P2P este permis, deși acest lucru nu poate fi atât de util cu doar 10 GB lățime de bandă pe lună.

Puteți verifica cele mai recente oferte WINDSCRIBE AICI

Tabel de prețuri pentru parbriz.

Pe lângă versiunea gratuită, este disponibil un singur plan plătit pentru care poți fi facturat lunar sau anual. Opțiunea lunară va costa 9 dolari pe lună, dar planul anual vine cu un reducere abruptă de 55%, ceea ce face 4,08 USD pe lună. Acestea sunt prețuri destul de medii pentru planurile lunare și anuale. Cu toate acestea, mulți furnizori fac un pas mai departe și fac reclamă reduceri și mai mari la planurile de doi sau trei ani, dar nu vedem o ofertă similară de la Windscribe.

Când plătiți, veți găsi opțiuni de plată acceptabile, inclusiv Bitpay, PayPal, PaymentWall și majoritatea cardurilor de credit majore.. Capacitatea de a plăti cu bitcoin va fi binevenită de utilizatorii conștienți de confidențialitate. Dacă vă întrebați despre un proces gratuit, există o garanție de returnare a banilor de trei zile. Acesta este unul dintre cele mai ciudate pe care le-am văzut, mai ales atunci când considerați că mulți furnizori oferă garanții de 14 zile și chiar 30 de zile.

Un lucru care ajută la compensarea acestui lucru este faptul că un cont vă va permite conectați-vă la un număr nelimitat de dispozitive. Acest lucru este rar, deoarece majoritatea furnizorilor limitează numărul de la doi la șase pe cont. Am văzut că alți furnizori noi oferă un număr nelimitat de conexiuni, astfel încât aceasta poate fi o tactică care să ajute la obținerea unei urmăriri timpurii. Nu am fi surprinși dacă o șapcă va intra în vigoare pe drum.

Aplicațiile Windscribe sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android, iar VPN-ul poate fi configurat pentru Linux și anumite routere. Există extensii de browser pentru Chrome, Firefox și Opera, dar acestea sunt proxy-uri HTTPS care nu oferă aceeași securitate ca VPN.

După ce v-ați înscris, veți avea acces la un rețea de servere în 110 locații din 60 de țări. Planul plătit vă oferă lățime de bandă nelimitată și permite P2P, astfel încât torrenting-ul nu va fi o problemă.

Windscribe este competitiv pe frontul de securitate cu criptare AES de 256 biți și secret secret perfect. De asemenea, are un firewall care ar trebui să fie protejat împotriva oricărei scurgeri, inclusiv DNS și IPv6. Se pare că firewall-ul oferă o alternativă mai bună la un comutator de ucidere, astfel încât niciun comutator de ucidere nu este inclus. O serie de protocoale sunt disponibile, inclusiv OpenVPN, IKEv2 și SOCKS și Stealth (o versiune a TCP rulată pe OpenVPN).

Extensiile browserului pot fi utilizate în combinație cu VPN-ul și oferă o suită de opțiuni de confidențialitate suplimentare, inclusiv blocarea anunțurilor și setările „anti-sociale”..

Configurare și interfață

După ce ați configurat un cont Windscribe, descărcarea și instalarea aplicațiilor este foarte simplă. Windscribe descrie aplicațiile sale drept „clienți minimalisti”, ceea ce poate fi o veste binevenită pentru începătorii care nu sunt fani ai multor clopote și fluiere. Pentru această recenzie, am încercat aplicațiile Windows și iOS.

Spațiul de lucru

Când v-ați conectat la clientul desktop, veți vedea că într-adevăr aplicația Windscribe este foarte compactă. Ecranul principal vă arată IP-ul dvs. curent, indiferent dacă este sau nu conectat VPN și dacă firewallul este sau nu activat. Acesta din urmă este versiunea Windscribe a unui comutator de ucidere și va ucide conexiunea la internet dacă se pierde conexiunea VPN. Puteți să-l comutați sau dezactivați cu ușurință de pe acest ecran principal, care este o caracteristică îngrijită care nu este acceptată de obicei la alți clienți VPN.

Ecranul principal Winsdscribe și lista de server.

Făcând clic pe lista verticală a locației, se va deschide lista serverului sub aplicație. Puteți selecta un server bazat pe țară și fiți conectat automat la serverul optim pentru acea locație. Dacă doriți să fiți mai specific, puteți face clic pe săgeata din dreapta numelui de țară și a serverelor de vizualizare bazate pe oraș, fiecare server având propriul nume inteligent.

După ce v-ați conectat, întreaga aplicație își va schimba culoarea de la gri la albastru strălucitor. Aceasta înseamnă că este întotdeauna ușor de spus când conexiunea dvs. are succes sau dacă ați fost deconectat.

Ecranul și meniul conectat la parbriz.

Pentru a accesa meniul de setări, faceți clic pe pictograma meniu din colțul din stânga sus și selectați Preferințe. Apoi aveți cinci file pentru a alege.

Fila generală Windscribe.

În General ecran, veți vedea setări simple de pornire și opțiunea de a schimba limbile (există zeci disponibile).

Fila Conexiune parbriz.

Peste în Conexiune tab, puteți ajusta setările firewallului și puteți schimba protocolul. Există, de asemenea, un loc pentru a introduce o adresă IP manuală. Acest lucru poate fi solicitat de la Windscribe în cazul în care primiți o eroare de conectare API. Acest lucru s-ar putea întâmpla atunci când solicitările DNS sunt blocate, de exemplu de firewall-uri de țară sau de afaceri.

Fila Proxy Windscribe.

Următoarea filă, etichetată împuternicire, este locul în care configurați un proxy LAN, dacă este nevoie.

Fila Partajare Windscribe.

Atunci ai Acțiune fila unde vă puteți configura propriul hotspot wifi sau crea propriul server proxy.

Fila Debug Windscribe.

În cele din urmă, debug fila are opțiuni pentru trimiterea sau vizualizarea jurnalelor și dezactivarea IPv6.

Mobil

Aplicația mobilă este elegantă și bine proiectată, deși este foarte limitată. Ecranul principal are un aspect similar cu cel al versiunii desktop, cu un buton de pornire și meniul derulant locației serverului. Odată conectată, interfața va deveni albastru strălucitor.

Ecranul principal al aplicației mobile Windscribe este conectat și deconectat.

Faceți clic pe pictograma meniului și selectați Preferințe te va duce la setările tale.

Meniul Windscribe și ecranul Preferințe.

Ar trebui să fie cu adevărat etichetată „Preferință”, deoarece există o singură opțiune aici și care trebuie să adauge o adresă IP manuală a API. Aplicația va fi probabil potrivită pentru începători, dar utilizatorii avansați ar putea să rateze opțiuni suplimentare.

Servere și performanță

Deși compania nu dezvăluie numărul serverului, știm că are servere în 110 locații din 60 de țări. Multe dintre locații sunt în SUA, ceea ce este excelent pentru cei care doresc să deblocheze serviciile de streaming din SUA. Comutarea între servere nu necesită mai întâi deconectarea, astfel încât să poți face acest lucru cu un singur clic.

Puteți selecta serverul dvs. în funcție de țara singură sau de orașul specific. Toate serverele sunt potrivite pentru utilizarea fișierelor de fișiere P2P, cu excepția cazului în care sunt marcate altfel (o pictogramă P2P cu un atac prin aceasta).

Am testat unele dintre serverele Windscribe pentru navigare, streaming, jocuri online și descărcare de fișiere. În general, experiența a fost minunată. Conectarea la și comutarea serverelor a fost rapidă și fără durere, și nu am experimentat nicio conexiune scăzută. Am jucat jocuri online fără probleme și am transmis fluxuri de 1080p prin diverse servere, fără buffering.

Performanța testului de viteză la parbriz

Atunci când rulăm teste de viteză, ne propunem să fim cât mai empirici. Folosim un server de testare în Canada și ne conectăm la serverele fiecărui furnizor din SUA, Marea Britanie, Hong Kong, Australia și Germania. Pentru fiecare locație, un fișier de testare (50 MB) este descărcat de pe un server din SUA de patru ori pe zi, la intervale de șase ore. Notăm viteza medie de descărcare pentru fiecare test și afișăm datele agregate.

În Simplu fila din graficul de mai jos arată cum se compară Windscribe cu alte servicii VPN pe care le-am testat doar pe baza vitezei de descărcare mediană. După cum puteți vedea, Windscribe funcționează bine cu viteze în jurul mijlocului pachetului.

& amp; amp; amp; amp; lt; a href = "#"& amp; amp; amp; amp; amp; gt;& amp; amp; amp; amp; lt; img alt = "" src = "https:& amp; amp; amp; amp; amp; amp; # 47;& amp; amp; amp; amp; amp; amp; # 47; public.tableau.com& amp; amp; amp; amp; amp; amp; # 47; static& amp; amp; amp; amp; amp; amp; # 47; imagini& amp; amp; amp; amp; amp; amp; # 47; VP& amp; amp; amp; amp; amp; amp; # 47; VPNSpeedTestResults& amp; amp; amp; amp; amp; amp; # 47; simplă& amp; amp; amp; amp; amp; # 47; 1_rss.png "style =" border: none "/& amp; amp; amp; amp; amp; gt;& amp; amp; amp; amp; amp; lt; / a& amp; amp; amp; amp; amp; gt;

var divElement = document.getElementById ('viz1525284276716'); var vizElement = divElement.getElementsByTagName ('obiect') [0]; vizElement.style.width = '100%'; vizElement.style.height = (divElement.offsetWidth * 0,75) + 'px'; var scriptElement = document.createElement ('script'); scriptElement.src = 'https://public.tableau.com/javascripts/api/viz_v1.js'; vizElement.parentNode.insertBefore (scriptElement, vizElement);

O versiune mai detaliată a rezultatelor noastre poate fi văzută în Detaliat tab. Aici, puteți vedea că diferența de rezultate pentru Windscribe este destul de strânsă comparativ cu mulți concurenți. Aceasta indică un interval de viteză destul de fiabil și înseamnă că veți ști probabil ce fel de viteze vă puteți aștepta după ce utilizați serviciul o perioadă.

Este important să rețineți că aceste teste nu sunt definitive și pot servi doar ca o indicație generală a performanței pe care o puteți vedea. Volatilitatea inerentă a internetului adaugă un factor semnificativ de aleatoriu. Ba mai mult, probabil că veți vedea perioade mai mari de așteptare cu o conexiune lentă și, poate, discrepanțe mai mici sau mai mari.

VPN Windscribe deblochează Netflix?

Windscribe se mândrește cu faptul că poate oferi acces la conținut geo-restricționat cum ar fi cea oferită de Netflix. Având în vedere că Netflix creează utilizarea VPN-urilor pentru a vizualiza emisiuni și filme cu geo-blocat, poate fi dificil să găsiți furnizori care pot ocoli în mod fiabil eroarea de proxy.

Am testat abilitatea Windscribe de a accesa Netflix din SUA. Serverul din New York pe care l-am încercat a dus la o eroare, dar când am trecut la un server din Los Angeles, acesta a funcționat perfect. În mod similar, am putut folosi un server din Londra pentru a debloca Netflix UK.

Chiar dacă nu a fost o mare problemă să accesați Netflix prin această metodă, Windscribe are o altă opțiune. Puteți obține acces la Netflix din SUA sau Marea Britanie prin intermediul serverelor dedicate „Windflix”. În derularea serverului, trebuie doar să selectați WINDFLIX SUA sau WINDFLIX Marea Britanie din listă și ești bine să mergi. Am reușit să deblocăm bibliotecile Netflix din SUA și respectiv din Marea Britanie prin aceste servere.

În afară de Netflix, am testat alte câteva servicii de streaming cu rezultate mixte. Un server din Londra a deblocat ITV Hub și All 4, dar nu BBC iPlayer. Opțiunea Windflix UK nu a putut oferi acces la BBC iPlayer. Amazon Prime Video a fost accesibil printr-un server regulat din Marea Britanie pentru conținutul britanic și prin opțiunea Windflix SUA pentru conținutul american.

Funcționează VPN Windscribe în China?

Cu Marele Firewall din China care blochează site-uri populare, inclusiv Facebook, Google și YouTube, mulți rezidenți și călători apelează la VPN-uri pentru a accesa acest conținut restricționat. Din păcate, multe VPN-uri sunt blocate și în China și există o listă de furnizori aflată în continuă scădere.

Din fericire, potrivit utilizatorilor de pe un subreddit Windscribe, mulți au succes cu acest serviciu în China. Rețineți doar că setarea acestuia la funcționarea efectivă s-ar putea să nu fie simplă. În plus, chiar dacă VPN funcționează în China, site-ul în sine ar putea fi blocat, ceea ce înseamnă puțin acces la asistență generală și asistență pentru rezolvarea problemelor. Așadar, dacă intenționați să utilizați serviciul în China, probabil că merită să vă familiarizați cu configurarea și problemele potențiale înainte de a vă deplasa.

Securitate și confidențialitate

Windscribe are sediul în Canada, una dintre țările Five Eyes. Aceasta înseamnă că ar putea fi supusă supravegherii în masă a guvernului de către alte țări. Din fericire, Windscribe nu numai că îți ascunde activitatea de ISP-ul tău și de oricare altcineva care ar putea să-și dea aminte, dar, de asemenea, menține o politică strictă fără jurnaluri. Acest furnizor nu ține niciun registru de trafic și jurnalele de conectare sunt păstrate la minimum. „Stocăm cantitatea totală de lățime de bandă pe care contul dvs. a consumat-o într-o perioadă de 1 lună, care este resetată în fiecare lună în ziua înregistrării dvs. Totuși, acest lucru este legat de un cont și nu de o adresă IP.

Funcțiile de securitate ale Windscribe sunt comparabile cu cele ale unor furnizori de top pe care i-am examinat în trecut. Folosește Criptare AES de 256 biți cu autentificare SHA512, în combinație cu tastele RSA de 4.096 biți și susținute de un secret perfect înainte. Opțiunile de protocol includ OpenVPN, IKEv2, SOCKS, UDP, TCP și Stealth. Aceasta din urmă este o versiune de TCP care ar putea fi utilă în China.

Potrivit Windscribe, „fiecare server VPN are un server DNS recursiv care rulează pe el, ceea ce înseamnă că face toată rezoluția DNS pentru tine.” Aceasta înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji pentru scurgeri DNS. Protecția împotriva scurgerilor IPv6 este, de asemenea, inclusă și este activată implicit. Aceasta poate fi dezactivată în Preferințe>debug fila.

Când vine vorba de un comutator de ucidere, Windscribe susține că „firewall-ul” său este superior caracteristicii switch switch oferite de majoritatea VPN-urilor. Acesta afirmă că „blochează toată conectivitatea în afara tunelului pentru a se asigura că există șanse zero de orice fel de scurgeri, inclusiv, fără a se limita la scurgeri DNS, scurgeri IPv6, scurgeri WebRTC, etc.” Firewall-ul este activat în mod implicit, dar acest lucru poate fi modificat în Preferințe>Conexiune tab. Poate fi de asemenea dezactivat și activat pe ecranul principal.

O altă caracteristică de securitate adăugată este capacitatea de a crea un „dublu hop” folosind clientul VPN în combinație cu extensia browserului. Ideea este să conectați-vă la două locații diferite - una prin VPN și una prin extensia browserului. Aceasta servește pentru a ajuta confidențialitatea și anonimatul prin prevenirea unui atac de corelație pe un server Windscribe. Ca bonus, extensiile browserului blochează anunțurile și elimină toate trackerele, inclusiv widget-urile sociale.

Serviciu clienți

Dacă aveți nevoie de ajutor pentru configurarea sau utilizarea Windscribe, aveți câteva opțiuni de asistență. Făcând clic pe butonul A sustine fila pe site-ul sau selectarea Ajuta-ma! din cadrul aplicației vă va duce la hub-ul principal de asistență. Aici, veți găsi o Ajutor de sine secțiune inclusiv Ghiduri de instalare, Întrebări frecvente, și a Bază de cunoștințe. În ceea ce privește secțiunile de întrebări frecvente, am constatat că Windscribe este destul de detaliat și avansat, în timp ce multe sunt limitate și / sau vagi.

Treceți la Suport tehnic, aveți trei opțiuni: Subreddit, Vorbeste cu Garry, și Trimite bilet. Vorbeste cu Garry este de fapt opțiunea „live chat” la care puteți accesa alternativ făcând clic pe pictograma bulă de vorbire verde din colțul din stânga jos al site-ului web. În mod surprinzător, acesta este de fapt un bot automat care pare să dea un răspuns predeterminat pe baza cuvintelor cheie prezente la întrebarea dvs..

Acest lucru poate fi în regulă pentru unii utilizatori, dar este în esență același lucru cu funcția de căutare într-o secțiune de întrebări frecvente sau o bază de cunoștințe. După ce am pus aceeași întrebare de mai multe ori și am obținut câteva răspunsuri confuze diferite, am avut opțiunea de a „escalada către Human”. În loc să ne ducă la un reprezentant real de chat live, ne-a îndrumat să trimitem un bilet prin e-mail. Am primit un răspuns la o întrebare de bilet în aproximativ șase ore, dar alta a durat mult mai mult. Vorbeste cu Garry opțiunea pare puțin inutilă și poate fi frustrantă pentru unii utilizatori. Sperăm că, pe măsură ce acest furnizor crește, va oferi valoare în furnizarea unei opțiuni reale de chat live.

Verdict

Windscribe are o ofertă foarte solidă, potrivită pentru începători și utilizatori VPN experimentați deopotrivă. Acesta conține majoritatea funcțiilor pe care le-ați putea căuta, inclusiv securitate puternică, capacitatea de a debloca site-uri precum Netflix, viteze rapide și lățime de bandă nelimitată. Indiferent dacă doriți să faceți stream, torrent sau navigați în siguranță, Windscribe te-a acoperit.

Reperele includ conexiuni simultane nelimitate și servere de streaming dedicate pentru Netflix SUA și Marea Britanie. Dezavantajele includ lipsa de asistență pentru clienți în direct 24 de ore și 7 și aplicația mobilă limitată.

Link util: Versiune gratuită Windscribe

Accesați Windscribe

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 − = 65

Adblock
detector