iTV Player Kodi addon: Hogyan nézhetem meg az iTV Hub-ot Kodi-on bárhonnan

ITVAz iTV csatornák közvetítik a legnépszerűbb egyesült királyságbeli TV-műsorokat, köztük a Downton Apátság, Mr Bean, Sherlock Holmes, Nagy-Britannia Got Talent, és több. De hogyan lehet nézni az iTV csatornákat a Kodi-n? És hogyan lehet megnézni őket, ha az Egyesült Királyság területén kívül helyezkedik el? Ez a cikk ismerteti az iTV Player Kodi kiegészítő telepítését és használatát, valamint az iTV csatornák figyelését a világ minden tájáról.

Mi az a Kodi??

A Kodi egy nyílt forrású szoftver médialejátszó. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az összes médiaforrást egy szoftverbe integrálják, elkerülve a böngészők vagy több szabadalmaztatott alkalmazás szükségességét a TV-nézés érdekében. A Kodi telepíthető PC-re, Mac-re, Odroid-ra, Android-ra, Raspberry Pi-re, Amazon Fire Stick-re vagy Apple TV-re.

Olvass tovább: A legjobb 110 Kodi-kiegészítő

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

A videó streamingéhez mindig használjon VPN-t

A TV-műsorok vagy filmek online közvetítésekor a magánélet védelme érdekében mindig használjon VPN-t. Az internetszolgáltatóknak gyakran vannak olyan algoritmusok, amelyek videókat streamáló felhasználókat keresnek. Ha rájönnek, hogy így cselekszik, fojthatja a sebességet, hogy megtakarítsa a sávszélességet a hálózaton. Ez pufferolást eredményezhet, ami egy nagyon bosszantó probléma, amely tönkreteheti az online TV-szórakozást.

A VPN-k segítenek megakadályozni ezt a problémát azáltal, hogy adatait egy privát alagútban titkosítják, miközben az online tevékenységeit privátként tartják.

A VPN-k a tartózkodási helyük alapján feloldják azt a tartalmat is, amelyet tiltanak. Például, ha egy Egyesült Királyságban lakóhellyel utazik, Franciaországban, a VPN elrejtheti tartózkodási helyét a streaming webhelyekkel szemben, lehetővé téve, hogy olyan Egyesült Királyság televíziós műsorokat láthasson, amelyeket egyébként blokkolhatna a látása..

  Как да изтеглите и инсталирате Kodi Leia 18.3 на Firestick

Ugyanakkor nem minden VPN alkalmas video streamingre. Sokan nem rendelkeznek olyan televíziós eszközökhöz hasonló alkalmazásokkal, mint az Amazon Fire Stick, túl lassú a HD video streaminghez, vagy új adatvédelmi kockázatokat teremtenek a felhasználói viselkedés naplóinak vezetése révén.

Ezért javasoljuk az IPVanish alkalmazást a Kodi felhasználók számára. Tesztelésünk során elég gyors volt a nagyfelbontású videó pufferelés nélküli streamingje. Van egy alkalmazás az Amazon Fire Stick és az Nvidia Shield számára, és szigorú „nincs naplózás” politikája.

KODI LEGJOBB VPN: Az IPVanish a legjobb választásunk. Nagy, túlterhelt szerverhálózattal rendelkezik, és jó sebességet ér el. Az erős biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások teszik az IPVanish-ot kedvencévé a Kodi és az Amazon Fire TV Stick felhasználók számára. Próbálja ki kockázatmentesen a 7 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Hogyan nézhetem az iTV csatornákat a Kodi-n

Az iTV-nek van egy video streaming szolgáltatása, az úgynevezett „iTV Hub”, amely lehetővé teszi a nézők számára, hogy csatornáikat élőben láthassák. De általában ehhez a webhelyhez böngészőre van szükség. A Kodi iTV Player kiegészítéssel megkerülheti ezt a követelményt, és bármilyen Kodi-kompatibilis eszközzel megnézheti az iTV-t. Az iTV Player a Kodil repo-ban van. Így telepítheti az iTV Player Kodi kiegészítőt

Nyisson meg egy böngészőt, és keresse meg a Kodil repo github oldalát.

Kattintson a Kodil.zip nevű fájlra. Ne feledje, hová menti ezt a fájlt

A Kodi főmenüjében kattintson a kiegészítők elemre

Kodi kiegészítők menü

Válassza ki a „csomag telepítő” ikont a bal felső sarokban, amely úgy néz ki, mint egy nyitott doboz

Kodi nyitott doboz ikonra

Válassza a telepítést a zip fájlból

Kodi telepítés zip fájlból

Keresse meg a mappát, ahova a kodil.zip fájlt mentette. Kattintson a telepítéshez

Válassza a Kodil repo lehetőséget

Miután a Kodil repo telepítése befejeződött, válassza a telepítést a lerakatból

Kodi17 Krypton telepítés a lerakatból

Válassza a www.Kodisrael.co.il tárolót

Kodil repo

Válassza ki a video-kiegészítőket

videó kiegészítők Kodil repo

Válassza az iTV lehetőséget

Válassza az iTV lehetőséget

Válassza a telepítést

telepítse az itv lejátszót

Az iTV telepítve van

Miután telepítette a kiegészítőt, egyszerűen használható. kettyenés iTV a Kodi videó kiegészítőinek menüjéből, hogy megjelenjen az iTV főmenüje. A lehetőségek a következők: műsorok, Kategóriák, és Élő.

  Adjunctul la Kodi nu funcționează sau nu se instalează? Iata de ce

iTV főmenü

csattanó Élő megjeleníti az iTV csatornák listáját. Kattintson a csatornák bármelyikére, hogy azonnal megnézhesse.

iTV csatorna menü

iTV élőben

Ha élő TV helyett igény szerint tartalmat szeretne nézni, válassza a lehetőséget műsorok hogy megkapja az összes műsor listáját, vagy Kategóriák tartalom böngészése műfaj alapján.

Az iTV műsorlista

iTV kategóriák listája

Ehhez csak az iTV Player telepítéséhez és használatához szükséges. De mi a teendő, ha nem az Egyesült Királyságban található?.?

Lásd még: Melyik rajzfilm-Kodi-kiegészítők biztonságosak??

Hogyan nézheti meg az iTV-lejátszót bárhonnan

Ha megpróbálja használni az iTV Kodi kiegészítőt az Egyesült Királyságon kívülről, akkor ilyen hibaüzenetet kaphat:.

iTV hiba

Ezt elkerülheti az Egyesült Királyságbeli VPN-kiszolgálóhoz történő csatlakozás. Az erre vonatkozó utasítások a használt VPN-től függően változnak. Így lehet csatlakozni egy Egyesült Királyságbeli szerverhez az IPVanish használatával.

Nyissa meg az IPVanish elemet a főmenü megjelenítéséhez

ipvanish főmenü

Kattints a szerverek fül a képernyő bal oldalán

ipvanish szerverek lap

Görgessen lefelé a kiszolgálók listáján, amíg az Egyesült Királyságban nem található. Személy szerint a Manchester szerver megbízhatóbb, mint a londoni szerver, de ki kell próbálnia őket, és el kell döntenie, melyik a legjobban

ipvanish server kiválasztása

A csatlakozás első alkalommal kérhet felszólítást, hogy biztosan meg akarja-e váltani a kiszolgálókat. Arra is kérhet üzenetet, hogy le kell töltenie a „csapot” a csatlakozáshoz. Mindkét esetben a folytatáshoz kattintson az „igen” vagy az „OK” gombra. Néhány másodperc múlva csatlakoznia kell a kiszolgálóhoz.

ipvanish csatlakozik a Manchesterhez

Ellenőrizze, hogy van-e Egyesült Királyságának IP-címe egy olyan webhely használatával, mint például a whatismyip.com

mi az IP-m

Kattintson a megtekinteni kívánt videóra vagy csatornára. A csatorna lejátszásának meg kell kezdődnie

iTV 1 siker

Ehhez csak annyi van, hogy bárhol az ITV-t nézzük a Kodi-on.

Olvass tovább: A Tubi TV nézése Kodil és az Egyesült Államokon kívül.

Reméljük, hogy hasznosnak találta ezt a cikket. Ha többet szeretne tudni arról, hogyan lehet a legjobb TV-műsorokat, filmeket, sportokat és egyéb tartalmakat a Kodi-n keresztül elérni, érdemes megnézni néhány további Kodi-cikket, beleértve a Hogyan nézze meg a Premier Ligát a Kodi-on, Hogyan nézze meg az ICC krikettjét a Kodi-n, és a Kodi dokumentumfilmeinek megtekintésének legjobb kiegészítéseit.

About the author

Comments

  1. em meg a letöltött Kodil.zip fájlt, és válassza ki Kattintson a Kodil repo telepítésére Várja meg, amíg a telepítés befejeződik, majd kattintson a „Kiegészítők böngészése” gombra Válassza ki a Kodil repo-t, majd kattintson a „Video kiegészítők” lehetőségre Keresse meg az iTV Player-t, majd kattintson a telepítés gombra Várja meg, amíg a telepítés befejeződik, majd induljon el az iTV Player kiegészítő Az iTV Player kiegészítő használata Az iTV Player kiegészítő használata nagyon egyszerű. Az első lépés az iTV fiók bejelentkezése. Ha nincs még fiókja, akkor regisztrálhat egyet az iTV Hub webhelyen. Miután bejelentkezett, az iTV Player kiegészítőben megjelennek az összes élő iTV csatorna. Válassza ki a kívánt csatornát, és élvezze a műsorokat. Hogyan nézheti meg az iTV-lejátszót bárhonnan Az iTV Hub webhelye csak az Egyesült Királyságban elérhető. Ha azonban VPN-t használ, akkor elrejtheti tartózkodási helyét, és hozzáférhet az iTV Hub webhelyéhez bárhonnan a világon. Az IPVanish VPN-t ajánljuk az iTV Hub webhelyéhez való hozzáféréshez. Az IPVanish VPN segítségével elrejtheti tartózkodási helyét, és hozzáférhet az iTV Hub webhelyéhez bárhonnan a világon. Az IPVanish VPN-t használva az iTV Player kiegészítővel élőben nézheti az iTV csatornákat bárhonnan a világon. Összefoglalva, az iTV Player Kodi kiegészítő telepítése és használata nagyon egyszerű. Ha VPN-t használ, akkor bárhonnan élőben nézheti az iTV csatornákat az iTV Player kiegészítővel. Így élvezheti a legnépszerűbb egyesült királyságbeli TV-műsorokat, bárhol is tartózkodik a világon.

Comments are closed.