Revizuirea VyprVPN 2023

Recenzie VyprVPN
VyprVPN este un element principal în industrie și face parte din compania elvețiană GoldenFrog.
Deși GoldenFrog este o companie centrată pe confidențialitate, în trecut, politica de logare a VyprVPN a oprit mai mulți utilizatori conștienți de confidențialitate.
Am avut rezerve cu privire la VyprVPN, dar cu un serviciu reînnoit am fost intrigat să văd dacă mi s-au adresat preocupările, nu în ultimul rând atitudinea acestei VPN față de torrenting (mai multe despre acest lucru mai târziu).

În recenzia mea despre VyprVPN, voi examina detaliile despre ce îmi place la acest furnizor și despre ceea ce mă privește.

Dar mai întâi aici date cheie și scoruri de performanță am compilat pe VyprVPN.

Date cheie VyprVPN

RANK GLOBAL: # 7 din 42 VPNS

Viteză

Viteza medie *:

Asistență de streaming video:

Streaming

Netflix:

Alte servicii de streaming:

Securitate

Tipul de criptare:

Switch Kill:

Politica de jurnal:

Protocoale:

Valoare pentru bani

Cel mai mic cost lunar:

Banii inapoi garantat:

website

Scor: 7 / 10Citește mai mult
37 Mbps
4K UHD
Scor: 8 / 10Citește mai mult
da
Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Sky Go
Scor: 8 / 10Citește mai mult
AES de 256 biți
da
Nu există jurnalele de identificare
ChameleonTM, OpenVPN, L2TP / IPsec, PPTP
Scor: 7 / 10Citește mai mult
$ 6,67
30 de zile
https://www.Vyprvpn.com

* Viteza medie pe mai multe locații globale bazate pe mai multe teste de viteză pe zi.

Am folosit zilnic VyprVPN în ultimele luni pentru a vedea cum se compara cu zeci de alte VPN-uri pe care le-am folosit. Ca parte a procesului, am supus serviciul la barajul obișnuit de teste prin care am trecut VPN-urile. Acestea includ:

 • Testele de viteză
 • Test de scurgeri (scurgeri IP, scurgeri DNS etc)
 • Compatibilitate în flux
 • Cunoașterea serviciului clienți și rapiditatea răspunsului
 • Citirea politicilor de înregistrare și verificarea tipăririi mici
 • și mult mai mult….

Ca mulți alți furnizori, VyprVPN susține că este „cel mai rapid VPN din lume”. Sunt întotdeauna sceptic în privința unor astfel de afirmații desfrânate, așa că am dorit în mod deosebit să folosim instrumentul nostru de testare a vitezei peste acest furnizor.

Alte întrebări arzătoare la care răspund în această recenzie VyprVPN sunt:

 • Pot transmite conținut popular blocat prin regiune folosind VyprVPN (Netflix, BBC, Hulu, Amazon etc)?
 • S-a schimbat abordarea VyprVPN în ceea ce privește torentarea și acum este permisă?
 • Cât de bine protejează VyprVPN securitatea și confidențialitatea utilizatorilor săi?
 • Există surprize urâte ascunse în tiparul mic al noii politici de logare a VyprVPN?
 • Ce face VyprVPN că VPN-urile cu prețuri mai mici nu pot?

Am testat VyprVPN atât pe desktop cât și pe mobil pentru a vă ajuta să descoperiți tot ce trebuie să știți despre acest serviciu, inclusiv viteză, deblocare de conținut, protecție împotriva scurgerilor și multe altele. Am rezumat argumentele pro și contra de mai jos înainte de a mă afunda la recenzia completă.

Prezentare generală a VyprVPN

VyprVPN este un VPN complet solid, mai ales că și-a reformat politica de logare. VyprVPN poate debloca o selecție de platforme de streaming, ceea ce o face o opțiune bună pentru cei care doresc să urmărească conținut restricționat din străinătate. De asemenea, este o VPN destul de fiabilă pentru utilizatorii din China, deși uneori se confruntă cu probleme.

VyprVPN pro și contra

Mai jos este un rezumat al punctelor tari și al punctelor slabe pe care le-am descoperit în perioada în care am petrecut să revedem VyprVPN. Voi acoperi acestea mai detaliat mai târziu.

Pro:

 • Deține serverele sale
 • Nu păstrează jurnalele
 • Oferă caracteristici puternice de securitate
 • Permite până la cinci conexiuni simultane
 • Oferă un proces gratuit de trei zile
 • Oferă suport pentru chat-ul live 24/7

Contra:

 • Nu este cel mai rapid VPN
 • Scurgeri de WebRTC și IPv6
 • Nu acceptă bitcoin

Viteză: cât de rapid este VyprVPN?

Cu afirmația îndrăzneață de a fi „cel mai rapid VPN din lume”, am avut așteptări mari ca VyprVPN să funcționeze bine atunci când va fi împotrivă concurenților săi.

Înainte de a ajunge la rezultate, merită să înțeleg de ce trebuie luate rezultatele testelor de viteză VPN cu un vârf de sare.

Modul ușor, dar nesigur de testare a VPN-urilor este utilizarea unui tester de viteză online. Aceasta este metoda folosită de majoritatea publicațiilor care examinează VPN-urile. Aceasta oferă o aproximare aproximativă a performanței VPN, dar este defectuoasă în multe privințe.

Folosim o metodă mai sofisticată (dar încă departe de a fi perfectă) de testare a vitezei VPN folosind o mașină virtuală.

Măsurăm viteza de descărcare a VPN-urilor pe o conexiune Ethernet gigabit în America de Nord. Conectăm VPN-ul la trei locații diferite - Statele Unite, Regatul Unit și Hong Kong - la trei ore diferite pe zi și la cel puțin patru ore distanță.

Contrar afirmațiilor sale, VyprVPN a fost de fapt unul dintre cele mai lente VPN-uri din ultima noastră rundă de testare.

  VPN revizuire nelimitată 2023

Acesta a dat o rată medie de descărcare de 37 Mbps în toate timpurile și locațiile. A fost încă ceva mai rapid decât cel mai lent VPN testat, dar viteza medie a fost mai mică decât jumătate din cea mai rapidă VPN (ExpressVPN a atins o viteză medie de peste 100 Mbps)).

Acestea fiind spuse, viteza medie a VyprVPN este suficient de rapidă pentru streaming SD, HD și live HD, și ar trebui chiar să fie în regulă pentru 4K UHD.

Serverele de testare au fost localizate în America de Nord, Asia și Europa. Dacă locația nu este o problemă, VyprVPN vă oferă opțiune de conectare la cel mai rapid server pentru locația dvs. În lista derulantă a serverului, puteți vedea viteza de ping pentru fiecare server. Aceasta indică latența și arată cât timp durează să trimiteți și să primiți o solicitare de la respectivul server.

Lista serverului de revizuire VyprVPN.

Am transmis video 1080p HD fără nicio buffering, folosind servere în diferite părți ale globului. De asemenea, am putut să joc jocuri online fără probleme. Comutarea între servere a avut rareori mai mult de câteva secunde și nu am experimentat nicio conexiune scăzută în timpul testării.

vyprvpn-speed-test-rezultateFaceți clic pentru a mări

Este demn de remarcat faptul că aceste teste trebuie privite ca un indicator general al performanței pe care o veți vedea efectiv atunci când utilizați aceste servicii. În niciun caz, acestea nu sunt definitive, întrucât natura internetului înseamnă că există întotdeauna loc pentru abateri aleatorii. În funcție de viteza serviciului dvs. de internet, este posibil să observați discrepanțe mai mici sau mai mari.

Aplicații: cu care dispozitive va funcționa VyprVPN?

VyprVPN are aplicații pentru majoritatea sistemelor de operare majore, inclusiv Windows, iOS, MacOS și Android. O omisiune notabilă aici este Linux, deși nu există multe VPN-uri care oferă aplicații Linux, iar VyprVPN poate fi configurat manual cu sistemul de operare.

Planul de bază VyprVPN permite trei conexiuni simultane, în timp ce abonații Premium pot conecta cinci dispozitive simultan.

După ce v-ați înscris la VyprVPN, aveți acces la o rețea de peste 700 de servere care se întind pe 70 de țări.

Aplicația desktop VyprVPN este puțin datată, iar ecranul de selecție a serverului, în special, este puțin stângace. Cu toate acestea, este intuitiv și ușor, iar lucrul este gata. Aplicația mobilă (aplicația iOS este prezentată mai jos) este puțin mai rafinată.

VyprVPN revizuiește aplicația iOS.

Puteți configura VyprVPN pe routere selectate. Aceasta necesită configurare manuală, dar vă permite să protejați fiecare dispozitiv din rețeaua de domiciliu. Pentru routerele de pe Tomato MIPS / ARM Framework, o aplicație de router vă permite să selectați ce dispozitive se conectează prin VPN și care utilizează o conexiune directă la internet.

Streaming, Netflix și Kodi?

VyprVPN funcționează cu Netflix?

da.

VyprVPN funcționează cu Netflix, deși este posibil să nu deblocheze biblioteca dorită. Din 30 de țări testate, VyprVPN a putut debloca Netflix SUA și Netflix Australia. Cu majoritatea utilizatorilor care caută Netflix SUA (deoarece are cea mai mare selecție de emisiuni și filme), VyprVPN menține mulțimea majorității fericite.

Dacă căutați alte cataloage, cum ar fi Netflix Marea Britanie, Japonia, Canada sau Spania, atunci probabil că nu veți avea mult noroc. Cu toate acestea, VyprVPN funcționează cu alte platforme care impun măsuri de georestrucție.

Când am întrebat despre deblocarea conținutului geo-restricționat, un reprezentant a declarat că VyprVPN nu testează serviciile cu adresele IP, ceea ce fac alți furnizori în mod regulat.

Secțiunea de streaming a site-ului VyprVPN oferă instrucțiuni de ajutor pentru accesarea următoarelor site-uri, deși nu garantează că toate vor funcționa întotdeauna:

 • SUA Netflix
 • SUA Hulu
 • SUA Amazon Prime Video
 • BBC iPlayer
 • Sky Go Marea Britanie
 • Sky Go Italia

Acestea sunt unele dintre cele mai populare și notoriu dificil de deblocat site-uri, dar există multe alte platforme din diferite regiuni de pe glob, la care veți avea acces la o dată armat cu un abonament VyprVPN..

Deși vitezele nu sunt cele mai rapide, ar trebui să aveți o experiență de streaming fără stres, fără întârziere sau buffering pentru 1080p HD.

VyprVPN oferă un suport minim pentru Kodi, dar funcționează cu platforma prin configurarea manuală. Va trebui să aveți un cont VyprVPN Premium, deoarece planul de bază nu va permite configurarea manuală.

VyprVPN permite torrenting?

VyprVPN permite torrenting și oferă utilizatorilor date nelimitate și lățime de bandă și adrese IP partajate.

Dar a trebuit să scap într-adevăr în varianta mică pentru a înțelege exact care este politica.

Iată ce am găsit ...

Acest serviciu nu promovează utilizarea lui pentru P2P în modul în care o fac unele VPN, dar afirmă în mod explicit pe pagina sa de întrebări frecvente: „Deoarece serviciul nostru tratează tot traficul în mod egal, peer-to-peer și BitTorrent este permis.”

VyprVPN revizuiește secțiunea de întrebări frecvente despre întrebări frecvente.

Rețineți că termenii serviciului VyprVPN interzic „încălcarea dreptului de autor, a mărcii comerciale și a brevetelor.”

VyprVPN revizuiește termenii serviciului.

Am vrut să fac un pic mai mult în ceea ce înseamnă acest lucru pentru utilizatorii atât de atrași prin Reddit, unde angajații VyprVPN răspund la întrebări cu privire la politica de torent..

Acest fir Reddit aruncă ceva mai mult în ceea ce înseamnă politica VyprVPN în termeni practice pentru clienții săi.

  Что такое атака «Человек посередине» и как я могу ее избежать?

VyprVPN trece în revistă firul reddit.

Pe scurt, afirmațiile VyprVPN de a nu avea nicio modalitate de a determina dacă cineva a încălcat acea componentă particulară a termenilor de serviciu, astfel încât probabil că torrenterii nu vor întâmpina probleme.

VyprVPN ce mai oferă, pentru a vă păstra activitatea online privată?

Traficul poate fi protejat printr-un comutator de oprire în aplicațiile de pe desktop și există protecție împotriva scurgerilor DNS, dar VyprVPN nu garantează protecția IPv6 sau WebRTC împotriva scurgerilor. Acestea fiind spuse, IPv6 și WebRTC pot fi dezactivate la nevoie.

Securitate, confidențialitate și logare

Multe VPN pretind să nu se conecteze, dar realitatea nu se potrivește întotdeauna cu hype de marketing.

Dacă vă pasă de confidențialitate, ar trebui să vă preocupați de politica de logare a VPN-ului.

În trecut, am avut rezerve cu privire la politica de logare a VyprVPN.

Am fost dornic să văd dacă îmbunătățirile sale recente mi-au adresat îngrijorările.

VyprVPN are sediul în Elveția, o țară cunoscută pentru legile sale puternice de confidențialitate. Ca atare, nu a fost niciodată nevoie de furnizorul VPN de a păstra jurnalele de date ale utilizatorilor. Cu toate acestea, până la sfârșitul anului 2023, politica companiei VyprVPN era să înregistreze unele metadate de identificare, inclusiv „adresa IP sursă a utilizatorului, adresa IP VyprVPN folosită de utilizator, ora de pornire și oprire a conexiunii și numărul total de octeți folosiți.”

Deși adresele IP nu sunt de obicei considerate Informații personale de identificare (PII), ele pot și au fost folosite pentru a identifica persoanele prin intermediul furnizorului de servicii de internet (ISP). Ca atare, încercăm să evităm recomandarea furnizorilor care păstrează astfel de jurnale.

Am vrut să mă uit detaliat la politica actualizată de înregistrare VyprVPNs pentru a vedea dacă se potrivește cu revendicările sale „fără log VPN”.

Iată ce am găsit..

VyprVPN revizuiește politica de logare.O secțiune din noua politică de logare a VyprVPN.

Din fericire, VpyrVPN și-a revizuit politica în 2023 și acum nu păstrează niciun fel de jurnal. Compania s-a supus chiar unui audit independent pentru a dovedi că nu sunt menținute jurnalele.

Detaliile de criptare sunt următoarele:

 • Criptare AES-CBC pe 256 biți
 • Chei RSA de 2.048 de biți
 • Autentificare SHA256
 • Secretul perfect perfect (acest lucru asigură că o cheie de criptare compromisă nu poate fi utilizată pentru a vizualiza sesiunile anterioare)

VyprVPN este diferit de majoritatea furnizorilor, prin faptul că deține toate serverele proprii. Majoritatea furnizorilor își închiriază serverele de la servicii de hosting de la terți. Deținerea serverelor sale oferă furnizorului un control mai mare asupra securității, asigurând, de asemenea, viteze fiabile și timp de funcționare excelent. VyprVPN folosește, de asemenea, propriile servere DNS private, deși aplicația vă permite să treceți la un DNS terț dacă doriți.

VyprVPN revizuiește fila DNS.

VyprVPN protejează împotriva scurgerilor DNS în mod implicit. Furnizorul nu pretinde că oferă protecție împotriva scurgerilor IPv6 sau WebRTC și, într-adevăr, am găsit o problemă în testarea noastră. Ecranele de mai jos ale unui test de browser browserleaks.com fără VPN (stânga) și VyprVPN (la dreapta) arată că există o scurgere IPv6 WebRTC persistentă.

VyprVPN examinează rezultatele testelor browserleaks.com.

Aceasta este o îngrijorare în sensul că adresa mea IP reală ar putea fi dezvăluită. Cu toate acestea, această scurgere specifică nu este o problemă pentru majoritatea oamenilor, și anume pentru că nu multe persoane au IPv6 și, de asemenea, pentru că nu multe pagini web folosesc WebRTC. În plus, atât IPv6 cât și WebRTC pot fi dezactivate dacă este nevoie. Pe baza testelor mele, VyprVPN nu scurge IPv6 în afara WebRTC și nu își scutește adresa IPv4 pe WebRTC.

Funcțiile suplimentare includ un comutator de ucid în aplicațiile de pe desktop, care îmi va reduce conexiunea la internet în cazul în care conexiunea VPN scade dintr-un anumit motiv. Acest lucru asigură că nu navighez niciodată neprotejat, dar rețineți că comutatorul de ucidere este dezactivat în mod implicit.

Fila conexiune de revizuire VyprVPN.

Un caracteristică automată de protecție wifi în aplicațiile desktop și mobile înseamnă că pot seta VPN-ul să se activeze de fiecare dată când vă conectați la o rețea de încredere. Acest serviciu folosește un firewall NAT care împiedică intrarea în sistemul dvs. a cererilor nesolicitate sau a pachetelor de date, deși acestea au limitările lor.

VyprVPN vă oferă o selecție de opțiuni de protocol:

 • ChameleonTM
 • OpenVPN
 • L2TP / IPSec
 • PPTP

Fila protocolului de revizuire VyprVPN.

PPTP nu este considerat sigur, deci OpenVPN și L2TP / IPSec sunt opțiunile mai bune în majoritatea cazurilor. Protocolul ChameleonTM folosește tehnologia cloaking pentru a masca traficul VPN, deci este opțiunea mai bună pentru deblocarea conținutului restricționat în locații precum China sau Emiratele Unite.

VyprVPN trece în revistă descrierea protocolului Chameleon.

VyprVPN utilizează adrese IP partajate. Aceasta înseamnă că fiecărui utilizator conectat la un server dat i se atribuie aceeași adresă IP. Acest lucru face mai dificil pentru oricine încearcă să urmărească activitatea înapoi către un individ.

O altă caracteristică care vine cu un plan VyprVPN Premium este VyprVPN Cloud. Aceasta este o soluție de implementare care vă oferă un plus de securitate atunci când accesați serverele cloud. În prezent funcționează cu Digital Ocean, VirtualBox și Amazon Web Service (AWS).

VyprVPN funcționează în China?

Nu multe VPN-uri pot scăpa de detectarea de la poliția de pe internet a Chinei, așa că am fost interesat să văd dacă VyprVPN a respectat reputația sa de a sustrage marele firewall.

  SaferVPN обзор 2023

Unul dintre lucrurile pentru care este cunoscut VyprVPN este capacitatea sa de a lucra în China. A apărut câteva probleme destul de recent, dar la momentul scrierii, mulți utilizatori au succes folosind VPN-ul din China.

VyprVPN folosește un software proprietar, iar planul premium vă oferă opțiunea de a utiliza tehnologia Chameleon ™ de scadere a metadatelor. Acest ajută la mascarea traficului VPN, ceea ce face ca acesta să fie mai puțin probabil să fie identificat ca atare prin tehnologia de inspecție profundă a pachetelor utilizată în Marele Firewall din China.

Furnizorul raportează că unii utilizatori din China se descurcă cu un plan de bază, dar recomandă utilizarea Chameleon pentru Windows, MacOS și Windows. IKEv2 este recomandat pentru iOS, dar am fost informat că la momentul scrierii că aplicația iOS nu funcționează în China.

VyprVPN menține utilizatorii la zi cu privire la problemele din China în pagina de actualizare a stării serviciilor de pe site-ul său web. Aici, veți fi informați dacă utilizatorii din China au probleme și cum sunt abordați.

Pagina de stare a serviciului de revizuire VyprVPN.

Pentru a vă face o idee a luptei continue pentru menținerea serviciului pentru utilizatorii din China, din decembrie 2023, pe pagina de stare a serviciului, există cel puțin un mesaj pe lună care se referă la interdicțiile VPN din China..

Această bătălie este exemplificată și de numeroase fire Reddit despre acest subiect.

VyprVPN trece în revistă China reddit thread.Un răspuns la o problemă a clienților din China în firul redy VyprVPN.

Ca un nod clar pentru utilizatorii chinezi, VyprVPN acceptă Alipay, care este o poartă de plată similară cu PayPal și extrem de populară în China.

Serviciul clienților VyprVPN este unul bun?

Documentele de asistență sunt disponibile în mai multe limbi, inclusiv spaniolă, franceză și turcă. Dacă aveți nevoie de un răspuns rapid, asistența pentru chat-uri live este disponibilă 24/7 pe site-ul web. Aceasta este internă, la fel și asistența prin e-mail, care va fi o veste binevenită pentru utilizatorii mai conștienți de confidențialitate.

Prin chat live, am primit răspunsuri rapide și în cunoștință de subiecte, inclusiv securitate, confidențialitate, plăți și multe altele.

VyprVPN recenzie chat live.

Servere și locații

Cu unii furnizori care operează o rețea imensă de servere, am fost interesat să văd ce avea de oferit VyprVPN.

În general, are o rețea destul de solidă. VyprVPN operează în jur de 700 de servere, care este o rețea destul de mică atunci când luați în considerare unii furnizori VPN oferă peste 3.000 și chiar 5.000 în unele cazuri. Cu toate acestea, rețeaua VyprVPN cuprinde 64 de țări, ceea ce oferă utilizatorilor o mulțime de opțiuni.

Lista serverului de revizuire VyprVPN.

Există servere în multe locații europene, nord-americane și asiatice, precum și în două țări africane (Algeria și Egipt), patru locații din Oceania și patru țări din America de Sud (Argentina, Brazilia, Columbia și Uruguay).

Listele de server vă arată viteza de ping pentru fiecare server și puteți adăuga locații specifice unei liste de favorite.

Prețuri VyprVPN

VyprVPN obișnuia să aibă două niveluri de preț, dar a decis să se alăture unul. Prețul lunar este destul de mare la 12,95 USD pe lună, dar există reduceri abrupte dacă mergeți pentru o durată mai lungă. Un plan de un an costă 45 USD (3,75 USD pe lună), iar un termen de doi ani este de 60 USD (2,50 USD pe lună).

Prețul VyprVPN.

Per total, VyprVPN nu este considerat un furnizor de buget și este mai scump decât mulți rivali. Ca și în cazul altor furnizori, reducerile sunt disponibile atunci când vă înscrieți pentru o perioadă mai lungă (12 luni este termenul maxim).

VyprVPN oferă câteva metode de plată diferite, inclusiv carduri majore de credit, Alipay și PayPal. Am fost dezamăgit să nu văd opțiunea bitcoin sau alte criptomonede, deoarece acest lucru poate oferi un pic de confidențialitate.

cupoane

Cupon VyprVPNSalvați 81% la planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

Ar trebui să cumpăr VyprVPN?

După testarea completă a VyprVPN, aș recomanda-o altora?

Pe scurt, da.

VyprVPN oferă viteze bune și poate debloca Netflix SUA și alte site-uri populare, ceea ce îl face o alegere solidă pentru streaming. Deși nu este cel mai ieftin VPN de acolo, este sigur și de încredere și are un număr decent de opțiuni atât pentru începători, cât și pentru utilizatori mai avansați. Clienții premium pot beneficia de tehnologia de confecționare ChameleonTM, ceea ce face din aceasta o opțiune destul de solidă pentru utilizatorii din China și Emiratele Unite.

VyprVPN și-a revizuit politica de confidențialitate și nu păstrează jurnalele, dar există încă unele probleme referitoare la confidențialitate privind o scurgere IPv6 WebRTC și nici o opțiune de plată prin intermediul criptocurrency. Cu alți furnizori VPN privati ​​disponibili, aceasta nu poate fi cea mai bună opțiune pentru torrenters.

alternative

VyprVPN este cu siguranță unul dintre cei mai buni zece furnizori preferați, mai ales că și-a retras vechea politică de logare. Cu toate acestea, există câteva alternative grozave disponibile.

ExpressVPN este comparabil cu VyprVPN în ceea ce privește prețul și îl îndeplinește în ceea ce privește securitatea puternică și capacitatea de a lucra în China. ExpressVPN are avantajul când vine vorba de streaming, deoarece are viteze mai rapide și deblochează mai multe dintre cele mai populare biblioteci Netflix, inclusiv cataloage din SUA, Marea Britanie, Australia, Canada, Japonia, India și Spania.

Dacă prețul este o problemă, NordVPN este opțiunea mea de buget. Oferă o rețea imensă de server, o mulțime de funcții suplimentare de securitate și abilități de deblocare deosebite. De asemenea, funcționează în China și oferă viteze peste medie.

Vizitați VyprVPN

About the author

Comments

 1. This text is written in Romanian.

  VyprVPN este un furnizor important în industria VPN și face parte din compania elvețiană GoldenFrog. Deși GoldenFrog este o companie axată pe confidențialitate, politica de logare a VyprVPN a oprit mai mulți utilizatori conștienți de confidențialitate în trecut. Cu toate acestea, cu un serviciu reînnoit, am fost intrigat să văd dacă mi s-au adresat preocupările, nu în ultimul rând atitudinea acestei VPN față de torrenting. În această recenzie, sunt examinate detaliile despre ce îmi place la acest furnizor și despre ceea ce mă privește. VyprVPN este un VPN complet solid, mai ales că și-a reformat politica de logare. VyprVPN poate debloca o selecție de platforme de streaming, ceea ce o face o opțiune bună pentru cei care doresc să urmărească conținut restricționat din străinătate. De asemenea, este o VPN destul de fiabilă pentru utilizatorii din China, deși uneori se confruntă cu probleme.

 2. This text is written in Romanian.

  VyprVPN este un furnizor important în industria VPN și face parte din compania elvețiană GoldenFrog. Deși GoldenFrog este o companie axată pe confidențialitate, politica de logare a VyprVPN a oprit mai mulți utilizatori conștienți de confidențialitate în trecut. Cu toate acestea, cu un serviciu reînnoit, am fost intrigat să văd dacă mi s-au adresat preocupările, nu în ultimul rând atitudinea acestei VPN față de torrenting. În această recenzie, sunt examinate detaliile despre ce îmi place la acest furnizor și despre ceea ce mă privește. VyprVPN este un VPN complet solid, mai ales că și-a reformat politica de logare. VyprVPN poate debloca o selecție de platforme de streaming, ceea ce o face o opțiune bună pentru cei care doresc să urmărească conținut restricționat din străinătate. De asemenea, este o VPN destul de fiabilă pentru utilizatorii din China, deși uneori se confruntă cu probleme.

 3. This text is written in Romanian.

  VyprVPN este un furnizor important în industria VPN și face parte din compania elvețiană GoldenFrog. Deși GoldenFrog este o companie axată pe confidențialitate, politica de logare a VyprVPN a oprit mai mulți utilizatori conștienți de confidențialitate în trecut. Cu toate acestea, cu un serviciu reînnoit, am fost intrigat să văd dacă mi s-au adresat preocupările, nu în ultimul rând atitudinea acestei VPN față de torrenting. În această recenzie, sunt examinate detaliile despre ce îmi place la acest furnizor și despre ceea ce mă privește. VyprVPN este un VPN complet solid, mai ales că și-a reformat politica de logare. VyprVPN poate debloca o selecție de platforme de streaming, ceea ce o face o opțiune bună pentru cei care doresc să urmărească conținut restricționat din străinătate. De asemenea, este o VPN destul de fiabilă pentru utilizatorii din China, deși uneori se confruntă cu probleme.

Comments are closed.