ZenMate VPN pregled 2020

ZenMate je bio poznat po svojoj besplatnoj ponudi što mu je pomoglo da skupi znatnu korisničku bazu od preko 40 milijuna. Ovih dana nudi samo plaćenu verziju, ciljanu na korisnike koji su spremni platiti za luksuz brzih, pouzdanih veza i širokog izbora poslužitelja..

Prošli put kad sam testirao ovaj VPN, pokvarilo ga je nekoliko problema, uključujući upitnu politiku zapisanja, male brzine i DNS propuštanja.

To je reklo, ZenMate čini napore da poboljša svoju uslugu, pa me zanima koliko se toga promijenilo.

U ovom pregledu ZenMate 2020. godine otkrivam što sam naučio nakon stavljanja VPN-a kroz moj režim temeljitog testiranja. Reći ću vam sve što trebate znati da biste odlučili bi li ovo mogla biti prava VPN usluga za vas.

Prije nego što pregledam sve sočne detalje, evo kratkog pregleda kako je ZenMate uspio u nekim ključnim područjima.

Ključni podaci ZenMate-a

OPĆI RANK: # 10 od 42 VPNS

Ubrzati

Prosječna brzina *:

Podrška za video streaming:

streaming

Netflix:

Ostale usluge struje:

sigurnosti

Vrsta šifriranja:

Ubojiti prekidač:

Pravila prijavljivanja:

protokoli:

Vrijednost za novac

Najniži mjesečni trošak:

Povrat novca zagarantovan:

Web stranica

Ocjena: 7 / 10Pročitajte više
32 Mbps
4K UHD
Ocjena: 8 / 10Pročitajte više
Da
Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, ITV Hub, Svi 4
Ocjena: 7 / 10Pročitajte više
256-bitni AES sa savršenom tajnošću unaprijed
Da
Nejasno jesu li vođeni zapisi veze
OpenVPN, IKEV2 i L2TP
Ocjena: 8 / 10Pročitajte više
$ 1,64
30 dana
https://www.zenmate.com

* Prosječna brzina na više globalnih lokacija na temelju višestrukih testova brzine dnevno.

Kako se Zenmate uspoređuje s drugim popularnim VPN-ovima?

Evo kako Zenmate uspoređuje s dva najpopularnija i najbolje ocijenjena VPN-a, ExpressVPN i NordVPN. Ovdje možete vidjeti detaljniji prikaz ExpressVPN-a i NordVPN.

ZenmateExpressVPNNordVPN
Prosječna brzina * 32 Mbps 106 Mbps 17,9 Mbps
Vrsta šifriranja 256-bitni AES 256-bitni AES 256-bitni AES
Ubojiti prekidač Samo Windows samo radna površina isključujući Android
Omogućuje bujicu
Zapisi koji identificiraju zapisnike nejasan
Deblokira Netflix US
Deblokira Amazon Prime
Deblokira Hulu
Deblokira BBC iPlayer
Najniži mjesečni trošak $ 1,64 6,67 USD mjesečno 3,49 dolara mjesečno
Povrat novca zagarantovan 30 dana 30 dana 30 dana
Cjelokupna ocjena 4.5 4.5 4.5

* Prosječna brzina na više globalnih lokacija na temelju višestrukih testova brzine dnevno.

Da bih testirao ZenMate, posljednjih nekoliko mjeseci koristio sam VPN za svakodnevne aktivnosti. Upotrijebio sam ga za pregledavanje, strujanje i preuzimanje kako bih vidio kako se uspoređuje s drugim VPN-ovima. Pored toga, obavio sam dubinsko testiranje na različitim aspektima VPN-a, uključujući:

 • Preuzmite testove brzine
 • Mogućnost deblokiranja streaming web stranica poput Netflixa
 • Testovi na propuštanje (WebRTC, IPv6 i DNS)
 • Kompetentnost i ažurnost korisničke podrške
 • Temeljiti pregled pravila o privatnosti i uvjeta pružanja usluge

… I puno više!

Neke od glavnih tvrdnji ZenMatea su „brzina munje“ i „stroga politika bez trupaca“. Posebno sam želio saznati poboljšanja na oba fronta..

Ostala pitanja na koja sam željela odgovoriti uključuju:

 • Da li ZenMate zaobilazi ograničenja koja postavljaju Netflix, Amazon Prime Video i druge web stranice za streaming?
 • Da li usluga vrijedi cijenu?
 • Je li Zenmate siguran za upotrebu?
 • Je li sigurnost ZenMate-a jednaka ostalim pružateljima usluga?
 • Kako je korisničku podršku?

… Plus još tone o ovoj usluzi.

Testirao sam razne verzije softvera ZenMate uključujući mobilnu aplikaciju i klijent za radne površine. Na ovaj način stekao sam cjelovit prikaz performansi usluge za korisnika s više uređaja i sve što trebate znati kako biste donijeli odluku.

Pregled, pro i kontra dolje pružit će vam kratki uvid u mjesto gdje usluga sjaji i gdje nema.

Pregled ZenMate-a

ZenMate pruža veliku poslužiteljsku mrežu, snažnu sigurnost i solidnu mogućnost strujanja. Omogućuje bujicu, iako pomalo razočaravajuće brzine mogu oduzeti bujice. U politici privatnosti nedostaje jasnoća i nesiguran sam je li to VPN bez evidencije. ZenMate nije prikladan za korisnike u Kini.

Za i protiv ZenMate-a

Detaljnije ću se pozabaviti tim detaljima, ali evo nekoliko najvažnijih pozitivnih i negativnih značajki ZenMate VPN usluge:

Pros:

 • Deblokira Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video i još mnogo toga
 • Nudi 7-dnevnu besplatnu probnu i 30-dnevnu garanciju povrata novca
 • Koristi snažnu enkripciju i druge sigurnosne značajke
 • Omogućuje do pet istodobnih veza
 • Jeftin VPN
 • Omogućuje bujicu

Cons:

 • Ne obuhvaća toliko zemalja koliko većina najboljih rivala
 • Neke male brzine
 • Upitna politika privatnosti
 • Nema podršku za chat
 • Ne radi u Kini

Brzina: Koliko je brz ZenMate?

Pa kako kažete na ovu tvrdnju o brzinom munje? Budući da ZenMate nije zadnji put testirao brzinu na brzini, zadnji put sam ga testirao, zanimalo me je li se poboljšao.

Iako se rezultati ispitivanja brzine trebaju uzimati u zrnu soli, oni nam pružaju pristojnu metodu za usporedbu brzina različitih pružatelja usluga.

Mnoga prodajna mjesta koriste internetski ispitivač brzine s kućnom ili uredskom vezom za određivanje brzine raznih VPN-ova. Ovo nije loša metoda i ona je ona koju koristimo kada drugi nisu dostupni, ali je pogreška iz više razloga..

Da bismo dali preciznije rezultate, koristimo virtualni stroj za testiranje VPN brzine, gdje je to moguće. Ni ova metoda nije savršena, ali nudi pouzdanije rezultate.

Koristimo gigabitnu vezu u Sjevernoj Americi i mjerimo brzinu preuzimanja naših testnih VPN-ova. Testovi se provode pomoću tri različita ispitna poslužitelja, u SAD-u, Velikoj Britaniji i Hong Kongu. Ponavljamo testove u tri različita vremena tijekom dana, razmaknute najmanje četiri sata.

ZenMate test brzine pregleda.

Ispada da ZenMate nije baš ispunio svoje zahtjeve. Iako nije bio najsporiji VPN koji smo testirali, definitivno nije bio najbrži i „munja“ nije izraz koji bih ga koristio da bih ga opisao. Prosječna brzina preuzimanja bila je 32 Mbps na svim lokacijama i vremenima. Usporedite to s najbržim VPN-om koji smo testirali, a to je bio ExpressVPN s prosječnom brzinom preko 100 Mbps, a možete vidjeti da ima mjesta za napredak.

Najbolje brzine koje smo vidjeli bile su, očekivano, na američkim poslužiteljima, dok su veze s Hong Kongom bile vrlo spore. U skladu s tim, brzine za određenu lokaciju bile su prilično dosljedne, pa kada se nekoliko puta povežete s lokacijom, znat ćete što možete očekivati.

ZenMate VPN pregled 2020

Vrijedi napomenuti da je prosječna brzina ZenMate-a još uvijek dovoljno brza za streaming SD, HD i HD videozapisa uživo. To čak može biti u redu za 4K UHD.

Naše probne lokacije bile su u Europi, Aziji i Sjevernoj Americi. Ako nemate željenu lokaciju i jednostavno želite šifriranu vezu, onda se možete odlučiti za najbrži poslužitelj za svoju lokaciju. Da biste se povezali s najbržim poslužiteljem, odaberite Najbolje mjesto na poslužitelju s padajućeg popisa popisa poslužitelja aplikacije.

Popis najboljih poslužitelja ZenMate-a.

Pomoću različitih testnih poslužitelja igrao sam online igrice i pokušao strujati 1080p video. Na početku nekih videozapisa imao sam lošu kvalitetu, uglavnom kad sam spojen na američki poslužitelj. Međutim, nakon nekoliko minuta, kvaliteta bi se poboljšala i nakon toga ne bi bilo problema, uključujući zaostajanje ili pufer.

Prebacivanje između poslužitelja bilo je brzo, obično je trajalo samo nekoliko sekundi. Nisam imao problema s prekidom veze.

Imajte na umu da ovi testovi služe samo kao vrlo općeniti pokazatelj performansi VPN-a. Priroda interneta ustupa mjesto značajnoj razini slučajnosti. Pri korištenju ove VPN možete primijetiti vrlo različite rezultate, ovisno o čimbenicima kao što su vaša lokacija i brzina interneta.

Aplikacije: S kojim će uređajima ZenMate raditi?

ZenMate nudi izvorne aplikacije za većinu glavnih operativnih sustava, uključujući Windows, iOS, MacOS, Android i Fire TV.

Proširenja preglednika Zenmate dostupna su za Chrome, Firefox i Opera. Oni mogu biti korisni za pregledavanje i strujanje, ali imajte na umu da proširenja preglednika samo šifriraju promet koji prolazi kroz vaš web preglednik. Sve ostale aplikacije na vašem uređaju, primjerice, media playeri i torrenting aplikacije, ostat će izložene. Koristite izvorne aplikacije ako želite zaštitu izvan svog web preglednika.

Svaka aplikacija omogućuje pristup poslužiteljima u 37 zemalja. Mreža ukupno broji preko 1500 poslužitelja. Iako je ovo mreža pristojne veličine, nije velika koliko mnogi rivalski pružatelji usluga. Na primjer, NordVPN i CyberGhost brojevi poslužitelja prelaze 5.000, dok ExpressVPN nudi lokacije u 94 zemlje.

Aplikacije imaju čist, moderan dizajn i lako se kreću. Aplikacija za radnu površinu proširuje se preko cijelog zaslona što se meni osobno sviđa. Postoje samo dvije kartice postavki, Općenito i Veza, sa svim opcijama koje su vam potrebne u pogledu postavki podešavanja i sigurnosti.

Mobilna aplikacija je jednostavnija s osnovnim zaslonom veze i popisom poslužitelja. Postoji stranica s postavkama, ali nedostaje joj bilo što što vam omogućuje podešavanje VPN-a.

Mobilna aplikacija ZenMate.

ZenMate se može konfigurirati ručno za rad s Linuxom i odabirom usmjerivača. VPN usmjerivača će zaštititi sve uređaje koji su na njega spojeni i broji samo jednu vezu u ograničenju uređaja. ZenMate vam omogućuje povezivanje pet uređaja odjednom.

Streaming, Netflix i Kodi

Radi li ZenMate s Netflixom?

Da, ima!

Deblokiranje Netflix US-a i ZenMate-a bilo je nevjerojatno. Popis poslužitelja sadrži a Za streaming kartica koja vam prikazuje popis poslužitelja pogodnih za popularne streaming platforme. Samo odaberite opciju Netflix US i bit će vam dobro.

ZenMate pregled poslužitelja za strujanje.

To je za razliku od nekih drugih pružatelja usluga za koje trebate konzultirati web mjesto ili provjeriti s predstavnikom službe za korisnike da biste vidjeli na koji se poslužitelj možete povezati. Ovo nije loše, ali to je dodatni korak u procesu koji ZenMate uspije eliminirati.

Ako želite deblokirati Netflix kataloge iz drugih zemalja, možda ćete imati sreće. ZenMate navodi servere za Netflix Njemačka i Netflix Francuska i potvrdio sam da oboje rade. Međutim, za druge zemlje možda ćete trebati potražiti negdje drugdje. Nisam bio u mogućnosti otključati knjižnicu iz Velike Britanije ili bilo koju drugu koju sam pokušao.

Želite li koristiti ZenMate za streaming s web lokacija koje nisu Netflix? Imao sam sreće sa sljedećim platformama tijekom testiranja:

 • BBC iPlayer
 • Amazon Prime Video
 • Hulu
 • Sve 4
 • HBO sada

Kao što je već spomenuto, na početku nekih strujanja bilo je nekoliko poteškoća s kvalitetom, ali nedovoljno da bi me uklonilo koristeći ovaj VPN za redoviti streaming.

Ako ste korisnik Kodi-ja, ZenMate nije najbolja VPN opcija. To će raditi s Kodi-om ako koristite uređaj za koji ZenMate ima izvornu aplikaciju, na primjer, za vaše Windows računalo, TV Amazon Fire TV ili uređaj Android. No ako koristite Kodi na zasebnom sustavu poput Linuxa, ZenMate neće podržavati.

Dopušta li ZenMate bujice?

U prošlosti se ZenMate nije promovirao kao bujica VPN-a, pa me zanimalo je li se išta promijenilo na ovom frontu.

Doista, ovih je dana VPN vrlo pozicioniran kao napredak za bujice. Na primjer, web stranica ZenMate pruža detaljni vodič za deblokiranje mjesta za bujicu.

Savjeti za mučenje ZenMate-a.

Uz to, ovaj davatelj olakšava pronalaženje idealnog poslužitelja za bujice. Prilikom odabira poslužitelja odaberite Za bujice vidjeti popis. Postoji pristojan izbor lokacija poslužitelja, uključujući puno u Europi, jedna u Sjevernoj Americi (Kanada), jedna u Aziji (Japan) i jedna u Africi (Južna Afrika), tako da biste trebali biti u mogućnosti da pronađete mjesto koja je pomalo geografski blizu vas.

ZenMate pregledava torrenting servere.

Prije sam imao zabrinutost sa ZenMateom njegova upitna politika sječe. Detaljnije ću se pozabaviti u sljedećem odjeljku, ali tijekom ovog pregleda još uvijek nisam mogao dobiti dovoljno informacija da bih ih preporučio kao davatelja bez dnevnika. Također treba uzeti u obzir i faktor brzine. Slabe brzine koje smo primijetili vrlo su dobre za bujica.

Imajući na umu gore, postoje VPN-ovi koji su prikladniji za tu svrhu.

Sigurnost, privatnost i prijava

Problem koji sam imao sa ZenMate-om tijekom posljednjeg pregleda bila je njegova zbunjujuće izrađena politika privatnosti, uz mogućnost da je prikupljao korisničke IP adrese. Pitao sam se je li se nešto promijenilo na ovom frontu.

ZenMate ima sjedište u Njemačkoj, član saveza 14 Eyes. Uključenost u ovaj savez znači da vlade zemalja članica mogu nadzirati građane drugih zemalja, na primjer, Velike Britanije ili SAD-a, i razmjenjivati ​​informacije između svojih vlada.

Kad je riječ o VPN-ovima, to je stvarno samo problem ako VPN bilježi podatke koje ne biste željeli dijeliti s drugima, poput podataka o vašoj mrežnoj aktivnosti ili osobnih podataka (na primjer, vaše IP adrese).

Zapisivanje zapisa ima i mnoge druge implikacije; Dnevnike VPN-a mogu tražiti autori autorskih prava, lokalni i domaći organi za provedbu zakona i bilo tko drugi koji želi identificirati korisnika. Bilo koji zapisnik koji se pohranjuje također prijeti opasnosti od kršenja podataka.

ZenMate i dalje otežava utvrđivanje drži li zapisnike. Čini se da se njegova politika privatnosti usredotočuje na podatke prikupljene prilikom korištenja web stranice, što ne predstavlja veliku zabrinutost. Spominje korištenje VPN aplikacija, ali jedva.

Evo relevantnog isječka iz pravila:

„Pored toga, u sklopu naših mjera otkrivanja prijevara, prikupljat ćemo podatke koji se odnose na (i) na podatke o upotrebi web mjesta, poput IP adrese (snimljene i pohranjene u anonimnom obliku), približne lokacije (samo za zemlju) i (ii) podataka o transakcijama , kupljeni artikli, plaćena cijena, način naplate, djelomični podaci o kreditnoj kartici, zahtjevi za storniranje, otkazane narudžbe. Gore navedeni osobni podaci ni u jednom trenutku nisu povezani s bilo kojom vrstom aktivnosti koju je korisnik izvršio unutar ZenMate VPN tunela, a koja se uopće NE bilježi, ne bilježi ili ne pohranjuje. "

Politika prijavljivanja ZenMate-a.

Ovdje je formulacija zbunjujuća. Iz posljednje rečenice možemo biti sigurni da se ne održavaju evidencije o aktivnostima korisnika, što je definitivan plus. Međutim, još uvijek nije jasno da li se unutar VPN-a održavaju neki zapisi veze. Pokušao sam pitati korisničku podršku i dobio sam sljedeći odgovor:

"S obzirom na vašu zabrinutost, neosobni podaci, poput IP adrese koja je prikupljena, obično se koriste za ispravno ustupanje sadržaja naše web stranice i optimiziranje sadržaja naše web stranice i njezinog oglašavanja."

Ovo govori samo o prikupljanju IP adresa za posjetitelje web stranice; ona kaže „obično“ što je nejasno, a IP adrese naziva „neosobnim podacima.“ Gore navedeni odjeljak politike o privatnosti govori samo o osobnim podacima. Kao takav, odgovor na pitanje održavaju li se neki zapisi veze (na primjer, vremenske oznake) i jesu li vezani za IP adrese ostaje nejasan..

Ne kažem da sumnjam da ZenMate ovdje radi bilo što pogrešno, ali korisnici zaslužuju jasan odgovor o tome što, ako ih ima, prikupljaju informacije tijekom upotrebe VPN-a. U idealnom slučaju želim eksplicitni odgovor na to jesu li prikupljene IP adrese i vremenske oznake, jer bi se ova kombinacija podataka mogla koristiti za identifikaciju korisnika i mapiranje njihovih mrežnih aktivnosti. Ažurirat ću ovu recenziju kako saznajem više.

Pojedinosti šifriranja su sljedeće:

 • 256-bitna AES enkripcija
 • 2048-bitni RSA ključevi
 • SHA256 provjere autentičnosti
 • ECDHE savršena tajna naprijed (to osigurava da prethodne sesije ostanu sigurne čak i ako je ugrožen ključ za šifriranje)

Prekidač ubijen ugrađen je u sve ZenMate aplikacije. Prekida cijelu internetsku vezu ako VPN veza padne iz bilo kojeg razloga, osiguravajući da vaši podaci ne procure.

Prekidač ubijen omogućen je prema zadanim postavkama i ne možete ga isključiti. Nešto zbunjujuće, u Windows klijentu postoji opcija za prebacivanje prekidača kill postavke > Općenito. Ali ako to učinite, dobit ćete skočnu poruku koja vam govori da je ne možete deaktivirati.

Prekidač za ubijanje ZenMate.

DNS zaštita od curenja je ugrađena i može se uključiti i isključiti unutar Općenito kartica. Nismo primijetili nijedan problem prilikom testiranja na nepropusnost.

Rezultati ispitivanja ispitivanja ZenMate ispitivanja.

Zaštita od WebRTC-a nije uključena, iako nismo primijetili curenja u našem testiranju. Možda želite onemogućiti WebRTC u pregledniku da bude na sigurnoj strani.

ZenMate pregleda rezultate WebRTC testa.

ZenMate također ne nudi ugrađenu zaštitu od propuštanja IPv6, ali pruža vam mogućnost da automatski onemogućiti IPv6 veze. Obično preporučujem korisnicima da onemoguće IPv6 ako ste zabrinuti zbog propuštanja, ali ova zgodna značajka to brine za vas.

ZenMate DNS zaštita od propuštanja.

Kada je riječ o protokolima, imate nekoliko opcija: OpenVPN, IKEV2 i L2TP. Obično volim OpenVPN gdje je to moguće jer se to smatra zlatnim standardom u industriji. U skladu s tim, IKEv2 je brza i sigurna alternativa za mobilne uređaje.

ZenMate koristi svoje privatne DNS poslužitelje koji su plus iz perspektive privatnosti. Mnogi VPN-ovi koriste javne DNS poslužitelje, poput onih koje pokreće Google. U tim slučajevima Google (ili neka druga treća strana) može vidjeti DNS zahtjeve i koje se web stranice posjećuju.

Radi li ZenMate u Kini?

Blokovi koje je nametnula kineska vlada znače da je vrlo teško pronaći VPN koji funkcionira u Kini, a kamoli onaj koji pouzdano radi. U skladu s tim, postoji nekoliko VPN-a koji nastoje opsluživati ​​ogroman broj VPN-a tamo.

ZenMate, nažalost, nije jedan od njih.

Ne iznenađuje što za manji VPN Zenmate ne daje prioritet korisnicima u Kini. Iako su neki korisnici imali sreće u zemlji, mnogi nisu. Čak je i sam davatelj usluga upozorava korisnike da ne plaćaju pretplatu s iščekivanjem korištenja usluge u Kini.

Čak i ako možete preuzeti aplikaciju u tim zemljama, toplo vam preporučujemo da se ne prijavite za pretplatu. Ne odgovaramo za nedostatak usluge i ne odgovaramo za povrat sredstava. To se odnosi na Kinu, Iran i Saudijsku Arabiju.

ZenMate ne radi u Kini.

Isto vrijedi i za korisnike u Iranu i Saudijskoj Arabiji. Ako putujete u neku od ovih zemalja ili u Kinu, htjet ćete se odlučiti za VPN koji daje prioritet pružanju korisnicima širom svijeta pristup besplatnom webu. Pitao sam i za UAE, a rečeno mi je da VPN vjerojatno neće raditi ni tamo.

Je li korisnička usluga ZenMate-a korisna?

Jedno od pitanja koje sam imao sa ZenMateom u prošlosti je činjenica da on ne nudi bilo kakvu podršku uživo. Svaki dobavljač VPN-a koji nudi svoju podršku nudi podršku u live chat-u, tako da sam bio optimističan da će nova i poboljšana usluga uključivati ​​ovu značajku.

Bio sam razočaran.

ZenMate pruža prilično temeljitu podršku na svom web mjestu, koja pokriva postavljanje, korištenje usluge i rješavanje problema.

ZenMate pregled korisničke podrške.

Iskreno, podrška putem e-maila bila je prilično brza, s prosječnim vremenom odziva na moja osnovna pitanja oko sat vremena.

Odgovori ZenMate korisničke podrške.

Međutim, jednom kad sam počeo postavljati detaljnija pitanja, posebno o politici privatnosti, nisam mogao dobiti zadovoljavajući odgovor.

Imajte na umu da je sustav podrške e-poštom dodijeljen kompaniji Zendesk - nepovezanoj tvrtki trećih proizvođača - što nije idealno za više korisnika koji brinu o privatnosti.

Poslužitelji i lokacije

ZenMate je povećao broj poslužitelja i lokacija u posljednjih nekoliko godina, sa preko 1.000 poslužitelja u 30 zemalja na više od 1.500 u 37 zemalja. Sve su to fizički poslužitelji za razliku od virtualnih. ZenMate posjeduje sve svoje servere, što je neobično vidjeti - većina VPN-a ih iznajmljuje. Ovo je plus daje ZenMate potpunu kontrolu nad svojim poslužiteljima sa stanovišta sigurnosti i performansi.

Lokacije uključuju zemlje u Europi, Aziji, Pacifiku, Sjevernoj i Južnoj Americi i Africi. Najveća koncentracija poslužitelja je u Njemačkoj, Rumunjskoj, Velikoj Britaniji i SAD-u, s više od 200 poslužitelja u svakoj od tih zemalja.

Tri od tih zemalja (sve osim Rumunjske) imaju poslužitelje na više lokacija. Međutim, nije moguće odabrati svoj poslužitelj na temelju njegovog grada. Kao takav, sreća je ždrijeba koji ćete dobiti. Mogućnost odabira lokacije može vam biti korisna u nekim situacijama, na primjer, ako želite izbjeći prekide pokrivanja sportskih događaja ili želite odabrati najbliži poslužitelj.

Cijene ZenMate-a

Pitate se koliko će vam se ta usluga vratiti? Možda ćete biti ugodno iznenađeni.

Mjesečna stopa iznosi 9,99 USD, što je oko prosjeka u industriji. Odlučite se za jednogodišnji termin kako biste ostvarili veliki popust i plaćali 4,49 USD mjesečno. Iako ovaj posao teško vrijedi pogledati kad vidite trogodišnju ponudu od 1,64 dolara mjesečno.

cijene zenmata

Sve ponude dolaze uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

ZenMate nudi novim korisnicima sedmodnevno besplatno probno razdoblje. Iako se ovo može činiti besmislenim u slučaju duljeg jamstva povrata novca, za mnoge korisnike poželjno je besplatno probno razdoblje. Uz besplatnu probnu verziju, ne morate ništa platiti unaprijed, a u slučaju ZenMate-a ne morate predati nikakve podatke o plaćanju (na radnoj površini). Na taj ćete način izbjeći gnjavažu pokušaja povrata novca ili otkazivanja automatskog plaćanja ako ne mislite da je usluga dobro uklonjena nakon završetka suđenja..

Opcije plaćanja uključuju PayPal i kreditnu karticu, ali bez kripto valuta.

ZenMate kodovi kupona

Zenmate CouponSlash 83% popusta ZenMate VPN! DOBITE DEALCoupon se primjenjuje automatski

Trebam li kupiti ZenMate?

Nakon temeljitog testiranja ove usluge, preporučio bih vam da je provedete?

Ne bih stavio ovaj VPN na vrh popisa u cjelini, ali to smatram dobrim za neke korisnike. Brzina je bila u redu za strujanje i ZenMate deblokira obilje web lokacija s ograničenom geološkom dozvolom, pa mi se sviđa kao strujni VPN. To je sigurna usluga, tako da je prikladna za opće pregledavanje.

Iako ZenMate dopušta dijeljenje datoteka P2P i nema ograničenja podataka ili propusnosti, savjetujem brži VPN ako planirate redovito koristiti torrent. Korisnici u Kini morat će potražiti i drugdje.

Jeste li početnik korisnik? Ako je to slučaj, možda ćete propustiti aktivnu chat vezu za trenutnu pomoć u postavljanju i rješavanju problema.

Zenmate alternative

ZenMate je donekle poboljšao svoju uslugu od posljednjeg puta kad sam je testirao, uključujući proširenje mreže poslužitelja i prolazak testova propuštanja. U skladu s tim, predstoji joj dug put prije nego što će se to uzeti u obzir s nekim od vladajućih vladara. Glavna područja koja se mogu poboljšati su brzina i korisnička podrška. Jasna politika privatnosti bio bi još jedan veliki plus.

Brzina je velika za većinu korisnika jer utječe na gotovo sve što radite na mreži, uključujući općenito pregledavanje, HD streaming, a posebno preuzimanje. najbrži VPN koji smo testirali zasad je ExpressVPN.

ExpressVPN je vrlo siguran i izvrstan u deblokiranju streaming platforma. Kompatibilan je s većinom uređaja i čak pouzdano radi u Kini. Uz to, korisnička podrška nije nikakva, što je izvrsno za početnike i napredne korisnike.

Ako imate previše proračun, CyberGhost je sjajna alternativa. Poznat je po svojim sposobnostima deblokiranja i strogim pravilima bez zapisivanja. CyberGhost štiti vaš internetski promet snažnim sigurnosnim značajkama i nudi izvrsnu podršku.

Posjetite Zenmate

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 − = 59

Adblock
detector