10 cele mai bune construcții Kodi din 2024 – complet testate și aprobate

Construcțiile Kodi sunt instalații Kodi preconfigurate. Construirea este o modalitate excelentă de a face configurația Kodi mai ușoară, extinzând totodată ceea ce poți face cu Kodi prin funcții suplimentare și o temă interesantă de aspect. În timp ce puteți instala Kodi pe aproape orice dispozitiv, cum ar fi Apple TV, Chromecast sau Roku, un build Kodi poate fi instalat doar pe dispozitive specifice, cum ar fi Amazon Fire TV sau TV Stick, Raspberry Pi, iPhone, Mac, Windows PC sau Nvidia Shield.

sigla kodi

Cele mai bune construcții Kodi 2024

Cele mai bune versiuni Kodi addon pentru 2024 includ:

 1. Nu există limite Magic Build
 2. BK Link-uri Build
 3. Reaper se construiește
 4. Fiara
 5. Tombraider Build
 6. Evoluție construită
 7. Durex Build
 8. Ultima 17 Build
 9. Construcția Fornite a Nymeria
 10. Max a fost Mario Build

Există sute de versiuni suplimentare de Kodi disponibile pe internet. Deși nu le-am testat pe toate, acestea sunt unele dintre cele mai bune variante pe care le veți găsi în ceea ce privește temele și opțiunile personalizate..

NOTĂ SPECIALĂ: Cele mai multe versiuni nu sunt actualizate pentru cea mai recentă versiune de Kodi. Vă recomandăm să folosiți NUMAI aceste versiuni pentru piele și opțiuni de personalizare și să ștergeți toate suplimentele pe care le găsiți în ele. 

Avertisment: build-urile Kodi pot conține malware-ului

Din păcate, atunci când descărcați o compilare Kodi, nu există nicio modalitate de a ști cu adevărat ce adăugări sau repoziții de completare se adaugă la instalarea dvs. Kodi decât după instalarea compilării. Drept urmare, puteți ajunge să instalați accidental malware pe dispozitiv. Acest lucru s-a întâmplat cu un utilizator și tester Kodi, care a postat un avertisment despre acest lucru pe popularul forum terț Kodi Reddit, / r / Addons4Kodi. Acest utilizator a descoperit că a instalat o troiană de cryptocurrency coninmining în timp ce testa diferite build-uri.

Reddit Kodi construiește

Vă recomandăm să rulați un program antivirus pe orice dispozitiv pe care îl utilizați cu Kodi. Indiferent dacă executați Kodi pe Android, Windows, Linux, iOS sau MacOS, suplimentele Kodi vin cu un risc sporit de malware pentru sistemul dvs. Chiar și unele dintre cele mai populare și utilizate cele mai multe, precum GAIA și Bubbles, au transportat malware și au infectat milioane de utilizatori fără să știe.

Veți găsi că există multe aplicații antivirus gratuite de înaltă calitate și gratuite pentru dispozitivele Windows, Mac și Android.

Pe utilizarea Kodi builds

Construcțiile Kodi vor fi deja stocate cu multe suplimente Kodi. Cu toate acestea, majoritatea construcțiilor vor veni cu un amestec de suplimente oficiale și neoficiale. Vă vom ghida prin procesul de configurare a unei compilări Kodi, oferind în același timp instrucțiuni ușoare pentru a elimina suplimentele neoficiale. Înlăturarea suplimentelor nedorite și neoficiale vă va ajuta să vă asigurați că nu transmiteți în mod accidental materiale piratate.

Vă rugăm să fiți avertizați: Deși o parte din motivul pentru care folosiți build-urile Kodi este să vă bucurați de noi caracteristici și o piele mai interesantă, precum și să vă economisiți timp în încercarea de a descărca și instala suplimente, este posibil să primiți pluginuri care oferă fluxuri neoficiale. Nu furnizăm aici o listă care descrie ce suplimente există în oricare dintre aceste versiuni și nu împiedică și nu recomandă utilizatorilor să utilizeze suplimente care conțin pirat. În cea mai mare parte, cea mai bună construire acolo este cea pe care o creezi tu însuți.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Avertisment: ISP-ul dvs. vă poate vedea fluxurile Kodi

Deși Kodi este o aplicație de sine stătătoare, suplimentele pe care le instalați prin intermediul site-urilor creează mai ales site-uri web populare pentru a obține fluxurile lor. Drept urmare, ISP-ul dvs. poate vedea toată activitatea de streaming Kodi.

ISP-urile nu pot doar să colecteze și să vândă datele de navigare, dar pot transmite aceste date și către terți care o solicită. Acest lucru face ca datele dvs. de streaming de la Kodi să creeze nesigur.

Un VPN vă va ascunde toată activitatea de streaming în spatele unui tunel de date private, puternic criptat. Când vă conectați la unul, activitatea dvs. de streaming rămâne privată, la fel ca și locația dvs. adevărată.

Printre cele mai bune opțiuni pe care le-am testat pentru utilizatorii de construire Kodi se află IPVanish. Nu numai că folosește criptarea de grad militar, dar are și aplicații pentru numeroase dispozitive, inclusiv stick-ul Amazon Fire TV. IPVanish poate fi de asemenea utilizat pe până la 10 dispozitive în același timp, ceea ce face o soluție bună pentru utilizatorii Kodi cu instalații multiple.

Ofertă pentru cititor: IPVanish a luat legătura pentru a oferi cititorilor noștri o reducere de până la 60% la planurile lor aici. Pentru opțiuni alternative, consultați lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Kodi.

  Как смотреть зимние Олимпийские игры 2024 года на Коди или в прямом эфире в прямом эфире

Ar trebui să efectuați întotdeauna un început nou înainte de a instala o compilare Kodi.

Cel mai bun lucru de făcut atunci când începeți cu o construcție este să aveți o instalație Kodi proaspătă. Puteți descărca o nouă instalare pe kodi.tv/download.

O nouă instalare vă va ajuta să preveniți problemele legate de conflictele de instalare între instalația de construire și alte suplimente pe care le-ați instalat deja.

Cum să ștergeți suplimentele nedorite ale piraților

Un mare motiv pentru care instalați Kodi build-uri este să obțineți funcțiile suplimentare care nu sunt situate de obicei într-o instalare goală a unui centru media Kodi. Cu toate acestea, veți ajunge la unele cu suplimente nedorite și nefavorabile în procesarea acestuia. Din fericire, puteți șterge destul de ușor aceste suplimente.

Acest proces va arăta diferit în diferite versiuni, întrucât piei schimbă modul în care arată și se simte Kodi.

Cu toate acestea, puteți urma acest proces generic cu aproape orice compilare:

 • Găsiți numele complementului pe care doriți să îl eliminați.
 • Click dreapta în supliment și apoi faceți clic pe informație.
 • Acum veți vedea un ecran care vă oferă opțiuni, cum ar fi „Dezactivați”, dar cel mai important, unul care spune „Dezinstalare”.
 • Faceți clic pe butonul Dezinstalați buton.

Adăugarea dvs. nedorită nu va fi dezinstalată din versiunea dvs. Kodi. Rețineți, însă, că acest fapt nu va șterge suplimentul nedorit. Acesta va trăi în continuare pe sistemul tău. Dacă doriți să ștergeți completul, va trebui să găsiți fișierul zip pentru compilarea instalată, să o deschideți și să ștergeți complet pluginul cu numele suplimentului pe care doriți să îl ștergeți.

Cele mai bune construcții Kodi din 2024

Atunci când vorbim despre „cele mai bune” versiuni de mai jos, ceea ce ne referim sunt la realizările care au cea mai bună interfață de utilizator pentru Kodi și oferă cea mai bună experiență. Acestea sunt, de asemenea, componentele despre care vorbește despre toți, ceea ce înseamnă că am enumerat doar înregistrări care sunt puternic aprobate de utilizator.

Kodi No Limits Magic Build

Build Dimensiune descărcare: 431 MB

nolimits construiește kodi

Kodi No Limits Build are mai multe arome, care includ versiuni care au secțiuni pentru adulți și cele care nu. Puteți instala, de asemenea, o versiune Lite sau completă a compilării, astfel încât dimensiunea descărcării poate varia în funcție de versiunea aleasă. În plus, spre deosebire de alte versiuni, Kodi No Limits Build vă permite să instalați peste crearea actuală, astfel încât nu trebuie să ștergeți sau să ștergeți complet completele deja instalate. Cu toate acestea, nu faptul că instalarea unei opțiuni de construire a altei construcții ar putea sparge ceva în instalare, așa că este o idee bună să faceți instalarea nouă.

În interior, veți găsi secțiuni pentru Emisiuni TV, filme, sport, TV în direct și multe altele. Kodi No Limits Magic rulează pe pielea Aeon Nox SiLVO, pe care o puteți descărca și instala separat de la dezvoltator. Dacă tot ceea ce căutați este acea piele grozavă de Kodi, fără a trebui să parcurgeți procesul de ștergere a suplimentelor nedorite, vă recomandăm să instalați pielea în loc de a crea.

BK Link-uri Build

Build Dimensiune descărcare: 430MB

bk link-uri creează build-uri de kodi

Construit pe pielea Bello 6, BK Links Build este încărcat cu suplimente concepute pentru utilizatorii care doresc filme și emisiuni TV la cerere, precum și unele opțiuni TV live. Construcția este încărcată cu unele dintre cele mai recente și mai populare suplimente terțe, precum Placenta și Neptune Rising, precum și alte suplimente populare care sunt adesea folosite ca dependențe, cum ar fi SportsDevil și YouTube. Puteți șterge cu ușurință suplimentele terță parte și le puteți păstra pe cele oficiale pentru a vă maximiza experiența și pentru a crește viteza acestei versiuni.

Construcții cu secerătoare (bază)

Build Dimensiune descărcare: 175MB

reaper construiește coduri build

O compilare simplă din Reddit Reaper, Reaper Builds poate fi descărcată fie în versiunea Lite, Standard sau Base. Spre deosebire de majoritatea build-urilor, această compilare nu vine cu multe adaosuri diferite sau piei unice. În schimb, face unele modificări la meniul Kodi, eliminând o mulțime de opțiuni ale meniului din stânga în jos Adaosuri și Favorite. În plus, singurele suplimente din acest build sunt GAIA, Magicality, Masterani Redux (anime), Placenta, YouTube și Premiumizer. Veți dori să ștergeți toate, cu excepția YouTube, pentru a o menține pe deplin legitimă. Puteți descărca apoi suplimente din Depozitul oficial Kodi Addon, cum ar fi Tubi TV, Crackle sau Xumo.

Titanium Build

Build Dimensiune descărcare: 171 MB

cele mai bune kodi construiește 2024

Titanul a fost construit de la sol până la viteză. Această construcție este foarte rezistentă, la fel cum sugerează și numele, și creată pentru ca dispozitivul dvs. să funcționeze bine în timp ce transmiteți în continuare conținut de calitate prin Kodi.

Puteți instala cu ușurință această compilare pe dispozitive cu resurse limitate, cum ar fi Amazon Firestick. Această versiune este, de asemenea, proiectată pentru cea mai recentă versiune a Kodi, versiunea 18 Leia. Chiar și cu dimensiunile sale, există o serie de adaosuri notabile în această construcție, așa că asigurați-vă că parcurgeți și ștergeți suplimentele inutile, astfel încât să puteți păstra pielea frumoasă.

Tomb Raider Build

Build Dimensiune descărcare: 310MB

tombraider_buildupdates

Construcția Tomb Raider vine cu o mulțime de suplimente, care vă permit să începeți rapid să vă bucurați de emisiunile preferate. Construcția Tomb Raider vine cu suplimente care oferă o mulțime de emisiuni TV, filme, documentare și chiar conținut live.

Este suplimentele din secțiunea ZONA EXTRAS categoria de pe ecranul principal care face ca construcția să iasă în evidență. Veți găsi suplimente precum: Verificarea vehiculelor din Marea Britanie ceea ce vă permite să verificați starea Ministerului Transporturilor și starea fiscală a oricărui vehicul IK. LUMINA GYM add-on de asemenea sub ZONA EXTRAS este, de asemenea, o atingere drăguță și este excelent pentru cei dintre noi care iubim lumea fitnessului.

  A PAC-12 Kodi kiegészítő telepítése és használata

Actualizările pot fi efectuate chiar și direct din interior.

Puteți accesa conținutul preferat și orice instrumente și setări necesare prin următoarele categorii incluse în ecranul de pornire:

 • TELEVIZIUNE IN DIRECT
 • SERIALE TV
 • FILME
 • SPORT
 • LIVE SPORTS
 • ADAUGĂRI DE TOP
 • ZONA COPILULUI
 • ZONA EXTRAS
 • PREFERINȚE
 • MUZICĂ
 • ADD-ONS
 • INSTRUMENTE
 • SETĂRI
 • PUTERE

Evoluție construită

Build Dimensiune descărcare: 852MB

10 cele mai bune construcții Kodi din 2024 - complet testate și aprobate

Evoluția conține o cantitate mare de suplimente cu conținut excelent; de la Live TV la sport, îl vei găsi pe Evolution. Ceea ce diferențiază Evolution de multe alte construcții este faptul că separă 1080P HD de înaltă calitate & Filmele 3D intră într-o categorie separată din meniul principal al construcției.

Categoriile incluse în meniul principal sunt următoarele:

 • TELEVIZIUNE IN DIRECT
 • HUB TV
 • FILMUL HUB
 • 1080P HD & FILME 3D
 • DIVERTISMENT
 • MEDIUL COPILULUI
 • SPORT
 • FOTBAL
 • MUZICĂ & CONCERTE
 • ADD-ONS
 • ÎNTREȚINERE
 • SETĂRI

Onenation Leia Build

Build Dimensiune descărcare: 365 MB

cele mai bune codi construiește

O construcție construită pentru Kodi v.18 Leia și care are același nume, Leia build este o piele superbă, care ușurează navigarea către principalele categorii pe care le doresc utilizatorii Kodi. Această piele are câteva animații uimitoare și chiar are categorii specifice fanilor de sci-fi.

Această construcție este destul de grea de resurse, cu peste 365 MB de necesitate de spațiu. Nu ar trebui să îl utilizați pe orice dispozitiv care are resurse limitate, cum ar fi Amazon Firestick sau casele de streaming Android TV de ultimă oră..

Lobo Build

Build Dimensiune descărcare: 164 MBcele mai bune codi construiește

Direct de la Onenation (același dezvoltator pentru Max’d Mario), Lobo Build oferă un design ușor și super-rapid care rulează pe pielea Aeon Nox Silva. Datorită vitezei și a cerinței de spațiu scăzute, Lobo este o construcție bună de luat în considerare pentru oricine rulează Kodi pe un Amazon Firestick.

Rețineți, însă, că Lobo nu are în prezent o opțiune Kodi v.18. Dacă doriți să utilizați Lobo, veți primi un mesaj de eroare încercând să îl instalați pe Kodi v.18. În schimb, va trebui să efectuați o nouă instalare de Kodi 17.6.

Construirea Fortnite a Nymeria

Build Dimensiune descărcare: 263 MBnymeria fortnite build Kodi builds

Alergând pe pielea Aeon Nox SiLVO, Nymeria’s Fortnite Build este o scrisoare de dragoste pentru toate lucrurile Fortnite. Această construcție este una dintre cele mai personalizate construcții pe care le veți găsi în ceea ce privește tema. Mai simplu spus, este frumos și interactiv în toate modurile care fac Kodi unic de utilizat.

Veți găsi secțiuni de muzică, filme, emisiuni TV, sport, IPTV, all-in-one, documentare și o secțiune „Pentru copii”. Fiecare aspect al acestei construcții a fost personalizat pentru a oferi o experiență completă Fortnite, chiar și setările, pe care mulți producători de construcții tind să le ignore..

Deși există o mână bună de suplimente disponibile legal în această compilare, există totuși o mână pe care va trebui să o ștergeți mai întâi pentru a aduce viteza, inclusiv suplimente precum Supremacy, Aspis, Yoda, Real- Debrid, Loki, Planet MMA și alte câteva. Adăugările disponibile care sunt foarte bune de păstrat în această construcție sunt BBC iPlayer, ITV, YouTube și alte câteva.

Max a fost inițiat Mario Build

Creează dimensiunea descărcării: 99MB

maxd mario kodi construiește

O construcție foarte ușoară, concepută pentru utilizatorii Kodi cu copii, construirea Max a lui Mario are o temă foarte centrată pe Mario, chiar și în setări. Există o secțiune „Max’d Kids” cu filme, emisiuni TV, cărți audio și karaoke, precum și secțiuni pentru diferite rețele pentru copii. Există doar două suplimente disponibile în această compilare: Deceit (un addon terț) și YouTube. Veți dori să eliminați Deceit și să instalați alte suplimente, cum ar fi Tubi TV, pentru a aduce această excelentă creare a codului.

Cum se instalează un Kodi Build

În general, instalarea unui build Kodi urmează aceeași procedură. Etapele generale sunt următoarele:

 1. Adăugați sursa managerului de fișiere.
 2. Instalați pluginul pentru depozit. Acest pas nu este însă necesar în multe cazuri.
 3. Instalați suplimentul de programe.
 4. Instalați construirea de la asistentul relevant.
 5. Reporniți Kodi. După finalizarea procesului de instalare, de obicei, vi se va solicita să închideți forța Kodi. Pe Windows, Linux și Mac OS, trebuie doar să alegeți OK. Pe dispozitivele Android și iOS, deconectați dispozitivul sau închideți Kodi de la managerul de sarcini al dispozitivului.

Kodi No Limits Magic Build

Pentru a instala Kodi No Limits Magic Build, va trebui să faceți următoarele:

 • Deschide Kodi și du-te la Manager de fișiere prin simbolul angrenajului
 • Selectați Adăugați sursa și introduceți următoarea adresă web: „https://nolimitsbuilds.com/kodi/„. Nu uitați să o numiți în partea de jos a ecranului
 • Reveniți la ecranul de domiciliu și selectați Adaosuri, apoi du-te la simbolul pachetului în stânga sus
 • Click pe Instalați din fermoar și faceți clic pe conexiunea fără limite
 • Faceți clic pe butonul fără limite vrăjitor fișier zip pentru instalare
 • Apoi, mergeți la Componente suplimentare din ecranul de pornire Kodi și faceți clic pe Asistent fără limite
 • De acolo, alegeți versiunea No Limits pe care doriți să o instalați și rulați expertul

BK Link-uri Build

Pentru a instala build-ul BK Links, efectuați următoarele:

 • În ecranul de pornire Kodi, faceți clic pe butonul simbol angrenaj în stânga sus, apoi faceți clic pe Manager de fișiere
 • Selectați Adăugați sursa apoi introduceți următoarea adresă web: „http://streamdigital.org/wiz/”Și numește-l în partea de jos
 • Acum reveniți la dvs. Adaosuri secțiune din ecranul de start și selectați tasta simbolul pachetului în stânga sus
 • De acolo, faceți clic pe Instalați din fermoar apoi faceți clic pe conexiunea BK Links, în funcție de ceea ce ați numit-o
 • Există unul pe fișierul zip, aici faceți clic pe el și instalați-l. Aceasta va instala dispozitivul Asistent digital în flux
 • Renunțați la ferestrele care apar
 • Mergi la Componente suplimentare și găsiți asistentul digital Stream. Faceți clic pe ea, apoi faceți clic pe Build
 • Găsiți compilarea BK Links și faceți clic pentru a rula asistentul de instalare
  Hogyan nézhetem meg a 2024-es US Open Tenisz csatornát a Kodi-en - ingyenes élő közvetítés

Reaper se construiește

Pentru a instala Reaper Builds, va trebui să faceți următoarele:

 • Mergi la Manager de fișiere din setări și adăugați „https://reddit-reaper.github.io/repo”Ca sursă. Numeste-l
 • Nu, reveniți la ecranul de start și faceți clic pe Adaosuri
 • Apoi, faceți clic pe Instalați din fermoar și localizați conexiunea repo Reddit Reaper
 • Faceți clic pe butonul repertoriu fișier zip pentru instalare
 • Reveniți la ecranul anterior și selectați Instalați din depozit
 • Acum, du-te la Reddit Reaper Repository, Selectați Componente suplimentare, și apoi Vrăjitorul de secerătoare. În cele din urmă, faceți clic pe Instalare
 • Ignorați toate ferestrele de tip pop-up. Reveniți la ecranul de domiciliu, selectați Adaosuri, apoi Adăugări de programe și apoi Reaper se construiește
 • De acolo, selectați (După) Construiește și apoi selectați unul dintre Build Reaper (Base, Lite, Full) pentru a rula expertul de instalare

Titanium Build

Construcția Titanium poate fi instalată folosind următoarele instrucțiuni:

 • Cu Kodi deschis, faceți clic pe butonul simbol angrenaj și selectați Manager de fișiere
 • Unde vezi , introduceți următoarea adresă web „Http://repo.supremebuilds.com/“ Asigurați-vă că îl numiți (cum ar fi Builduri supreme)
 • Reveniți la ecranul de pornire Kodi, apoi faceți clic pe Adaosuri și apoi simbolul pachetului în stânga sus
 • Selectați Instalați din fermoar și localizați conexiunea dvs. Builduri supreme. Faceți clic pe conexiune, apoi selectați repoziția Supreme Builds pentru a o instala
 • După instalarea depozitului, deschideți-l și mergeți la Componente suplimentare, și apoi Construcții supreme
 • În addon, faceți clic pe construieşte și găsiți Titan construi. De acolo, faceți o instalație nouă sau standard
 • După instalarea addon-ului, Kodi se va închide. Deschide-l din nou pentru a obține noua ta construcție

Tomb Raider Build

Pentru a instala Tomb Raider Build, efectuați următoarele:

 • Adăuga „Http://ares-repo.eu“ la surse din Manager de fișiere. Denumiți sursa.
 • Găsiți sursa și instalați-o repository.tombraider.official-0.x.zip din Adaosuri>Simbolul pachetului (stânga sus)>Instalați din fișierul zip.
 • Inca inauntru Adaosuri>Simbolul pachetului (stânga sus), Selectați Instalați din depozit și apoi Tomb Raider Repo, urmată de suplimentele programului. Selectați Tomb Raider construiește vrăjitor, lovit Instalare și continuați când primiți notificarea „Adăugare activată”.
 • Deschis Tomb Raider construiește vrăjitor în PROGRAME și selectați TOMB RAIDER CONSTRUIE AICI. În cele din urmă, alege răzbunare și lăsați-l să se instaleze. Acum, selectați TOMB RAIDER 2.48 JARVIS și așteptați finalizarea procesului de descărcare și instalare.

Evoluție construită

Pentru a instala Evolution Build, efectuați următoarele:

 • Adăuga „Http://repo.hackmykodi.com/wizards/“ la surse din Manager de fișiere. Denumiți sursa.
 • Găsiți sursa și instalați-o plugin.video.evolutionwizard.zip din Adaosuri>Simbolul pachetului (stânga sus)>Instalați din fișierul zip.
 • Mergi la PROGRAME ADD-ONS și selectați evolutionwizard. Selectați Evoluţie iar acum build-ul se va descărca și instala.

Onenation Leia Build

Construcția Leia poate fi instalată folosind următoarele instrucțiuni:

 • Deschideți Kodi, apoi faceți clic pe butonul simbol angrenaj și selectați Manager de fișiere
 • Unde vezi , introduceți următoarea adresă web „http://onenation.info/Portal/„. Asigurați-vă că îl denumiți (cum ar fi Onenation)
 • Reveniți la ecranul de pornire al Kodi, apoi faceți clic pe Adaosuri și apoi simbolul pachetului în stânga sus
 • Click pe Instalați din fermoar, selectați conexiunea Onenation și apoi instalați depozitul Onenation
 • După instalarea depozitului, deschideți-l și mergeți la Componente suplimentare, și apoi Portalul Onenation
 • În portalul Onenation faceți clic pe construieşte și găsiți Leia construi. De acolo, faceți o instalație nouă sau standard
 • După instalare, resetați Kodi pentru a începe procesul de funcționare

Lobo Build

Pentru a instala construirea Lobo, faceți următoarele:

  • Accesați Kodi, faceți clic pe butonul simbol angrenaj, apoi faceți clic pe Fişier administrator
  • În cutia care spune , introduceți următoarea adresă web „http://onenation.info/Portal/„. Asigurați-vă că îl denumiți (cum ar fi Onenation)
  • Întoarceți-vă la ecranul de pornire din Kodi și mergeți la Adaosuri și apoi simbolul pachetului în stânga sus
  • Selectați Instalați din fermoar apoi alegeți conexiunea Onenation
  • Localizați fișierul zip și faceți clic pentru a-l instala
  • După instalarea depozitului, accesați-l și selectați Componente suplimentare, și apoi Portalul Onenation
  • În portalul Onenation, faceți clic pe construieşte și găsiți Lobo construi. Onenation are doar o versiune de compilare pentru versiunea Kodi 17.6
  • După instalare, resetați Kodi pentru a începe procesul de funcționare

Nymeria’s Fortnite Build (DOAR Versiunea Kodi 18 Leia)

Pentru a instala Nymeria Fortnite Build pe Kodi, efectuați următoarele:

 • Deschide Kodi și du-te la setări (simbol angrenaj) și apoi Manager de fișiere
 • Unde spune nici unul, introduceți următoarea adresă web: „http://miniaturelife67.co.uk/repo„. Adăugați numele ezzermac pentru el în partea de jos
 • Acum, din ecranul de pornire Kodi, faceți clic pe Adaosuri apoi pe simbolul pachetului din stânga sus
 • Click pe Instalați din fermoar apoi găsiți și faceți clic pe conexiunea ezzermac
 • Instalați dispozitivul Depozitul Ezzermacs fișier Zip din această locație
 • Apoi, reveniți la ecranul instalatorului de pachete și faceți clic pe Instalați din depozit
 • De acolo, localizați depozitul Ezzermac și faceți clic pe el, apoi faceți clic pe Componente suplimentare secțiune
 • Localizați și faceți clic pe Vrăjitorul Ezzermac pentru a instala vrăjitorul. Clic destitui pe orice ferestre
 • Din ecranul de start Kodi, faceți clic pe Adaosuri > Adăugări de programe și încărcați vrăjitorul Ezzermac
 • Faceți clic pe Expertul și respingeți ferestrele. Apoi, du-te la construieşte și localizați Construirea Fortnite a lui Nymerica. Faceți clic pentru a instala. 
 • Rețineți că tema acestei construcții va funcționa NUMAI pe Kodi 18 Leia. Altfel, tot ce veți obține sunt suplimentele.

Max a fost Mario Build

Puteți instala cu ușurință build-ul Max al lui Mario făcând următoarele:

 • Deschideți Kodi, faceți clic pe butonul simbol angrenaj, apoi faceți clic pe Fişier administrator
 • Introduceți următoarea adresă web în  cutie: “http://onenation.info/Portal/„. Asigurați-vă că îl numiți (cum ar fi onenare)
 • De acolo, întoarce-te la ecranul de start și mergi la Adaosuri și apoi simbolul pachetului în stânga sus
 • Click pe Instalați din fermoar apoi conexiunea de onenare
 • Localizați fișierul zip și instalați-l făcând clic pe el
 • După ce primiți mesajul de instalare reușit, accesați Componente suplimentare de la tine Adaosuri meniu și faceți clic pe Portalul Onenation
 • În addonul Portal Onenation, accesați construieşte și găsiți Max este Mario construi. Onenation are o versiune de compilare pentru Kodi versiunea 18 Leia sau versiunea 17.6 Krypton. Alegeți orice doriți pe baza versiunii actuale Kodi
 • După instalare, resetați Kodi pentru a începe să funcționeze

About the author

Comments

 1. nati de funcții suplimentare și teme personalizate, trebuie să fiți atenți la riscul de malware și să eliminați suplimentele neoficiale pentru a evita transmiterea de materiale piratate. Este important să rulați un program antivirus pe dispozitivul dvs. și să utilizați doar construcții Kodi de încredere. În plus, trebuie să ștergeți suplimentele neoficiale și să vă asigurați că utilizați doar cele oficiale pentru a evita problemele legale. Cu toate acestea, construcțiile Kodi sunt o modalitate excelentă de a face configurația Kodi mai ușoară și de a extinde ceea ce puteți face cu Kodi prin funcții suplimentare și o temă interesantă de aspect.

 2. nati de o experiență mai ușoară și mai personalizată, trebuie să fiți atenți la riscurile asociate cu utilizarea acestora. În primul rând, trebuie să fiți conștienți de faptul că build-urile Kodi pot conține malware, așa că este important să rulați un program antivirus pe dispozitivul dvs. înainte de a instala o compilare Kodi. În plus, trebuie să fiți atenți la faptul că majoritatea construcțiilor vor veni cu suplimente neoficiale, care pot fi ilegale și pot duce la probleme legale. Prin urmare, este important să eliminați suplimentele nedorite și neoficiale pentru a vă asigura că nu transmiteți în mod accidental materiale piratate. În general, construcțiile Kodi pot fi o modalitate excelentă de a face configurația Kodi mai ușoară și mai personalizată, dar trebuie să fiți atenți la riscurile asociate cu utilizarea lor.

 3. nati de o experiență mai ușoară și mai personalizată, trebuie să fiți atenți la riscurile asociate cu utilizarea acestora. În primul rând, trebuie să fiți conștienți de faptul că build-urile Kodi pot conține malware, așa că este important să rulați un program antivirus pe dispozitivul dvs. înainte de a instala o compilare Kodi. În plus, trebuie să fiți atenți la faptul că majoritatea construcțiilor vor veni cu suplimente neoficiale, care pot fi ilegale și pot duce la probleme legale. În general, construcțiile Kodi pot fi o modalitate excelentă de a personaliza și extinde funcționalitatea Kodi, dar trebuie să fiți atenți la riscurile asociate cu utilizarea lor.

Comments are closed.