VyprVPN pregled 2020

VyprVPN pregled
VyprVPN je uporište u industriji i dio je švicarske tvrtke GoldenFrog.
Iako je GoldenFrog tvrtka usredotočena na privatnost, u prošlosti je politika VyprVPN-a za sječu odvratila više korisnika koji brinu o privatnosti.
Imao sam rezerve u vezi s VyprVPN-om, ali s obnovljenom uslugom bio sam zaintrigiran da vidim je li moja briga riješena, a najmanje ovaj odnos VPN-a prema bujici (više o tome kasnije).

U svom pregledu VyprVPN, istražit ću detalje onoga što mi se sviđa kod ovog pružatelja usluga i onoga što se mene tiče.

Ali prvo je ovdje ključnih podataka i rezultata rada sastavili smo na VyprVPN.

VyprVPN ključni podaci

OPĆI RANK: # 7 od 42 VPNS

Ubrzati

Prosječna brzina *:

Podrška za video streaming:

streaming

Netflix:

Ostale usluge struje:

sigurnosti

Vrsta šifriranja:

Ubojiti prekidač:

Pravila prijavljivanja:

protokoli:

Vrijednost za novac

Najniži mjesečni trošak:

Povrat novca zagarantovan:

Web stranica

Ocjena: 7 / 10Pročitajte više
37 Mbps
4K UHD
Ocjena: 8 / 10Pročitajte više
Da
Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Sky Go
Ocjena: 8 / 10Pročitajte više
256-bitni AES
Da
Nema identifikacijskih zapisnika
ChameleonTM, OpenVPN, L2TP / IPsec, PPTP
Ocjena: 7 / 10Pročitajte više
$ 6,67
30 dana
https://www.Vyprvpn.com

* Prosječna brzina na više globalnih lokacija na temelju višestrukih testova brzine dnevno.

Posljednjih mjeseci koristim VyprVPN iz dana u dan da vidim kako je to u usporedbi s desecima drugih VPN-a koje sam koristio. Kao dio postupka podvrgnuo sam usluzi uobičajenom zabrani testova kroz koje sam prolazio VPN-ove. To uključuje:

 • Ispitivanja brzine
 • Ispitivanja istjecanja (IP propuštanja, DNS curenja itd.)
 • Kompatibilnost struje
 • Znanje korisničke službe i brzina reagiranja
 • Čitanje pravila evidentiranja i provjere sitnog tiska
 • i mnogo više….

Kao i mnogi drugi davatelji usluga, VyprVPN tvrdi da je "najbrži VPN na svijetu". Uvijek sam sumnjičav prema takvim drskim tvrdnjama, pa sam posebno želio pokrenuti naš alat za ispitivanje brzine preko tog davatelja usluga.

Ostala goruća pitanja na koja odgovaram u ovom pregledu VyprVPN su:

 • Mogu li se strujati popularni sadržaji zaključani u regiji koristeći VyprVPN (Netflix, BBC, Hulu, Amazon itd.)?
 • Je li se promijenio pristup VyprVPN-a za mučenje i je li to sada dopušteno?
 • Koliko dobro VyprVPN štiti sigurnost i privatnost svojih korisnika?
 • Postoje li neugodna iznenađenja koja se kriju u sitnom tisku nove politike zapisnika tvrtke VyprVPN?
 • Što to VyprVPN čini, VPN-ovi niže cijene ne mogu?

Testiram VyprVPN na radnoj površini i na mobilnom uređaju kako bih vam otkrio sve što trebate znati o ovoj usluzi, uključujući brzinu, deblokiranje sadržaja, zaštitu od curenja i još mnogo toga. U nastavku sam sažeo prednosti i nedostatke prije potpunog pregleda.

Pregled VyprVPN

VyprVPN je solidan sveobuhvatni VPN, pogotovo jer je reformirao svoju politiku bilježenja. VyprVPN može deblokirati izbor platformi za strujanje, što je dobra opcija za one koji žele gledati geo-ograničene sadržaje iz inozemstva. To je i prilično pouzdan VPN za korisnike u Kini, iako se ponekad susreće s problemima.

Za i protiv VyprVPN-a

Ispod je sažetak snaga i slabosti koje sam otkrio u vremenu koje sam proveo pregledavajući VyprVPN. Kasnije ću ih opisati.

Pros:

 • Posjeduje servere
 • Ne čuva zapisnike
 • Pruža snažne sigurnosne značajke
 • Omogućuje do pet istodobnih veza
 • Nudi besplatno trodnevno probno razdoblje
 • Pruža 24/7 podršku uživo

Cons:

 • Nije najbrži VPN
 • Propuštanja WebRTC i IPv6
 • Ne prihvaća bitcoin

Brzina: Koliko je brz VyprVPN?

Uz podebljanu tvrdnju da je "najbrži VPN na svijetu", imao sam velika očekivanja da će VyprVPN biti uspješan kada se suoči sa konkurentima..

Prije nego što dođem do rezultata, vrijedno je razumjeti zašto rezultate testa brzine VPN-a treba uzeti s prstohvatom soli.

Jednostavan, ali nepouzdan način testiranja VPN-a je korištenje mrežnog testera za brzinu. To je metoda koju koristi većina publikacija koje pregledavaju VPN-ove. To daje grubu aproksimaciju performansi VPN-a, ali je pogrešno na više načina.

Koristimo sofisticiraniju (ali još uvijek ne savršenu) metodu testiranja brzine VPN-a pomoću virtualnog stroja.

Mjerimo brzine preuzimanja VPN-ova na gigabitnoj ethernet vezi u Sjevernoj Americi. VPN povezujemo na tri različita mjesta - Sjedinjene Države, Ujedinjeno Kraljevstvo i Hong Kong - u tri različita vremena dnevno i razmaku od najmanje četiri sata.

Suprotno svojim tvrdnjama, VyprVPN je zapravo bio jedan od najsporijih VPN-ova u našem najnovijem krugu testiranja.

Dao je prosječnu brzinu preuzimanja od 37 Mbps u svim vremenima i lokacijama. I dalje je bio nešto brži od najsporijeg VPN-a koji smo testirali, ali prosječna brzina bila je manja od polovice brzine najbržeg VPN-a (ExpressVPN je postigao prosječnu brzinu od preko 100 Mbps)).

Kao što je rečeno, prosječna brzina VyprVPN-a je dovoljno brza za SD, HD i live HD streaming, a čak bi trebala biti i u redu za 4K UHD.

Ispitni serveri bili su smješteni u Sjevernoj Americi, Aziji i Europi. Ako lokacija nije problem, VyprVPN vam daje mogućnost za povezivanje na najbrži poslužitelj za vašu lokaciju. Na padajućem popisu poslužitelja možete vidjeti brzinu pinga za svaki poslužitelj. To označava kašnjenje i pokazuje koliko vremena treba poslati i primiti zahtjev s tog određenog poslužitelja.

Popis poslužitelja za pregled aplikacije VyprVPN.

Streamirao sam 1080p HD videozapise bez punjenja, koristeći poslužitelje u raznim dijelovima svijeta. Također sam mogao igrati online igrice bez ikakvih problema. Prebacivanje između poslužitelja rijetko je trajalo više od nekoliko sekundi, a nisam iskusio prekida veze tijekom testiranja.

vyprvpn brzine pokusa rezultatiKlikni za veću sliku

Vrijedno je napomenuti da se ovi testovi trebaju promatrati kao opći pokazatelj performansi koju ćete zapravo vidjeti prilikom upotrebe tih usluga. Ni u kojem slučaju nisu konačni, jer priroda interneta znači da uvijek ima mjesta za slučajna odstupanja. Ovisno o brzini vaše internetske usluge, vidjet ćete manje ili veće razlike.

Aplikacije: s kojim će uređajima VyprVPN raditi?

VyprVPN ima aplikacije za većinu glavnih operativnih sustava, uključujući Windows, iOS, MacOS i Android. Ovdje je značajan propust Linux, mada nema mnogo VPN-a koji nude Linux aplikacije, a VyprVPN se može ručno konfigurirati s OS-om..

Osnovni plan VyprVPN omogućuje tri istodobne veze dok pretplatnici Premium-a mogu istovremeno povezati pet uređaja.

Nakon što se prijavite na VyprVPN, imate pristup mreži od više od 700 poslužitelja koji se protežu u više od 70 zemalja.

Aplikacija za radnu površinu VyprVPN malo je datirana, a zaslon za odabir poslužitelja posebno je malo nespretan. Međutim, intuitivan je i lagan, i on posao obavlja. Mobilna aplikacija (iOS aplikacija je prikazana u nastavku) je malo rafiniranija.

VyprVPN pregled iOS aplikacije.

VyprVPN možete postaviti na odabranim usmjerivačima. Ovo zahtijeva ručnu konfiguraciju, ali omogućuje vam da zaštitite svaki uređaj vaše kućne mreže. Za usmjerivače na Tomato MIPS / ARM Framework-u, aplikacija usmjerivača omogućuje vam odabir uređaja koji će se povezati putem VPN-a, a koji koriste izravnu internetsku vezu..

Streaming, Netflix i Kodi?

Radi li VyprVPN s Netflixom?

Da.

VyprVPN radi s Netflixom, iako možda neće otključati željenu knjižnicu. Od 30 testiranih zemalja, VyprVPN je mogao deblokirati Netflix US i Netflix Australia. S većinom korisnika koji traže Netflix US (budući da ima najveći izbor emisija i filmova), VyprVPN zadovoljava većinu publike.

Ako tražite druge kataloge, kao što su Netflix UK, Japan, Kanada ili Španjolska, vjerojatno nećete imati puno sreće. Međutim, VyprVPN radi s drugim platformama koje nameću mjere geo-ograničenja.

Kad sam pitao o deblokiranju geo-ograničenog sadržaja, predstavnik je rekao da VyprVPN ne testira usluge na svojim IP adresama, što redovno rade drugi davatelji usluga..

Odjeljak za strujanje na web mjestu VyprVPN daje upute za pomoć sljedećim web lokacijama, mada ne jamči da će sve uvijek raditi:

 • Američki Netflix
 • Američki Hulu
 • Američki premijerni video Amazon
 • BBC iPlayer
 • Sky Go UK
 • Sky Go Italy

Ovo su neke od najpopularnijih i notorno teških za deblokiranje web-lokacija, ali postoji mnogo više platformi iz raznih regija širom svijeta kojima ćete moći pristupiti jednom naoružani pretplatom na VyprVPN..

Premda brzine nisu najbrže, trebali biste imati iskustvo streaminga bez stresa, bez zaostajanja ili punjenja za 1080p HD.

VyprVPN nudi minimalnu podršku za Kodi, ali s platformom to radi putem ručnog postavljanja. Trebat ćete imati Premium VyprVPN račun jer Osnovni plan neće dopustiti ručno postavljanje.

Dopušta li VyprVPN bujice?

VyprVPN dopušta bujicu i korisnicima pruža neograničene podatke i širinu pojasa i zajedničke IP adrese.

Ali morao sam stvarno istražiti sitni tisak da bih točno shvatio o čemu se radi.

Evo što sam našao ...

Ova usluga ne promovira njegovu upotrebu za P2P na način na koji to rade neke VPN, već na svojoj stranici za FAQ izričito navodi: "Budući da naša usluga svu prometu tretira jednako, dozvoljen je" peer-to-peer "i BitTorrent promet."

VyprVPN pregledajte torrenting odjeljak Često postavljana pitanja.

Imajte na umu da VyprVPN uvjeti pružanja usluge zabranjuju "kršenje autorskih prava, zaštitnog znaka i patenta."

VyprVPN pregledajte uvjete pružanja usluge.

Htio sam malo više istražiti što to znači za korisnike koji su naišli na Reddit gdje su zaposlenici VyprVPN odgovarali na pitanja o torrent politici.

Ta Reddit nit daje malo više svjetla na ono što politika tvrtke VyprVPN u praksi znači za svoje kupce.

VyprVPN pregled Reddit nit.

Ukratko, tvrdnje tvrtke VyprVPN ne mogu utvrditi je li netko prekršio određenu komponentu uvjeta pružanja usluge, tako da bujica neće imati problema..

Pa što još nudi VyprVPN da bi vaše mrežne aktivnosti ostale privatne?

Promet se može zaštititi prekidačem za zaustavljanje u aplikacijama za radne površine i tu je zaštita od curenja DNS-a, ali VyprVPN ne jamči zaštitu od propuštanja IPv6 ili WebRTC. Uz to, IPv6 i WebRTC mogu biti onemogućeni ako je potrebno.

Sigurnost, privatnost i prijava

Mnogi VPN-ovi tvrde da se ne prijavljuju, ali stvarnost ne odgovara uvijek marketinškom hypeu.

Ako vam je stalo do vaše privatnosti, trebali biste se brinuti o pravilima prijavljivanja svoje VPN.

U prošlosti smo imali rezerve o politici prijavljivanja tvrtke VyprVPN.

Željela sam vidjeti jesu li nedavna poboljšanja riješila moje probleme.

VyprVPN ima sjedište u Švicarskoj, zemlji poznatoj po snažnim zakonima o privatnosti. Kao takav, nikada nije bilo potrebe da pružatelj VPN-a zadrži evidenciju korisničkih podataka. No, sve do kasnog 2018. godine, politika tvrtke VyprVPN trebala je zabilježiti neke identifikacijske metapodate, uključujući "korisničku izvorsku IP adresu, VyprVPN IP adresu koju koristi korisnik, vrijeme početka i zaustavljanja veze i ukupan broj korištenih bajtova."

Iako se IP adrese obično ne smatraju osobnim podacima (PII), one se mogu i upotrebljavati za identifikaciju pojedinaca putem davatelja internetskih usluga (ISP). Kao takav, nastojimo izbjeći preporučivanje pružatelja usluga koji drže takve zapisnike.

Željela sam detaljno pogledati ažuriranu politiku zapisništva za VyprVPN da vidim je li u skladu s njezinim tvrdnjama "bez dnevnika VPN".

Evo što sam našao..

VyprVPN pregled pravila zapisivanja.Odjeljak nove politike za zapis prijava VyprVPN-a.

Srećom, VpyrVPN je preradio svoju politiku u 2018. i sada ne vodi nikakve zapisnike. Tvrtka se čak podvrgla neovisnoj reviziji kako bi dokazala da nema evidencija.

Pojedinosti šifriranja su sljedeće:

 • 256-bitna AES-CBC enkripcija
 • 2,048-bitnih RSA ključeva
 • SHA256 provjera autentičnosti
 • Savršena tajnost naprijed (to osigurava da se kompromitirani ključ za šifriranje ne može koristiti za pregled prošlih sesija)

VyprVPN se razlikuje od većine pružatelja usluga po tome što posjeduje sve svoje vlastite poslužitelje. Većina pružatelja usluga iznajmljuje svoje servere od usluga hostinga treće strane. Posjedovanje njegovih poslužitelja pruža dobavljaču veću kontrolu nad sigurnošću, kao i osiguranje pouzdanih brzina i izvrsno produženje rada. VyprVPN koristi i svoje privatne DNS poslužitelje, iako vam aplikacija omogućuje prelazak na DNS treće strane ako želite.

VyprVPN pregled DNS kartica.

VyprVPN podrazumijeva zaštitu od curenja DNS-a. Davatelj ne tvrdi da nudi zaštitu od propuštanja IPv6 ili WebRTC, a mi smo u našem testiranju naišli na problem. Donji snimci zaslona IP pretraživačalealea.com bez VPN-a (lijevo) i VyprVPN (desno) pokazuju da postoji uporno curenje IPv6 WebRTC-a.

VyprVPN pregled rezultata ispitivanja testova browserleaks.com.

To je pitanje u smislu da bi se mogla otkriti moja prava IP adresa. No, ovo specifično curenje ne predstavlja problem za većinu ljudi, naime zato što nema puno ljudi IPv6, a također i zato što nema mnogo web stranica koje koriste WebRTC. Nadalje, i IPv6 i WebRTC mogu se onemogućiti ako je potrebno. Na temelju mojih testova, VyprVPN ne curi IPv6 izvan WebRTC-a i ne ispušta moju IPv4 adresu preko WebRTC-a.

Dodatne značajke uključuju prekidač za zaustavljanje u aplikacijama za radne površine koji će prekinuti moju vezu s internetom u slučaju da VPN veza iz nekog razloga ispadne. Ovo osigurava da nikada ne pregledavam nezaštićeno, ali imajte na umu da je prekidač kill onemogućen prema zadanim postavkama.

Kartica za vezu putem pregleda priprVPN.

značajka automatske zaštite WiFi u aplikacijama za radnu površinu i mobilne uređaje znači da mogu postaviti VPN da se uključuje svaki put kada se povežete na nepouzdanu mrežu. Ova usluga koristi NAT vatrozid koji sprečava neželjene zahtjeve ili pakete podataka da uđu u vaš sustav, iako oni imaju svoja ograničenja..

VyprVPN vam daje izbor opcija protokola:

 • ChameleonTM
 • OpenVPN
 • L2TP / IPsec
 • PPTP

Kartica VyprVPN protokola za pregled.

PPTP se ne smatra sigurnim, tako da su OpenVPN i L2TP / IPSec u većini slučajeva bolje opcije. ChameleonTM protokol koristi prikrivajuću tehnologiju za maskiranje VPN prometa, pa je bolja opcija za deblokiranje ograničenog sadržaja na lokacijama kao što su Kina ili UAE..

VyprVPN pregled Opis protokola Chameleon.

VyprVPN koristi zajedničke IP adrese. To znači da je svakom korisniku povezanom s određenim poslužiteljem dodijeljena ista IP adresa. To otežava svima koji pokušavaju pratiti aktivnost natrag do pojedinca.

Još jedna značajka koja dolazi s planom VyprVPN Premium je VyprVPN Cloud. Ovo je rješenje za implementaciju koje vam pruža dodatnu sigurnost prilikom pristupa oblačnim poslužiteljima. Trenutno radi s Digital Ocean, VirtualBox i Amazon Web Service (AWS).

Radi li VyprVPN u Kini?

Nema mnogo VPN-ova koji mogu izbjeći otkrivanje iz kineske internetske policije, pa me zanimalo je li VyprVPN ispunio svoju reputaciju u izbjegavanju velikog vatrozida.

Jedna od stvari po kojoj je VisprVPN poznat je je njegova sposobnost rada u Kini. Nedavno je naišao na neke probleme, ali u vrijeme pisanja teksta mnogi korisnici imaju uspjeha u upotrebi VPN-a u Kini.

VyprVPN koristi vlasnički softver, a premium plan vam daje mogućnost korištenja tehnologije izmjene metapodataka Chameleon ™. Ovaj pomaže u maskiranju VPN prometa, što čini manje vjerojatnim da će biti identificirani kao takvi tehnologijom dubokog pregleda paketa koja se koristi u velikom kineskom vatrozidu.

Davatelj izvještava da se neki korisnici u Kini spremaju s osnovnim planom, ali preporučuje korištenje Chameleon-a za Windows, MacOS i Windows. IKEv2 se preporučuje za iOS, ali obaviješten sam da u vrijeme kada je napisao da iOS aplikacija ne radi u Kini.

VyprVPN ažurira korisnike na temu Kine na stranici za ažuriranje statusa usluge na svojoj web stranici. Ovdje ćete biti obaviješteni imaju li korisnici u Kini probleme i kako se na njih rješavaju.

Stranica sa statusom za uslugu pregleda usluge VyprVPN.

Da bismo vam dali ideju o neprekidnoj borbi za održavanje usluge za korisnike u Kini, na stranici statusa usluge od prosinca 2018. godine postojao je najmanje jedan post mjesečno koji se odnosi na zabrane VPN-a u Kini..

O ovoj su bitki svjedoče i brojne Reddit teme o ovoj temi.

VyprVPN pregled Kina reddit nit.Odgovor na pitanje kupca iz Kine u nitu Reddit za VyprVPN.

Kao jasan kim kineskim korisnicima, VyprVPN prihvaća Alipay, koji je pristupnik plaćanja sličan PayPalu i izuzetno popularan u Kini.

Je li usluga kupca VyprVPN korisna?

Dokumenti podrške dostupni su na više jezika, uključujući španjolski, francuski i turski. Ako vam treba brz odgovor, korisnička podrška uživo putem chatova dostupna je 24 sata dnevno putem web stranice. Ovo je interno kao i podrška putem e-pošte koja će biti dobrodošla vijest za više svjesnih korisnika privatnosti.

Kroz chat uživo dobio sam brze i poučne odgovore na teme uključujući sigurnost, privatnost, plaćanje i još mnogo toga.

VyprVPN pregledajte live chat.

Poslužitelji i lokacije

S nekim davateljima koji rade ogromnu mrežu poslužitelja, zanimalo me je što VyprVPN može ponuditi.

Ukupno gledajući, ima prilično solidnu mrežu. VyprVPN djeluje na oko 700 poslužitelja, što je prilično mala mreža ako uzmete u obzir da neki VPN pružatelji nude više od 3.000, pa čak i 5.000 u nekim slučajevima. Međutim, mreža VyprVPN obuhvaća 64 zemlje, što korisnicima pruža mnogo izbora.

Popis poslužitelja za pregled aplikacije VyprVPN.

Postoje poslužitelji u mnogim europskim, sjevernoameričkim i azijskim lokacijama, kao i u dvije afričke države (Alžir i Egipat), četiri lokacije u Oceaniji i četiri zemlje Južne Amerike (Argentina, Brazil, Kolumbija i Urugvaj).

Popisi poslužitelja prikazuju brzinu pinga za svaki poslužitelj, a određene popise možete dodati na popis favorita.

VyprVPN cijene

VyprVPN je nekada imao dva sloja cijena, ali je odlučio smanjiti na jedan. Mjesečne cijene prilično su visoke i kreću se od 12,95 USD mjesečno, ali postoje strmi popusti ako krenete na dulji rok. Jednogodišnji plan košta 45 USD (3,75 USD mjesečno), a dvogodišnji rok 60 USD (2,50 USD mjesečno).

VyprVPN cijene.

Sve u svemu, VyprVPN se ne smatra pružateljem proračuna i skuplji je od mnogih rivala. Kao i kod ostalih pružatelja usluga, popusti su dostupni kada se prijavite na duže razdoblje (12 mjeseci je maksimalni rok).

VyprVPN nudi nekoliko različitih načina plaćanja, uključujući glavne kreditne kartice, Alipay i PayPal. Razočarao sam što ne vidim opciju bitcoina ili drugih kriptovaluta, jer to može ponuditi malo više privatnosti.

Kuponi

VyprVPN Kupon uštedite 81% na dvogodišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

Trebam li kupiti VyprVPN?

Nakon temeljitog testiranja VyprVPN, preporučio bih ga drugima?

Ukratko, da.

VyprVPN nudi u redu brzine i može deblokirati Netflix US i druge popularne web stranice, što ga čini čvrstim izborom za strujanje. Iako nije najjeftiniji VPN vani, siguran je i pouzdan te ima pristojan broj opcija za početnike i naprednije korisnike. Premium kupci mogu koristiti ChameleonTM skrivačku tehnologiju, što ovo čini prilično solidnom opcijom za korisnike u Kini i UAE..

VyprVPN je prepravio svoju politiku privatnosti i ne vodi evidencije, ali još uvijek postoje problemi s privatnošću zbog propuštanja IPv6 WebRTC i nema mogućnosti plaćanja putem kripto valute. S drugim, privatnijim VPN pružateljima usluga to možda nije najbolja opcija za torrentere.

Alternative

VyprVPN je definitivno jedan od prvih deset mojih omiljenih pružatelja usluga, pogotovo zato što je povukao svoju staru politiku sječa. Međutim, na raspolaganju su neke sjajne alternative.

ExpressVPN je što se tiče cijena uporedivo sa VyprVPN-om i zadovoljava ga u pogledu jake sigurnosti i mogućnosti rada u Kini. ExpressVPN ima prednost kada je u pitanju streaming, jer ima veće brzine i deblokira više najpopularnijih Netflix knjižnica, uključujući kataloge iz SAD-a, Velike Britanije, Australije, Kanade, Japana, Indije i Španjolske.

Ako je cijena problem, NordVPN je moja najpovoljnija proračunska opcija. Nudi veliku poslužiteljsku mrežu, puno dodatnih sigurnosnih značajki i sjajne mogućnosti deblokiranja. Djeluje i u Kini i nudi iznadprosječne brzine.

Posjetite VyprVPN

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 61 = 62

Adblock
detector