Pregled identitetaForce 2020

Ako su vaši osobni podaci procurili u povredu podataka ili ste bili žrtva prijevare, zaštita krađe ID-a može vas zaštititi od negativnih posljedica. IdentityForce je jedan od nekoliko takvih servisa, pa sam ga testirao da vidim kako se slaže sa konkurencijom.

Za ovaj pregled IdentityForce želio sam otkriti sljedeće:

 • Vrijedi li identitet force?
 • Kako me IdentityForce štiti?
 • Je li IdentityForce jednostavno za postavljanje i upotrebu?
 • Ima li IdentityForce dobru korisničku podršku?
 • Što pokriva člansko osiguranje?

IdentityForce nije na vrhu popisa najpoznatijih agencija za zaštitu krađe identiteta, ali svakako se moraju boriti za konkurenciju kada su u pitanju značajke i zaštita. Tvrtka postoji više od tri desetljeća, mada ne baš u svom sadašnjem obliku, a čini se da je stekla stvarni uvid u to što kupci žele u tom vremenu.

OBAVIJEST: Identity Force ovdje nudi besplatno probno suđenje. Ovo također uključuje popust na mjesečnu cijenu ako se odlučite nastaviti.

Koliko košta IdentityForce? Koji biste plan trebali dobiti?

id sila cijenaPlanovi se isporučuju u dva nivoa: UltraSecure i UltraSecure + Credit.

 • UltraSecure košta 17,95 USD mjesečno ili 179,50 USD godišnje
 • UltraSecure + Credit košta 23,95 USD mjesečno ili 239,50 USD godišnje.

Te cijene su na višem kraju u odnosu na rivalske usluge koje često naplaćuju oko 10 USD mjesečno na osnovnom nivou. UltraSecure + Credit, kao što naziv govori, uključuje kreditna izvješća triju nacionalnih kreditnih biroa. Osobno ta izvješća koštaju oko 10 ili 12 dolara, iako možete dobiti jedno godišnje od svakog velikog ureda besplatno. Identity Force svakodnevno prati vašu kreditnu vrijednost, prati vaš rezultat mjesečno i dolazi s simulatorom kreditne ocjene.

id nadzorna ploča

Osim kreditnih podataka, dvije razine su identične. Dobijate sve tipične zaštite:

 • Sila identiteta će pratiti crno tržište za vaše osobne podatke da biste vidjeli je li to bilo gdje se kupuje, prodaje ili trguje.
 • Upozorenja o aktivnosti obavijestiti vas kada netko obavlja lažne kupovine s vašim kreditnim i bankovnim karticama i možete postaviti upozorenja kad god naplata, podizanje ili prijenos premašuju određeni iznos.
 • U slučaju krađe identiteta, stručnjaci za restauraciju pomoći će vam u papirologiji i drugoj birokraciji u otkazivanju i zamjeni karata.
 • Dobivate Osiguranje od milijun dolara za nadoknadu štete nastale kao posljedica krađe identiteta, što je ujedno za tečaj.

Otkako sam zadnji put pregledao IdentityForce, tvrtka je dodala obiteljske i poslovne planove. Cijene za njih nisu navedene, međutim, morate zatražiti ponudu.

Kad sam se pokušao prijaviti, internetski obrazac odbio je moje platne kartice i ne bih prošao. Morao sam se prijaviti telefonom, a predstavnik me obavijestio da se web mjesto susreće s tim problemom tijekom "i priliva narudžbi".

Osiguranje identiteta: ono što je pokriveno?

Plan osiguranja IdenityForce od milijun dolara pokriva neke troškove iz vlastitog džepa i izgubljene plaće ako vam se ukrade osobna iskaznica. Naplatit će vam se troškovi povezani s vraćanjem identiteta, poput naručivanja kreditnih izvještaja, medicinske dokumentacije, naknade za podnošenje zahtjeva, telefonskih razgovora na daljinu i poštarine. Uključuje i:

 • 1500 dolara tjedno izgubljene plaće, do pet tjedana
 • 1.000 dolara za pravni savjet
 • 2.000 dolara putnih troškova
 • 2.000 $ troškova za starije i djecu
 • 1.000 dolara knjigovodstvenih troškova

Na ovom popisu posebno nedostaje novac koji je zapravo ukraden od vas. Ako zločinac uspije ukrasti novac od vas, ta oštećenja nisu pokrivena policom osiguranja tvrtke IdentityForce. Vrijedno je spomenuti da neki rivali nude povrat sredstava za ukradena sredstva.

Ne možete odbiti zahtjev za podnošenje zahtjeva.

Nadgledanje, upozorenja i izvješća

Kao i kod bilo koje službe za zaštitu krađe ID-a, i ja mogu samostalno pratiti velik broj podataka koji prate ID identitetske snage, poput neovlaštenih transakcija. Ali kombinirati sve to na jednom mjestu je prikladno, a ima nekoliko stvari koje sam ne bih mogao učiniti, poput praćenja crnog tržišta.

id nadzorna ploča 2

Ono što Identity Force čini vrlo dobro je nadziranje širokog spektra informacija, a da pritom ništa ne previdite:

 • Broj socijalnog osiguranja
 • Broj vozačke dozvole
 • Medicinske pogodnosti i računi
 • Zajmovi na plaću
 • Sudski zapisi
 • Seksualni prijestupnik bilježi
 • Promjene adrese
 • Brojevi telefona
 • Kreditne kartice
 • bankovni računi
 • Računi na društvenim medijima
 • Kreditni rezultat
 • Broj putovnice
 • Email adresa

id sila nadziranih računa

Na uslugu mogu vezati i svoje bankovne i kreditne kartice, kao i internetske račune povezane s tim karticama. Na primjer, unosim broj svoje kreditne kartice kako bi se mogao nadgledati, ali povezao sam i svoj online Chase račun. Čini se malo suvišnim, ali u osnovi stavlja sve one obavijesti koje bih inače dobio od Chasea na jedno mjesto sa svim svojim ostalim računima.

povijest transakcijskih sila identiteta

Imajte na umu da sam morao dopustiti Chromeu da izvodi "nesigurne skripte" kako bih mogao dodati račune za nadzor transakcija. Nakon što je web mjestu dao dozvolu za pokretanje tih skripti, Chrome je označio vezu web lokacije kao nesigurnu. Identity Force učitava obrasce za prijavu trećih strana za račune bankovnih i kreditnih kartica na svoju nadzornu ploču, što može uzrokovati sigurnosnu ranjivost. U najmanju ruku sramotno je, iako Microsoft Edge nije označio isti problem.

krom identitet nije siguran

Druga je mana to što prepoznaje samo poznate banke, tako da se mala kreditna unija s kojom bankarim ne može povezati. Ipak sam uspio unijeti račune i brojeve za usmjeravanje kako bih ih mogao nadgledati zbog zlouporabe.

id upozorenje za nadgledanje e-pošte

Upozorenja šalju se putem e-pošte i mogu prema želji postaviti SMS upozorenja. Arhiva svih tih upozorenja također se pojavljuje na pridruženoj kartici na web mjestu.

Web stranica također ima stalni blog nedavnih kršenja podataka koji mogu, ili ne moraju, izložiti vaše podatke.

Kad smo zadnji put pregledali IdentityForce, Izbriši sada izvješće skenirali za osobne podatke na javnim web mjestima i omogućili vam brisanje ili isključivanje dijeljenja tih podataka. Čini se da je ta značajka više nije dostupan od ovog pregleda.

Praćenje društvenih medija

id force socijalne informacije

IdentityForce može nadzirati Facebook, Twitter, Instagram i Youtube zbog "neprimjerenih aktivnosti i objava koje bi se mogle shvatiti kao nasilne, koriste se lakomislenošću ili bi se mogle svrstati u cyber-nasilnike ili diskriminatorne." Ne smatram ovo osobito korisnim, ali moglo bi dobro nam dođe ako imate djecu koju želite pratiti na društvenim mrežama.

Alati za zaštitu identiteta računala

id sile pc alati za zaštitu

Svaki račun dolazi s besplatnim softverom za zaštitu krađe identiteta koji je napravio SentryBay, programer antivirusnog softvera. Dostupno samo za Windows, sprječava vas da otvorite internetske stranice za krađu identiteta, zaustavlja zlonamjerni softver pri snimanju zaslona i sprečava blokiranje blogova - vrstu virusa koji bilježi što god unesete i pošalje ga hakeru. To nije potpuni antivirusni program i bori se samo protiv ove tri prijetnje, tako da nemojte izbacivati ​​svoj postojeći antivirus. Zamišljeno je kao dodatak, a ne zamjena.

Postavljanje i sučelje

podešavanje računa
Identity Force ima najčišća, najintimitivnija sučelja svih usluga zaštite krađe identiteta koje smo još pregledali. Započeo sam s unosom matičnih brojeva poput mog SSN-a, vozačke dozvole i putovnice. Zatim sam prešao na bankovne račune, kreditne kartice, društvene medije i još mnogo toga.

Postavljanje je bezbolan proces, ali očito zahtijeva imati puno informacija pri ruci, poput brojeva za usmjeravanje i telefonskih brojeva. Te podatke uvijek možete unijeti kasnije.

id sila 2fa

Snažno preporučujem svima koji koriste Identity Force da postave dvofaktorsku provjeru autentičnosti (2FA). Zbog toga moram unijeti PIN broj poslan na vaš telefon ili na adresu e-pošte prilikom prijave s novog uređaja. To može biti bol, ali u zaštiti zaštitnog računa može biti dug put ako haker uspije ukrasti moju lozinku.

Mobilna aplikacija IdentityForce

id force android

Mobilna aplikacija IdentityForce dostupna je za Android i iOS. Ovo će vam omogućiti da pratite upozorenja, transakcije i ocjenu kredita u pokretu. Ipak ne mogu dodati ili promijeniti podatke putem aplikacije. Umjesto toga, moram postaviti sve na web mjestu.

Služba za korisnike

Podrška dolazi u obliku telefona i e-pošte. Ako imate opća pitanja o proizvodu, morate nazvati radnim danom tijekom radnog vremena. Za članove su na raspolaganju stručnjaci za obnavljanje ID-a 24/7.

Naišao sam na neke poteškoće s prijavom i kontaktirao službu za korisnike e-poštom kako bih je riješio. Usmjerili su me na telefonsku podršku koja je mogla riješiti moj problem bez ikakvih štucanja. Zbog osjetljive prirode zaštite krađe ID-a, većinu zahtjeva za korisničku službu vjerojatno će se morati rješavati telefonom, jer e-pošta nije dovoljno sigurna..

kalkulator usporedbe kreditne kartice

Web stranica također uključuje FAQS, pojmovnik pojmova i opće savjete i preporučuje alate za zaštitu. Također je dostupno nekoliko kalkulatora za usporedbu kredita, usporedbu kreditnih kartica, auto-leasing u odnosu na kupnju, konsolidaciju hipoteke i još mnogo toga. To su praktični, ali nisu dio osnovne ponuđene zaštite.

Usluga nije zaštićena od neželjene pošte bez oglasa i dodatnih oglasa. Primio sam više obavijesti od Identity Force-a od bilo koje druge usluge do sada testirane, ali nikad se nisu činili da izazivaju strah ili na neki drugi način neprikladan.

Presuda

Identity Force je pomalo na skupoj strani, ali nudi vrlo sveobuhvatnu zaštitu s dobro dizajniranim sučeljem. Kupci ne ostavljaju potrebe za sakrivanjem dodanih vrijednosti na vrhunskim premijskim razinama, osim kreditnih izvještaja. S druge strane, polisa osiguranja ne nadoknađuje ukradena sredstva, a naišao sam na par problema s web stranicom i nadzornom pločom.

Otkrivanje: Comparitech podržava čitač. Ponekad zaradimo proviziju kada proizvode kupujete putem veza na ovoj stranici. Pročitajte više.Pozovite silu za identitet

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

48 − 46 =

Adblock
detector