Преглед стража идентитета 2020

Ако сте били жртва преваре или су ваше личне информације процуриле у кршење података, заштита крађе ИД-а је мудра инвестиција. Идентити Гуард је једна од многих компанија које нуде такву услугу, па сам је тестирао како бих видео како се слаже са конкуренцијом.

За ову рецензију Идентити Гуард желио сам сазнати:

 • Да ли идентитетски чувар вреди цене?
 • Како ми Идентитетски заштитник помаже да ме заштити?
 • Да ли је ИД Гуард лако подесити и користити?
 • Да ли ИД Гуард има добру корисничку подршку?
 • Шта покрива чланско осигурање?

Матична компанија компаније Идентити Гуард започела је 1996. године као компанија за надзор кредита. Касније се проширила на више производа, укључујући антивирус и службу заштите крађе идентитета. Покренута 2013. године, Идентити Гуард један је од најчешће доследно прегледаних услуга на тржишту. Изложио сам је кроз овај темпо у овој рецензији да видим је ли заиста у складу са збрком.

УШТЕДИТЕ 33% Ако размишљате да се пријавите код Идентити Гуард, овде је тренутно уштеда од 33%. Наплаћује се као ограничена понуда, мада је нејасно када уговор истиче.

Колико кошта Идентити Гуард? Какав план треба да добијете?

цене

Идентитет Гуард нуди и појединачно и породично чланство, свако са три нивоа, за укупно шест јединствених планова:

 • Индивидуално (једна одрасла особа)
  • Вредност: 8,99 УСД месечно
  • Укупно: 19,99 УСД месечно
  • Премијера: 24,99 УСД месечно
 • Породица (сви одрасли и деца у једном домаћинству)
  • Вредност: 14,99 УСД месечно
  • Укупно: 29,99 УСД месечно
  • Премијера: 34,99 УСД месечно

Сви планови укључују следеће:

 • Полиција осигурања од милион долара *
 • Посвећени менаџер случајева
 • Мониторинг идентитета и рачуна
 • Упозорења о трансакцијама високог ризика
 • Приступ мобилној апликацији
 • Проширење веб прегледача са сигурним прегледавањем

Тхе Укупно ниво додаје бесплатни кредитни резултат * надгледање и још неких упозорења, укључујући преузимања банковних рачуна и захтева да отворите чекове или штедне рачуне са вашим подацима. Да будем искрен, мислим да би ове ствари требале бити део било које службе за заштиту крађе личне карте, па је срамота што наплаћују премију за то.

ПРОЧИТАЊЕ ПРОЧИТА: Пријавите се за Тотал посао и уплатите само 19,99 УСД месечно

кредитни резултат ид чувара

Тхе Премиер планирајте хрпе на више додатака, укључујући и пуне кредитни извештај три бироа и а извештај о друштвеном увиду која анализира ваше поставке приватности на популарним друштвеним медијима.

Испробао сам Премиер план за овај преглед, али Лично бих ишао са планом Тотал. Долази са свим потребним заштитама, а ваш кредитни извештај можете бесплатно добити негде другде (сви грађани САД-а имају право на један бесплатан кредитни извештај годишње од сваке од три националне агенције за извештавање о кредитима). По мом мишљењу извештај о друштвеном увиду није вредан разлике у цени за појединца, али може бити користан ако имате децу која су активна на друштвеним мрежама.

Осигурање чланства: шта покрива Идентити Гуард ако је украдена моја лична карта?

Уз њега долази сваки план ИД ИД-а Милион долара осигурања и повраћај украдених средстава.

Шта то заправо значи??

Осим новца који вам је заправо украден, осигурање покрива правне и административне накнаде настале приликом враћања вашег идентитета, уз претходно одобрење. Приватне истражитељске таксе такође се могу одобрити.

Можете поднети захтев за изгубљене плате, путне трошкове, негу старијих особа, неге супружника и негу деце, мада су они ограничени на много нижу границу. На пример, могу да захтевам само 10.000 изгубљених зарада или 1.000 долара путних трошкова.

Не можете одбити захтев да поднесете захтев.

Надгледање, упозорења и извештаји

ид надзорна табла

Идентитетски чувар прати широк спектар налога и информација, а заузврат ме упозорава када препозна све сумњиве промене. Могу да прегледавам редовне извештаје о одређеним активностима који могу указивати на превару преко онлајн контролне табле.

Могу да пратим већину ствари које ИД Гуард ради сам, али заиста је прикладно да ИД Гуард то уради за мене. Укључују неовлашћене трансакције на мојој кредитној картици и банковном рачуну. Идентити Гуард омогућава ми да региструјем неограничен број кредитних картица и више банковних рачуна ради надзора.

питања о претњи чувара

Остале ствари нису тако једноставне да их пратим сам и ту заиста сјаји права вредност праћења ИД Гуард-а. На пример, не пријављујем редовно информације попут:

 • Број социјалног осигурања
 • Број здравственог осигурања
 • Инвестициони рачун
 • Број возачке дозволе
 • Број пасоша
 • Број телефона
 • Кућна адреса

Сваки пут када се моје информације појаве у неком од његових скенирања, кредитних захтева или на тамном вебу, ИД Гуард ће ме упозорити када буде откривен.

ид оцена ризика управљања ризицима

Како се то ради? Идентити Гуард недавно се удружио са ИБМ Ватсон како би у свој систем надгледања укључио вештачку интелигенцију. Веб локација наводи:

„Ми смо прва и једина компанија за праћење крађе идентитета која је користила ИБМ® Ватсон ™ когнитивну рачунарску технологију за решавање проблема крађе идентитета. Помоћу ИБМ® Ватсон ™ објединимо вештачку интелигенцију, машинско само учење, интеракцију човека и рачунара, обраду природног језика и рударство података како би решили сложене проблеме праћења крађе идентитета, а које карактеришу несигурност и двосмисленост. Пратимо више података и скупљамо више увида о претњама него икада раније да бисмо обезбедили бољу сигурност нашим члановима. “

Идентити Гуард прати „ризичне трансакције“ укључујући преузимања рачуна, пренос рачуна, повраћај пореза, апликације за зајам за плаћање, апликације за комуналне услуге и апликације за мобилне услуге. Иако сви планови покривају ове ризичне трансакције, план вредности посебно искључује преузимања банковних рачуна. Нисам сигуран зашто то није укључено у трансакцију високог ризика, а чини ми се као да свака услуга заштите крађе ИД-а треба да надгледа ваш банковни рачун, па сам разочарана што су искључени претплатници на Вредности.

упозорења о стражару

Упозорења траже од мене да верификујем активности кад год се информације ажурирају на мом регистрованом налогу - лозинке и адресе, на пример - или када неко покуша да отвори нове рачуне или претплате под мојим именом. Већина компанија и банака са кредитним картицама омогућавају вам да бесплатно поставите упозорења о активностима на својим рачунима, тако да постоји мања вредност у томе, мада неће пратити лопове који отварају нове рачуне под вашим именом.

Упозорења се шаљу путем е-поште и приказују се на надзорној табли веб локације Идентити Гуард. Такође можете да добијате обавештења путем мобилне апликације на иОС-у и Андроид-у.

ид Гуард приватност друштвених медија

Извештај Социал Инсигхт доступан је само Премиер корисницима који повезују свој Фацебоок налог. Међутим, ИД Гуард заправо не надгледа те рачуне; само прегледа подешавања и говори која треба да промените. По мом мишљењу, ово не вреди додатних трошкова, осим ако немате децу.

Интерфејс и подешавање

регистрација ид чувара

Подешавање рачуна Идентити Гуард прилично је јасна ствар. Почећете уношењем основних личних детаља, укључујући ваш број социјалног осигурања. Када то завршите, стићи ћете на контролну таблу са које можете додати друге рачуне и ИД бројеве у свој листа праћења по потреби.

ид Гуард дарк веб

Помало забрињавајуће, не постоји поступак аутентификације у два корака или чак потврда е-поште када се пријављујете са новог уређаја или прегледача. Дакле, ако било ко сазна лозинку за рачун Идентити Гуард, могао би вам пасти горе него да се нисте прво пријавили. Провера у два корака требало би да буде главни приоритет за ИД Гуард.

Мобилна апликација Идентити Гуард

ид Гуард андроид

Мобилна апликација за иОС и Андроид у великој је мери иста као и контролна табла веб локације, са сличним изгледом, али више пријатна за кориснике мобилних уређаја. Не постоји велика разлика у функционалности између њих две.

Уграђена је нека врста заштите од крађе идентитета која ће вам помоћи да заштитите од одласка на пхисхинг локације, али постављам питање да ли заиста даје неку вредност. Подразумевана апликација за веб прегледач вашег телефона вероватно већ ово ради за вас.

Проширења прегледача Идентити Гуард

ид заштита за кром

Проширење Цхроме прегледача Идентити Гуард, Сигурно прегледавање, додаје неколико побољшања приватности и безбедности вашем веб прегледачу, укључујући:

 • Заштита од крађе идентитета - спречава вас да налетите на позната места за крађу идентитета
 • Заштита од праћења - блокира праћење колачића
 • ХТТПС заштита - учитава ХТТПС верзију веб локације кад год је доступна
 • Блокатор огласа - блокира огласе
 • Фласх блокатор - спречава Фласх да се учитава на веб страницама

Све ове функције су корисне, али можете добити више или мање исте заштите од других бесплатних проширења прегледача. Нажалост, то је доступно само за Гоогле Цхроме у ово вријеме.

ид чувар хттпс

Заштита идентитета користила је претплатницима приступ менаџеру лозинки који се зове антивирус ИД Ваулт и ЗонеАларм, али изгледа да то више није случај.

Кориснички сервис

Иако је Интернет компанија, Идентити Гуард се у великој мери ослања на телефоне како би комуницирао са купцима. Ако изгубите новчаник или уочите лажне трошкове, позовите број 1-800. Ако имате питање у вези са својим рачуном или неким другим хитним питањем, позовите број 1-800. Наведена је и адреса е-поште за подршку, али ИД Гуард напомиње да неће моћи да одговори на питања везана за личне податке.

За нехитна питања служба за кориснике се одржава понедељком до петка од 8:00 до 23:00. и суботом од 9:00 до 18:00 ЕТ. Процес можете да убрзате на телефону тако што ћете представнику подршке дати верификациони ПИН који се налази у Помоћ одељак контролне табле вашег налога.

Ако мислите да сте преварили или вам је украден идентитет, агенти за враћање идентитета доступни су 24 сата дневно.

Позив на службу за кориснике остао сам задовољан. Стављен сам на чекање око минут пре него што сам ступио у контакт са представником, који је прво поставио неколико питања како бих потврдио свој идентитет. Служба за кориснике била је корисна и љубазна.

Страница за подршку веб локације пружа пристојан избор најчешћих питања и осталих ресурса за ствари попут подношења захтева за осигурање и кредитних спорова..

Осим огласа на веб локацији, у поштанско сандуче нисам примио нежељену пошту или промотивне понуде од Идентити Гуард.

Отказати чланство је врло лако. То можете учинити са странице свог налога на веб локацији кликом на једноставно дугме или позивом ИД Гуард-а на телефону.

Пресуда

Идентити Гуард је солидна и прилично свеобухватна услуга заштите крађе идентитета са добром полисом осигурања. Лако је подесити и нуди индивидуалне и породичне планове. Препоручио бих средњи ниво укупног плана, који укључује неке потребе које нису обухваћене планом вредности, али не и сувишне додатке који су стављени на премиер план.

ПРОЧИТАЊЕ ПРОЧИТА: Пријавите се за Тотал посао и уплатите само 13,33 $ месечно

Откривање: Цомпаритецх је подржан за читање. Понекад зарадимо накнаду када се куповина обавља преко линкова на овој веб локацији. То не утиче на то како оцењујемо производе и не кошта наше читаоце ништа. Прочитајте више овде.Посетите Идентити Гуард

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

Adblock
detector