Revizuirea VPNArea 2020

Acest furnizor din Bulgaria poate fi relativ mic, dar are multe de oferit. Indiferent dacă căutați să navigați, să faceți flux sau să faceți un torrent, VPNArea promite să vă fi acoperit.


Am testat acest serviciu VPN pentru a afla dacă într-adevăr este în conformitate cu pretențiile sale de a fi un VPN rapid și sigur și dacă merită banii. În această recenzie, veți afla tot ce trebuie să știți pentru a vă ajuta să decideți dacă acesta este VPN-ul potrivit pentru dvs..

Cele elementare

Planurile VPNArea vă oferă acces la mai mult de 200 de servere din 69 de țări, cu unele specializate pentru sarcini specifice, cum ar fi VPN dublu sau streaming de servicii speciale. Acest furnizor oferă aplicații pentru toate sistemele de operare majore, inclusiv MacOS, Windows, iOS și Android. De asemenea, poate fi configurat cu Linux și unele routere, deși nu există o mulțime de documentații de asistență disponibile pentru configurarea manuală. Pentru configurarea routerului, puteți lua în considerare achiziționarea unui router VPNArea preconfigurat prin FlashRouters.

Un singur plan vă permite să conectați șase dispozitive simultan, ceea ce este unul mai bun decât standardul industrial de cinci. VPNArea încurajează chiar partajarea contului, deci nu trebuie să vă faceți griji pentru închiderea contului dvs. dacă decideți să îl împărtășiți cu prietenii sau familia.

Serviciul păstrează informațiile în siguranță cu caracteristici de securitate puternice, inclusiv criptare de 256 biți, secret perfect înainte și protecție împotriva scurgerilor DNS, IPv6 și WebRTC. Permite P2P, deci cu viteze rapide, lățime de bandă nelimitată și o politică de confidențialitate solidă, torrenterele vor fi probabil mulțumite de VPNArea.

Prețuri

Acest furnizor menține lucrurile simple, oferind doar un singur plan, deși prețurile variază în funcție de termenul la care vă înscrieți. Dacă plătiți lunar, prețul este de 9,90 USD pe lună, ceea ce este aproximativ mediu în industrie. Dacă plătiți timp de șase luni în avans, prețul scade puțin până la 8,33 USD pe lună, în total 50 USD. Dar pentru doar 9 USD în plus, puteți obține un serviciu în valoare de un an, care se ridică la 4,92 USD pe lună.

Tabel de prețuri VPNArea.

Acest lucru nu este rău atunci când îl comparați cu alți furnizori de top pe care i-am revizuit în trecut. Cu toate că, unii oferă termeni mai lungi cu reduceri chiar mai abrupte, termeni de doi sau trei ani costând până la 3 USD pe lună..

Când achiziționați un plan, veți avea opțiunea de a adăuga un IP dedicat pentru același termen. Există nouă țări din care să aleagă, cu prețuri care variază în funcție de locație. Prețurile încep de la 18 USD pentru șase luni și 20 USD pentru un termen de un an.

După ce ați ales planul dvs., aveți o serie de opțiuni de plată, inclusiv carduri majore de credit, PayPal, bitcoin și platforme de plată precum AliPay și WebMoney. Posibilitatea de a plăti cu cryptocurrency este un plus pentru utilizatorii conștienți de confidențialitate, care ar dori să se înscrie cât mai anonim.

Majoritatea furnizorilor își garantează serviciul cu o promisiune de a vă returna banii dacă nu sunteți mulțumit. VPNArea vă oferă șapte zile pentru a beneficia de această garanție, care este destul de strictă în comparație cu perioadele de încercare de 30 de zile oferite de mulți concurenți.

LECTURĂ DE CITITOR: Înscrieți-vă la planul anual și economisiți 59 USD. Aceasta vine cu o garanție de returnare de șapte zile.

Servere și performanță

VPNArea operează o rețea relativ mică de peste 200 de servere care se întind pe aproape 70 de țări. Deși numărul general este mic, numărul țărilor este decent, iar lista include locații din Europa, America, Asia, Africa și Australia / Oceania. Există chiar și locații de server în China, pe care nu le vedeți prea des.

Harta serverului VPNArea.

Aveți mai multe opțiuni atunci când alegeți între serverele din clientul desktop și le puteți organiza în termeni de favorite, servere speciale și multe altele. În aplicația iOS, le puteți vizualiza alfabetic sau listate în ordinea vitezei.

Am testat serverele VPNArea în timp ce efectuam diverse activități zilnice. Am făcut câteva browsing-uri generale, redare video HD, jucat jocuri online și descărcarea fișierelor pentru teste de viteză.

În general, conexiunea a fost fiabilă. Comutarea între servere a fost în cea mai mare parte nedureroasă, deși am avut unele probleme, în special când încercăm să ne conectăm la serverele îndepărtate geografic din Marea Britanie. Încercarea de conectare ar dura mult timp, până la punctul (după aproximativ un minut) în care am renunța și vom încerca un server diferit.

Am avut și noi probleme atunci când încercați să vă conectați la serverele americane din aplicația mobilă. S-a arătat că trei sunt disponibile, dar încercările de conectare au eșuat după câteva secunde. Am contactat asistența pentru clienți prin chat live, dar a trebuit să fie mutat la o conversație prin e-mail. În cele din urmă am reușit să ne conectăm, deși după ce a trebuit să descărcăm alte două aplicații (mai multe pe cea de mai jos).

Am testat mai multe servere din SUA și Marea Britanie și am putut răsfoi fără încetiniri vizibile și să transmitem video HD fără tamponare. De asemenea, am jucat jocuri online fără probleme pe toate serverele de testare.

Performanța testului de viteză VPNArea

Când ne executăm testele de viteză, încercăm să fim cât mai empirici. Testele sunt rulate în Toronto și implică descărcarea unui fișier de 100 MB de pe un server din Oregon. Testăm serverele VPN în trei locații diferite (de obicei în vestul SUA, estul SUA și Marea Britanie) la trei ore diferite în timpul zilei.

Pentru fiecare moment, rulăm un test de control fără conexiune VPN. Puteți vedea rezultatele afișate în caseta de mai jos, alături de alte VPN-uri pe care le-am testat într-un mod similar. Viteza medie pentru fiecare furnizor este indicată de linia în care se întâlnesc casetele albastru deschis și închis. Jos este mai rapid. Distribuția rezultatelor este indicată de dimensiunea generală a cutiei. Mai mic înseamnă mai consistent.

Revizuirea VPNArea 2020

var divElement = document.getElementById ('viz1538588508649'); var vizElement = divElement.getElementsByTagName ('obiect') [0]; vizElement.style.width = '100%'; vizElement.style.height = (divElement.offsetWidth * 0,75) + 'px'; var scriptElement = document.createElement ('script'); scriptElement.src = 'https://public.tableau.com/javascripts/api/viz_v1.js'; vizElement.parentNode.insertBefore (scriptElement, vizElement);

După cum puteți vedea din complot, VPNArea pune pe câțiva viteze mari. Pentru serverele apropiate din punct de vedere geografic din SUA, viteza a fost cu aproximativ 25% mai mică decât controlul. Lucrurile au încetinit destul de mult pentru Marea Britanie, dar aceasta este o observație obișnuită, chiar și cu VPN-urile de top, și chiar atunci, viteza nu a fost groaznică. Dimensiunea relativ mică a cutiei înseamnă că rezultatele sunt destul de consistente, deci știi la ce te poți aștepta.

Trebuie să menționăm că aceste rezultate pot servi doar ca un indicator aproximativ al ceea ce puteți experimenta efectiv atunci când utilizați serviciul. Volatilitatea internetului adaugă un factor de aleatoriu, astfel încât testele ar trebui să fie efectuate cu un bob de sare. Au fost rulate în timp ce foloseau o conexiune de 60 Mbps, astfel încât s-ar putea să vezi timp de așteptare mai lung cu o conexiune mai lentă și potențial discrepanțe mai mici sau mai mari.

VPNArea deblochează Netflix și alte site-uri de streaming populare?

Da, VPNArea poate debloca Netflix și alte site-uri de streaming. Pentru streaming, testăm diverse servere pentru deblocarea site-urilor notoriu stricte, inclusiv Netflix, Amazon Prime Video și BBC iPlayer.

Când vine vorba de Netflix SUA, nu ar trebui să aveți nicio problemă în accesarea conținutului cu clientul desktop VPNArea. Marcează servere specifice pentru anumite platforme de streaming, astfel încât este ușor să identifici pe care să le folosești. În aplicația desktop, puteți accesa Special fila listei de servere și alegeți din mai multe opțiuni de streaming, Netflix SUA fiind una dintre ele. Acest lucru a funcționat perfect pentru noi, dar am încercat, de asemenea, câteva servere din SUA aleatorii și am reușit să deblocăm Netflix fără probleme..

Veți observa și un server Netflix UK, iar acesta a funcționat pentru deblocarea bibliotecii britanice Netflix. Majoritatea furnizorilor se concentrează doar pe catalogul american, așa că este revigorant să-l vezi și pe cel britanic acolo.

Am reușit să deblocăm și Netflix în aplicația iOS, dar numai după o depanare îndelungată cu asistență pentru clienți.

Deblocarea BBC iPlayer nu a avut nicio problemă folosind serverul special marcat în Marea Britanie și am accesat Amazon Prime Video cu toate serverele obișnuite pe care le-am testat (în Vestul SUA, Estul SUA și Marea Britanie).

Funcționează VPNArea în China?

Da, VPNArea ar trebui să funcționeze în China. Am menționat mai devreme serverele „Stunnel” și acestea sunt practic serverele sigure care îți ofuscă traficul, astfel încât să poată ocoli chiar și cele mai puternice firewall-uri, inclusiv Marele Firewall din China.

Trecând la unul dintre aceste servere, ar trebui să vă puteți bucura de acces la web gratuit în timp ce trăiești sau călătorești în China. Aceste servere pot fi utilizate și în alte situații în care modul furt este adecvat, cum ar fi în școli sau birouri în care administratorii rețelei încearcă să blocheze VPN-urile..

Rețineți că, datorită criptării suplimentare, aceste servere vor fi mai lente decât în ​​mod normal, deci ar trebui utilizate doar dacă este absolut necesar.

Securitate și confidențialitate

VPNArea are sediul în Bulgaria, o țară în care guvernul are acces la activități de internet în timp real prin intermediul furnizorilor de servicii de internet (ISP). Cu toate acestea, având în vedere că VPN-urile nu se încadrează în regulile de păstrare a datelor care trebuie respectate de către furnizorii de servicii Internet, nu este necesară îngrijorarea dacă furnizorul are o politică solidă de neînregistrare.

Informații privind confidențialitatea VPNArea.

Logare

După cum notează pe site-ul său web, VPNArea nu trebuie să înregistreze nicio metadată. Într-adevăr, acest furnizor menține o politică strictă și clară fără jurnaluri: „Nu monitorizăm, înregistrăm sau nu stocăm jurnalele pentru activitatea VPN a niciunui client. Nu monitorizăm, înregistrăm sau nu stocăm date de conectare, timpe-uri, adrese IP de intrare și de ieșire, statistici de lățime de bandă sau orice alte date identificabile ale niciunui utilizator VPN folosind serverele noastre VPN. "

Aceasta înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji pentru urmărirea activității dvs., sau orice jurnal de metadate care poate fi legat la adresa dvs. IP reală. Mai mult, VPNArea vă permite să plătiți cu bitcoin, care este un alt plus pentru confidențialitate.

Criptarea

Acest serviciu folosește Criptarea AES „de grad militar” pe 256 biți pe protocolul OpenVPN implicit. Acest lucru este în combinație cu un hash SHA256, taste RSA de 4.096 de biți și un secret perfect înainte. Celălalt protocol oferit este IKEv2 care folosește criptarea de 256 biți și un hash SHA512. Acesta oferă o alternativă rapidă și sigură la OpenVPN și este adesea folosit pe dispozitive mobile.

Protecție împotriva scurgerilor

Chiar și cea mai puternică criptare nu oferă securitate deplină dacă există șanse de scurgeri. Din fericire, VPNArea oferă protecție IPv6, DNS și WebRTC. Acestea sunt activate în mod implicit în versiunea desktop. Compania deține serverele DNS care este un alt plus pentru confidențialitate.

Există un comutator de ucidere în aplicațiile de pe desktop, care va ucide conexiunea la internet dacă conexiunea VPN se întâmplă să scadă, împiedicând oricare dintre informațiile dvs. să părăsească tunelul criptat. Poate fi activat și dezactivat în clientul desktop, dar rețineți că este dezactivat implicit.

Caracteristici suplimentare de securitate

Am menționat mai devreme serverele Stunnel (stealth), dar există câteva funcții suplimentare de securitate demne de menționat. VPNArea oferă VPN dublu, care vă trimite traficul prin două servere VPN, oferind un nivel suplimentar de confidențialitate.

De asemenea, puteți activa blocarea anunțurilor și a programelor malware utilizând comutarea în ecranul de setări al clientului desktop. În cele din urmă, un Auto IP Changer funcția (care ar trebui să fie disponibilă la clienții desktop) vă permite să controlați cât de des este schimbată adresa dvs. IP. Cu toate acestea, această caracteristică părea să nu fie disponibilă în clientul Windows și, până în prezent, asistența pentru clienți nu a putut să ne ajute.

Configurare și interfață

Pentru a începe cu serviciul, după ce v-ați înscris pentru un cont, puteți descărca aplicația relevantă pentru dispozitivul dvs. și instalați-o. Când v-ați conectat, veți găsi aplicațiile ușor de utilizat, deși puțin mai șlefuite decât cele oferite de alți furnizori.

În scopul acestei recenzii, am încercat clientul desktop Windows și aplicația iOS.

Spațiul de lucru

După ce ați instalat și rulați clientul Windows, puteți să introduceți datele de acreditare și să selectați Lista de servere buton pentru a fi dus pe ecranul principal. Aici, puteți alege să vizualizați diverse liste de server în file separate, inclusiv Toți serverele, Recomandat, Favorite, Torrenturi P2P, Special, și IP dedicat. În toate listele, puteți vedea încărcarea pe fiecare server, notată cu procentul de lângă numele serverului.

Lista principală de server VPNArea.

În timp ce majoritatea listelor sunt destul de auto-explicative, una notabilă este Special fila.

VPNArea servere speciale.

Acest lucru vă arată serverele adecvate pentru anumite site-uri de streaming, cum ar fi un server din Marea Britanie pentru deblocarea BBC iPlayer și serverele din SUA și Marea Britanie potrivite pentru vizionarea Netflix. Alte servere speciale includ Double VPN și Stunnel.

Continuați, făcând clic Setări în partea de jos a clientului, veți fi transportat la o singură listă de opțiuni. Puteți să derulați în jos întreaga listă sau să navigați la un anumit punct folosind filele din partea de sus a clientului. Această configurație este un pic confuză și este o abatere de la ceea ce obișnuim să vedem în alte aplicații, unde există de obicei mai multe file separate. Cu toate acestea, unii utilizatori ar putea fi încântați să vadă totul într-un singur loc, astfel încât nu trebuie să schimbați filele.

Setări VPNArea.

Prima setare pe care o vedeți este Bloc de anunțuri & Prevenirea programelor malware care este dezactivat implicit. Apoi aveți setări generale care vă permit să vă adaptați opțiunile de pornire. Acestea includ lucruri precum pornirea aplicației atunci când porniți computerul și vă conectați la ultimul server utilizat.

Setări de securitate VPNArea.

În continuare, aveți câteva setări de securitate, inclusiv opțiunea de a regla întrerupătoarele de ucidere și protecția DNS și IPv6 împotriva scurgerii. Veți observa că există două opțiuni de comutație de ucidere - una utilizează firewall-ul Windows pentru a vă bloca conexiunea la internet, în timp ce cealaltă opțiune „Nucleară” dezactivează complet conexiunea dvs. la internet.

De asemenea, puteți decide dacă treceți protocolul de conexiune de la UDP la TCP. Acest lucru poate ajuta uneori să accelereze o conexiune sau să creeze una care altfel este blocată. O altă caracteristică utilă aici care vă poate ajuta la depanarea este opțiunea de a schimba porturile.

Asta înseamnă doar înfățișarea principalelor opțiuni din acest client desktop. După cum puteți vedea, există o mulțime de jocuri, deși poate fi afișat într-un mod mai ușor de utilizat. Sunt explicații oferite pentru anumite caracteristici, ceea ce va fi de ajutor pentru începători.

Mobil

În magazinul de aplicații iOS, lucrurile sunt cam confuze, la fel există două aplicații VPNArea: unul numit „VPNArea” și descris ca o aplicație „Productivitate”, iar celălalt numit „VPN: Fast & Zonă VPN nelimitată. Se pare că sunt practic aceeași aplicație, deși una arată ușor datată în comparație cu cealaltă. Am cerut asistență pentru clienți pe care să o utilizăm și ne-au confirmat că această din urmă este opțiunea corectă, dar nu ne-au putut spune de ce există două.

Mai târziu, când ne-am confruntat cu probleme de conectare la un server din SUA, am fost referiți la un tutorial care a folosit aplicația mai veche. În urma tutorialului, am constatat că pentru a ne conecta la un server, a trebuit să instalăm și aplicația OpenVPN Connect și să configurăm fiecare server individual, ceea ce nu este ideal. Pe scurt, în timp ce noua aplicație a fost ușor de utilizat, nu existau servere americane disponibile, așa că a trebuit să folosim în schimb versiunea mai veche, mai puțin ușor de utilizat.

Treceți mai departe, după ce v-ați conectat la aplicație, ecranul principal vă va spune dacă sunteți conectat, la ce server sunteți conectat, adresa dvs. IP și durata sesiunii.

Ecrane de conectare mobile VPNArea.

În această aplicație nu se întâmplă foarte multe, cu excepția listei de servere. Când încărcați lista, se execută un test de viteză pentru fiecare server. Aceste numere indică timpul de ping dus-întors sau, cu alte cuvinte, timpul necesar pentru ca o singură bucată de date să călătorească de pe dispozitivul dvs. către server și înapoi. Deși acest test de latență poate fi util, nu indică de fapt lățimea de bandă și viteza de descărcare pe care o veți obține o dată conectat. Acest lucru se întâmplă de fiecare dată când deschideți lista, deși nu trebuie să așteptați ca testele să fie efectuate înainte de a selecta un server.

Ecrane de server mobil VPNArea.

Puteți comuta la Viteză tab pentru a vizualiza serverele în ordinea vitezei. În liste, veți vedea servere speciale de streaming pentru accesarea de conținut de pe site-uri precum Netflix și BBC iPlayer, deși nu le puteți vizualiza în propria lor listă ca în clientul desktop.

Există un meniu în cadrul aplicației, dar nu există opțiuni reale de setare. Cu toate acestea, acest lucru este lipsit de lumină în comparație cu versiunea desktop, iar unii utilizatori avansați vor lipsi mai multe opțiuni. În plus, în experiența noastră, cea mai recentă versiune a aplicației nu avea servere americane disponibile, deci va fi inutilă pentru mulți utilizatori.

Serviciu clienți

Dacă aveți nevoie de ajutor cu serviciul VPNArea, aveți câteva opțiuni. Există o pagină de întrebări frecvente, deși nu există răspunsuri la multe întrebări aici, deci nu puteți găsi ceea ce căutați. Nu am găsit ghiduri sau tutoriale, care sunt oferte tipice în paginile de asistență VPN. Pot fi disponibile, dar, dacă da, nu sunt ușor localizate.

Există un chat live 24/7, ceea ce ar trebui să fie excelent dacă căutați un răspuns rapid. in orice caz, Reprezentanții chat-ului live nu au putut să răspundă la întrebări de bază despre caracteristicile de securitate sau pentru a ne ajuta cu probleme de server și o problemă cu o caracteristică lipsă. În fiecare caz, am fost referiți la un „coleg de sprijin senior”.

Timpul de răspuns prin e-mail a variat de la o oră la nouă ore, astfel încât luând în considerare timpii de răspuns, precum și o mulțime de retur și de întoarcere, a fost nevoie de mult timp pentru a rezolva problemele diferite.

Verdict

În general, VPNArea a avut o performanță decentă. Acesta a atins viteze rapide și am putut cu ușurință deblochează mai multe servicii de streaming, inclusiv Netflix SUA și Marea Britanie, Amazon Prime Video și BBC iPlayer, fac din clientul desktop o opțiune excelentă pentru streamers. Cu P2P permis, lățime de bandă nelimitată și o politică de confidențialitate solidă, aceasta este o alegere solidă și pentru torrenteri.

Asistența clienților lipsea în general, iar chat-ul live ar putea fi mult îmbunătățit. În mod similar, aplicațiile ar putea utiliza un pic de revizuire, întrucât nu erau cele mai ușor de utilizat, iar versiunea mobilă era redusă. În cele din urmă, au existat câteva probleme de conexiune cu anumite servere atât în ​​versiunea desktop cât și în versiunea mobilă, care ar putea deveni foarte frustrante.

Accesați VPNArea

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 6 = 2

map