Преглед на IdentityForce 2020

Ако вашата лична информация е изтекла в нарушение на данните или сте жертва на измама, защитата от кражба на лична карта може да ви предпази от негативните последици. IdentityForce е една от няколкото такива услуги, затова го тествах сам, за да видя как се изправя срещу конкуренцията.

За този преглед на IdentityForce исках да разбера следното:

 • Дали IdentityForce струва цената?
 • Как ме защитава IdentityForce?
 • Лесна ли е настройка и използване на IdentityForce?
 • Има ли IdentityForce добра поддръжка на клиенти?
 • Какво покрива застраховката за членство?

IdentityForce не е в горната част на списъка с най-известните агенции за защита на кражби на самоличност, но със сигурност има котлети, които да се конкурират, що се отнася до характеристиките и защитата. Компанията съществува повече от три десетилетия, макар и не точно в сегашната си форма и изглежда, че е придобила реална представа какво искат клиентите през това време.

СЪОБРАЖЕНИЕ НА СДЕЛКА: Identity Force предлага безплатна пробна версия тук. Това включва и отстъпка от месечната цена, ако решите да продължите.

Колко струва IdentityForce? Кой план трябва да получите?

ценообразуване на силаПлановете се предлагат на две нива: UltraSecure и UltraSecure + Credit.

 • UltraSecure струва $ 17,95 на месец или $ 179,50 годишно
 • UltraSecure + Credit струва $ 23,95 на месец или $ 239,50 на година.

Тези цени са в по-висока степен в сравнение с конкурентните услуги, които често таксуват около 10 долара на месец на базовия ред. UltraSecure + Credit, както подсказва името, включва кредитни отчети от трите национални кредитни бюра. Само по себе си тези отчети поотделно струват около 10 или 12 долара, въпреки че можете да получавате по един от всяко главно бюро безплатно. Identity Force следи кредита ви ежедневно, проследява резултата си месечно и се предлага със симулатор на кредитен рейтинг.

табло за управление на сила

Освен кредитната информация, двете нива са идентични. Получавате всички типични защити:

 • Силата за идентичност ще следи черния пазар за вашата лична информация, за да видите дали тя се купува или продава или търгува някъде.
 • Сигнали за активност да ви уведомите, когато някой прави измамни покупки с вашите кредитни и банкови карти, и можете да задавате сигнали, когато такса, теглене или превод надвишава определена сума.
 • В случай на кражба на самоличност, експерти по реставрация ще ви помогне с документи и друга бюрокрация за анулиране и замяна на карти.
 • Ти получаваш 1 милион долара застраховка да компенсира всички щети в резултат на кражба на самоличност, която е равна на курса.

От последния път, когато прегледах IdentityForce, компанията добави семейни и бизнес планове. Цените за тях обаче не са посочени, така че трябва да попитате за оферта.

Когато се опитах да се регистрирам, онлайн формулярът отхвърли моите разплащателни карти и нямаше да премина. Трябваше да се регистрирам по телефона и представителят ми уведоми, че уебсайтът се среща с този проблем по време на „и приток на поръчки“.

Застраховка IdentityForce: какво се покрива?

Застрахователният план на IdenityForce за 1 милион долара покрива някои разходи за джобни и загубени заплати, ако личността ви бъде открадната. Ще ви бъдат възстановени разходи, свързани с възстановяване на самоличността ви, като поръчка на кредитни доклади, медицински записи, такси за подаване на заявления, телефонни разговори на дълги разстояния и пощенски разходи. Той също така включва:

 • 1500 долара на седмица загубени заплати, до пет седмици
 • 1000 долара за правна консултация
 • 2000 долара пътни разходи
 • 2000 долара разходи за възрастни и деца
 • 1000 долара разходи за счетоводител

Значително отсъстващ от този списък са парите, които всъщност са откраднати от вас. Ако престъпник успее действително да открадне пари от вас, тези щети не се покриват от застрахователната полица на IdentityForce. Заслужава да се спомене, че някои съперници предлагат възстановяване на откраднати средства.

Няма приспадане за подаване на иск.

Мониторинг, сигнали и доклади

Както при всяка услуга за защита от кражба на личен номер, аз мога сам да проследя много от мониторите на информацията, които идентифицират, като неразрешени транзакции. Но компилирането на всичко на едно място е удобно и има няколко неща, които не бих могъл да направя сам, като мониторинг на черния пазар.

id сила на таблото за управление 2

Това, което Identity Force прави много добре, е да следи голямо разнообразие от информация, без да пренебрегва нищо:

 • Номер на социална осигуровка
 • Номер на шофьорската книжка
 • Медицински придобивки и сметки
 • Кредити за плащане
 • Съдебни записи
 • Записи за сексуални нарушители
 • Промени в адреса
 • Телефонни номера
 • Кредитни карти
 • банкови акаунти
 • Акаунти в социалните медии
 • Кредитен рейтинг
 • Номер на паспорт
 • Имейл адрес

id контролирани акаунти

Мога да обвържа както моята банкова, така и кредитна карта към услугата, както и онлайн акаунти, свързани с тези карти. Например въвеждам номера на кредитната си карта, така че да може да бъде наблюдаван, но също така свързах моя онлайн Chase акаунт. Това изглежда малко излишно, но по същество поставя всички тези известия, които обикновено получавам от Chase, на едно място с всичките ми други акаунти.

история на транзакционната сила

Обърнете внимание, че трябваше да разреша на Chrome да пуска „опасни скриптове“, за да добавя акаунти за наблюдение на транзакции. След като дадете разрешение на уебсайта да стартира тези скриптове, Chrome маркира връзката на сайта като опасна. Identity Force зарежда формуляри за вход на трети страни за банкови и кредитни карти в таблото си за управление, което може да доведе до уязвимост на сигурността. Най-малкото е смущаващо, макар че Microsoft Edge не отчете същия въпрос.

самоличност хром не е защитен

Друг недостатък е, че той разпознава само известни банки, така че малкият кредитен съюз, с който банката не може да бъде свързан. Все пак успях да въведа номера на акаунта и маршрутизацията, за да може да се следи за злоупотреба.

id сила за предупреждение за наблюдение на имейл

Сигнали се изпращат по имейл и по желание мога да настроя SMS известия. Архивът на всички тези сигнали също се появява в асоциирания раздел на уебсайта.

Уебсайтът също има непрекъснат блог за последните нарушения на данните, които могат или не могат да изложат вашите данни.

Когато последно прегледахме IdentityForce, Изтрийте сега отчет сканирани за лични данни на обществени уебсайтове и ви позволи да изтриете или да се откажете от споделянето на тази информация. Изглежда, че тази функция е вече не се предлага към този преглед.

Мониторинг на социалните медии

id force социална информация

IdentityForce може да следи Facebook, Twitter, Instagram и Youtube за „неподходяща активност и публикации, които биха могли да бъдат възприети като насилствени, използват нецензурни думи или могат да бъдат категоризирани като кибер тормоз или дискриминация.“ Не намирам това за особено полезно, но може е полезно, ако имате деца, които искате да наблюдавате в социалните медии.

Инструменти за защита на компютър за идентичност

id сила инструменти за защита на компютъра

Всеки акаунт се предлага с безплатен софтуер за защита от кражба на самоличност, създаден от SentryBay, разработчик на антивирусен софтуер. На разположение само за Windows, тя ви предпазва от отваряне на фишинг страници онлайн, спира зловредния софтуер да прави скрийншоти и не позволява keylogging - вид вирус, който записва каквото и да въведете и го изпраща на хакера. Това не е пълна антивирусна програма и се справя само с тези три заплахи, така че не изхвърляйте съществуващия си антивирус. Той е предназначен да бъде добавка, а не заместване.

Настройка и интерфейс

настройка на акаунта за принудителна сила
Identity Force има най-чистите и интуитивно проектирани интерфейси на всяка услуга за защита от кражба на самоличност, която прегледахме все още. Започнах с въвеждането на идентификационни номера като моя SSN, шофьорска книжка и паспорт. След това преминах към банкови сметки, кредитни карти, социални медии и други.

Настройката е безболезнен процес, но очевидно изисква да имате много информация под ръка, като маршрутизиране на номера и телефонни номера. Винаги можете да въведете тази информация по-късно.

id сила 2fa

Силно препоръчвам на всеки, който използва Identity Force, да настрои двуфакторна автентификация (2FA). Това изисква да въведем ПИН номер, изпратен или на вашия телефон или имейл адрес, когато влизате от ново устройство. Това може да е болка, но ще защити акаунта ми доста дълго, ако хакер успее да ми открадне паролата.

Мобилно приложение IdentityForce

id сила android

Мобилно приложение IdentityForce е достъпно за Android и iOS. Това ще ви позволи да наблюдавате сигнали, транзакции и кредитен рейтинг в движение. Не мога обаче да добавя или променя информация през приложението. Вместо това трябва да настроя всичко на уебсайта.

Обслужване на клиенти

Поддръжката идва под формата на телефон и имейл. Ако имате общи въпроси относно продукта, трябва да се обадите в делничните дни в работно време. За членове, експертите по възстановяване на лични документи са на разположение 24/7.

Срещнах някои проблеми с регистрацията и се свързах с обслужването на клиенти по имейл, за да го реша. Насочиха ме към телефонна поддръжка, която успя да разреши проблема ми без никакви хълцания. Поради чувствителния характер на защитата от кражба на ID, повечето заявки за обслужване на клиенти вероятно ще трябва да се обработват по телефона, тъй като имейлът не е достатъчно сигурен.

id калкулатор за сравняване на кредитна карта

Уебсайтът включва също често задавани въпроси, речник на термините и общи съвети и препоръчва инструменти за защита. На разположение са и няколко калкулатора за сравнение на заем, сравнение на кредитни карти, автоматичен лизинг срещу покупка, ипотечна консолидация и други. Те са удобни, но всъщност не са част от предлаганата защита на сърцевината.

Услугата е без спам, без реклами или продажби. Получих повече сигнали от Identity Force, отколкото която и да е друга тествана досега услуга, но те никога не изглеждаха страхливи или по друг начин неподходящи..

присъда

Identity Force е малко по-скъпата страна, но предлага много изчерпателна защита с добре проектиран интерфейс. Това не оставя клиентите да искат, като крият печалби с добавена стойност на първокласни премиумни нива, с изключение на кредитните отчети. Отдолу, застрахователната полица не компенсира откраднатите средства и срещнах няколко проблема със уебсайта и таблото за управление.

Разкриване: Comparitech се поддържа от четец. Понякога печелим комисионна, когато купувате продукти чрез връзки на тази страница. Прочетете повече.Посетете Сила за идентичност

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 46 = 52

Adblock
detector