Windscribe VPN beszámoló 2020 (ingyenes és fizetett verziók)

A Windscribe egy viszonylag új kanadai székhelyű szolgáltató, amely azt állítja, hogy "a legjobb VPN a piacon". Kevesebb kiszolgálóval, mint sok versenytársnál, nem számíthat arra, hogy ez a szolgáltató mindent ragyogóan teljesít. Kipróbáltuk, hogy megadhassunk minden szükséges információt annak eldöntéséhez, hogy a Windscribe lehet a legjobb VPN az Ön számára.

Vessen egy pillantást arra, hogy milyen volt!

Jellemzők és árképzés

A Windscribe egy ingyenes ajánlatot kínál, és bár ez nem rossz a VPN-hez képest, ez még mindig meglehetősen korlátozott a prémium lehetőségekhez képest. Mindössze 11 ország szerveréhez fér hozzá, és 10 GB sávszélességet kap havonta játszani. Nincs OpenVPN konfiguráció, ám védelmet kap az IP-cím szivárgásoktól és a hirdetések blokkolásától. A P2P megengedett, bár ez nem feltétlenül nagyon hasznos havi 10 GB sávszélesség mellett.

EZEN ELLENŐRizheti a legfrissebb ablaktáblákat

Windscribe árazási táblázat.

Az ingyenes verziótól eltekintve egyetlen fizetett csomag áll rendelkezésre, amelyért számlázhat havonta vagy évente. A havi opció havi 9 dollárba kerül, de az éves tervhez a meredek 55% -os kedvezmény, ami havonta 4.08 dollárt tesz lehetővé. Ezek a havi és éves tervek meglehetősen átlagos árai. Sok szolgáltató azonban egy lépéssel tovább megy, és még nagyobb engedményeket hirdetett a két vagy három éves tervekre, de a Windscribe hasonló ajánlatát nem látjuk.

Ha fizet, akkor rengeteg elfogadható fizetési lehetőséget talál, beleértve a Bitpay, PayPal, PaymentWall és a legfontosabb hitelkártyákat.. A bitcoinnal történő fizetés képességét a magánélettudatos felhasználók örömmel fogadják. Ha kíváncsi egy ingyenes próbaverzióra, akkor egy háromnapos pénz-visszafizetési garancia érvényes. Ez az egyik legkeményebb, amit látunk, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy sok szolgáltató 14 napos és akár 30 napos garanciákat kínál.

Az egyik dolog, amely segít ellensúlyozni ezt a tényt, hogy egy fiók lehetővé teszi korlátlan számú eszközhöz csatlakozhat. Ez ritka, mivel a legtöbb szolgáltató számlánként két-hat számot határoz meg. Láttuk, hogy más új szolgáltatók korlátlan számú kapcsolatot kínálnak, tehát ez egy taktika lehet a korai követés megszerzéséhez. Nem lennünk meglepve, ha egy sapka lép életbe az úton.

A Windscribe alkalmazások elérhetőek Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekre, a VPN pedig Linux és bizonyos útválasztók számára konfigurálható. Vannak böngészőbővítmények a Chrome, a Firefox és az Opera számára, de ezek olyan HTTPS-proxyk, amelyek nem nyújtanak ugyanolyan biztonságot, mint a VPN.

A regisztrációt követően hozzáférhet a szerverhálózat 60 ország 110 helyszínén. A fizetett terv korlátlan sávszélességet biztosít és lehetővé teszi a P2P-t, így a torrenting nem jelent problémát.

A Windscribe versenyképes a biztonsági fronton 256 bites AES titkosítással és tökéletes előremeneti titoktartással. Büszkélkedhet egy tűzfallal is, amely védelmet nyújt bármilyen szivárgás ellen, beleértve a DNS-t és az IPv6-t is. A tűzfalak állítólag jobb alternatívát kínálnak a gyilkos kapcsolóra, tehát nem tartozik a gyilkos kapcsoló. Számos protokoll áll rendelkezésre, köztük az OpenVPN, az IKEv2 és a SOCKS, valamint a Stealth (az OpenVPN-en futó TCP verziója).

A böngészőbővítmények a VPN-sel kombinálva használhatók, és további adatvédelmi lehetőségeket kínálnak, beleértve a hirdetés-blokkolást és az „antiszociális” beállításokat..

Beállítás és interfész

Miután beállította a Windscribe fiókot, az alkalmazások letöltése és telepítése nagyon egyszerű. A Windscribe alkalmazásokat „minimalista ügyfeleknek” írja le, ami örvendetes hír lehet azoknak a kezdőknek, akik nem sok csengő és síp rajongója. A felülvizsgálathoz kipróbáltuk a Windows és az iOS alkalmazásokat.

Desktop

Amikor bejelentkezik az asztali kliensbe, látni fogja, hogy a Windscribe alkalmazás valóban nagyon kompakt. A főképernyőn megjelenik az Ön aktuális IP-je, függetlenül attól, hogy a VPN csatlakozik-e vagy sem, és hogy a tűzfal be van-e kapcsolva. Ez utóbbi a Windscribe verziója a kill kapcsolóról, amely megszakítja az internet-kapcsolatot, ha a VPN-kapcsolat elveszik. Könnyen be- és kikapcsolhatja ezt a főképernyőt, amely egy ügyes szolgáltatás, amelyet általában más VPN-ügyfelek általában nem támogatnak.

Winsdscribe fő képernyő és szerver lista.

A hely legördülő menüre kattintva megnyílik az alkalmazás alatti szerverlista. Kiválaszthat egy szervert az ország alapján, és automatikusan csatlakozhat az adott helyhez tartozó optimális szerverhez. Ha konkrétabbnak szeretne lenni, akkor kattintson az országnév jobb oldalán található nyílra, és a városok alapján tekintheti meg a kiszolgálókat, mindegyik kiszolgálónak saját szellemes nevével kell rendelkeznie..

Miután csatlakozik a hálózathoz, az egész alkalmazás színe szürkeről világoskékre változik. Ez azt jelenti, hogy mindig könnyű megmondani, hogy mikor sikerült a kapcsolat, vagy ha megszakadt a kapcsolat.

Írja le a csatlakoztatott képernyőt és a menüt.

A beállítások menü eléréséhez kattintson a bal felső sarokban lévő menüikonra, és válassza a lehetőséget preferenciák. Ezután öt lap közül választhat.

Szélírás Általános fül.

Ban,-ben Tábornok képernyőn láthatja az egyszerű indítási beállításokat és a nyelvek megváltoztatásának lehetőségét (több tucat elérhető).

Szélírási kapcsolat fül.

Végül a Kapcsolat lapon módosíthatja a tűzfal beállításait és megváltoztathatja a protokollt. Van egy hely, ahol manuális IP címet is beírhat. Ezt a Windscribe-től lehet kérni, ha API-csatlakozási hibát észlel. Ez akkor fordulhat elő, ha a DNS-kéréseket blokkolja, például az ország vagy az üzleti tűzfalak.

Windscribe Proxy fül.

A következő lap, címkével Meghatalmazott, itt konfigurálja a LAN proxy-t, ha szükséges.

Windscribe Share fül.

Akkor megvan a Részvény lapon, ahol konfigurálhatja saját wifi hotspotját, vagy létrehozhat saját proxy szervert.

Windscribe Debug fül.

Végül a Debug lapon lehetősége van naplók küldésére vagy megtekintésére, valamint az IPv6 letiltására.

Mobil

A mobil alkalmazás karcsú és jól megtervezett, bár nagyon korlátozott. A főképernyő hasonló megjelenésű, mint az asztali verzió, a bekapcsológomb és a kiszolgáló helyének legördülő menüjével. A csatlakoztatás után az interfész világossá válik.

Windscribe mobil alkalmazás főképernyő csatlakoztatva és leválasztva.

Kattintson a menüikonra és válassza a lehetőséget preferenciák elviszi a beállításaihoz.

Szélírási menü és a Beállítások képernyő.

Ezt valóban „Preferencia” címkével kell ellátni, mivel itt csak egy lehetőség van, és manuális API IP-címet kell hozzáadni. Az alkalmazás valószínűleg rendben lesz kezdőknek, de a haladó felhasználóknak hiányozhatnak további lehetőségek.

Szerverek és teljesítmény

Noha a vállalat nem teszi közzé szerverszámát, tudjuk, hogy 60 ország 110 telephelyén van szervere. Számos helyszín az Egyesült Államokban található, ami nagyszerű azok számára, akik fel akarják oldani az amerikai streaming szolgáltatások feloldását. A kiszolgálók közötti váltáshoz nem szükséges először elválasztani, így ezt egyetlen kattintással megteheti.

Kiválaszthatja szerverét az ország vagy az adott város alapján. Minden szerver alkalmas P2P fájlmegosztásra, kivéve, ha másképp vannak megjelölve (P2P ikon átváltással).

Teszteltünk néhány Windscribe-kiszolgálót böngészéshez, streaminghez, online játékok lejátszásához és fájlok letöltéséhez. Összességében a tapasztalat nagyszerű volt. A kiszolgálókkal való kapcsolat és a váltás gyors és fájdalommentes volt, és nem tapasztaltunk megszakadt kapcsolatot. Online játékokat játszottunk probléma nélkül, és 1080p-et továbbítottunk különféle szerverekön pufferolás nélkül.

Szélírja a sebességteszt teljesítményét

A sebességteszt futtatásakor a lehető leg empirikusabbá válunk. Kanadában tesztkiszolgálót használunk, és csatlakozunk az egyes szolgáltatók szerveréhez az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Hongkongban, Ausztráliában és Németországban. Mindegyik helyre egy tesztfájlt (50 MB) tölt le az Egyesült Államok szerveréről, napi négyszer, hat órás időközönként. Megjegyezzük az egyes tesztek átlagos letöltési sebességét, és megjelenítjük az összesített adatokat.

Ban,-ben Egyszerű Az alábbi táblázat fülén látható, hogy a Windscribe miként hasonlít más VPN-szolgáltatásokhoz, amelyeket pusztán a medián letöltési sebesség alapján teszteltünk. Mint láthatja, a Windscribe jól teljesít, ha a csomag közepe körül sebességgel jár.

& amp; amp; amp; amp; amp; lt; a href = '#'& amp; amp; amp; amp; amp; gt;& amp; amp; amp; amp; amp; lt; img alt = '' src = 'https:& amp; amp; amp; amp; amp; amp; # 47;& amp; amp; amp; amp; amp; amp; # 47; public.tableau.com& amp; amp; amp; amp; amp; amp; # 47; statikus& amp; amp; amp; amp; amp; amp; # 47; képek& amp; amp; amp; amp; amp; amp; # 47; VP& amp; amp; amp; amp; amp; amp; # 47; VPNSpeedTestResults& amp; amp; amp; amp; amp; amp; # 47; Simple& amp; amp; amp; amp; amp; amp; # 47; 1_rss.png 'style =' border: nincs '/& amp; amp; amp; amp; amp; gt;& amp; amp; amp; amp; amp; lt; / a& amp; amp; amp; amp; amp; gt;

var divElement = document.getElementById ('viz1525284276716'); var vizElement = divElement.getElementsByTagName ('objektum') [0]; vizElement.style.width = '100%'; vizElement.style.height = (divElement.offsetWidth * 0,75) + 'px'; var scriptElement = document.createElement ('script'); scriptElement.src = 'https://public.tableau.com/javascripts/api/viz_v1.js'; vizElement.parentNode.insertBefore (scriptElement, vizElement);

Eredményeink részletesebb változatát a Részletes fület. Itt látható, hogy a Windscribe eredményeinek szétterjedése sok versenytárshoz képest meglehetősen szűk. Ez egy meglehetősen megbízható sebességtartományt jelöl, és azt jelenti, hogy valószínűleg tudni fogja, milyen sebességre számíthat, ha egy ideig már használja a szolgáltatást..

Fontos megjegyezni, hogy ezek a tesztek nem véglegesek, és csak az általuk látott teljesítmény általános indikátoraként szolgálhatnak. Az internet rejlő volatilitása a véletlenszerűség jelentős tényezőjét növeli. Sőt, valószínűleg hosszabb várakozási időket fog látni lassú kapcsolattal, és talán kisebb vagy nagyobb eltérésekkel.

A Windscribe VPN feloldja a Netflix blokkolását?

A Windscribe büszke arra, hogy képes nyújtani hozzáférés a földrajzilag korlátozott tartalomhoz mint például a Netflix. Mivel a Netflix visszaszorítja a VPN-k használatát a földrajzilag zárolt műsorok és filmek megtekintéséhez, nehéz lehet olyan szolgáltatókat találni, amelyek megbízhatóan megkerülhetik a proxy hibát.

Kipróbáltuk a Windscribe képességét az USA Netflix elérésére. A kipróbált New York-i szerver hibát okozott, de amikor átváltunk egy Los Angeles-i szerverre, az zökkenőmentesen működött. Hasonlóképpen képesek voltunk egy londoni szervert is felhasználni a Netflix UK feloldására.

Annak ellenére, hogy a Netflix elérése ezzel a módszerrel nem volt sok baj, a Windscribe-nak van egy másik lehetősége. Az USA vagy az Egyesült Királyság Netflixéhez külön „Windflix” szerverekkel férhet hozzá. A kiszolgáló legördülő menüben válassza ki az egyiket WINDFLIX USA vagy WINDFLIX UK a listából, és jó vagy menni. Sikeresen feloldottuk az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság Netflix könyvtárainak feloldását ezeken a szervereken.

A Netflix mellett néhány más streaming szolgáltatást is kipróbáltunk vegyes eredményekkel. Egy londoni szerver feloldotta az ITV Hub és az All 4 alkalmazást, de a BBC iPlayer nem. A Windflix UK opció szintén nem biztosít hozzáférést a BBC iPlayerhez. Az Amazon Prime Video a brit tartalom számára egy szokásos brit szervern keresztül, az amerikai tartalomhoz pedig a Windflix USA opción keresztül érhető el.

A Windscribe VPN működik Kínában?

Mivel a Kína nagy tűzfala blokkolja a népszerű webhelyeket, köztük a Facebook-ot, a Google-t és a YouTube-ot, sok lakos és utazó VPN-hez fordul, hogy hozzáférjen erre a korlátozott tartalomra. Sajnos Kínában is sok VPN-t blokkolnak, és létezik egy csökkenő lista a továbbra is ott működő szolgáltatókról.

Szerencsére a felhasználók szerint a Windscribe subreddit, sokan sikeresek ezzel a szolgáltatással Kínában. Ne feledje, hogy a tényleges működésbe állítása nem feltétlenül egyértelmű. Ráadásul, még ha a VPN Kínában is működik, magát a webhelyet is blokkolhatjuk, ami alig jelenti azt, hogy nincs hozzáférése az általános támogatáshoz és a hibaelhárítási segítséghez. Tehát ha tervezi a szolgáltatás igénybevételét Kínában, akkor valószínűleg érdemes megismerkedni a beállításokkal és a lehetséges problémákkal utazás előtt.

Biztonság és magánélet

A Windscribe székhelye Kanadában van, az öt szem egyik országában. Ez azt jelenti, hogy más országok tömeges kormányzati felügyelet alá vonhatják azt. Szerencsére a Windscribe nem csak elrejti tevékenységét az internetszolgáltatójától és bárki mástól, aki szimatolhat, hanem szigorú nem naplózási politikát tart fenn. Ez a szolgáltató nem tart semmilyen forgalmi naplót, és a csatlakozási naplókat minimálisra kell csökkenteni. „Tároljuk az Ön számlájának egy hónap alatt elhasznált teljes sávszélességét, amelyet a regisztráció napján minden hónapban visszaállítunk.” A fiókhoz kapcsolódó utolsó tevékenység időbélyegzőjét tárolja az inaktív fiókok észlelése érdekében. Ez azonban egy fiókhoz kapcsolódik, és nem egy IP-címhez.

A Windscribe biztonsági funkciói összehasonlíthatók néhány, a múltban vizsgált vezető szolgáltatóéval. Használja 256 bites AES titkosítás SHA512 hitelesítéssel, 4.096 bites RSA kulcsokkal együtt, és tökéletes előremeneti titoktartással támogatva. A protokoll opciói az OpenVPN, IKEv2, SOCKS, UDP, TCP és Stealth. Ez utóbbi a TCP verziója, amely Kínában hasznos lehet.

A Windscribe szerint „minden VPN-kiszolgálón egy rekurzív DNS-szerver működik, ami azt jelenti, hogy az összes DNS-felbontást elvégzi az Ön számára.” Ez azt jelenti, hogy soha nem kell aggódnia a DNS-szivárgások miatt. Az IPv6 szivárgásvédelem szintén szerepel, és alapértelmezés szerint engedélyezve van. Ezt le lehet tiltani a preferenciák>Debug lap.

Ami a gyilkos kapcsolót illeti, a Windscribe azt állítja, hogy „tűzfala” jobb, mint a legtöbb VPN által kínált ösztönző kapcsoló. Azt állítja, hogy „blokkolja az összeköttetéseket az alagúton kívül, hogy biztosítson semmiféle szivárgás esélyét, ideértve, de nem korlátozva ezekre a DNS-szivárgásokat, IPv6-szivárgásokat, WebRTC-szivárgásokat stb.” A tűzfal alapértelmezés szerint engedélyezve van, de ez megváltoztatható a preferenciák>Kapcsolat fület. Ez is egyszerűen ki- és bekapcsolható a főképernyőn.

Még egy hozzáadott biztonsági szolgáltatás az, hogy létrehozhatunk egy „dupla ugrást” a VPN-kliens és a böngésző-kiterjesztés együttes használatával. Az ötlet az, hogy csatlakozzon két különböző helyre - egy a VPN-en keresztül, a másik pedig a böngésző-kiterjesztésen keresztül. Ez segíti az adatvédelmet és az anonimitást azáltal, hogy megakadályozza a korrelációs támadást a Windscribe szerver ellen. Bónuszként a böngészőbővítmények blokkolják a hirdetéseket és eltávolítják az összes nyomkövetőt, ideértve a közösségi kütyüket is.

Vevőszolgálat

Ha segítségre van szüksége a Windscribe beállításához vagy használatához, akkor néhány támogatási lehetőség közül választhat. Kattintson a Támogatás fülre a webhelyen, vagy kiválasztva Segíts! az alkalmazáson belül eljut a fő támogatási központba. Itt található a Önsegély szakasz beleértve Telepítési útmutatók, GYIK, és a Tudásbázis. Ami a GYIK szakaszokat illeti, azt találtuk, hogy a Windscribe nagyon alapos és előzetes, mivel sokan korlátozottak és / vagy homályosak.

Haladunk tovább Technikai támogatás, három lehetősége van: Subreddit, Beszélj Garry-val, és Jegy benyújtása. Beszélj Garry-val valójában az „élő csevegés” opció, amelyhez alternatív módon is hozzáférhet, ha rákattint a zöld beszéd buborék ikonra a weboldal bal alsó sarkában. Meglepő módon ez valójában egy automatizált bot, amely úgy tűnik, hogy előre megadott választ ad a kérdésben szereplő kulcsszavak alapján.

Előfordulhat, hogy ez néhány felhasználó számára rendben van, de alapvetően ugyanaz, mintha keresési funkció lenne a GYIK szakaszban vagy a tudásbázisban. Miután többször feltettük ugyanazt a kérdést, és kapott néhány eltérő zavaró választ, választhattunk, hogy „eszkalálódjunk az emberhez”. Ahelyett, hogy egy valódi csevegőpartnerre vittünk minket, arra utasította, hogy küldje el jegyet e-mailben. Az egyik jegykérdezésre hat órán belül válaszoltunk, de egy másik sokkal tovább tartott. Az Beszélj Garry-val Az opció kissé értelmetlennek tűnik, és csalódást okozhat egyes felhasználók számára. Remélhetőleg, amint ez a szolgáltató növekszik, értéket fog látni egy valódi élő csevegési lehetőség biztosításában.

Ítélet

A Windscribe nagyon szilárd ajánlatot kínál kezdőknek és tapasztalt VPN-felhasználóknak egyaránt. Csomagolja a keresett szolgáltatások többségét, beleértve az erős biztonságot, a webhelyek, például a Netflix feloldásának képességét, a gyors sebességet és a korlátlan sávszélességet. Akár streaming, torrent, akár biztonságosan szeretne böngészni, a Windscribe nagyjából fedezi.

A kiemelések között szerepel a korlátlan egyidejű kapcsolatok és a dedikált streaming szerverek a Netflix USA és Egyesült Királyság számára. A hátrányok közé tartozik a 24 órás élő ügyfélszolgálat és a korlátozott mobil alkalmazás hiánya.

Hasznos link: Windscribe ingyenes verzió

Látogasson el a Windscribe oldalra

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

Adblock
detector