StrongVPN beszámoló 2020

A StrongVPN számos nagyon szükséges fejlesztést végzett 2018-ban, ideértve az alkalmazások teljes átalakítását. Ami korábban hibás, unalmas és zavaró felület volt, most tiszta, intuitív élmény. De elegendő maradni a zsúfolt piacon zajló versenynek? Ezt a 2020 StrongVPN áttekintés célja megtudni.


Ha nem akarja elolvasni (vagy megnézni a videót) ezt az értékelést, és csak a StrongVPN-re keres a legjobb ajánlatot, akkor használja az alábbi kupont.

StrongVPN CouponTakarítson meg további 20% -ot minden automatikusan alkalmazott planGET DEALDcount-ról

Jellemzők és árképzés

A leendő vásárlók két terv közül választhatnak, amelyek mindegyike ugyanazt a szolgáltatást nyújtja, és 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik. Az egyetlen különbség a két terv között az, hogy havonta vagy évente fizetnek-e. A havi terv havi 8 dollárba, az éves terv havi 4,66 dollárba kerül. Ezek az árak meglehetősen középútban vannak, amikor a VPN-kre vonatkoznak.

frissítés: 20% engedmény akkor érhető el, ha a videó áttekintése fölött használja a kupont.

Erős VPN árképzés

A StrongVPN elfogadja az összes főbb hitelkártya, a PayPal, az Alipay és a bitcoin. A regisztrációhoz csak az e-mail cím szükséges. Ha névtelenül előfizetést szeretne vásárolni, használhat egy író e-mailt és a megfelelő bitcoint.

OLVASÓ OLDAL: Takarítson meg 54% -ot, ha feliratkozik egy 12 hónapos tervre.

Az egyetlen előfizetés lehetővé teszi csatlakoztasson akár öt eszközt egyszerre. Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez. A Linux és a VPN protokollokat támogató egyéb eszközök manuálisan konfigurálhatók.

A StrongVPN támogatja L2TP, SSTP, OpenVPN UDP és TCP, IPSec és IKEv2 protokollokat. Jó látni, hogy a szolgáltató lemondott a PPTP támogatásáról, amelyet egyszerűen fel lehet állítani, de természetéből fakadóan bizonytalan. Az optimális sebesség és biztonság érdekében javasoljuk az OpenVPN vagy az IKEv2 használatát.

erős vpn csatlakozik

A StrongVPN nem korlátozza a sávszélességet, és nem kötelez be adatkorlátot. A P2P fájlmegosztást minden szerver tolerálja.

Egy internetes megszakító kapcsoló és a DNS szivárgás elleni védelem is egyaránt megtalálhatók. Többet a biztonsági részletről.

A StrongVPN saját magán DNS-kiszolgálóit használja, sőt önálló intelligens DNS-proxy szolgáltatást is kínál, StrongDNS-nek nevezve. Ebben az áttekintésben nem fogunk túl sokat belemerülni a StrongDNS szolgáltatásba, elegendő azt mondani, hogy felhasználhatja a geo-lock tartalom blokkolásának feloldására, de nem kapja meg a VPN-hez csomagolt adatvédelmet vagy biztonságot. Ha az eszköz nem támogatja a VPN-alkalmazásokat, de lehetővé teszi az alapértelmezett DNS-kiszolgálók megváltoztatását, ez jó alternatíva lehet a geo-lock tartalom feloldásának feloldására..

A StrongVPN feloldja a Netflix blokkolását?

Igen, A StrongVPN feloldja az USA Netflix szolgáltatását. A Netflix a legtöbb VPN-szervert feketelistára helyezte, és olyan lejátszási hibát okozott, amelyet a legtöbb szolgáltató nem tud megkerülni. Teszteltük a Netflix böngészőben és az Android Netflix mobilalkalmazásban. Míg a legtöbb VPN-szolgáltató küzd a Netflix alkalmazással, az StrongVPN egyszerűen blokkolta a kizárólag az Egyesült Államokban található tartalmakat.

A Netflix blokkolását fel tudtuk oldani az első tesztelt kiszolgálón, de ez nem garantálja, hogy mind működnek. Javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot az élő csevegés ügyfélszolgálatával, hogy megkérdezze, mely szerverek működnek együtt a Netflix-szel, ha kompatibilis kiszolgálót keres..

A Netflix mellett az StrongVPN feloldja a Hulu, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer feloldását az írás időpontjában. A Netflixhez hasonlóan a működő kiszolgáló megtalálása is kicsit próba- és hibapróbától, vagy az ügyfélszolgálat kérésétől függ.

A StrongVPN működik Kínában?

Igen, A StrongVPN Kínában működik. Bármely eszközön meg kellene kerülnie a nagy tűzfalat, de az asztali alkalmazások forgalomhibaelhárítást kínálnak, ami megnehezíti az OpenVPN forgalom észlelését. Ezt a zavaró funkciót „Scramble” -nek hívják, és bekapcsolható a beállításokban.

A StrongVPN feloldja azokat a cenzúrázott webhelyeket, mint a Facebook, a Youtube, a video streaming oldalak és a kínai szárazföldi nyugati hírforrások. Hasonlóképpen, más országokban is működnie kell, amelyek cenzúrálják az internetet.

Vegye figyelembe, hogy a StrongVPN webhelyet Kínában blokkolja, ezért mindenképpen regisztráljon és töltse le az alkalmazásokat látogatása előtt.

Beállítás és interfész

A StrongVPN az egyik leginkább fejlett VPN-alkalmazásról az egyik legegyszerűbbre vált, szinte hibára. E felülvizsgálat céljából a Windows és az Android alkalmazást fogjuk használni.

StrongVPN asztali alkalmazás

A StrongVPN asztali alkalmazás letöltéséhez menjen a kezdőlapra, és kattintson az OK gombra számla, akkor menj ide StrongVPN kliens. Innentől letöltheti az alkalmazást, és telepítheti egy egyszerű telepítővarázslóval. Az alkalmazás használatához még a számítógépet sem kell újraindítania.

erős vpn telepítő telepítés

Az asztali alkalmazás olyan világtérképet tartalmaz, amely az esztétika számára nem más, mint az. Nem kattinthat egy országra a térképen, hogy csatlakozzon ehhez. Ehelyett alatta található hely gombra kattintva megjelenik a város vagy ország szerint rendezhető szerverhelyek listája. Az alapértelmezett beállítás a „Legjobb elérhető”, amely automatikusan kiválasztja a helyet a közelség és a szerver terhelése alapján.

strongvpn nincs csatlakoztatva

A kiszolgálókat nem jelölik felhasználási helyzet szerint, ami egy adott célra való megtalálást kicsit unalmassá teszi. Például csak ki kell kitalálnia, hogy melyik feloldja a Netflix blokkolását, vagy kérdezze meg az ügyfélszolgálatot. Semmi sem jelzi a késleltetést, a sávszélességet vagy a szerver aktuális terhelését és kapacitását.

strongvpn asztali országok

Miután kiválasztott egy szervert, a főoldalon megjelenik a hozzárendelt IP-cím és a VPN-kapcsolat időtartama. Ismét korlátozott a kapcsolatról szóló információ: különösen nem olvasható a feltöltési vagy letöltési arány. A legtöbb ember számára azonban a csupasz csonk felület nem igazán számít.

Az alkalmazás jobb felső sarkában található fogaskerék ikonra kattintva megjelenik egy beállításmenü, amely öt lapot tartalmaz: Beállítások, Protokoll, Információ, Diagnosztika és Frissítések..

 • Opciók tartalmazzák az általános beállításokat, például az alkalmazás indítását a rendszerindításkor, az automatikus újracsatlakozást és a megszakító kapcsolót. Ha problémái vannak a csatlakozással, akkor kattintson a gombra, hogy újratelepítse a TAP illesztőprogramot, amely sok problémát megold.
 • Jegyzőkönyv lehetővé teszi a VPN-protokoll kiválasztását.
 • Információ itt talál információkat a fiókról és az alkalmazás verziójáról.
 • Diagnostics egy helyi kapcsolat naplófájl. Ezt elsősorban a hibaelhárításra használják.
 • Frissítés lehetővé teszi a frissítések ellenőrzését, a frissítések ellenőrzésének gyakoriságát és az alkalmazás bétaverziójának bekapcsolását.

Ha bezárja az alkalmazás ablakot, a StrongVPN folyamat megőrzi a VPN-kapcsolatot a háttérben futás közben. A rendszertálca ikon segítségével gyorsan csatlakoztatható és leválasztható az alkalmazás megnyitása nélkül.

StrongVPN mobilalkalmazás

A mobilalkalmazás szinte azonos az okostelefon méretű asztali alkalmazással. Ez elérhető a Google Playen, illetve az Apple App Store-ban Androidra és iOS-re. Ugyanazt a térképet, a csatlakoztatott időt, az IP-címet és a helyválasztót kapja, mint az asztali verziót.

strongvpn android otthon

A beállítások menü egyszerűsített, tehát öt lap helyett csak egyetlen oldalt használ. Itt láthatja a fiókadatokat, megváltoztathatja a protokollt, megváltoztathatja a kapcsolat beállításait, és kiválaszthatja a távoli portszámot.

strongvpn android szerverek beállításai

Az alkalmazás nagyon könnyű és könnyen használható. A legtöbb ember számára az egyszerűsített felületen minden szükséges, amire szüksége van, hogy felálljon és működjön, de a haladó felhasználók számára ez kissé korlátozott lehet..

Szerverek és teljesítmény

A StrongVPN több mint 650 szerver több mint 20 országban, amely sok versenytársához viszonyítva alacsony helyzetben van. A legtöbb szerver Észak-Amerikában és Európában található, ásványi és ázsiai és Dél-Amerikában, Afrikában pedig nincs.

Az StrongVPN mindennapi használatra jól teljesített. Az 1080p-es videó streamingje során nem tapasztaltunk problémákat vagy a lejátszás közbeni pufferelését. Ráadásul gyors ütemű online játékokat is tudtunk játszani, nagyon kevés vagy késéssel, amikor kapcsolódunk az alapértelmezett „Legjobb elérhető hely” szerverhez..

Arra törekszünk, hogy a lehető legtöbb empirikus legyen a VPN tesztelésekor. Általában manuálisan konfiguráljuk a VPN-t az automatikus tesztelési szolgáltatásunkban való használatra, de bizonyos műszaki korlátozások miatt ez nem volt lehetséges. Ehelyett a régi iskolai kézi tesztelésen mentünk részt. Tesztelőnk ugyanazt a fájlt (~ 100 MB) töltötte le egy Oregon-i szerverről a nap három különböző időpontjában, három minta VPN-szerver segítségével. Az eredményeket összehasonlítottuk más VPN-ekkel, amelyeket ugyanolyan módon teszteltünk, valamint egy VPN nélküli kontrollteszttel. A teszteket a kanadai Torontóból végezték, az Egyesült Államok nyugati, az amerikai keleti és az Egyesült Királyságbeli szerverei segítségével. Az alábbi dobozokon a vastag fekete vonal jelzi a letöltési idő mediánját, a vörös gyémánt pedig az átlagot. Az alacsonyabb jobb.

’

var divElement = document.getElementById ('viz1525980583324'); var vizElement = divElement.getElementsByTagName ('objektum') [0]; vizElement.style.width = '100%'; vizElement.style.height = (divElement.offsetWidth * 0,75) + 'px'; var scriptElement = document.createElement ('script'); scriptElement.src = 'https://public.tableau.com/javascripts/api/viz_v1.js'; vizElement.parentNode.insertBefore (scriptElement, vizElement);

Az StrongVPN átlagos letöltési sebessége a a csomag közepén az Ivacy és a NordVPN között. Összességében kissé illékonyabb, mint az Ivacy, de stabilabb, mint a NordVPN-nél, amit a kisebb doboz jelöl.

Vegye figyelembe, hogy ezek a tesztek nem véglegesek, és csak az általuk tapasztalt teljesítmény általános indikátoraként szolgálhatnak. Az internet rejlő volatilitása a véletlenszerűség jelentős tényezőjét növeli, ezért ezeket a teszteket sós szemmel kell elvégezni. A 60 Mbps sebességű kapcsolat használata közben futtak, így valószínűleg eltéréseket fognak látni egy gyorsabb vagy lassabb internetkapcsolat mellett..

Adatvédelem és biztonság

A StrongVPN az székhelye az USA-ban található, ami elháríthat néhány leendő felhasználót, akik aggódnak az NSA és az FBI miatt. Ennek ellenére a StrongVPN mondja nem tárol semmilyen forgalmi vagy csatlakozási naplót bármilyen. Ha egy kormány vagy más szervezet ügyfél-tevékenységi adatokat kér a StrongVPN-től, akkor nem lesz átadására szolgáló információ.

A StrongVPN azt javasolja, hogy az OpenVPN vagy az IKEv2 protokollt használják az alkalmazások legújabb verzióiban. Az IKEv2 népszerűsége növekszik az iparban, különösen a mobil eszközökön. Az IKEv2 nagyon gyorsan kapcsolódhat és újracsatlakozhat, és nem szenved semmilyen ismert biztonsági réstől. Ha azonban szilárd nyílt forráskódú protokollt szeretne, akkor lépjen az OpenVPN-hez.

strongvpn asztali beállítások

Az StrongVPN új alkalmazásai a következő biztonsági paramétereket használják OpenVPN TLS módban:

 • AES-256-CBC csatorna titkosítás
 • 2048 bites Diffie Hellman RSA kulcs
 • SHA256 hitelesítés
 • Tökéletes előzetes titoktartás

Az IPSec Encapsulating Security Payload (ESP) adatintegritást, titkosítást, hitelesítést és visszajátszásellenes támadási funkciókat biztosít IKEv2 kapcsolatok:

 • AES-256 csatornás titkosítás
 • 8192 bites Diffie Hellman MODP kulcs
 • SHA512 hitelesítés
 • Tökéletes előzetes titoktartás

Mindkét protokoll és a hozzájuk tartozó titkosító csomagok több mint elegendő biztonságot nyújtanak a felhasználók nagy többsége számára.

A régi alkalmazás- és kézi konfigurációs fájlok valószínűleg nem a legfrissebb biztonsági szabványokat fogják használni. A StrongVPN későn összpontosította erőfeszítéseit a népszerű eszközök és operációs rendszerek - a Windows, a MacOS, az iOS és az Android - fejlesztésére. A vállalat legalább egyelőre elköltözött a nem támogatott eszközök, például útválasztók és set-top boxok számára, amelyek kézi konfigurálást igényelnek. Még mindig beállíthatja a StrongVPN-t a régi konfigurációkkal, de ügyeljen arra, hogy ezek nem a legfrissebb titkosítási paramétereket használják.

egy Internet kill kapcsoló be van építve az asztali alkalmazásokba, de a mobilalkalmazások nem. Ezenkívül csak az OpenVPN vagy az L2TP protokollok használata esetén engedélyezhető. A kill kapcsoló leállítja az összes eszközforgalmat, amely a készülékre vagy onnan indul, ha a VPN-kapcsolat váratlanul leesik, megakadályozva a titkosítatlan adatok kiszivárogását a VPN-alagúton kívül. Ez különösen akkor hasznos, ha a P2P-fájlok megosztása megtörténik, ha nem akarja feltárni a valódi IP-címét.

DNS szivárgás elleni védelem nincs kifejezetten felsorolva, de a StrongVPN nem szivárogtatott DNS vagy WebRTC forgalmat tesztek során. A WebRTC biztonságossága különösen figyelemre méltó, mivel sok VPN alkalmazás nem tudja megakadályozni a WebRTC szivárgását. A WebRTC egy hang- és videobeszélgetéshez használt protokoll, amelyet alapértelmezés szerint engedélyeztek sok böngészőben. A StrongVPN a mikrofon és a kamera engedélyével sem szivárogtatta a WebRTC-t sem asztali, sem mobiltelefonon.

Vevőszolgálat

StrongVPN kínál élő csevegés és e-mail támogatást nyújt a weboldalán, és az alkalmazottak rendelkezésre állnak a kérdésekre éjjel-nappal.

Körülbelül 10 percbe telt, amíg az ügyfélszolgálatot szerezték az élő csevegésben, annak ellenére, hogy első sorban állt a sorban. Miután feltett egy technikai kérdést a titkosításról, azonnal átirányítottam egy technikushoz, amely körülbelül 10 percet vett igénybe. A technikus hozzáértő volt és képes válaszolni a legtöbb kérdésre, de meglehetősen titokban tartotta az alkalmazásokban használt bizonyos titkosítási paramétereket. Az átláthatóság hiányát kissé zavarónak találtuk; nem kérdeztünk semmit, amit érzékenynek tartunk. A magánélet és a biztonság javítását célzó eszköznek a lehető legátláthatóbbnak kell lennie az ilyen dolgokról.

A webhely manuális beállítási útmutatásokat, hibaelhárítási tippeket és GYIK részt tartalmaz. Ezek kissé karcsúak és valójában csak néhány alapvető támogatási téma felületét karcolják meg.

Ítélet

Az StrongVPN nemrégiben végzett újjavítása új életet ad ennek a veterán VPN-szolgáltatónak. A deskop és a mobil alkalmazások sokkal felhasználóbarátabbak, mint a régebbi verziók, és a biztonságot minden fronton jelentősen frissítették. A StrongVPN segítségével feloldhatja a Netflix és sok más olyan streaming csatorna blokkolását, amelyekhez a legtöbb más VPN nem fér hozzá, még Kínából sem.

A sebesség jó volt, de összességében nem nagy. Ennek elegendőnek kell lennie a legtöbb vásárló kielégítéséhez, de azoknak, akiknek gyors szál-ház kapcsolat van, valószínűleg valamivel nagyobb sávszélességet akarnak. Megállapítottuk, hogy az ügyfélszolgálat kissé hiányzik - a StrongVPN számára előnyös lehet a gyorsabb válaszidő és a több online erőforrás -, de végül megkaptuk a választ.

Noha a StrongVPN bizonyos területeken lépéseket tett, másokon elmarad. Számos riválisa három vagy háromszor is kiszolgálókat működtet az országok számában. Noha az alkalmazások egyszerűsített felhasználói felülete egyértelműen javulást jelent az elődeikhez képest, lehet, hogy túl egyszerű azok számára, akik további testreszabást és részletesebb kapcsolatot szeretnének elérni. Végül, nem javasolnánk a StrongVPN eszközöket, amelyek nem támogatják az alkalmazásokat és manuális konfigurációt igényelnek.

Látogasson el a StrongVPN oldalra

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 − = 54