VPN revizuire nelimitată 2023

Un furnizor relativ mic din SUA, deținut de KeepSolid Inc., VPN Unlimited promite „să ofere utilizatorilor de internet un acces neîngrădit la informații, asigurându-le în tot acest timp confidențialitatea.” Deși nu a fost centrul niciunei controverse. , există dezbateri dacă VPN Unlimited poate sau nu să își îndeplinească cu adevărat promisiunile de deblocare a serviciilor geore restricționate, în siguranță și în mod privat.

Am luat acest serviciu pentru un test de testare pentru a vedea cum se măsoară pe placul ExpressVPN, NordVPN și alte VPN-uri populare. Citiți mai departe pentru a afla tot ce trebuie să știți pentru a decide dacă VPN Unlimited este potrivit pentru dvs..

Caracteristici și prețuri

VPN Unlimited are un singur plan disponibil, dar oferă reduceri abrupte atunci când optați pentru termeni mai lungi.

Preț nelimitat VPN.

Dacă plătiți lunar, veți cheltui 9,99 USD pe lună. Însă puteți obține aproximativ jumătate din prețul respectiv și să plătiți 5,00 USD pe lună când vă înscrieți la un termen anual. Trecerea timp de trei ani este o afacere și mai bună, la 2,78 USD pe lună.

Pe lângă planul standard, suplimentele opționale includ propriul server VPN personal (începând de la 18,33 USD pe lună) sau o adresă IP statică personală (începând de la 12,50 USD pe lună).

vpn nelimitat vpn personal

Fiecare plan vă permite să conectați până la cinci dispozitive simultan. Un router contează ca un singur dispozitiv, deci ar trebui să poți acoperi cu ușurință o gospodărie cu un singur plan.

Acestea sunt oferte destul de bune în general și, deși ofertele similare sunt oferite de concurenți, acestea se află la capătul inferior al scării și există cu siguranță alternative mai ieftine. Planurile vin cu o garanție de returnare de 7 zile, care este mai puțin generoasă decât mulți concurenți care oferă garanții de returnare de 14 zile sau chiar 30 de zile.

Plata este acceptată sub formă de card de credit, PayPal, Amazon, bitcoin, MINT, AliPay, câteva cărți cadou, plus alte câteva opțiuni. Aplicațiile pot fi descărcate pentru Windows, MacOS, iOS, Android, Linux și Windows Phone. Dacă doriți să vă protejați routerul de origine, puteți achiziționa un router preconfigurat de la FlashRouters sau puteți configura manual un router compatibil.

Planurile vă oferă acces la mai mult de 400 de servere în peste 70 de locații. Nu există o limită de date, astfel încât să vă bucurați liber de navigare, streaming și descărcare. P2P este permis pe anumite servere, astfel încât VPN Unlimited este potrivit pentru torrenting.

Reperele de securitate includ criptarea puternică, secretul perfect înainte, protecția împotriva scurgerii DNS și un comutator de ucidere. Există o gamă largă de protocoale, inclusiv OpenVPN și propriul protocol KeepSolid, KeepSolid Wise.

Configurare și interfață

După ce v-ați înscris pentru VPN Unlimited, configurarea este super simplă. Pur și simplu descărcați aplicația corespunzătoare pentru dispozitivul dvs., apoi instalați-o și rulați-o. În scopul acestei recenzii, am încercat clientul desktop Windows și aplicația mobilă iOS.

Spațiul de lucru

Pentru versiunea desktop Windows, după ce ați lansat aplicația, vi se va solicita să vă conectați folosind datele de acreditare. Vi se va arăta apoi un tur rapid al aplicației pentru a vă ajuta să navigați în diferite secțiuni.

VPN Ecranul principal al desktopului nelimitat.

Totuși, acest lucru nu este cu adevărat necesar, deoarece aplicația în sine este în general intuitivă și ușor de utilizat. Odată ajuns pe ecranul principal, puteți utiliza comutatorul din stânga sus pentru a vă conecta și deconecta.

Ecran server nelimitat VPN.

Dacă nu alegeți un server specific, veți fi conectat la cel mai rapid server pentru locația dvs. Pentru a alege la care doriți să vă conectați, puteți selecta Server pentru a vedea o listă de opțiuni.

VPN Lista nelimitată de server.

Primele câteva alegeri sunt Optimal și mai multe opțiuni de streaming. Optimal selecția vă va duce automat la cel mai rapid server. Opțiunile de streaming sunt acolo pentru a vă permite să deblocați platforme precum Netflix și BBC iPlayer.

Restul listei este în ordine alfabetică după țară, dar orașul este listat alături de numele țării. Puteți marca o locație ca favorită făcând clic pe steaua din dreapta acesteia. Apoi, când comutați la Favorite fila, se va afișa locația cu stele. Există, de asemenea, o funcție de căutare în listă pentru a salva nevoia de a derula pentru a găsi ceea ce căutați.

  بررسی SaferVPN 2023

Setări nelimitate VPN.

Trecerea la Setări fila, aici veți găsi un pic dintr-o selecție aleatorie de opțiuni prevăzute într-o anumită ordine. Răscumpărați un cod și Schimbă parola contului se explică de la sine.

Chiar mai jos, ai Setari de retea. Aici puteți decide ce protocol să utilizați, cu alegeri inclusiv OpenVPN și KeepSolid Wise. Pe lângă fiecare opțiune, există o scurtă descriere a ceea ce vă puteți aștepta de la protocolul respectiv în ceea ce privește securitatea și performanța.

VPN Setări nelimitate de rețea.

Revenind la Setări tab, următoarea opțiune este Rețele de încredere unde puteți alege să dezactivați conexiunea VPN pentru rețele de încredere.

VPN Rețele de încredere nelimitate.

În general, clientul desktop arată bine și este ușor de utilizat, deși este puțin dezorganizat.

Mobil

Aplicația mobilă pentru VPN Unlimited este atât de estetică diferită de versiunea desktop, încât nimeni nu ar ghici că fac parte din același serviciu. Cu toate acestea, oasele aplicațiilor sunt foarte similare.

După ce vă conectați la aplicația iOS, veți fi direcționat direct pe pagina serverului. Aceasta are o hartă interactivă cu puncte care marchează locațiile serverului. Puteți selecta un server atingând un punct. Aceasta va genera o fereastră pop-up cu numele locației și un simbol on / off. Dacă faceți clic pe acest simbol, vă veți conecta la serverul respectiv. Conexiunea poate fi activată și dezactivată în partea de jos a ecranului.

VPN Nelimitat ecranul principal mobil și lista de server.

Alternativ, puteți utiliza opțiunea derulantă pentru a selecta serverul dorit. Aici, există mai multe opțiuni de listă: Recomandat, Favorite, Streaming, și Toate.

Pentru a accesa setările, selectați pictograma meniu din colțul din stânga sus al ecranului și selectați Setări. Aici puteți activa protecția wifi automată (mai mult pe cea de mai jos), puteți schimba parola și setările acesteia și activa Atingeți recunoașterea ID-ului.

VPN Setări mobile nelimitate.

Aproape de partea de jos a ecranului, aveți Protocoale. Activat implicit este Optimal, care permite aplicației să aleagă cel mai bun protocol pentru condițiile dvs. actuale. În caz contrar, puteți comuta manual între protocoale folosind meniul de mai jos.

VPN Protocoale mobile nelimitate și rețele de încredere.

Înapoi în Setări ecran, sub protocoale, aveți Rețele de încredere. Similar aplicației desktop, puteți alege să adăugați rețele de încredere pentru a fi sigure. Dacă ați activat, VPN nu se va conecta atunci când vă conectați la una dintre rețelele dvs. de încredere.

Servere și performanță

VPN Unlimited operează o rețea relativ mică de peste 400 de servere în mai mult de 50 de țări. Deși este o rețea mai mare decât cea a unor furnizori, cum ar fi PrivateVPN, este în comparație cu o rețea precum cea a NordVPN, care cuprinde peste 4.500 de servere.

Pentru a alege serverul dvs., faceți clic pe butonul Server fila din stânga clientului și vedeți o listă completă. În partea de sus, veți avea opțiunea de a selecta un anumit tip de server, inclusiv Optimal pentru cel mai rapid sau Streaming (pentru servicii de streaming particulare). Unii furnizori vă permit să vizualizați serverele prin oraș, dar VPN Unlimited doar alfabetizează după țară și vă arată orașul alături.

Sub fiecare locație a serverului, puteți vedea încărcarea curentă pe serverul respectiv. Puteți adăuga un server la lista dvs. de favorite făcând clic pe steaua din dreapta și puteți vizualiza lista de favorite făcând clic pe butonul Favorite tab. Serverele care permit P2P sunt etichetate Torrents. Lista de server din aplicația mobilă este similară cu cea din versiunea desktop, cu excepția faptului că serverele P2P nu sunt marcate.

Am testat mai multe servere din SUA și Marea Britanie din locația noastră de testare din Canada. Am fost în mare măsură capabili să transmitem video HD fără tamponare și am putut juca jocuri online fără probleme. Timpul necesar pentru conectarea la un server nu a fost niciodată mai mult de câteva secunde și, în cea mai mare parte, nu a existat o încetinire notabilă în timpul navigării.

Excepția a fost serverul din Marea Britanie pe care l-am testat și, cu siguranță, a existat o încetinire semnificativă a navigării generale acolo. De asemenea, am experimentat buffering-ul în timp ce transmitem video HD prin acest server. Acesta a fost cel mai îndepărtat server pe care l-am testat, așa că aceasta ar fi putut fi problema. Ca atare, ar merita să încercați întotdeauna să vă conectați la un server din apropiere atunci când este posibil.

VPN Performanță nelimitată a testului de viteză

Ne propunem să facem testele noastre de viteză cât mai empirice, astfel încât să ne conectăm la diverse locații ale serverului și să rulăm teste pentru fiecare patru ori pe zi (la intervale de șase ore). Testăm serverele VPN în Marea Britanie, SUA, Hong Kong, Germania și Australia. Testele sunt rulate din Canada și un fișier de test de 50 MB este descărcat de pe un server american.

  300+ آمار و روندهای سایبری و ویرانی در مورد جرائم سایبری و امنیت سایبری [2023 EDITION]

Pentru fiecare test care este rulat, viteza medie de descărcare este înregistrată și datele agregate sunt afișate în graficul interactiv de mai jos. În Simplu tab, puteți vedea cum se compară VPN Unlimited cu ceilalți furnizori VPN pe care i-am testat atunci când vine vorba de viteza de descărcare medie. După cum vedeți, acesta este cel mai lent pe care l-am revizuit până acum.

&este; a href = “#”>< img alt = “” src = “https:& # 47;& # 47; public.tableau.com& # 47; statică& # 47; imagini& # 47; VP& # 47; VPNSpeedTestResults& # 47; simplă& # 47; 1_rss.png “style =” border: none “/>< / a>

var divElement = document.getElementById (‘viz1525284276716’); var vizElement = divElement.getElementsByTagName (‘obiect’) [0]; vizElement.style.width = ‘100%’; vizElement.style.height = (divElement.offsetWidth * 0,75) + ‘px’; var scriptElement = document.createElement (‘script’); scriptElement.src = ‘https://public.tableau.com/javascripts/api/viz_v1.js’; vizElement.parentNode.insertBefore (scriptElement, vizElement);

Trecerea la Detaliat fila vă arată o versiune mai detaliată a rezultatelor. Puteți vedea aici că VPN Unlimited nu măsoară pur și simplu concurența și nu atinge deloc viteze rapide. În ceea ce privește avantajul, răspândirea rezultatelor este destul de strictă, așa că cel puțin știi la ce să te aștepți odată ce o folosești de ceva vreme.

Rețineți că aceste teste pot servi doar ca o indicație generală a performanței pe care o puteți vedea și nu pot fi considerate definitive. Volatilitatea inerentă a internetului adaugă un factor semnificativ de aleatoriu. În plus, este posibil să vedeți mai lent sau mai rapid sau viteze în funcție de conexiunea dvs. și discrepanțe mai mici sau mai mari în rezultate.

VPN Unlimited deblochează Netflix?

Da, VPN Unlimited deblochează Netflix. Când testăm Netflix, de obicei testăm câteva servere aleatorii mai întâi pentru a vedea dacă vor funcționa. Am folosit mai multe servere localizate în SUA Est și Vest, dar fără noroc. De fiecare dată, am primit temuta eroare de proxy Netflix.

Cu toate acestea, așa cum am menționat anterior, pe lista de server VPN Unlimited, puteți alege opțiuni speciale de streaming. Când am selectat Streaming, Netflix, Hulu, California, San Francisco, am putut urmări perfect Netflix.

Având în vedere că Netflix a redus utilizarea VPN-urilor pentru a accesa conținutul lor, mulți furnizori pur și simplu nu pot permite accesul utilizatorilor la acest serviciu. Alții cer ca utilizatorii să contacteze asistența clienților pentru a fi direcționați către serverul corespunzător. Deși nu este o ofertă uriașă pentru a sări într-un chat live, este cu siguranță un avantaj pentru a putea pur și simplu să faceți clic și să vă conectați în timpul liber.

La fel ca în cazul multor alți furnizori, se pare că VPN Unlimited funcționează numai pentru deblocarea bibliotecii US Netflix. Acesta este cel mai popular, astfel încât furnizorii tind să nu cheltuiască resurse suplimentare încercând să îi deblocheze pe ceilalți, deși există unii care fac acest lucru.

În afară de Netflix, am încercat să accesăm și alte servicii de streaming. Cei care caută conținut din Marea Britanie vor fi fericiți că serverul de streaming din Marea Britanie a deblocat BBC iPlayer, All 4 și ITV Hub. Din păcate, nu am avut același noroc încercând să accesăm Amazon Prime Video cu serverul de streaming american sau alte servere americane pentru această problemă..

VPN Unlimited funcționează în China?

Da, VPN Unlimited ar trebui să funcționeze în China. Odată cu consolidarea Marelui Firewall din China și a devenit din ce în ce mai greu de învins, mulți furnizori de VPN au renunțat la toate să încerce să servească utilizatorii din China. VPN Unlimited este unul dintre puținele care se confruntă și este dedicat să ofere utilizatorilor chinezi opțiuni pentru accesarea web-ului gratuit.

Acesta susține că oferă șase opțiuni de locație: Canada, SUA, Marea Britanie, Germania, Singapore și Hong Kong. Cu toate acestea, pentru cea mai bună șansă de conectare, ar trebui să utilizați protocolul KeepSolid Wise, un protocol sigur conceput pentru a bate cel mai puternic dintre firewall-uri.

Securitate și confidențialitate

VPN Unlimited este deținută de KeepSolid Inc., o companie din SUA, care poate suna câteva clopote de alarmă pentru cei îngrijorați de păstrarea datelor. Într-adevăr, SUA este o țară Five Eyes (și paisprezece ochi). Acest lucru înseamnă că agențiile guvernamentale din alte țări din alianță ar putea spiona utilizatorii și ar putea plasa comenzi de gag pe compania VPN. Cea mai bună protecție împotriva supravegherii este să nu existe informații pentru ca cineva să poată urmări în primul rând și, din fericire, VPN Unlimited oferă pe acest front.

  CyberGhost áttekintés

În conformitate cu politica de confidențialitate, proprietarul VPN Unlimited, KeepSolid Inc., „NU colectează și înregistrează niciun fel de activități ale utilizatorului în timp ce utilizează niciunul dintre serviciile lor VPN, cu excepția cantității totale de trafic web pentru fiecare sesiune și date de sesiune. ”Politica sa fără jurnaluri înseamnă că nu sunt stocate date despre trafic și doar datele minime ale sesiunii, astfel încât nu există informații care să poată fi identificate către fiecare utilizator. Chiar dacă cineva ar cere să predea informații, nu ar avea nimic de dat.

Acest furnizor folosește criptarea AES pe 128 de biți sau 256 biți, în funcție de protocolul pe care îl utilizați. Acest lucru este în combinație cu tastele RSA de 2,048 biți pentru autentificare, precum și secretul perfect perfect. Există mai multe opțiuni de protocol pentru a alege, inclusiv OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2, KeepSolid Wise și PPTP.

KeepSolid Wise este un protocol sigur care folosește porturile TCP 443 și UDP 33434 pentru a ocoli chiar și cele mai stricte restricții web, deși furnizorul avertizează că poate scădea performanța. Puteți schimba protocoalele Setări > Setari de retea.

Aplicațiile vin cu protecție de scurgere DNS încorporată pentru a vă evita adresa IP de a scăpa de tunelul criptat. VPN Unlimited utilizează servere DNS publice – operate de Google – spre deosebire de cele private. Acest lucru înseamnă că Google poate urmări istoricul navigării prin cereri DNS, deși nu poate vedea adresa dvs. IP reală. Protecția împotriva scurgerilor DNS poate fi activată și dezactivată Setări > Setari de retea.

Un switch switch este încorporat, care acționează ca o copie de rezervă ucigând conexiunea la internet dacă conexiunea VPN este pierdută din anumite motive. Comutatorul de omor este activat în mod implicit și nu există nicio opțiune de a-l opri.

Un alt lucru care merită detaliat un pic mai mult este Rețele de încredere caracteristică. Aceasta nu este într-adevăr o caracteristică de securitate, deoarece reduce securitatea, dar poate veni la îndemână. Practic, puteți opri automat VPN-ul atunci când sunteți conectat la rețele de încredere. Poate doriți să faceți acest lucru dacă desfășurați activități care nu necesită un nivel ridicat de securitate sau confidențialitate și care ar fi încetinite sau împiedicate de utilizarea VPN.

În cele din urmă, există o protecție wifi automată. Când este pornit, acest lucru va forța automat VPN să se conecteze de fiecare dată când vă conectați la o rețea wifi.

Serviciu clienți

Dacă aveți nevoie de asistență pentru configurarea sau rezolvarea problemelor în timp ce utilizați serviciul VPN, este posibil să aveți nevoie de asistență pentru clienți pe parcurs. Primul dvs. port de apel ar putea fi paginile cu întrebări frecvente. Acestea sunt destul de minuțioase, bine organizate și ușor de utilizat. Alături de acestea, veți găsi, de asemenea, manuale care detaliază instrucțiunile de configurare pentru diferitele aplicații și configurația manuală.

Dacă aveți nevoie să vorbiți cu un membru al echipei de asistență pentru clienți, din păcate, nu există chat live disponibil. În schimb, puteți trimite un e-mail sau completați un formular de contact. În colțul din dreapta jos al site-ului, a A sustine butonul afișează ceea ce arată ca o fereastră de chat live, dar este de fapt doar un alt formular de e-mail. Cu toate acestea, reprezentanții ne asigură că funcția de chat live este în funcție.

VPN Unlimited susține că timpul său mediu de răspuns este de o oră. Am primit răspunsuri la întrebările noastre în aproximativ o jumătate de oră la o oră și jumătate, astfel încât afirmația lor pare să reziste. Nu este la fel de la îndemână ca chat-ul live, dar este destul de prompt.

Verdict

În general, VPN Unlimited oferă o ofertă solidă. Acesta oferă posibilitatea de a debloca Netflix-ul american, iPlayer-ul BBC și multe altele, deci este o opțiune bună pentru streamers. Cu toate acestea, va trebui să vă conectați la un server apropiat din punct de vedere geografic pentru a evita tamponarea. Combinația de servere compatibile P2P, date nelimitate și o politică fără jurnaluri înseamnă că acest lucru ar trebui să fie și un serviciu excelent pentru torrenteri. Cu toate acestea, viteza lentă o face mai puțin atractivă.

VPN Unlimited ar trebui să funcționeze în China, astfel încât oricine locuiește sau călătorește acolo ar putea considera această opțiune solidă. Deși, lipsa unui chat live 24/7 ar putea fi un efect de dezactivare pentru unii utilizatori, în special începătorii care pot căuta un suport ușor accesibil.

Accesați UnlimitedVPN

About the author

Comments

 1. să vă conectați, faceți clic pe butonul „Schimbare locație” din partea de jos a ecranului principal. Aici puteți alege dintr-o listă de țări și orașe, sau puteți căuta un server specific. De asemenea, puteți adăuga servere la lista dvs. de favorite pentru a le accesa mai ușor în viitor.

  Mobil

  Aplicația mobilă iOS este la fel de ușor de utilizat ca și versiunea desktop. După ce ați descărcat și instalat aplicația, vă veți conecta folosind datele de acreditare. Apoi, puteți utiliza comutatorul din partea de sus a ecranului pentru a vă conecta și deconecta. Pentru a schimba locația, faceți clic pe butonul „Schimbare locație” din partea de jos a ecranului și alegeți țara sau orașul dorit.

  Servere și performanță

  VPN Performanță nelimitată a testului de viteză

  Am testat performanța VPN Unlimited folosind Speedtest.net și am obținut rezultate bune. Viteza de descărcare a fost de aproximativ 60 Mbps, iar viteza de încărcare a fost de aproximativ 30 Mbps. Acestea sunt viteze bune pentru majoritatea activităților online, inclusiv streaming și descărcare.

  VPN Unlimited deblochează Netflix?

  Am încercat să accesez Netflix folosind VPN Unlimited și am reușit să deblochez conținutul restricționat geografic. Acest lucru este un mare plus pentru cei care doresc să acceseze conținutul Netflix din alte țări.

  VPN Unlimited funcționează în China?

  VPN Unlimited afirmă că funcționează în China, dar am întâmpinat probleme în timpul testelor noastre. Am reușit să ne conectăm la servere, dar viteza a fost foarte lentă și am întâmpinat probleme de conectivitate. În general, nu recomandăm VPN Unlimited pentru utilizatorii din China.

  Securitate și confidențialitate

  VPN Unlimited oferă o gamă largă de protocoale de securitate, inclusiv OpenVPN și propriul protocol KeepSolid Wise. Criptarea este puternică și există protecție împotriva scurgerii DNS și un comutator de ucidere. În general, VPN Unlimited pare să ofere o securitate bună și o protecție a confidențialității.

  Serviciu clienți

  VPN Unlimited oferă un serviciu clienți bun, cu un chat live disponibil 24/7. Am contactat echipa de suport cu câteva întrebări și am primit răspunsuri rapide și utile.

  Verdict

  În general, VPN Unlimited pare să fie o opțiune bună pentru cei care caută un VPN accesibil și ușor de utilizat. Planurile sunt la prețuri bune și există o gamă largă de servere disponibile. Performanța este bună și am reușit să deblochez conținutul Netflix. Cu toate acestea, nu recomandăm VPN Unlimited pentru utilizatorii din China.

Comments are closed.