Revizuirea Hotspot Shield (2020)

Ultima dată când am testat pe larg serviciul Premium VPN de la Hotspot Shield, a fost bine, dar a rămas încă departe de a fi considerat un furnizor de top.

Problemele proeminente includeau o politică de confidențialitate slabă, un număr limitat de locații de server și incapacitatea de a debloca Netflix.

De atunci, compania și-a reînnoit serviciul, inclusiv extinderea rețelei sale și respectarea protocolului său proprietar.

Dar lucrurile s-au schimbat atât de mult?

Sunt nerăbdător să văd exact cât de departe a ajuns acest VPN. Pentru a vă ajuta să decideți dacă merită să vă aruncați banii la, în recenzia mea din 2019, am testat în profunzime serviciul VPN Hotspot Shield.

Înainte de a intra în detalii, iată o privire de ansamblu asupra datelor cheie și a scorurilor înregistrate în timpul evaluării mele pentru Hotspot Shield. Rețineți că, deși Hotspot Shield oferă o versiune gratuită limitată, Mă voi concentra pe serviciul Premium (plătit) în această recenzie.

Hotspot Shield date cheie

RANK GENERAL: # 4 din 42 VPNS

Viteză

Viteza medie *:

Asistență de streaming video:

Streaming

Netflix:

Alte servicii de streaming:

Securitate

Tipul de criptare:

Switch Kill:

Politica de jurnal:

Protocoale:

Valoare pentru bani

Cel mai mic cost lunar:

Banii inapoi garantat:

website

Scor: 9 / 10Citește mai mult
29 Mbps
4K UHD
Scor: 9 / 10Citește mai mult
da
Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, ITV Hub
Scor: 8 / 10Citește mai mult
AES de 256 biți cu secret secret avansat
da
Adresa IP înregistrată pe durata sesiunii
Catapult Hydra
Scor: 8 / 10Citește mai mult
$ 2,99
45 de zile
www.hotspotshield.com

* Viteza medie pe mai multe locații globale bazate pe mai multe teste de viteză pe zi.

Am folosit zilnic Hotspot Shield în ultimele două luni pentru a vedea cum se oprește față de alte VPN-uri pe care le-am testat. În afară de utilizarea lui pentru a naviga pe web, am pus serviciul prin testările mele riguroase, inclusiv:

 • Testele de viteză
 • Capacitate de streaming
 • Testele de scurgere (WebRTC și DNS)
 • Competență și viteză de asistență pentru clienți
 • Politica de confidențialitate și condițiile de verificare a serviciilor

…și mult mai mult!

Când vine vorba de viteză, Hotspot Shield susține că este cel mai rapid din industrie, dar, desigur, mulți concurenți fac afirmații similare. Îmi place o provocare și mi-am dorit să ajung la concluzia dacă afirmațiile sunt adevărate sau nu în acest caz.

În plus, mi-am propus să răspund la următoarele întrebări arzătoare:

 • Hotspot Shield și-a îmbunătățit politica de confidențialitate?
 • Îl pot folosi pentru a debloca site-uri de streaming precum Netflix, BBC iPlayer și Amazon Prime Video?
 • Hotspot Shield oferă valoare pentru bani?
 • Cum se compară funcțiile de securitate ale Hotspot Shield cu cele ale altor furnizori de top?

... plus multe despre acest serviciu popular.

Am folosit Hotspot Shield atât pe mobil cât și pe desktop pentru a mă asigura că am toată experiența utilizatorului și pentru a vă oferi tot ce trebuie să știți despre acest serviciu. Consultați rezumatul meu și argumentele pro și contra de mai jos dacă trebuie doar să aflați rapid dacă acest serviciu poate fi pentru dvs..

Prezentare generală a scutului Hotspot

Hotspot Shield este un VPN sigur ideal pentru streaming. Are o mulțime de opțiuni de locație, este excelent la deblocare și are viteze foarte rapide. Acest furnizor are o politică de logare îndoielnică, deci este posibil să nu fie cel mai bun pentru torrenting. Poate fi o opțiune bună pentru utilizatorii din China.

Hotspot Shield pro și contra

Iată câteva dintre avantajele și dezavantajele cheie pe care le-am descoperit în timpul utilizării acestui serviciu. Mai jos veți găsi mai multe detalii.

Pro:

 • Viteze excelente
 • Rețea de server extinsă
 • Deblochează Netflix și alte site-uri
 • Conectați 5 dispozitive simultan
 • Garanție de returnare de 45 de zile
 • Poate lucra în China

Contra:

 • Fără suport pentru Linux sau routere
 • Asistență client Lackluster
 • Fără plăți cu criptocurrency
 • Probleme de confidențialitate anterioare

Viteză: Cât de rapid este Hotspot Shield?

Tag-ul Hotspot Shield este „Cel mai rapid serviciu VPN cel mai sigur.” Voi ajunge mai târziu la partea de securitate, dar mai întâi, să vedem despre această cerere de viteză..

Înainte de a-mi dezvălui rezultatele testelor, este de remarcat faptul că testele de viteză VPN trebuie efectuate cu un bob de sare.

Metoda mea de testare obișnuită folosește o mașină virtuală. Totuși, acest lucru nu funcționează cu protocolul proprietar al lui Hotspot Shield, așa că a trebuit să mă conformez cu utilizarea unui tester de viteză online. Acest lucru este utilizat de majoritatea publicațiilor de revizuire VPN și va oferi o idee bună despre viteza Hotspot Shield în comparație cu cele care nu folosesc VPN.

Test de viteză pentru serverul Hong Kong.

Am folosit o conexiune de 60 Mbps în America de Nord pentru a măsura viteza de descărcare a diferitelor servere. Am testat trei locații de server VPN - Regatul Unit, Statele Unite și Hong Kong - la de trei ori diferite în timpul zilei. Timpurile de test au fost de cel puțin patru ore distanță.

Deci, cum s-a măsurat Hotspot Shield?

Fără VPNUK ServerUS ServerHK Server
9:00 EST 34 Mbps 11 Mbps 21 Mbps 26 Mbps
Ora 15:00 EST 43 Mbps 36 Mbps 43 Mbps 45 Mbps
21:00 EST 30 Mbps 27 Mbps 25 Mbps 28 Mbps

După cum puteți vedea, Hotspot Shield a ieșit destul de bine la testele de viteză. Avea o viteză medie de 29 Mbps, care este cu doar 7 Mbps mai mică decât viteza medie atunci când nu utilizați VPN. Unul rezultat anomal s-a produs când a fost conectat la un server din Marea Britanie în jurul orei 2 PM BST, unde viteza era doar aproximativ o treime din viteza de control. Acest lucru nu este neobișnuit de văzut, în special cu serverele care sunt îndepărtate geografic de locația testului.

Poate cel mai notabil este faptul că câteva teste a prezentat viteze mai repede decât controlul. Aceasta înseamnă că conectarea la Hotspot Shield a îmbunătățit de fapt viteza de conectare (deși foarte ușor) în unele cazuri.

Acest lucru pare implauzibil, având în vedere că, în teorie, vitezele ar trebui să încetinească în timpul conectării la un server VPN. La urma urmei, traficul trebuie criptat și trecut printr-un server suplimentar, astfel încât legile fizicii sugerează că o accelerare ar fi imposibilă.

Potrivit Hotspot Shield, acesta se referă la protocolul proprietar al companiei, Catapult Hydra. Acesta este singurul protocol oferit în cadrul serviciului și, deși nu este sursa deschisă, este utilizat de mai multe companii de cybersecuritate de renume, inclusiv McAfee și Bitdefender.

Conform site-ului Hotspot Shield:

Unicitatea protocolului care îi oferă un avantaj de performanță mare este modul în care sarcina utilă este livrată în interiorul tunelurilor securizate între client și server..

Iată un fragment despre Catapult Hydra din paginile de întrebări frecvente ale Hotspot Shield:

Nu modificăm în niciun fel criptarea, dar avem un impact substanțial asupra performanței pentru a oferi cea mai rapidă tehnologie VPN din lume atât pentru utilizatori cât și pentru companii.

Informații despre Catapult Hydra.

Este demn de remarcat faptul că am văzut rezultate similare ultima dată când am testat serviciul, deci probabil că nu este o problemă.

Pentru o anumită locație, ar trebui să fiți conectat automat la cel mai rapid server. Multe VPN-uri de top vă arată cele mai rapide servere pentru locația dvs. sau listați viteza de ping (cu latența) pentru fiecare server, dar nu este cazul aici.

Acestea fiind spuse, dacă vă conectați la un server american, puteți alege un oraș. Alegerea unui server apropiat din punct de vedere geografic ar trebui să vă ofere o conexiune mai rapidă.

Lista serverului Hotspot Shield.

Comutarea între servere este foarte rapidă, de obicei durează doar câteva secunde. Am putut transmite video HD 1080p HD folosind diverse servere fără probleme. Nu am văzut nicio încetinire notabilă în timpul navigării și nu am observat nicio scădere a conexiunii.

Rețineți că aceste teste servesc doar ca ghid general cu privire la ceea ce s-ar putea vedea atunci când utilizați serviciul. Natura aleatorie a internetului și numeroșii factori care pot afecta viteza înseamnă că puteți vedea rezultate foarte diferite.

Aplicații: cu care dispozitive va funcționa Hotspot Shield?

Hotspot Shield oferă aplicații pentru toate sistemele de operare majore, inclusiv Windows, MacOS, iOS și Android. Există și o extensie Chrome, dar aceasta criptează doar traficul browserului, lăsând expuse alte aplicații de pe dispozitiv.

Puteți conecta până la cinci dispozitive simultan, conform unui singur plan plătit. Fiecare dispozitiv va avea acces la toate cele 3.200 de servere Hotspot Shield distribuite în peste 70 de țări.

În general, aplicațiile sunt moderne și ușor de utilizat. Aplicația desktop are un singur ecran de setări, care este excelent pentru începători, dar înseamnă că există opțiuni limitate pentru utilizatorii avansați.

O nuanță nesensibilă și ușor enervantă este aceea că trebuie să vă conectați la un server înainte de a putea schimba servere. În mod implicit, veți fi conectat la un server în ultima locație pe care ați ales-o și, odată conectat, veți putea accesa lista verticală pentru a alege o nouă locație.

Acest lucru este identic atât în ​​aplicațiile mobile, cât și în cele pentru desktop. Aplicația mobilă este similară în design cu clientul desktop, dar ecranul de setări are o singură opțiune: Conexiune nesigură. Aceasta este o caracteristică automată de protecție wifi. Când este activat, dispozitivul dvs. se va conecta automat la VPN atunci când vă conectați la o rețea wifi nesigură (una care nu necesită parolă).

Interfața de aplicație mobilă Hotspot Shield.

În timp ce foarte puține VPN-uri oferă o aplicație Linux, majoritatea oferă tutoriale pentru configurarea cu Linux. Cu toate acestea, Hotspot Shield afirmă că nu oferă suport pentru Linux, astfel încât acești utilizatori vor trebui să se uite în altă parte.

De asemenea, nu există suport pentru configurarea routerului. Majoritatea furnizorilor de top vă oferă posibilitatea de a cumpăra un router preconfigurat sau de a configura manual un router cu VPN, dar Hotspot Shield nu oferă nici una din aceste opțiuni.

Streaming, Netflix și Kodi

Hotspot Shield funcționează cu Netflix?

da!

Scutul Hotspot se deblochează ușor Netflix SUA, Netflix Marea Britanie și o mână de alte biblioteci. L-am testat cu mai multe servere americane, inclusiv cu cele din Chicago, Portland și Miami și toate au funcționat fără probleme.

Pentru mulți furnizori VPN, trebuie să solicitați asistenței clienților ce server să folosească. Deși acest lucru nu este foarte complicat, este plăcut să nu trebuiască să parcurgi acest pas suplimentar.

Pagina Netflix

Pe lângă Netflix din SUA, Hotspot Shield deblochează în mod fiabil catalogul britanic. Alte țări sunt lovite și lipsesc. Suedia și Spania au lucrat pentru mine, în timp ce Australia și Canada au comis erori.

Căutați să faceți flux din alte site-uri? Hotspot Shield a deblocat următoarele în timpul testării:

 • BBC iPlayer
 • Hulu
 • Amazon Prime Video
 • Hub ITV
 • Toate 4

Cu siguranță și-a îmbunătățit abilitățile de deblocare de când am testat ultima dată serviciul. Și cu viteze mari, ar trebui să puteți transmite video HD cât doriți.

Ești un utilizator Kodi? din pacate, Hotspot Shield nu acceptă configurația Kodi. De asemenea, nu este potrivit pentru utilizarea cu alte dispozitive care pot fi adesea configurate cu VPN-uri, cum ar fi Chromecast, Amazon Fire TV sau Windows Phone.

Hotspot Shield permite torrenting?

Hotspot Shield permite torrenting, iar practica este susținută de lățime de bandă și date nelimitate și utilizarea adreselor IP partajate. Totuși, ceea ce torenterii trebuie să știe cu adevărat este dacă acest serviciu are sau nu spatele când vine vorba de confidențialitate. La fel și Hotspot Shield potrivit pentru torenting? Să aflăm.

Compania promovează utilizarea serviciului său pentru torrenting folosind uTorrent și BitTorrent.

Pagina de torentare a scutului Hotspot Shield.

Și în secțiunea sa de întrebări frecvente, Hotspot Shield oferă mai multe detalii despre motivul pentru care ar trebui să utilizați serviciul pentru a vă ascunde identitatea în timp ce faceți un torent, inclusiv făcând următoarea promisiune:

[…] Vă putem asigura 100% la sută din confidențialitate și anonimat în timp ce utilizăm aplicația noastră.

Informații cu privire la torenting pentru Hotspot Shield.

În ciuda acestor afirmații, se pare că compania înregistrează adrese IP reale ale utilizatorului, deși temporar. Încerc în politica de confidențialitate a Hotspot Shield mai mult în următoarea secțiune, dar pe scurt, m-aș gândi de două ori înainte să o folosesc pentru a face torrenting.

Hotspot Shield are câteva alte caracteristici de confidențialitate benefice pentru torrentere, inclusiv un comutator de ucidere (dar numai în clientul Windows) și protecția împotriva scurgerii DNS.

Securitate, confidențialitate și jurnal

Hotspot Shield a luat foc în trecut pentru practicile sale de logare discutabile, așa că am fost dornic să văd cât de bine protejează confidențialitatea utilizatorului pentru iterarea curentă a serviciului.

Hotspot Shield este un produs al companiei AnchorFree, o companie din Elveția. Elveția este cunoscută pentru legile sale de confidențialitate și nu există niciun motiv la acest nivel pentru compania de a păstra jurnalele de utilizatori.

Cu toate acestea, politica de confidențialitate a Hotspot Shield este confuză pentru a spune cel mai puțin. Este clar că furnizorul nu stochează niciun registru de trafic, dar subiectul jurnalelor de conexiune este neplăcut.

Mai exact, vreau să știu dacă un VPN îmi înregistrează adresa IP, deoarece aceste informații pot fi folosite pentru a mă identifica.

În unele părți ale literaturii sale, compania afirmă că nu înregistrează niciodată și nu stochează adrese IP. Ia acest lucru din centrul de ajutor al site-ului:

Nu colectăm, stocăm sau împărtășim niciun identificator permanent de utilizatori, inclusiv adrese IP.

Hotspot Shield nu păstrează reclamația privind jurnalele.

Cu toate acestea, politica de confidențialitate a acesteia prezintă:

Produsul nostru VPN nu va stoca și nu va înregistra adresa dvs. IP decât durata sesiunii VPN și vă vom șterge întotdeauna adresa IP după ce vă deconectați de la VPN.

Asta presupune că Adresele IP sunt colectate și stocate la un moment dat, și într-adevăr, acest lucru este confirmat ulterior în prezentarea de politică.

Deși nu este ideal, stocarea temporară a adresei dvs. IP reale nu este cel mai rău caz. Și trebuie menționat că adresa IP este criptată, deci nu ar trebui să fie lizibilă terților.

În ceea ce privește mai mult, este lipsa de claritate a limbajului folosit, cu câteva afirmații care se contrazic flagrant între ele.

Adăugând îngrijorare, Hotspot Shield nu are exact un trecut stricat când vine vorba de confidențialitate. Un raport din 2016 a scos la lumină unele dintre activitățile discutabile ale companiei, inclusiv utilizarea codurilor JavaScript în scopuri de publicitate și urmărire și redirecționarea traficului de comerț electronic prin link-uri de afiliere.

În plus, un grup de advocacy pentru protecția vieții private, Centrul pentru Democrație și Tehnologie, a depus o plângere legată de Hotspot Shield la Comisia Federală pentru Comerț în august 2017.

Rețineți că Hotspot Shield este în curs de actualizare a politicii sale de confidențialitate. Noua politică va intra în vigoare la începutul lunii octombrie 2019, dar a fost deja publicată. Se pare că nu s-au schimbat prea multe în ceea ce privește înregistrarea temporară a adreselor IP criptate, dar în echitate cu Hotspot Shield, limba utilizată este mai clară în versiunea actualizată.

Detaliile de criptare sunt următoarele:

 • Criptare AES GCM de 256 biți
 • Taste RSA 2048 biți
 • ECDHE pentru un secret perfect înainte (pentru a se asigura că sesiunile anterioare nu pot fi vizualizate dacă o cheie de criptare este compromisă)

Aplicația Windows este singura care vine cu un comutator de oprire, deși există planuri de a le adăuga și la alte versiuni. Comutatorul de oprire va opri conexiunea dvs. de internet în cazul în care conexiunea VPN este pierdută. Aceasta este dezechilibrată în mod implicit, astfel încât va trebui să accesați ecranul de setări pentru a o activa.

Ecranul cu setările de securitate Hotspot Shield.

Aplicația Windows este dotată și cu protecție împotriva scurgerii DNS (etichetată) Preveniți scurgerea IP). Aceasta este activată implicit, dar poate fi dezactivată în ecranul de setări. Serviciul nu garantează protecția împotriva scurgerilor WebRTC, dar am testat aceste scurgeri și nu am observat niciuna.

Rezultatele testului Browserleaks.com.Stânga: Fără VPN (din Marea Britanie). Corect: cu un server american Hotspot Shield.

Protecția IPv6 nu este încorporată, astfel încât este posibil să doriți să dezactivați acest lucru (și poate WebRTC, de asemenea) pentru a fi pe partea sigură.

Hotspot Shield nu vă oferă opțiuni de protocol, ceea ce poate fi dezamăgitor pentru utilizatorii mai avansați. În schimb, folosește întotdeauna protocolul său proprietar Catapult Hydra.

De obicei recomand protocolul OpenVPN ca standard de aur în industrie. Unul dintre avantajele sale este că este un open source, astfel încât acesta să poată fi revizuit de către experți în securitate. Lipsa oportunităților de revizuire de la egal la egal este, de asemenea, unul dintre motivele pentru care sunt uneori sceptic în privința protocoalelor de proprietate ale furnizorilor VPN.

Cu toate acestea, acest caz este puțin diferit, așa cum este protocolul Hotspot Shield utilizate de unele firme de top din domeniul cibersecurității, inclusiv McAfee și Bitdefender. Aceste companii evaluează protocolul înainte de a-l folosi și aș spune că putem avea încredere în judecata lor.

Hotspot Shield funcționează în China?

Foarte puține VPN-uri funcționează în mod fiabil în China, așa că am fost dornic să aflu dacă Hotspot Shield este unul dintre ele.

Când vine vorba de utilizare în China, există într-adevăr trei categorii de VPN-uri: puținele care funcționează în mod fiabil de cele mai multe ori, altele care sunt lovite și lipsesc; și majoritatea care nu funcționează deloc.

Hotspot Shield se încadrează în categoria de mijloc, unii utilizatori având noroc cu serviciul, iar alții au probleme.

Un segment al site-ului web recunoaște că există probleme în China și în alte țări și recomandă utilizatorilor să încerce un dispozitiv diferit în cazul în care au probleme. Conform scutului Hotspot:

Problemele de conexiune pot varia în funcție de platformă, deoarece utilizează diferite servere pentru a stabili o conexiune.

Pagina de țări blocate cunoscute.

Un reprezentant de asistență a clienților a indicat că există mulți utilizatori activi de Hotspot Shield în China, iar un utilizator reddit a confirmat că funcționează destul de recent.

Reddit China VPN thread.

Rețineți că Site-ul Hotspot Shield este blocat în China, împreună cu site-urile celor mai mulți furnizori VPN. Ca atare, va trebui să descărcați software-ul și orice ghid de instalare și depanare înainte de a intra în țară.

Serviciul clienților Hotspot Shield este unul bun?

Hotspot Shield oferă o mulțime de tutoriale și întrebări frecvente în secțiunea de asistență a site-ului său web. Dacă mai aveți probleme, aveți două opțiuni. Puteți utiliza funcția de chat live 24/7 (externalizată către Zendesk) pentru a obține un răspuns rapid sau pentru a trimite un e-mail intern folosind un formular în secțiunea de asistență a site-ului web.

În experiența mea, reprezentanții de asistență pentru clienți live chat au fost prietenoși și prompte. Cu toate acestea, au avut probleme să răspundă la întrebări de bază despre securitatea și caracteristicile confidențialității serviciului.

Cu toate acestea, dacă căutați un răspuns la o problemă simplă, de exemplu cu privire la conturi, streaming sau probleme tehnice minore, chat-ul live ar fi un loc bun pentru a începe.

Hotspot Shield captură chat live.

Cu o funcție de chat live oarecum subparabilă, ați spera ca asistența prin e-mail să fie promptă și informată. Cu toate acestea, întrebările mele de e-mail nu au răspuns la momentul scrierii.

Servere și locații

Când am testat ultima dată Hotspot Shield, acesta avea un număr mare de servere, dar un număr relativ redus de locații (doar 25 la acea vreme). Acum, acest număr aproape s-a triplat în peste 70 de locații, cu peste 3.200 de servere distribuite pe ele.

Pagina serverului Hotspot Shield.

Există posibilitatea ca unele dintre aceste locații să găzduiască servere virtuale. in orice caz, reprezentanții de asistență pentru clienți nu vor dezvălui indiferent dacă este sau nu acest lucru. Aceștia au fost, de asemenea, stabiliți dacă Hotspot Shield deține sau nu închiriază serverele sale. Majoritatea companiilor își închiriază serverele, astfel încât nu este mare lucru, dar deținerea acestora este mai bună atât pentru confidențialitate cât și pentru performanță.

Locațiile serverului includ țări din Asia, Africa, Europa și Americi. Există 27 de orașe americane din care să alegeți și vă puteți conecta la serverele din Rusia și China.

O parte din lista serverului Hotspot Shield.

Prețul scutului Hotspot

Oricât de mare este un serviciu, întotdeauna pun întrebarea: Oferă valoare pentru bani?

Prețul scutului Hotspot.

Hotspot Shield costă 12,99 USD dacă plătiți lunar, ceea ce este comparabil cu mulți furnizori de top-rating pentru același termen. Oferă reduceri abrupte pentru termeni mai lungi, iar abonamentul de un an costă 6,99 USD pe lună, în timp ce un termen de trei ani costă doar 2,99 USD pe lună..

Hotspot Shield oferă câteva metode de plată diferite, inclusiv cardul de credit, PayPal, Neosurf, Alipay și alte câteva. Nu există nicio opțiune de cryptocurrency care să dezamăgească pentru unii utilizatori conștienți de confidențialitate.

Planurile vin cu o garanție generoasă de returnare de 45 de zile.

Coduri cupon Hotspot Shield

Nu există un cod promoțional oficial pentru Hotspot Shield, cu toate acestea, oferta de 2 ani cu reducere de 2,99 USD pe lună reprezintă cea mai mare economie disponibilă.

Cupon de scut Hotspot Ofertă specială - economisiți 75% din planul de 3 aniGAZA DEZTAContabil aplicat automat

Ar trebui să cumpăr Hotspot Shield?

După ce am pus Hotspot Shield printr-o testare serioasă, aș recomanda acest serviciu?

Pe scurt, da, dar numai pentru anumiți utilizatori.

Oferta Hotspot Shield s-a îmbunătățit cu siguranță de când am încercat-o ultima dată. Acesta are acum o rețea de server care rivalizează cu unii dintre furnizorii de top din industrie și unele viteze excelente de pornire.

Având în vedere potențialul său de deblocare pentru Netflix și alte site-uri de streaming, acesta ar putea fi un VPN ideal pentru cei care doresc să transmită fluxuri în mod regulat. Ar putea fi, de asemenea, o opțiune decentă pentru utilizatorii din China.

Dacă în principal căutați să faceți torent, aș ezita să aleg acest serviciu peste alții, cu politici de confidențialitate mai bune. De asemenea, începătorii pot beneficia mai bine de alți furnizori, având în vedere asistența clientului neplăcut oferită de Hotspot Shield.

alternative

Cu toate că Hotspot Shield m-a impresionat, mai are câteva aspecte neplăcute: preocupări de confidențialitate și asistență din trecut. Din fericire, dacă acestea sunt soluții pentru dvs., aveți câteva alternative grozave de luat în considerare.

ExpressVPN nu este cel mai ieftin VPN de pe piață, dar este își depășește rivalii în aproape toate celelalte zone. Nu înregistrează niciodată informații care pot identifica utilizatorii și vine cu o suită de caracteristici de securitate. Acesta deblochează o tonă de site-uri de streaming, funcționează în China, se mândrește cu viteze rapide în flăcări și funcționează cu aproape orice dispozitiv.

Dacă prețul este o problemă, atunci NordVPN este un furnizor mare de buget. Funcționează în China și are o rețea de servere masivă, securitate de top și capacitatea de a debloca o mulțime de site-uri de streaming populare.

Hotspot Shield versiune gratuită

După cum am menționat, Hotspot Shield are o ofertă gratuită. Totuși, acest lucru este foarte limitat și probabil nu merită timpul tău. Aveți acces la o singură locație a serverului, viteze de conectare lente, o limită de 500 MB pe zi (suficient pentru a transmite aproximativ o jumătate de oră de Netflix), fără suport pentru chat live și o mulțime de anunțuri.

Mai mult decât atât, politica de confidențialitate a Hotspot Shield menționează în mod specific faptul că utilizatorii versiunii gratuite sunt supuși unor condiții puțin diferite decât utilizatorii plătiti. Problema principală este aceea că terții pot avea acces la adresele IP reale ale utilizatorilor.

Dacă vă gândiți să utilizați acest serviciu, vă recomandăm să mergeți pentru un furnizor cu buget plătit, cum ar fi NordVPN.

Vizitați Hotspot Shield

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =

Adblock
detector