VPN неограничен преглед 2020

Сравнително малък доставчик, базиран в САЩ, притежаван от KeepSolid Inc., VPN Unlimited обещава да „предостави на потребителите на интернет неограничен достъп до информация, като в същото време гарантира пълната им поверителност.“ Въпреки че не е бил център на спорове , има дебат за това дали VPN Unlimited може наистина да изпълни своите обещания за деблокиране на гео ограничени услуги, сигурно и частно.

Ние взехме тази услуга за пробен старт, за да видим как тя измерва приликите на ExpressVPN, NordVPN и други популярни VPN мрежи. Прочетете, за да разберете всичко, което трябва да знаете, за да решите дали VPN Unlimited е подходящ за вас.

Характеристики и цени

VPN Unlimited има само един план, но предлага стръмни отстъпки, когато изберете по-дълги условия.

VPN Неограничени цени.

Ако плащате месечно, ще харчите 9,99 долара на месец. Но можете да получите около половината от тази цена и да плащате $ 5,00 на месец, когато се регистрирате за годишен срок. Ходенето за три години е още по-добра сделка при $ 2,78 на месец.

Освен стандартния план, незадължителните добавки включват вашия собствен личен VPN сървър (започващ от $ 18.33 на месец) или личен статичен IP адрес (започващ от $ 12.50 на месец).

vpn неограничен личен vpn

Всеки план ви позволява да свържете до пет устройства едновременно. Един рутер се счита за само едно устройство, така че трябва да можете лесно да покриете домакинство с един план.

Това са доста добри сделки като цяло и въпреки че подобни се предлагат от конкурентите, те са в долния край на скалата и определено има по-ценови алтернативи. Плановете идват със 7-дневна гаранция за връщане на парите, която е по-малко щедра от много конкуренти, които предлагат 14-дневна или дори 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Плащането се приема под формата на кредитна карта, PayPal, Amazon, bitcoin, MINT, AliPay, някои карти за подарък, плюс още няколко опции. Приложенията могат да се изтеглят за Windows, MacOS, iOS, Android, Linux и Windows Phone. Ако искате да защитите вашия домашен рутер, можете да закупите предварително конфигуриран рутер от FlashRouters или да конфигурирате ръчно съвместим рутер.

Плановете ви дават достъп до повече от 400 сървъра в над 70 места. Няма ограничение за данни, така че можете свободно да се наслаждавате на сърфиране, стрийминг и изтегляне. P2P е разрешен на определени сървъри, така че VPN Unlimited е подходящ за торент.

Акцентите на сигурността включват силно криптиране, перфектна секретност напред, защита от течове на DNS и превключвател за убийство. Има избор на протоколи, включително OpenVPN и собствения протокол на KeepSolid, KeepSolid Wise.

Настройка и интерфейс

След като всички сте се регистрирали за VPN Unlimited, настройката е супер проста. Просто изтеглете подходящото приложение за вашето устройство, след което го инсталирайте и стартирайте. За целите на този преглед изпробвахме клиентския настолен клиент на Windows и мобилното приложение iOS.

работен плот

За версията на работния плот на Windows, след като стартирате приложението, ще бъдете подканени да влезете с вашите идентификационни данни. След това ще бъде показана бърза обиколка на приложението, за да ви помогне да се ориентирате в различните секции.

VPN Неограничен главен екран на работния плот.

Това обаче не е наистина необходимо, тъй като самото приложение като цяло е интуитивно и лесно за използване. След като сте на главния екран, можете да използвате горния ляв превключвател за свързване и прекъсване.

VPN неограничен екран на сървъра.

Ако не изберете конкретен сървър, ще бъдете свързани с най-бързия сървър за вашето местоположение. За да изберете с кой искате да се свържете, можете да изберете Сървър раздел, за да видите списък с опции.

VPN списък с неограничени сървъри.

Първите няколко избора са Оптимално и няколко опции за стрийминг. Най- Оптимално селекцията автоматично ще ви отведе до най-бързия сървър. Опциите за стрийминг са там, за да ви позволят да отблокирате платформи като Netflix и BBC iPlayer.

Остатъкът от списъка е по азбучен ред по държави, но градът е посочен заедно с името на държавата. Можете да маркирате местоположение като любимо, като щракнете върху звездата вдясно от него. След това, когато преминете към Любими в раздела, местоположението със звезда ще се покаже. В списъка има и функция за търсене, за да запазите необходимостта да превъртите, за да намерите това, което търсите.

VPN неограничени настройки.

Преминаване към Настройки тук, тук ще намерите малко произволен избор на опции, изложени в никакъв конкретен ред. Осребрете код и Промяна на паролата за акаунт са самостоятелни.

Точно отдолу имате Мрежови настройки. Тук можете да решите кой протокол да използвате с избор, включително OpenVPN и KeepSolid Wise. До всяка опция има кратко описание на това, което можете да очаквате от този протокол по отношение на сигурността и ефективността.

VPN Неограничени мрежови настройки.

Връщайки се към Настройки раздела, следващата опция е Надеждни мрежи където можете да изберете да деактивирате VPN връзката за надеждни мрежи.

VPN Неограничени надеждни мрежи.

Като цяло настолният клиент изглежда добре и е лесен за използване, въпреки че е малко неорганизиран.

Подвижен

Мобилното приложение за VPN Unlimited е толкова естетически различно от настолната версия, че никой не би предположил, че са част от една и съща услуга. Въпреки това, костите на приложенията са много подобни.

След като влезете в приложението за iOS, ще бъдете отведени директно към страницата на сървъра. Това има интерактивна карта с точки, маркиращи местоположенията на сървъра. Можете да изберете сървър, като докоснете точка. Това ще изведе изскачащо меню с името на местоположението и символ за включване / изключване. Щракването върху този символ ще ви свърже със този сървър. Връзката може да бъде включена и изключена в долната част на екрана.

VPN Неограничен мобилен основен екран и списък със сървъри.

Като алтернатива можете да използвате падащата опция, за да изберете желания сървър. Тук има няколко опции за списък: Препоръчано, Любими, Streaming, и всичко.

За достъп до настройките, изберете иконата на менюто в горния ляв ъгъл на екрана и изберете Настройки. Тук можете да включите автоматична защита на wifi (повече за това по-долу), да промените паролата и настройките й и да активирате Разпознаване на ID за докосване.

VPN Неограничени настройки за мобилни устройства.

В долната част на екрана имате протоколи. Активирано по подразбиране е Оптимално, което дава възможност на приложението да избере най-добрия протокол за текущите ви условия. В противен случай можете да превключвате между протоколи ръчно, като използвате менюто по-долу.

VPN Неограничен брой мобилни протоколи и надеждни мрежи.

Обратно в Настройки екран, под протоколи, имате Надеждни мрежи. Подобно на настолното приложение, можете да изберете да добавите мрежи, на които имате доверие, за да сте сигурни. Ако е включен, VPN няма да се свърже, когато сте свързани с една от надеждните ви мрежи.

Сървъри и производителност

VPN Unlimited управлява сравнително малка мрежа от над 400 сървъра в повече от 50 страни. Въпреки че е по-голяма мрежа от тази на някои доставчици като PrivateVPN, тя намалява в сравнение с мрежа като тази на NordVPN, включваща 4 500+ сървъра.

За да изберете вашия сървър, щракнете върху Сървър вляво от клиента и вижте пълен списък. Най-отгоре ще имате възможност да изберете конкретен тип сървър, включително Оптимално за най-бързия, или Streaming (за конкретни стрийминг услуги). Някои доставчици ви позволяват да преглеждате сървъри по град, но VPN Unlimited само азбукира по държави и ви показва града заедно.

Под всяко местоположение на сървъра можете да видите текущото зареждане на този сървър. Можете да добавите сървър към списъка с любими, като щракнете върху звездата вдясно и да видите списъка с любими, като щракнете върху Любими раздел. Сървърите, които позволяват P2P, са етикетирани торенти. Списъкът на сървърите в мобилното приложение е подобен на този във версията за десктоп, само че P2P сървърите не са маркирани.

Тествахме няколко сървъра в САЩ и Великобритания от тестовото ни местоположение в Канада. Най-вече успяхме да предаваме HD видео без буфериране и можехме да играем онлайн игри без проблеми. Времето, необходимо за свързване със сървър, никога не е било повече от няколко секунди и в по-голямата си част нямаше забележимо забавяне по време на сърфиране..

Изключение беше тестваният от Великобритания сървър и определено имаше значително забавяне на общото сърфиране там. Изпитахме също буфериране, докато предавахме HD видео през този сървър. Това беше най-отдалеченият географски сървър, който тествахме, така че това може да е проблемът. Поради това си струва винаги да се опитвате да се свържете със сървър наблизо, когато е възможно.

VPN Тест за неограничена скорост

Ние се стремим да направим нашите тестове за скорост възможно най-емпирични, затова се свързваме към различни места на сървъра и провеждаме тестове за всеки четири пъти на ден (на шестчасови интервали). Тестваме VPN сървъри във Великобритания, САЩ, Хонконг, Германия и Австралия. Тестовете се изпълняват от Канада и тестов файл от 50 MB се изтегля от американски сървър.

За всеки проведен тест се записва средната скорост на изтегляне и обобщените данни се показват в интерактивната диаграма по-долу. В прост можете да видите как VPN Unlimited се сравнява с другите VPN доставчици, които сме тествали, когато става въпрос за средна скорост на изтегляне. Както можете да видите, това е най-бавното, което прегледахме досега.

< a href = '#'>< img alt = '' src = 'https:&усилвател; # 47;&усилвател; # 47; public.tableau.com&усилвател; # 47; статичен&усилвател; # 47; изображения&усилвател; # 47; VP&усилвател; # 47; VPNSpeedTestResults&усилвател; # 47; Simple& # 47; 1_rss.png 'style =' граница: няма '/>&LT / а>

var divElement = document.getElementById ('viz1525284276716'); var vizElement = divElement.getElementsByTagName ('обект') [0]; vizElement.style.width = '100%; vizElement.style.height = (divElement.offsetWidth * 0,75) +' пиксела "; var scriptElement = document.createElement ('script'); scriptElement.src = 'https://public.tableau.com/javascripts/api/viz_v1.js'; vizElement.parentNode.insertBefore (scriptElement, vizElement);

Преминаване към Детайлно раздела ви показва по-задълбочена версия на резултатите. Тук можете да видите, че VPN Unlimited просто не измерва конкуренцията и изобщо не привързва бързи скорости. От плюс, разпространението на резултатите е доста ограничено, така че поне знаете какво да очаквате, след като го използвате за известно време.

Имайте предвид, че тези тестове могат да служат само като общо указание за ефективността, което може да видите, и не могат да се считат за окончателни. Присъщата нестабилност на интернет добавя значителен фактор за случайност. Освен това може да видите по-бавни или по-бързи или скорости в зависимост от вашата връзка и по-малки или по-големи несъответствия в резултатите.

Разблокира ли VPN Unlimited Netflix?

Да, VPN Unlimited деблокира Netflix. Когато тестваме за Netflix, обикновено първо тестваме няколко произволни сървъра, за да видим дали ще работят. Използвахме няколко сървъра, разположени в Изтока и Запада на САЩ, но без късмет. Всеки път получавахме страховитата грешка в прокси сървъра на Netflix.

Както споменахме по-рано, в списъка на сървърите на VPN Unlimited можете да изберете специални опции за стрийминг. Когато избрахме Поток, Netflix, Hulu, Калифорния, Сан Франциско, успяхме безпроблемно да гледаме Netflix.

Тъй като Netflix прекъсва използването на VPN за достъп до тяхното съдържание, много доставчици просто не могат да разрешат на потребителите достъп до услугата. Други изискват потребителите да се свържат с поддръжката на клиенти, за да бъдат насочени към съответния сървър. Макар че не е голямо нещо да скачате на чат на живо, определено е бонус да можете просто да кликнете и да се свържете в свободното си време.

Както при много други доставчици, изглежда, че VPN Unlimited работи само за отблокиране на библиотеката на Netflix в САЩ. Този е най-популярният, така че доставчиците са склонни да не харчат допълнителни ресурси, опитвайки се да деблокират останалите, въпреки че има някои, които правят.

Освен Netflix, опитахме и достъп до други поточни услуги. Тези, които търсят съдържание във Великобритания, ще се радват, че британският стрийминг сървър деблокира BBC iPlayer, All 4 и ITV Hub. За съжаление, не сме имали същия късмет при опит за достъп до Amazon Prime Video с поточния сървър в САЩ или други американски сървъри по този въпрос..

VPN Unlimited работи ли в Китай?

Да, VPN Unlimited трябва да работи в Китай. С укрепването на голямата защитна стена в Китай и става все по-трудно да се преодолее, много VPN доставчици почти не се отказват от опитите си да обслужват потребителите в Китай. VPN Unlimited е един от малкото, който се затруднява и е посветен на предоставянето на китайски потребители на възможности за достъп до безплатната мрежа.

Той твърди, че предоставя шест варианта за местоположение: Канада, САЩ, Великобритания, Германия, Сингапур и Хонконг. Въпреки това, за най-добрия шанс за връзка, трябва да използвате KeepSolid Wise протокол, скрит протокол, предназначен да победи най-силните защитни стени.

Сигурност и поверителност

VPN Unlimited е собственост на KeepSolid Inc., базирана в САЩ компания, която може да звъни на някои звънци на аларми за тези, които се притесняват от запазването на данни. Всъщност САЩ са държава с пет очи (и четиринадесет очи). Това означава, че правителствените агенции от други страни в алианса потенциално биха могли да шпионират потребители и да правят поръчки за нерегламентиране на VPN компанията. Най-добрата защита срещу наблюдение е да няма информация, която никой да проследява на първо място и за щастие VPN Unlimited доставя на тази фронта.

Според декларацията за поверителност собственикът на VPN Unlimited, KeepSolid Inc., “НЕ събира и регистрира никакви потребителски дейности, докато използва някоя от техните VPN услуги, с изключение на общото количество уеб трафик за всяка сесия и дати на сесията. ”Неговата политика за без регистрация означава, че няма данни за трафика и само минимални данни за сесията, така че няма информация, която да може да бъде проследена до отделния потребител. Дори ако някой поиска да предаде информация, нямаше да има какво да даде.

Този доставчик използва 128-битово AES или 256-битово AES криптиране, в зависимост от протокола, който използвате. Това е във връзка с 2.048-битови RSA ключове за автентификация, както и перфектна секретност напред. Има няколко опции за протокол, от които можете да избирате, включително OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2, KeepSolid Wise и PPTP.

KeepSolid Wise е скрит протокол който използва портове TCP 443 и UDP 33434, за да заобиколи дори най-строгите уеб ограничения, въпреки че доставчикът предупреждава, че може да понижи производителността. Можете да превключите протоколите си вътре Настройки > Мрежови настройки.

Приложенията се предлагат с вградена DNS защита от течове, за да предпазят вашия IP адрес от избягване на криптирания тунел. VPN Unlimited използва обществени DNS сървъри - управлявани от Google - за разлика от частните. Това означава, че Google може да проследява историята на сърфиране чрез DNS заявки, въпреки че всъщност не може да види истинския ви IP адрес. DNS защитата от течове може да бъде включена и изключена Настройки > Мрежови настройки.

Вграден е ключ за убийство, който действа като резервно копие, като убива интернет връзката, ако VPN връзката по някаква причина се загуби. Превключвателят за убийство е активиран по подразбиране и няма опция да го изключите.

Още едно нещо, което си струва да се опише малко повече, е Надеждни мрежи особеност. Това всъщност не е функция за защита, тъй като намалява сигурността, но може да ви бъде полезна. По принцип можете автоматично да изключите VPN, когато сте свързани с надеждни мрежи. Може да искате да направите това, ако провеждате дейности, които не изискват високо ниво на сигурност или поверителност и които ще бъдат забавени или затруднени от използването на VPN.

И накрая, има автоматична защита на wifi. Когато е включен, това автоматично ще принуди VPN да се свързва всеки път, когато се свържете към wifi мрежа.

Обслужване на клиенти

Ако имате нужда от помощ при настройката или стартирането на някакви проблеми, докато използвате VPN услугата, има вероятност да се нуждаете от поддръжка на клиенти по пътя. Първият ви порт за повикване може да е страниците с често задавани въпроси. Те са доста щателни, добре организирани и лесни за използване. Наред с тях ще намерите и ръководства, в които подробно са описани инструкциите за настройка на различните приложения и ръчната конфигурация.

Ако трябва да говорите с член на екипа за поддръжка на клиенти, за съжаление няма наличен чат на живо. Вместо това можете да изпратите имейл или да попълните формуляр за контакт. В долния десен ъгъл на уебсайта, a поддържа бутонът показва това, което прилича на прозорец за чат на живо, но всъщност е просто друга имейл форма. Въпреки това, ние сме уверени от представители, че функцията за чат на живо е в действие.

VPN Unlimited твърди, че средното му време за реакция е един час. Получихме отговори на нашите запитвания в рамките на около половин час до час и половина, така че изглежда твърдението им задържа. Не е толкова удобен като чат на живо, но е доста бърз.

присъда

Като цяло VPN Unlimited предлага солидна оферта. Той предлага възможност за деблокиране на US Netflix, BBC iPlayer и други, така че това е добра опция за стриймъри. Въпреки това ще трябва да се свържете с географски близък сървър, за да избегнете буфериране. Комбинацията от P2P-приятелски сървъри, неограничено количество данни и политика без регистрация означава, че това трябва да бъде чудесна услуга и за торентери. Бавните скорости обаче го правят по-малко привлекателен.

VPN Unlimited трябва да работи в Китай, така че всеки, който живее или пътува там, може да счита това за солидна възможност. Въпреки че, липсата на 24/7 чат на живо може да доведе до промяна за някои потребители, особено за начинаещи, които могат да търсят лесно достъпна поддръжка.

Посетете UnlimitedVPN

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − = 8

Adblock
detector