StrongVPN revizuire 2020

StrongVPN a făcut multe îmbunătățiri foarte necesare în 2018, inclusiv o revizuire completă a aplicațiilor sale. Ceea ce a fost o interfață buggy, obositoare și confuză este acum o experiență curată, intuitivă. Dar va fi suficient pentru a ține pasul concurenței pe o piață aglomerată? Acest lucru urmărește să afle această recenzie StrongVPN din 2020.

Dacă nu doriți să citiți (sau să vizionați videoclipul) acestei recenzii și căutați doar cea mai bună ofertă pe StrongVPN, folosiți cuponul de mai jos.

Cupon StrongVPNSalvați 20% suplimentar la orice planGAL DEALDiscount aplicat automat

Caracteristici și prețuri

Clienții potențiali pot alege dintre două planuri, ambele oferind același serviciu și vin cu o garanție de returnare de 30 de zile. Singura diferență între cele două planuri este dacă plătiți lunar sau anual. Planul lunar costă 8 dolari pe lună, iar planul anual 4,66 USD pe lună. Aceste prețuri sunt relativ la jumătate de drum atunci când vine vorba de VPN-uri.

Actualizați: O reducere de 20% este disponibilă dacă utilizați cuponul deasupra recenziei video.

Prețuri puternice VPN

StrongVPN acceptă toate cărțile majore de credit, PayPal, Alipay și bitcoin. Singura altă informație necesară pentru înscriere este o adresă de e-mail. Dacă doriți să cumpărați un abonament în mod anonim, puteți utiliza un e-mail de tip burner și un bitcoin mixat corespunzător.

LECTURĂ DE CITITOR: Economisiți 54% când vă înscrieți la un plan de 12 luni.

Un abonament unic vă permite să conectați până la cinci dispozitive simultan. Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android. Linux și alte dispozitive care acceptă protocoale VPN pot fi configurate manual.

StrongVPN acceptă L2TP, SSTP, OpenVPN UDP și TCP, IPSec și IKEv2 protocoale. Este bine să vedem că furnizorul a scăzut suportul pentru PPTP, care a fost simplu de configurat, dar în mod inerent nesigur. Vă recomandăm să folosiți OpenVPN sau IKEv2 pentru o viteză și securitate optime.

puternic vpn conectat

StrongVPN nu limitează lățimea de bandă și nu impune o limită de date. Încărcarea de fișiere P2P este tolerată pe toate serverele.

Sunt incluse ambele un comutator pentru uciderea internetului și protecția împotriva scurgerilor DNS Mai multe despre cele din secțiunea de securitate.

StrongVPN utilizează propriile servere DNS private și oferă chiar și un serviciu de proxy DNS inteligent, numit StrongDNS. Nu vom intra prea mult în serviciul StrongDNS din această recenzie, este suficient să spunem că îl puteți utiliza pentru a debloca conținutul geo-blocat, dar nu vom primi confidențialitatea sau securitatea cu VPN. Dacă dispozitivul dvs. nu acceptă aplicații VPN, dar vă permite să modificați serverele DNS implicite, aceasta ar putea fi o alternativă bună pentru deblocarea conținutului blocat cu geo.

StrongVPN deblochează Netflix?

da, StrongVPN deblochează Netflix din SUA. Netflix a listat lista neagră a majorității serverelor VPN, rezultând o eroare de redare pe care majoritatea furnizorilor nu o pot ocoli. L-am testat pe Netflix într-un browser web și pe aplicația mobilă Netflix pentru Android. În timp ce majoritatea furnizorilor de VPN se luptă cu aplicația Netflix, StrongVPN a deblocat conținutul exclusiv din SUA cu ușurință.

Am reușit să deblocăm Netflix pe primul server pe care l-am testat, dar asta nu garantează că toate funcționează. Vă recomandăm să contactați serviciul de asistență pentru clienți live chat pentru a vă întreba ce servere funcționează cu Netflix dacă încercați să găsiți un server compatibil.

Pe lângă Netflix, StrongVPN deblochează Hulu, Amazon Prime Video și BBC iPlayer încă din momentul scrierii. Ca și Netflix, găsirea unui server care funcționează depinde de un pic de încercare și eroare sau de a solicita asistență pentru clienți.

StrongVPN funcționează în China?

da, StrongVPN funcționează în China. Ar trebui să ocolească Marele Firewall de pe orice dispozitiv, dar aplicațiile de pe desktop oferă obscuritate de trafic care face traficul OpenVPN mai dificil de detectat. Această funcție de ofuscare se numește „Scramble” și poate fi activată în setări.

StrongVPN va debloca site-urile cenzurate precum Facebook, Youtube, site-uri de streaming video și surse de știri occidentale din China continentală. De asemenea, ar trebui să funcționeze și în alte țări care cenzurează web-ul.

Rețineți că site-ul web StrongVPN este blocat în China, așa că asigurați-vă că vă înregistrați și descărcați aplicațiile înainte de vizita dvs..

Configurare și interfață

StrongVPN a trecut de la a fi una dintre cele mai excesiv implicate aplicații VPN la una dintre cele mai simple, aproape la o eroare. În scopul acestei recenzii, vom folosi aplicațiile Windows și Android.

Aplicație desktop StrongVPN

Pentru a descărca aplicația pentru desktop StrongVPN, accesați pagina de pornire și faceți clic pe Cont, apoi du-te la Client StrongVPN. De acolo, puteți descărca aplicația și o instalați cu un simplu asistent de instalare. Nici nu trebuie să reporniți computerul pentru a începe să utilizați aplicația.

puternic instalare vpn instalare

Aplicația pentru desktop include o hartă mondială care este mai estetică decât orice altceva. Nu puteți face clic pe o țară din hartă pentru a vă conecta la aceasta. În schimb, făcând clic pe butonul locație de sub acesta, apare o listă de locații ale serverului care pot fi sortate după oraș sau țară. Opțiunea implicită este „Cel mai bun disponibil”, care selectează automat o locație în funcție de apropierea și încărcarea serverului.

strongvpn nu este conectat

Serverele nu sunt etichetate în funcție de cazul de utilizare, ceea ce face ca găsirea unuia pentru un anumit scop să fie cam obositoare. De exemplu, trebuie doar să ghiciți care dintre acestea deblochează Netflix sau contactați asistența pentru clienți pentru a solicita. Nu există, de asemenea, nimic care să indice latența, lățimea de bandă sau încărcarea și capacitatea curentă a serverului.

puternvpn țări desktop

După ce ați selectat un server, pagina principală vă va afișa adresa IP atribuită și durata conexiunii VPN. Din nou, informațiile despre conexiune sunt limitate: nu există nicio citire a încărcării sau a ratei de descărcare, în special. Cu toate acestea, pentru majoritatea oamenilor, interfața barebones nu contează cu adevărat.

Făcând clic pe pictograma butuc din partea dreaptă sus a aplicației, apare un meniu de setări cu cinci file: Opțiuni, Protocol, Informații, Diagnostice și Actualizări.

 • Opțiuni include setări generale, cum ar fi pornirea aplicației la pornirea sistemului, reconectarea automată și comutatorul de ucidere. Dacă aveți probleme la conectare, puteți face clic pe butonul pentru a reinstala driverul TAP, care rezolvă multe probleme.
 • Protocol vă permite să alegeți un protocol VPN.
 • informație este locul în care veți găsi informațiile despre versiunea contului și a aplicației.
 • Diagnostice este un fișier jurnal de conexiune local. Acesta este utilizat în principal pentru depanare.
 • Actualizări vă permite să verificați actualizări, să setați frecvența verificărilor de actualizare și să optați pentru versiunea beta a aplicației.

Dacă închideți fereastra aplicației, procesul StrongVPN vă va menține vie conexiunea VPN rulând în fundal. Puteți utiliza o pictogramă a tăvii de sistem pentru a vă conecta și deconecta rapid fără a deschide aplicația.

Aplicație mobilă StrongVPN

Aplicația mobilă pare aproape identică cu aplicația desktop cu dimensiuni pentru smartphone. Este disponibil pe Google Play și Apple App Store pentru Android și, respectiv, pentru iOS. Obțineți aceeași hartă, timp conectat, adresă IP și selector de locație ca versiunea de pe desktop.

strongvpn android acasă

Meniul de setări este simplificat, astfel încât utilizează o singură pagină în loc de cinci file. Aici puteți vedea informații despre cont, puteți schimba protocolul, modifica setările de conectare și puteți alege un număr de port la distanță.

Setările serverelor android puternicvpn

Aplicația este foarte ușoară și ușor de utilizat. Pentru majoritatea oamenilor, interfața simplificată este tot ce va trebui să vă puneți în funcțiune, dar utilizatorii mai avansați ar putea găsi că este puțin limitat.

Servere și performanță

StrongVPN operează mai mult decât 650 de servere în peste 20 de țări, care este pe capătul scăzut în comparație cu mulți dintre rivalii săi. Majoritatea serverelor se află în America de Nord și Europa, cu un ritm în Asia și America de Sud și nimic în Africa.

StrongVPN a funcționat bine în utilizarea de zi cu zi. Nu s-au confruntat cu niciun fel de probleme sau cu bufferul de redare intermediară în timpul difuzării videoclipurilor 1080p. De asemenea, am putut juca jocuri online cu ritm rapid, cu foarte puțin sau fără întârziere atunci când ne-am conectat la serverul implicit „Cea mai bună locație disponibilă”..

Ne propunem să fim cât mai empirici atunci când testăm VPN-uri. În mod normal, configuram manual VPN-ul pentru a fi utilizat în serviciul nostru de testare automată, dar din cauza unor limitări tehnice, acest lucru nu a fost posibil. În schimb, am mers cu teste manuale ale școlii vechi. Testerul nostru a descărcat același fișier (~ 100 MB) de pe un server din Oregon, la trei momente diferite ale zilei, folosind trei servere VPN de probă. Am comparat rezultatele cu alte VPN-uri care au fost testate în același mod, precum și un test de control fără VPN. Testele au fost efectuate din Toronto, Canada folosind servere din Vestul SUA, SUA Est și Marea Britanie. În casetele de mai jos, linia neagră groasă reprezintă timpul mediu de descărcare, în timp ce diamantul roșu reprezintă media. Inferior este mai bine.

’

var divElement = document.getElementById ('viz1525980583324'); var vizElement = divElement.getElementsByTagName ('obiect') [0]; vizElement.style.width = '100%'; vizElement.style.height = (divElement.offsetWidth * 0,75) + 'px'; var scriptElement = document.createElement ('script'); scriptElement.src = 'https://public.tableau.com/javascripts/api/viz_v1.js'; vizElement.parentNode.insertBefore (scriptElement, vizElement);

Viteza medie de descărcare StrongVPN a atins-o în mijlocul pachetului între Ivacy și NordVPN. În general, a fost un pic mai volatil decât Ivacy, dar mai stabil decât NordVPN, indicat de caseta mai mică.

Rețineți că aceste teste nu sunt definitive și pot servi doar ca o indicație generală a performanței pe care o puteți experimenta. Volatilitatea inerentă a internetului adaugă un factor semnificativ de randomitate, astfel încât aceste teste ar trebui să fie luate cu un bob de sare. Au fost rulate în timp ce foloseau o conexiune de 60 Mbps, astfel că probabil vei vedea discrepanțe cu o conexiune la internet mai rapidă sau mai lentă.

Confidențialitate și securitate

StrongVPN este cu sediul în SUA, ceea ce ar putea înlătura unii utilizatori potențiali îngrijorați de NSA și FBI care îi spionează. Acestea fiind spuse, spune StrongVPN nu stochează niciun registru de trafic sau de conexiune de orice fel. Dacă un guvern sau o altă entitate solicită date despre activitatea clienților de la StrongVPN, acesta nu va avea nicio informație de predat.

StrongVPN recomandă utilizarea protocolului OpenVPN sau IKEv2 în cele mai recente versiuni ale aplicațiilor sale. IKEv2 crește în popularitate în întreaga industrie, în special pe dispozitivele mobile. IKEv2 se poate conecta și reconecta foarte repede și nu suferă de vulnerabilități de securitate cunoscute. Dacă doriți totuși un protocol solid open-source, atunci mergeți cu OpenVPN.

Setări desktop puternicvpn

Noile aplicații StrongVPN folosesc următorii parametri de securitate OpenVPN în modul TLS:

 • Criptarea canalului AES-256-CBC
 • 2048 biți Diffie Hellman cheie RSA
 • Autentificare SHA256
 • Perfect secret înainte

Încapsularea încărcării de securitate (ESP) a IPSec asigură integritatea datelor, criptarea, autentificarea și funcțiile de atac anti-redare la IKEv2 conexiuni:

 • Criptarea canalului AES-256
 • 8192 biți Diffie Hellman cheie MODP
 • Autentificare SHA512
 • Perfect secret înainte

Atât protocoalele, cât și apartamentele de criptare asociate vor oferi o securitate mai mare decât suficientă pentru marea majoritate a utilizatorilor.

Probabil că vechile fișiere de aplicație și configurare manuală nu vor utiliza cele mai actualizate standarde de securitate. StrongVPN și-a concentrat până la sfârșit eforturile pe îmbunătățirea aplicațiilor sale pentru dispozitive și sisteme de operare populare - Windows, MacOS, iOS și Android. Compania s-a îndepărtat, cel puțin deocamdată, de dispozitivele care nu sunt acceptate, precum routerele și casetele de set-top care necesită configurare manuală. Puteți configura încă StrongVPN cu vechile configurații, dar fiți conștienți că este posibil să nu utilizeze cei mai actualizați parametri de criptare.

Un internet switch switch este încorporat în aplicațiile pentru desktop, dar nu în aplicațiile mobile. În plus, acesta poate fi activat numai atunci când se utilizează protocoalele OpenVPN sau L2TP. Comutatorul de ucidere va opri tot traficul de internet care merge către sau de pe dispozitivul dvs. dacă conexiunea VPN scade în mod neașteptat, împiedicând datele necriptate să se scurgă în afara tunelului VPN. Acest lucru este util în special pentru transferul de fișiere P2P atunci când nu doriți să expuneți adresa dvs. IP reală.

Protecție împotriva scurgerilor DNS nu este listat explicit, dar StrongVPN nu a eliminat niciun trafic DNS sau WebRTC în timpul testelor noastre. Securizarea WebRTC este deosebit de notabilă, deoarece multe aplicații VPN nu reușesc să prevină scurgeri de WebRTC. WebRTC este un protocol utilizat pentru chat-ul vocal și video și este activat implicit în multe browsere. Chiar dacă au fost acordate permisiuni pentru microfon și cameră, StrongVPN nu a eliminat WebRTC nici pe desktop, nici pe mobil.

Relații Clienți

Oferte StrongVPN chat live și e-mail asistență pe site-ul său web și personalul este disponibil pentru a răspunde la întrebări non-stop.

A fost nevoie de aproximativ 10 minute pentru a obține un reprezentant de asistență pe chat-ul live, în ciuda faptului că a fost prima persoană la coadă. După ce am pus o întrebare tehnică despre criptare, am fost redirecționat imediat la un tehnician, care a durat încă 10 minute. Tehnicianul a fost competent și capabil să răspundă la majoritatea întrebărilor mele, dar a fost destul de secret despre anumiți parametri de criptare folosiți în aplicații. Am constatat lipsa de transparență un pic neconcertantă; nu am cerut nimic despre care am crezut că suntem sensibili. Un instrument conceput pentru a îmbunătăți confidențialitatea și securitatea ar trebui să fie cât mai transparent cu privire la astfel de lucruri.

Site-ul conține ghiduri de configurare manuale, sfaturi de depanare și o secțiune de întrebări frecvente. Acestea sunt puțin slabe și zgârie într-adevăr doar suprafața câtorva subiecte de asistență de bază.

Verdict

Recenta revizuire a companiei StrongVPN aduce o nouă viață acestui furnizor VPN veteran. Aplicațiile pentru birou și mobil sunt mult mai ușor de utilizat decât versiunile mai vechi, iar securitatea a fost îmbunătățită semnificativ pe toate fronturile. Puteți utiliza StrongVPN pentru a debloca Netflix și multe alte canale de streaming la care majoritatea altor VPN nu pot avea acces, chiar și din China.

Viteza a fost bună, dar nu mare. Ar trebui să fie suficient pentru a satisface majoritatea clienților, dar cei cu conexiuni rapide de fibre la domiciliu vor dori probabil un pic mai mare de bandă. Am constatat că asistența clienților lipsea oarecum - StrongVPN ar putea beneficia de timpi de răspuns mai rapide și mai multe resurse online, dar în final am obținut răspunsurile pe care le-am căutat.

În timp ce StrongVPN a făcut progrese în unele zone, aceasta rămâne în urmă în altele. Mulți dintre rivalii săi operează servere în triplu sau chiar patruplu număr de țări. În timp ce UI simplificată a aplicațiilor este cu siguranță o îmbunătățire a predecesorilor lor, s-ar putea să fie prea simplu pentru unii care doresc mai multe personalizări și detalii despre conexiunea lor. În cele din urmă, nu am recomanda StrongVPN pentru dispozitivele care nu acceptă aplicațiile și necesită configurare manuală.

Accesați StrongVPN

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 56 = 58

Adblock
detector