Как да гледате Doctor Who Series 11 в чужбина (извън Обединеното кралство)

Искам да гледам Доктор Кой сезон 11 от чужбина (извън Обединеното кралство)? По-долу ще обясним как можете да стриймвате Доктор Кой онлайн безплатно извън Обединеното кралство и най-добрите VPN за използване. Това ще ви позволи да заобиколите гео-ограниченията и поток от серия 11 на живо Доктор Кой от САЩ, Франция, Германия, Испания или където и да е другаде по света.

Как да гледате доктор Кой онлайн от чужбина

Доктор Кой11-ти сезон стартира на 7 октомври и ще завърши на 9 декември с допълнителен специален епизод, излъчващ се по Коледа. Новите епизоди излъчват всяка неделя, обикновено около 18:45 ч. BST (10:45 ч. PST / 13:45 ч. EST), въпреки че през следващата седмица той ще бъде излъчен в 18:55 часа. По-долу ще обясним къде можете да гледате всеки епизод на живо.

Важно е да се отбележи, че ще препоръчваме само официални източници. Доктор Кой е научнофантастичен феномен и в резултат на това има сигурни потоци без лиценз. Това обаче често са с ниско качество и са склонни към премахване на средно излъчване. Както всеки с лиценз за телевизия във Великобритания може да гледа Доктор Кой безплатно, наистина няма причина да използвате неофициални потоци.

Най-добър VPN за лекар, който: ExpressVPN

ExpressVPN усилват

VPN мрежите са сред най-лесните начини да защитите вашите онлайн дейности от любопитни очи. Освен че криптират вашия трафик, те ви позволяват да се свързвате със сървъри по целия свят и да заобикаляте гео ограниченията, така че да имате достъп до обичайните си поточни услуги от чужбина. Препоръчваме ExpressVPN: това е високоскоростен VPN с повече от 2000 сървъра, обхващащи 94 държави. Най-хубавото е, че може надеждно да деблокира платформи като Netflix, BBC iPlayer и Amazon Prime Video.

Регистрацията е лесна и отнема само няколко минути. Просто изберете желаната продължителност на абонамента (един месец, шест месеца или година) и направете плащане. Това започва 30-дневен пробен период и ако прецените, че услугата е незадоволителна, можете да се откажете и да получите пълно възстановяване, без да задавате въпроси. Тази гаранция за връщане на пари също означава, че можете ефективно да използвате ExpressVPN безплатно в краткосрочен план, например, ако отивате на почивка в чужбина.

ЕКСКЛУЗИВНА ОТСТЪПКА: Спестете 49% и получете допълнителни три месеца безплатно с годишния абонамент на ExpressVPN.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

Как да деблокирате доктор, който в чужбина с VPN

Никога не сте използвали VPN преди? Не е необходимо да се паникьосвате – деблокирането на гео ограничени услуги е лесно. Ето как да гледате Doctor Who с VPN:

  1. Първо се регистрирайте при реномиран доставчик на VPN. По-горе споменахме ExpressVPN, но NordVPN и CyberGhost са алтернативи с ниска цена и висока производителност.
  2. Инсталирайте VPN софтуера. За най-популярните операционни системи има различна версия, така че не забравяйте да изтеглите правилната.
  3. Изберете подходящ източник от списъка по-долу.
  4. Свържете се с един от сървърите на вашата VPN в съответната държава. Например, ще ви е необходим британски сървър, за да деблокирате BBC iPlayer, или американски, за да деблокирате BBC America.
  5. Опитайте да заредите видео от сайта. След като презаредите страницата, тя трябва да започне да се възпроизвежда почти незабавно и всички грешки трябва да изчезнат.
  Hogyan nézheted online a The Outpost 2. évadot bárhonnan

Добре е да преминете през горните стъпки преди това Доктор Кой всъщност идва. По този начин, ако срещнете затруднения, все още ще има достатъчно време да се свържете с поддръжката на вашата VPN. BBC използва особено строги мерки за ограничаване на географските ограничения и като такава вашата VPN може да не работи от време на време. В тези случаи поддръжката на клиенти често може да ви насочи към сървър, който все още може да деблокира услугите на BBC.

Къде да гледате доктор Кой онлайн

Доктор Кой е изключително популярен сериал и в резултат на това се излъчва едновременно в няколко страни по света. По-долу ще ви информираме как да настройвате независимо в коя държава живеете.

САЩ

Знаме на САЩ

Азрителите на мериканците могат да уловят всеки епизод от втори сезон нататък при поискване чрез BBC America. Епизодите от сезон 11 се качват няколко часа, след като приключат излъчването си по телевизията във Великобритания.

Не се изисква регистрация или плащане, въпреки че ще трябва да сте в Америка или да сте свързани със сървър в САЩ, за да гледате. Опитът за поточно предаване на съдържание извън САЩ води до следната грешка: “Географско ограничение – това съдържание не е достъпно за вашето местоположение“.

Можете също да предавате нови епизоди на живо, въпреки че ще трябва да влезете предварително с данните на вашия доставчик на кабели. Ако нямате кабелна телевизия, това не е проблем: можете също да изберете да влезете с абонамента си за DirecTV сега или FuboTV.

Канада

флаг на Канада

В Канада, Доктор Кой може да се предава на живо на пространство. За да гледате предавания на живо, ще ви е необходим абонамент за кабелна телевизия, тъй като понастоящем е невъзможно да влезете с каквито и да било услуги на върха.

  Как смотреть Гарри Поттера на Netflix из любой точки мира в 2024 году

Дори и да нямате кабел, все още е възможно да гледате при поискване. Наистина са налични само епизоди със стандартна дефиниция от серия 11, но не е нужно да влизате, за да ги гледате. Нови епизоди се добавят към библиотеката при поискване няколко часа след приключване на излъчването, така че няма да ви се налага да чакате прекалено дълго, за да ви хванат.

Космически геоблокира съдържанието му, което означава, че ще ви трябва VPN, за да гледате, ако сте извън Канада. Показва на чуждестранните посетители грешка в браузъра („Това съдържание не е достъпно за гледане във вашия браузър”), А не с гео ограничение, но това изчезва, когато е свързано към канадски сървър.

Великобритания

Британски флаг - Union jackБритански флаг - Union Jack - Великобритания

Streaming Доктор Кой в Обединеното кралство е много просто: просто го гледайте на живо BBC iPlayer. Предварително ще трябва да си създадете акаунт, но това е безплатно и отнема само минута. Трябва да обърнете внимание, че по закон трябва да имате валиден лиценз за телевизия във Великобритания, който да гледате. Въпреки това, няма действителен процес на проверка, така че тази услуга по същество се основава на честна система.

Както при услугите по-горе, епизодите се предоставят при поискване малко след излъчването. BBC iPlayer предлага една функция, която повечето стрийминг платформи не правят: възможността да гледате с аудио описания, ако имате зрителни увреждания.

Вижте също: Най-добрите VPN за BC iPlayer

Австралия

австралийски флаг

ABC прави нови епизоди на Доктор Кой достъпно безплатно, без регистрация, за всеки в Австралия. Отново тази услуга гео блокира съдържанието й, така че ще трябва да използвате австралийски сървър, за да гледате от чужбина.

Докато можете да предавате ABC на живо, нови епизоди са достъпни и при поискване за тези, които са пропуснали излъчването. Последният епизод се добавя към библиотеката по поръчка веднага след излъчването по телевизията. Струва си да се отбележи, че докато само сезон 11 се предлага при поискване, можете да хванете сезони 1-10 в Netflix.

Други места

Ако живеете в държава, която не е англоговоряща, вашите възможности са далеч по-ограничени. Ако няма местно излъчване на Доктор Кой, и не е включен в библиотеката на Netflix на вашата страна, може да бъдете принудени да купувате предишни сезони или епизоди поотделно в платформи като Google Play, iTunes или Amazon.

Ако вашата страна има телевизионен оператор, който ви позволява да гледате Доктор Кой безплатно (като Канада или Австралия), но в момента сте в чужбина, все още можете да се настроите, като се свържете с един от сървърите на вашата VPN в съответната държава.

  Kako gledati sezonu Manifest 2 putem Interneta s bilo kojeg mjesta

Мога ли да подавам поток доктор кой с безплатен VPN?

Безплатните VPN мрежи могат да се окажат лесен начин да се защитите онлайн, но имат няколко недостатъци, които премиум услугите нямат. Например безплатните услуги имат повече потребители, но все пак по-малко сървъри, за да разпределят натоварването. Това води до дълги времена на зареждане, заекване на видео и потенциално дори спорадични прекъсвания. Тези фактори правят безплатните VPN мрежи лош избор за поточно HD видео на живо. Освен това тези услуги често са първите в черния списък чрез поточни услуги, така че те не са надеждни в дългосрочен план.

Как може да си позволи безплатен VPN да работи? Въпреки че не плащате в брой, все пак помагате на компанията да реализира печалба. Чрез събиране на информация за вашата дейност с помощта на проследяващи бисквитки, тези компании могат да съставят подробно досие на вашите навици за сърфиране. Това вече е достатъчно инвазивно, но някои дори продават тази информация на трети страни без ваше знание. В резултат на това можете да откриете, че използването на безплатен VPN всъщност намалява вашата онлайн сигурност, вместо да я повишава.

И накрая, няма гаранция, че VPN, който използвате, е безопасен. Установено е, че най-малко един голям магазин за приложения е домакин на десетки предполагаеми безплатни VPN, които всъщност включват злонамерен софтуер или в някои случаи всъщност не криптират трафика ви. Дори добре познати безплатни VPN мрежи са били злоупотребявани с доверието на потребителите си, като за един е установено, че продава неактивни потребителски честотни ленти с цел печалба.

Най-добрият начин да бъдете в безопасност онлайн е да използвате реномиран VPN с доказан опит за защита на поверителността на своите потребители.

Доктор Кой сезон 11 играе промени

Гледайте доктор, които живеят в чужбина с VPN

2024 е знаменателна година за Доктор Кой. Сезон 11 бележи първия път, когато „Докторът“ е изигран от жена и по всички сметки, представянето й в първи епизод беше изключително. Тази поредица Джоди Уиткакър участва в титулярната роля, но тя не е единственото ново попълнение в шоуто.

Както винаги, Докторът ще пътува с актьорски състав. Този път те са Греъм (Брадли Уолш, от Коронационна улица и Преследването слава), Райън (Тосин Коул – Междузвездни войни: Силата се пробужда) и Ясмин (Mandip Gill – Hollyoaks, Лекари).

Чакайте – серия 11? Кой е наистина възрастен?

Въпреки че тази година сериите са известни като сезон 11, това всъщност е сезон 37. Доктор Кой започва през 1963 г. и се изпълнява в продължение на 26 сезона до 1989 г. След този момент феновете чакаха 16 години шоуто да се върне, като Кристофър Екълстън в главната роля.

Оттогава излизат нови серии всяка година, с изключение на 2009 г., когато периодично излизат пет специални епизода. Това изглежда е готово да продължи за неопределено време след възраждането Доктор Кой има успех за BBC както на местно, така и на международно ниво.

About the author