Преглед на личната охрана 2023 г.

Ако сте били жертва на измама или личната ви информация е изтекла в нарушение на данните, защитата от кражба на лична карта е разумна инвестиция. Identity Guard е една от многото компании, предлагащи такава услуга, така че тествах себе си, за да видя как тя се изправя срещу конкуренцията.

За този преглед на Identity Guard исках да разбера:

 • Заслужава ли личността охрана?
 • Как Identity Guard помага да ме защити?
 • Лесна ли е настройка и използване на ID Guard?
 • Има ли ID Guard добра поддръжка на клиенти?
 • Какво покрива застраховката за членство?

Компанията майка на Identity Guard стартира през 1996 г. като компания за мониторинг на кредити. По-късно тя се разшири до повече продукти, включително антивирусна и услуга за защита от кражба на идентичност на подпис. Стартирана през 2013 г., Identity Guard е една от най-добре преглежданите услуги на пазара. Поставям го през крачките си в този преглед, за да видя дали наистина държи на свръх.

Спестете 33% Ако обмисляте да се регистрирате с Identity Guard, понастоящем тук спестявате 33%. Тя се таксува като оферта с ограничено време, въпреки че не е ясно кога изтича сделката.

Колко струва Identity Guard? Какъв план трябва да получите?

ценообразуване

Лична охрана предлага както индивидуално, така и семейно членство, всяко с три нива, за общо шест уникални плана:

 • Индивидуален (един възрастен)
  • Стойност: $ 8,99 на месец
  • Общо: $ 19,99 на месец
  • Премиер: $ 24.99 на месец
 • Семейство (всички възрастни и деца в едно домакинство)
  • Стойност: $ 14,99 на месец
  • Общо: $ 29,99 на месец
  • Премиер: $ 34,99 на месец

Всички планове включват следното:

 • 1 милион долара застрахователна полица *
 • Специализиран ръководител на случаи
 • Мониторинг на самоличността и акаунта
 • Сигнали за високорискови транзакции
 • Достъп до мобилното приложение
 • Разширение за уеб браузър за безопасно сърфиране

Най- Обща сума ниво добавя безплатен кредитен рейтинг * наблюдение и някои други сигнали, включително банкови сметки и искания за откриване на чекови или спестовни сметки с вашата информация. За да бъда честен, мисля, че тези неща трябва да са част от всяка услуга за защита от кражба на лична карта, така че е жалко, че те плащат премия за това.

СЪОБРАЖЕНИЕ НА ЧИТАТИ: Регистрирайте се за Общата сделка и заплатете само $ 19,99 / месец

кредитен рейтинг на id

Най- премиер планирайте купчини на повече екстри, включително пълна трибюро кредитен отчет и a доклад за социална проницателност който анализира вашите настройки за поверителност в популярни социални медии.

Тествах плана на Premier за този преглед, но Аз лично отивам с плана Total. Той е снабден с всички необходими предпазни мерки и можете просто да получите кредитния си отчет безплатно на друго място (всички граждани на САЩ имат право на един безплатен кредитен отчет годишно от всяка от трите национални агенции за отчитане на кредити). Според мен докладът за социална проницателност не си струва разликата в цената за даден човек, но може да е полезен, ако имате деца, които са активни в социалните медии.

  Как да подадете сигнал за измама

Застраховка за членство: какво покрива Identity Guard, ако моята лична карта бъде открадната?

Всеки план за охрана на ID идва с 1 милион долара за възстановяване на застраховки и откраднати средства.

Какво всъщност означава това?

В допълнение към парите, които всъщност са откраднати от вас, застраховката покрива юридически и административни такси, възникнали при възстановяване на самоличността ви, подлежащи на предварително одобрение. Могат да бъдат одобрени и частни такси за следователи.

Можете да подадете заявление за загубени заплати, пътни разходи, грижи за възрастни хора, съпружески грижи и грижи за деца, въпреки че те са ограничени до много по-ниска граница. Мога да поискам само до 10 000 долара пропуснати заплати или 1000 долара пътни разходи.

Няма приспадане за подаване на иск.

Мониторинг, сигнали и доклади

табло за охрана на id

Identity Guard следи голямо разнообразие от акаунти и информация и от своя страна ме предупреждава, когато разпознава всякакви подозрителни промени. Мога да преглеждам редовни отчети за определена дейност, които могат да показват измама чрез онлайн таблото за управление.

Мога да наблюдавам повечето неща, които ID Guard прави сам, но наистина е удобно да накарам ID Guard да го прави вместо мен. Те включват неоторизирани транзакции по моята кредитна карта и банкова сметка. Identity Guard ми позволява да регистрирам неограничен брой кредитни карти и множество банкови сметки за наблюдение.

въпроси на заплахата за охрана

Други неща не са толкова прости, за да проследявам сама и тук наистина свети истинската стойност на мониторинга на ID Guard. Например, аз не проверявам редовно информация като:

 • Номер на социална осигуровка
 • Идентификационен номер за здравно осигуряване
 • Инвестиционна сметка
 • Номер на шофьорската книжка
 • Номер на паспорт
 • Телефонен номер
 • Домашен адрес

Всеки път, когато информацията ми изскочи при някое от сканиранията, заявлението за кредит или в тъмната мрежа, ID Guard ще ме предупреди при откриване.

id оценка за управление на риска

Как става това? Наскоро Identity Guard си партнира с IBM Watson, за да включи изкуствения интелект в своята система за наблюдение. Уебсайтът заявява:

„Ние сме първата и единствена компания за мониторинг на кражбите на самоличност, използваща когнитивна изчислителна технология IBM® Watson ™ за справяне с проблемите с кражбите на самоличност. С IBM® Watson ™ ние обединяваме изкуствен интелект, машинно самообучение, взаимодействие между човек и компютър, обработка на естествен език и извличане на данни, за да решим сложни проблеми за наблюдение на кражбите на идентичност, характеризиращи се с несигурност и неяснота. Ние наблюдаваме повече данни и събираме повече информация за заплахите от всякога, за да осигурим по-добра сигурност на членовете си. “

  Каква е нигерийската измама (419 измама) с примери

Identity Guard следи „високорискови транзакции“, включително поглъщания на акаунти, преводи по банков път, възстановяване на данъци, заявки за плащане в деня на плащане, приложения за комунални услуги и приложения за мобилни услуги. Въпреки че всички планове покриват тези високорискови транзакции, планът за стойност изключва по-специално поемането на банкови сметки. Не съм сигурен защо това не е включено като високорискова транзакция и ми се струва, че всяка услуга за защита от кражба на лична карта трябва да следи банковата ви сметка, така че съм разочарован, като виждам, че абонатите на план за стойност са изключени.

сигнали за охрана на id

Сигналите ме молят да проверя активността всеки път, когато информацията се актуализира в моя регистриран акаунт – например пароли и адреси, или когато някой се опита да отвори нови акаунти или абонаменти под мое име. Повечето компании и банки с кредитни карти ви позволяват да задавате безплатни сигнали за дейностите в своите сметки, така че има по-малка стойност в това, въпреки че няма да проследят крадците, които отварят нови акаунти под вашето име.

Сигналите се изпращат по имейл и се показват на таблото за управление на уебсайта на Identity Guard. Можете също да получавате известия чрез мобилното приложение на iOS и Android.

Поверителност на социалните медии

Докладът на Social Insight е достъпен само за потребителите на Premier, които свързват акаунта си във Facebook. Въпреки това ID Guard всъщност не следи тези акаунти; той просто разглежда настройките и ви казва кои да промените. Според мен това не си струва допълнителните разходи, освен ако нямате деца.

Интерфейс и настройка

регистрация на id

Настройването на вашия акаунт на Identity Guard е доста проста задача. Ще започнете с въвеждане на основни лични данни, включително вашия социален номер. След като приключите, ще стигнете до табло, от което можете да добавите други акаунти и идентификационни номера към своите списък за наблюдение колкото е необходимо.

id охрана тъмна мрежа

Донякъде притеснително, няма процес на удостоверяване в две стъпки или дори потвърждаване по имейл когато влизате от ново устройство или браузър. Така че, ако някой научи паролата за вашия акаунт на Identity Guard, може да се окажете по-лошо, отколкото ако не сте се регистрирали на първо място. Проверката в две стъпки трябва да бъде основен приоритет за ID Guard.

Мобилно приложение Identity Guard

id Guard android

Мобилното приложение за iOS и Android е почти същото като таблото за уебсайтове, с подобно оформление, но по-приятелско за мобилните потребители. Няма голяма разлика във функционалността между двете.

Вградена е някаква антифишинг защита, която ви помага да ви предпази от посещение на фишинг сайтове, но съм под въпрос дали наистина добавя някаква стойност. Приложението за уеб браузър на телефона ви по подразбиране вероятно вече прави това за вас.

Разширения за браузър Identity Guard

id гарнитура на хром

Разширението за браузър на Chrome на Identity Guard, Safe Browsing, добавя няколко подобрения на поверителността и сигурността на вашия уеб браузър, включително:

 • Фишинг защита – не позволява да се натъкнете на известни фишинг сайтове
 • Защита от проследяване – блокира проследяването на бисквитките
 • HTTPS защита – зарежда HTTPS версията на уебсайт, когато е налице
 • Рекламен блокер – блокира рекламите
 • Flash блокер – предотвратява зареждането на Flash на уеб страници
  6 общи измами с Paypal и как да ги избегнем

Всички тези функции са полезни, но можете да получите повече или по-малко същата защита от други безплатни разширения на браузъра. За съжаление е достъпно само за Google Chrome по това време.

id guard https

Identity Guard използва за даване на абонати достъп до мениджъра на пароли, наречен ID Vault и ZoneAlarm антивирус, но това вече изглежда не е така.

Обслужване на клиенти

Въпреки че е интернет компания, Identity Guard разчита до голяма степен на телефоните, за да общува с клиентите. Ако загубите портфейла си или забележите измамни такси, позвънете на номера 1-800. Ако имате въпрос относно вашия акаунт или някакво друго неотложно запитване, обадете се на номера 1-800. Посочен е и имейл адрес за поддръжка, но ID Guard отбелязва, че няма да може да отговори на всички въпроси, свързани с личната информация.

За неотложните въпроси бюрото за обслужване на клиенти се обслужва от понеделник до петък от 8:00 до 11:00. и събота от 9:00 до 18:00 ET. Можете да ускорите процеса по телефона, като предоставите на представителя на поддръжката ПИН код за потвърждение, намерен в Помогне секция на таблото за управление на вашия акаунт.

Ако смятате, че сте били измамени или вашата кражба на самоличност, агентите за възстановяване на самоличността са на разположение 24/7.

Обаждане за обслужване на клиенти ме остави доволен. Бях задържан за около минута, преди да се свържа с представител, който първо зададе няколко въпроса, за да проверя самоличността си. Обслужването на клиенти беше полезно и любезно.

Страницата за поддръжка на уебсайта предлага приличен асортимент от често задавани въпроси и други ресурси за неща като подаване на застрахователни искове и кредитни спорове.

Освен рекламите в уебсайта, не съм получавал спам или промоционални оферти от Identity Guard във входящата си поща.

Анулирането на членство е много лесно. Можете да го направите от страницата на вашия акаунт на уебсайта, като щракнете върху обикновен бутон или като се обадите на ID Guard на телефона.

присъда

Identity Guard е солидна и доста изчерпателна услуга за защита от кражба на самоличност с добра застрахователна полица. Лесно е да настроите и предлага както индивидуални, така и семейни планове. Бих препоръчал плана за средна степен, който включва някои необходимости, които не са включени в плана за стойност, но не и излишните екстри, включени в плана Premier.

СЪОБРАЖЕНИЕ НА ЧИТАТИ: Регистрирайте се за общата сделка и заплатете само $ 13,33 на месец

Разкриване: Comparitech се поддържа от четец. Понякога печелим такса, когато покупките се правят от връзки на този сайт. Това не влияе на това как оценяваме продуктите и не струва на нашите читатели нищо. Прочетете повече тук.Посетете Identity Guard

About the author

Comments

 1. акво още е необходимо за възстановяване на вашата самоличност. Това е много важно, тъй като възстановяването на самоличността може да бъде много скъпо и трудно. Застраховката за членство на Identity Guard е разумна инвестиция, особено ако сте били жертва на измама или личната ви информация е изтекла в нарушение на данните. Компанията предлага различни планове за индивидуални и семейни членове, като всички включват мониторинг на самоличността и акаунта, сигнали за високорискови транзакции и достъп до мобилно приложение. Интерфейсът е лесен за настройка и използване, а компанията предлага добра поддръжка на клиенти. Спестете 33% като се регистрирате сега за ограничено време. Всички планове включват застраховка за членство и могат да ви помогнат да се чувствате по-спокойни и защитени в онлайн пространството.

Comments are closed.