Преглед ИдентитиФорце 2020

Ако су ваши лични подаци процурили услед кршења података или сте били жртва преваре, заштита крађе ИД-а може вас заштитити од негативних последица. ИдентитиФорце је један од неколико таквих сервиса, па сам га тестирао како бих видео како се слаже са конкуренцијом.

За ову рецензију ИдентитиФорце, желео сам да откријем следеће:

 • Да ли идентитет форце вреди?
 • Како ме ИдентитиФорце штити?
 • Да ли је ИдентитиФорце лако подесити и користити?
 • Да ли ИдентитиФорце има добру корисничку подршку?
 • Шта покрива чланско осигурање?

ИдентитиФорце није на врху листе најпознатијих агенција за заштиту крађе идентитета, али сигурно има посла који се такмичи када су у питању карактеристике и заштита. Компанија постоји већ више од три деценије, мада не баш у њеном тренутном облику, а чини се да је стекла стварни увид у то шта купци желе у том периоду..

АЛТЕР: Идентити Форце овде нуди бесплатно пробно суђење. Ово такође укључује попуст на месечну цену ако се одлучите за наставак.

Колико кошта ИдентитиФорце? Који бисте план требали добити?

ид силне ценеПланови се испоручују у два нивоа: УлтраСецуре и УлтраСецуре + Цредит.

 • УлтраСецуре кошта 17,95 долара месечно или 179,50 долара годишње
 • УлтраСецуре + Цредит кошта 23,95 УСД месечно или 239,50 УСД годишње.

Те цене су на вишем нивоу у поређењу са ривалским услугама које често наплаћују око 10 УСД месечно на основном нивоу. УлтраСецуре + Цредит, као што назив говори, укључује кредитне извештаје три национална кредитна бироа. Извештаји засебно коштају око 10 или 12 долара, мада од сваког великог бироа можете добити један годишње. Идентити Форце свакодневно надгледа вашу кредитну вредност, прати ваш резултат месечно и долази са симулатором кредитне оцене.

ид форце инструмент инструмент

Осим кредитних података, два нивоа су идентична. Добијате све типичне заштите:

 • Снаге идентитета ће пратите црно тржиште да личне податке видите да ли се то купује или продаје или тргује било где.
 • Упозорења о активности обавести вас када неко купује лажне куповине вашим кредитним и банковним картицама и можете подесити упозорења кад год наплата, подизање или пренос прелазе одређени износ.
 • У случају крађе идентитета, стручњаци за рестаурацију помоћи ће вам да уредите папирологију и другу бирократију за отказивање и замену картица.
 • Добијате Осигурање од милион долара за надокнаду било какве штете услед крађе идентитета, која је једнака за курс.

Од када сам последњи пут прегледао ИдентитиФорце, компанија је додала породичне и пословне планове. Међутим, цене за њих нису наведене, па морате затражити понуду.

Када сам покушао да се пријавим, интернетски образац је одбио моје платне картице и не бих прошао даље. Морао сам да се пријавим телефоном, а представник ме обавестио да се веб локација сусреће са тим проблемом током „и прилива налога“.

ИдентитиФорце осигурање: шта се покрива?

План осигурања од 1 милион долара ИденитиФорце покрива неке трошкове из свог џепа и изгубљене зараде ако вам се украде лична карта. Накнадит ће вам се трошкови повезани с враћањем идентитета, попут наручивања кредитних извјештаја, медицинске документације, накнаде за подношење апликација, телефонских разговора на даљину и поштарине. Такође укључује:

 • 1500 долара недељно изгубљене зараде, до пет недеља
 • 1.000 долара за правну консултацију
 • 2.000 долара путних трошкова
 • 2.000 долара за негу стараца и деце
 • 1.000 долара књиговодствених трошкова

На овом списку посебно недостаје новац који вам је заправо украден. Ако криминалац успе да вам украде новац, те штете нису покривене полицом осигурања компаније ИдентитиФорце. Вреди напоменути да неки ривали нуде надокнаду украдених средстава.

Не можете одбити захтев да поднесете захтев.

Надгледање, упозорења и извештаји

Као и код било које службе за заштиту крађе ИД-а, и ја могу самостално пратити велики број података који прате Идентити Форце посматрачи, као што су неовлашћене трансакције. Али комполирање свега на једном месту је згодно, а постоји неколико ствари које не бих могао сам да учиним, као што је надзор црног тржишта.

ид форце надзорна плоча 2

Оно што Идентити Форце јако добро чини је праћење широког спектра информација без ичега превидјења:

 • Број социјалног осигурања
 • Број возачке дозволе
 • Медицинске бенефиције и рачуни
 • Паидаи кредити
 • Судске евиденције
 • Записи о сексуалним преступницима
 • Измене адресе
 • Бројеви телефона
 • Кредитне картице
 • банкарски рачуни
 • Рачуни на друштвеним медијима
 • Кредитни резултат
 • Број пасоша
 • Адреса Е-поште

ид сила надгледала рачуне

Могу везати и своје банке и кредитне картице за услугу, као и интернетске рачуне повезане са тим картицама. На пример, уносим број своје кредитне картице како би се могао надгледати, али сам такође повезао мој онлине Цхасе налог. То ми се чини мало сувишним, али у суштини ставља све оне обавештења која бих иначе добијао од Цхасе-а на једном месту са свим својим другим рачунима.

историја трансакционе силе идентитета

Имајте на уму да сам морао дозволити Цхромеу да изводи „несигурне скрипте“ да бих могао да додам налоге за надгледање трансакција. Након што је веб локацији дата дозвола за покретање тих скрипти, Цхроме је везу веб локације означио као несигурну. Идентити Форце учитава обрасце за пријаву трећих страна за банковне и кредитне картице на своју надзорну плочу, што може изазвати рањивост у безбедности. У најмању руку срамотно је, иако Мицрософт Едге није обележио исти проблем.

хром идентитета није безбедан

Друга мана је да препознаје само познате банке, тако да се мала кредитна унија са којом банкарим не може повезати. И даље сам био у могућности да унесем бројеве налога и бројева за усмеравање како бих их могао надгледати због злоупотребе.

упозорење за надгледање е-поште

Упозорења се шаљу путем е-поште и могу опционално да поставим СМС упозорења. Архива свих ових упозорења такође се појављује на придруженој картици на веб локацији.

Веб локација такође има стални блог недавних кршења података који могу или не морају да изложе ваше податке ризику.

Када смо последњи пут прегледали ИдентитиФорце, Избриши сада извештај скенирали за личне податке на јавним веб локацијама и омогућили вам да обришете или искључите дељење тих информација. Изгледа да је функција таква није доступан од овог прегледа.

Мониторинг друштвених медија

ид форце социал инфо

ИдентитиФорце може надгледати Фацебоок, Твиттер, Инстаграм и Иоутубе због "непримерених активности и постова који би се могли схватити као насилни, користе се лакомисленошћу или би могли бити категорисани као цибер-малтретирање или дискриминаторски." Не сматрам ово нарочито корисним, али могло би добро доћи ако имате дјецу коју желите пратити на друштвеним мрежама.

Алати за заштиту рачунара ИдентитиФорце

ид форце алати за заштиту рачунара

Сваки налог долази са бесплатним софтвером за заштиту крађе идентитета који је направио СентриБаи, програмер антивирусног софтвера. На располагању само за Виндовс, спречава вас да отворите пхисхинг странице на мрежи, спречава злонамерни софтвер да снима снимке екрана и спречава кеилоггинг - врсту вируса који снима све што унесете и пошаље га хакеру. То није потпуно антивирусни програм и бори се само са ове три претње, тако да немојте да избаците постојећи антивирус. Замишљено је да буде додатак, а не замена.

Подешавање и интерфејс

подешавање рачуна
Идентити Форце поседује најчишћа, најинтимитивније дизајнирана сучеља свих услуга заштите крађе идентитета које смо још прегледали. Почео сам уносом матичних бројева као што су моја ССН, возачка дозвола и пасош. Затим сам прешао на банковне рачуне, кредитне картице, друштвене медије и још много тога.

Постављање је безболан процес, али очигледно захтева да имате много информација при руци, попут усмеравања бројева и бројева телефона. Ове податке увек можете унети касније.

ид сила 2фа

Снажно препоручујем свима који користе Идентити Форце да поставе двофакторну аутентификацију (2ФА). Ово захтева да унесем ПИН број који је послан или на ваш телефон или на адресу е-поште приликом пријаве са новог уређаја. Може бити бол, али у заштити рачуна је доста дуг ако хакер успе да ми украде лозинку.

Мобилна апликација ИдентитиФорце

ид форце андроид

Мобилна апликација ИдентитиФорце доступна је за Андроид и иОС. Ово ће вам омогућити да пратите упозорења, трансакције и кредитни резултат у покрету. Ипак не могу да додајем или мењам информације путем апликације. Уместо тога, морам да поставим све на веб локацији.

Кориснички сервис

Подршка долази у облику телефона и е-поште. Ако имате општа питања о производу, морате позвати радним данима у радно време. За чланове су на располагању стручњаци за обнављање личне карте 24/7.

Наишао сам на неке проблеме око пријаве и контактирао службу за кориснике путем е-поште да бих је решио. Усмерили су ме на телефонску подршку, која је успела да реши мој проблем без икаквих штуцања. Због осетљиве природе заштите крађе ИД-а, вероватно ћете морати да се бавимо већином захтева за сервис клијената преко телефона, јер е-пошта није довољно сигурна..

калкулатор поређења ид силе кредитних картица

Веб локација такође садржи ФАКС, глосар појмова и опште савете и препоручује алате за заштиту себе. Такође је доступно неколико калкулатора за поређење кредита, поређење кредитних картица, ауто-лизинг у односу на куповину, консолидацију хипотеке и још много тога. Ово су практични, али нису део основне понуђене заштите.

Услуга није заштићена од нежељене поште без огласа и додатних огласа. Примио сам више упозорења од Идентити Форце од било које друге услуге до сада тестиране, али никада нису изгледали као да изазивају страх или на неки други начин неприкладни..

Пресуда

Идентити Форце је помало на скупој страни, али нуди веома свеобухватну заштиту са добро дизајнираним интерфејсом. Не оставља купце који желе сакривање додатих вредности на врхунским премијским слојевима, осим кредитних извештаја. Са доле стране, полиса осигурања не надокнађује украдена средства, а наишао сам на пар проблема са веб страницом и надзорном плочом.

Откривање: Цомпаритецх је подржан за читање. Понекад зарадимо провизију када купујете производе путем линкова на овој страници. Прочитајте више. Посетите Идентити Форце

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =

Adblock
detector