Pregled identitetske straže 2020

Ako ste bili žrtva prijevare ili su vaši osobni podaci procurili u kršenje podataka, zaštita krađe ID-a je mudra investicija. Identity Guard jedna je od mnogih tvrtki koje nude takvu uslugu, pa sam je testirao kako bih vidio koliko se slaže s konkurencijom.

Za ovaj pregled Identity Guard želio sam saznati:

 • Je li Identity Guard vrijedan cijene?
 • Kako me Identitetna zaštita pomaže zaštititi?
 • Je li ID Guard jednostavan za postavljanje i upotrebu?
 • Ima li ID Guard dobru korisničku podršku?
 • Što pokriva člansko osiguranje?

Matična tvrtka zaštitnika identiteta započela je 1996. godine kao tvrtka za nadzor kredita. Kasnije se proširila na više proizvoda, uključujući antivirus i uslugu zaštite krađe identiteta. Pokrenuta 2013. godine, Identity Guard jedna je od najčešće dosljedno pregledanih usluga na tržištu. Stavio sam je kroz tempo u ovom pregledu da vidim ima li doista hype-a.

UŠTEDITE 33% Ako razmišljate o prijavi kod Identity Guard-a, trenutno je ovdje ušteda od 33%. Naplaćuje se kao ograničena ponuda iako je nejasno kada ugovor ističe.

Koliko košta identitet čuvar? Koji biste plan trebali dobiti?

cijena

Čuvar identiteta nudi i pojedinačno i obiteljsko članstvo, svako s tri razine, za ukupno šest jedinstvenih planova:

 • Pojedinačno (jedna odrasla osoba)
  • Vrijednost: 8,99 USD mjesečno
  • Ukupno: 19,99 USD mjesečno
  • Premier: 24,99 USD mjesečno
 • Obitelj (svi odrasli i djeca u jednom domaćinstvu)
  • Vrijednost: 14,99 USD mjesečno
  • Ukupno: 29,99 USD mjesečno
  • Premier: 34,99 USD mjesečno

Svi planovi uključuju sljedeće:

 • Polica osiguranja od milion USD *
 • Posvećeni voditelj slučaja
 • Nadgledanje identiteta i računa
 • Upozorenja o visokom riziku
 • Pristup mobilnoj aplikaciji
 • Sigurno pregledavanje proširenje web-preglednika

ukupno sloj dodaje dalje besplatni kreditni rezultat * nadzor i još nekoliko upozorenja, uključujući preuzimanja bankovnih računa i zahtjeva za otvaranje čekovnih ili štednih računa s vašim podacima. Da budem iskren, mislim da bi ove stvari trebale biti dio svake službe zaštite krađe ID-a, pa je sramota što naplaćuju premiju za to.

PROČITANJE ČITALA: Prijavite se za Total posao i platite samo 19,99 USD mjesečno

id čuvar kreditni rezultat

Premijer planirajte hrpe na više dodataka, uključujući i cijelu kreditno izvješće tri biroa i a izvještaj o društvenom uvidu koji analizira vaše postavke privatnosti na popularnim društvenim medijima.

Isprobao sam Premier plan za ovaj pregled, ali Osobno bih išao s planom Total. Dolazi sa svim potrebnim zaštitama, a svoje kreditno izvješće možete besplatno dobiti negdje drugdje (svi građani SAD-a imaju pravo na jedno besplatno kreditno izvješće godišnje od svake od tri nacionalne agencije za izvještavanje o kreditima). Po mojem mišljenju izvještaj o društvenom uvidu nije vrijedan razlike u cijeni za pojedinca, ali bi mogao biti koristan ako imate djecu koja su aktivna na društvenim mrežama.

Osiguranje članstva: što pokriva Identity Guard ako mi se ukrade osobna iskaznica?

Uz njega dolazi svaki plan ID ID-a Milijun dolara osiguranja i naknadu ukradenih sredstava.

Što to zapravo znači?

Osim novca koji je stvarno ukraden od vas, osiguranje pokriva pravne i administrativne naknade nastale pri vraćanju vašeg identiteta, uz prethodno odobrenje. Također se mogu odobriti naknade privatnog istražitelja.

Možete podnijeti zahtjev za izgubljene plaće, putne troškove, njegu starijih, bračnu suprugu i brigu o djeci, iako su oni ograničeni na znatno nižoj granici. Mogu tražiti samo do 10.000 američkih dolara izgubljene plaće ili 1.000 dolara putnih troškova.

Ne možete odbiti zahtjev za podnošenje zahtjeva.

Nadgledanje, upozorenja i izvješća

id nadzorna ploča

Identity Guard prati širok raspon računa i informacija i zauzvrat me upozorava kada prepozna sve sumnjive promjene. Preko mrežne nadzorne ploče mogu pregledavati redovita izvješća o određenim aktivnostima koja mogu ukazivati ​​na prijevaru.

Mogu pratiti većinu stvari koje ID Guard radi sam, ali zaista je prikladno kad me ID Guard radi. Uključuju neovlaštene transakcije na mojoj kreditnoj kartici i na bankovnom računu. Identity Guard omogućuje mi registriranje neograničenog broja kreditnih kartica i više bankovnih računa radi nadzora.

pitanja čuvara prijetnje

Ostale stvari nisu tako jednostavne da ih pratim sam i tu zaista sjaji prava vrijednost praćenja ID Guard. Na primjer, redovito ne prijavljujem podatke poput:

 • Broj socijalnog osiguranja
 • Broj zdravstvenog osiguranja
 • Investicijski račun
 • Broj vozačke dozvole
 • Broj putovnice
 • Broj telefona
 • Kućna adresa

Svaki put kada se moje informacije pojave u nekom od njegovih skeniranja, zahtjeva za kredit ili nevidljivog weba, ID Guard će me upozoriti kada bude otkriven.

id zaštita upravljanja rizikom

Kako se to radi? Nedavno se Identity Guard udružio s IBM Watsonom kako bi u svoj sustav nadgledanja uključio umjetnu inteligenciju. Web stranica navodi:

„Prva smo i jedina tvrtka za nadzor krađe identiteta koja je koristila IBM® Watson ™ kognitivnu računalnu tehnologiju za rješavanje problema krađe identiteta. S IBM® Watson ™ objedinili smo umjetnu inteligenciju, strojno samo učenje, interakciju čovjeka-računala, obradu prirodnog jezika i rudarjenje podataka kako bismo riješili složene probleme praćenja krađe identiteta, karakterizirane nesigurnošću i dvosmislenošću. Pratimo više podataka i skupljamo više uvida o prijetnjama nego ikad prije da pružimo bolju sigurnost našim članovima. "

Identity Guard nadzire "rizične transakcije" uključujući preuzimanja računa, prijenosa bankovnih sredstava, povrata poreza, zahtjeva za zajam za plaćanje, programa komunalnih usluga i aplikacija usluga mobilne telefonije. Iako svi planovi pokrivaju ove rizične transakcije, plan vrijednosti posebno isključuje preuzimanja bankovnih računa. Nisam siguran zašto to nije uključeno u transakciju visokog rizika, a čini mi se kao da svaka usluga zaštite krađe ID-a treba nadgledati vaš bankovni račun, pa sam razočarana što su isključeni pretplatnici na vrijednosti vrijednosti.

upozorenja id straže

Upozorenja traže od mene da provjerim aktivnosti kad god se ažuriraju podaci o mom registriranom računu - zaporke i adrese, primjerice - ili kada netko pokušava otvoriti nove račune ili pretplate pod mojim imenom. Većina tvrtki i banaka s kreditnim karticama omogućuju vam da besplatno postavite upozorenja o aktivnostima na svojim računima, tako da postoji manja vrijednost u tome, iako oni neće pratiti lopove koji otvaraju nove račune pod vašim imenom.

Upozorenja se šalju putem e-pošte i prikazuju se na nadzornoj ploči web lokacije Identity Guard. Obavijesti možete dobiti i putem mobilne aplikacije na iOS-u i Androidu.

id Guard privatnost društvenih medija

Izvještaj Social Insight dostupan je samo Premier korisnicima koji povežu svoj Facebook račun. Međutim, ID Guard zapravo ne nadgleda te račune; samo pregledava postavke i govori koje ćete promijeniti. Po mom mišljenju, ovo nije vrijedno dodatnih troškova, osim ako nemate djecu.

Sučelje i postavljanje

prijava čuvara

Postavljanje računa Identity Guard prilično je jednostavno. Započet ćete unosom osnovnih osobnih podataka uključujući vaš socijalni broj. Kada sve to završi, stići ćete na nadzornu ploču s koje možete dodati druge račune i ID brojeve u svoj popis praćenja po potrebi.

id Guard dark web

Pomalo zabrinjavajuće, ne postoji postupak autentifikacije u dva koraka ili čak potvrda e-poštom prilikom prijave s novog uređaja ili preglednika. Dakle, ako netko nauči zaporku vašeg računa Identity Guard, moglo bi vam pasti gore nego da se niste prvo prijavili. Provjera u dva koraka trebala bi biti glavni prioritet za ID Guard.

Mobilna aplikacija Identity Guard

id Guard android

Mobilna aplikacija za iOS i Android u velikoj je mjeri ista kao i nadzorna ploča web stranice, sličnog je izgleda, ali više je pogodna za mobilne korisnike. Ne postoji velika razlika u funkcionalnosti između to dvoje.

Ugrađena je neka vrsta zaštite od krađe identiteta koja će vas zaštititi od odlaska na krađu identiteta, ali postavljam pitanje da li to zaista daje neku vrijednost. Zadana aplikacija web preglednika na vašem telefonu to već vjerojatno čini.

Proširenja preglednika Identity Guard

id produžetak za krom

Proširenje preglednika Chrome Identity Guard, Sigurno pregledavanje, dodaje nekoliko poboljšanja privatnosti i sigurnosti na vaš web preglednik, uključujući:

 • Zaštita od krađe identiteta - sprječava vas da naletite na poznata mjesta za krađu identiteta
 • Zaštita od praćenja - blokira praćenje kolačića
 • HTTPS zaštita - učitava HTTPS verziju web stranice kad god je dostupna
 • Blokada oglasa - blokira oglase
 • Flash blokator - sprječava učitavanje Flash-a na web stranicama

Sve su ove značajke korisne, ali možete dobiti više ili manje iste zaštite od ostalih besplatnih proširenja preglednika. Nažalost, to je dostupno samo za Google Chrome u ovo vrijeme.

id čuvar https

Čvrsta identiteta koristila se pretplatnicima za pristup upravitelju lozinki pod nazivom ID Vault i ZoneAlarm antivirus, ali izgleda da to više nije slučaj.

Služba za korisnike

Iako je internetska tvrtka, Identity Guard se u velikoj mjeri oslanja na telefone kako bi komunicirao s kupcima. Ako izgubite novčanik ili primijenite krivotvorene troškove, nazovite broj 1-800. Ako imate pitanje o svom računu ili nekom drugom hitnom pitanju, nazovite broj 1-800. Navedena je i adresa e-pošte za podršku, ali ID Guard napominje da neće moći odgovoriti na pitanja vezana uz osobne podatke.

Za nehitna pitanja služba za korisnike se održava ponedjeljkom do petka od 8:00 do 23:00. i subotom od 9:00 do 18:00 ET. Postupak na telefonu možete ubrzati davanjem podrške za potvrdu PIN-om za potvrdu koji se nalazi u Pomozite odjeljak nadzorne ploče računa.

Ako mislite da ste prevarili ili vam je ukraden identitet, agenti za vraćanje identiteta dostupni su 24 sata dnevno.

Poziv na službu za korisnike ostao sam zadovoljan. Čekao sam oko minutu prije nego što sam stupio u kontakt s predstavnikom, koji je prvo postavio nekoliko pitanja kako bih potvrdio svoj identitet. Služba za korisnike bila je korisna i ljubazna.

Stranica za podršku web stranice pruža pristojan izbor najčešćih pitanja i ostalih resursa za stvari poput podnošenja zahtjeva za osiguranje i kreditnih sporova..

Osim oglasa na web mjestu, u pristigloj pošti nisam primio neželjenu poštu ili promotivne ponude od Identity Guard.

Otkazati članstvo je vrlo jednostavno. To možete učiniti sa stranice svog računa na web mjestu klikom jednostavnog gumba ili pozivom ID Guard-a na telefon.

Presuda

Čuvanje identiteta je čvrsta i prilično sveobuhvatna usluga zaštite krađe identiteta s dobrom policom osiguranja. Postavljanje je lako i nudi pojedinačne i obiteljske planove. Preporučio bih ukupni plan srednjeg sloja, koji uključuje neke potrebe koje nisu uključene u plan vrijednosti, ali ne i suvišne dodatke uvrštene u Premier plan.

PROČITANJE ČITALA: Prijavite se za Total posao i uplatite samo 13,33 $ mjesečno

Otkrivanje: Comparitech podržava čitač. Ponekad zaradimo naknadu kada se kupovina vrši na vezama na ovoj web stranici. To ne utječe na ocjenu proizvoda i ne košta naše čitatelje ništa. Pročitajte više ovdje. Posjetite Identity Guard

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 − 29 =

Adblock
detector