8 най-добри инструменти и софтуер срещу спам

8 най-добри инструменти и софтуер срещу спам

Без филтър против спам само едно грешно щракване може да постави вашето устройство и мрежа в опасност. Имейлите са една от най-често срещаните входни точки за злонамерен софтуер в корпоративна среда. Премахването на спам и злонамерени имейли от входящата ви поща се превърна в необходимост. В тази статия ще разгледаме най-добрия антиспам софтуер на пазара.

Ето го нашия списък с най-добрият софтуер срещу спам:

  1. SolarWinds MSP Mail Assure (БЕЗПЛАТНА ПРОБА) Крайна услуга, която блокира спама, вирусите и зловредния софтуер.
  2. SpamTitan Уеб-базиран филтър за спам за електронна поща, който покрива Microsoft Office 365.
  3. Mailwasher Блокиращ спам за Windows Live Mail, Outlook, Outlook Express, Incredimail, Thunderbird, GMail, Hotmail, Yahoo, EM Client.
  4. ZEROSPAM Облачен базиран спам, откуп и софтуер за фишинг.
  5. Comodo Dome Antispam Услуга за блокиране на спам в крайната поща.
  6. MX Guarddog Спам филтър, който също блокира DDOS атаки, фишинг атаки, зловреден софтуер и вируси.
  7. SPAMfighter Спам филтър за Outlook, Outlook Express, Windows Live Mail, Windows Mail и Thunderbird.
  8. ORF Fusion Спам филтър с 23-слойна система за тестване.

Най-добрият софтуер против спам

1. SolarWinds MSP Mail Assure (БЕЗПЛАТНА ПРОБА)

8 най-добри инструменти и софтуер срещу спам

SolarWinds MSP Mail Assure е интелигентен двигател за защита и филтриране на пощата, който е свикнал блок спам, вируси, и зловреден софтуер от нарушаване на имейла ви. Програмата се предоставя информация от над 1,8 милиона домейна за да предоставят на потребителя по-добра представа за текущите заплахи. Когато използва софтуера, потребителят може преглед на проблемните съобщения в карантина и черен списък на подозрителни податели от контакт с тях.

Поща за осигуряване на SolarWinds е облачно базирано решение, което улеснява конфигурирането и внедряването. За да започнете мониторинг, просто трябва да добавите нов домейн. Веднъж инсталиран, вие се възползвате Шифроване на SSL / TLS трафик.

Инструментът е идеален за корпоративни потребители, защото предлага интеграция за Office 365. Ако услугата за електронна поща на Office 365 се понижи, потребителят може да изпраща имейли от Поща на SolarWinds Mail Assure уеб базирано табло вместо. В случай на прекъсване, таблото за управление ви позволява да поддържате работата си.

Като цяло, ако търсите решение за анти-спам, което защитава имейла ви от нападатели Поща за осигуряване на SolarWinds е добър избор. За да видите цената за Поща за осигуряване на SolarWinds ще трябва да се свържете директно с търговския екип. Има и а 30-дневен безплатен пробен период.

  Какво е MTR и защо е полезно?

30-дневна безплатна пробна версия на SolarWinds MSP Mail AssureStart

2. SpamTitan

8 най-добри инструменти и софтуер срещу спам

SpamTitan е уеб базирано решение против спам, предназначено за Microsoft Office 365 сметки. Инструментът е предназначен да открива фишинг атаки, атаки с фишинг, и нулеви дни атаки. За да разпознаете последните заплахи SpamTitan използва смес от машинно обучение и байесовски анализ за идентифициране на нови атаки. Защитата срещу заплахи за нулев ден е отлична за минимизиране на експозицията към възникващи заплахи.

IP адрес бели списъци и черен списък контролира дали пощата достига до входящата ви поща или се блокира от бъдеща комуникация. За по-широка сигурност можете да приложите различни степени на Нива на доверие за спам да се потребители, потребителски групи, и домейни. Чрез това сегментиране на вашата имейл среда можете да управлявате потенциалните входни точки много по-ефективно.

Ако използвате Office 365 тогава SpamTitan може да бъде подходящ за вашата организация. Цената на SpamTitan зависи от броя на имейл кутиите, които искате да защитите, и броя на потребителите. Цените започват от $ 37,50 (£ 29,81) за един потребител и една електронна кутия, таксувана месечно.

3. Пощенска машина

8 най-добри инструменти и софтуер срещу спам

Mailwasher е програма, която се използва за блокиране на спам, преди да стигне до вашата пощенска кутия. Инструментът е съвместим с всички доставчици на електронна поща на настолни и мобилни устройства. Доставчици на имейл, поддържани от Mailwasher включва перспектива, Outlook Express, Incredimail, буревестник, Windows Live Mail, GMail, Hotmail, Yahoo, EM клиент, и още. Разнообразната гама от имейл акаунти, поддържани от Mailwasher прави софтуера универсален в корпоративна среда.

За да спрете вирусите да влизат във вашата пощенска кутия, програмата ви позволява да визуализирайте и изтрийте имейлите, преди да бъдат изтеглени до вашия компютър. Като блокирате имейли като този, можете да преглеждате информация в имейла, без да я отваряте и да оставяте компютъра си в риск от предаване на вирус.

Филтрирането е друг начин Mailwasher следи входящите имейли за съмнителни знаци. Най- филтър може да забележи спам съдържание и обидни думи за да може подателят да бъде автоматично включен в черен списък от бъдеща кореспонденция. За да спрете фалшивите сигнали, можете да добавите колеги и клиенти към вашия списък с приятели.

Има две версии на Mailwasher на разположение за изтегляне: Безплатна пощенска машина и Пощенска машина Pro. Безплатна пощенска машина се предлага безплатно и поддържа един имейл адрес. MailWasher Pro започва от $ 39.95 (£ 31.74) и поддържа множество имейл адреси с поддръжка седем дни в седмицата.

4. ZEROSPAM

8 най-добри инструменти и софтуер срещу спам

ZEROSPAM е облачно базирано решение срещу спам който предпазва от спам, рансъмуер, и имейл фишинг. Ако някой ви изпрати имейл с лоша връзка или злонамерен прикачен файл, ZEROSPAM ще го блокира. За допълнителна защита програмата използва TLS криптиране, за да предпази взаимодействията ви от проникване. В случай, че клиент-сървърът изпадне, инструментът ще използва автоматична опашка за поща, за да ви помогне да се върнете към нормалните операции ASAP.

  WAN оптимизация - 3 инструмента за оптимизиране на широкообхватни мрежи

Най- ниска фалшиво-положителна норма на ZEROSPAM е една от основните причини за използване на продукта. Той постига баланс между скрининг на вредни съобщения, без да блокира комуникациите от законни потребители. От гледна точка на предприятието, това е платформа против спам, която не пречи на ежедневните операции.

Разтворът също е устойчив на слизане. ZEROSPAM се захранва от мрежа над 20 филтриращи възли хоствани в целия три канадски данни за да сте сигурни, че услугата остава онлайн. Това означава, че дори ако нещо се понижи, услугата ви остава на разположение, когато имате нужда.

5. Comodo Dome Antispam

8 най-добри инструменти и софтуер срещу спам

Comodo Dome Antispam е инструмент за предотвратяване на спам предназначени за корпоративни потребители. Comodo Dome Antispam сканира и филтрира имейли за да защитите входящата си поща от кибератаки. Когато изтегляте файлове от входящата кутия, Comodo Dome Antispam използва платформата си за присъда на файлове Valkyrie, за да анализира файловете при тяхното изтегляне. Можете да отворите и взаимодействате с файл без риск от заразяване, дори от най-новите атаки на зловреден софтуер.

Филтрирането по имейл контролира типа съобщения, които виждате когато отворите своя имейл акаунт. Имейлите с вируси са блокирани, така че да не се пускат офлайн, за да сте сигурни, че имате пълна прозрачност за имейлите, изпратени във вашата пощенска кутия. През конзола за управление можете да преглеждате архивни и карантинни имейли.

Има три инсталации на Comodo Dome Antispam на разположение: Споделен сървър, Хостван облак, и На място. За да видите цените, трябва да се свържете директно с компанията. Ако търсите антиспам решение с гъвкави опции за внедряване, Comodo Dome Antispam е силно препоръчително.

6. MX Guarddog

8 най-добри инструменти и софтуер срещу спам

MX Guarddog е блокер за спам, който използва TLS криптиране за защита на вашата пощенска кутия. Фишинг атаки, зловреден софтуер,DDOS атаки, и вируси са само някои от нещата, които MX Guarddog защитава срещу. След като комуникацията е блокирана, можете да видите карантинен отчет, който ще покаже съобщението, което е било блокирано.

Законната поща се препраща направо към вашия имейл сървър. MX Guarddog автоматично синхронизира имейл адресите от Windows AD, LDAP, и Cpanel системи за удобство. В случай че сървърът ви изпадне, пощата ви ще бъде съхранена и автоматично ще ви бъде доставена следващия път, когато сте онлайн.

  15 най-добри мрежови топологии и инструменти за картографиране

MX Guarddog е чудесна алтернатива за ниска цена за спиране на спам в нейните песни. Инструментът работи като пакет от SaaS и започва на цена от 0,25 долара (£ 0,20) на имейл адрес, на месец. За псевдоними на потребители или домейни няма такса.

7. SPAMfighter

8 най-добри инструменти и софтуер срещу спам

SPAMfighter е спам филтър, съвместим с перспектива, Outlook Express, буревестник, Windows Mail, и Windows Live Mail. SPAMfighter ефилтрирането работи на няколко езика и може да блокира спам на английски, испански, немски, френски, италиански, полски, датски и др. След маркиране на подозрителен имейл софтуерът ще добави подателя в черния списък и ще блокира бъдещите имейли да достигнат до вашата пощенска кутия.

Потребителският интерфейс е лесен за навигиране и можете преглед на статистики на живо за блокирани съобщения. В допълнение, вие също имате Докладване на злоупотреба със спам с едно натискане на бутон, ако трябва да съберете информация. Способността да организирате цялата тази информация помага да сте сигурни, че знаете за всичко, което се опитва да достигне до вашия акаунт.

Има две версии на SPAMfighter за изтегляне: SPAMfighter Standard и SPAMfighter Pro. SPAMfighter Standard се предлага безплатно с реклами и ограничени функции, като ограничение за черни / бели списъци. SPAMfighter Pro започва от $ 29.99 (£ 23.86) с неограничен брой черни списъци / бели списъци, филтриране на език и други.

8. ORF Fusion

8 най-добри инструменти и софтуер срещу спам

ORF Fusion е парче софтуер за филтър за спам създаден специално за случаи на бизнес използване. Инструментът елиминира фалшивите позитиви и гарантира, че законната поща проправя път към вашата пощенска кутия. Една от уникалните продажби на ORF Fusion е, че има 23 слоести теста за да проверите състоянието на пощата. Тези тестове са смесица от черни списъци и бели списъци, които спират злонамерената поща, без да засягат истинската поща.

Можете да създадете свои собствени бели списъци, за да сте сигурни, че надеждните ви изпращачи не са поставени чрез филтриране на спам. Потребителят също има контрол върху това какво се случва с тези имейли, които са хванати от филтъра за спам. Например, можете да ги откажете да отхвърлят предаването, да запазят пощата или да я пренасочат към друга пощенска кутия.

цялостен, ORF Fusion ниската фалшиво положителна ставка го прави идеален за предприятия, търсещи сигурност, която не пречи на способността им да общуват. ORF Fusion интегрира с Microsoft Exchange и на IIS SMTP услуга. Цената на продукта започва от 55 долара (£ 43,75) годишно за 10 потребители.

Най-добрият софтуер против спам

Сред доставчиците на софтуер срещу спам има толкова много разнообразие, че може да бъде трудно да се избере. Ако не сте сигурни, не можете да сбъркате с инструмент като Поща за осигуряване на SolarWinds или SpamTitan. И двата инструмента са лесни за използване с бели списъци и черни списъци, за да контролирате каква поща достига до вашата пощенска кутия.

Изображение на AndyPandy от Pixabay

About the author