Revizuire VPN tamponată

Buffered VPN a fost fondată la Budapesta în 2013 și a lansat în cele din urmă versiunea 1.0 a aplicației sale în martie 2016. Cu toate acestea, un alt serviciu VPN care pretinde că este cel mai rapid și cel mai sigur dintre toate, Buffered spune că misiunea sa este de a face internetul un loc mai puțin restrâns..

Dacă nu sunteți un membru al presei, Buffered nu oferă o probă gratuită. Utilizatorii pot beneficia de o garanție de rambursare de 30 de zile, cu câteva indicații: trebuie să utilizați Buffered sub 100 de ori, să consumați mai puțin de 10 GB lățime de bandă și să fiți conectat mai puțin de 10 ore.

Buffered are doar un singur nivel de abonamente, dar prețurile variază în funcție de cât timp sunteți dispus să vă angajați. O singură lună costă 12,99 USD (10,03 GBP). Un plan de șase luni reduce prețul la 9,99 USD (7,72 GBP) pe lună și un an întreg la 8,25 USD (6,37 GBP) pe lună. Acesta este în mod clar în categoria de preț superior în ceea ce privește VPN-urile, chiar acolo cu ExpressVPN.

Caracteristici

servere tamponate și conectate
Un abonament vă oferă lățimea de bandă nelimitată și până la cinci conexiuni simultane, ceea ce face o afacere mai bună pentru o familie, un grup de prieteni sau un birou mic decât utilizatorii individuali.

Buffered acceptă doar protocolul OpenVPN, indiferent dacă folosiți aplicația sau nu. OpenVPN este considerat pe scară largă drept cel mai de încredere și mai sigur protocol VPN pentru consumatori, dar nu vine cu suport integrat în majoritatea sistemelor de operare precum PPTP sau L2TP / IPSec. Bufferul acceptă atât conexiunile UDP cât și TCP, dar implicit în UDP.

Vom fi bine cu un serviciu exclusiv OpenVPN, cu excepția faptului că Buffered nu realizează nicio aplicație mobilă - nu pentru Android, iOS sau orice altă platformă mobilă. Deoarece clienții nu pot doar să configureze o conexiune L2TP / IPSec folosind setările VPN încorporate de pe telefonul lor, ei trebuie să descarce o aplicație OpenVPN terță parte, precum OpenVPN Connect. Deoarece fișierele de configurare pentru Buffered nu sunt incluse în aceste aplicații, utilizatorii de telefonie mobilă trebuie să le descarce și să le importe de pe site-ul web buffered.

Clienții desktop sunt disponibili pentru Windows și Mac OSX. O versiune Linux (v0.6) este încă în versiune beta.

Funcționează VPN buffered cu Netflix?

Da, am putut transmite cataloagele americane de spectacole Netflix în momentul conectării la un server buffered din Statele Unite. VPN-ul buffered a ocolit eroarea de proxy Netflix fără probleme. De fapt, Buffered sunt atât de încrezători încât au chiar o pagină dedicată Netflix.

Configurare și interfață

Odată activat un cont prin confirmare prin e-mail, utilizatorul trebuie doar să descarce și să instaleze clientul, apoi să introducă numele de utilizator și parola.

Aplicația pentru desktop de la Buffered are o interfață minunată și lină. Aspectul simplu prezintă o listă de servere și timpii lor de ping, deși timpii ping, care indică latență, nu au funcționat niciodată când am testat-o. Serverele pot fi fixate în partea de sus, prin rolul lor. În meniul de opțiuni, asigurați-vă că activați setarea „Stocare informații de conectare”, astfel încât nu trebuie să vă reintroduceți datele de acreditare de fiecare dată când deschideți aplicația. Puteți, de asemenea, să o setați pentru a vă conecta și conecta automat.

Odată conectată, aplicația afișează un rezumat al conexiunii, inclusiv timpul conectat, ping (nu a funcționat), viteze de descărcare și încărcare, date de descărcare și încărcare totală de date în sesiunea curentă și adresa IP atribuită.

teste tampon descărcate și firewall

Un test de descărcare vă permite să verificați atât viteza de descărcare între computer și serverul VPN (IP intern), cât și viteza dintre serverul VPN și destinație (IP extern). În plus, un test de firewall permite utilizatorului să vadă ce porturi UDP și TCP sunt deschise, ceea ce este util dacă aveți nevoie pentru a transmite conexiunea. Utilizatorii pot selecta dintr-o serie de porturi din opțiunile de conectare înainte de conectare.

În afară de datele ping care apar întotdeauna ca „N / A”, aplicația Buffered este un client simplu, intuitiv și receptiv, pe care utilizatorii începători nu ar trebui să aibă nicio problemă să-și dea seama.

Servere și performanță

Buffered operează servere în 31 de țări, cu două locații fiecare în Statele Unite și Regatul Unit. Aceasta este o selecție intermediară, dar poate un lucru restrâns, având în vedere punctul de preț.

Am transmis video 1080p HD fără probleme. Videoclipul s-a încărcat departe de buffer. Am putut juca Brawlhalla, un joc de luptă online în stil Super Smash Bros, fără niciun decalaj vizibil.

Conexiunile au fost stabile o dată în funcțiune, dar ocazional am întâlnit probleme care inițiază conexiunile. Modificarea portului din 443 implicit pare să rezolve această problemă.

Pentru a testa viteza mai empiric, am descărcat același fișier de 82.7 MB (comprimat de la 103 MB) de trei ori pe trei servere diferite, de trei ori diferite pe zi, pentru un total de nouă teste. Am procedat la fel fără VPN ca grup de control. Am inclus rezultatele testelor pentru TigerVPN, o altă VPN pe care am testat-o ​​la vremea respectivă, de dragul comparației. Am testat un server de coastă din SUA de Est, un server de coastă din Vestul SUA și un server din Londra. În caseta de mai jos, linia neagră groasă reprezintă timpul median de descărcare, în timp ce diamantul roșu reprezintă media. Inferior este mai bine.

test de viteză vpn

Amestecul a fost suficient de bun, dar nu ne-a aruncat. Rezultatele au fost relativ consistente, fără a exista valori majore. În timp ce timpul mediu de descărcare a fost mai mare decât TigerVPN, timpul mediu mediu de descărcare a înregistrat un nivel semnificativ mai bun.

Rețineți că acest test nu este un indicator definitiv al cărui VPN este cel mai rapid. Volatilitatea inerentă a internetului adaugă un factor semnificativ de aleatoriu, astfel încât testele de viteză VPN ar trebui să fie întotdeauna luate cu un bob mare de sare. Locația testerului nostru se află în Buenos Aires, Argentina, unde aceste teste sunt efectuate pe o conexiune de 10 Mbps. Cei cu conexiuni mai rapide pot observa o discrepanță mai mare în ceea ce privește vitezele.

Securitate

Conexiunile la serverele tamponate sunt criptate cu un algoritm AES SSL pe 128 de biți. Aceasta nu este la fel de rezistentă la gloanțe ca la criptarea de 256 biți folosită de unii rivali, dar ar trebui să fie mai mult decât suficient pentru a menține NSA, ISP-ul și hackerii. Mai puțină criptare are ca rezultat și o conexiune ușor mai rapidă.

setări tamponate

Buffered folosește doar IP-uri partajate dinamice, care se schimbă periodic și sunt utilizate fiecare de mulți utilizatori simultan. Acest lucru adaugă un nivel semnificativ de anonimat, dar poate fi un inconvenient atunci când vizitați site-uri web care înregistrează IP-ul utilizatorilor (de ex. Servicii bancare online).

Utilizatorii de aplicații buffered vor folosi serverele DNS ale companiei în locul ISP-urilor lor, ceea ce asigură mai multă confidențialitate. Un test rapid pe IPleak.net a arătat că protecția împotriva scurgerii DNS funcționează bine.

Aplicația tamponată nu este dotată cu un comutator de blocare sau blocare de rețea, astfel încât dacă conexiunea VPN scade, traficul va continua să călătorească prin ISP implicit. Acest lucru poate spune vești proaste pentru torrenteri și altele similare care nu doresc ca ISP-ul lor sau altcineva să-și asume activitatea.

Statele bufferate „nu ne conectăm niciodată” pe site-ul său web, dar ceea ce înseamnă cu adevărat este că nu păstrează jurnalele de utilizare. Înregistrează unele metadate de sesiune, inclusiv adresa IP a utilizatorului, timpul conectat și durata conexiunii. Aceste jurnale nu conțin niciun conținut sau activitate din traficul VPN al utilizatorului, dar ar fi de preferat o adevărată politică de jurnal zero..

Jurnalele de conexiune sunt de asemenea stocate pe mașina locală, care poate solicita asistența tehnică pentru a ajuta la rezolvarea problemelor, dar acestea nu sunt stocate pe serverele Buffered. În schimb, acestea sunt salvate într-un fișier ascuns în directorul utilizatorului local și pot fi accesate din aplicație.

Buffered are sediul central în Ungaria, care este membru al Uniunii Europene și în interiorul zonei Schengen.

Site-ul web colectează datele obișnuite precum IP, agent de utilizator și stochează informații de facturare. Utilizatorii pot introduce adresa și numărul de telefon, dar este complet voluntar și poate fi falsificat.

Relații Clienți

Buffered se bazează doar pe un sistem de transmitere a biletelor pentru asistență pentru clienți. Nu veți găsi aici chat-ul live sau un număr de telefon aici. Două bilete pe care le-am trimis fiecare au avut aproximativ jumătate de zi pentru a primi un răspuns - nu tocmai o schimbare rapidă. Nu sunt listate ore, dar bănuim că asistența clienților ține doar de orele de birou din Ungaria. Răspunsurile au fost competente și la obiect.

Actualizați: Buffered spune că acum are personal de asistență permanentă și a redus timpul de răspuns până la patru ore. Totuși nu există suport în direct.

Site-ul web găzduiește o gamă largă de întrebări frecvente și articole de asistență, inclusiv instrucțiuni de configurare manuală pentru orice dispozitive care nu au încă o aplicație. Cu toate acestea, acestea nu pot fi căutate pe site, așa că este posibil să aveți un timp mai ușor pentru a găsi ceea ce doriți, introducându-l în Google.

Nu am primit niciun e-mail nesolicitat sau altă comunicare în timpul nostru cu Buffered.

Verdict

Buffered este un serviciu VPN solid, cu o aplicație prietenoasă, ceea ce o face o alegere bună pentru utilizatorii începători. Vitezele sunt acceptabile, securitatea este suficientă și permite o mulțime de conexiuni simultane, dar nimic nu țipă cu adevărat „wow”. Dezavantaj, unele jurnale sunt păstrate, serviciul pentru clienți este lent și nu există aplicații mobile. Ceea ce ajungeți cu adevărat nu garantează într-adevăr punctul ridicat de preț decât dacă veți primi unii prieteni sau colegi de serviciu.

Accesați VPN-ul buffered

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 8

Adblock
detector