Revizuirea VPN ZenMate 2020

ZenMate era cunoscut pentru oferta sa gratuită, ceea ce a ajutat-o ​​să adune o bază de utilizatori considerabilă de peste 40 de milioane. În aceste zile, oferă doar o versiune plătită, care vizează utilizatorii dispuși să plătească pentru luxul conexiunilor rapide, fiabile și o gamă largă de servere.

Ultima dată când am testat acest VPN, a fost cuprins de câteva probleme, inclusiv o politică de logare discutabilă, viteze lente și scurgeri DNS..

Asta a spus, ZenMate a depus eforturi pentru îmbunătățirea serviciilor sale, așa că sunt curios să văd cât de multe s-au schimbat.

În această revizuire ZenMate 2020, vă dezvăluiesc ce am învățat după ce am pus VPN-ul prin metoda de testare minuțioasă. Îți voi spune tot ce trebuie să știi pentru a decide dacă acesta poate fi serviciul VPN potrivit pentru tine.

Înainte de a trece în toate detaliile suculente, iată o privire de ansamblu rapidă despre cum s-a arătat ZenMate în unele zone cheie.

Date cheie ZenMate

RANK GLOBAL: # 10 din 42 VPNS

Viteză

Viteza medie *:

Asistență de streaming video:

Streaming

Netflix:

Alte servicii de streaming:

Securitate

Tipul de criptare:

Switch Kill:

Politica de jurnal:

Protocoale:

Valoare pentru bani

Cel mai mic cost lunar:

Banii inapoi garantat:

website

Scor: 7 / 10Citește mai mult
32 Mbps
4K UHD
Scor: 8 / 10Citește mai mult
da
Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, ITV Hub, Toate 4
Scor: 7 / 10Citește mai mult
AES de 256 biți cu secret secret avansat
da
Nu este clar dacă jurnalele de conexiune sunt păstrate
OpenVPN, IKEV2 și L2TP
Scor: 8 / 10Citește mai mult
$ 1,64
30 de zile
https://www.zenmate.com

* Viteza medie pe mai multe locații globale bazate pe mai multe teste de viteză pe zi.

Cum se compară Zenmate cu alte VPN-uri populare?

Iată cum se compară Zenmate cu două dintre cele mai populare și foarte apreciate VPN-uri de acolo, ExpressVPN și NordVPN. Puteți vedea o defalcare mai detaliată aici pentru ExpressVPN și NordVPN.

ZenmateExpressVPNNordVPN
Viteza medie * 32 Mbps 106 Mbps 17,9 Mbps
Tipul de criptare AES de 256 biți AES de 256 biți AES de 256 biți
Kill Switch Doar pentru Windows doar pentru desktop exclusiv Android
Permite Torrenting
Registre de identificare a jurnalelor neclar
Deblochează Netflix SUA
Deblochează Amazon Prime
Deblochează Hulu
Deblochează BBC iPlayer
Cel mai mic cost lunar $ 1,64 6,67 USD pe lună 3,49 USD pe lună
Banii inapoi garantat 30 de zile 30 de zile 30 de zile
Rating general 4.5 4.5 4.5

* Viteza medie pe mai multe locații globale bazate pe mai multe teste de viteză pe zi.

Pentru a testa ZenMate, am folosit VPN pentru activități de zi cu zi în ultimele luni. L-am folosit pentru navigare, streaming și descărcare pentru a vedea cum se compară cu alte VPN-uri. În plus, am efectuat testări în profunzime pe diverse fațete ale VPN, inclusiv:

 • Descarcă testele de viteză
 • Posibilitatea de a debloca site-uri de streaming, cum ar fi Netflix
 • Testele de scurgere (WebRTC, IPv6 și DNS)
 • Competența și promptitudinea asistenței clienților
 • Revizuirea detaliată a politicii de confidențialitate și a termenilor serviciului

…și multe altele!

Unele dintre principalele afirmații ale ZenMate sunt „viteza fulgerului” și o „politică strictă fără jurnal”. Am fost în mod special dornic să aflu despre îmbunătățirile aduse pe ambele fronturi..

Alte întrebări la care am vrut să răspund includ:

 • Restricțiile de ocolire ZenMate sunt puse în aplicare de Netflix, Amazon Prime Video și alte site-uri de streaming?
 • Serviciul merită prețul?
 • Zenmate este sigur de utilizat?
 • Este securitatea ZenMate la egalitate cu alți furnizori?
 • Cum este suportul pentru clienți?

... plus o tonă mai mult despre acest serviciu.

Am testat diverse versiuni ale software-ului ZenMate, inclusiv o aplicație mobilă și un client desktop. În acest fel, am avut o imagine completă asupra performanței serviciului pentru un utilizator cu mai multe dispozitive și a tot ceea ce trebuie să știți pentru a lua o decizie.

Prezentarea de ansamblu și pro și contra de mai jos vor oferi o informație succintă asupra locului în care acest serviciu strălucește și unde îi lipsesc.

Prezentare generală a ZenMate

ZenMate oferă o rețea de servere amplă, securitate puternică și capacitate de streaming solid. Permite torentarea, deși viteze ușor dezamăgitoare pot înlătura torenterele. Politica de confidențialitate nu are claritate și nu sunt sigur dacă este vorba despre o VPN fără loguri. ZenMate nu este potrivit pentru utilizatorii din China.

Pro și contra ZenMate

Voi intra în aceste detalii în detaliu, dar iată câteva dintre cele mai importante caracteristici pozitive și negative ale serviciului VPN ZenMate:

Pro:

 • Deblochează Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și multe altele
 • Oferă o probă gratuită de 7 zile și o garanție de returnare a banilor de 30 de zile
 • Utilizează criptare puternică și alte caracteristici de securitate
 • Permite până la cinci conexiuni simultane
 • VPN ieftin
 • Permite torentarea

Contra:

 • Nu acoperă atâtea țări ca cei mai mulți rivali
 • Unele viteze lente
 • Politica de confidențialitate îndoielnică
 • Nu are asistență la chat live
 • Nu funcționează în China

Viteză: Cât de rapid este ZenMate?

Ce zici de această afirmație de viteze fulger? Deoarece ZenMate nu a efectuat atât de bine în fața vitezei ultima dată când am testat-o, am fost interesat să văd dacă s-a îmbunătățit.

În timp ce rezultatele testelor de viteză ar trebui să fie luate cu un bob de sare, acestea ne oferă o metodă decentă pentru compararea vitezei diferitor furnizori.

Multe puncte de reexaminare utilizează un tester de viteză online, cu o conexiune la domiciliu sau la birou, pentru a determina viteza diferitelor VPN-uri. Aceasta nu este o metodă proastă și este cea pe care o folosim atunci când altele nu sunt disponibile, dar este defectă din mai multe motive.

Pentru a da rezultate mai precise, folosim o mașină virtuală pentru a testa viteza VPN, acolo unde este posibil. Nici această metodă nu este perfectă, dar oferă rezultate mai fiabile.

Folosim o conexiune gigabit în America de Nord și măsurăm viteza de descărcare a VPN-urilor noastre de testare. Testele sunt efectuate folosind trei servere de testare diferite, în SUA, Marea Britanie și Hong Kong. Repetăm ​​testele la trei momente diferite în timpul zilei, distanțate la minimum patru ore distanță.

Test de viteză de revizuire ZenMate.

Se dovedește că ZenMate nu a respectat exact pretențiile sale. Deși nu a fost cel mai lent VPN pe care l-am testat, cu siguranță nu a fost cel mai rapid și „fulger” nu este un termen pe care l-aș folosi pentru a-l descrie. Rata medie de descărcare a fost de 32 Mbps în toate locațiile și orele. Comparați acest lucru cu cel mai rapid VPN pe care l-am testat, care a fost ExpressVPN cu o viteză medie de peste 100 Mbps și puteți vedea că există loc pentru îmbunătățiri.

Cele mai bune viteze pe care le-am văzut au fost, așa cum era de așteptat, pe serverele americane, în timp ce conexiunile din Hong Kong erau foarte lente. Acestea fiind spuse, viteza pentru o anumită locație a fost relativ consistentă, așa că, după ce v-ați conectat de câteva ori la o locație, veți ști la ce să vă așteptați.

Revizuirea VPN ZenMate 2020

Este demn de remarcat faptul că viteza medie a ZenMate este destul de rapidă pentru streaming SD, HD și video în direct HD. Poate fi chiar bine pentru 4K UHD.

Locațiile noastre de testare au fost în Europa, Asia și America de Nord. Dacă nu aveți o preferință de locație și doriți pur și simplu o conexiune criptată, atunci puteți opta pentru cel mai rapid server pentru locația dvs. Pentru a vă conecta la cel mai rapid server, selectați Cea mai bună locație a serverului din lista derulantă a serverului aplicației.

Lista celor mai bune servere ZenMate.

Folosind diverse servere de testare, am jucat jocuri online și am încercat să transmit video video 1080p. Am început să am o calitate slabă la începutul unor videoclipuri, în principal când am fost conectat la un server din SUA. Cu toate acestea, după câteva minute, calitatea s-ar îmbunătăți și nu vor mai exista probleme, inclusiv retard sau tamponare, după aceea.

Comutarea între servere a fost rapidă, de obicei durează doar câteva secunde. Nu am avut probleme cu conexiunile scăzute.

Rețineți că aceste teste servesc doar ca un indicator foarte general al performanței VPN. Natura internetului dă loc unui nivel semnificativ de aleatoriu. Când utilizați acest VPN, este posibil să vedeți rezultate foarte diferite, în funcție de factori precum locația dvs. și viteza internetului.

Aplicații: cu care dispozitive va funcționa ZenMate?

ZenMate oferă aplicații native pentru majoritatea sistemelor de operare majore, inclusiv Windows, iOS, MacOS, Android și Fire TV.

Extensiile browserului Zenmate sunt disponibile pentru Chrome, Firefox și Opera. Acestea pot fi utile pentru navigare și streaming, dar rețineți că extensiile browserului criptează doar traficul care trece prin browserul dvs. web. Toate celelalte aplicații de pe dispozitiv, de exemplu, playere media și aplicații torrenting, vor rămâne expuse. Utilizați aplicațiile native dacă doriți protecție dincolo de browserul dvs. web.

Fiecare aplicație oferă acces la servere din 37 de țări. Rețeaua cuprinde peste 1.500 de servere în total. Deși aceasta este o rețea cu dimensiuni decente, nu este la fel de mare ca mulți furnizori rivali. De exemplu, NordVPN și CyberGhost au numere de server care depășesc 5.000, în timp ce ExpressVPN oferă locații în 94 de țări.

Aplicațiile au un design curat, modern și sunt ușor de navigat. Aplicația desktop se extinde pe un ecran complet, care îmi place personal. Există doar două file de setări, General și Conexiune, cu toate opțiunile de care aveți nevoie în ceea ce privește preferințele de configurare și securitate.

Aplicația mobilă este mai simplistă cu un ecran de conexiune de bază și o listă de server. Există o pagină de setări, dar îi lipsește orice notă care vă permite să reglați VPN.

Aplicația mobilă ZenMate

ZenMate poate fi configurat manual pentru a lucra cu Linux și selecta routere. Un VPN de router va proteja toate dispozitivele conectate la acesta și acesta contează doar ca o singură conexiune în limita dispozitivului. ZenMate vă permite să conectați cinci dispozitive simultan.

Streaming, Netflix și Kodi

ZenMate funcționează cu Netflix?

Da, da!

Deblocarea Netflix SUA cu ZenMate a fost o briză. Lista de server are un Pentru streaming fila care vă prezintă o listă de servere potrivite pentru platformele de streaming populare. Alege doar opțiunea Netflix SUA și vei fi bine să mergi.

Servere de streaming de revizuire ZenMate.

Acest lucru este în contrast cu alți furnizori pentru care trebuie să consultați site-ul sau să consultați un reprezentant de servicii pentru clienți pentru a vedea ce server să vă conectați. Acesta nu este un lucru rău, dar este un pas în plus în procesul pe care ZenMate reușește să îl elimine.

Dacă doriți să deblocați cataloagele Netflix din alte țări, este posibil să aveți noroc. ZenMate listează serverele pentru Netflix Germania și Netflix Franța și am confirmat că ambele au funcționat. Cu toate acestea, pentru alte țări, poate fi necesar să căutați în altă parte. Nu am reușit să deblochez biblioteca britanică sau alte persoane pe care le-am încercat.

Vrei să folosești ZenMate pentru a transmite fluxuri de pe alte site-uri decât Netflix? Am avut noroc cu următoarele platforme în timpul testării:

 • BBC iPlayer
 • Amazon Prime Video
 • Hulu
 • Toate 4
 • HBO Acum

Așa cum am menționat, la începutul unor fluxuri au existat câteva probleme de calitate, dar nu suficient pentru a mă opri folosind acest VPN pentru streamingul regulat.

Dacă sunteți un utilizator Kodi, ZenMate nu este cea mai bună opțiune VPN. Va funcționa cu Kodi dacă utilizați un dispozitiv pe care ZenMate are o aplicație nativă, de exemplu, pentru PC-ul Windows, Amazon Fire TV sau dispozitivul Android. Cu toate acestea, dacă utilizați Kodi pe un sistem separat precum Linux, acesta nu va fi acceptat de ZenMate.

ZenMate permite torrenting?

În trecut, ZenMate nu se promova ca VPN torentant, așa că eram curios să văd dacă s-a schimbat ceva pe acest front.

Într-adevăr, în aceste zile, VPN este foarte mult poziționat ca un instrument de urgență pentru torrenting. De exemplu, site-ul ZenMate oferă un ghid pas cu pas pentru deblocarea site-urilor de torentare.

Sfatul torrent al ZenMate.

În plus, acest furnizor face foarte ușor să găsești un server ideal pentru torrenting. Când alegeți un server, selectați Pentru torent pentru a vedea lista. Există o selecție decentă de locații de server, inclusiv loturi în Europa, una în America de Nord (Canada), una în Asia (Japonia) și una în Africa (Africa de Sud), deci ar trebui să poți găsi una care este oarecum apropiată geografic de tu.

ZenMate examinează serverele torrenting.

O problemă pe care am avut-o cu ZenMate în trecut a fost politica sa de logare discutabilă. Am să descriu acest detaliu mai detaliat în următoarea secțiune, dar în timpul acestei recenzii, nu am putut totuși să obțin suficiente informații pentru a recomanda acest lucru ca furnizor fără jurnal. Există, de asemenea, factorul de viteză de luat în considerare. Vitezele lente pe care le-am observat ar putea fi foarte bine o oprire pentru torrentere.

Având în vedere cele de mai sus, există VPN-uri care sunt mai potrivite în acest scop.

Securitate, confidențialitate și jurnal

O problemă pe care am avut-o cu ZenMate în ultima mea recenzie a fost politica sa de confidențialitate formulată confuz, precum și posibilitatea de a colecta adrese IP ale utilizatorilor. M-am întrebat dacă s-a schimbat ceva pe acest front.

ZenMate are sediul în Germania, membru al alianței 14 Eyes. Implicarea în această alianță înseamnă că guvernele țărilor membre pot monitoriza cetățenii din alte țări, de exemplu, Marea Britanie sau SUA, și să împărtășească informațiile între guvernele respective.

În ceea ce privește VPN-urile, aceasta este într-adevăr o problemă numai dacă VPN înregistrează date pe care nu le-ați dori să le partajați cu alții, cum ar fi informații despre activitatea dvs. online sau detalii personale (de exemplu, adresa dvs. IP).

Exploatarea are multe alte implicații; Jurnalele VPN pot fi căutate de trolluri de drepturi de autor, de forțele de ordine locale și interne și de oricare altcineva care dorește să identifice un utilizator. Orice jurnalele stocate sunt de asemenea expuse riscului de a fi expuse într-o încălcare a datelor.

ZenMate încă îngreunează constatarea indiferent dacă păstrează jurnalele. Politica sa de confidențialitate pare să se concentreze asupra datelor colectate atunci când utilizați site-ul web, ceea ce nu este prea îngrijorător. Menționează utilizarea aplicațiilor VPN, dar abia.

Iată un fragment relevant din politică:

„În plus, ca parte a măsurilor noastre de detectare a fraudei, vom colecta date referitoare la (i) la informațiile de utilizare a site-ului Web, cum ar fi adresa IP (capturată și stocată într-un format anonimizat), locație aproximativă (numai pentru țară) și (ii) informații despre tranzacții , articole achiziționate, prețul plătit, metoda de facturare, informații parțiale ale cărților de credit, cereri de rambursare, comenzi anulate. Datele cu caracter personal menționate nu sunt, în niciun moment, asociate cu niciun fel de activitate desfășurată de utilizator în interiorul tunelului VPN ZenMate, care NU este înregistrat, înregistrat sau stocat deloc. "

Politica de logare a ZenMate.

Formularea de aici este confuză. Putem obține în siguranță de la ultima frază că nu sunt menținute jurnalele de activitate ale utilizatorului, ceea ce este un plus cert. Cu toate acestea, nu este încă clar dacă se păstrează jurnalele de conexiune în VPN. Am încercat să cer asistență pentru clienți și am primit următorul răspuns:

„În ceea ce privește îngrijorarea dvs., datele care nu sunt personale, cum ar fi adresa IP care a fost colectată sunt de obicei utilizate pentru livrarea corectă a conținutului site-ului nostru web și pentru optimizarea conținutului site-ului nostru și a reclamei sale.”

Aceasta vorbește doar despre colectarea adreselor IP pentru vizitatorii site-ului; acesta spune „de obicei” care este vag și se referă la adresele IP ca „date non-personale”. Secțiunea de mai sus a politicii de confidențialitate de mai sus vorbește doar despre date cu caracter personal. Ca atare, răspunsul la întrebarea dacă jurnalele de conexiune (de exemplu, timestamps) sunt păstrate și dacă acestea sunt legate de adrese IP rămâne neclar..

Nu spun că bănuiesc că ZenMate face ceva rău aici, dar utilizatorii merită un răspuns clar despre informațiile care sunt colectate în timp ce utilizează un VPN. În mod ideal, aș dori un răspuns explicit dacă sunt adunate adrese IP și timestamps-uri, deoarece această combinație de informații ar putea fi folosită pentru a identifica un utilizator și a-i mapa activitatea online. Voi actualiza această recenzie pe măsură ce aflu mai multe.

Detaliile de criptare sunt următoarele:

 • Criptare AES de 256 biți
 • Taste RSA 2048 biți
 • Hash de autentificare SHA256
 • ECDHE secret perfect înainte (acest lucru asigură că sesiunile anterioare rămân sigure, chiar dacă o cheie de criptare este compromisă)

Un switch switch este încorporat în toate aplicațiile ZenMate. Îți oprește întreaga conexiune la internet dacă conexiunea VPN scade din orice motiv, asigurându-se că datele dvs. nu se scurg.

Comutatorul de ucidere este activat în mod implicit și nu îl puteți opri. Oarecum confuz, în clientul Windows, există opțiunea de a opri comutarea de ucidere Setări > General. Dar dacă faceți acest lucru, veți primi un mesaj pop-up care vă spune că nu poate fi dezactivat.

Comutator de omorâre ZenMate.

Protecția împotriva scurgerilor DNS este încorporată și poate fi activată și dezactivată în interiorul General tab. Nu am observat nicio problemă la testarea scurgerilor.

ZenMate revizuiește rezultatele testelor de scurgere.

Protecția WebRTC nu este inclusă, deși nu am observat nicio scurgere în testarea noastră. Poate doriți să dezactivați WebRTC în browser pentru a fi în siguranță.

ZenMate revizuiește rezultatele testelor WebRTC.

ZenMate nu oferă nici o protecție IPv6 împotriva încărcărilor încorporate, dar vă oferă opțiunea să dezactivează automat conexiunile IPv6. De obicei, recomand utilizatorilor să dezactiveze IPv6 dacă sunteți îngrijorat de scurgeri, dar această funcție la îndemână are grijă de asta.

Funcție de protecție împotriva scurgerilor DNS ZenMate.

Când vine vorba de protocoale, aveți câteva opțiuni: OpenVPN, IKEV2 și L2TP. De obicei, favorizez OpenVPN, atunci când este posibil, deoarece acest lucru este considerat standardul de aur al industriei. Acestea fiind spuse, IKEv2 este o alternativă rapidă și sigură pentru dispozitivele mobile.

ZenMate utilizează propriile servere DNS private care este un plus din perspectiva confidențialității. Multe VPN-uri folosesc servere DNS publice, precum cele administrate de Google. În aceste cazuri, Google (sau o altă terță parte) poate vedea solicitări DNS și site-uri web vizitate.

ZenMate funcționează în China?

Blocurile impuse de guvernul chinez înseamnă că este foarte dificil să găsești o VPN care să funcționeze în China, cu atât mai puțin una care să funcționeze în mod fiabil. Acestea fiind spuse, există câteva VPN-uri care se străduiesc să servească numărul mare de utilizatori VPN acolo.

Din păcate, ZenMate nu este unul dintre ei.

În mod surprinzător pentru o VPN mai mică, Zenmate nu acordă prioritate utilizatorilor din China. În timp ce unii utilizatori au avut noroc în țară, mulți nu. Furnizorul în sine chiar avertizează utilizatorii să nu plătească pentru un abonament cu anticiparea folosirii serviciului în China.

Chiar dacă puteți descărca aplicația în aceste țări, vă recomandăm cu tărie să nu vă înscrieți pentru un abonament plătit. Nu suntem responsabili pentru lipsa serviciului și nu suntem responsabili pentru a oferi rambursări. Aceasta se aplică Chinei, Iranului și Arabiei Saudite.

ZenMate nu lucrează în China.

Același lucru este valabil și pentru utilizatorii din Iran și Arabia Saudită. Dacă călătoriți într-una dintre aceste țări sau China, veți dori să optați pentru o VPN care să acorde prioritate accesului utilizatorilor de pe întregul glob la web gratuit. Am întrebat și despre Emiratele Unite și mi s-a spus că probabil VPN nu va funcționa acolo.

Serviciul clienților ZenMate este unul bun?

Una dintre problemele pe care le-am avut cu ZenMate în trecut este faptul că nu oferă niciun fel de asistență în direct. Orice furnizor VPN care merită sărea sa oferă asistență de chat live, așa că am fost optimist că noul și îmbunătățitul serviciu va include această caracteristică.

am fost dezamăgit.

ZenMate oferă o secțiune de asistență destul de minuțioasă pe site-ul său web, care acoperă configurarea, utilizarea serviciului și soluționarea problemelor.

ZenMate revizuiește asistența pentru clienți.

În echitate, asistența prin e-mail a fost destul de promptă, timpul mediu de răspuns la întrebările mele de bază fiind de aproximativ o oră.

Răspunsuri de asistență pentru clienți ZenMate.

Cu toate acestea, după ce am început să pun întrebări mai detaliate, în special despre politica de confidențialitate, nu am putut să primesc un răspuns satisfăcător.

Rețineți că sistemul de asistență prin e-mail este externalizat către Zendesk - o companie terță parte care nu are legătură - ceea ce nu este ideal pentru utilizatorii mai conștienți de confidențialitate.

Servere și locații

ZenMate și-a crescut numărul de servere și locații în ultimii ani, de la peste 1.000 de servere din 30 de țări la peste 1.500 din 37 de țări. Acestea sunt toate serverele fizice spre deosebire de cele virtuale. ZenMate deține toate serverele sale, lucru neobișnuit de văzut - majoritatea VPN-urilor le închiriază. Acesta este un plus pe măsură oferă ZenMate controlul complet asupra serverelor sale din punct de vedere al securității și performanței.

Locațiile includ țări din Europa, Asia Pacific, America de Nord și de Sud și Africa. Cea mai mare concentrare de servere este în Germania, România, Marea Britanie și SUA, cu peste 200 de servere în fiecare dintre aceste țări.

Trei dintre aceste țări (toate cu excepția României) au servere în mai multe locații. Cu toate acestea, nu este posibil să alegeți serverul în funcție de orașul său. Ca atare, este norocul tragerii cu privire la care primiți. Opțiunea de a alege locația dvs. poate fi utilă în anumite situații, de exemplu, dacă doriți să evitați oprirea acoperirii evenimentelor sportive sau doriți să selectați cel mai apropiat server.

Prețul ZenMate

Vă întrebați cât de mult vă va reveni acest serviciu? Poți fi surprins plăcut.

Rata lunară este de 9,99 dolari, care este în jurul valorii mediei industriei. Optați pentru un termen de un an pentru a obține o reducere mare și plătiți 4,49 USD pe lună. Cu toate că, această afacere este cu greu de privit când vedeți oferta pe trei ani de 1,64 USD pe lună.

prețuri zenmate

Toate ofertele vin cu o garanție de returnare de 30 de zile.

ZenMate oferă noilor utilizatori o probă gratuită de șapte zile. Deși acest lucru poate părea inutil atunci când există o garanție de întoarcere mai lungă a banilor, o probă gratuită este de preferat pentru mulți utilizatori. Cu o probă gratuită, nu trebuie să plătiți nimic în avans și, în cazul ZenMate, nu trebuie să predați informații de plată (pe desktop). În acest fel, veți evita neplăcerile de a încerca să obțineți o rambursare sau să anulați plățile automate dacă nu credeți că serviciul este o potrivire bună după încheierea procesului..

Opțiunile de plată includ PayPal și card de credit, dar fără criptocurrențe.

Coduri cupon ZenMate

Zenmate CouponSlash 83% reducere ZenMate VPN! GET DEALCoupon aplicat automat

Ar trebui să cumpăr ZenMate?

După testarea completă a acestui serviciu, v-aș recomanda să vă dați drumul?

Nu aș pune această VPN în partea de sus a listei mele în general, dar o consider o potrivire bună pentru unii utilizatori. Vitezele erau în regulă pentru streaming și ZenMate deblochează o mulțime de site-uri cu restricții geografice, asa ca imi place ca un VPN in streaming. Este un serviciu sigur, deci este potrivit pentru navigarea generală.

Cu toate că ZenMate permite încărcarea fișierelor P2P și nu are capace pentru date sau lățimea de bandă, aș recomanda să mergeți pentru o VPN mai rapidă dacă intenționați să faceți torrenting în mod regulat. Utilizatorii din China vor trebui să se uite și în altă parte.

Ești un utilizator începător? În acest caz, este posibil să fiți ratat să aveți o caracteristică de chat live pentru ajutor instantaneu cu configurarea și depanarea.

Alternative Zenmate

ZenMate și-a îmbunătățit oarecum serviciul de la ultima dată când l-am testat, inclusiv extinderea rețelei sale de server și trecerea testelor de scurgere. Acestea fiind spuse, mai rămâne mult de parcurs înainte să fie luate în considerare la egalitate cu unii dintre dominatorii industriei. Principalele domenii care ar putea fi îmbunătățite sunt viteza și suportul pentru clienți. O politică clară de confidențialitate ar fi un alt mare avantaj.

Viteza este una mare pentru majoritatea utilizatorilor, deoarece afectează aproape tot ceea ce faceți online, inclusiv navigare generală, streaming HD și în special descărcarea. cel mai rapid VPN pe care l-am testat până acum este ExpressVPN.

ExpressVPN este extrem de sigur și excelent la deblocarea platformelor de streaming. Este compatibil cu majoritatea dispozitivelor și chiar funcționează în mod fiabil în China. Mai mult decât atât, asistența sa pentru clienți nu este la fel de mare, ceea ce o face excelentă pentru începători și utilizatori avansați.

Dacă aveți un buget restrâns, CyberGhost este o alternativă excelentă. Este cunoscută pentru abilitățile sale de deblocare și pentru politica strictă fără jurnaluri. CyberGhost vă protejează traficul de internet cu caracteristici puternice de securitate și oferă suport excelent.

Vizitați Zenmate

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 5

Adblock
detector