Revizuirea Keenow 2020

Keenow este o companie israeliană care este puternic orientată către utilizatorii care doresc să facă stream. Punctul său principal de vânzare este capacitatea sa de a debloca site-uri de streaming precum Netflix, Hulu și BBC iPlayer. Are o configurație diferită față de majoritatea furnizorilor VPN, componenta VPN fiind un supliment opțional la deblocatorul său Smart DNS.

Deși partea VPN a lucrurilor nu este obiectivul său principal, Keenow susține în continuare că este „Cel mai bun deblocator și VPN ...” pentru orice țară în care vă aflați.!

Caracteristici și prețuri

Serviciul VPN al Keenow face parte din pachetul său premium, pe lângă adăugarea sa principală Keenow Unblocker. Și-a schimbat ușor planurile de anul trecut și nu mai oferă o perioadă de șase luni. În schimb, face reclamă gratuită Lite pachet, dar acesta nu include de fapt VPN-ul. Vă permite doar să utilizați Unblocker pentru a accesa conținut din SUA (dar nu există acces Netflix).

Din partea VPN, aveți opțiunea de a plăti anual la 5,79 USD (GBP 4,32 GBP) pe lună sau lunar la 9,95 USD (GBP 7,43 GBP) pe lună. Cu planul anual, obțineți un generos Garanție de returnare de 30 de zile, în timp ce pentru planul lunar, primiți șapte zile pentru a obține o rambursare. Mai mult, cititorilor noștri li se oferă trei luni gratuit.

Puteți plăti prin PayPal, Paywall sau CoinPayments (care include bitcoin).

Tabelul prețurilor Keenow.

În general, prețurile sunt destul de medii în comparație cu alți furnizori VPN pe care i-am analizat. Cu toate acestea, spre deosebire de alți furnizori, nu există nicio limită la câte dispozitive puteți utiliza simultan cu VPN. Cu cele mai multe plafonări la cinci sau șase, acesta este un avantaj avantajos.

După cum am menționat, Keenow funcționează destul de diferit față de alți furnizori, deoarece principalul său obiectiv este deblocarea site-urilor cu restricții geo-restricționate. Ca atare, are două componente - unblocker și un serviciu VPN. unblocker utilizează Smart DNS - un server DNS personalizat - pentru a debloca site-urile de streaming indiferent de locul în care vă aflați.

Folosind această metodă, viteza nu este compromisă, cel puțin nu în măsura în care este vorba de o VPN. Cu toate acestea, nu veți obține, de asemenea, securitatea și confidențialitatea pe care le oferă un VPN. Proxy-urile DNS își tunelează doar traficul DNS (solicitări de site-uri), în timp ce un VPN tunelează tot traficul. De exemplu, atunci când utilizați DNS inteligent, videoclipurile pe care le transmiteți parcurg în continuare rețeaua neprotejată implicit.

Practic, dacă nu vă preocupă prea mult să vă ascundeți identitatea online și obiectivul principal este să deblocați site-urile web, atunci puteți utiliza deblocatorul singur. Dacă căutați mai multă confidențialitate, atunci puteți conectați-vă la VPN în același timp pentru a oferi securitate suplimentară.

Keenow oferă o lățime de bandă nelimitată, ceea ce are sens dacă majoritatea utilizatorilor sunt în streaming sau torrenting. Are un foarte mică rețea de servere în comparație cu majoritatea furnizorilor, dar uptimes-urile sunt decente, iar serverele sunt foarte atent monitorizate. Puteți vedea dedicația pentru utilizatori în paginile de stare actualizate constant pe site-ul web.

Clienții sunt disponibili pentru Windows, MacOS, iOS și Android. Se pot configura și Android TV, Android APK și Amazon Fire TV APK. Aplicația iOS este o completare nouă către suită - în trecut, VPN trebuia să fie configurat manual pe dispozitivele iOS.

Keenow oferă, de asemenea, un router virtual care poate fi configurat cu Windows 7 sau mai nou. Acest lucru vă permite să vă conectați la rețeaua wifi Keenow Unblocker și să vă creați propriul hotspot. Apoi, când conectați alte dispozitive la rețea, acestea vor fi conectate la VPN-ul folosit de dispozitivul Windows.

Securitatea este la fel cu mulți dintre furnizorii VPN de top și există mai multe protocoale de criptare din care să alegeți. Funcții de bun venit, cum ar fi switch switch și DNS și protecție împotriva scurgerii IPv6 sunt toate furnizate.

Dacă te uiți la torrenting, există câteva servere (în New York și Olanda) care acceptă P2P. Au o lățime de bandă nelimitată cu care să joci și ar trebui să obții viteze decente.

Configurare și interfață

În general, configurarea Keenow este simplă. Doar vizitați pagina Înființat fila pe site-ul web, alegeți descărcarea, instalarea și rularea corespunzătoare.

În scopul acestei recenzii, vom folosi clientul Windows și aplicația mobilă iOS nou adăugată.

Spațiul de lucru

Odată instalat și rulat, clientul de pe desktop va sta în tava de sistem și poate fi fixat pe bara de activități. Aceasta este similară cu cea a multor alți furnizori și oferă o experiență intuitivă, ușor de utilizat. Ecranul principal vă arată câtă lățime de bandă ați utilizat și cât timp ați fost conectat.

În partea de sus, veți vedea un glisor on / off pentru deblocator, care este aplicația Smart DNS de care am menționat anterior. Pe lângă acesta este meniul derulant pentru lista de server, astfel încât să puteți schimba cu ușurință locațiile de pe ecranul principal. Pentru cei care doresc să torrente, unele servere sunt marcate P2P.

Aplicația desktop Keenow.

În partea de jos a ecranului, aveți VPN On / Off slider. Rețineți că activarea acestuia va activa automat deblocatorul, deoarece îl folosește atât când utilizați VPN. În cele din urmă, aveți pictograma meniu în colțul din stânga sus, care vă va duce la ecranul de setări.

Opțiuni avansate Keenow.

Fila principală de subliniat aici este Setari avansate fila care vă oferă diverse opțiuni de configurare. Aici este inclus comutatorul de ucidere (Renunțați la toate conexiunile de rețea dacă VPN se deconectează) și prevenirea scurgerilor IPv6 și protecția wifi automată. Puteți alege protocolul și portul OpenVPN.

Setări router virtuale fila este locul în care vă puteți configura propriul hotspot wifi. Filele rămase oferă în principal link-uri către pagini web, inclusiv politica de confidențialitate și pagini de asistență.

Mobil

Aplicația iOS a Keenow este o completare nouă în suita. În trecut, VPN trebuia configurată manual cu dispozitive iOS. În timp ce Keenow a făcut configurația destul de simplă, a fost greoaie schimbarea serverelor. Noua aplicație este ușor de utilizat și face trecerea între servere o briză.

Interfața este foarte similară cu cea a versiunii desktop. În ecranul principal, puteți vedea în ce țară sunteți conectat, viteza de încărcare și descărcare și datele utilizate. Aveți posibilitatea să comutați și să utilizați butonul din colțul din stânga sus și să vă schimbați locația extindând meniul vertical din partea dreaptă.

Aplicația principală a aplicației mobile Keenow.

Făcând clic pe pictograma meniului vă va duce la un ecran cu setări cu câteva opțiuni. Mai întâi puteți schimba locația cu o listă derulantă similară cu cea din ecranul principal. Atunci ai Setari avansate, unde puteți schimba câteva setări de conexiune și alegeți un protocol și un port.

Revizuirea Keenow 2020

Singura altă opțiune de notă este aici Setați manual DNS unde puteți vedea instrucțiuni și informații pentru a vă ajuta să deblocați aplicația Netflix.

Rețineți că, odată cu aplicația mobilă, va trebui să introduceți datele de acreditare de fiecare dată pentru a intra în ea. Așadar, asigurați-vă că le aveți la îndemână în cazul în care aveți nevoie pentru a comuta servere sau pentru a face orice alte modificări din timp.

Servere și performanță

În prezent, Keenow are peste 40 de servere în aproape 30 de țări, ceea ce constituie un lucru destul de frumos rețea minusculă comparativ cu unii dintre furnizorii mai mari. De exemplu, ExpressVPN are peste 1.500 de servere și CyberGhost are peste 1.200. Alți furnizori mici, precum PrivateVPN, acoperă 52 de țări, oferind mult mai multe opțiuni în ceea ce privește geolocalizarea.

Puteți fi la curent cu orice problemă de rețea de pe site Starea serverului pagină. Am vizitat pagina cu diferite ocazii și, într-adevăr, a fost ținută la zi, și anume cu privire la problemele Netflix care au fost rezolvate pe deplin până la momentul redactării. Puteți vedea, de asemenea, cum funcționează toate serverele individuale folosind funcția Starea de monitorizare a rețelei pagină.

Rețeaua de servere mici nu pare a fi o piedică pentru funcționalitatea lui Keenow și noi nu a observat probleme legate de conexiune în timp ce utilizați serviciul. Niciodată nu a durat mai mult de câteva secunde pentru a vă conecta la un server, iar deconectarea a fost de obicei aproape instantanee. Au fost probleme în acest domeniu cu alți furnizori pe care i-am testat, așa că a fost frumos să nu trebuie să facem față inconvenientelor aici.

În ceea ce privește utilizarea efectivă, nu au existat conexiuni scăzute, ceea ce nu este surprinzător, având în vedere rapoartele uptime solide provenite de pe site-ul web Keenow. Noi a transmis video 1080p fără probleme în timp ce sunteți conectat la serverele noastre de testare din SUA Est (New York) (server P2P), SUA Vest (Los Angeles) și Marea Britanie. Am folosit aceleași servere pentru a juca jocuri online și din nou nu am văzut probleme.

VPN Performanță nelimitată a testului de viteză

Facem toate eforturile pentru ca testele noastre de viteză să fie cât mai empirice. Executăm teste de patru ori pe zi, la intervale de șase ore, în timp ce suntem conectați la o serie de servere VPN (în SUA, Marea Britanie, Hong Kong, Australia și Germania). Testele sunt efectuate din Canada și implică descărcarea unui fișier de 50 MB de pe un server american. Pentru fiecare test, înregistrăm viteza medie de descărcare și agregăm datele din graficul de mai jos.

Prima filă (Simplu) vă arată viteza medie de descărcare pentru fiecare dintre furnizorii pe care i-am testat. După cum vedeți, Keenow stă în jurul mijlocului pachetului cu o viteză de descărcare mediană destul de decentă.

<a href = "#"><img alt = "" src = "https:&# 47;&# 47; public.tableau.com&# 47; statică&# 47; imagini&# 47; VP&# 47; VPNSpeedTestResults&# 47; simplă&# 47; 1_rss.png "style =" border: none "/></A>

var divElement = document.getElementById ('viz1525284276716'); var vizElement = divElement.getElementsByTagName ('obiect') [0]; vizElement.style.width = '100%'; vizElement.style.height = (divElement.offsetWidth * 0,75) + 'px'; var scriptElement = document.createElement ('script'); scriptElement.src = 'https://public.tableau.com/javascripts/api/viz_v1.js'; vizElement.parentNode.insertBefore (scriptElement, vizElement);

Trecerea la Detaliat fila, puteți vedea o afișare mai detaliată a rezultatelor. Aici, este evident că Keenow are o răspândire foarte strânsă a rezultatelor, așa cum este indicat de dimensiunea cutiei relativ mică. Aceasta înseamnă că oferă viteze foarte fiabile, deci știi la ce să te aștepți.

Rețineți că aceste teste pot servi doar ca o indicație generală a performanței pe care o puteți vedea și nu pot fi considerate definitive. Volatilitatea inerentă a internetului adaugă un factor semnificativ de aleatoriu. În plus, este posibil să vedeți mai lent sau mai rapid sau viteze în funcție de conexiunea dvs. și discrepanțe mai mici sau mai mari în rezultate.

Keenow deblochează Netflix?

da, Keenow deblochează Netflix. Keenow atârnă de pălării pe capacitatea sa de a debloca Netflix și aceasta este într-adevăr o preocupare majoră pentru operatorii săi. Actualizările sunt afișate constant pe pagina de stare a serverului, astfel încât utilizatorii nu sunt niciodată în întuneric cu privire la ceea ce se întâmplă. Toate serverele americane pe care le-am încercat atât cu aplicația desktop cât și pentru aplicația mobilă lucrau pentru deblocarea Netflix. Aceasta este o afacere destul de mare, deoarece mulți furnizori pot debloca doar Netflix-ul american doar cu o mână de servere.

Keenow susține doar posibilitatea de a debloca biblioteca US Netflix. Într-adevăr, nu am avut niciun noroc să deblocăm Netflix folosind servere din afara SUA, de exemplu, în Marea Britanie și Franța.

Accesul Netflix este o problemă continuă pentru mulți furnizori VPN. Având în vedere că acesta este principalul punct de vânzare al Keenow, puteți fi sigur că va face întotdeauna tot posibilul pentru a menține acest serviciu. De asemenea, Keenow oferă instrucțiuni suplimentare în cazul în care vă confruntați cu probleme care deblochează aplicația Netflix în timp ce utilizați serviciul acesteia.

Desigur, Netflix nu este singurul site de streaming. De asemenea, am testat alte câteva, fără probleme, inclusiv accesarea Amazon Prime cu diverse servere de testare și BBC iPlayer cu un server din Marea Britanie.

Keenow funcționează în China?

În prezent, Keenow nu funcționează împotriva „Marelui Firewall” din China. În plus, nu este o prioritate pentru companie în acest moment. Prin urmare, dacă intenționați să călătoriți acolo în viitorul apropiat, probabil că sunteți mai bine să căutați un furnizor diferit.

Securitate și confidențialitate

Deși pe site-ul web există o adresă din Marea Britanie, Keenow este deținută de Keen Internet Technologies Ltd, care are sediul în Israel. Prin urmare, nu este supus legilor privind păstrarea datelor. Așa cum este prezentat în politica sa de confidențialitate, acesta stochează unele jurnale. Acestea includ adresele IP ale vizitatorilor site-ului web Keenow și activitatea utilizatorului de pe site-ul propriu-zis, ceea ce este destul de normal. Keenow nu păstrează jurnalele de adrese IP sau activitatea utilizatorului în timp ce utilizați VPN.

Pentru a vă înscrie pe site, va trebui să introduceți un e-mail valid pentru care vi se va oferi o parolă. După cum am menționat, există opțiunea de a plătiți cu bitcoin și alte criptomonede prin CoinPayments, care oferă un strat suplimentar de confidențialitate.

În ceea ce privește securitatea datelor, Keenow folosește OpenVPN pe care îl considerăm ideal. Există mai multe seturi de configurații disponibile pentru diferite porturi. Cel mai sigur este criptarea AES-256, la fel de puternică pe cât vă puteți aștepta (unii furnizori optează pentru 128 de biți, care este încă considerat foarte sigur). Utilizează SHA512 pentru autentificare împreună cu chei RSA de 4.096 biți. Secretul perfect înainte este, de asemenea, furnizat standard OpenVPN.

Există un comutator de omor încorporat, deși este dezactivat implicit. Pentru a-l activa, accesați Setari avansate și bifează caseta Omoară conexiunile rețelelor dacă conexiunea VPN scade. Acest lucru vă va asigura că datele dvs. de navigare nu se scurg în mod inadvertent în cazul în care conexiunea VPN scade din orice motiv. În plus, deși este activat în mod implicit, aveți protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6.

Serviciu clienți

Aveți câteva opțiuni de asistență în funcție de nevoile dvs. Înființat fila de pe site-ul web are tot ce ai nevoie pentru a începe și există și pagina cu întrebări frecvente, care este deosebit de utilă dacă ai probleme cu Netflix.

A sustine fila vă duce la pagina de stare a serverului amintită anterior. Aceasta găzduiește știrile actualizate despre server, precum și link-uri către alte pagini utile. În primul rând, există Starea de monitorizare a rețelei pagina unde puteți vizualiza starea tuturor serverelor. Atunci ai Expertul de rezolvare a problemelor Keenow ceea ce ar trebui să vă ajute să rezolvați probleme comune. Cu toate acestea, nu părea să funcționeze atunci când am încercat-o.

În cele din urmă, dacă mai aveți nevoie de ajutor, puteți deschide un bilet de asistență. Pe baza timpilor de răspuns care ne-au fost furnizați, aproape jumătate din toate biletele au primit răspuns într-o oră, iar marea majoritate în patru ore, ceea ce nu este deloc rău. Cu toate acestea, chat-ul live este întotdeauna mai bun.

Verdict

În general, acest furnizor oferă conexiuni fiabile la viteze bune, deși nu este la fel de rapid ca alții pe care am testat-o. Este incontestabil concentrați-vă pe conectarea utilizatorilor cu Netflix înseamnă că este o alegere excelentă pentru cei care doresc să curgă de pe site și site-uri similare. Ceea ce este mai mult, lățimea de bandă nelimitată și serverele P2P o fac alegere bună pentru torrente.

Faptul că puteți utiliza un număr nelimitat de dispozitive simultan este un bonus rar. După ce există o aplicație iOS disponibilă, majoritatea dispozitivelor pot fi ușor configurate pentru a funcționa cu VPN.

În timp ce Keenow pare a fi o problemă destul de solidă, factori precum rețeaua mică, viteze mediocre și lipsa suportului live chat arată că este un mod de urmat pentru a putea concura cu unii dintre furnizorii mai mari..

Vizitați Keenow

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 5

Adblock
detector