VPN Neograničen pregled 2020

Relativno mali dobavljač sa sjedištem u SAD-u u vlasništvu kompanije KeepSolid Inc., VPN Unlimited obećava da će „korisnicima interneta pružiti neograničeni pristup informacijama, sve dok im u potpunosti osigurava privatnost.” Iako to nije bio centar bilo kakve polemike. , raspravlja se o tome može li VPN Unlimited uistinu ispuniti svoja obećanja o deblokiranju geo-ograničenih usluga, sigurno i privatno.

Isprobali smo ovu uslugu na probnom radu kako bismo vidjeli kako mjeri mjere ExpressVPN, NordVPN i druge popularne VPN. Čitajte dalje kako biste saznali sve što trebate znati kako biste odlučili je li VPN Unlimited pravi za vas.

Značajke i cijene

VPN Unlimited ima na raspolaganju samo jedan plan, ali nudi strme popuste kad se odlučite za duže uvjete.

VPN Neograničene cijene.

Ako plaćate mjesečno, potrošit ćete 9,99 USD mjesečno. Ali možete dobiti otprilike polovinu te cijene i plaćati 5,00 USD mjesečno kada se prijavite na godišnji rok. Odlazak na tri godine još je povoljniji posao od 2,78 dolara mjesečno.

Osim standardnog plana, neobavezni dodaci uključuju vaš osobni VPN poslužitelj (počevši od 18,33 USD mjesečno) ili osobnu statičku IP adresu (počevši od 12,50 USD mjesečno).

vpn neograničen osobni vpn

Svaki plan vam omogućuje da spojite do pet uređaja istovremeno. Usmjerivač broji samo jedan uređaj, tako da biste trebali lako prekriti kućanstvo s jednim planom.

To su sve u svemu povoljne ponude, a iako ih slični nude konkurenti, oni su na donjem kraju ljestvice i definitivno postoje povoljnije alternative. Planovi dolaze sa 7-dnevnim jamstvom povrata novca, što je manje velikodušno od mnogih konkurenata koji nude 14-dnevne ili čak 30-dnevne garancije povrata novca.

Plaćanje se prihvaća u obliku kreditne kartice, PayPal, Amazon, bitcoin, MINT, AliPay, neke poklon kartice, plus još nekoliko opcija. Aplikacije se mogu preuzeti za Windows, MacOS, iOS, Android, Linux i Windows Phone. Ako želite zaštititi svoj kućni usmjerivač, možete kupiti unaprijed konfigurirani usmjerivač s FlashRoutera ili ručno konfigurirati kompatibilni usmjerivač..

Planovi vam omogućuju pristup više od 400 poslužitelja na više od 70 lokacija. Nema ograničenja podataka, tako da slobodno uživate u pregledavanju, strujanju i preuzimanju. P2P je dopušten na određenim poslužiteljima, tako da je VPN Unlimited pogodan za bujice.

Sigurnosni istaknuti sadržaji uključuju jaku enkripciju, savršenu tajnu prema naprijed, DNS zaštitu od curenja i prekidač za zaustavljanje. Tu je izbor protokola, uključujući OpenVPN i KeepSolid vlastiti protokol, KeepSolid Wise.

Postavljanje i sučelje

Nakon što ste se svi prijavili za VPN Unlimited, postavljanje je vrlo jednostavno. Jednostavno preuzmite odgovarajuću aplikaciju za svoj uređaj, a zatim je instalirajte i pokrenite. Za potrebe ovog pregleda isprobali smo Windows desktop klijent i iOS mobilnu aplikaciju.

Desktop

U verziji za radnu površinu sustava Windows, nakon što pokrenete aplikaciju, od vas će se zatražiti da se prijavite pomoću svojih vjerodajnica. Nakon toga će vam se prikazati kratki obilazak aplikacije koji će vam pomoći u navigaciji kroz različite odjeljke.

VPN Neograničen glavni ekran radne površine.

Međutim, to zapravo i nije potrebno, jer je sama aplikacija općenito intuitivna i laka za upotrebu. Kad se nalazite na glavnom zaslonu, možete upotrijebiti gornji lijevi preklopnik za spajanje i isključivanje.

VPN Neograničen ekran poslužitelja.

Ako ne odaberete određeni poslužitelj, bit ćete povezani s najbržim poslužiteljem za svoju lokaciju. Da biste odabrali koji želite povezati, možete odabrati server za prikaz popisa opcija.

VPN Neograničen popis poslužitelja.

Prvih nekoliko izbora je optimalan i nekoliko opcija struje. optimalan odabir će vas automatski odvesti na najbrži poslužitelj. Opcije za strujanje dostupne su da vam omoguće deblokiranje platformi poput Netflixa i BBC iPlayera.

Ostatak popisa nalazi se po abecednom redu prema zemljama, ali grad je naveden uz naziv zemlje. Lokaciju možete označiti kao omiljenu klikom na zvijezdu desno od nje. Zatim, kad pređete na Omiljene na kartici, prikazat će se mjesto sa zvjezdicom. Na popisu se nalazi i funkcija pretraživanja za spremanje da biste se pomicali da biste pronašli ono što tražite.

Postavke VPN Neograničene.

Prelazak na postavke Ovdje ćete pronaći malo nasumičnih izbora opcija raspoređenih po posebnom redoslijedu. Iskoristite kôd i Promjena lozinke računa su samorazumljivi.

Samo ispod, imaš Mrežne postavke. Ovdje možete odlučiti koji protokol koristiti, s izborima koji uključuju OpenVPN i KeepSolid Wise. Pored svake opcije, kratak je opis onoga što možete očekivati ​​od tog protokola u pogledu sigurnosti i performansi.

VPN Neograničene mrežne postavke.

Vratiti se na postavke sljedeća opcija je Pouzdane mreže gdje možete odlučiti deaktivirati VPN vezu za pouzdane mreže.

VPN Neograničene pouzdane mreže.

Općenito, desktop klijent izgleda dobro i jednostavan za korištenje, iako je pomalo neorganiziran.

Mobilni

Mobilna aplikacija za VPN Unlimited toliko se estetski razlikuje od verzije stolnog računala da nitko ne bi mogao pretpostaviti da su dio iste usluge. Međutim, kosti aplikacija su vrlo slične.

Nakon što se prijavite u iOS aplikaciju, bit ćete preusmjereni na stranicu poslužitelja. Ovo ima interaktivnu kartu s točkama koje označavaju lokacije poslužitelja. Možete odabrati poslužitelj dodirom točke. To će prikazati skočni prozor s nazivom lokacije i simbolom za uključivanje / isključivanje. Klikom na taj simbol povezati ćete se s tim poslužiteljem. Veza se može uključiti i isključiti na dnu zaslona.

VPN Neograničen mobilni glavni zaslon i popis poslužitelja.

S druge strane, pomoću padajuće opcije možete odabrati željeni poslužitelj. Ovdje postoji nekoliko opcija popisa: Preporučeni, Omiljene, streaming, i svi.

Da biste pristupili postavkama, odaberite ikonu izbornika u gornjem lijevom kutu zaslona i odaberite postavke. Ovdje možete uključiti automatsku zaštitu WiFi (detaljnije o tome u nastavku), promijeniti lozinku i njezine postavke i omogućiti Dodirno prepoznavanje ID-a.

VPN Neograničene mobilne postavke.

Imate pri dnu zaslona protokoli. Prema zadanim postavkama omogućeno je optimalan, što aplikaciji omogućuje odabir najboljeg protokola za vaše trenutne uvjete. Inače možete ručno prebacivati ​​između protokola rukom pomoću donjeg izbornika.

VPN Neograničeni mobilni protokoli i pouzdane mreže.

Povratak u postavke zaslon, ispod protokola, imate Pouzdane mreže. Slično kao i aplikacija za radne površine, možete dodati mreže u koje vjerujete da biste bili sigurni. Ako je uključeno, VPN se neće povezati ako ste povezani s nekom od svojih pouzdanih mreža.

Poslužitelji i performanse

VPN Unlimited ima relativno malu mrežu od preko 400 poslužitelja u više od 50 zemalja. Iako je veća mreža od mreže nekih dobavljača poput PrivateVPN-a, ona blijedi u odnosu na mrežu poput NordVPN-a, koja se sastoji od 4500 i više poslužitelja.

Da biste odabrali vaš poslužitelj, kliknite ikonu server na lijevoj strani klijenta i pogledajte cijeli popis. Na vrhu ćete imati mogućnost odabira određene vrste poslužitelja, uključujući optimalan za najbrže, ili streaming (za pojedine usluge struje). Neki pružatelji usluga omogućuju vam gledanje poslužitelja po gradu, ali VPN Unlimited samo abecedira po zemljama i prikazuje vam grad zajedno.

Ispod svake lokacije poslužitelja možete vidjeti trenutno učitavanje na tom poslužitelju. Možete dodati poslužitelj na popis svojih favorita klikom na zvijezdu desno i pregledati popis svojih favorita klikom na Omiljene kartica. Označeni su poslužitelji koji dopuštaju P2P torrents. Popis poslužitelja u mobilnoj aplikaciji sličan je popisu u verziji za radnu površinu, samo što P2P poslužitelji nisu označeni.

Na našem testnom mjestu u Kanadi testirali smo nekoliko poslužitelja u SAD-u i Velikoj Britaniji. Uglavnom smo mogli prenositi HD videozapise bez punjenja i bez problema smo mogli igrati online igrice. Vrijeme potrebno za povezivanje s poslužiteljem nikada nije trajalo više od nekoliko sekundi, a većim dijelom nije bilo primjetnog usporavanja tijekom pregledavanja.

Izuzetak je bio UK server koji smo testirali, i tamo je definitivno došlo do značajnog usporavanja za opće pregledavanje. Doživjeli smo i punjenje dok smo emitirali HD video putem ovog poslužitelja. Ovo je bio većinski geografski poslužitelj koji smo testirali, pa je ovo mogao biti problem. Kao takav, bilo bi vrijedno uvijek pokušati se povezati s obližnjim poslužiteljem kad je to moguće.

Performanse testiranja brzine neograničene brzine

Naš je cilj da testiranja brzine učinimo što je moguće empirijskijima, pa se povezujemo na različite lokacije poslužitelja i izvodimo testove svaka četiri puta dnevno (u razmaku od šest sati). Testiramo VPN servere u Velikoj Britaniji, SAD-u, Hong Kongu, Njemačkoj i Australiji. Testovi se izvode iz Kanade, a testna datoteka veličine 50 MB se preuzima s američkog poslužitelja.

Za svaki pokrenuti test bilježi se prosječna brzina preuzimanja, a skupni podaci prikazuju se u interaktivnom grafikonu ispod. U Jednostavan Na kartici možete vidjeti kako se VPN Unlimited uspoređuje s ostalim VPN davateljima koje smo testirali kada je u pitanju srednja brzina preuzimanja. Kao što vidite, najsporije smo pregledali do sada.

< a href = '#'>< img alt = '' src = 'https:& # 47;& # 47; public.tableau.com& # 47; statički& # 47; slike& # 47; VP& # 47; VPNSpeedTestResults& # 47; Jednostavan& # 47; 1_rss.png 'style =' granica: nema '/>< / a>

var divElement = document.getElementById ('viz1525284276716'); var vizElement = divElement.getElementsByTagName ('objekt') [0]; vizElement.style.width = '100%'; vizElement.style.height = (divElement.offsetWidth * 0,75) + 'piksela'; var scriptElement = document.createElement ('skripta'); scriptElement.src = 'https://public.tableau.com/javascripts/api/viz_v1.js'; vizElement.parentNode.insertBefore (scriptElement, vizElement);

Prijelaz na Detaljan kartica vam prikazuje detaljniju verziju rezultata. Ovdje možete vidjeti kako se VPN Unlimited jednostavno ne mjeri konkurencijom i uopće ne koči brze brzine. S pozitivne strane, raspon rezultata je prilično tijesan, pa barem znate što očekivati ​​nakon što ga neko vrijeme upotrebljavate.

Imajte na umu da ovi testovi mogu poslužiti samo kao opći pokazatelj performansi koje biste mogli vidjeti i ne mogu se smatrati konačnim. Inherentna volatilnost interneta dodaje značajan faktor slučajnosti. Uz to ćete možda primijetiti sporije ili brže ili brzine ovisno o vašoj vezi i manja ili veća odstupanja u rezultatima.

Otključava li VPN Unlimited Netflix?

Da, VPN Unlimited deblokira Netflix. Prilikom testiranja za Netflix, obično prvo testiramo nekoliko slučajnih poslužitelja da vidimo hoće li raditi. Koristili smo nekoliko poslužitelja smještenih na američkom istoku i zapadu, ali bez sreće. Svaki put smo dobili strašnu Netflix proxy pogrešku.

Međutim, kao što je ranije spomenuto, na popisu poslužitelja VPN Unlimited možete odabrati posebne opcije streaminga. Kad smo odabrali Streaming, Netflix, Hulu, Kalifornija, San Francisco, bili smo u mogućnosti gledati Netflix.

Budući da Netflix sprečava upotrebu VPN-ova za pristup njihovom sadržaju, mnogi davatelji usluga jednostavno ne mogu omogućiti korisnicima uslugu. Ostali zahtijevaju da se korisnici obrate korisničkoj podršci kako bi bili usmjereni na odgovarajući poslužitelj. Iako nije pretjerano pogoditi u chatu uživo, svakako je pogodnost kada u slobodno vrijeme možete jednostavno kliknuti i povezati se..

Kao i kod mnogih drugih pružatelja usluga, čini se da je VPN Unlimited djeluje samo na deblokiranju američke knjižnice Netflix. Ovaj je najpopularniji, pa pružatelji usluga ne troše dodatne resurse pokušavajući deblokirati ostale, iako postoje neki koji.

Osim Netflixa, pokušali smo pristupiti i ostalim streaming uslugama. Oni koji traže sadržaj u Velikoj Britaniji bit će sretni što je UK streaming server deblokirao BBC iPlayer, All 4 i ITV Hub. Nažalost, nismo imali istu sreću pokušavajući pristupiti Amazon Prime Video s američkim streaming serverom ili drugim američkim poslužiteljima po tom pitanju..

Radi li VPN Unlimited u Kini?

Da, VPN Unlimited trebao bi raditi u Kini. Kako kineski veliki firewall jača i postaje sve teže pobijediti, mnogi VPN pružatelji gotovo su odustali od pokušaja služenja korisnicima u Kini. VPN Unlimited jedan je od rijetkih koji se muči i posvećen je pružanju kineskim korisnicima mogućnosti pristupa besplatnom webu.

Tvrdi se da pruža šest opcija lokacije: Kanada, SAD, Velika Britanija, Njemačka, Singapur i Hong Kong. Ipak, za najbolju šansu za vezu, trebali biste koristiti KeepSolid Wise protokol, tajni protokol dizajniran da pobijedi najjače zaštitne zidove..

Sigurnost i privatnost

VPN Unlimited u vlasništvu je američke tvrtke KeepSolid Inc., koja može zazvoniti zvona alarma onima koji su zabrinuti zbog zadržavanja podataka. Uistinu, SAD su zemlja s pet očiju (i četrnaest očiju). To znači da bi vladine agencije iz drugih zemalja saveza mogle potencijalno špijunirati korisnike i postavljati rogate narudžbe na VPN tvrtku. Najbolja zaštita od nadzora je ta što na prvom mjestu nema podataka o kome bi ih netko mogao pratiti, i na sreću, VPN Unlimited pruža tu frontu.

Prema pravilima o privatnosti, vlasnik VPN Unlimited-a, KeepSolid Inc., "NE prikuplja i ne bilježi nikakve korisničke aktivnosti tijekom upotrebe bilo koje njihove VPN usluge, osim ukupne količine web prometa za svaku sesiju i datum sesije. "Njegova pravila o ne-zapisima znače da se ne pohranjuju podaci o prometu i samo minimalni podaci o sesiji, tako da nema podataka koji se mogu pratiti do pojedinog korisnika. Čak i da je netko tražio da im predaju informacije, ne bi imali šta dati.

Ovaj davatelj koristi 128-bitnu AES ili 256-bitnu AES enkripciju, ovisno o tome koji protokol koristite. To je u kombinaciji s 2.048-bitnim RSA ključevima za provjeru autentičnosti, kao i savršenom tajnošću naprijed. Postoji više opcija protokola koje možete odabrati, uključujući OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2, KeepSolid Wise i PPTP.

KeepSolid Wise je tajni protokol koji koristi portove TCP 443 i UDP 33434 da bi zaobišao čak i najstrože web ograničenja, iako davatelj upozorava da može smanjiti performanse. Možete prebaciti svoje protokole u postavke > Mrežne postavke.

Aplikacije imaju ugrađenu zaštitu od propuštanja DNS-a kako bi IP adresa izbjegla izlazak iz šifriranog tunela. VPN Unlimited koristi javne DNS poslužitelje - kojima upravlja Google - za razliku od privatnih. To znači da Google može pratiti povijest pregledavanja putem DNS zahtjeva, iako zapravo ne može vidjeti vašu stvarnu IP adresu. DNS zaštitu od curenja može se uključiti i isključiti u postavke > Mrežne postavke.

Ugrađen je prekidač za uklanjanje koji djeluje kao sigurnosna kopija uništavajući internetsku vezu ako se iz nekog razloga prekine VPN veza. Prekidač ubijen omogućen je prema zadanim postavkama i ne postoji mogućnost isključivanja.

Još jedna stvar koju vrijedi detaljnije objasniti je Pouzdane mreže značajka. Ovo nije stvarno sigurnosna značajka jer smanjuje sigurnost, ali može biti korisna. U osnovi, VPN možete automatski isključiti kada se povežete s pouzdanim mrežama. To biste možda željeli učiniti ako provodite aktivnosti za koje nije potrebna visoka razina sigurnosti ili privatnosti i koje bi bile usporene ili otežane upotrebom VPN-a..

Na kraju, postoji automatska zaštita WiFi. Kad se uključi, to će automatski prisiliti VPN da se poveže svaki put kad se povežete s wifi mrežom.

Služba za korisnike

Ako vam je potrebna pomoć pri postavljanju ili pokretanju bilo kakvih problema tijekom upotrebe VPN usluge, vjerojatno ćete trebati korisničku podršku usput. Vaše bi prvo pristajanje mogle biti stranice s FAQ-om. Oni su prilično temeljiti, dobro organizirani i jednostavni za upotrebu. Pored njih naći ćete i priručnike s detaljnim uputama za postavljanje raznih aplikacija i ručnu konfiguraciju.

Ako trebate razgovarati s članom tima za korisničku podršku, nažalost, nije dostupan chat uživo. Umjesto toga, možete poslati e-poštu ili ispuniti kontakt obrazac. U donjem desnom kutu web stranice, a podrška gumb prikazuje ono što izgleda kao prozor za chat uživo, ali to je zapravo samo još jedan obrazac za e-poštu. Međutim, predstavnici su nam uvjereni da je funkcija za razgovor uživo aktivna.

VPN Unlimited tvrdi da je prosječno vrijeme odziva jedan sat. Na naše smo upite dobili odgovore u roku od pola sata do sat i pol, pa se čini da njihova tvrdnja odustaje. Nije baš zgodan kao chat uživo, ali je prilično brz.

Presuda

Općenito, VPN Unlimited nudi solidnu ponudu. Nudi mogućnost deblokiranja američkih Netflixa, BBC iPlayera i više, tako da je to dobra opcija za streamers. Međutim, morat ćete se povezati s geografski bliskim poslužiteljem da biste izbjegli pufer. Kombinacija poslužitelja prilagođenih P2P, neograničen broj podataka i pravila o nepostojanju dnevnika znači da bi ovo trebalo biti velika usluga i za torrentere. Međutim, male brzine čine ga manje atraktivnim.

VPN Unlimited trebao bi raditi u Kini, pa bi svi koji žive ili putuju tamo mogli smatrati ovo solidnom opcijom. Iako bi nedostatak 24/7 razgovora uživo mogao biti prekretnica za neke korisnike, posebno početnike koji možda traže lako dostupnu podršku.

Posjetite UnlimitedVPN

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

Adblock
detector