Not Sure Kodi Addon: Nu este sigur legal și sigur de utilizat?

nu sunt sigur de kodi addon

Addonul Not Sure Kodi a devenit o modalitate populară pentru utilizatorii Kodi de a viziona filme și emisiuni TV gratuite. Dar este legal că nu este sigur Kodi addon? Și este sigur să instalați pe dispozitivul dvs.?

În acest articol, vom explica care este suplimentul Not Sure Kodi și care sunt riscurile pe care le puteți asuma instalând-o. Vom oferi, de asemenea, câteva suplimente alternative Kodi pe care le puteți utiliza pentru a vedea filme și emisiuni gratuite dacă nu doriți să vă asumați aceste riscuri.

Ce este Kodi?

Kodi este un media player open-source pentru Amazon Fire Stick, Nvidia Shield, Apple TV, PC, Mac, Android și dispozitive iOS. Permite utilizatorilor să redea videoclipuri stocate pe dispozitivele lor sau transmise în flux de pe Internet. Kodi a devenit foarte popular ca o modalitate de a bloca reclame de pe site-urile de streaming video, oferind utilizatorilor acces fără întrerupere la un catalog uriaș de filme și emisiuni.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Când utilizați Kodi pentru a transmite video online, ar trebui să utilizați întotdeauna un VPN pentru a vă proteja confidențialitatea și securitatea. Furnizorii de servicii Internet vor încetini uneori viteza utilizatorilor pe care ei știu că le transmit video. Acestea fac acest lucru pentru a menține lățimea de bandă, dar acest lucru determină adesea memorarea videoclipurilor utilizatorilor. Un VPN vă poate ajuta cu această problemă. Vă va cripta datele, împiedicând ISP-ul dvs. să știe că transmiteți videoclipuri.

Un VPN vă va permite, de asemenea, să alegeți o adresă IP dintr-o altă țară decât cea în care vă aflați. Aceasta vă va permite să vedeți conținut în care altfel v-ar fi blocat vizionarea, cum ar fi emisiuni TV și filme străine.

Nu toate VPN-urile sunt bune pentru utilizatorii Kodi. Majoritatea nu au aplicații pentru dispozitive TV populare, cum ar fi Amazon Fire Stick. Mulți nu au servere în suficiente țări pentru a răspunde nevoilor streamerelor video. Unii păstrează jurnalele de activitate ale utilizatorilor, creând noi riscuri de confidențialitate.

Din aceste motive, recomandăm IPVanish pentru utilizatorii Kodi. Are o aplicație pentru Amazon Fire Stick și Nvidia Shield, are servere în peste 60 de țări și nu păstrează jurnalele. Este o modalitate excelentă pentru utilizatorii Kodi de a-și proteja confidențialitatea în timp ce transmit.

Cea mai bună VPN PENTRU KODI: IPVanish este alegerea noastră de top. Are o rețea mare de servere necongestionate și atinge viteze bune. Funcțiile puternice de securitate și confidențialitate fac din IPVanish un favorit pentru utilizatorii Kodi și Amazon Fire TV Stick. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor de 7 zile.

  14 új Kodi kiegészítés a televízióhoz és a szórakoztató játékhoz 2024-ban

Ce este Not Sure Kodi addon?

Not Sure este un addon popular Kodi care transmite conținut de pe multe site-uri web diferite. Not Sure a devenit popular pentru că oferă acces la filme mai noi, care sunt încă în teatre sau chiar au ieșit din teatre. De asemenea, oferă acces la canale premium de sport live din Marea Britanie, emisiuni pentru copii, posturi de radio și alt conținut.

Probleme cu Not Sure Kodi addon

În ciuda acestui catalog robust, există unele probleme cu Not Sure Kodi addon. Prima problemă este că aproape tot conținutul furnizat de Not Sure este din surse neoficiale. Cu alte cuvinte, încălcă drepturile de autor. Dacă sunteți în căutarea legal videoclipuri pentru a viziona Kodi, nu veți găsi foarte multe dintre ele folosind Not Sure.

A doua problemă cu Not Sure este că are multe riscuri pentru confidențialitatea și securitatea utilizatorilor. Not Sure a fost găsit inițial într-o denumire relativ necunoscută Kodi FireTVGuru. Această repoziție este menținută de un dezvoltator anonim, care este cunoscut doar de mânerul său de pe twitter. Din cauza anonimatului dezvoltatorului, utilizatorii nu ar avea niciun recurs legal dacă Fire TV Guru ar folosi complementul său pentru a instala adware sau alt cod rău intenționat pe computerele utilizatorilor.

Deși nimeni nu a găsit încă un astfel de cod în acest addon, este posibil ca acesta să poată fi adăugat în viitor printr-o actualizare, fără ca utilizatorii să știe acest lucru. Credem că utilizatorii Kodi ar trebui să fie conștienți de acest risc.

Există însă o problemă și mai semnificativă cu Not Sure Kodi addon: acesta nu mai este disponibil nici măcar de la FireTVGuru repo. Aceasta înseamnă că nu oficial copii ale Not Sure există. Drept urmare, singura modalitate de a obține o copie este să încercați să o găsiți pe o rețea de partajare a fișierelor peer-to-peer. Acest lucru este chiar mai riscant decât să-l primești de la dezvoltator, deoarece te impune să ai încredere atât în ​​dezvoltator, cât și în orice persoană aleatorie care îți oferă fișierul..

  Hogyan kell használni a Trakt-ot a Kodi-on a Trakt.tv Kodi-kiegészítővel

Deoarece transmite fluxuri de conținut piratat și prezintă riscuri importante pentru securitate și confidențialitate, nu recomandăm să instalați sau să utilizați addon Not Sure Kodi. În schimb, vă recomandăm suplimentele perfect legale și relativ sigure enumerate mai jos.

Vezi si: Este Kodi sigur și legal?

Cea mai bună alternativă la Not Sure Kodi addon: Tubi TV

TubiTV Kodi addon

Cea mai bună alternativă la Not Sure este Tubi TV Kodi addon. Acest addon este difuzat de la TubiTV.com, un site video de streaming legal care are un catalog de peste 50.000 de titluri. Tubi TV poartă filme populare de acțiune, drame, emisiuni pentru copii, anime și multe alte genuri de televiziune și film. Cel mai bine, Kodi addon blochează toate reclamele Tubi TV, permițându-vă să vizionați fără întrerupere.

Există mai multe versiuni diferite ale catalogului Tubi TV. Acestea includ o versiune americană, britanică, canadiană și „internațională”. Fiecare dintre aceste versiuni este geoblocată împotriva utilizatorilor din afara țării particulare pentru care este destinată. Așadar, este necesară o VPN dacă doriți să accesați toate titlurile site-ului.

Iată cum să instalați și să folosiți Tubi TV Kodi addon.

Alte alternative la Not Sure

PopcornFlix

Popcornflix Kodi addon

Dacă ați dorit ca addonul Not Sure Kodi să vizioneze filme, PopcornFlix este o alternativă excelentă. Nu are filme mai noi care tocmai au ieșit din teatru, dar are o mulțime de filme foarte apreciate, cum ar fi Shutter Island (cu Leonardo DiCaprio), Un bărbat cel mai dorit (cu Philip Seymour Hoffman), și Lumina zilei (cu Sylvester Stallone). Nu există reclame afișate de addonul PopcornFlix Kodi, iar site-ul nu percepe o taxă de abonament.

Iată cum se instalează și se folosește Popcornflix pentru Kodi.

CW TV Network

cw tv network codi addon

Dacă ați dori să nu fiți sigur, pentru a putea viziona emisiuni TV la cerere, CW Network Kodi addon va servi ca un bun înlocuitor. Transmiterea conținutului de pe CWTV.com, inclusiv episoade din Închisoare pe viață, Fulgerul Negru, Supranatural, Super-fata, și Originalii. Deși vizualizarea acestor emisiuni printr-un browser web va produce reclame, suplimentul Kodi vă permite să le urmăriți fără anunțuri.

Rețeaua CW face parte din depozitul MetalChris, dar este mai ușor de instalat folosind programul de instalare addon din Indigo. Pentru a instala CW Network, încărcați Indigo și selectați instalator addon, apoi selectați suplimente video → C → CW TV Network → Instalare.

Dacă accesați internetul din afara SUA, veți avea nevoie de un VPN pentru a utiliza CW TV Network pentru Kodi.

  27 най-добри Kodi Addons за януари 2024: 130+ тествани, само тези няколко са преминали проверка

Vezi si: Cele mai bune VPN-uri pentru a urmări rețeaua CW în străinătate

PBS Kids

PBS Kids Kodi addon

Nu este sigur că Kodi addon este cunoscut pentru selecția de spectacole pentru copii. Dacă doriți un supliment suplimentar cu conținut similar, PBS Kids ar trebui să facă truc. Streamă emisiuni populare pentru copii de la PBSKids.org, inclusiv Caillou, Clifford Marele Câine Roșu, George cel curios, și altele.

PBS Kids face parte din depozitul oficial Kodi. Pentru instalare, faceți clic pe addons din meniul principal al lui Kodi. Apoi apasa descărcare → suplimente video → PBS Kids → instalare.

Citeste mai mult: Cele mai bune suplimente Kodi pentru spectacole pentru copii

Cutie Zattoo

box zattoo kodi addon

Dacă sunteți în căutarea programării sportive live, suplimentul Zattoo Box Kodi este un înlocuitor excelent pentru Not Sure. Oferă acces la majoritatea canalelor gratuite din Marea Britanie, inclusiv BBC, iTV, S4C, DAVE și altele. De multe ori puteți prinde Premier League, Golf, Rugby Football, Formula One Racing și alte evenimente sportive pe aceste canale.

Pentru a utiliza Zattoo Box pentru Kodi, mai întâi va trebui să vă înscrieți pentru un cont la Zattoo.com. După ce ați făcut acest lucru, dați clic pe addons din meniul principal al lui Kodi. Apoi apasa descărcare → suplimente video → Zattoo Box → instalare. Zattoo Box face parte din depozitul oficial Kodi.

Zattoo.com este localizat în Elveția și este blocat pentru oricine nu are o adresă IP elvețiană. Așadar, dacă vă conectați la Internet din afara Elveției, veți avea nevoie de un VPN pentru a viziona conținutul lui Zattoo.

Articol conex: Cum să urmărești Cupa Mondială pe Kodi

USTVnow

USTVNow_Lineup

O altă opțiune excelentă pentru programarea sporturilor live este USTVnow pentru Kodi. Acest addon este difuzat de pe watch.ustvnow.com. Orice eveniment sportiv din SUA care este difuzat pe rețele aeriene majore este disponibil pe USTVnow, incluzând multe jocuri NFL, NBA și MLB, precum și curse NASCAR, meciuri NHL Hockey și multe altele.

Iată un ghid complet pentru instalarea și utilizarea USTVnow pentru Kodi.

FilmRise

FilmRise Kodi addon

FilmRise este un alt addon excelent Kodi pentru a găsi atât filme cât și emisiuni TV. Streamă dintr-o colecție de canale YouTube FilmRise, inclusiv FilmRise, FilmRise True Crime, FilmRise Horror și altele. Catalogul include documentare, filme horror campy, lupte clasice, episoade de fișiere criminalistice și mistere nesoluționate și filme de război precum perete despărțitor, Sfasiat, și Bătălie pentru Haditha.

Iată un ghid complet pentru instalarea și utilizarea FilmRise pentru Kodi.

Sperăm că ați găsit acest ghid pentru adăugarea Not Sure Kodi. Dacă doriți să aflați mai multe despre cum puteți găsi cele mai bune filme și emisiuni folosind Kodi, consultați celelalte articole Kodi, inclusiv cele mai bune suplimente pentru filme Kodi, cele mai bune suplimente sport Kodi și cum să folosiți aplicația Kodi Android.

About the author

Comments

  1. unei modalități legale de a viziona filme și emisiuni TV, atunci Not Sure Kodi addon nu este pentru dvs. În plus, există riscul de a instala malware sau viruși pe dispozitivul dvs. prin intermediul acestui addon. Este important să vă protejați dispozitivul și datele personale, astfel încât să nu vă expuneți la riscuri inutile. Există alternative legale și sigure la Not Sure Kodi addon, cum ar fi Tubi TV, PopcornFlix, CW TV Network, PBS Kids, Cutie Zattoo, USTVnow și FilmRise. În plus, întotdeauna utilizați un VPN cu Kodi pentru a vă proteja confidențialitatea și securitatea. IPVanish este o alegere excelentă pentru utilizatorii Kodi, deoarece oferă o rețea mare de servere necongestionate și funcții puternice de securitate și confidențialitate.

Comments are closed.