5 legjobb internetes ügyfélszolgálat

5 legjobb internetes ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálat működtetése drága lehet. Szüksége van valakire, aki elérhetővé teszi az embert, be kell szereznie a szoftvert és egy kiszolgálót, amelyen futtathatja. Szerencsére a web alapú help desk szoftver megfizethetővé teszi a támogatási szolgáltatásokat.

Az alábbiakban minden szerszámot részletesen ismertetünk, de ha kevés az ideje, itt van az öt legjobb internetes ügyfélszolgálat listája:

  1. SolarWinds szolgáltatási pult (ingyenes próbaverzió) Ez az online ügyfélszolgálati platform magasabb terveket kínál, amelyek kiegészítik az informatikai vagyonkezelési funkciókat.
  2. Zendesk Nagyon népszerű internetes ügyfélszolgálati rendszer, amely tudásbázist használ felépítésként a támogatási hívások kiszűrésére.
  3. Spiceworks Cloud Help Desk Ingyenes, hirdetéssel támogatott ügyfélszolgálati rendszer.
  4. Zoho Desk Súgójegy-rendszer csevegési lehetőséggel, fórumkerettel és tudásbázissal.
  5. Freshdesk  Csapatmenedzsment rendszer jegyekkel, chat csatornákkal, fórumokkal és tudásbázis lehetőségekkel.

Az ügyfélszolgálati rendszereket a szoftver-szolgáltatásként szolgáltatott modell által szállították előfizetés ügynöki alapon. Ez azt jelenti, hogy egy operátor ugyanolyan funkciókhoz fér hozzá, mint egy nagy vállalati támogató csapat. Az internetes ügyfélszolgálatok valóban megegyeznek a versenyfeltételekkel. Kiküszöbölték annak szükségességét, hogy még több szoftver fenntartása mellett pazarolja az időt, és lehetővé teszi a felhasználók és az ügyfelek támogatását.

Van egy nagyszerű webes help desk szoftver, amely valóban segít a felhasználók jobb kiszolgálásában. Nemcsak jegyjegy-és jegyzetelő rendszereket tartalmaznak, hanem csevegőfelületeket, önkiszolgáló portálokat és tudásbázis-platformokat is..

A legjobb internetes ügyfélszolgálatok

Ezekről a rendszerekről a következő szakaszokban olvashat bővebben.

1. SolarWinds szolgáltatási pult (ingyenes próbaverzió)

SolarWinds szerviz

SolarWinds szerviz meghaladja a Help Desk rendszer követelményeit, mivel magában foglalja a változáskezelési és a rendszerfigyelési funkciókat is. A segédprogramot az integrációra tervezték ITIL folyamatok, amelyeket munkafolyamatok és ellenőrző listákként valósítanak meg. A Service Desk elsőként szerepelt egy ágazati összehasonlító jelentésben, ahol díjat nyert. Itt töltheti le a jelentést.

A szolgáltatást ügynökénként / eszközönként számolják fel, tehát minden méretű szervezet számára alkalmas – az egyetlen kereskedő pontosan ugyanazt a szolgáltatási listát kapja, mint a vállalati IT-támogató csoport.

Ha csak a Help Desk szoftverre van szüksége, akkor a három Service Desk csomag közül a legolcsóbb lenne az Ön számára. Ennek a modulnak a fő elemei a jegyrendszer, egy önkiszolgáló portál, és a tudásbázis-keretrendszer.

A Service Desk jegyrendszerének segítségével a csapatvezetők nyomon követhetik az egyes ügynökök teljesítményét és felbecsülhetik az átlagos problémafeldolgozási időt. A csomag jelentési és elemzési modulja nyújt Önnek SLA cél elérése statisztikák és visszatérő problémák. A dokumentált problémák gyakoriságával eldöntheti, hogy frissíti-e a tudásbázis útmutatókat, hogy megakadályozza a felhasználókat, hogy ismét ugyanazokat a hibákat kövessék el, vagy azonosítsák a rendszer hiányosságait, mint amelyeket orvosolni kell.

  Python hálózati programozási cheat lap

A magasabb tervek tartalmazzák változáskezelés és projektmenedzsment olyan szolgáltatások, amelyek lehetővé teszik az informatikai rendszer fejlesztését a teljesítmény javítása és az állandó hibák kiküszöbölése érdekében. Ezek a folyamatok az ITIL irányelveit követve épülnek fel.

A legmagasabb tervet hívják Szakmai és kaphat egy 30 napos ingyenes próbaverziót erről a tervről. A próbaidőszak után válthat az olcsóbb csomagokra, ha nincs szüksége a Professional üzlet összes szolgáltatására.

SolarWinds Service DeskStart 30 napos ingyenes próbaverzió

2. Zendesk

Zendesk jegy-nézet

A Zendesk egy nagyon széles körben használt ügyfélszolgálati platform, amelyhez online hozzáférhet. Az eszköz tartalmazza egy csevegési lehetőség az élő kommunikáció előmozdítása a felhasználók és a támogató személyzet között. Minden kapcsolat, legyen az csevegés, telefon vagy e-mail, be van jelentkezve jegyrendszer. A jegykezelő rendszer létrehoz egy fiókot nyomkövető oldallal minden egyes felhasználó számára, aki problémát jelent. A fiókoldal egy tudásbázisra mutat.

Az összekapcsolt Tudásbázis elhelyezhető az ügyfélszolgálat elérése előtt a felhasználói utazás során, hogy kiszűrjük a szakértői felhívásokat a gyakran felmerülő problémák megoldása érdekében. A Zendesk platform szintén tartalmazza önkiszolgáló portál és opcionális közösségi fórum. A csomagban szereplő összes elem testreszabható a vállalati grafika integrálására, valamint a támogatási stratégiának megfelelő szolgáltatási elemek hozzáadásához, visszavezetéséhez vagy kizárásához..

A jegykezelő rendszer lehetővé teszi a csapatvezetők számára, hogy problémáikat átirányítsák a témaszakértők felé, sőt lehetővé tegyék a megosztott feladatok rögzítését. Az analitikai és jelentési funkciók A problémakezelő rendszer verziója segít azonosítani azokat a rendszerhibákat, amelyeket az infrastruktúra fejlesztésével kell lezárni, vagy gyakori triviális problémákat, amelyeket a tudásbázisnak kell kezelnie.

A Zendesk bármilyen méretű vállalkozás számára elérhető, mivel előfizetési díját kivetik ügynökönként havonta. Ez egy nagyszerű lehetőség az induló vállalkozások számára, mivel nem igényel drága előre telepített szoftvert vagy szervervásárlást. Kaphat egy 30 napos ingyenes próbaverziót a Zendesk-ről, ezért próbálkozzon a rendelkezésre álló két csomag közül a legmagasabbral, amelyet Enterprise kiadásnak hívnak.

3. A Spiceworks Cloud Help Desk

Spiceworks ügyfélszolgálat

A Spiceworks egy sor informatikai támogató szoftvert állít elő, beleértve a hálózati megfigyelő rendszereket és egy help desk platformot. A Spiceworks Help Desk rendszer online elérhető, ahol Spiceworks Cloud Help Desk-nek hívják.

Ez egy kiváló és szolgáltatásban gazdag támogatási rendszer. A Cloud kiadás nem olyan átfogó, mint a helyszíni verzió. Az online szolgáltatással való együttműködésnek azonban előnyei vannak, hogy hozzáférést biztosít a világ bármely pontjáról, bármilyen eszközön, és megkímélheti magát attól, hogy a szoftvert karban kell tartania, vagy hardvert kell vásárolnia a házigazda számára. A Spiceworks alkalmazásokat készít a Android és iOS hogy könnyebben hozzáférhessen a fiókjához mobil eszközökről.

  Что такое ловушка SNMP?

A Spiceworks Cloud Help Desk lenyűgöző tulajdonsága, hogy teljesen meg van jelen szabadon használható. Ez nem próbaidőszak vagy lecsökkent verzió – a Help Desk segédprogramjának nincs fizetett változata. Még akkor is támogatást kap a szolgáltatótól, ha nehezen sikerül a rendszert az Ön körülményeihez igazítani. Egy hátránya azonban, hogy a szolgáltatást reklámozás útján finanszírozzák. Ha el tudod tüntetni egy hirdetőpanel jelenlétét az irányítópulton, akkor nagyon elégedettek lennének a Spiceworks Cloud Help Desk szolgáltatásaival..

A standard rendszer a következőket tartalmazza: jegyrendszer és a problémafeldolgozási és továbbítási munkafolyamatok. A Help Desk rendszer a következőket is kínálja: tudásbázis-platform.

Ha úgy dönt, hogy átvált a helyszíni verzióra, telepítheti a Spiceworks Help Desk szoftvert ablakok. A telepített verzió testreszabható, és bővítményekkel bővíthető. Számos üzleti szoftvergyártó plug-ineket hoz létre a Spiceworks számára, hogy alkalmazásuk integrálódjon a Help Desk rendszerbe. Egyes felhasználók saját testreszabásokat is készítenek, és a felhasználók számára a felhasználói közösség fórumán keresztül ingyenesen hozzáférhetővé teszik azokat. Ezek a plug-inek nagyon rugalmassá teszik a Help Desk rendszert. Az költségmegtakarítás által létrehozott Cloud Help Desk és a helyszíni Spiceworks Help Desk nagyon vonzó az induló vállalkozások és a kisvállalkozások számára.

4. Zoho íróasztal

Zoho Desk screenshot

A Zoho Desk önsegítő eszközöket és AI folyamatok hogy csökkentse az emberi operátorok által elvégzendő munka mennyiségét a felhasználói közösség támogatása érdekében. Opcionális felhasználói fórum egy másik eszköz, amelyet telepíthet a szakmai támogatási csoport iránti igény csökkentése érdekében.

Az egyes ügynökök irányítópultja a csoportvezető által meghatározott idősávokban nyitja meg a feladatokat. Ez lehetővé teszi az ügynökök számára, hogy válthassanak az azonos sürgősségű jegyek között, és világosan megértsék a határidőket. A probléma megoldását szkriptek vezérlik, amelyek biztosítják, hogy az operátorok ne hagyja figyelmen kívül a fontos adatgyűjtési vagy rendszer-ellenőrzési lépéseket. A jegyeket meg lehet osztani, és a megoldással együttműködő csapattagok közötti kommunikációt megkönnyíti a chat segédprogram.

Az eszköz online hozzáférési és együttműködési funkciói azt jelentik, hogy csapata nagyon széles körben elterjedhet, vagy akár otthoni is lehet. Mind az operátor, mind a kezelő műszerfalához futó mobil eszközökről lehet hozzáférni Android vagy iOS.

A felügyeleti segédprogramok figyelési és elemzési funkciókat tartalmaznak. Számos csapatmenedzsment eljárás, például a csapattagok elérhetőségének regisztrálása és a feladatok kiosztása, automatizálható.

A Zoho Desk könnyen integrálható más Zoho termékekkel, ideértve a Zoho CRM, Zoho Books, és Zoho Bug Tracker. A rendszer ingyenesen használható, ha csak három ügynök van a támogatási csapatban. Két fizetett terv létezik, a magasabb csomag több automatizálási és jelentési lehetőséget tartalmaz. A fizetős programok bármelyikéről 15 napos ingyenes próbaidőszakot kaphat.

  2024 лучших анализаторов пакетов (11 анализаторов пакетов)

5. Freshdesk

Freshdesk screenshot

A Freshdesk a Freshworks által gyártott értékesítési és HR támogatási szoftverek része. Ez az ügyfélszolgálati platform online elérhető, így használatához nem kell telepítenie semmilyen szoftvert. A platform nagyon erős önsegítő csatornák, GYIK-oldalak, tudásbázis és felhasználói fórumok eljuttatása, hogy a felhasználók maguknak találjanak megoldásokat, mielőtt kapcsolatba lépnek a Help Desk-rel.

A felhasználói problémákra megoldásokat kínálhat, ha a támogatási ügynököket megkérdezi, hogy válaszokat adnak a fórumon keresztül. Ha a felhasználóknak továbbra is kapcsolatba kell lépniük, elérhetővé tehetik az e-mail, telefon, csevegés és webes űrlapcsatornákat a kommunikációhoz. A megoldásokat az alábbiak biztosítják automatizált robotok hogy tovább csökkentse az emberi ügynökök iránti igényt.

A jegyeket szakembercsoport határozhatja meg a Freshdesk-en keresztül Team Huddle felület. Ez egy csevegési lehetőség, amely lehetővé teszi a vezetőknek, hogy több technikusot kiosszanak egy jegyre. A jegyhez csatolt beszélgetésekhez csak a kijelölt alkalmazottak férhetnek hozzá. egy Ügynök ütközés észlelése A rendszer automatikusan kiszorítja a duplikált támogatási hívásokat és egyesíti a jegyeket. Még akkor is elkülönítheti a jegyeket külön felhasználóktól, mint csoportos jegy, ha a bejelentett problémák hasonlónak tűnnek.

A kezelési segédprogramok magukban foglalják SLA követés és ügynöki teljesítményfigyelés. A jegykiosztás automatikusan beállítható vagy manuálisan végrehajtható. A teljesítményjelentések ütemezhetően ütemezhetők, és e-mailben automatikusan elküldhetők a vezetőség számára.

A Freshdesk előfizetési rendszeren kerül felszámolásra. Öt tervszint létezik, a legalacsonyabb csomag, a Sprout szabadon használható annak ellenére, hogy nincs korlátozva az ügynökök száma, amelyet fel lehet venni a fiókba. Mind a négy fizetett terv elérhető egy 21 napos ingyenes próbaverzióra.

Online ügyfélszolgálati rendszer kiválasztása

A felhőalapú help desk rendszer elindításának egyszerűsége miatt ez a lehetőség nagyon népszerű az indulók és a kisvállalkozások körében. Az a tény, hogy ezeknek a szolgáltatásoknak az előfizetési árazási modellje miatt nagyon alacsony előzetes költségek vannak, az online platformokat vonzóvá teszi a vállalkozások számára is, amelyeknek kevés pénzt kell megtakarítaniuk.

Még a nagy IT-költségvetéssel rendelkező vállalkozások is vonzódnak az internetes ügyfélszolgálatokhoz, mivel a rendszerek által nyújtott rugalmasság megkönnyíti a támogatási szolgáltatások igény szerinti bővítését és a jövőben az ügynökök számának szerződését anélkül, hogy fennállna a szoftverlicenc túltermelésének kockázata. A felhőalapú ügyfélszolgálati platformok hozzáférhetősége újabb vonzerőt jelent az olyan vállalkozások számára, amelyek a világ minden tájáról szakembereket foglalkoztatnak. Az a lehetőség, hogy az ügyfélszolgálat irányítópultját otthoni ügynökök számára biztosítsa, csökkenti az irodaterület és a közművek költségeit is.

A helyszíni rendszerek helyett a webes ügyfélszolgálati szoftver telepítésének logikája könnyen áttekinthető, és valószínű, hogy a webes szolgáltatási pult platformok iránti igény továbbra is növekszik.

About the author

Comments

  1. a szüksége a teljes funkciókra. Az internetes ügyfélszolgálati rendszerek megfizethetőbbé teszik a támogatási szolgáltatásokat, és lehetővé teszik a felhasználók és az ügyfelek hatékonyabb támogatását. Az öt legjobb internetes ügyfélszolgálati rendszer között szerepel a SolarWinds szolgáltatási pult, a Zendesk, a Spiceworks Cloud Help Desk, a Zoho Desk és a Freshdesk. Ezek a rendszerek jegyjegy- és jegyzetelő rendszereket, csevegőfelületeket, önkiszolgáló portálokat és tudásbázis-platformokat tartalmaznak. Az ügyfélszolgálati rendszereket szoftver-szolgáltatásként szállítják előfizetés ügynöki alapon, így minden méretű szervezet számára elérhetőek. A SolarWinds szolgáltatási pult különösen ajánlott, mivel magában foglalja a változáskezelési és a rendszerfigyelési funkciókat is, és az ITIL folyamatokat követi.

Comments are closed.